Mäklarhuset Gotland

Mäklarhuset Gotland

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lummelunda Etebols 126, Lummelunda - Nordvästra Gotland, Gotlands kommun

Lummelunda Etebols 126

Villa
Lummelunda - Nordvästra Gotland, Gotlands kommun
2 650 000 kr
90 m²
4 rum
897 m² tomt

Trevlig fastighet med charmigt bostadshus i 1,5 plan, en parstuga från 1860 som sedan byggts ut i omgångar till en modern, mindre villa. Bostaden ligger på en vindskyddad, lummig tomt med närhet till Visby, ett stenkast från både hav och motionsanläggning. På entréplan finns två rum samt ett rymligt kök och matplats. Nedervåningen har genomgått en omfattande renovering 2021-2022 där bland annat nytt värmesystem och värmegolv installerats. Köket fick då en tillbyggd del som blir den naturliga matplatsen med ett trevligt ljusinsläpp. Rummen har synliga bjälkar och putsade väggar i de flesta rum. På övre plan finns två sovrum, två balkonger och ett allrum, vilket ger gott om utrymme för avkoppling och vila. Ena sovrummet har en eldstad som för närvarande inte är i bruk. Huset har flera mysiga detaljer, både original och nyinstallerade. Vardagsrummet har en roslagskamin som används flitigt vintertid, tillsammans med en synlig bulvägg och bjälkar kvar sedan 1800-talet. Det intilliggande rummet har inbygda bokhyllor och är inrett som bibliotek och hemmakontor. I köket finns en ny vedspis med glaslucka, vilket skapar en hemtrevlig atmosfär såvälk som en extra möjlighet till värme och matlagning. Två ugnar och en rymlig köksö gör köket till en dröm för hemmakocken eller den större familjen, Badrummet är fint och modernt, med vattenburen golvvärme och stilrena klinkergolv samt väggar i mikrocement. I badrummet finns också kombinerad tvätt- och torktumlare samt badkar. Den uppvuxna trädgårdstomten är lätt sluttande och bjuder på varierande växtlighet såväl som insynsskydd. Här finns flera uteplatser där man kan njuta av utomhusaktiviteter eller bara ta det lugnt. Dessutom finns flera förrådsbyggnader, vilket ger extra förvaringsutrymme och gäststuga. I området Lummelunda får man verkligen känna av den Gotländska naturen där den är som bäst, här bor du med ca 800 m till havet, närmaste förskola och förskola är Väskinde och ligger ca 10 km bort. För den som gillar att cykla finns här även en väldigt bra cykelväg in till Visby. Det är 10 minuter till närmaste matbutik och en kvart bort från centrala Visby. Denna charmiga villa erbjuder en härlig kombination av gammal charm och moderna bekvämligheter.

  • Uteplats
Ekeby Smide 505, Ekeby  - Visby Närområde, Gotlands kommun

Ekeby Smide 505

Gård/Skog
Ekeby - Visby Närområde, Gotlands kommun
4 500 000 kr
142 m²
5 rum
5,6 ha tomt

Välkommen till denna fina och välskötta hästgård på bekvämt avstånd från Visby. Här finner du en trevlig villa i fint renoverat skick, perfekt för dig som söker en unik kombination av komfort och lantligt lugn. 1,5-plansvilla med källare som försetts med en tillbyggnad som skapat utrymme för ett rymligt kök med full maskinell utrustning och ett vackert matrum med fint ljusinsläpp. Villan som omfattar 142 kvm ger plats även för den större familjen där det dessutom finns ett trevligt sovrum i källaren. Stallet erbjuder hela fyra boxar, vilket ger gott om plats för dina älskade hästar. Dessutom har du en egen ridbana och hagar intill. Förutom hästarnas välbefinnande har du också möjlighet att dra nytta av en separat gäststuga, som ger bra hyresintäkter och samtidigt ger dina gäster sin egen lilla oas. Sommardagarna kan avnjutas på ett stort trädäck som omger den uppvärmda poolen. Här finns gott om plats för loungemöbler, solstolar och utekök, perfekt för att njuta av solen och umgås med vänner och familj. Från pooldäcket kan du också ta trappan upp till en underbar uteplats under pergolan, där du kan svalka dig i skuggan. Bostaden är strategiskt belägen med bekvämt avstånd till Visby, där du hittar all social service du behöver. Samtidigt är området omgivet av lantlig charm och fina ridvägar, vilket ger dig möjlighet att utforska naturen till fots eller i sadeln. Trädgården är verkligen en dröm för den gröna tummen, med äppel-, päron- och plommonträd samt vackra syrénhäckar och odlingslådor. Nuvarande ägare har genomfört omfattande renoveringar, inklusive pool med däck, nytt kök, dränering, ridbana och alla uteplatser. Totalt 5,6 ha varav 2 ha skog, 1 ha åker, 1 ha bete och 1 ha övrig mark. Missa inte chansen att bo på denna fantastiska gård med alla dess fördelar. Kontakta oss idag för att boka din visning!

Bro Tors 132, Bro - Visby Närområde, Gotlands kommun

Bro Tors 132

Villa
Bro - Visby Närområde, Gotlands kommun
1 700 000 kr
85 m²
3 rum
2 710 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Bro Tors 132! Här erbjuds en rymlig trädgårdstomt om hela 2710 kvadratmeter, perfekt för den gröna tummen eller lekfulla stunder med familjen. Husets 85 kvadratmeter fördelar sig på tre rum, vilket ger gott om utrymme för umgänge och avskildhet. Sommartid kan gäster även njuta av friggeboden, ett extra gästrum för övernattande besökare. För den som behöver förvaring finns både en lada och ett brygghus till hands. Bostaden har även en praktisk garageplats för bilen och är belägen endast 10 minuter från centrum, vilket gör vardagspendlingen lätt och bekväm. Uteplatsen ligger i söderläge och erbjuder många soltimmar att njuta av. Eftersom säljaren är ett dödsbo och inte kan uppfylla sin upplysningsplikt tillämpas friskrivningsklausul i denna fastighetsaffär. Välkommen att anmäla ditt intresse eller boka visning!

Betaniavägen 15, Gnisvärd - Västra Gotland, Gotlands kommun

Betaniavägen 15

Lägenhet
Gnisvärd - Västra Gotland, Gotlands kommun
2 100 000 kr
51,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 012 kr/mån
40 777 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välskötta bostadsrätt i Gnisvärd, endast en kort promenad från havet. Med högt i tak får du en känsla av rymd och ljus i varje rum. Slå dig ner på den trevliga uteplatsen i sydvästläge och njut av soliga eftermiddagar. Bostadsrättshus med modern utrustning som kommer göra vardagen enklare och mer bekväm. Fantastiskt tillfälligt boende som går bra att hyra ut när du inte själv är på plats och låt den generera extra inkomst åt dig. Med en bostadsyta på 51.5 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt tre välplanerade rum som ger en praktisk livsstil. Välkommen till Betaniavägen 15!

  • Uteplats
Hangvar Kyrkebys 707, Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Lör 10 aug kl 13:00
Hangvar Kyrkebys 707, Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Hangvar Kyrkebys 707, Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Hangvar Kyrkebys 707

Villa
Hangvar - Norra Gotland, Gotlands kommun
4 800 000 kr
151 + 29 m²
7 rum
7 494 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet i Hangvar, Norra Gotland. Med en total boyta på ca 151 kvadratmeter finns gott om plats för den stora familjen eller för generationsboende. Här erbjuds en möjlighet att förverkliga dina drömmar om en egen verksamhet i lugn och naturskön miljö. Fastigheten är ypperlig både som permanentboende eller semesterboende. Det finns även utvecklingspotential för den som önskar hyra ut. På den generösa tomten om hela 7 494 m² finns en pool som bidrar till en oasliknande känsla och ger möjlighet till avkoppling och rekreation. Läget är soligt och avskilt, vilket ger både lugn och ro. Bostaden är i nyrenoverad i modernt skick och erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig såsom fem sovrum, tre badrum, tvättstuga samt kommunalt VA och fiber. Utöver huvudbyggnaden finns även andra byggnader på tomten, såsom magasin, ladugård och garage med carport. Dessa ger möjlighet till förvaring och utrymme för olika ändamål. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ett trivsamt boende för den stora familjen, med potential för uthyrning och en härlig pool som kronan på verket. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika pärla i Hangvar!

  • Premium
Eksta Käbbe 655B, Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun

Eksta Käbbe 655B

Fritidshus
Eksta - Sydvästra Gotland, Gotlands kommun
3 495 000 kr
70 m²
4 rum
2 296 m² tomt

Välkommen till denna moderna och arkitektritade pärla belägen vid vackra Ekstakusten på Sydvästra Gotland. Med närhet till havet och omgiven av naturskön miljö erbjuder denna bostad en perfekt kombination av semester- och åretruntboende. Huset imponerar med sin fina takhöjd och generösa ljusinsläpp, vilket skapar en luftig och behaglig atmosfär. Den moderna utrustningen i köket gör matlagningen till en fröjd, och de två duschrummen i huvudbyggnaden ger extra bekvämlighet för hela familjen. På baksidan av huset finner du en magnifik trälagd veranda, perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Här kan du njuta av trevliga middagar och skönt häng i eftermiddags- och kvällssolen. Boendet inkluderar även en charmig gäststuga med eget duschrum, perfekt för gäster eller som extra utrymme för familjen. Totalt finns det tre sovrum att tillgå, två i huvudbyggnaden och ett i gästhuset. Bostadshuset omfattar 55 m² och gäststugan 15 m². Förutom det natursköna läget finns också Käbbe gård i närheten med trevlig gårdsbutik där du kan köpa lokala godsaker som äppelmust, grönsaker, frukt och glass. Fågelvägen är det drygt 500 meter ner till havet med vacker kuststräcka och vy ut över Karlsöarrna. Kvällstid utgör solnedgången ett vackert skådespel västerut. Inom närområdet ligger Djupvik med hamn, restaurang och en liten badstrand. Går du den fina vägen längs stranden norrut från Djupvik kommer du till Sandhamn med sandstrand, badbrygga och café/pizzeria. Slutligen finns även en garagedel ihopbyggd med huset för smidig förvaring av bil eller andra ägodelar. Varmt välkommen till detta moderna och bekväma boende vid Eksta Käbbe 655B!

Vallstena Alvena 509, Vallstena, Gotlands kommun

Vallstena Alvena 509

Tomt
Vallstena, Gotlands kommun
600 000 kr
3 178 m² tomt

Naturtomt i Vallstena, strax norr om Visby i ett lantligt läge med vacker utsikt över åkrar och Vallstena Kyrka. Gemensam väg och vändplan finns. Tomten har gemensamt vatten och avlopp. Elanslutning skall beställas och bekostas av köparen.

Västergarn Ammor 1:103 - 1:119, Västergarn - Västra Gotland, Gotlands kommun

Västergarn Ammor 1:103 - 1:119

Tomt
Västergarn - Västra Gotland, Gotlands kommun
1 900 000 kr

DET HÄR ÄR TOMTOMRÅDE VÄSTERGARN PÅ GOTLAND Västergarn har alltid varit ett samhälle som hjärtat klappar lite extra för. Är det för den genuina känslan av gotländsk sommar med underbara vår- och höstdagar där man kan röra sig i en omgivning med både kust, hav och inland? Eller kanske det är den lilla hamnen med tjärade båtar omgiven av vit sandstrand med brygga för morgondoppet. Är det de magiska solnedgångarna i väster? Är det närheten till Sveriges vackraste golfbana vid Kronholmen eller är det Paviken med sitt fantastiska fågelliv, fina strövområden och rika historia ända från vikingatiden? Vill du bli en del av den här underbara platsen på Gotland så har du nu möjligheten att köpa en tomt och bygga ett hus där vi har 17 tomter nästan mitt i byn till försäljning. Ni köper dem med eller utan hus, där de ligger inbäddade i grönskan och där du kan höra vågorna brusa från havet.

  • Plus
Strandvägen 64 - Stuga 108, Slite  - Norra Gotland, Gotlands kommun

Strandvägen 64 - Stuga 108

Fritidshus
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 200 000 kr
22,5 m²
2 rum
vån 1/1
2 441 kr/mån

Drömstuga nr. 108 i Brf. Drömstugan Slite med 180 graders havsutsikt strax intill bryggan, poolen och restaurangen! En stuga om 22,5 m² med ljus och välkomnande standard och i bra skick! Storstuga med matplats, soffa, samt köksdel med spishäll, fläkt och micro. Sovrum med garderober. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Genomgående ekparkettgolv. Golvvärme i hela stugan. Mån.avg. 2 441 kr inkl bostadsrättstillägg, vatten, kabel-TV, internet och P-plats Här kan du själv njuta av din ledighet eller hyra ut stugan när du så önskar! För mer information om bostadsrättsföreningen och uthyrning, gå in på Slite Strandbys hemsida: http://www.slitestrandby.se

  • Uteplats
Visbyvägen 30, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun

Visbyvägen 30

Villa
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 200 000 kr
135 + 16 m²
5 rum
2 135 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa på Visbyvägen 30 i Roma. Med sina imponerande höga tak och nyrenoverat kök och allrum erbjuder denna bostad en bekväm livsstil. Visst renoveringsbehov finns, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Samtliga sovrum är belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och funktionell planlösning. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Den stora och lummiga tomten ger möjlighet till avkoppling och lek i grönskan. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och blir en perfekt plats för härliga sommarkvällar. Läget är centralt med närhet till kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Du har även nära till natur och grönområden för härliga promenader och rekreation. På tomten finns även ett garage för förvaring av bilen eller andra ägodelar. Här bor man nära centrala Roma som erbjuder bl a bank, livsmedelbutiker, bränslestationer, restauranger mm. Varmt välkomna på visning!

Vindelbosgatan 4 B, Visby - Söder, Gotlands kommun

Vindelbosgatan 4 B

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
1 800 000 kr
50,2 m²
2 rum
vån 1/3
3 694 kr/mån
35 857 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet om 50 m² fördelat på 2 rum och kök. Lägenheten är belägen på våning 1 endast 12 trappsteg upp i huset med en härlig inglasad balkong i öst. En välkomnande hall med plats för avhängning. Vidare finner ni ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Trevlig kök med matplats invid fönster. Helkaklat duschrum med tvättmaskin, infälld belysning och golvvärme. Stort bra sovrum med garderober. Välskött och stabil bostadsrättförening. Stora renoveringar är gjorde såsom stambyte och nytt tak. Till bostadsrätten ingår bra förrådsmöjligheter via källarförråd och vindsförråd. I närområdet finns det affär, skolor, frisör, kiosk, vårdcentral, apotek mm inom gångavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Fåhraeus väg 7, Slite - Nordöstra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 29 jul kl 16:00
Fåhraeus väg 7, Slite - Nordöstra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fåhraeus väg 7, Slite - Nordöstra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fåhraeus väg 7

Villa
Slite - Nordöstra Gotland, Gotlands kommun
1 700 000 kr
98 + 50 m²
4 rum
1 025 m² tomt

Välkommen till Fåhraeus väg 7 i centrala Slite. Med endast ca 400 meter till havet och mysiga promenadstråk i närheten är detta ett hem för naturälskare och de som älskar att vara nära vattnet. Med sina välplanerade 98 m² erbjuder huset en känsla av rymlighet. Här finns fyra rum, varav 3 bra sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen eller för att bjuda in vänner och släkt till trevliga samkväm. Garaget med plats för en bil är en praktisk fördel som inte får underskattas. Dessutom har du en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Slite är en livlig ort med bra kommunikationer till Visby för den som pendlar. Inom 5 minuters promenadavstånd har du livsmedelsbutiker, apotek, restauranger, stranden, hamnen, vårdcentralen, bränslestation mm. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ekeby Stenstugårds 107, Ekeby  - Visby Närområde, Gotlands kommun

Ekeby Stenstugårds 107

Villa
Ekeby - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 500 000 kr
80 + 56 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till denna renoverade villa belägen i det natursköna Ekeby. Med högt i tak och generösa ljusinsläpp skapar bostaden en känsla av rymd och luftighet. Vackert renoverat kök med ljus och lantlig interiör och matplats med vackert utsikt över naturen. Samtliga sovrum är bekvämt belägna på samma våning, vilket ger en praktisk och funktionell planlösning. Stor källare med tvättmöjligheter och bra förvaringsytor. På den stora tomten kan du njuta av naturen och lugnet som omger huset. Här finns b la ett stort trädgårdsland med jordgubbar och sparris, ett orangeri och ett mindre växthus. Det barnvänliga läget gör detta till en perfekt plats för familjer som söker en fridfull tillflyktsort. Ekonomibyggnad med garage och fyra portar erbjuder gott om plats för att parkera fordon och ett hobbyrum. Med närhet till både Visby, Roma och Fole har du allt du behöver inom räckhåll. Det finns även en busshållplats ca 150 m bort för dem som vill åka kommunalt. Ekeby Stenstugårds 107 är det perfekta stället för dig som önskar ett vackert och ombonat hem. Vi ses på visning!

  • Uteplats
Gammelgarn Klints 166B, null, Gotlands kommun

Gammelgarn Klints 166B

Tomt
Gotlands kommun
950 000 kr
2 008 m² tomt

Välkommen till denna fina naturtomt belägen i Gammelgarn, nära den vackra stranden i Grynge. Med en tomtareal på 2008 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Tomten har ett lugnt läge med 4 andra fastigheter och omges av skog, hällar och ängsmark, vilket ger en känsla av ro och avskildhet. För dem som älskar havet och den salta luften är det bara knappt två kilometer till Grynges sandstrand, perfekt för soliga dagar och avkoppling. I priset ingår anslutningskostnader för till vatten & avlopp och el. På fastigheten finns det ett beviljat bygglov med starbesked vilket gör det enkelt att komma igång med byggandet Under dokument finner ni bygglovet och övriga dokument. Varm välkomna att själva att besöka tomten och för frågor är du varmt välkommen att kontakta oss!

När Dalbo 466, När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

När Dalbo 466

Fritidshus
När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
5 900 000 kr
106 m²
4 rum
6 943 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på När! Detta Sommarparadis erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. Huvudbyggnaden renoverades år 2013 och erbjuder 106 kvadratmeter rymligt boende fördelat på fyra rum och kök. Här finns ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och flertalet glasdörrar. Luft/luft värmepumpen ser till att du har behaglig temperatur året om, och den generösa altanen på över 60 kvadratmeter blir den ultimata platsen för sommarfester och avkopplande stunder. Ladugården, som genomgick en totalrenovering 2015, har förvandlats till ett fantastiskt boende med ett stort vardagsrum, ett eget kök och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin, torktumlare och bastu. Här finns även utrymme för många sängar om det behövs. Taket pryds av 60 solpaneler från 2022, vilket inte bara ger hållbarhet utan också minskar dina driftskostnader. Här kan man även gå ut på baksidan för att hitta lä och äta middag i solnedgången. Från och med 2018 kan du även njuta av en uppvärmd pool om 5 x 10 x 1,5 m. Omgärdad av ett inhängat trädäck - den ultimata platsen för sommarro och avkoppling. Poolhuset rymmer teknikrum för filter, uppvärmningssystem och pumpar, samt en varmvattenberedare för uteduschen. Den stora tomten på 6 943 kvadratmeter ger gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Området runt När bjuder på fantastiska möjligheter till avkoppling och äventyr. Med närhet till flera gårdsbutiker, populära badplatser som Herta Strand, Närsviken och närheten till vackra Närsholmen blir det lätt att njuta av allt som Gotland har att erbjuda. När är även ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende, och bekvämligheter. Matbutiker finns inom räckhåll i närheten. Denna fastighet är perfekt för dig som vill bo bekvämt med den stora familjen eller vänner på Gotland. Detta måste absolut upplevas på plats! Kontakta Oskar för att boka din visning! Fastigheten säljs med majoriteten av möbler och inventarier kvar.

Radarvägen 7 B, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Radarvägen 7 B

Lägenhet
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 550 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/2
2 723 kr/mån
23 846 kr/m²

Tillfälle att förvärva lägenhet på Radarvägen vid Kronhaga strand i Fårösund. Lägenheten som ligger på övervåningen omfattar 65 m² med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till stor balkong med glasräcke och utsikt mellan husen ner mot sundet och utöver Fårö. Ett större sovrum samt ett lite mindre som passar utmärkt som barnrum, kontor eller som gästrum. Lägenheten får en skön atmosfär genom den fina takhöjden, ekparkettgolv och stora fönsterpartier mot havet. Intill utgången till balkongen finns en centralt placerad kamin. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vid parkeringen som ingår i avgiften finns en fristående förrådsbyggnad med ett oisolerat förråd som tillhör lägenheten. Ett bekvämt boende med närhet till norra Gotlands karga natur, livsmedelsbutik, restauranger samt flertalet fritidsaktiviteter. Föreningen har del i gemensam brygga, vedeldad bastu samt ett gästhus.

  • Balkong
Jungfrustig 65, Visby - Länna, Gotlands kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00

Jungfrustig 65

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
2 300 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/2
3 309 kr/mån
45 098 kr/m²

Välkommen till denna moderna och trivsamma bostadsrätt belägen på Jungfrustig 65 i centrala Visby. Här erbjuds en bekväm och naturnära tillvaro med närhet till både stadens puls och grönskande områden. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter som bidrar till en bekväm vardag. I köket finner du allt du behöver för att laga goda måltider som ligger i öppen planlösning med det ljusa vardagsrummet som du kan du koppla av i efter en lång dag. En trevlig stor uteplats i sydvästläge erbjuder soliga stunder och möjlighet till avkoppling utomhus. Föreningen som bostaden tillhör är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och låga månadskostnader. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll. Njut av stadens utbud av restauranger, butiker och kultur, samtidigt som du har naturen och grönområden inom bekvämt avstånd.

  • Plus
  • Uteplats
Greta Arwidssons gata 20 J, Visby - A7 området, Gotlands kommun

Greta Arwidssons gata 20 J

Lägenhet
Visby - A7 området, Gotlands kommun
3 185 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/2
5 679 kr/mån
37 917 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet från 2018 belägen i det snabbt växande bostadsområdet A7 i östra Visby. Med sin generösa takhöjd på hela 4,90 meter som högst ger lägenheten ett luftigt och modernt intryck. Utvändig trappa upp till egen entré via loftgång som även fungerar som uteplats och intill finns ett praktiskt förråd. Hallens garderober ger gott om förvaringsmöjligheter, medan köket imponerar med sin ljusa skåpinredning från Ballingslöv, grått stänkskydd och rostfri bänkskiva. Köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning, vilket skapar en trivsam atmosfär och ger utrymme för en trevlig social samvaro. Stort fönsterparti mot parken bakåt ger ett fint ljusinsläpp och intill det den mysiga kaminen. Härifrån tar du dig även till balkongen mot parken i söderläge. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme finns i hela lägenheten förutom i badrummet där det är el-golvvärme. Med sitt centrala läge mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren erbjuds närhet till både stadsliv och natur. Strax söder om lägenheten finns ett parkområde med lekplats och grönområde. Välkommen att uppleva denna välplanerade lägenhet med hög standard och fantastiskt takhöjd på visning!

  • Plus
  • Balkong
Väskinde Idholmen 930, null, Gotlands kommun

Väskinde Idholmen 930

Gård/Skog
Gotlands kommun
5 500 000 kr
160 m²
5 rum
2,7 ha tomt

Välkommen till denna charmiga hästgård med en mängd möjligheter! Belägen på en generöst tilltagen tomt, erbjuder denna egendom en oas av lugn och ro. Den lummiga trädgårdstomten är uppvuxen och ger dig den perfekta platsen att njuta av naturen och koppla av. Stort vackert bostadshus med putsad fasad och magnifik veranda under tak. Bostadshusets interiör går i lantlig stil och erbjuder fem rum och kök fördelat på 160 m². Gården har allt du kan önska dig för en hästälskare. Här finns ett rymligt stall med en uppvärmd praktisk sadelkammare, vilket gör det enkelt att ta hand om dina fyrbenta vänner och dessutom egen mark för hagar och bete. Det finns även en ridbana om 20 x 30 meter med belysning. För den som har husbil eller båt finns även en stor carport som rymmer dina äventyr på fyra hjul eller skrov. Ett stort isolerat garage med verkstad och även kontor på övervåningen gör möjlighet för egen verksamhet eller hobby. Gäster och vänner kan husera i den vinterbonade friggeboden om 15 m² och vill man bygga en större gäststuga så finns en färdig grund på 35 m² med dragningar för el, vatten och avlopp. Utmärkt för uthyrning, för gäster eller som generationsboende. Läget är oslagbart med närhet till både natur och stadsliv. Trots det lugna läget är det bara en kort bilresa till Visby, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturaktiviteter. Inom promenadavstånd finns Gotlands äldsta naturreservat Hällholmen och i markerna runtom fastigheten finns fin natur med bl.a. flertalet orkidéer. Denna gård är verkligen något speciellt och erbjuder dig en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis på landsbygden. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska egendom!

Stånga Bosarve 127, null, Gotlands kommun
Stånga Bosarve 127, null, Gotlands kommun, bild 2
Stånga Bosarve 127, null, Gotlands kommun, bild 3

Stånga Bosarve 127

Villa
Gotlands kommun
1 975 000 kr
84 + 44 m²
4 rum
2 350 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa belägen i Stånga. Bostadshus fördelat på 1,5 plan med källare. Bostaden inrymmer 4 rum och kök varav två sovrum samt en bra källare. Huset har genomgått större renovering under senare åren med omlagt tak, nya fönster och låga driftkostnader via bergvärmepump. Huset är omgivet av en generös tomt på 2350 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Utöver huvudbyggnaden finns även en ladugård på tomten. Denna träbyggnad med plåttak och gjuten platta har tidigare använts för loppisverksamhet och erbjuder nu möjligheter till förvaring och extra utrymme. På övervåningen finns ett sommarrum och loft, perfekt för avkoppling eller som extra sovutrymme. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns installerat. Stånga är ett levande samhälle med mataffär, skola och närhet till fina Gumbalde golfbana. Fastigheten säljs med skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Västerhejde Hallbrosvägen 20 A, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun

Västerhejde Hallbrosvägen 20 A

Lägenhet
Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 295 000 kr
102 m²
5 rum
5 548 kr/mån
32 304 kr/m²

Modern bostadsrätt i naturnära läge med mysiga promenadstråk, stor uteplats och trevlig balkong i sydvästligt läge! Bostadsrätt i 3 plan om 102 m² fördelat på 5 rum och kök i modern och bra standard. Bottenvåning med socialt kök med matplats/allrum och utgång till den trälagda uteplatsen om ca 50 m² i sydvästligt läge. På bottenvåningen finns även ett mindre rum/sovrum om 5 m² samt duschrum med tvättmaskin. Mellanvåningen erbjuder 2 stora sovrum med garderober samt badrum med badkar. Ovanvåningen är ett stort allrum/sovrum om 17 m² och har utgång till den stora balkongen i sydvästligt läge. Till bostadsrätten finns även ett förråd om 5,5 m². P-plats för bilen precis utanför entrén med din egna laddstation för elbil. Detta paradis ligger enbart, med bil, 10 minuter söder om ringmuren, 9 minuter till färjeterminalen och 15 minuter norr om en av Sveriges populäraste badstränder; Tofta. Dessutom med närhet till cykelbanan, busshållplats och inom promenadavstånd finns Ygne fiskeläge och Högklints utsiktsplats. Vi ses på visning!

  • Uteplats
Donnersgatan 49B, Klintehamn - Västra Gotland, Gotlands kommun

Donnersgatan 49B

Villa
Klintehamn - Västra Gotland, Gotlands kommun
5 950 000 kr
225 m²
7 rum
5 703 m² tomt

Välkommen till denna ståtliga och rymliga villa, som bär på en historia från 1800-talet. Med sitt brutna tak och pampiga fasad mot vägen, är detta boende verkligen representabelt. Innanför de vackra entrédörrarna möts du av en hall med magnifik trappa, stora sällskapsytor och flera sovrum, perfekt för en familj som värdesätter utrymme och komfort. Trägolv, pardörrar och kakelugnar ger en vacker och genuin atmosfär. Köket har klinkergolv och ljus inredning från Marbodal som bryts av med maskiner i rostfritt. Innanför köket ligger den stora matsalen som har vackra pardörrar vilket även salen har. På tomten finns även en vacker kalkstensladugård med ett stort loft, perfekt för förvaring eller kanske till och med för att skapa ett eget konstnärsrum. Intill ladugården finner du en byggnad som tidigare var en pub, vilket gör den idealisk för någon form av verksamhet. Möjligheterna är oändliga! Kalkstensbyggnaden mot vägen har tidigare varit pub. Här finns kök, lokal med öppen spis med insats och trevligt loft där det under pubtiden hölls spelningar. På västra gaveln finns en uteplats och byggnaden lämpar sig utmärkt för nån typ av verksamhet, servering eller affär. Den parkliknande tomten ger dig möjlighet att njuta av naturen och skapa ditt eget gröna paradis. Dessutom är läget perfekt med närhet till skola, förskola, affär och fritidsaktiviteter. Denna villa är verkligen ett av landmärkena i Klintehamns samhälle och kommer att få dig att känna dig stolt över att kalla detta för ditt hem. Glöm inte den stora parkeringen på gårdsplanen framför ladugården, vilket gör det enkelt för dig och dina gäster att parkera. Välkommen till Donnersgatan 49B - där historia möter modernitet och där du kan skapa dina egna minnen.

  • Energieffektiv
Stenkyrka Lauhage 466, Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrka Lauhage 466

Villa
Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 750 000 kr
153 m²
5 rum
2 250 m² tomt

Rymlig 1,5-plansvilla på stor öppen trädgårdstomt samt garage intill. Bottenvåning med stort kök med separat matplats och vit skåpinredning som bryts av med svarta bänkskivor. Köket renoverades 2021. Vidare finns kontor, hall med förvaring, tvättstuga med dusch, toalett samt vardagsrum med kamin. Övervåning med duschrum samt tre bra sovrum varav ett med balkong. På baksidan av huset finns ett inglasat uterum. Garagebyggnad med byggyta om 84 m² som inrymmer garage med två portar, förråd och pannrum. Stor plan trädgårdstomt i lantligt läge som bakåt vetter mot skogsområde. Här finns plats för såväl egen odling som för lek och spel. Fiber är indraget. Det gemensamma avloppet ska åtgärdas inom närmsta åren. Beräknad kostnad per fastighet är 80 000 - 100 000 kr.

  • Plus
Barlingbo Massarve 649 D, Barlingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun

Barlingbo Massarve 649 D

Tomt
Barlingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun
650 000 kr
1 973 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva sista tomten av totalt 4! Bygg ertdrömhus i ett naturnära läge i Barlingbo med ett kort avstånd till Visby! Tomt om 1 973 m². På fastigheten finns det ett positivt förhandsbesked från 2020 för uppförande av bostadshus och gemensamt vatten och avlopp. Utöver köpeskillingen till kommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp om 150 000 kr samt elanslutning till GEAB om 50 000 kr.

Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun, bild 2
Stenkyrka Stenkyrkehuk 365, null, Gotlands kommun, bild 3

Stenkyrka Stenkyrkehuk 365

Fritidshus
Gotlands kommun
3 500 000 kr
69 m²
3 rum
3 059 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget nära mysiga promenadstråk och omgiven av vacker natur och magiska solnedgångar. Med en skogstomt och havsutsikt erbjuder denna pärla en perfekt plats att koppla av och njuta av livet. Fritidshus i ett plan med bekvämligheter såsom öppen spis, luft-luftvärmepump, fiber och nyare avlopp. Vardagsrum med stora glaspartier och utgång inglasat uterum med utsikt ner emot havet. Vidare i bostaden finner ni kök med matplats, duschrum, toalettrum och två sovrum varav ett mindre. Här finns även möjligheter till odling med ett bra växthus och en fin tomt. Det finns även ett gästhus samt en redskapsbod för förvaring av trädgårdsredskap. Här bor ni med vacker natur, närhet till havet och fina strövområden. Närhet till populära Ihreviken och Lickershamn. Ca 25 km till Visby. Fastigheten säljs såsom den står med samtliga inventarier. Fastigheten säljs med skyddat köp vilket innebär att bostadshuset är förbesiktigat och säljaren har tecknat försäkring mot dolda fel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 73