Mäklare Håkan Ericsson

Håkan Ericsson

Om mig

Sedan 2008 jobbar jag som fastighetsmäklare och det fria arbetet och möjligheten att få träffa olika men härliga människor varje dag gör att jag trivs förträffligt. Jag är gotlänning, född och uppvuxen i Visby. Kunderna brukar beskriva mig som förtroendeingivande på ett lättsamt och professionellt sätt. Min målsättning är att vara lyhörd och fånga upp önskemålen och möta kunden i deras situation med förståelse och hitta lösningar och alternativ för att uppnå bästa möjliga resultat i varje affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Törnekvior 21 D, Visby - A7 området, Gotlands kommun

Stora Törnekvior 21 D

Lägenhet
Visby - A7 området, Gotlands kommun
2 350 000 kr
72 m²
3 rum
vån 4/4
4 554 kr/mån
32 639 kr/m²

3:a högst upp på A7-området med trälagd balkong i söderläge. Välkomna till en fräsch, ljus och välplanerad bostadsrätt med trälagd balkong i söderläge. Lägenheten omfattar 72 m² fördelat på 3 rum och kök. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning med utgång till rymlig balkong i söderläge med sol från 10-tiden och sen ända in på kvällen. Köksinredning i smakfull vit slät interiör med gott om skåpförvaring och med fönster över diskbänken. Två rymliga sovrum med garderober och även bra förvaring i klädkammaren i hallen samt ett förråd ute vid loftgången. Stort duschrum med kaklade väggar och tvättmaskin. Ett bekvämt boende med möjlighet till parkering alldeles intill. Lägenheten är belägen på A7-området som är Visbys snabbast växande nya stadsdel. Området är beläget mellan de östra delarna av Visby och handelsområdet Stenhuggaren, vilket gör det till ett centralt boende men med närhet till naturen. Välkommen på visning till ett ljust boende på hög höjd !

 • Balkong
 • Hiss
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun
 • Imorgon kl 16:00
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 2
Snäckbacken 8, Visby - Snäck, Gotlands kommun, bild 3

Snäckbacken 8

Lägenhet
Visby - Snäck, Gotlands kommun
3 800 000 kr
64 m²
3 rum
vån 10/13
5 333 kr/mån
59 375 kr/m²

Exklusivt och bekvämt boende i högt fin läge med fantastik utsikt över havet. Lägenheten som är bra planerad har en stor inglasad balkong som är förskjuten ut från huslivet vilket ger fri vy åt flera håll. Lägenheten har ljus interiör och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den härliga 26 m² stora balkongen blir som ett extra rum stora delar av året där man kan njuta av solen, havsutsikten och ha full koll på fartygstrafiken. Två bra sovrum, ett helkaklat duschutrymme med tvättpelare. I huset finns tillgång till relaxavdelning, gym, filmrum, sällskapsrum, vinprovningsrum samt stort soldäck. Takterrassen i anslutning till relaxavdelningen ger magnifik utsikt över havet, viken nedanför och ut över Högklint. Alldeles intill finns pool att nyttja sommartid ovanpå gamla hotellet. Vill du bada har du Snäckviken precis intill och vackra strandpromenaden tar dig in till Visbys förträffliga utbud. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lännavägen 22, Visby - Länna, Gotlands kommun

Lännavägen 22

Lägenhet
Visby - Länna, Gotlands kommun
2 600 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1/2
5 113 kr/mån
27 957 kr/m²

Välkommen till detta centralt belägna och rymliga hem i Visby. Bostaden är perfekt för den stora familjen som vill ha närhet till skolor och fina strövområden. Med en egen uteplats mot innergården kan ni njuta av lugnet och gemenskapen. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling, då bostaden är stor och välplanerad. Möjlighet till renovering ger er chansen att sätta er personliga touch på ert nya hem. Föreningen är välskött med stabil ekonomi, vilket ger er trygghet och låga avgifter. Det barnvänliga läget och närheten till kommunikationer gör vardagen smidig och bekväm. Med 93 kvadratmeter och fyra rum erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas. Välkommen till Lännavägen 22, ett hem där ni kan skapa minnen och njuta av allt det bästa som Visby har att erbjuda.

 • Plus
 • Uteplats
Kronhagsvägen 5, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kronhagsvägen 5

Övrigt
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
3 950 000 kr
2 400 m² tomt

Anrika biograf Roy i Fårösund invigdes 1940 och mycket i biograflokalerna är sig likt sen dess. Framförallt när du kommer in i entrén känner du historiens vingslag där den gamla biljettkassan är intakt och likaså den tidstypiska trappan ner till biosalongen. Filmprojektorn har digitaliserats och de 146 biofåtöljerna har moderniserats för att leverera en skön upplevelse. Ny, modern ljudanläggning installerad 2024 vilket gör varje biobesök extra minnesvärt. En spännande hyresfastighet som utöver biografen rymmer inte mindre än åtta lägenheter samt källare. Byggnaden är i två plan med tre lägenheter på våning ett varav två lägenheter har egen entré på framsidan och den tredje ingång på baksidan via trapphus. Våning två har även den tre lägenheter varav två via trapphus på baksidan och en via trapphus på gaveln. Högst upp på vinden finns två små lägenheter med trinettkök som delar duschrum i korridoren. Dessa lägenheter har i dagsläget enbart hyrts ut sommartid. Härifrån har du fin vy ut över sundet och ut över Fårö. Källare med gemensam tvättstuga, pannrum och förråd. Även skyddsrum i källaren med separat entré. Stor grön och solig trädgård perfekt för att njuta i stillhet och för härliga grillkvällar efter en dag på utflykt. Nuvarande ägare har hyrt ut till fritidsboende under sommarperioden och mestadels till studenter på Folkhögskolan under höst och vår. Lägenhet 1 om 2 rok ca 45 m² Lägenhet 2 om 3 rok ca 65 m² Lägenhet 3 om 1 rok ca 30 m² Lägenhet 4 om 1 rok ca 30 m² Lägenhet 5 om 1 rok ca 17 m² Lägenhet 6 om 1 rok ca 30 m² (Används idag som kontor). Lägenhet 7 om 1 rok ca 30 m² Lägenhet 8 om 1 rok ca 22 m² Enligt taxeringen omfattar hyreshuset totalt 656 m² varav 383 m² utgör lokalyta och 273 m² utgör bostadsyta. Ägarna bedriver idag förutom uthyrningsverksamhet även biografverksamheten. De har bra samarbete med övriga landsbygdbiografer på Gotland och kan bistå med kunskap och kontakter för en som vill ta över och driva biografen vidare vilket ägarna gärna önskar. Det är sålunda en anrik fastighet, med det inarbetade varumärket Royhuset, som gör sig lika bra i en liten verksamhet som en stor, där flera spännande affärsmöjligheter finns att utforska beroende på önskan och ambition. Fastigheten säljs fullt möblerad och redo att hyras ut och klart för att visa biofilmer från dag 1. Hyresintäkter är beräknade till ca 780 000 kr. Driftskostnader är beräknade till ca 200 000 kr. Intäkter för biografen är beräknade till ca 126 000 kr. Kostnader för biografen är beräknade till ca 55 000 kr. Kontakta mäklaren för mer exakta uppgifter över intäkter och kostnader. Säljaren kommer att låta besiktiga fastigheten av auktoriserad besiktningsfirma i juni månad.

 • Plus
Jöran Wallingatan 1B, Visby Öster, Gotlands kommun

Jöran Wallingatan 1B

Villa
Visby Öster, Gotlands kommun
5 700 000 kr
115 + 74 m²
4 rum
511 m² tomt

Villan är centralt belägen i ett attraktivt område i Östra Visby, Solberga. Inom gångavstånd finns skola, butiker och restauranger på Öster centrum eller innanför ringmuren . Denna 1,5-plansvilla med källare har en boyta på 115 m² fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Vi kommer in i en praktisk hall med eluppvärmt klinkergolv och gott om plats för avhängning, här finner vi också trappan upp till övervåningen. Köket är ljust med vita skåpluckor i en lantlig stil med bra skåpförvaring samt plats för matbord. Vidare finns ett rymligt vardagsrum i vinkel med värmande kamin och utgång till den trälagda altanen. Bottenvåningen inrymmer också ett sovrum samt duschrum. På övervåningen passerar vi en liten hall med takfönster innan vi kommer in i de två sovrummen. Även toalett och en praktisk klädkammare ryms uppe. På källarplanet finns en rymlig gillestuga med garderob, tvättstuga med dusch, matkällare med bra hyllförvaring, toalett och pannrum. Den lättskötta tomten om 511 m² är omgärdad av en tujahäck och innanför den välkomnas man av en trevlig uppvuxen trädgård med en trälagd altan och spabad. Garage med förråd finns också på denna fastighet samt en infartsparkering med plats för två bilar. Denna villa erbjuder det mesta man kan önska, varmt välkommen på visning!

 • Energieffektiv
Fältgatan 71 F, Visby - A7, Gotlands kommun

Fältgatan 71 F

Lägenhet
Visby - A7, Gotlands kommun
1 675 000 kr
32,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 600 kr/mån
51 698 kr/m²

Välplanerad lägenhet högst upp i byggnaden med egen entré via loftgång där du även har en liten uteplats i söderläge. Ett mycket bekvämt boende där du har fullt utrustat kök och helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Kökets placering längs ena långsidan skapar bra plats för matbord såväl som för en soffhörna. Lägenheten har ljus interiör och ett fint ljusinsläpp från två håll. Sovrum med plats för dubbelsäng och två garderober och bäddsoffa i vardagsrumsdelen ger plats för gäster eller en familj vid uthyrning. Föreningen tillåter uthyrning vilket ger fler möjligheter för en köpare. Antingen väljer du att själv bosätta dig i lägenheten, har den som övernattningslägenhet och hyr ut delar av året eller så har du den enbart för uthyrning. Eftersom läget är centralt är det ett attraktivt boende för studenter både till gymnasiet och högskolan. Promenadavstånd till Visbys centrala delar och innerstaden samt inpå knuten finns fina strövområden.

 • Hiss
Trädgårdsgatan 259, Visby - Yttre Furulund, Gotlands kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trädgårdsgatan 259

Lägenhet
Visby - Yttre Furulund, Gotlands kommun
2 300 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
4 890 kr/mån
28 395 kr/m²

Rymlig markplanslägenhet med egen entré och uteplats i österläge mot allmänning. Lägenheten omfattar 81 m² och ligger i markplan med generösa ytor. Kök med matsplats och gott om skåp- och lådförvaring. Stort och ljust vardagsrum med utgång till inglasad uteplats på baksidan. Det finns även möjlighet till uteplats på ena sidan om entrén. Vidare finns det två bra sovrum och bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd i lägenheten samt även ett förråd utvändigt. Området är lugnt och välskött med bilfria innergårdar. Inom gångavstånd finns flertalet affärer på Stenhuggarens handelsområde. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Lummelunda Bruket 508, Lummelunda - Nordvästra Gotland, Gotlands kommun

Lummelunda Bruket 508

Villa
Lummelunda - Nordvästra Gotland, Gotlands kommun
7 900 000 kr
164 m²
4 rum
3 127 m² tomt

Nybyggd villa med med unik design och vackert läge vid Lummelundsbruk. Husets säregna form ger en snygg och blickfångande exteriör samt en spännande interiör. Vardagsrum och kök utgör husets centrala mittpunkt och därifrån nås samtliga rum. Du möts direkt av den öppna planlösningen mellan entré, vardagsrum och kök där stora fönsterpartier, takfönster och en imponerande takhöjd ger en härlig rymd och ett fint ljus. Köksdelen har en snygg grågrön inredning från Smedtorps kök, generösa bänkytor i vinkel och fönster från tre håll. Tre sovrum varav ett med eget wc-rum och klädkammare. På fastigheten finns även ett nybyggt fristående garage och ett rejält växthus. På den stora trädgårds- och naturtomten har fina stensättningar, grusade gångar samt ett välorganiserat trädgårdsland anlagts vid entrésidan. Tomtens bakre del består av sluttande naturtomt med mestadels barrträd samt en kalkstensklint som utgör en vacker fond till bostadshuset. Villan ligger väldigt vackert med vy mot Lummelundsbruk och den gamla kvarnen med norra Europas största kvarnhjul. I Lummelunda Bruket bor du havsnära i natursköna omgivningar och med ett mycket bekvämt pendlingsavstånd till Visby. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning av denna spektakulära villa som måste ses och upplevas på plats!

S:t Göransgatan 31, Visby - Norderstrand, Gotlands kommun

S:t Göransgatan 31

Lägenhet
Visby - Norderstrand, Gotlands kommun
1 975 000 kr
56 m²
3 rum
vån 3/3
5 522 kr/mån
35 268 kr/m²

Bekvämt boende i fullt utrustad lägenhet på Resort Visby. Lägenheten är belägen högst upp i hotellbyggnaden och har tre balkonger, varav en med utsikt över poolområdet, havet och in över Visby innerstad. På det nedre lägenhetsplanet finns en hall, duschrum och sovrum. En trappa upp möts du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med fin vy över området genom den helglasade balkongdörren och sidofönster. Här finns även det större sovrummet med dubbelsäng som i anslutning har ytterligare ett duschrum som numer fungerar som toalett med tvättmaskin och torktumlare. Dock går det enkelt att återställa till dusch igen. I köpet ingår all inredning så det är bara att börja bo och njuta. När du inte själv använder lägenheten så sköter hotelloperatören om uthyrning och du får del av intäkterna och får således ett billigt boende. Som ägare har du även tillgång till utomhuspool, gym, gratis parkering samt sommartid finns restaurang att tillgå. I källaren finns förråd och gemensam tvättstuga. Njut av havet, solnedgången och den fina naturen som omger området med Galgberget som en kuliss österut. Gångavstånd till innerstaden och Visbys centrala delar.

 • Balkong
 • Hiss
Spireavägen 14, Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun

Spireavägen 14

Lägenhet
Tofta - Västra Gotland, Gotlands kommun
1 695 000 kr
31 m²
2 rum
vån 1/1
2 204 kr/mån
54 677 kr/m²

Renoverad och bekväm uthyrningsstuga om 31 m² med stor trälagd altan på entrésidan. Läget är utmärkt med en av Gotlands finaste sandstränder tvärs över vägen. Här bor du bekvämt i egen stuga som är fullt utrustad med bekvämligheter. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med kök och vitvaror installerade 2022. Uppvärmning sker via luft-luftvärmepump som kan fjärrstyras. Dessutom finns fungerande öppen spis för myskvällar. Sovrum med plats för två sängar eller om man vill sätta in våningssängar så fler får plats. Duschrum intill entrén. Den stora trälagda altanen om 21 m² ligger i söder med bra solläge. För den som önskar skugga är en del av altanen under tak. Det ingår även grön täppa i anslutning till uteplatsen, totalt 125 m² mark ingår. Parkering ingår och tvättstuga finns att tillgå på Toftagården. Elen avläses separat för varje enhet och debiteras ut av föreningen. Stugan har renoverats under senare år med nytt plåttak, besiktning av skorstenen, ny huv och taksäkerhet för eldning, nya fönster, ny altan, det mesta av elen är utbytt, målat tak och väggar invändigt, nytt kök samt i duschrummet är toaletten, duschblandare, blandare i tvättställ bytta och fläkt installerad. Stugan är avsedd för uthyrning samt egen tillfällig vistelse och permanentboende får inte ske. Läget ger bra förutsättningar för uthyrning och goda hyresintäkter. Du kan välja mellan att hyra ut själv eller göra det via Toftagården som då sköter allt gentemot en del av intäkten. Bekvämt avstånd till Visby med cykelbana hela vägen och strax söder om finns en av Sveriges finaste golfbanor.

Björke Varplöse 100A, Roma - Mellersta Gotland, Gotlands kommun

Björke Varplöse 100A

Övrigt
Roma - Mellersta Gotland, Gotlands kommun
5 900 000 kr
4 129 m² tomt

Fastighet om 4 129 m² tomt i västra delen av Roma samhälle, bebyggd med stor tvåvåningsbyggnad som idag inrymmer hotell/vandrarhem. Total lokalyta är 800 m² fördelat på två våningar om 400 m² och därutöver källare. Stor 2-plansbyggnad med hel källare ursprungligen använd som kampanjhem för Roma sockerbruk som på 2000-talet gjordes om till hotell/vandrarhem. Central entré till trapphus där bottenvåningens södra del rymmer korridor med hotellrum, kök, separata duschar och toaletter för män och kvinnor. Norra delen utgörs av samlingsrum, frukostmatsal med utgång till stor trälagd altan, beredningskök med serveringsyta, reception och kontor. Övervåning med två korridorer med hotellrum, duschar och toaletter. Källare med tvättstuga, pannrum, gym, dusch, bastu, skyddsrum, verkstad och förråd. Vind med förvaring och två fläktaggregat. Byggnaden rymmer totalt 29 rum med totalt 60 bäddar fördelat på singelrum, dubbelrum och trippelrum. Några av rummen går även att öppna upp mellan sig för att skapa familjerum. Största delen av beläggningen sker under sommarsäsongen då vissa veckor är fullbelagda. Priser för högsäsong är fn 760 kr per natt för ett dubbelrum och 560 kr per natt för ett enkelrum. Alla priser inkl frukost. 2022 var nettoomsättningen dryga 1,4 miljoner kr men var innan pandemin uppemot 1,6 miljoner kr. Anställda på årsbasis har varit 1,5 heltidstjänst. Byggnaden har genomgått genomgripande renovering exteriört men framförallt interiört och bedöms vara i gott skick. Fastigheten ägs sedan 2001 av Brukshotellet Roma AB som är helägt av ideella idrottsföreningen Roma IF. Alternativt kan man köpa fastigheten men det finns även möjlighet att köpa aktiebolaget. Roma är ett litet och trevligt samhälle på mellersta Gotland med bra social service. Här finner du bl.a. två livsmedelsaffärer, gårdsservice, järnhandel, bensinmack, lokal bank och restauranger. Barnfamiljer har här skola ifrån förskola upp till årskurs 9 och intill finns idrottsplats med utmärkta fritidsaktiviteter. Nere vid museijärnvägen ligger ett tämligen nytt äldreboende och det finns planer på att bygga nya bostäder inom närområdet. Roma kungsgård är ett kulturellt centrum med hantverk, formgivare, konstnärer, glasbruk och café. Varje sommar spelas det upp till teater i den vackra klosterruinen och allt som oftast är det Shakespeare som spelas.

Kakelugnsgatan 32, Visby - Terra Nova, Gotlands kommun

Kakelugnsgatan 32

Villa
Visby - Terra Nova, Gotlands kommun
4 285 000 kr
177 m²
6 rum
1 017 m² tomt

Denna rymliga enplansvilla på Kakelugnsgatan 32 är den perfekta platsen för familjer som vill ha allt inom bekvämt avstånd. Med sex rymliga rum och 177 m² boarea på ett plan finns det gott om plats för att leva och trivas. Husets sociala ytor består av tre rum som ligger intill varandra, rymligt kök med burspråk, stort matrum med stämningshöjande kamin och vardagrum med ryggåstak som ger en härlig takhöjd och känsla av rymd. Köket, renoverat 2020, har bra arbetsytor och riktigt gott om skåpförvaring bakom gråfärgade skåpluckor där de ljusa bänkskivorna bryter av fint tillsammans med rostfria vitvaror. Villan lämpar sig för den större familjen och inrymmer fyra bra sovrum och ett stort bad/duschrum samt en toalett. Garaget har byggts om till stor välkomnande hall, sovrum och hobbyrum med gott om förvaringsmöjligheter. Även ute på hörntomten är ytorna generösa och det finns plats för både lek, spel och odling för den som önskar. I sydläge finns möjlighet att sitta och njuta på någon av de trälagda altanerna som båda har insynsskydd. Infartsparkeringen har plats för fyra bilar om så behövs. Här bor man i ett bra läge, i ett tryggt område och med närhet till både affärer och skolor. Strövområden finns tillgängliga i närheten för den som vill ta en löprunda eller en skogspromenad. Nyfiken, varför inte komma och ta en titt själv? Vi bjuder in dig till en visning där du kan uppleva huset på plats, varmt välkommen.

Västerhejde Ygnevägen 11, Västerhejde, Gotlands kommun

Västerhejde Ygnevägen 11

Villa
Västerhejde, Gotlands kommun
2 300 000 kr
29 m²
1 rum
2 558 m² tomt

Fantastiskt ‘Tiny House’ med supereffektiv halvöppen planlösning, helrenoverad till modern standard. Huset är beläget på insynsskyddad tomt, med stor härlig gräsmatta, bakom 4 meter bred stålgrind. En liten pärla med stor potential! Nästan off-grid, med riklig vattentillgång från egen borrad brunn på 34 meter. Svensktillverkad urinseparerande toalett med fläkt, och dubbla 500 liter kommunalt godkända kompostanläggningar. Låg energiförbrukning med ledbelysning, isolerad Gotlandsdörr med nyckelfritt lås och stora trippelglasfönster i tre väderstreck. Vardagsrummet har vacker öppet spis, och ny Mitsubishi A+++ värmepump med AC. Nätt badrum med duschkabin och handfat. Helrenoverat kök med matbord för sex vuxna och mycket förvaring. 160 c, bred säng och Norell soffa framför brasan ingår i köpet. Energisnål Bosch kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sköna heltäckningsmattor för barfota vinterdagar och intill finns även ett inbyggt skrivbord med förvaring perfekt för hemmakontor samt en infälld 65 tums UHD Samsung TV för vilodagar. Grusad infart med gott om parkering. Tomten är förbered med stolpar för stängsel - perfekt för stora hundar. Rymlig 32 m² altan för fester och trevlig gemenskap som ligger i anslutning till veranda under tak om 8 m² på husets framsida. Nio meter tält för vattenpump och Huskvarna trägårdstraktor. Finns även en 20 fots container med verkstan o säker förvaring, plus en fristående förrådsbyggnad som inrymmer en extra urin-separerande toalett för sommarbesökare. Detta par-paradis — eller mansgrotta — ligger bara 10 minuter söder om ringmuren, 9 minuter till färjeterminalen, och 15 minuter norr om en av Sveriges populäraste badstränder; Tofta. Dessutom intill cykelbanan, busshållsplats, och inom promenadavstånd finns Ygne fiskeläge och Högklints utsiktsplats.

 • Uteplats
Kustparksvägen 17 B, Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun

Kustparksvägen 17 B

Lägenhet
Fårösund - Norra Gotland, Gotlands kommun
495 000 kr
97,5 + 20 m²
5 rum
vån 2
1 300 kr/mån
5 077 kr/m²

En andelsrätt i fantastiskt läge med utsikt över havet. En andel ger dig tillgång till fem veckor per år. Vackert arkitektritat parhus med hög standard och skön golvvärme. Gotländsk marmor och ljusa sobra färger ger ett välkomnande intryck. Generöst med plats för familj och vänner med tre bra sovrum samt en gäststuga med sovrum och duschrum. Stor tomt med goda solchanser då huset långsida ligger i sydväst. Två uteplatser varav en i lä med inramad innergård samt altan mot havet. Vid stranden nedanför finns bad med brygga och gemensam bastu. I närområdet finns även sim- och sporthall, gym padelbanor och bra cykelvägar. Veckor tillgängliga för en köpare: 2023: Vecka 16, 19, 29, 42 och 51. 2024: Vecka 9, 14, 29, 37 och 52. Laddning av elbil 200 kr/vecka. Upplåtelseform är andelsrätt (ej bostadsrätt) och går ej att belåna.

 • Uteplats
Terra Novavägen 76 (lgh 06021), Terra Nova, Gotlands kommun

Terra Novavägen 76 (lgh 06021)

Lägenhet
Terra Nova, Gotlands kommun
2 754 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 185 kr/mån
34 000 kr/m²

4:a på Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren. Lägenheten med radhuskänsla har egen uteplats vid entrén som ligger ovanpå det rymliga förrådet. Lägenheten är yteffektiv med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Området ligger på Terra Nova i östra Visby helt naturnära och alldeles intill Terra Novaskolan som har elever från förskola till årskurs 6. På bekvämt avstånd finns också handelsområdet Stenhuggaren med livsmedelsaffärer och övrig handel. Omgående inflyttning möjlig.

 • Nyproduktion
Brf Kopparslagaren, null, Gotlands kommun

Brf Kopparslagaren

Lägenhet
Gotlands kommun
fr. 2 754 000 kr
81 m²
4 rum
6 185 kr/mån

På Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren uppföres 78 bostadsrätter. Byggnaderna är i två plan där alla lägenheter har egen uteplats och förråd vilket ger en känsla av radhus. På Terra Nova i kvarteret Kopparslagaren uppföres 78 bostadsrätter. Byggnaderna är i två plan där alla lägenheter har egen uteplats och förråd vilket ger en känsla av radhus. Lägenheterna är yteffektiva med rejäl takhöjd och med ett modernt ljust snitt där kök och badrum ligger centralt. Badrummet är helkaklat och övriga utrymmen har trägolv med stora fönster för fint ljusinsläpp. Möbleringen blir enklare då lägenheterna inte har radiatorer utan uppvärmning och ventilation sker via luftburen värme med lägenhetsbaserade värmeväxlare. Boende på entréplan har uteplatsen på andra sidan huset och de som bor på övervåningen har uteplatsen vid entrén ovanpå kringbyggnaden som rymmer förråd för två lägenheter samt undercentral. Bostadsrätterna kommer omfatta 2 rok om 53 m², 3 rok om 66 m² samt 4 rok om 81 m². Hus 1, 5, 6, 10 och 11 inflyttning maj 2023. Hus 2, 3, 4 och 12 inflyttning september 2023. Lägenheter: 2:a - 53 m² - 1 725 840 kr 2:a - 53 m² - 1 809 000 kr - hörnlägenhet 3:a - 66 m² - 2 154 600 kr 3:a - 66 m² - 2 262 600 kr - hörnlägenhet 4:a - 81 m² - 2 646 000 kr 4:a - 81 m² - 2 754 000 kr - hörnlägenhet Så går det till när du köper nyproducerad lägenhet: UPPLÅTELSEAVTAL Upplåtelseavtal tecknas när ekonomisk plan är upprättad, intygsgiven och registrerad av Bolagsverket. I och med att den ekonomiska planen är klar tecknas upplåtelseavtal direkt. En handpenning om 10% betalas i samband med upplåtelseavtalet. SLUTLIKVID/INFLYTTNING Ca en vecka innan inflyttning ska resterande 90% av köpeskillingen betalas. När full betalning erlagts får du nyckel till bostadsrätten och kan flytta in.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 16