Mäklare Oskar Torndahl

Oskar Torndahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
När Dalbo 466, När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun

När Dalbo 466

Fritidshus
När - Sydöstra Gotland, Gotlands kommun
5 900 000 kr
106 m²
4 rum
6 943 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på När! Detta Sommarparadis erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. Huvudbyggnaden renoverades år 2013 och erbjuder 106 kvadratmeter rymligt boende fördelat på fyra rum och kök. Här finns ett fantastiskt ljusinsläpp via stora fönster och flertalet glasdörrar. Luft/luft värmepumpen ser till att du har behaglig temperatur året om, och den generösa altanen på över 60 kvadratmeter blir den ultimata platsen för sommarfester och avkopplande stunder. Ladugården, som genomgick en totalrenovering 2015, har förvandlats till ett fantastiskt boende med ett stort vardagsrum, ett eget kök och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin, torktumlare och bastu. Här finns även utrymme för många sängar om det behövs. Taket pryds av 60 solpaneler från 2022, vilket inte bara ger hållbarhet utan också minskar dina driftskostnader. Här kan man även gå ut på baksidan för att hitta lä och äta middag i solnedgången. Från och med 2018 kan du även njuta av en uppvärmd pool om 5 x 10 x 1,5 m. Omgärdad av ett inhängat trädäck - den ultimata platsen för sommarro och avkoppling. Poolhuset rymmer teknikrum för filter, uppvärmningssystem och pumpar, samt en varmvattenberedare för uteduschen. Den stora tomten på 6 943 kvadratmeter ger gott om plats för utomhusaktiviteter och trädgårdsarbete. Området runt När bjuder på fantastiska möjligheter till avkoppling och äventyr. Med närhet till flera gårdsbutiker, populära badplatser som Herta Strand, Närsviken och närheten till vackra Närsholmen blir det lätt att njuta av allt som Gotland har att erbjuda. När är även ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende, och bekvämligheter. Matbutiker finns inom räckhåll i närheten. Denna fastighet är perfekt för dig som vill bo bekvämt med den stora familjen eller vänner på Gotland. Detta måste absolut upplevas på plats! Kontakta Oskar för att boka din visning! Fastigheten säljs med majoriteten av möbler och inventarier kvar.

Fårö Mölnor 1065 F, Fårö, Gotlands kommun

Fårö Mölnor 1065 F

Lägenhet
Fårö, Gotlands kommun
1 850 000 kr
46,6 m²
2 rum
vån 1/1
4 164 kr/mån
39 700 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en markplanslägenhet på Fårö! Med en yta på 46.6 kvadratmeter erbjuder lägenheten 2 rum och är perfekt för den som söker en bekväm och praktiskt boendelösning. Detta boende är idealiskt för den som vill njuta av lugn och ro på Fårö. Området erbjuder fantastiska möjligheter till naturupplevelser och avkoppling. Med närhet till stränder, vackra landskap och historiska sevärdheter finns det alltid något att utforska. Bostaden är smakfullt inredd och har ljusa och luftiga utrymmen. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och rättvisa åt varje hörn. Här finns gott om plats för att skapa en personlig och trivsam atmosfär. För den som älskar att vara utomhus finns det möjlighet att njuta av soliga dagar på en av de två uteplatserna en i sydväst och en i nordöst, du väljer sol eller skugga hela dagen. Lägenheten är ett utmärkt val för den som söker ett boende på Fårö. Med en lagom storlek, utmärkt läge och modern inredning, kommer denna bostadsrätt att erbjuda en bekväm bas för att uppleva allt som Fårö har att erbjuda.

Lokrume Aner 132, Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun

Lokrume Aner 132

Gård/Skog
Lokrume - Visby Närområde, Gotlands kommun
3 500 000 kr
130 + 12 m²
6 rum
2,5 ha tomt

Nytt pris! Välkommen till Lokrume och det 1,5-planshus om 130 m² fördelat på 6 rum och kök, omgiven av lugn och naturskönhet. Här får du inte bara ett hem utan en livsstil! Den äldre delen av huset kommer från mitten på 1800-talet medan den större delen är från 1935. Bostadshuset bjuder in med trägolv och en värmande braskamin i det rymliga vardagsrummet, ett rejält arbetskök med gott om förvaring och ett väl tilltaget kontor. Tre sovrum på övervåningen ger gott om utrymme för hela familjen. Utomhusutrymmen kompletterar din lantbruksdröm – en ladugård från 1939 för mångsidig användning, stort och bra garage med vedbod och en bra maskinhall. Vacker flygel i före detta snickarverkstad med en stor bakugn från förr. Vidare finns en förrådsbyggnad med en bra matkällare. Här får du inte bara ett hem, utan en unik möjlighet att omfamna lantlivets charm i en lugn omgivning, men ändå en kortare biltur till Visby. Här kan du både bo och ägna dig åt enklare djurhållning. En kort promenad bort finns det en förskola. Grundskola 1-6 och fritids finns i Fole. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lärbro Ganns 1530, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Ganns 1530

Villa
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 750 000 kr
92 m²
5 rum
1,4 ha tomt

Välkommen till detta charmiga hus från 1850, beläget i det natursköna och barnvänliga området Lärbro på Norra Gotland. Här erbjuds en stor och lummig tomt på hela 13 640 kvadratmeter, perfekt för den som älskar naturen och vill ha gott om utrymme att röra sig på. Med sina 5 rum och kök finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet, med 2-3 sovrum för en familj eller för den som önskar gästrum eller arbetsrum. Här har man år 2013 investerat i nytt badrum och kök. Förutom själva bostaden finns även flera andra byggnader på tomten, såsom en gammal lada i sten med nyare tak. Det finns även en snickarbod med vedförvaring och loft, samt ett lusthus där du kan njuta av sommarens långa kvällar, och i växthuset kan du ägna dig åt odlingar. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att leva i harmoni med naturen samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll. Perfekt som semesterboende eller som permanent bostad för den som söker lugnet och skönheten på Gotland. Välkommen till Lärbro Ganns 1530! Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Klinte Sicklings 1:95, Klintehamns samhälle, Gotlands kommun

Klinte Sicklings 1:95

Tomt
Klintehamns samhälle, Gotlands kommun
450 000 kr
1 769 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en detaljplanelagd tomt i hörnläge i Klintehamns samhälle. Det är en 1769 m² stor hörntomt som ligger fint på hörnet i korsningen Donnersgatan / Sicklingsvägen Tomten omfattas av en avstyckningsplan från 1959, vilket innebär att det finns en byggrätt. Planen anger inga begränsningar vad gäller byggnadsvolym. I bygglovsprövningen görs en bedömning av byggnationens lämplighet utifrån omgivande bebyggelse, däremot finns en begränsning i höjd, 7,6 meter för bostadshus och 2,5 meter för garage eller annat uthus. Detaljplanen finner du under fliken dokument. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA. Anslutningsavgiften för el är för närvarande 50 000 kr ink moms, (16-25 A), utöver det tillkommer kostnad för elskåp. Klintehamns samhälle erbjuder service som bl a livsmedelsaffär, bibliotek, apotek, bensinstation, restauranger, mindre butiker, bageri samt förskola och skola upp till årskurs 9. Från hamnen avgår Karlsöbåten. Den kommunala kollektivtrafiken har bussavgångar till och från Visby nästan varje timme under dagtid och även trafik till närliggande tätorten Hemse. Drygt en kilometer bort intill Klinte kyrka ligger Klinteberget med ett flertal vandrings- och löpstigar. Eller varför inte bara avnjuta en kopp kaffe och ta del av en fantastisk utsikt från Klintebergets platå. Ett annat trevligt utflyktsmål är Warfsholm som ligger alldeles norr om hamnen. Där erbjuds boende, mat, badbrygga och sandstrand.

Lärbro Stora Hammars 2835, Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun

Lärbro Stora Hammars 2835

Fritidshus
Lärbro - Norra Gotland, Gotlands kommun
1 900 000 kr
75 m²
3 rum
2 177 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus om 75 m² i Lärbro. Med tre rum och kök i ett lugnt läge intill Vägumeviken. Köket blir hjärtat i hemmet med matplatsen och den värmande kaminen. Bra vardagsrum med soffhörna och ett trevligt burspråk. Vidare finns en tvättstuga, duschrum och ett kontor. Utomhus sträcker sig den välskötta tomten med sina buskar, barr och lövträd, vilket skapar en rofylld och naturnära miljö. Närmaste grannar är mestadels fritidsboende. På tomten finner du också en charmig gäststuga om ca 17 m² och en praktisk förrådsbyggnad. Beläget vid en lugn återvändsgata, blir detta hem en plats för rofyllda stunder med minimal trafik. För de som älskar närheten till vattnet finns Vägumeviken och Barlästs badplats bara en kort promenad bort. Lärbro samhälle erbjuder bekvämligheterna du behöver, inklusive matbutik, bensinstation, förskola, skola (F-6), gym och restauranger. Varmt välkommen på visning!

Stora Törnekvior 13 B, Visby - A7 området, Gotlands kommun

Stora Törnekvior 13 B

Lägenhet
Visby - A7 området, Gotlands kommun
3 100 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 2/4
6 301 kr/mån
35 429 kr/m²

En nybyggd yteffektiv gavelfyra på västlig gavel med 2 inglasade balkonger och påkostade materialval i modern planlösning. På på våning 2 med hiss finns denna lägenhet med en öppen och välgenomtänkt planlösning med stora fönster och högt i tak vilket ger ett vackert ljus och en luftig känsla. Hall med klinker och plats för avhängning samt garderober. Här finns även en mindre gästtoalett. Ett stilrent och välutrustat kök ifrån Vedum med bra skåpförvaring med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Här ifrån når man en stor inglasad balkong mot sydväst med plats för soffgrupp. Vidare finns tre rymliga sovrum, två med Elfa garderober med skjutdörrar och ett med platsbyggd Vedum garderob. Sovrum 2 har två fönster mot väst resp norr och sovrum ett har utgång mot en inglasad balkong med plats för kaffebord och odling. Till lägenheten tillhör även ett kallförråd. HSB Brf Visby Gärde ligger på det nyproducerade A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende. Närhet både till skolor och promenadstråk i skön natur. På innergården finns det lekplats och sociala ytor. Har man stort besök så finns även en gästlägenhet i föreningen. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7