Lassiebyn 27

Branäs, Torsby kommun Se på karta

3 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
180 m²
Tomtarea
862 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
69 692 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva denna fastighet som erbjuder en högre standard och fina uthyrningsintäkter i Lassiebyn! Här har man närhet till liftar, skidbackarna och restauranger. Hela fastigheten inrymmer totalt 3 lägenheter. En större lägenheten om 90 kvm som fördelar sig på två plan med kök, allrum, 4 sovrum, badrum på båda våningarna samt bastu. De två andra lägenheterna om 45 kvm erbjuder 3 rum, kök och ett badrum. Fina, praktiska och inte minst, populära lägenheter tack vare läget!

Ett nyttjanderättsavtal finns med Branäs vilket innebär att man måste hyra ut via dom under vintersäsongerna fram till och med 2027 med en provision på 20%. Man får dock disponera huset själv i 8 veckor under säsongen om man önskar. Maxintäkt innan provision till Branäs är 162 435 kr på den stora lägenheten och 108 049 kr/lägenhet på de mindre. Alltså vid full uthyrning för hela bostaden uppgår maxintäktet till totalt ca 380.000kr innan provisionen är dragen. Vilket genererar otroligt fina intäkter!

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information!

O M R Å D E
Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna.

A V S T Å N D
Branäs - Torsby ca 6 mil
Branäs - Trysil ca 10 mil
Branäs - Sälen ca 12 mil
Branäs - Oslo ca 20 mil
Branäs - Göteborg ca 39 mil
Branäs - Stockholm ca 41 mil

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Julia Nordin

Agentur Fastighetsförmedling
0703814060