Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2023

Mäklare Eric Randlert

Eric Randlert

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Follingbo Rosendal 308 B, Follingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun

Follingbo Rosendal 308 B

Villa
Follingbo - Visby Närområde, Gotlands kommun
6 500 000 kr
180 + 12 m²
7 rum
2 486 m² tomt

Nu får vi lova att säga välkomna hem till denna fastighet i Follingbo med en stor, vacker villa om ca 180 m² samt med en ekonomibyggnad med bra garage/verkstad och en uthyrningslägenhet om ca 45 m². Vacker entré via pardörr, här möts Ni av en rymlig hall med kalkstensklinker. Vardagsrum prytt med vacker dubbeldörr av glas. Här finns braskamin och utgång till trälagd altan i söderläge. Vardagsrummet ligger i fil med matrummet. Vidare finns kök med matplats och gott om förvaring och en tvättstuga med groventré. Övervåning har ett stort allrum med vacker utsikt, 3 sovrum och ett stort badrum med både dusch och badkar. Stor trädgårdstomt omgärdad av vacker Gotlandstun. På fastigheten finns även solceller, carportar, verkstad, lägenhet om 45 m² och ett isolerat gästhus om ca 15 m² med sovloft. Här bor man nära friluftsområden som Svaide och vok-stugan samt med promenadavstånd till Follingbo kalkbrott och Follingbo Trädgård. Man bor även nästan mitt emellan Visby och Roma och deras utbud av b la matvaruhandel, bränslestationer, bank, restauranger och skolor. Vi ses på visning!

 • Uteplats
Väskinde Dalaskog 235 - Tomten B, Väskinde - Visby Närområde, Gotlands kommun

Väskinde Dalaskog 235 - Tomten B

Tomt
Väskinde - Visby Närområde, Gotlands kommun
1 500 000 kr
2 650 m² tomt

Tomt under avstyckning om ca 2 650 m² i lugnt och barnvänligt område i Väskinde. Alla anslutningar såsom vatten, avlopp, el och fiber ingår i köpeskillingen.

 • Plus
Stenkyrkavägen 8, Tingstäde - Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrkavägen 8

Villa
Tingstäde - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 985 000 kr
74 + 74 m²
3 rum
2 468 m² tomt

Välkommen till Stenkyrkavägen 8, ett bra hus beläget i det vackra området Tingstäde - Norra Gotland. Denna villa erbjuder en lättskött trädgårdstomt omgärdad av grönska, perfekt för avkoppling under soliga dagar. 1-planshus med källare om 74 m² i boarea och 74 m² i biarea. Huset har visst renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömboende. Entréplan inrymmer kök med matplats, stort vardagsrum med öppen spis samt två bra sovrum. Nyare duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Vidare finns en källare med plats för fler sovrum eller hobbyrum och den inrymmer en tvättstuga. Ett stort plus är det rymliga garaget med plats för två bilar, vilket ger dig gott om utrymme för förvaring och möjlighet att skydda dina fordon mot väder och vind. Tingstäde är en socken på norra Gotland som är i ett generationsskifte och utvecklas. Närhet till närlivsbutik med thaimat, badplats, försvarshistoriska byggnader och ett rikt fågelliv. Bra bussförbindelser mot Visby och ut mot Fårösund med linje 20.

 • Uteplats
Västerhejde Stenstuguvägen 6, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Imorgon kl 14:00
Västerhejde Stenstuguvägen 6, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun, bild 2
Västerhejde Stenstuguvägen 6, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun, bild 3

Västerhejde Stenstuguvägen 6

Villa
Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
5 500 000 kr
125,8 m²
5 rum
2 275 m² tomt

Nu har vi glädje att förmedla OBOS visningshus i Västerhejde, ett Myresjöhus Smart 126, helt nytt 1-plans hus med fina öppna sällskapsytor! Härlig, ljus familjevilla, en villaklassiker som håller vad den lovar, med tre sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också gott om förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare. Villan om 125,8 m² inrymmer 5 rok varav 3 sovrum. Kök i öppen planlösning med vardagsrum med braskamin. 1 badrum, 1 duschrum samt 2 klädkammare. Rymlig entré samt groventré med tvättstuga och ett allrum med placering i "barndelen" av huset. Fastighet i bra läge i nytt område i Västerhejde. Vidare på fastigheten finns en carport uppförd med vidbyggt förråd. Fastigheten är kopplad till kommunalt vatten och avlopp.

 • Premium
 • Uteplats
Fleringe Hau 189, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Tor 27 jun kl 14:00
Fleringe Hau 189, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fleringe Hau 189, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fleringe Hau 189

Villa
Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 800 000 kr
60 + 6 m²
5 rum
3 376 m² tomt

Välkommen till Fleringe Hau 189, där detta charmiga kalkstenhus och ladugård väntar på en ny ägare. Med sin rustika karaktär och vackra kalkstensfasad bjuder fastigheten på en genuin känsla av historia och möjligheter till renovering. Detta välhållna hus från förra sekelskiftet erbjuder en boarea om ca 60 m² fördelat på fem rum och kök varav 2 sovrum och allrum på övervåningen. Enklare kök med matplats. Vardagsrum med kamin, sal med kakelugn. Vacker glasveranda. Med en naturnära tomt om 3376 kvadratmeter har du gott om utrymme att skapa din drömträdgård och njuta av den friska Gotlandsnaturen. En fastighet om 3 376 m² med en eller ett par stenkast från strandkanten upp på Stenkusten. På ett sätt kan man säga att här har tiden stått stilla! Vacker lagom stor ladugård med äldre djurinredning samt loft. På fastigheten finns även ett gammalt enklare äldre garage, utedass f.d. bryggarhus med förråd. Fastigheten kommer att säljas som den står och är på visning inklusive möbler och lös egendom samt att säljaren ej kommer att utföra någon avflyttningsstädning. Beläget i det natursköna området Fleringe - Norra Gotland får du även närhet till vacker natur och härliga promenadvägar. Med Fårösund som närmsta ort, bara 8 min bort med bil! Även en bit bort ligger både Blå lagunen och Bästeträsk! Detta är en unik möjlighet att förvärva ett äldre hus med fantastisk potential att bli ditt drömhem. Ta chansen att skapa din egen oas i den gotländska naturen - välkommen till Fleringe Hau 189!

 • Premium
Fårö Simunds 1193, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Simunds 1193

Villa
Fårö, Gotlands kommun
4 000 000 kr
66 + 11 m²
6 rum
4 218 m² tomt

Charmigt ställe på Fårö som är beläget på en stor parkliknande tomt. Här bor man med promenadavstånd till Sudersand som erbjuder restauranger och fritidsaktiviteter samt ICA. 1700-tals bulhus om ca 75 m² fördelat på 6 rum och kök varav 3-4 sovrum. Vacker Entréveranda med finsnickerier ger ett vackert intryck och välkomnande. Huset har genomgående trägolv. Nyare kök och fräscht duschrum. Huset har fyra murade öppna spisar, dock är inte alla eldningsbara samt vackra tapeter i alla rum. Övervåning med allrum och ett sovrum. Uppvärmning via elelement. Eget borrad brunn samt eget avlopp med gemensam infiltration. Vidare på fastigheten finns förråd och garage. Stor trädgårds- och naturtomt om 4 218 m² som erbjuder utrymme för t ex egna odlingar, kubb eller andra aktiviteter. Här bor man nära mataffär, bageri, restauranger och stränderna vid havet. Vakna till havets ljud och barrskogens varma, doftande toner

Levide Magnuse 160, Levide - Södra Gotland, Gotlands kommun

Levide Magnuse 160

Gård/Skog
Levide - Södra Gotland, Gotlands kommun
1 700 000 kr
215 m²
6 rum
2,4 ha tomt

Välkommen till Levide Magnuse 160, en lantbruksfastighet med en omfattande tomt på över 24 000 m². Här finner du en mångsidig fastighet bestående av fyra byggnader. Bostadshuset är en 1,5 plansvilla från 1991 som erbjuder tre rum och kök i originalskick. Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem och anpassa interiören efter din egen smak. Den oinredda vinden ger dig ytterligare potential att förverkliga dina idéer. Fastigheten inkluderar också en ladugårdsbyggnad med höloft och ett vidbyggt stall med två boxar. Denna struktur öppnar upp för möjligheter som hästhållning och förvaring. Det äldre bostadshuset från 1905, uppfört i trä med källare och oinredd vind, ger en unik känsla av historia och karaktär. Med sina tre rum och kök blir detta hus en perfekt plats för den som önskar bevara och uppskatta det nostalgiska. Den tillhörande flygelbyggnaden, troligen från samma årtal, erbjuder ytterligare möjligheter att skapa extra boendeyta eller använda som ateljé eller gäststuga. Den omfattande tomten inkluderar också 1 hektar åkermark, vilket ger dig möjligheter till odling eller bete. Den omgivande naturen skapar en fridfull atmosfär och ger en känsla av avskildhet och harmoni. Här kan du skapa din egen lantliga dröm. Välkommen till Levide Magnuse 160.

Bro Ljungvägen 21, Bro - Visby Närområde, Gotlands kommun

Bro Ljungvägen 21

Villa
Bro - Visby Närområde, Gotlands kommun
4 400 000 kr
149 m²
6 rum
1 744 m² tomt

Moderna och välplanerade 1-plansvilla med öppen och ljus planlösning. Villan har en stor trälagd terrass i lugnt söderläge med många soltimmar. Boarea om 149 m² fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Modernt snyggt kök från IKEA med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrum med kamin som kan ses från båda rummen. 4 fina sovrum varav ett med utgång till terrassen på baksidan. Helkaklat duschrum samt ett badrum med både badkar och dusch. Allrum som går att göra om till sovrum genom att sätta upp en vägg. Rymlig tvättstuga /groventré med tvättmaskin och torktumlare i pelare. Genomgående parkettgolv i alla rum. Carport med vidbyggt förråd samt en grusad infart med plats för flera bilar. Varmt välkomna på visning till Bro Ljungvägen 21!

 • Energieffektiv
Högklint Litorinavägen 4 - Tomt, Fridhem - Visby Närområde, Gotlands kommun

Högklint Litorinavägen 4 - Tomt

Tomt
Fridhem - Visby Närområde, Gotlands kommun
2 000 000 kr
1 107 m² tomt

Välkomna till denna möjlighet att få köpa denna tomt och bebygga den i ett naturnära läge vid mellan Fridhem och Högklint med ett kort avstånd till Visby! Tomt om 1 107 m². På fastigheten finns det en avstyckningsplan från 1938. Utöver köpeskillingen till kommer anslutningsavgifter för vatten och avlopp samt elanslutning till GEAB.

Hamra Hulehällar 416 C, Hamra - Södra Gotland, Gotlands kommun
 • Ons 3 jul kl 18:00
Hamra Hulehällar 416 C, Hamra - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Hamra Hulehällar 416 C, Hamra - Södra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Hamra Hulehällar 416 C

Villa
Hamra - Södra Gotland, Gotlands kommun
7 000 000 kr
115 + 20 m²
9 rum
3 172 m² tomt

Unikt hus om 115 m² med ett glasat orangeri i vinkel om 20 m². Kök och vardagsrum i öppen planlösning med 3,5 meter upp till nock! Här finns många naturliga materialval som t.ex. gotländskt kärnvirke lagt som storparkett, putsade väggar och vitlaserat trätak. Alla fönstersmygar, badrumshandfatens och kökets bänkskivor är i ljus marmor. Köket har bra med skåpförvaring och ett stort skafferi. Även vardagsrummet har skåpförvaring längs en hel vägg, som skapar en fondvägg i nordisk design. Här finns även en arkitektritad vägghängd öppen spis samt utgångar till uteplatser i väster och öster. Vidare finns ett stort sovrum med täljstenskamin och bra förvaringsmöjlighet bakom platsbyggd huvudgavel, samt ett stort ogenerat sovrum mot väster. Stort helkaklat badrum med platsbyggd förvaring, tvättmaskin samt bastu. Det finns även ett mindre helkaklat badrum. I vinkel mot sydväst ligger ett magnifikt inglasat uterum med en kamin med industriskorsten. Rummet har 180 graders vy över den karga heden. En annan trygghet med denna fastighet är att det finns kommunalt vatten och avlopp till samtliga 3 hus. Trädgården ligger i två etage mot sydost. Den startar med ett stort trädäck med frukostplats och därifrån leder en bred trappa ner till själva trädgården, som också består av ett trädäck, snyggt ursågat för planteringar, låga växter och ett förråd om 15m². Trädgården omgärdas av en nästan manshög mur. Fastigheten är ritad av prisbelönte SAR/MSA Johan Nyrén, känd bla för museet Artipelag, och byggd av gotländska hantverkare. Vidare på fastigheten finns två fullt utrustade hus tex för uthyrning eller släkt och vänner. Ett hus om 50 m² med ett inglasat uterum, samt ett om 30 m². Det större har både helkaklat badrum och gästtoalett. På det stora huset med orangeri i vinkel, finns solceller, som ger ca 14 000 kWh/år. Fiber finns i alla tre husen. Billaddare finns vid parkeringen. I trädgården häckar ett par av den sällsynta halsbandsflugsnapparen. På heden häckar två vackra gravänder och nästan dagligen tar räven en lov runt heden. Området är känt för husens ogenerade lägen och för att det inte finns några genomfartsvägar och självklart sin vackra natur samt prisbelönt arkitektur! Arkitektritat hus i ogenerat läge i vackra Hamra - Bo i rikt naturliv! Köp av lös egendom kan diskuteras med säljarna.

 • Premium
Skogsvägen 6, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Skogsvägen 6

Villa
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 750 000 kr
158 + 85 m²
5 rum
2 350 m² tomt

Välkommen till denna charmiga funkisvilla med badrocksavstånd till den kommunala stranden och småbåtshamnen mitt i populära samhället Fårösund på Norra Gotland. Med sin stora trädgårdstomt om 2 350 m² finns möjlighet till spring och lek för den familj som söker lugn och ro. Bostaden erbjuder generösa 158 m² fördelade på 5 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. I grund och botten var detta en 2-familjshus som är omgjord till en 1-familjshus. Det finns dubbla entréer, dubbla balkonger, dubbla badrum, dubbla vardagsrum, dubbla öppna spisar. De öppna spisar i vardagsrummet och matsalen samt en vedspis i köket ger en mysig atmosfär och blir en naturlig samlingspunkt för familjen under kyliga kvällar. Övervåning med 3 stora sovrum samt duschrum och badrum. Källare med tvättstuga, pannrum och äldre bastu samt gott om förvaringsmöjligheter. Läget är optimalt för den som vill njuta av Gotlands vackra natur, med närhet till både Fårö och havet. Samtidigt finns förskola och skola inom bekvämt avstånd, vilket gör det här till ett perfekt hem för barnfamiljen. Det levande samhället i Fårösund ger en känsla av gemenskap och möjligheter till aktiviteter för både stora och små. Med det friliggande dubbelgaraget finns även gott om plats för bilarna. Fastigheten kommer att säljas såsom den står och är möblerad på visningen. Säljaren kommer dock att ta bort personliga saker. Sammanfattningsvis erbjuder denna funkisvilla i Fårösund en bekväm och familjevänlig livsstil i en naturskön miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta semesterboende på vackra Gotland.

Lännaplan 1 E, Visby - Lännaplan, Gotlands kommun

Lännaplan 1 E

Lägenhet
Visby - Lännaplan, Gotlands kommun
1 800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 257 kr/mån
32 727 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet i populära Visby! Med sitt höga tak och välbevarade charm erbjuder denna bostad en trevlig atmosfär. Den trevliga balkongen i sydvästläge bjuder in till härliga eftermiddagar i solen, perfekt för avkoppling. Lägenheten är belägen centralt, vilket innebär att du har bekvämt nära till allt som Visby har att erbjuda. Med närhet till kommunikationer blir det enkelt att ta sig runt och utforska öns skönhet. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som köpare extra trygghet. På Lännaplan 1 E får du inte bara ett hem, utan också en möjlighet att vara en del av en trivsam gemenskap. Utsikt över Lännaplan och omgiven av vackra grönytor. Med en yta på 55 m² och en bra planlösning hittar ni här ett mycket trevligt hem. Kök med matplats, rymligt sovrum, duschrum och ett vardagsrum med utgång till balkongen. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna trevliga bostadsrätt! Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning.

 • Plus
 • Balkong
Boge Laxare 270, Boge - Norra Gotland, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Boge Laxare 270

Gård/Skog
Boge - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 950 000 kr
105 m²
4 rum
14,1 ha tomt

Lantbruksfastigheter om 140 510 m² fördelat på ca 5 ha skog, ca 5 ha åker och ca 4 ha övrig mark i Boge. Bostadshus i form av 1,5-plansvilla om 105 m² fördelat på 4 rum och kök. Trähus med blandat tegelfasad och stående träpanel under tegeltak och krypgrund. På nedre plan finns en hall med avhängning, pannrum med äldre vedpanna från 1987 och 2 ackumulatortankar om 1200 L, vattenburen värme. Kök med matplats invid fönster och sovrum. Tvättstuga och duschrum med våtrumsmatta från 1987. Vidare finns ett stort vardagsrum. På övervåningen finns 2 sovrum, klädkammare och toalett med en möblerbar hall i centrum. Egen borrad brunn och 3-kammarbrunn med infiltration. Vidare finns intill bostadshuset en enklare lada, ett garage med 1 bilplats samt en äldre friggebod och lusthus.

 • Plus
Atlingbo Kyrklasse 319, Atlingbo - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Atlingbo Kyrklasse 319

Villa
Atlingbo - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
3 000 000 kr
104 m²
4 rum
8 172 m² tomt

Välkommen till denna naturnära fastighet i det charmiga Atlingbo med ett kalkstenshus från sent 1800-tal, ca 15 min från Visby Här finner du ett unikt tillfälle att förverkliga dina drömmar om ett avskilt boende med generösa ytor och massor av potential. Med en stor och lummig tomt omgärdad av grönska och odlingar kan du njuta av lugnet och harmonin som naturen erbjuder. För djurälskaren finns det i ladan 3 hästboxar och 2 spiltor. Ladan erbjuder även bra plats för fordon och förvaring. Drömmer du om att hyra ut eller erbjuda gäster en separat boendeyta? Då är den tillhörande flygeln perfekt att utveckla för det ändamålet, idag finns det bastu i flygeln. Här kan du skapa en mysig gäststuga eller varför inte använda den som en extra inkomstkälla? Det finns även en pool och pergola som behöver ses över. Närheten till Roma gör att du har bekvämt avstånd till det vardagliga, samtidigt som du kan njuta av en fridfull tillvaro. Välkommen hem till Atlingbo Kyrklasse 319, ditt nya hem på Mellersta Gotland!

 • Uteplats
Lummelunda Kanalen 419, Lummelunda - Visby Närområde, Gotlands kommun

Lummelunda Kanalen 419

Villa
Lummelunda - Visby Närområde, Gotlands kommun
7 000 000 kr
176 m²
7 rum
3 021 m² tomt

I Lummelunda hittar Ni denna generösa villa i ett ogenerat läge, om hela 200 m² fördelat på 7 rum och kök plus inglasat uterum samt dubbelgarage och dubbelcarport med vidbyggt förråd. Här möts Ni av en välkomnande hall med en stor platsbyggd garderob. Vidare öppnar en stor och social yta upp sig, vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket. Här ryms en stor soffmöbel och en matmöbel för ca 8 personer intill det platsbyggda vitrinskåpet. Praktiskt kök med gott om skåpförvaring. Snygga bänkskivor i sten och en stor köksö. Vidare på entréplan finns 2 generösa sovrum med garderobsväggar, en tvättstuga, ett gym/sovrum med utgång till inglasade uterummet, ångbastu, duschrum och en groventré. På övervåningen möts Ni av ett vackert ljus i allrummet som är rymligt och känns ombonat med sin heltäckningsmatta. Vidare finns ett kontor/sovrum och ett stort badrum. Vidare på fastigheten finns ett spa-bad att njuta av året runt, bra parkeringsmöjligheter på uppfarten samt i dubbelcarport och i garaget som har ett vidbyggt förråd. Villan ligger med bekvämt avstånd till Visby och det finns cykelväg stor del av sträckan. Missa inte chansen att bo i denna underbara villa vid Lummelunda Kanalen. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Västerhejde Sigrajvs 525, 523, 525 B och 523 B, Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun

Västerhejde Sigrajvs 525, 523, 525 B och 523 B

Villa
Västerhejde - Visby Närområde, Gotlands kommun
19 500 000 kr
583 m²
25 rum
9 780 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en fastighetsportfölj med fyra fastigheter strax söder om Visby. Denna investering erbjuder inte mindre än tio hus och villavagnar, vilket genererar goda hyresintäkter. Hyresgästerna betalar kallhyra och kostnad för el, uppvärmning, vatten, avlopp och sophämtning tillkommer. Fastigheterna utmärker sig genom att vara relativt nya och väl underhållna. De erbjuder moderna boenden med bekvämligheter som gemensamt vatten och avlopp. Med en total bostadsyta på imponerande 583 kvadratmeter finns det gott om utrymme för olika ändamål. De 25 rummen ger flexibilitet i användningen och skapar möjligheter för flera olika typer av boenden. Fastigheterna är belägna på adresserna Västerhejde Sigrajvs 525, 523, 525 B och 523 B, i den populära staden Visby. Området, Västerhejde - Visby Närområde, erbjuder närhet till både natur och stadsliv. Med en tomtarea på hela 9 780 m² ges möjlighet till trädgårdsutrymme och friluftsliv. Fastigheterna är belägna på mark som delas med den omtyckta röda hunden. Denna fastighetsportfölj är perfekt för den investerare som söker en stabil och lönsam affärsmöjlighet. Missa inte chansen att förvärva dessa attraktiva fastigheter i Visby! Privata visningar sker enligt överenskommelse med mäklaren.

 • Plus
 • Uteplats
Hammargatan 21 - 1:22, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammargatan 21 - 1:22

Tomt
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
850 000 kr
1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din husdröm på denna naturtomt på Hammarsgatan i Roma samhälle med närhet till natur, förskola, skola och livsmedelsaffärer. Naturtomt om 1 804 m² med ett naturskönt läge med närhet till Roma samhälle. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I köpeskillingen ingår el anslutningsavgift tillsammans med elskåp. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp tillsammans med fiber finns som kommer att beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

 • Plus
Hammargatan 23 - 1:23, Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hammargatan 23 - 1:23

Tomt
Roma - Visby Närområde, Gotlands kommun
850 000 kr
1 804 m² tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga din husdröm på denna naturtomt på Hammarsgatan i Roma samhälle med närhet till natur, förskola, skola och livsmedelsaffärer. Naturtomt om 1 804 m² med ett naturskönt läge med närhet till Roma samhälle. Positivt förhandsbesked finns på tomten. I köpeskillingen ingår el anslutningsavgift tillsammans med elskåp. Möjlighet till kommunalt vatten och avlopp tillsammans med fiber finns som kommer att beställas och bekostas av köparen. Lycka till!

 • Plus
Åkermansvägen 38, Visby - Söder, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Åkermansvägen 38

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
2 495 000 kr
56 m²
2.5 rum
vån 1/2
3 312 kr/mån
44 554 kr/m²

Nyrenoverad bostadsrätt i markplan med modern planlösning! NYTT PRIS 2 495 000 SEK Bostadsrätten har sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet hittar man ut till den stora uteplatsen om 35 m² i sydostligt läge. Vidare finns ett välplanerat och påkostat kök, ett stort duschrum med tvättmöjligheter, ett rymligt sovrum med garderobsvägg och ett förråd. I föreningen finns det dubbla gemensamma tvättstugor samt övernattningslägenheter. Föreningen godkänner andrahandsuthyrning. Nyare förening med god och stabil ekonomi. Belåning under 10 000 kr / m² och år. Trots det centrala läget är kvarteret stillsamt och grönt. Palissaderna är en vacker gammal park med härlig grönska bland kullar och gångstigar. Här kan man slå sig ned på en bänk med havsutsikt och njuta av lugnet och solnedgångar. En idyll mitt i Visby med ringmuren runt hörnet och med närhet till restauranger, butiker, affärer och mysig caféer.

 • Uteplats
 • Hiss
Strandvägen 32 - Stuga 119, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Strandvägen 32 - Stuga 119

Lägenhet
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 000 000 kr
24 m²
2 rum
vån 1/1
2 604 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkomna till Drömstuga nr. 119 i Brf. Drömstugan Slite, en stuga om 24 m² i ljus och välkomnande standard och skick! Här kan du själv njuta av ledigheten eller hyra ut stugan när du så önskar! Storstuga med matplats, soffa, 32 tums tv samt köksdel med spishäll, fläkt och micro. Sovrum med garderober. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar och dusch bakom draperi. Genomgående ekparkettgolv. Vattenburen golvvärme via egen elpanna. För mer information om bostadsrättsföreningen och uthyrning, gå in på Slite Strandbys hemsida: http://www.slitestrandby.se Välkomna att boka visning!

 • Uteplats
Södra Murgatan 5, Visby innerstad, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Södra Murgatan 5

Lägenhet
Visby innerstad, Gotlands kommun
5 500 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
3 274 kr/mån
69 620 kr/m²

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna spektakulära 3:a i Visby innerstad med havsglimt! Lägenheten är om 79 m², fördelat på 3 rum och kök med stort allrum som har utgång till den stora takterrassen i söderläge. Lägenheten har en öppen och trevlig planlösning och sovrummen ligger skiljda från varandra. Riktigt snyggt 1-stavigt parkettgolv i hela lägenheten. Marbodalkök i grått med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit. Duschrum med kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. Intill matplatsen finns det en luft/luftvärmepump, används mest för kyla i lägenheten. Nyare föreningen i Visby innerstad med möjlighet till uthyrning, ska godkännas av styrelsen. Väldigt låg månadsavgift om 2 046 kr, vilket är 311 kr/m² och år. Hiss finns i huset.

 • Hiss
Boge Mojner 849 och 851, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Boge Mojner 849 och 851

Villa
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
4 000 000 kr
202 + 72 m²
5 rum
2 070 m² tomt

Fastighet i Boge strax söder om Slite på norra Gotland! På denna fastighet finns det två st hus, stort bostadshus och ett bra gästhus. Tegelvilla i 2 plan om 152 m² med källare om 72 m². Bostaden inrymmer 5 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen. Vacker entré via dubbeldörrar till en stor ljus hall. Vidare finns matrum och stort vardagsrum som har en öppen spis med insats. Bottenvåningen har ett bra kök med utgång till en stor uteplats i söderläge och ett toalettrum. Övervåningen har 3 stora sovrum, ett med utgång till balkong samt ett duschrum. I källaren ryms ett pannrum, tvättstuga, apparat-rum och matkällare. Vattenburen värme via nyare CTC elpanna med värmepump. Gästhus i 1,5-plan om 50 m² fördelat på 3 rum och kök varav 2 sovrum. Bottenvåning med sovrum, kök, matrum/sovrum och nyrenoverad duschrum. Egen uteplats. Övervåning med hall och sovrum 2. Vattenburen golvvärme på bottenvåningen och oljefyllda element på övervåningen. Hela gästhuset är ommålat 2022. Uppväxt och lummig trädgårdstomt om ca 2 070 m² . Här bor man i ett lugnt område när havet och fina promenadstråk. Slite erbjuder bland annat bränslestation, mataffärer, apotek och restauranger. Här finns en av Gotlands mest trafikerade busslinje in till Visby eller upp till Fårösund. Välkomna på visning!

Stenkyrka Sudergårds 167, Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun

Stenkyrka Sudergårds 167

Villa
Stenkyrka - Norra Gotland, Gotlands kommun
4 975 000 kr
211 m²
7 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till Stenkyrka socken och denna rymliga 1,5-plansvilla som kan bli just ert nya hem! Med 7 rum och kök varav 4 sovrum fördelat på 211 m² finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa! Bottenvåningen inrymmer arbetskök med matplats precis intill, här finns även utgång till den trälagda uteplats. matrummet ligger i öppen planlösning med vardagsrum. Vidare finns ett badrum och ett duschrum med tvättstuga och groventré. Ovanvåning inrymmer ett stort allrum, wc, 2 bra sovrum, kan lätt bli 3 sovrum. Vidare på fastigheten finns ett dubbelgarage och en stor ladugård med plats för mindre djurhållning, även här finns garage. Stor lättskött trädgård med gott om plats för för hopp och lek eller sociala tillställningar. Här i Stenkyrka bor man nära skola, fritidssysselsättningar, affär samt nära vackra omgivningar och promenadstråk såsom Lickershamn. I Stenkyrka finns även bra med matställen som Mejeriet, Lilla Creperiet och Kojsagården.

Lojsta Kvie 203, Lojsta - Södra Gotland, Gotlands kommun

Lojsta Kvie 203

Villa
Lojsta - Södra Gotland, Gotlands kommun
2 800 000 kr
142 m²
5 rum
1,5 ha tomt

Fastighet i Lojsta på 14 900 m² stor natur- och trädgårdstomt och med ett trevligt, praktisk 1,5-plansvilla samt lada och carport! Bostadshus om 142 m² fördelat på 5 rum och kök varav 3 sovrum. Bottenvåning som inrymmer ett rymligt vardagsrum med braskamin, vardagsrum i öppen planlösning med kök, ljust och praktiskt kök med utgång till uteplatsen, ett sovrum, groventré, ett helkaklat duschrum med tvättmöjligheter. Övervåningen inrymmer ett allrum, två bra sovrum samt ett duschrum. Källare med förvaringsutrymmen. Vattenburen värme via vedpanna med ackumulatortank samt luftvattenvärmepump. Fiber finns samt eget vatten och avlopp. Stor inbjudande trädgårdstomt med stora öppna ytor och odlingsmöjligheter. På baksidan finns en stor terrass med vy över nejden i västligt läge och i anslutning till finentrén finns en uteplats i östligt läge. Pool 4 x 2,2 m. Djup 1,4 m. Vidare finns en grusad uppfart med plats för flera bilar. Carport med plats för ett par bilar, lada med mycket bra förvaringsmöjligheter.

 • Uteplats
Strandvägen 70 - Stuga 204, Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun

Strandvägen 70 - Stuga 204

Fritidshus
Slite - Norra Gotland, Gotlands kommun
850 000 kr
28,5 m²
2 rum
vån 1/1
3 092 kr/mån

Drömstuga 204 i Brf. Drömstugan Slite precis intill poolen och restaurangen, en stuga om 28,5 m² i ljus och välkomnande standard och i bra skick! NYTT PRIS 850 000 SEK NYTT PRIS Hyresintäkter för: 2023 - 46 794 kr. 2022 - 61 286 kr. 2021 - 61 422 kr 2020 - 43 097 kr. 2019 - 47 544 kr. 2018 - 76 786 kr. Storstuga med matplats, soffa, samt köksdel med spishäll, fläkt och micro. Sovrum med garderober. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Genomgående ekparkettgolv. Golvvärme i hela stugan. Mån.avg. 3 092 kr inkl bostadsrättstillägg, förråd, kabel-TV samt bredband. Här kan du själv njuta av ledigheten eller hyra ut stugan när du så önskar! För mer information om bostadsrättsföreningen och uthyrning, gå in på Slite Strandbys hemsida: http://www.slitestrandby.se

 • Plus
 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29