Mäklare Oskar Torndahl

Oskar Torndahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenkumlaväg 55, Visby -  Söder, Gotlands kommun

Stenkumlaväg 55

Lägenhet
Visby - Söder, Gotlands kommun
2 150 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/4
3 760 kr/mån
51 190 kr/m²

Toppmodern 2:a på våning 3 med stor balkong och fina materialval. Med Hiss! Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt. Varmgrått kök i öppen planlösning med vardagsrummet skapar en central och social yta. Bra med skåpförvaring och plats för en matmöbel. Vidare finns ett bra sovrum med garderober och utgång till den svala balkongen i nordost. Badrummet är helkaklat, delvis med natursten och har tvättmaskin och torktumlare. Övriga utrymmen har 1-stavigt parkettgolv och stora fönster för fint ljusinsläpp. Enkelt att möblera då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning sker via vattenburen golvvärme genom fjärrvärme. Mysig innergård med mycket växtlighet och flertalet uteplatser samt med pool. För den som önskar garageplats finns det parkeringsgarage i källaren med hiss hela vägen upp. Lugnt och trivsamt bostadsområde i södra Visby med bekvämt avstånd till bl a innerstaden, hamnen, bussförbindelser, strövområden, restauranger och livsmedelsbutiker.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fole Lilla Hellvis 251, Fole - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Fole Lilla Hellvis 251

Villa
Fole - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
2 700 000 kr
130 m²
5 rum
1 990 m² tomt

Trevlig och rymlig enplansvilla i Fole på uppvuxen trädgårdstomt med fristående dubbelgarage. Villan har ett kök i gråton från Ballingslöv och matplats invid fönster på entrésidan. Vardagsrum med utgång till det härliga uterummet som blir en förlängning av sommaren. Det finns både badrum och ett nyare duschrum samt fyra bra sovrum varav tre har garderober. Villan rymmer gott och väl den större familjen och ligger utan större trafik på återvändsgata. Fole är en aktiv socken med skola, affär, gårdsbutik och flertalet entreprenörer.

Fleringe Nors 160, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun
  • Idag kl 16:00
Fleringe Nors 160, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 2
Fleringe Nors 160, Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun, bild 3

Fleringe Nors 160

Villa
Fleringe - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 000 000 kr
67 + 18 m²
4 rum
10 140 m² tomt

Välkommen till denna charmiga bostad belägen i vacker och avskild natur, med Bästeträsk som granne och den ljuvliga badplatsen Blå Lagunen inom bekvämt avstånd. Här får du verkligen möjligheten att njuta av avkoppling. På en stor och lummig tomt om 10 140 kvadratmeter finner du detta boende, omgärdat av fruktträd och buskar. Perfekt för avkoppling och återhämtning. Med sina 67 kvadratmeter erbjuder huset fyra rum och ett trivsamt boende. Dessutom finns det andra byggnader på tomten, såsom en verkstad/förrådsbod och ett gästhus, vilket ger extra utrymme och möjligheter att utveckla som du själv vill. Ett särskilt drag hos denna fastighet är dess solcellsanläggning med 20 solceller, vilket ger en snittproduktion på över 4 500 kWh. Här kan du vara miljömedveten samtidigt som du minskar dina elkostnader. Dessutom finns praktiska solfångare på taket som hjälper till att värma upp huset. Här kan du koppla av och njuta av naturen, såväl sommar- som vintertid och aldrig ha långt till ett dopp i både insjö och kalkbrott, eller en promenad i skogen. För naturälskaren kan det vara intressant att veta att tomten är granne till den planerade nya nationalparken på norra Gotland. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lärbro Stora Källstäde 1148, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Stora Källstäde 1148

Villa
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
2 500 000 kr
124 m²
5 rum
3 036 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen på en trygg återvändsgata. Med en stor och lummig tomt på hela 3036 kvadratmeter finns här gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och avkoppling. Huset erbjuder 124 m² boarea fördelat på fem rum och kök varav 3-4 sovrum. Med ett stort centralt vardagsrum med i modern, öppen planlösning mot köket. Från köket når du den trälagda altanen i söderläge, där du kan koppla av och blicka ut över omgivningen. Intill huset finns en garagebyggnad om ca 27 kvadratmeter, med en praktisk förrådsdel längs långsidan. Här finns gott om plats för både bil och förvaring. Vill du inte ta bilen så finns även en av Gotlands mest vältraffikerade busslinjer bara ett stenkast bort, som tar dig till såväl Visby som Fårösund. Detta är den perfekta bostaden för den som vill ha både lugn och närhet till samhället. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till affär, skolor, bensinstation och restauranger. Missa inte chansen att äga denna fantastiska villa med stor tomt och bekvämt läge. Välkommen till Lärbro Stora Källstäde 1148!

När Dalbo 466, När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
  • Budgivning med BankID pågår

När Dalbo 466

Fritidshus
När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
5 900 000 kr
208 m²
6 rum
6 943 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på När! Detta Sommarparadis erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. Huvudbyggnaden renoverades år 2013 och erbjuder 106 kvadratmeter rymligt boende fördelat på fyra rum och kök. Här finns ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och flertalet glasdörrar. Luft/luft värmepumpen ser till att du har behaglig temperatur året om, och den generösa altanen på över 60 kvadratmeter blir den ultimata platsen för sommarfester och avkopplande stunder. Ladugården, som genomgick en totalrenovering 2015, har förvandlats till ett fantastiskt boende med ett stort vardagsrum, ett eget kök och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin, torktumlare och bastu. Här finns även utrymme för många sängar om det behövs. Taket pryds av 60 solpaneler från 2022, vilket inte bara ger hållbarhet utan också minskar dina driftskostnader. Här kan man även gå ut på baksidan för att hitta lä och äta middag i solnedgången. Från och med 2018 kan du även njuta av en uppvärmd pool om 5 x 10 x 1,5 m. Omgärdad av ett inhängat trädäck - den ultimata platsen för sommarro och avkoppling. Poolhuset rymmer teknikrum för filter, uppvärmningssystem och pumpar, samt en varmvattenberedare för uteduschen. Den stora tomten på 6 943 kvadratmeter ger gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Området runt När bjuder på fantastiska möjligheter till avkoppling och äventyr. Med närhet till flera gårdsbutiker, populära badplatser som Herta Strand, Närsviken och närheten till vackra Närsholmen blir det lätt att njuta av allt som Gotland har att erbjuda. När är även ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende, och bekvämligheter. Matbutiker finns inom räckhåll i närheten. Denna fastighet är perfekt för dig som vill bo bekvämt med den stora familjen eller vänner på Gotland. Detta måste absolut upplevas på plats! Kontakta Oskar för att boka din visning! Fastigheten säljes med majoriteten utav inventarier kvar, däribland 2 gräsklippare, varav en åk-, massor av verktyg, möbler (bl.a. GAD/Lilla Åland), utemöbler, poolmöbler, sängar och mycket mer. Kontakta Mäklaren för inventarielista

Fårö Mölnor 1065 F, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Mölnor 1065 F

Lägenhet
Fårö, Gotlands kommun
1 850 000 kr
46,6 m²
2 rum
vån 1/1
4 164 kr/mån
39 700 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en markplanslägenhet på Fårö! Med en yta på 46.6 kvadratmeter erbjuder lägenheten 2 rum och är perfekt för den som söker en bekväm och praktiskt boendelösning. Detta boende är idealiskt för den som vill njuta av lugn och ro på Fårö. Området erbjuder fantastiska möjligheter till naturupplevelser och avkoppling. Med närhet till stränder, vackra landskap och historiska sevärdheter finns det alltid något att utforska. Bostaden är smakfullt inredd och har ljusa och luftiga utrymmen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och rättvisa åt varje hörn. Här finns gott om plats för att skapa en personlig och trivsam atmosfär. För den som älskar att vara utomhus finns det möjlighet att njuta av soliga dagar på en av de två uteplatserna en i sydväst och en i nordöst, du väljer sol eller skugga hela dagen. Lägenheten är ett utmärkt val för den som söker ett boende på Fårö. Med en lagom storlek, utmärkt läge och modern inredning, kommer denna bostadsrätt att erbjuda en bekväm bas för att uppleva allt som Fårö har att erbjuda. Välkommen att kontakta Oskar för att boka din visning! 073 673 09 37 / [email protected]

Lokrume Aner 132, Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun
  • Imorgon kl 16:30

Lokrume Aner 132

Gård/Skog
Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 500 000 kr
130 + 12 m²
6 rum
2,5 ha tomt

Nytt pris! Välkommen till Lokrume och det 1,5-planshus om 130 m² fördelat på 6 rum och kök, omgiven av lugn och naturskönhet. Här får du inte bara ett hem utan en livsstil! Den äldre delen av huset kommer från mitten på 1800-talet medan den större delen är från 1935. Bostadshuset bjuder in med trägolv och en värmande braskamin i det rymliga vardagsrummet, ett rejält arbetskök med gott om förvaring och ett väl tilltaget kontor. Tre sovrum på övervåningen ger gott om utrymme för hela familjen. Utomhusutrymmen kompletterar din lantbruksdröm – en ladugård från 1939 för mångsidig användning, stort och bra garage med vedbod och en bra maskinhall. Vacker flygel i före detta snickarverkstad med en stor bakugn från förr. Vidare finns en förrådsbyggnad med en bra matkällare. Här får du inte bara ett hem, utan en unik möjlighet att omfamna lantlivets charm i en lugn omgivning, men ändå en kortare biltur till Visby. Här kan du både bo och ägna dig åt enklare djurhållning. En kort promenad bort finns det en förskola. Grundskola 1-6 och fritids finns i Fole. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Klinte Sicklings 1:95, Klintehamns samhälle, Gotlands kommun

Klinte Sicklings 1:95

Tomt
Klintehamns samhälle, Gotlands kommun
450 000 kr
1 769 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en detaljplanelagd tomt i hörnläge i Klintehamns samhälle. Det är en 1769 m² stor hörntomt som ligger fint på hörnet i korsningen Donnersgatan / Sicklingsvägen Tomten omfattas av en avstyckningsplan från 1959, vilket innebär att det finns en byggrätt. Planen anger inga begränsningar vad gäller byggnadsvolym. I bygglovsprövningen görs en bedömning av byggnationens lämplighet utifrån omgivande bebyggelse, däremot finns en begränsning i höjd, 7,6 meter för bostadshus och 2,5 meter för garage eller annat uthus. Detaljplanen finner du under fliken dokument. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Anslutningsavgiften för el är för närvarande 50 000 kr ink moms, (16-25 A), utöver det tillkommer kostnad för elskåp. Klintehamns samhälle erbjuder service som bl a livsmedelsaffär, bibliotek, apotek, bensinstation, restauranger, mindre butiker, bageri samt förskola och skola upp till årskurs 9. Från hamnen avgår Karlsöbåten. Den kommunala kollektivtrafiken har bussavgångar till och från Visby nästan varje timme under dagtid och även trafik till närliggande tätorten Hemse. Drygt en kilometer bort intill Klinte kyrka ligger Klinteberget med ett flertal vandrings- och löpstigar. Eller varför inte bara avnjuta en kopp kaffe och ta del av en fantastisk utsikt från Klintebergets platå. Ett annat trevligt utflyktsmål är Warfsholm som ligger alldeles norr om hamnen. Där erbjuds boende, mat, badbrygga och sandstrand.

Lärbro Stora Hammars 2835, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Stora Hammars 2835

Fritidshus
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 700 000 kr
75 m²
3 rum
2 177 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till detta charmiga fritidshus om 75 m² i Lärbro. Med tre rum och kök i ett lugnt läge intill Vägumeviken. Köket blir hjärtat i hemmet med matplatsen och den värmande kaminen. Bra vardagsrum med soffhörna och ett trevligt burspråk. Vidare finns en tvättstuga, duschrum och ett kontor. Utomhus sträcker sig den välskötta tomten med sina buskar, barr och lövträd, vilket skapar en rofylld och naturnära miljö. Närmaste grannar är mestadels fritidsboende. På tomten finner du också en charmig gäststuga om ca 17 m² och en praktisk förrådsbyggnad. Beläget vid en lugn återvändsgata, blir detta hem en plats för rofyllda stunder med minimal trafik. För de som älskar närheten till vattnet finns Vägumeviken och Barlästs badplats bara en kort promenad bort. Lärbro samhälle erbjuder bekvämligheterna du behöver, inklusive matbutik, bensinstation, förskola, skola (F-6), gym och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 9