Agentur Fastighetsförmedling

Agentur Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hovsten Solglimten 1, null, Eda kommun
Hovsten Solglimten 1, null, Eda kommun, bild 2
Hovsten Solglimten 1, null, Eda kommun, bild 3

Hovsten Solglimten 1

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

995 000 kr

110 m²

7 rum

4 227 m² tomt

Drömmer du om att bo utan närmsta grannen alldeles intill husknuten? Då har vi nu nöjet att presentera Solglimten i Hovsten med sitt solrika och höga läge. Detta hem har otrolig charm och stor potential till att bli ett riktigt drömhem. Badrummet har totalrenoverats och en bastu slogs ut för att göra badrummet ännu större. Här finns stora sociala ytor och möjlighet till 4 sovrum. Huset har ett lantligt läge med endast fem minuter till Coop, bank, skola och förskola. O M R Å D E Med ett ogenerat läge ligger denna fastighet placerad och här har man naturen som närmsta granne. Lugnet som ligger över platsen är underbar och detta blir lika väl en året om villa som ett fritidshus. Inte långt bort ligger Valfjället där man kan åka skidor på vintern och vandra på sommaren! A V S T Å N D Åmotfors -1,9 mil Charlottenberg - 2,6 mil Arvika -3,2 mil Töcksfors - 3,8 mil Oslo - 12 mil Varmt välkommen på visning! De mesta av möblerna ingår i försäljningen.

 • Premium
Stora Skärmnäs Nytomta 1, Skärmnäs, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stora Skärmnäs Nytomta 1

Gård/Skog
Skärmnäs, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

5 500 000 kr

173 m²

8 rum

65 ha tomt

Unikt tillfälle att förvärva en vacker Värmlandsgård med strandtomt vid sjön Värmeln endast 21km från Arvika. Till fastigheten hör 65 hektar mark fördelat på skog och åkermark samt jakt-och fiskerätt! Rymligt och välbevarat boningshus om två plan med 8 rum och kök samt med både bergvärme och vedpanna. Huset har gott om utrymmen, underbar utsikt mot vattnet och här finns det också möjlighet att ha hästar eller odlingar precis utanför trädgården. Bostadshuset erbjuder en charmig glasveranda, ett ljust och trevligt vardagsrum med öppen spis och från vardagsrummet når du det första sovrummet som har bra förvaring. På entréplan finns också ett rymligt och praktiskt kök med härlig utsikt mot sjön samt ett sovrum som idag används som kontor. I utbyggnaden i anslutning till köket finns ett stort badrum, en tvättstuga samt en hall med gott om förvaringsmöjligheter. På övervåningen som nås via ett charmigt kalkat valv, finns fyra rymliga rum varav i ett finns ett äldre kök. På övervåningen finns också ett äldre badrum samt ett mindre rum som kan användas som kontor och där uppgången till vinden finns. Genom det extra köket som har gott om plats för matbord och andra möbler finns det här möjlighet att ha en separat lägenhet. På fastigheten finns också en nyare och rymlig maskinhall, ladugård, båthus, stolpbod, pumphus samt en jordkällare. Fastigheten går hela vägen ner till sjön och den långa strandlinjen ger härliga möjligheter till båt- och badliv. Fastigheten säljs av dödsbo och därav med friskrivningsklausul, där av är det av stor vikt att en köpare gör en noggrann undersökning. S K O G Den produktiva arealen uppgår till 50,0 ha. Virkesförrådet är uppskattat till ca 7 000 m3sk, (140 m3sk/ha). Granskogen dominerar med ca 3 300 m3sk vilket motsvarar 47 % av virkesförrådet. Tallen utgör 39 %, resterande 14 % utgörs av lövskog. Medelboniteten är uppskattad till 6,9 m3sk/ha och år. Åldersfördelning är ojämn med en större andel yngre skog 0-25år. A V S T Å N D Arvika....................................21km Karlstad.................................61km Oslo.......................................183km Varmt välkommen att anmäla dig på visning via vår hemsida!

Olerud Majvind 1, null, Eda kommun
 • Mån 19 jun kl 15:30

Olerud Majvind 1

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

105 m²

5 rum

1 311 m² tomt

Välkommen till Olerud Majvind! Nu kan vi presentera denna charmiga fastighet med ett hus om 105+65 kvm som är fördelat på två plan samt källare. Du välkomnas av en härlig veranda med en inglasad del som passar perfekt för sena sommarkvällar. På entréplan hittar du det rymliga köket, toalett samt ett ljust och trevligt vardagsrum med matsals del. På övre plan ryms ett allrum med balkong, ett helkaklat badrum från 2015 samt två sovrum vara ett har en stor klädkammare. På källarplan finns gott om förvaring, matkällare samt ett badrum. Fastigheten har en trevlig trädgård med flera buskar och träd, nedanför trädgården finns garaget. A V S T Å N D Arvika.......................................48km Charlottenberg.......................27km Koppom..................................23km Oslo.........................................103km Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
Röjdåfors 4, null, Torsby kommun

Röjdåfors 4

Villa
Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

575 000 kr

101 m²

1 520 m² tomt

Välkomna till Röjdåfors 4 och denna 1½-plansvilla med källare om 101 + 60 kvm. Entréplan erbjuder ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Ett stort och rejält vardagsrum med fräscha ytskikt samt ett fräscht badrum med duschkabin. En trappa upp finns två sovrum med plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaring och ett större förråd/ walk in closet samt utgång till balkong. Källarplan med förvaringsutrymmen, kök samt gym. Här finns god möjlighet att fånga solens strålar med uteplats och balkong med förmiddagssol på husets framsida och uteplats med kvällssol på husets baksida. Tomten om 1 520 kvm är grönskande med gräsmatta och buskar. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med närhet till naturen. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Plus
Småglasvägen 4, null, Eda kommun

Småglasvägen 4

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

116 m²

5 rum

1 440 m² tomt

Välkommen till Småglasvägen 4! På en lugn och barnvänlig gata i Eda väntar denna trivsamma villa på nya ägare. Bostaden har en tilltalande planlösning med nyrenoverat kök, generöst vardagsrum med direkt anslutning till den inglasade altanen, tre praktiska sovrum med möjlighet till ett fjärde, ett badrum, en toalett, tvättstuga och garage. Det finns bra med förvaring via många garderober. Som komplement till befintligt värmesystem finns även en effektiv kamin. Utöver utrymmena inne i bostaden finns flera lummiga uteplatser varav en inglasad altan, där man kan sitta och njuta av solens strålar och frisk luft. Den mysiga trädgården är en fantastisk oas som har planerats av nuvarande ägare. Här har många olika typer av växter planterats för att skapa en härlig oas. A V S T Å N D Arvika.............................40,9 Charlottenberg.............6,2 km Koppom.........................29,5 Varmt välkommen att boka dig på visning!

Östra Hångstad Bergbacka 1, null, Eda kommun
 • Mån 19 jun kl 16:30

Östra Hångstad Bergbacka 1

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

198 m²

5 rum

2 650 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till denna fina fastighet med sjötomt! Bostaden är på 198kvm om två plan och källare. På entréplan erbjudes ett nyrenoverat kök från Ballingslöv, ett trevligt och ljust vardagsrum samt en matsal i anslutning till köket och vardagsrummet. På entréplan finns också ett större badrum. På övreplan ryms två rymliga sovrum med bra förvaring, ett nyrenoverat badrum, bastu samt ett allrum med öppen spis och balkong. På tomten finns också ett nybyggt garage med gott om förvaringsmöjligheter på loftet. O M R Å D E Här bor du i ett lugnt område med fin natur. Då fastigheten går hela vägen ner till sjö finns det möjlighet att ha en lite brygga och en härlig badplats. Närmaste matbutik finns i Skillingsfors och skola finns i Adolfsfors eller Koppom dit det går skolbuss. A V S T Å N D Arvika.......................................................55km Charlottenberg.......................................35km Oslo.........................................................102km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Plus
Nygatan 12, null, Arvika kommun
 • Budgivning pågår

Nygatan 12

Lägenhet
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

475 000 kr

49 m²

2 rum

3 505 kr/mån

9 694 kr/m²

Söker du en trevlig och ljus lägenhet? Nu har vi nöjet att presentera denna fina tvåa på Nygatan 12. Lägenheten är på 49kvm och har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har ett mysigt sovrum, fräscht badrum med en stor dusch samt en välkomnande hall med en rymlig klädkammare. Här bor du med närhet till Arvika centrum, resecentrum samt stadsparken. Föreningen är HSB BRF Greven, det är en bra förening med god ekonomi. Till lägenheten hör också ett förråd, och gemensamt i föreningen finns tvättstuga, soprum samt cykel förråd. Planritning kommer inom kort. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
Räven 15, Branäs, Torsby kommun

Räven 15

Tomt
Branäs, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

5 475 000 kr

698 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare av en otrolig nyproduktion uppe på Branäsberget, Räven 15! Stugmodellen håller en hög standard där du som köpare har möjlighet att göra dina egna tillval. Stora fönsterpartier ger stugan ett härligt ljusinsläpp och en känsla av lyx. Bostaden präglas av fina och moderna detaljer med fokus på att bevara känslan av en fjällstuga. I området Räven byggs det för fullt och många otroligt fina stugor står redan på plats. Denna stugan blir ytterligare en av de finare stugor med en stor tomt och ett otroligt solläge då man har sol hela dagen och kvällen. Stugan beräknas stå klar i till säsongen 2023/2024 och du har även möjlighet att vara med och påverka slutresultatet vid visat intresse under tidigt skede. - Bilderna i annonsen är bilder från Falketind L som nyligen färdigställdes. Tillvalen skiljer sig något. Falketind L´s hela 176 kvadratmeter fördelar sig på ett entréplan med hall, skidbod, vardagsrum, kök, två sovrum, två badrum samt en bastu. Övre plans utrymmen fördelar sig på TV-rum, fyra sovrum samt förråd. Pris från 5.475.000 kr (utan tillval). Kontakta mäklare för priser! O M R Å D E Räven är ett helt nybyggt område uppe på Branäsberget där samtliga stugor håller en hög standard. Härifrån har du en fantastisk utsikt över dalen. Här bor du med ca 200-300 meters avstånd till liftar och pist, samt med närhet till längdspåren. Uppe på berget finns restauranger och skiduthyrning. Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 13 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande. S O M M A R I B R A N Ä S Branäs satsar stort kommande år på sommaraktiviteter. Det blir allt från downhill- och cross country-leder till padelbanor. Under sommaren kommer även en toppstuga vara öppen för att servera fika osv. Utöver detta finns fina vandringsspår och bra fiskemöjligheter. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil I N T Ä K T E R Det finns goda möjligheter att finansiera sitt eget boende genom att hyra ut stugorna via någon av förmedlingarna i Branäs. Denna stuga kan generera ca. 250.000kr netto. N Y CK E L F Ä R D I G T I priset ingår ett nyckelfärdigt hus och detta ingår: GOLV: köpare kan vara med och bestämma tillsammans med leverantören. YTTERVÄGGAR/VÄGGAR: köpare kan vara med och bestämma färg tillsammans med leverantören. FÖNSTER: 3-glas Elitfönster - gråa. YTTERDÖRR/INNERDÖRRAR: Gråa Diplomatdörrar, KÖK: Hagakök och vitvaror från Electrolux, bänkskivor i laminat. Ugn, häll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys ingår. - Fläkt kan vara borstat stål eller svart. Köksho finns att välja mellan blank eller kompositho. BADRUM: varav ena med bastu, wc och dusch och den andra med wc. Blandare och dusch

Brännavägen 5, Eda Glasbruk, Eda kommun
Brännavägen 5, Eda Glasbruk, Eda kommun, bild 2
Brännavägen 5, Eda Glasbruk, Eda kommun, bild 3

Brännavägen 5

Villa
Eda Glasbruk, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 250 000 kr

84 m²

5 rum

1 911 m² tomt

Nu finns chansen att investera i Brännavägen 5 som erbjuder 2 lägenheter med närhet till Norska gränsen! Här presenteras en tegelvilla som under senare år genomgått flertalet renoveringar i form av nytt tak, nybyggd altan, dränering och nya fönster. Bostaden disponeras idag som en lägenhet per våning. Lägenhet/bostad på entréplan erbjuder ett nytt kök i röd kulör, vardagsrum med godkänd eldstad, 2 sovrum och badrum. Källarvåningen med ingång från sidan erbjuder elektriskt golvvärme, nya ytskikt, 2-3 sovrum, helkaklat badrum, nytt kök. Tvättmaskin/tumlare samt luftvärmepump på båda plan. Trapp invändigt har tagits bort och därmed ges två helt olika ingångar till varje plan. Stor tomt med odlingsmöjligheter! Båda lägenheterna är uthyrda och ger en hyresintäkt på 9 000 kr/månad (inklusive vatten och renhållning). Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller förhandsvisning. A V S T Å N D Oslo.............114 km Arvika...........40 km Karlstad........110 km

 • Premium
Södra kyrkogatan 11, null, Karlstads kommun

Södra kyrkogatan 11

Lägenhet
Karlstads kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

57 m²

2 rum

3 155 kr/mån

31 491 kr/m²

Varmt välkomna till denna centrala och smakfulla tvårummare! Lägenhetens välplanerade kvadratmeter fördelar sig på ett praktiskt och snyggt kök med köksö, som ligger i öppen planlösning med allrum. Här erbjuds generösa ytor med plats för både större mat -och soffgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt flertalet garderober och ett nyrenoverat helkaklat badrum från augusti 2021. Otroligt trevlig och stilren lägenhet med bra planlösning, rymliga ytor, stora fönster med fint ljusinsläpp samt bra spotlights belysning. Kontakta mäklaren för visning! O M R Å D E Här bor du i ett av Karlstads kanske mest attraktiva områden med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ca 600 m bort ligger Centralstationen och innan dess finns fler busshållsplatser.

 • Uteplats
 • Hiss
Nordgatan 12, Arvika Centrum, Arvika kommun

Nordgatan 12

Lägenhet
Arvika Centrum, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

375 000 kr

40,4 m²

1 rum

2 293 kr/mån

9 282 kr/m²

Välkommen till Nordgatan 12! Söker du ett studentboende, övernattningslägenhet eller en mindre, välplanerad och välskött lägenhet? Då är denna enrummare på Nordgatan 12 perfekt! Lägenheten har en bra planlösning varav rymligt vardagsrum, kök i eget rum med plats för matbord, hall med flertalet garderober samt badrum. Stort plus för väldigt stabil förening med god ekonomi, låg månadskostnad och solceller på taket från 2019. Uppvärmningen sker också via bergvärme och fjärrvärme. Missa inte chans om detta insynsfria boende med centralt läge! Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Hiss
Höljesvägen 40, Höljes, Torsby kommun

Höljesvägen 40

Villa
Höljes, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

287 m²

7 rum

6 661 m² tomt

Välkommen till denna charmiga gård från början av 1900-talet med utsikt över Klarälven. Från gårdsplanen når du en mysig huvudentré med ett ljust kaklat golv och ljusa ytskikt, direkt till höger ligger gästtoaletten med plastmatta och tillhörande möblemang. In till höger i bostaden ligger en trivsamt fullutrustat kök med kyl/ frys, spis, fläkt, ugn, diskmaskin och med originalgolv från tidigt 1900-tal. Via köket finner du även en stor tvättstuga med en tvättmaskin samt torktumlare. Vidare från köket når du även en maffig vardagsrums del/ matsal med massiva fönster som går i rungång tillbaka till hallen. Från hallen leder en trappa upp övervåningen. Här möts du först av en mysig eldstad (ej i bruk idag) för att sedan ta dig vidare till fyra sovrum. Samtliga fyra sovrum är stora och rejäla med högt i tak samt med ljusa ytskikt och furugolv. Välkommen med intresseanmälan för visning till ansvarig mäklare!

Tullhusgatan 19, null, Karlstads kommun

Tullhusgatan 19

Lägenhet
Karlstads kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

83 m²

3 rum

3 722 kr/mån

20 422 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera en utav de populära trerummarna i vacker omgivning på Orrholmen. Lägenheten är genomgående ljus och mycket väl underhållen i en flexibel och bra planlösning. Här ges möjligheten att sätta standard efter eget tycke och smak. Ett stort plus för den väl tilltagna och inglasade balkongen med utsikt mot Tullholmsviken! Mycket stabil och fin förening med låga avgifter där även TV och bredband ingår i månadsavgiften. Här bor man med närhet till småbåtshamn, Stadsträdgården och Mariebergsskogen, kommunal badplats, barnomsorg och med goda kommunikationer. Välkommen till visning!

 • Balkong
Videvägen 9, null, Arvika kommun

Videvägen 9

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 195 000 kr

116 m²

939 m² tomt

Varmt välkommen till Videvägen 9 och denna välplanerad villa med garage! Fastigheten är belägen i ett lugnt familjevänligt område med både shopping och matbutiker nära till hands. Fastigheten erbjuder ett fantastiskt uterum, två sovrum med plats för säng samt tillhörande förvaring, ett badrum samt en gästtoalett. Kök med gott om förvaringsmöjligheter, diskmaskin, induktionshäll och fullstor kyl & frys. Vardagsrum med braskamin samt matsal. Välkomnande uppfart och en trevlig och lummig trädgård. Fastigheten uppvärms idag av en luftvärmepump från 2009 samt en kamin från 2005. Fastigheten har genomgått löpande renoveringar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun, bild 2
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun, bild 3

Avstyckning från Rådane Tapperud 1

Gård/Skog
Rådane, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

52 m²

2 rum

6,9 ha tomt

Drömmer ni om en egen liten gård? Nu finns chansen att förverkliga den! Här presenteras en gård om 6 ha åkermark och 0,9 skogsmark, mindre bostadshus och rymliga uthus i form av maskinhall, ladugård/garage. (Finns ingen el indragen i uthus men finns i närheten). Bostadshuset erbjuder idag kök, vardagsrum, 1 sovrum, badrum och oinredd vind. Jakträtt! Älg och småvilt i Ränkesed VVO om totalt 1600 ha. Fastigheten är under avstyckning och därmed är inte taxeringsvärdet korrekt. Nytt taxeringsvärde anges när avstyckningen vunnit laga kraft. Uppskattad ny kartbild och avdelningsbeskrivning finns under dokument. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

 • Premium
Snickeribacken 3, Borgvik, Grums kommun

Snickeribacken 3

Villa
Borgvik, Grums kommun
Agentur Fastighetsförmedling

6 550 000 kr

208 m²

6 rum

992 m² tomt

Wow! Här ges en unik chans att förvärva denna otroliga nybyggda värmlandsgård precis intill sjökanten i ljuvliga Borgvik! Inflyttningsklart och färdigställt under 2022! Bostaden erbjuder öppna, ljusa och sociala ytor i form av ett entréplan med vitt stort kök med köksö, plats för matsalsbord och i öppen planlösning med allrum och utgång till en eventuell veranda precis vid sjökanten. Bostaden ger en glimt av sjön från de flesta av bostadens fönster och tillsammans med otroliga materialval och takhöjd om 2,7 skapas en känsla av exklusivitet och modernt. Garage med port och uttag till EL-bil. Bostaden är väl genomtänkt både materialval invändigt, planlösning men även placeringen på tomten för att ge rätt solljus under hela dagen! Båtplats vid gemensambrygga få meter från bostaden och samma med badplats. Här erbjuds allt ni behöver och ett hem som måste upplevas för att förstås! Välkomna hem till underbara och sommarparadiset Borgvik! Plan- och fasadritning finns under dokument. Varmt välkomna på visning!

Glava glasbruk Gamla Skolan 1, Glava Glasbruk, Arvika kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Glava glasbruk Gamla Skolan 1

Övrigt
Glava Glasbruk, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 595 000 kr

2 601 m² tomt

Investeringschans med drömläge! Välkommen till Glava Glasbruk och denna fastighet med otroliga möjligheter. Idag finns totalt fem lägenheter fördelat på två st 2rok samt tre st 3rok (83, 83, 75, 48 och 47 kvm). Väl underhållen med uppvärmning via bergvärme, uppfräschade ytskikt och kök. Fastigheten ger en bra årlig avkastning och möjlighet till bra boendeekonomi med uthyrning. Hyresintäkter om 280.000 kr/år. En fantastisk utsikt över sjön stora gla i ett lugnt och skönt område. Här finns även badplats inom gångavstånd. Då detta är en kommande försäljning kommer mer information löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Nötåsen Branäs, null, Torsby kommun
 • 29 lediga bostäder

Nötåsen Branäs

Tomt
Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

Pris saknas

916 m² tomt

Välkomna till vackra Nötåsen, en av Branäs nya stora satsning som ligger beläget på Branäsbergets västra del med ski in/ski out till de allra flesta stugor. Inbäddad i vildmarken med utsikt över den vackra Villmyren kommer under 2023-2024 flertalet stugor att byggas. På Nötåsen kommer det finnas hela fem liftar med tillhörande backar samt längdspår och skoterleder. Området integreras med Branäs övriga skidåkning via två olika backar och liftar. Allt boende på Nötåsen ska ha ski in/ski out eller promenadavstånd till liftar och backar. Centralt på Nötåsen ska det byggas ett centrum för restauranger och service. Därav kommer området erbjuda det mesta för en lyckad skidsemester. I etapp 1 är det ett område för fristående stugor, detta området kallas Björkenområdet och det knyter an till omgivande områden med centrumbebyggelse i sydöst och närliggande skidbacke och liftar. Bebyggelsen är runt Nötåsens högsta punkt som ger magiska utblickar från stugorna mot Villmyren i väst och Toppstugan nordöst. Stugorna får ett exklusivt läge där kvällssolen lyser, lugnet infinner sig och utsikten över Villmyren ger en känsla av vildmark, här finns också närhet till längdskidsspår, vandringsleder och annat friluftsliv. Detta kommer bli en av Branäs absolut bästa lägen! På tomt 1-19 och 26-31 kan samtliga husmodeller byggas medan på tomt 19-25 rekommenderas den mindre husmodellen, Branäs 1. Bilderna är förslag på hur det kan komma att se ut i ert framtida boende. För mer information om husmodeller tryck på länken. https://www.notasenpanorama.com/ I N T Ä K T E R Branäs växer för varje år som går och fler och fler turister hittar dit. Detta gör att beläggningen på stugorna är hög och genererar fina intäkter för de som vill hyra ut sina stugor några veckor under säsongen. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil

 • Nybyggnadsprojekt
Älgå-Byn 1:100, null, Arvika kommun

Älgå-Byn 1:100

Tomt
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

500 000 kr

1 292 m² tomt

Letar ni efter ett ställa ett bygga er drömvilla på? Vi har nu nöjet att att presentera denna tomt strax utanför Arvika med ett härligt läge vid vattnet. Tomten har ett högt läge med utsikt över Glafsfjorden. Här är du också till viss del avskild från grannarna, då det bakom tomten är ett större skogsområdet. På tomten finns en äldre borrad vattenbrunn, men avlopp saknas på. I vägen framför tomten finns både fiber och el nedgrävt, vilket gör det enkelt att koppla på. Tidigare säljare hade bygglov men det har gått ut vilket betyder att en ny ansökan behöver göras. Grunden till det gamla skolhuset står fortfarande kvar på tomten. A V S T Å N D Arvika.....................................13km Åmotfors...............................13km Charlottenberg.....................29km

Degerängsvägen 12, Degerängen, Arvika kommun
 • Budgivning pågår

Degerängsvägen 12

Villa
Degerängen, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

105 m²

6 rum

1 112 m² tomt

Välkomna till denna rymliga och unika familjevilla om 1,5 plan med källare! Här finns enorma möjligheter att skapa ert drömboende varav mycket tilltalande planlösning, centralt läge i Arvika och en fin tomt om 1112 kvadratmeter. Stort och maffigt sällskapsrum på entréplan med fint parkett på golv och stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Här finns plats för stort möblemang och en insatskamin som sätter pricken över iet. Kök med fina äldre detaljer, alla vitvaror som behövs (kyl/frys, dm, spis, fläkt) samt plats för matbord. Övre plan med läckert takfönster! Källaren erbjuder garage med avlopp, pannrum/hobbyrum, stort matförråd, tvättstuga. Altan under tak på bostadens baksida med trapp ner till trädgården. Uppvärmning via vattenburet system (Bergvärme, luft/luft) samt en eldstad. Besiktigad! Planritning kommer.. På grund av dödsbo kommer det att tillämpas en friskrivningsklausul.

Räven 32, Branäs, Torsby kommun

Räven 32

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

147 m²

7 rum

715 m² tomt

Med cirka 300 meter från liften ligger detta väl tilltalade och nybyggda fjällhem med totalt 12 sängplatser! Husets fem sovrum, två badrum varav ett med bastu, loft och öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum skapar ett socialt och välplanerat hem och är anpassat för ett aktivt liv med hela stora familjen eller många familjevänner. Interiören skapar en känsla av lyxigt och tilltänkt varav fina kulörer som fint följer den röda tråden i bostaden och samtidigt framhäver en härlig fjällkänsla! Terrassen är större än original och går därmed runt hela huset för att enkelt avgöra om du vill följa solen samt sitta i lä. Här har ni ett läge nära skidbackar, längd skidspår och gångavstånd till soltorget som erbjuder mat, affärer m.m. Bostaden säljs omöblerad! Räven 32 är en påkostad villa som varsamt använts av nuvarande ägare och har tidigare inte vart uthyrt. Garage/Förråd: Det finns en gjuten platta till ett eventuellt garagebygge om 40 kvadratmeter. Framdraget bergvärme i 2 olika slingor (varmt / kallt). Bygglov finns där det även är inritat ett loft på garaget. Huset är ett omgjort Falketind (husmodell) med större sovrum på entréplan samt uppgraderade vitvaror i kök. Bostaden är klassad som året runt bostad. Rejäl bergvärmepump som är den största till ett vanligt familjehus. Området Räven har en otrolig hög standard med stora stugor och många bäddar på Branäsberget! Ett attraktivt område med fint och högt läge. Från Rävens område går en skidväg med natursnö som gör det lätt för hela familjen att både ta sig till och från skidbackarna. Välkommen att kontakta mäklaren för visning! I N T Ä K T E R Hyr ni ut stugan till 100% under säsongen 2023/2024 uppskattas de totala hyresintäkterna till 300.000-350.000 kr innan Branäs tagit sin provision (om 25%). O M R Å D E Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil

Dalen Nedre Tallåsen 1, Dalen, Arvika kommun

Dalen Nedre Tallåsen 1

Villa
Dalen, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

895 000 kr

50 m²

3 rum

1 104 m² tomt

Välkomna till detta boende strax utanför Arvika med närhet till naturen! Fastigheten erbjuder ett bostadshus i enplan med delvis källare och en trevlig tomt runt huset! Enskilt vatten (borrad brunn) och enskilt avlopp. Bostaden värms upp via nyare luftvärmepump och kvadratmeterna är fördelade på två sovrum, kök, vardagsrum med utgång till altan samt renoverat badrum med dusch. Attraktivt och fint område! Här finns stor potential till att skapa ett hem med lugnet runt hörnet! Kontakta mäklaren för visning.

Orren 4, null, Torsby kommun
Orren 4, null, Torsby kommun, bild 2
Orren 4, null, Torsby kommun, bild 3

Orren 4

Fritidshus
Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

5 295 000 kr

135 m²

5 rum

540 m² tomt

Välkomna till en av Branäs finaste stugor med ett fantastiskt läge, Orren 4! Här kan man åka direkt ut i backen med ett bra SKI-IN-SKI-OUT läge. Här har man ett fantastiskt läge nära backen, en otrolig utsikt över berg och backar och en lyxig känsla i huset. En modern och exklusiv stuga helt i timmer med ett fantastiskt läge på Branäsberget. Stugan ligger i främsta raden mot backen och har en härlig panorama-utsikt. Den stora stugan erbjuder 135 kvm med 12 bäddar fördelade på 3 sovrum. Smakfullt inrett boende med stort allrum och rymligt kök för trevliga kvällar tillsammans. Bostaden värms upp via bergvärme och i boendet finns även braskamin och bastu. Pist - 50m Lift - 300m I N T Ä K T E R Hyr man ut stugan till 100% under säsongen 2022/2023 hamnar maxintäkterna på hela 367.000kr innan Branäs tagit sin provision. (25%) vilket gör att man kan finansiera boendet med uthyrningen. O M R Å D E Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil

 • Premium
Östra Esplanaden 24A, Arvika Centrum, Arvika kommun

Östra Esplanaden 24A

Lägenhet
Arvika Centrum, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

550 000 kr

54 m²

2 rum

3 439 kr/mån

10 185 kr/m²

Välkomna till denna tvårummare om 54 kvadratmeter fördelat på hall med förvaring i inbyggda garderober, stort sovrum med förvaringsmöjligheter, trevligt kök med gott om förvaring och plats för matbord, badrum med dusch, vardagsrum med utgång till balkong med högt läge över Arvika! Moderna färgval präglar hela bostaden tillsammans med de fina detaljerna så som fint vitmålat trägolv i hall, trägolv i vardagsrum m.m. Stort plus för bostadsrätt med låg månadsavgift, balkong med fint läge och bra planlösning! Separat kö till parkering med motorvärmare. Trygg och bra förening! Välkomna hem! Avgiftshöjning har skett i september 2022.

 • Balkong
Parkgatan 33A, null, Arvika kommun

Parkgatan 33A

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

3 100 000 kr

210 m²

6 rum

916 m² tomt

Välkomna till denna stora villa på Parkgatan 33a! Här erbjuds ett otroligt trevligt hus med charmiga detaljer såsom kakelugnar (alla fungerar), platsbyggda skåp, fina trägolv, en vacker trapp och stora maffiga rum. Huset har renoverats varsamt för att behålla de fina detaljerna. På entréplan finns ett kök, vardasgrum, matsalsrum, badrum och kontor/sovrum. En trappa upp finns tre sovrum som kan nyttjas som sovrum eller ytterligare vardagsrum. Ett badrum finns även på övre plan. Från köket tar man sig ner till källaren. I källaren finns tvättmaskin, torktumlare och plats för förvaring. Uppvärmning via fjärrvärme. Nya vattenledningar in till huset drogs in under 2021.

Slobyn Övre Affären 1, null, Arvika kommun

Slobyn Övre Affären 1

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 150 000 kr

200 m²

8 rum

2 156 m² tomt

Välkommen till Slobyn Övre Affären! Nu har vi möjlighet att presentera denna trevliga fastighet i Mangskog! Fastigheten är på 2 000kvm och har ett bostadshus på 200 kvm. Huset erbjuder ett trevligt vardagsrum med intilliggande rum, kök med matplats och utgång till trädgården, toalett, hobbyrum samt tvättstuga på entréplan. På övreplans finns fem sovrum, badrum samt gott om förvaringsmöjligheter. På tomten finns också ett förråd, en vedbod samt ett vindskydd till hästarna. O M R Å D E Här bor du i ett lugnt område med närhet till naturen samt samhället Mangskog där det finns matbutik, skola och förskola. I närheten finns också fina leder och härlig pulkabacke för både stora och små vid Rokkmakkstugan. Såhär beskrivs den vackra leden: Ängenleden går runt Ängsjön. Det finns flera platser att starta vandringen på och det finns flera rastplatser. Leden har stora nivåskillnader, med fin utsikt från höjderna. Leden går genom både skogs- och kulturlandskap. Ängsfloran är levande kulturspår av tidigare brukares möda med lien. I området har det funnits både finnbosättningar, säterbruk och torpare. Möjligheten finns att du kan se älg, rådjur och tjäder. Vill du vandra en kortare runda kan du vandra Ängenleden en bit och därefter ta grusvägen, längs sjön, tillbaka till din startplats. A V S T Å N D Arvika.............................26km Charlottenberg.............40km Karlstad.........................72km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Fallängsvägen 64, null, Arvika kommun

Fallängsvägen 64

Villa
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 175 000 kr

106 m²

8 rum

478 m² tomt

På Fallängsvägen 64 finns nu denna trevliga fastighet till salu! Fastigheten erbjuder en villa på två plan och källare, fristående garage samt en lummig trädgård. Här bor du i en villa som på entréplan erbjuder ett ljust kök med intilliggande matsal, vardagsrum med utgång till uterummet, sovrum och badrum. På övreplan finner du två stora sovrum, toalett samt två förråd och på källarplan ryms gillestuga, kontor, förrådsrum, tvättstuga samt pannrum. Som det är möblerat idag finns det två sovrum men du har möjlighet till fyra sovrum om så önskas. På baksidan av huset finner du den mysiga och lummiga trädgården som pryds av vackra rosenbuskar på sommaren. På tomten finns också ett fristående garage. O M R Å D E Här bor du med ett centralt läge vilket ger närhet till Arvika centrum, mataffärer samt resecentrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Orren 55B, Branäs, Torsby kommun

Orren 55B

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 895 000 kr

80 m²

5 rum

383 m² tomt

Välkomna till Orren 55B! Nu har vi nöjet att kunna presentera denna otroligt fina stuga på Branäsberget med byggår 2010. Fastigheten erbjuder tre sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Modern stuga med trevliga sällskapsytor och väl utvalda material- och inredningsval! Till stugan finns ett skidförråd med gott om förvaringsmöjligheter. En trevlig parstuga med härlig utsikt och nära till backar och liftar! Denna vill ni inte missa! Välkommen att kontakta mäklare för mer information! I N T Ä K T E R Stugan har ett avtal med Branäs Fritidscenter. Vilket innebär ett avtal om 12 månader som ny ägare tar över. Vid 100% beläggning kommande säsong skulle ägaren få utbetalat 145 725 kr (efter vår provision på 25%). O M R Å D E Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil Ö V R I G T KabelTV via Branäs följer med till ny ägare och innebär 6 månaders uppsägningstid.

Lugnagatan 2, null, Eda kommun
Lugnagatan 2, null, Eda kommun, bild 2
Lugnagatan 2, null, Eda kommun, bild 3

Lugnagatan 2

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

525 000 kr

88 m²

5 rum

916 m² tomt

Varmt välkomna till Lugnagatan 2! Här finns nu möjligheten att förvärva en bostad i två plan där boendeytan främst är på övre plan och erbjuder ett kök, två sovrum, badrum och rymligt allrum med öppenspis och utgång till balkong med eftermiddagssol! På markplanet ryms bland annat entréhallen, som vidare tar oss till de övriga utrymmena som består av ett sovrum, wc med tvättmaskin, pannrum, förrådsrum, ett sällskapsrum och ett rymligt garage. Här bor man med en lummig trädgård som bjuder på vinbär och hallon! Nära till livsmedelsbutik, skola/barnomsorg och även till Koppoms Rosarium, som nuvarande ägare varmt rekommenderar! perfekt bostad för en liten familj eller paret! Bostaden har använts som fritidshus av nuvarande ägare. O M R Å D E Här bor man centralt i Koppom och har bara några minuters gång till livsmedelsbutiken. Vidare finns det skola/barnomsorg nära till hands, även det inom kort avstånd! Området erbjuder även fin natur, för den som gillar att bekanta sig med naturen och det den erbjuder. Tips att besöka är Koppoms Rosarium som erbjuder en mycket trevlig upplevelse och promenadtur. A V S T Å N D Arvika...........................31 km Oslo..............................135 km Charlottenberg............25 km Karlstad.......................104 km

 • Premium
Lindbergsbacke 4, Charlottenberg, Eda kommun

Lindbergsbacke 4

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

795 000 kr

75 m²

6 rum

665 m² tomt

Välkommen till Lindbergsbacke 4! Söker du en fastighet där du har möjlighet att sätta din egen prägel? Nu finns chansen att bli ägare till denna charmiga fastighet där du kan sätta din egna stil. Här finner du en 1,5-plansvilla som erbjuder trevligt vardagsrum med kamin och med utgång till altanen där du har sol hela dagen, kök med plats för matbord, nyare badrum och på övervåningen finns tre sovrum, ett allrum samt en kontorsdel. Huset har en liten källare med bra förvaringsmöjligheter och en garage del. Fastigheten är en hörntomt med lättskött trädgård och en väl tilltagen uppfart med carport. O M R Å D E Här bor du i ett lugnt område med närhet till älven, du har också närhet till tågstationen vilket har bra förbindelser till både Arvika och Oslo. I Charlottenberg finns en stor gränshandel, nybyggd skola samt vårdcentral. A V S T Å N D Arvika....................................37 km Karlstad.................................107 km Oslo.......................................122 km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

 • Plus
Skolgatan 4/Västra Järnvägsgatan 9, Charlottenberg, Eda kommun

Skolgatan 4/Västra Järnvägsgatan 9

Övrigt
Charlottenberg, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling

2 950 000 kr

385 m²

1 610 m² tomt

Här kan vi nu erbjuda en hyresfastighet med två byggnader om totalt 4 lägenheter vardera. Fastigheten är centralt belägen i Charlottenberg och erbjuder också en trevlig trädgård för de boende att nyttja. Det finns också ett garage på fastigheten, som idag används som förråd men som man med fördel skulle kunna hyra ut. Husen värms upp via fjärrvärme och det är kommunalt vatten och avlopp. Varmt välkomna att kontakt mäklaren vid intresse! O M R Å D E Centralt läge med närhet till all önskvärd service, samt barnomsorg, vårdcentral och idrottsanläggningar. Från Charlottenbergs tågstation finns det goda tågförbindelser för den som pendlar! A V S T Å N D Oslo..................119 km Arvika................37 km Karlstad............107 km

Norra Skasås 1:71, null, Arvika kommun

Norra Skasås 1:71

Tomt
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

375 000 kr

1 395 m² tomt

Nu har vi nöjet att få presentera denna tomt i Skasås, med högt läge och sjöutsikt! Här finns goda förutsättningar för att skapa sig sitt egna hem/fritidshus. Det finns ett förhandsbesked för byggnation och det är förberett med enskilt V/A och el som finns beläget och kan anslutas till, nära tomtgränsen. Naturen nära inpå, både i form av skog och vatten! I området finns en slalombacke, som vid en bra vinter ibland har liften igång - perfekt för barnen men även för de vuxna! Och varför inte ta ett härligt back-intervallpass en fin och solig vårdag? Bör upplevas på plats! O M R Å D E Ett naturskönt område med grönskande natur och vatten! Här finns goda möjligheter att njuta av lugnet i naturen, med allt vad det innebär, promenad i skogen, båttur, fiske eller annan rofylld aktivitet! Fastigheten saknar adress så här är koordinaterna. Latitud: 59,4510761067691 Longitud: 12,780870954898292

Visar alla 32