Mäklarhuset Gotland

Mäklarhuset Gotland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun
 • Lör 1 jun kl 11:00
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun, bild 2
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun, bild 3

Stenkyrka Stenkyrkehuk 365

Fritidshus
Gotlands kommun
3 500 000 kr
69 m²
3 rum
3 059 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget nära mysiga promenadstråk och omgiven av vacker natur och magiska solnedgångar. Med en skogstomt och havsutsikt erbjuder denna pärla en perfekt plats att koppla av och njuta av livet. Fritidshus i ett plan med bekvämligheter såsom öppen spis, luft-luftvärmepump, fiber och nyare avlopp. Vardagsrum med stora glaspartier och utgång inglasat uterum med utsikt ner emot havet. Vidare i bostaden finner ni kök med matplats, duschrum, toalettrum och två sovrum varav ett mindre. Här finns även möjligheter till odling med ett bra växthus och en fin tomt. Det finns även ett gästhus samt en redskapsbod för förvaring av trädgårdsredskap. Här bor ni med vacker natur, närhet till havet och fina strövområden. Närhet till populära Ihreviken och Lickershamn. Ca 25 km till Visby. Fastigheten säljs såsom den står med samtliga inventarier. Fastigheten säljs med skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Louis Sparres väg 12, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
 • Lör 1 jun kl 15:00
Louis Sparres väg 12, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Louis Sparres väg 12, Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Louis Sparres väg 12

Fritidshus
Ljugarn - Östra Gotland, Gotlands kommun
5 800 000 kr
131 m²
5 rum
1 880 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus i populära Ljugarn, beläget ca 300 meter från havet. Här kan du njuta av den vackra naturen och alltid ha ett dopp i havet en kort promenad bort. Enplansvilla om ca 131 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Här finns även ett bra arbetskök i välhållet orginalskick med uppdaterade vitvaror. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet där du även finner den naturliga matplatsen, om du inte äter utomhus. Vidare finns även ett isolerat uterum med utgång till trädgården på baksidan med en solig uteplats i söderläge, perfekt för avkoppling och trevliga stunder utomhus. Vidare finns det ett duschrum med tvättmaskin och en separat gästtoalett. För den som önskar extra utrymme finns även en gäststuga/uthyrningsdel om 44 m² fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum med en trälagd altan under tak om 17 kvadratmeter. Perfekt för att ta emot vänner och familj eller för att hyra ut och få extra intäkter under sommarsäsongen. Bostaden erbjuder även ett praktiskt garage med förrådsdel, vilket ger gott om plats för förvaring av exempelvis cyklar och trädgårdsredskap, behöver du ladda elbilen finns redan laddare installerat. Belägen i trevliga Ljugarn, på Östra Gotland, får du här möjligheten att uppleva den genuina gotländska sommarkänslan. Här finner du bland annat mysiga restauranger, trevliga caféer och närheten till vacker natur och badstränder. Detta fritidshus är det perfekta valet för dig som vill ha en avkopplande semester i vacker miljö. Missa inte chansen att skapa fantastiska minnen och uppleva allt som Ljugarn har att erbjuda. Kontakta Oskar för att anmäla ditt intresse eller boka en privat visning.

 • Premium
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun
 • Ons 29 maj kl 16:00
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 2
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 3

Snäckbacken 8

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
3 800 000 kr
64 m²
3 rum
vån 10/13
5 333 kr/mån
59 375 kr/m²

Exklusivt och bekvämt boende i högt fin läge med fantastik utsikt över havet. Lägenheten som är bra planerad har en stor inglasad balkong som är förskjuten ut från huslivet vilket ger fri vy åt flera håll. Lägenheten har ljus interiör och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den härliga 26 m² stora balkongen blir som ett extra rum stora delar av året där man kan njuta av solen, havsutsikten och ha full koll på fartygstrafiken. Två bra sovrum, ett helkaklat duschutrymme med tvättpelare. I huset finns tillgång till relaxavdelning, gym, filmrum, sällskapsrum, vinprovningsrum samt stort soldäck. Takterrassen i anslutning till relaxavdelningen ger magnifik utsikt över havet, viken nedanför och ut över Högklint. Alldeles intill finns pool att nyttja sommartid ovanpå gamla hotellet. Vill du bada har du Snäckviken precis intill och vackra strandpromenaden tar dig in till Visbys förträffliga utbud. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lokrume Aner 132, Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Tor 30 maj kl 16:30

Lokrume Aner 132

Gård/Skog
Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 500 000 kr
130 + 12 m²
6 rum
2,5 ha tomt

Nytt pris! Välkommen till Lokrume och det 1,5-planshus om 130 m² fördelat på 6 rum och kök, omgiven av lugn och naturskönhet. Här får du inte bara ett hem utan en livsstil! Den äldre delen av huset kommer från mitten på 1800-talet medan den större delen är från 1935. Bostadshuset bjuder in med trägolv och en värmande braskamin i det rymliga vardagsrummet, ett rejält arbetskök med gott om förvaring och ett väl tilltaget kontor. Tre sovrum på övervåningen ger gott om utrymme för hela familjen. Utomhusutrymmen kompletterar din lantbruksdröm – en ladugård från 1939 för mångsidig användning, stort och bra garage med vedbod och en bra maskinhall. Vacker flygel i före detta snickarverkstad med en stor bakugn från förr. Vidare finns en förrådsbyggnad med en bra matkällare. Här får du inte bara ett hem, utan en unik möjlighet att omfamna lantlivets charm i en lugn omgivning, men ändå en kortare biltur till Visby. Här kan du både bo och ägna dig åt enklare djurhållning. En kort promenad bort finns det en förskola. Grundskola 1-6 och fritids finns i Fole. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Lärbro Ganns 1530, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Ganns 1530

Villa
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 750 000 kr
92 m²
5 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till detta charmiga hus från 1850, beläget i det natursköna och barnvänliga området Lärbro på Norra Gotland. Här erbjuds en stor och lummig tomt på hela 13 640 kvadratmeter, perfekt för den som älskar naturen och vill ha gott om utrymme att röra sig på. Med sina 5 rum och kök finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet, med 2-3 sovrum för en familj eller för den som önskar gästrum eller arbetsrum. Här har man år 2013 investerat i nytt badrum och kök. Förutom själva bostaden finns även flera andra byggnader på tomten, såsom en gammal lada i sten med nyare tak. Det finns även en snickarbod med vedförvaring och loft, samt ett lusthus där du kan njuta av sommarens långa kvällar, och i växthuset kan du ägna dig åt odlingar. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att leva i harmoni med naturen samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Perfekt som semesterboende eller som permanent bostad för den som söker lugnet och skönheten på Gotland. Välkommen till Lärbro Ganns 1530! Det bör noteras att husets takhöjd är ca 190 cm. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Klinte Sicklings 1:95, Klintehamns samhälle, Gotlands kommun

Klinte Sicklings 1:95

Tomt
Klintehamns samhälle, Gotlands kommun
450 000 kr
1 769 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en detaljplanelagd tomt i hörnläge i Klintehamns samhälle. Det är en 1769 m² stor hörntomt som ligger fint på hörnet i korsningen Donnersgatan / Sicklingsvägen Tomten omfattas av en avstyckningsplan från 1959, vilket innebär att det finns en byggrätt. Planen anger inga begränsningar vad gäller byggnadsvolym. I bygglovsprövningen görs en bedömning av byggnationens lämplighet utifrån omgivande bebyggelse, däremot finns en begränsning i höjd, 7,6 meter för bostadshus och 2,5 meter för garage eller annat uthus. Detaljplanen finner du under fliken dokument. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Anslutningsavgiften för el är för närvarande 50 000 kr ink moms, (16-25 A), utöver det tillkommer kostnad för elskåp. Klintehamns samhälle erbjuder service som bl a livsmedelsaffär, bibliotek, apotek, bensinstation, restauranger, mindre butiker, bageri samt förskola och skola upp till årskurs 9. Från hamnen avgår Karlsöbåten. Den kommunala kollektivtrafiken har bussavgångar till och från Visby nästan varje timme under dagtid och även trafik till närliggande tätorten Hemse. Drygt en kilometer bort intill Klinte kyrka ligger Klinteberget med ett flertal vandrings- och löpstigar. Eller varför inte bara avnjuta en kopp kaffe och ta del av en fantastisk utsikt från Klintebergets platå. Ett annat trevligt utflyktsmål är Warfsholm som ligger alldeles norr om hamnen. Där erbjuds boende, mat, badbrygga och sandstrand.

Lännavägen 22, Visby - Länna, Gotlands kommun
 • Tis 28 maj kl 16:00

Lännavägen 22

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
2 600 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/2
5 113 kr/mån
27 957 kr/m²

Välkommen till detta centralt belägna och rymliga hem i Visby. Bostaden är perfekt för den stora familjen som vill ha närhet till skolor och fina strövområden. Med en egen uteplats mot innergården kan ni njuta av lugnet och gemenskapen. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling, då bostaden är stor och välplanerad. Möjlighet till renovering ger er chansen att sätta er personliga touch på ert nya hem. Föreningen är välskött med stabil ekonomi, vilket ger er trygghet och låga avgifter. Det barnvänliga läget och närheten till kommunikationer gör vardagen smidig och bekväm. Med 93 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas. Välkommen till Lännavägen 22, ett hem där ni kan skapa minnen och njuta av allt det bästa som Visby har att erbjuda.

 • Plus
 • Uteplats
Högklint Högklintsvägen 12, stuga 21, Vibble /Kneippbyn, Gotlands kommun

Högklint Högklintsvägen 12, stuga 21

Lägenhet
Vibble /Kneippbyn, Gotlands kommun
1 600 000 kr
40 m²
3 rum
2 178 kr/mån
40 000 kr/m²

Vid Kneippbyn strax söder om Visby finner ni denna stuga om 40 m² fördelat på 3 rum och kök. Här kan ni själv njuta av ledigheten eller hyra ut stugan när ni så önskar. Stugan har goda intäktsmöjligheter och smidig uthyrning via Kneippbyn. Trevligt och välutrustat boende med genomtänkt planlösning, golvvärme i hela stuga, braskamin och luft-luftvärmepump. Storstuga med matplats invid fönster, bäddbar soffa, braskamin och fullt utrustat kök. Två stycken sovrum med garderober varav ett med dubbelsäng och det andra med familjevåningssäng. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Renoverad trälagd altan med eftermiddags- och kvällssol samt havsutsikt. Stugan ligger precis ovanför Kneippbyns Camping och Kneippbyns Sommar- & Vattenland. På högsäsong har man tillgång till morgon och kvällsbad i lagunen och i området finns även restauranger, padelbanor, tennisplan, utegym, leksplats och mycket mera. Endast ca 15 minuters cykelväg till Visby, Föreningen tillåter juridisk person som medlem, men tillåter inte permanentboende och mantalsskrivning i bostadsrätten. Säljaren har reserverat veckorna 28, 29 och 36 för 2024. De veckorna kan en köpare använda själv eller hyra ut. Varmt välkommen på visning!

Majorsgatan 3, Visby - Värnhem, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 14:30
Majorsgatan 3, Visby - Värnhem, Gotlands kommun, bild 2
Majorsgatan 3, Visby - Värnhem, Gotlands kommun, bild 3

Majorsgatan 3

Radhus
Visby - Värnhem, Gotlands kommun
3 700 000 kr
120 + 12 m²
5 rum
327 m² tomt

Välkommen till detta bekväma kedjehus i södra Visby! Med en yta på 120 kvadratmeter och 5 rum och kök erbjuder detta hem gott om utrymme för familjen. Köket är ljust och modernt, med plats för matbord invid fönster. Vardagsrummet är trevligt inrett med soffhörna och en utgång till uteplatsen på baksidan i sydväst. Här finns gott om plats för att bjuda över gäster och ägna dig åt odling. Tre stora och bra sovrum, ger gott om plats för avkoppling. Här finns även ett större badrum och en mindre gästtoalett, samt en mindre tvättstuga. Trädgården är mysig och insynsskyddad med ett trädäck med många soltimmar. Ett mindre förråd finns på baksidan. Värmen kommer från en nyare luft/vatten-värmepump och fastigheten är även ansluten till fiber. Här finns plats för 2 st bilar på infart och en under carport. Säljaren har även låtit bygga till en verkstadsdel och en carport som nås utifrån, dessa ligger i linje med varmförrådet längst in som hört till byggnaden sedan original. Bostadshuset har nytt tak sedan 2005, 3-glasfönster sedan 2005 och nytt uppvärmningssystem från 2016. I bostadshuset finns även en uthyrningsdel med egen ingång. Lägenheten har trinettkök, badrum samt allrum/sovrum och egen utgång till baksidan. Man når även lägenheten från invändig dörr i vardagsrummet om man vill nyttja till annat än uthyrning. Fantastiskt lugnt läge samtidigt som man har otroligt nära till Lyckåker förskola och skola F-4. När man går upp en klass går man 5-9 på Södervärnsskolan som ligger ca 300 m bort. Går du en liten bit till så kommer du även till Wisbygymnasiet. Varmt välkommen till Majorsgatan!

 • Premium
Lummelunda Kanalen 419, Lummelunda - Visby Närområde, Gotlands kommun

Lummelunda Kanalen 419

Villa
Lummelunda - Visby Närområde, Gotlands kommun
7 000 000 kr
176 m²
7 rum
3 021 m² tomt

I Lummelunda hittar Ni denna generösa villa i ett ogenerat läge, om hela 200 m² fördelat på 7 rum och kök plus inglasat uterum samt dubbelgarage och dubbelcarport med vidbyggt förråd. Här möts Ni av en välkomnande hall med en stor platsbyggd garderob. Vidare öppnar en stor och social yta upp sig, vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Här ryms en stor soffmöbel och en matmöbel för ca 8 personer intill det platsbyggda vitrinskåpet. Praktiskt kök med gott om skåpförvaring. Snygga bänkskivor i sten och en stor köksö. Vidare på entréplan finns 2 generösa sovrum med garderobsväggar, en tvättstuga, ett gym/sovrum med utgång till inglasade uterummet, ångbastu, duschrum och en groventré. På övervåningen möts Ni av ett vackert ljus i allrummet som är rymligt och känns ombonat med sin heltäckningsmatta. Vidare finns ett kontor/sovrum och ett stort badrum. Vidare på fastigheten finns ett spa-bad att njuta av året runt, bra parkeringsmöjligheter på uppfarten samt i dubbelcarport och i garaget som har ett vidbyggt förråd. Villan ligger med bekvämt avstånd till Visby och det finns cykelväg stor del av sträckan. Missa inte chansen att bo i denna underbara villa vid Lummelunda Kanalen. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Västerhejde Sigrajvs 525, 523, 525 B och 523 B, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun

Västerhejde Sigrajvs 525, 523, 525 B och 523 B

Villa
Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
19 500 000 kr
583 m²
25 rum
9 780 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en fastighetsportfölj med fyra fastigheter strax söder om Visby. Denna investering erbjuder inte mindre än tio hus och villavagnar, vilket genererar goda hyresintäkter. Hyresgästerna betalar kallhyra och kostnad för el, uppvärmning, vatten, avlopp och sophämtning tillkommer. Fastigheterna utmärker sig genom att vara relativt nya och väl underhållna. De erbjuder moderna boenden med bekvämligheter som gemensamt vatten och avlopp. Med en total bostadsyta på imponerande 583 kvadratmeter finns det gott om utrymme för olika ändamål. De 25 rummen ger flexibilitet i användningen och skapar möjligheter för flera olika typer av boenden. Fastigheterna är belägna på adresserna Västerhejde Sigrajvs 525, 523, 525 B och 523 B, i den populära staden Visby. Området, Västerhejde - Visby Närområde, erbjuder närhet till både natur och stadsliv. Med en tomtarea på hela 9 780 m² ges möjlighet till trädgårdsutrymme och friluftsliv. Fastigheterna är belägna på mark som delas med den omtyckta röda hunden. Denna fastighetsportfölj är perfekt för den investerare som söker en stabil och lönsam affärsmöjlighet. Missa inte chansen att förvärva dessa attraktiva fastigheter i Visby! Privata visningar sker enligt överenskommelse med mäklaren.

 • Plus
 • Uteplats
Bergmansgatan 24, Visby - Länna, Gotlands kommun

Bergmansgatan 24

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
2 375 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
4 187 kr/mån
33 929 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade 3:a i det attraktiva Lännaområdet. Ljusa och fina ytskikt ger lägenheten ett trevligt och inbjudande intryck. Välplanerat kök med gott om skåpförvaring och med en tvättmaskin. Från vardagsrummet når du balkongen i bästa söderläget med härlig eftermiddags- och kvällssol. Två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Mer förvaring finns i hallen inklusive en mindre walk in closet. Stabil och omtyckt förening. Bergmansgatan har ett mycket bra läge med ett bekvämt avstånd till Östercentrum, innerstaden, livsmedelsbutiker, skolor mm.

 • Balkong
Vänge Hägvalds 353, Vänge - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Vänge Hägvalds 353

Gård/Skog
Vänge - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
1 575 000 kr
71 m²
3 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård belägen i det fridfulla Vänge som ligger på mellersta Gotland. Jordbruksfastighet om 2,4 ha eller 24 140 m² har denna fastighet oändliga möjligheter för den som drömmer om att bo på landet. Här finner du en mix av åkermark och vacker natur som omger dig. Gården består av flera byggnader, inklusive ett renoverat bulhus, en lada och ett bryggarhus. Det renoverade bulhuset erbjuder ett bekvämt boende med moderna bekvämligheter, samtidigt som dess historiska charm bevaras. Här kan du njuta av en ljus och rymlig interiör med generösa utrymmen för både vardagliga livet och sociala sammankomster. 1,5-planshuset om 71 m² fördelat på 3 rum och kök. Bostadshuset erbjuder ett oanvänt kök i grön sober färg, gott om skåpförvaring och parkettgolv. Parkettgolv är genomgående för kök, matrum och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Vidare finns två sovrum, ett duschrum och en oinredd vind Utöver bostadshuset finns även möjlighet att utnyttja ladan för olika ändamål, såsom förvaring eller kanske en ateljé för den kreativa själen. Det vackra bryggarhuset används såsom snickarbod. Gården har en lång historia och byggdes redan år 1800, vilket ger en känsla av autenticitet och tradition. Här får du chansen att skapa ditt eget paradis på landet, bara en kort bilresa från Romaklosters centrala delar. En kort promenad bort finns Vänge skola som erbjuder förskoleklass upp till åk 6 samt fritids. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet för den som söker en gård med stora möjligheter. Med sin idylliska omgivning, renoverade bostadshus och extra byggnader kommer denna fastighet definitivt att väcka intresse hos den som drömmer om att bo på landet. Välkommen till denna charmiga gård med renoverat bulhus, lada och bryggarhus på 24 140 m² åkermark. Byggår 1800.

Utbungevägen 5, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Utbungevägen 5

Villa
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 750 000 kr
165 m²
5 rum
1 521 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa på Utbungevägen 5 i Fårösund! Kvalitativ och välhållen villa med samma ägare sedan nybyggnation. Bekvämt boende med 5 rum och kök om 165 m² fördelat på två plan. Här finns möjlighet att enkelt skapa två nya sovrum tack vare den bra planlösningen. På bottenvåningen ryms hall och groventré vid tvättstugan, stort vardagsrum med utgång till trädgården, två sovrum och badrum. Vi tar trappan i hallen upp till övervåningen där det i dagsläget finns ett sovrum och ett allrum/tv-rum med utgång till balkong. Behöver få till fler sovrum fixar man det med några väggar här på övervåningen . Duschrum med duschkabin samt en klädkammare ryms också här. Villan har en lummig uppvuxen trädgårdstomt med stenlagd uteplats och gräsytor som är perfekta för lek och spel men även odlingar för den som vill. Infartsparkeringen är grusad och leder fram till ett garage med förråd baktill. Här får man ett hus i lugn och lantlig miljö och med närhet till affär, Fårösundsskolan, bussar och färjan mot Fårö. Varmt välkommen på visning!

Lärbro Stora Hammars 2835, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lärbro Stora Hammars 2835

Fritidshus
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 900 000 kr
75 m²
3 rum
2 177 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus om 75 m² i Lärbro. Med tre rum och kök i ett lugnt läge intill Vägumeviken. Köket blir hjärtat i hemmet med matplatsen och den värmande kaminen. Bra vardagsrum med soffhörna och ett trevligt burspråk. Vidare finns en tvättstuga, duschrum och ett kontor. Utomhus sträcker sig den välskötta tomten med sina buskar, barr och lövträd, vilket skapar en rofylld och naturnära miljö. Närmaste grannar är mestadels fritidsboende. På tomten finner du också en charmig gäststuga om ca 17 m² och en praktisk förrådsbyggnad. Beläget vid en lugn återvändsgata, blir detta hem en plats för rofyllda stunder med minimal trafik. För de som älskar närheten till vattnet finns Vägumeviken och Barlästs badplats bara en kort promenad bort. Lärbro samhälle erbjuder bekvämligheterna du behöver, inklusive matbutik, bensinstation, förskola, skola (F-6), gym och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Kronhagsvägen 5, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kronhagsvägen 5

Övrigt
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
3 950 000 kr
2 400 m² tomt

Anrika biograf Roy i Fårösund invigdes 1940 och mycket i biograflokalerna är sig likt sen dess. Framförallt när du kommer in i entrén känner du historiens vingslag där den gamla biljettkassan är intakt och likaså den tidstypiska trappan ner till biosalongen. Filmprojektorn har digitaliserats och de 146 biofåtöljerna har moderniserats för att leverera en skön upplevelse. Ny, modern ljudanläggning installerad 2024 vilket gör varje biobesök extra minnesvärt. En spännande hyresfastighet som utöver biografen rymmer inte mindre än åtta lägenheter samt källare. Byggnaden är i två plan med tre lägenheter på våning ett varav två lägenheter har egen entré på framsidan och den tredje ingång på baksidan via trapphus. Våning två har även den tre lägenheter varav två via trapphus på baksidan och en via trapphus på gaveln. Högst upp på vinden finns två små lägenheter med trinettkök som delar duschrum i korridoren. Dessa lägenheter har i dagsläget enbart hyrts ut sommartid. Härifrån har du fin vy ut över sundet och ut över Fårö. Källare med gemensam tvättstuga, pannrum och förråd. Även skyddsrum i källaren med separat entré. Stor grön och solig trädgård perfekt för att njuta i stillhet och för härliga grillkvällar efter en dag på utflykt. Nuvarande ägare har hyrt ut till fritidsboende under sommarperioden och mestadels till studenter på Folkhögskolan under höst och vår. Lägenhet 1 om 2 rok ca 45 m² Lägenhet 2 om 3 rok ca 65 m² Lägenhet 3 om 1 rok ca 30 m² Lägenhet 4 om 1 rok ca 30 m² Lägenhet 5 om 1 rok ca 17 m² Lägenhet 6 om 1 rok ca 30 m² (Används idag som kontor). Lägenhet 7 om 1 rok ca 30 m² Lägenhet 8 om 1 rok ca 22 m² Enligt taxeringen omfattar hyreshuset totalt 656 m² varav 383 m² utgör lokalyta och 273 m² utgör bostadsyta. Ägarna bedriver idag förutom uthyrningsverksamhet även biografverksamheten. De har bra samarbete med övriga landsbygdbiografer på Gotland och kan bistå med kunskap och kontakter för en som vill ta över och driva biografen vidare vilket ägarna gärna önskar. Det är sålunda en anrik fastighet, med det inarbetade varumärket Royhuset, som gör sig lika bra i en liten verksamhet som en stor, där flera spännande affärsmöjligheter finns att utforska beroende på önskan och ambition. Fastigheten säljs fullt möblerad och redo att hyras ut och klart för att visa biofilmer från dag 1. Hyresintäkter är beräknade till ca 780 000 kr. Driftskostnader är beräknade till ca 200 000 kr. Intäkter för biografen är beräknade till ca 126 000 kr. Kostnader för biografen är beräknade till ca 55 000 kr. Kontakta mäklaren för mer exakta uppgifter över intäkter och kostnader. Säljaren kommer att låta besiktiga fastigheten av auktoriserad besiktningsfirma i juni månad.

 • Plus
Hammargatan 21 - 1:22, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammargatan 21 - 1:22

Tomt
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
850 000 kr
1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din husdröm på denna naturtomt på Hammarsgatan i Roma samhälle med närhet till natur, förskola, skola och livsmedelsaffärer. Naturtomt om 1 804 m² med ett naturskönt läge med närhet till Roma samhälle. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I köpeskillingen ingår el anslutningsavgift tillsammans med elskåp. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp tillsammans med fiber finns som kommer att beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

 • Plus
Hammargatan 23 - 1:23, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammargatan 23 - 1:23

Tomt
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
850 000 kr
1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din husdröm på denna naturtomt på Hammarsgatan i Roma samhälle med närhet till natur, förskola, skola och livsmedelsaffärer. Naturtomt om 1 804 m² med ett naturskönt läge med närhet till Roma samhälle. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I köpeskillingen ingår el anslutningsavgift tillsammans med elskåp. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp tillsammans med fiber finns som kommer att beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

 • Plus
Jöran Wallingatan 1B, Visby Öster, Gotlands kommun

Jöran Wallingatan 1B

Villa
Visby Öster, Gotlands kommun
5 700 000 kr
115 + 74 m²
4 rum
511 m² tomt

Villan är centralt belägen i ett attraktivt område i Östra Visby, Solberga. Inom gångavstånd finns skola, butiker och restauranger på Öster centrum eller innanför ringmuren . Denna 1,5-plansvilla med källare har en boyta på 115 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vi kommer in i en praktisk hall med eluppvärmt klinkergolv och gott om plats för avhängning, här finner vi också trappan upp till övervåningen. Köket är ljust med vita skåpluckor i en lantlig stil med bra skåpförvaring samt plats för matbord. Vidare finns ett rymligt vardagsrum i vinkel med värmande kamin och utgång till den trälagda altanen. Bottenvåningen inrymmer också ett sovrum samt duschrum. På övervåningen passerar vi en liten hall med takfönster innan vi kommer in i de två sovrummen. Även toalett och en praktisk klädkammare ryms uppe. På källarplanet finns en rymlig gillestuga med garderob, tvättstuga med dusch, matkällare med bra hyllförvaring, toalett och pannrum. Den lättskötta tomten om 511 m² är omgärdad av en tujahäck och innanför den välkomnas man av en trevlig uppvuxen trädgård med en trälagd altan och spabad. Garage med förråd finns också på denna fastighet samt en infartsparkering med plats för två bilar. Denna villa erbjuder det mesta man kan önska, varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Eke Hallvide 111, Eke - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

Eke Hallvide 111

Fritidshus
Eke - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
750 000 kr
60 m²
4 rum
1 581 m² tomt

Välkomna till Eke och detta fritidshus i enskilt läge! Boarea om 60 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vardagsrum med öppen spis. Kök med matplats och utgång till trälagd uteplats. 3 sovrum med garderober. Toalettrum med mulltoa. Två trälagda uteplatser, ena med morgonsol och den andra med kvällssol. Vatten saknas men eget äldre 2-kammaravlopp med infiltration finns. El finns ej indraget till fastigheten, dock har huset el via solceller på taket. Natur- och trädgårdstomt om 1 581 m². Eke socken är beläget på sydöstra Gotland.

Fältgatan 71 F, Visby - A7, Gotlands kommun

Fältgatan 71 F

Lägenhet
Visby - A7, Gotlands kommun
1 675 000 kr
32,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 600 kr/mån
51 698 kr/m²

Välplanerad lägenhet högst upp i byggnaden med egen entré via loftgång där du även har en liten uteplats i söderläge. Ett mycket bekvämt boende där du har fullt utrustat kök och helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kökets placering längs ena långsidan skapar bra plats för matbord såväl som för en soffhörna. Lägenheten har ljus interiör och ett fint ljusinsläpp från två håll. Sovrum med plats för dubbelsäng och två garderober och bäddsoffa i vardagsrumsdelen ger plats för gäster eller en familj vid uthyrning. Föreningen tillåter uthyrning vilket ger fler möjligheter för en köpare. Antingen väljer du att själv bosätta dig i lägenheten, har den som övernattningslägenhet och hyr ut delar av året eller så har du den enbart för uthyrning. Eftersom läget är centralt är det ett attraktivt boende för studenter både till gymnasiet och högskolan. Promenadavstånd till Visbys centrala delar och innerstaden samt inpå knuten finns fina strövområden.

 • Hiss
Åkermansvägen 38, Visby - Söder, Gotlands kommun

Åkermansvägen 38

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
2 700 000 kr
56 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 312 kr/mån
48 214 kr/m²

Nyrenoverad bostadsrätt i markplan med modern planlösning! Bostadsrätten har sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet hittar man ut till den stora uteplatsen om 35 m² i sydostligt läge. Vidare finns ett välplanerat och påkostat kök, ett stort duschrum med tvättmöjligheter, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och ett förråd. I föreningen finns det dubbla gemensamma tvättstugor samt övernattningslägenheter. Föreningen godkänner andrahandsuthyrning. Nyare förening med god och stabil ekonomi. Belåning under 10 000 kr / m² och år. Trots det centrala läget är kvarteret stillsamt och grönt. Palissaderna är en vacker gammal park med härlig grönska bland kullar och gångstigar. Här kan man slå sig ned på en bänk med havsutsikt och njuta av lugnet och solnedgångar. En idyll mitt i Visby med ringmuren runt hörnet och med närhet till restauranger, butiker, affärer och mysig caféer.

 • Uteplats
 • Hiss
Trädgårdsgatan 259, Visby - Yttre Furulund, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsgatan 259

Lägenhet
Visby - Yttre Furulund, Gotlands kommun
2 300 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
4 890 kr/mån
28 395 kr/m²

Rymlig markplanslägenhet med egen entré och uteplats i österläge mot allmänning. Lägenheten omfattar 81 m² och ligger i markplan med generösa ytor. Kök med matsplats och gott om skåp- och lådförvaring. Stort och ljust vardagsrum med utgång till inglasad uteplats på baksidan. Det finns även möjlighet till uteplats på ena sidan om entrén. Vidare finns det två bra sovrum och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd i lägenheten samt även ett förråd utvändigt. Området är lugnt och välskött med bilfria innergårdar. Inom gångavstånd finns flertalet affärer på Stenhuggarens handelsområde. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Stora Törnekvior 13 B, Visby - A7 området, Gotlands kommun
 • Ons 29 maj kl 16:30

Stora Törnekvior 13 B

Lägenhet
Visby - A7 området, Gotlands kommun
3 100 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 2/4
6 301 kr/mån
35 429 kr/m²

En nybyggd yteffektiv gavelfyra på västlig gavel med 2 inglasade balkonger och påkostade materialval i modern planlösning. På på våning 2 med hiss finns denna lägenhet med en öppen och välgenomtänkt planlösning med stora fönster och högt i tak vilket ger ett vackert ljus och en luftig känsla. Hall med klinker och plats för avhängning samt garderober. Här finns även en mindre gästtoalett. Ett stilrent och välutrustat kök ifrån Vedum med bra skåpförvaring med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Här ifrån når man en stor inglasad balkong mot sydväst med plats för soffgrupp. Vidare finns tre rymliga sovrum, två med Elfa garderober med skjutdörrar och ett med platsbyggd Vedum garderob. Sovrum 2 har två fönster mot väst resp norr och sovrum ett har utgång mot en inglasad balkong med plats för kaffebord och odling. Till lägenheten tillhör även ett kallförråd. HSB Brf Visby Gärde ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende. Närhet både till skolor och promenadstråk i skön natur. På innergården finns det lekplats och sociala ytor. Har man stort besök så finns även en gästlägenhet i föreningen. Vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lummelunda Krickavägen 7, Lummelunda - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Lummelunda Krickavägen 7

Villa
Lummelunda - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 300 000 kr
71 m²
4 rum
1 430 m² tomt

Välkommen till denna fina och rymliga 1-plansvilla i Lummelunda med ett lugnt och naturnära läge. Bostaden har en öppen och social planlösning och inrymmer 4 rum och kök varav 2 sovrum. När ni kliver i huset så möts ni av en välkomnade hall med plats för avhängning. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Här upplever ni en ljus och rymlig känsla med stora glaspartier, värmande braskamin och utgång till uteplats. Bostaden inrymmer även ett isolerat uterum med stora glaspartier där man känner sig ett med naturen, Lagom stort duschrum. Intill den stora uteplatsen på baksidan finns det en bra isolerad gäststuga / arbetsplats / skrivarstuga samt att i garaget går det också att ha en arbetsrum / gästrum. Vidare på fastigheten finns det bra parkeringsmöjligheter med uppfart och garage. Entréveranda ligger i öster och den stora uteplats samt uterummet i väster! Trevlig trädgårdstomt om 1 430 m². Bra några hundra meter till strandkanten för ett morgon-/kvällsdop samt vackra solnedgångar. Bekvämt avstånd till Visby dit det finns cykelväg stor del av sträckan.

Visar 1 - 25 av 61