Illerstigen 15

Salbäcksheden, Malung-Sälens kommun Se på karta

5 600 000 kr

6 200 000 kr -10 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
78 m²
Biarea
63 m²
Tomtarea
1 208 m²
Balkong
Ja
Byggår
1998
Driftkostnad
60 200 kr/år

Välkommen till denna gedigna fjällstuga, högt belägen på en hörntomt på vackra Salbäcksheden! Här har du naturen som närmsta granne och från stugans stora uteplats bjuds man på en storslagen utsikt mot Tandådalen, Hundfjället och kringliggande fjäll. Huset är fördelat på två plan som vardera rymmer trevliga sällskapsytor med soffhörna, två rymliga sovrum och praktiska entréer med gott om förvaring. Här finns badrum med bastu/tvätt samt två separata gästtoaletter. Husets öppna ytor gör det perfekt för att umgås med släkt och vänner under din fjällvistelse!

Området på Salbäcksheden erbjuder en rofylld omgivning, här har du närhet till anslutningsspår som tar dig till Stornärfjällets fina preparerade längdskidspår som sträcker sig från Salbäcksheden via Orrliden och vidare till Myrflodammen. På knappt 5 min avstånd med bil finner du såväl Hundfjällets som Tandådalens skidanläggningar med ett utbud av restauranger, butiker och fin skidåkning. Du tar dig enkelt till samtliga anläggningar genom att hoppa på Skid- & badbussen som stannar vid infarten till Illerstigen.

Välkommen att kontakta oss för bokning av visning på plats i bostaden eller digitalt, du väljer själv! Säljes delvis möblerad och med uthyrningsavtal via Gumo. Kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sälen

Kontakta mäklaren

Terese Olsson

Fastighetsbyrån Sälen
Mäklare Terese Olsson, Fastighetsbyrån Sälen
070- 630 15 91