Jannes stig 14

Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
1 496 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1985
Driftkostnad
31 040 kr/år

Fastigheten är uppdelad i 2 bostadshus på 50kvm (14B) respektive 60kvm (14A). Båda fastigheterna är utrustade med kök, badrum samt 2 sovrum i respektive byggnad. Tomten är stor för området och medför att i framtiden även bygga attefallshus om man så önskar.
Invändigt i båda bostadshusen är det genomgående furupanel, köken är utrustade med kyl/frys, spis/ugn samt micro.
Jannes Stig 14 ligger vid vändplan för gatan högst upp i området Östra Färdkällan och har med detta den bästa utsikten över fjällen. Placeringen av fastigheten ger även ett lugnt och rofyllt läge utan störande trafik och övriga stugägare.
Fastighetens placering ger närhet till fjället både sommar som vinter, längdspår finns precis vid tomtgräns samt ytterligare spår finns på andra sidan fjällvägen. Under sommarhalvåret går vandringsleden precis intill fastigheten så det är bara att snöra på sig skorna och ge sig ut på vandring eller varför inte en härlig cykeltur.
I området finns det busshållplats för skidbussen vilket ger möjligheten att låta bilen stå under vistelsen under vintern.

Detta är platsen för den som söker närhet till fjällen samt lugn och ro. För den som önskar mer fart och fläkt så ligger Sälens Högfjällshotell med dess högklassiga restauranger och nöjen endast 3 km bort, här finns även livsmedelsbutik.

Stugorna ligger idag under uthyrningsavtal med GuMo som ger intäkter till ägaren. För mer information kring detta vänligen hör av er till ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström.
Visning sker efter bokning med ansvarig mäklare då stugorna som sagt ligger under uthyrningsavtal.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sälen

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Sälen
Mäklare Pär Olsson Björnström, Svensk Fastighetsförmedling Sälen
0730585893