Mäklare Malin Jakobsson

Malin Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brandsbol Ängen 1, null, Arvika kommun

Brandsbol Ängen 1

Fritidshus
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
1 rum
10 000 m² tomt

Välkommen till ditt framtida paradis! Denna unika fastighet erbjuder en sällsynt kombination av lugn och kreativ potential. På ca 1 hektar välskött och dränerad mark väntar ett äldre fritidshus, redo att blomstra med din personliga touch. Bygglovet är redan beviljat, och detaljerade planritningar finns för dig som drömmer om att skapa något alldeles extra. Din egen privata strandlinje med egen badplats gör detta till en oas av återhämtning och glädje. Endast 25 minuters bilresa från Arvika, i ett eftertraktat område, erbjuds perfekta förutsättningar för ditt drömboende. En sjötomt med ett fritidshus på ca 45 kvadratmeter och beviljat bygglov på något större - står redo att välkomna dig! Ta chansen att forma ditt framtida hem! Stort plus! El finns indraget på tomten idag. Avlopp (3kammarbrunn) färdigt men behöver dras in i fastighet. Tomtgränsen går 30m ut i vattnet. Fiskerätt! Kontakta mäklaren för mer info och visning. Se bygglov under '' dokument '' på annonsen agenturfast.se

  • Plus
Bergåsvägen 2, Sjöhaget, Arvika kommun
Bergåsvägen 2, Sjöhaget, Arvika kommun, bild 2
Bergåsvägen 2, Sjöhaget, Arvika kommun, bild 3

Bergåsvägen 2

Tomt
Sjöhaget, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
995 000 kr
1 984 m² tomt

Välkomna till Bergåsvägen 2 på populära Sjöhaget! Här kan vi nu erbjuda en möjlighet att förvärva en tomt om 1 984 kvadratmeter, en av de större tomterna på området och med ett högt läge! Markarbete har förberetts, med väg in till tomten och plats för byggnation. Till fastigheten hör andel i gemensamhetsanläggning som ger tillgång till badplats, brygga och båtplats! Här får man både en vatten -och naturnära tomt, endast ca 10 minuters bilfärd från/till centrala Arvika. Till tomten är det indraget kommunalt vatten/avlopp (med dessutom redan betald avgift) och det har tidigare beviljats bygglov på tomten, men tiden för det har gått ut så det behöver ansökas om på nytt. Unik chans att bli ägare av en otrolig tomt! Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Bjärn 103, null, Årjängs kommun

Bjärn 103

Villa
Årjängs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
155 + 111 m²
5 rum
3 661 m² tomt

Här erbjuds en hemtrevlig villa med naturnära läge. På bostadens nedre plan finns hall, kök och stort allrum med utgång till en trevlig uteplats med utsikt över trädgård och åkrar. På nedre plan finns även ett sovrum och ett nyrenoverat badrum med dusch och badkar. På övre plan finns ytterligare tre sovrum och ett badrum. På källarplan finns flertal rum för förvaring och pannrum. Kring bostaden finns en stor trädgård med vackra planteringar och ett växthus för den odlingsintresserade. O M R Å D E Stommen är ett lugnt och naturnära område i Årjängs kommun. I området finns ett fåtal hus omgivna av skog, åkrar och vatten. Från de större sjöarna i området tar man sig, via en av Europas vackraste vattenvägar, ända till Vänern. Det sjö - och skogrika landskapet erbjuder goda möjligheter till båtturer, paddling, fiske, vandring och camping. Tjugo minuters bilfärd bort ligger Årjäng som största samhälle i området. Här finns restauranger, café, bibliotek, mataffär och ett flertal butiker. Arton minuter åt andra hållet, tre kilometer från Norska gränsen, ligger Töcksfors. Här finns två shoppingcenter med flertal butiker, restauranger och matbutiker. Fem minuter från bostaden finns förskola, fjorton minuter bort finns skola årskurs 1-6 och i Årjäng finns skola årskurs 7-9 samt gymnasieskola.

  • Plus
Räven 32, Branäs, Torsby kommun

Räven 32

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling
6 600 000 kr
147 m²
7 rum
715 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska nybyggda fjällhem med ett perfekt läge! Närhet till längdskidsspår, lift och snart ännu närmre då skidområdet Branäs Berg som ligger alldeles intill är under uppbyggnad. Detta ger stugan en mer '' ski-in/ski-out möjlighet. Skidområdet, som ligger på andra sidan vägen från Soltorget kommer erbjuda perfekt skidåkning för barnfamiljen och backarna leder dessutom ut till resten av Branäs skidsystem i två olika riktningar, en mot Medvinden och Mattesdalen och en mot Björnliftarna och Branäs Berg. Och när allt är klart kan du ta dig från Branäs By, runt hela berget och passera alla områden på vägen – Mattesdalen, Nötåsen, Branäs Berg och Sjöområdet – för att slutligen avsluta turen där du startade den. Mer info: https://www.branas.se/om-branasgruppen/projekt/notasen/ Stugan, med totalt 12 sängplatser är detta ett idealisk fritidshus för en stor familj eller många familjevänner. Här finner du fem rymliga sovrum, två badrum varav ett med bastu, ett loft och en öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Detta skapar en social och välplanerad atmosfär som passar perfekt för ett aktivt liv i fjällen. Interiören är elegant och lyxig med fina kulörer som följer en röd tråd genom hela bostaden och förstärker den härliga fjällkänslan. Terrassen, som är större än original, sträcker sig runt hela huset och erbjuder möjligheten att följa solens strålar och njuta av läget. Här bor du nära skidbackar, längdskidspår och soltorget, där du hittar mat, affärer och mycket mer. Garaget är nybyggt och rymmer ca 50 kvm med uppvärmning via bergvärme och en eldriven port. Det finns även en förrådsdel med golvvärme. Bostaden har tidigare använts varsamt av de nuvarande ägarna utan att vara uthyrd. Området Räven är känt för sin höga standard med stora stugor och många bäddar på Branäsberget. Det är ett attraktivt område med en fantastisk utsikt. Branäs är en växande skidort och har fått utmärkelsen som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer hela 12 gånger. Här finns ett brett utbud av backar, off-pister och barnbackar, samt olika aktiviteter som längdskidåkning och skotersafari för dem som vill prova något annat. Restaurangutbudet är också imponerande, med mat och dryck som är anpassade för barnen. För de som föredrar egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. När det gäller avstånden så har du nära till flera stora städer, inklusive Torsby, Trysil, Sälen, Oslo, Göteborg och Stockholm. Branäs är lättillgängligt från många olika håll. Missa inte chansen att se detta fantastiska fjällhem med egna ögon! Kontakta mäklaren för en visning! Obs, besiktningen gjordes innan ventilationen installerades.

Olstorpsvägen 4, null, Köpings kommun

Olstorpsvägen 4

Villa
Köpings kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
119 + 82 m²
5 rum
1 145 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska, topprenoverade hus i populära Kolsva! Här möts du av en stilfull entré som till vänster erbjuder ett nyrenoverat kök som har vita skåpluckor och gott om plats för ett mysigt matsalsbord. Från köket kan du enkelt ta dig ut till det nya, inglasade uterummet med värme. Här kan du njuta av långa kvällar och ha trevliga middagar med vänner och familj. Vidare nås det imponerande trädäcket som är perfekt för soliga dagar och här finns även en jacuzzi och pool som ger en känsla av lyx och avkoppling. På entréplan hittar du också ett stort vardagsrum, kombinerat med en elegant matsal och en mysig kamin som skapar en inbjudande atmosfär. Ett sovrum och ett badrum med kakel och klinker samt dusch finns också på denna våning. En vacker trappa leder dig upp till det nyrenoverade toalettutrymmet i modern stil, ett rymligt master bedroom med gott om förvaringsmöjligheter samt ytterligare ett sovrum och extra förvaring i vindsutrymmet. Källarvåningen är som en egen lyxavdelning, med ett allrum/hobbyrum, ett sovrum och ett helt nyrenoverat badrum som får dig att känna dig som på ett exklusivt spa. Här finns bubbelbadkar, bastu, wc och en dusch med marmor på golv och vägg - verkligen något extra! I källaren finns även ett praktiskt pannrum/tvättstuga samt ett groventré. På tomten finns ett isolerat värmegarage med gjuten platta och en snygg garageport. Framför huset finns en stensättning som ger en stilren och välkomnande känsla. Den stora tomten erbjuder också en grillplats och gott om yta för lek och förvaring. Här bor du i ett mycket populärt område med närhet till förskola och skola. Detta är verkligen ett drömhem som erbjuder både komfort och stil - missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Kolsva! Kontakta mäklaren för mer info och visning.

Älgstråket 27, Gunnarskog, Arvika kommun

Älgstråket 27

Villa
Gunnarskog, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
124 + 75 m²
5 rum
692 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad mitt i hjärtat av Gunnarskog! Här erbjuds du en villa med ett entréplan som till vänster tar dig direkt in i det rymliga köket. Här finns plats för matsalsbord vid den mysiga vedspisen. Vidare finns utgången till den underbara altanen under tak som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och natursköna omgivningar året runt. På samma våning finner du även ett badrum som renoverades 2005, samt ett stort och elegant matsalsrum/finrum – ett perfekt socialt rum för alla tillfällen. Trappan leder dig till övervåningen med ett välkomnande allrum med en härlig eldstad och en inglasad altan där du kan koppla av och njuta av utsikten. Tre sovrum finns att tillgå, varav det ena är ett master bedroom med en imponerande garderobsvägg. Dessutom finns det en mindre wc på denna våning för extra bekvämlighet. I källaren finns en praktisk tvättstuga, generösa förvaringsmöjligheter samt ett biljardrum för den som gillar att ha kul. Härifrån har du även direkt tillgång till garaget, som rymmer en bil och har både en dörr och en port för smidig åtkomst. Den välskötta trädgården är en fröjd för ögat och ger dig möjlighet att njuta av den underbara utomhusmiljön. Tomten bjuder dessutom på en charmig gäststuga för extra boendemöjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna härliga bostad med sitt fina läge i Gunnarskog. Här kombineras stil, komfort och natur på bästa sätt – din drömhem väntar!

  • Plus
Norra Skolgatan 13, null, Eda kommun

Norra Skolgatan 13

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
86 + 86 m²
4 rum
1 233 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska hem med en imponerande utbyggd entré som erbjuder gott om plats för förvaring och en härlig känsla av rymd. En liten trappa leder upp till det storslagna och fantastiska vardagsrummet med öppen planlösning till matsalen. Här möts du av generösa fönsterpartier som släpper in en strålande mängd naturligt ljus och skapar en öppen atmosfär. Den mysiga täljstenskaminen ger en extra touch av värme och karaktär till rummet. Köket är stilrent med vita skåpluckor och en praktisk köksö. Spotlights i taket ger en modern touch och den vackra ekparketten sträcker sig genom hela entréplanet och i trappan. Här finns två bekväma sovrum och utgång till en altan som omger huset och erbjuder de bästa soliga lägena för avkoppling och trevliga stunder. Nedre våningen/källarplanet erbjuder flera möjligheter med ett rum som redan är förberett för ett badrum, samt en tvättstuga med värmepump och gott om förvaringsutrymme. Gillestuga som är ombyggt till ett sovrum samt ett hobbyrum eller kanske en framtida relaxavdelning varav det redan finns en nybyggd bastu redo att användas. Huset är omsorgsfullt renoverat med ny fasad, tak, fönster, badrum, samt genomgått extra isolering i väggarna och på vinden för att säkerställa optimalt värmeskydd och låga driftskostnader. På tomten finns ett isolerat garage på imponerande 49 kvm som erbjuder gott om plats för fordon och verktyg. Uppvärmt via luftvärmepump och utrustat med en elbilsladdare, är det perfekta stället för bilentusiasten. Här bor du även bekvämt med bergvärme via uppvärmning och fiberanslutning. Gångavstånd till förskola/skolor samt natur för den som älskar till exempel svampplock och fiske. Allt inom 5 minuters promenad. Familjevänligt och lugnt område! Missa inte chansen att äga detta underbara hem som kombinerar moderna bekvämligheter med ett lönsamt boende! Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Stenrikevägen 11, Solvik, Arvika kommun

Stenrikevägen 11

Villa
Solvik, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
74 + 24 m²
3 rum
1 103 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska och hemtrevliga bostadshus i populära Solvik! Med en stor tomt som ger '' landet '' känsla och en charmig fasad är denna bostad en perfekt plats att kalla hem. På entréplan möts du av en hall med plats för klädavhängning och vidare ett ljust kök med en fungerande och värmande vedspis- Här finns plats för mindre matgrupp. Det stora vardagsrummet imponerar med högt i tak och ger dig direkt tillgång till en altan under tak, där du kan njuta av ljumma sommarkvällar och den fina utsikten över trädgården med solens bästa läge! Övervåningen är full av charm, med sina spegeldörrar och äldre fönster som ger en genuin känsla. Här finner du två sovrum, varav ett är en rymlig master bedroom. De fina detaljerna, som den gamla murstocken, ger verkligen karaktär åt rummen. På övervåningen finns även en WC med nya ytskikt och inredning. Källarplanet erbjuder ett stort duschrum med kakel och klinker, samt golvvärme för extra komfort. Här finns också ett pannrum och gott om förvaringsmöjligheter i källaren. Uppvärmning via nyinstallerad Luft/vattenvärmepump från år 2023 samt komplement som ny luftvärmepump och eldstad. Den stora och vackra tomten är perfekt för den gröna tummen eller för att skapa lekplatser och utrymmen för hela familjen att njuta av. Dessutom finns det ett extra uthus och ett västhus som ger ännu mer utrymme för förvaring eller kanske till och med ett hobbyrum. Möjligheterna är oändliga i detta äldre hus med modern känsla. Här kan du bygga ut och skapa det perfekta hemmet för även den större familjen. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Bostaden ska besiktigas.

  • Plus
Bruksgatan 12D, Jössefors, Arvika kommun

Bruksgatan 12D

Radhus
Jössefors, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
550 000 kr
84 + 42 m²
3 rum
522 m² tomt

Välkommen till detta radhus med hörnläge i Jössefors. Här erbjuds ett prisvärt boende med bekvämt avstånd till centrum. Med en praktisk planlösning på entréplanet finner du en rymlig köksdel samt ett stort vardagsrum med utgång till altanen under tak. Perfekt för härliga sommarkvällar eller för att njuta av en kopp kaffe i lugn och ro. På övervåningen finner du två generösa sovrum samt ett badrum med dusch. Nedgången till källarplanet leder dig till pannrummet och diverse praktiska förvaringsutrymmen. Här finns möjlighet att skapa det extra rummet som passar just dina behov. Ett perfekt val för den som söker ett prisvärt boende med närhet till stad och natur! Välkomna till Bruksgatan 12D! Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Stommen Hagen 1, null, Årjängs kommun

Stommen Hagen 1

Gård/Skog
Årjängs kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
130 m²
33 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård med jakträtt. Här finner du ett trevligt bostadshus med tillhörande uthus och stall, komplett med två boxplatser och möjlighet att bygga ut för fler. Stallet erbjuder enbart ström i men med vattenutkast utanför byggnaden. Med totalt två hagar idag finns även potential att skapa fler hagar på den omfattande marken. Fastigheten ligger beläget i en naturskön och fridfull miljö och bostadshuset erbjuder en röd träpanel och plåttak. Vid entrén finner du en trevlig veranda under tak, perfekt för avkoppling. Inuti huset finns ett kök med matsalsplats, ett vardagsrum med fönster i flera väderstreck, samt ett badrum med plastmatta och dusch. På entréplanet finns även ett sovrum, medan övervåningen erbjuder två sovrum. Uppvärmning sker via luftvärmepump, vedpanna och el, och ny elcentral har installerats. Fiber finns även tillgängligt för den moderna kommunikationen. Marken sträcker sig över cirka 28 hektar och består av både skog och åkermark. Här finns möjlighet till aktiv jakt och annan naturupplevelse. Med sin neutrala och professionella framtoning utgör denna beskrivning en perfekt introduktion till den här gårdens unika potential. Vänligen kontakta mäklaren vid intresse.

  • Plus
Symfonivägen 26, Ingesund, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Symfonivägen 26

Villa
Ingesund, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
118 + 32 m²
5 rum
931 m² tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska hem som stoltserar i ett otroligt fint skick beläget i attraktiva Ingesund! Här möts du av en fastighet i souteräng med vidbyggt garage. Från framsidan möts du av eleganta vita dubbeldörrar som tar dig in i en rymlig hall och två väl tilltagna sovrum åt höger och vänster. Det ena sovrummet imponerar med en hel garderobsvägg, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme. Båda sovrummen har renoverade ytskikt. På samma våningsplan finner du även ett stilfullt badrum, som nyligen har fått nytt liv med hjälp av ny färg på kakel och klinker, här finns duschkabin, wc, kommod med handfat. Vidare finns en tvättstuga med renoverade ytskikt och skåp från 2024 med både tvättmaskin(2019), tumlare(2019) och dubbel diskho - perfekt för att underlätta vardagen. Köket en trappa upp är en riktig pärla med sin fräscha inredning från IKEA och den eleganta fläkten från SMEG. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider, och du har gott om plats för både matsalsdel och vardagsrum i den öppna planlösningen. Denna sociala del gör det lätt att umgås med familj och vänner, samtidigt som du kan njuta av den fantastiska utsikten över sjön. Från detta plan når du även den stora altanen som sträcker sig runt husets baksida, samt ingången till det inglasade uterummet där du kan njuta av sjöutsikten på nära håll. Det inglasade uterummet är isolerat i golv och tak samt sommar/vår/höst glaspartier som går att skjuta åt sidan. Under år 2024 renoverades badrummet på övervåningen som ännu inte har hunnit användas men står färdigt och väntar på sin nya ägare. Golvvärme, dubbelkommod, duschhörna samt wc, här finns plats för tvättmaskin om så önskas. Detta plan erbjuder ett extra sovrum som ger dig totalt tre sovrum att förfoga över. Hela fastigheten har genomgått en totalrenovering, både invändigt och utvändigt, och präglas av smakfullhet och modernitet. Ingen detalj har lämnats åt slumpen. Du kan njuta av behaglig uppvärmning via bergvärme, och under de varma sommardagarna kan du kyla ner dig med hjälp av installerad AC på övervåningen. Dessutom finns en kamin som ännu inte är helt installerad, men som kan bli en mysig bonus till den redan exklusiva atmosfären. Detta är verkligen ett tillfälle du inte vill missa, där du kan kalla detta vackra sutteränghus för ditt nya hem. Välkommen till en unik möjlighet att bo i perfekt harmoni med naturen och samtidigt njuta av moderna bekvämligheter! Få meter till badstrand med båtmöjligheter. Lugnt och stilla område! Önskar er Hjärligt välkomna på visning av detta otroliga hem! Bostaden kommer besiktigas under vecka 35

Sandsborgsvägen 11, Charlottenberg, Eda kommun

Sandsborgsvägen 11

Villa
Charlottenberg, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
137 + 129 m²
4 rum
2 658 m² tomt

På en högt belägen plats, nära affärscentrum och kommunal service, finner du denna hemtrevliga villa. Med en rymlig solrik altan som sträcker sig från öster till väster kan du njuta av härliga soliga dagar och vackra solnedgångar. Byggd 1947 och smakfullt tillbyggd år 1998, erbjuder villan en unik karaktär och moderna bekvämligheter. I vardagsrummet möts du av en öppen spis med braskamin, skapande en varm och inbjudande atmosfär. Den nya delen av huset har rustika träbjälkar och vattenburen golvvärme, vilket ger en mysig känsla och komfort under kalla dagar. Villan erbjuder tre sovrum på entréplan varav ena med utgång till altanen. Köket är ljust och fräscht med modern inredning. Här finns gott om plats i över- och underskåp samt yta för ett större matsalsbord. På denna våning finns även två badrum, ena renoverat på senare år med kakel/klinker samt dusch. Det andra badrummet erbjuder badkar. Den rymliga källaren är uppvärmd och erbjuder tvättstuga, förråd, hobbyrum och ett extra sovrum med nytt klinkergolv. Med bergvärme kan du njuta av låga värmekostnader året runt. Carporten ger dig skydd för din bil och på den stora insynsskyddade tomten kan du njuta av den natursköna omgivningen med fruktträd, bärbuskar och en fantastisk utsikt över Vrångsälven. Denna villa erbjuder inte bara ett hem att trivas i, utan även möjligheter till bad och fiske i Vrångsälven. Med dess själ och bekvämligheter är detta huset du letat efter. Välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Avstyckning från Årtakan 1:22, null, Eda kommun
Avstyckning från Årtakan 1:22, null, Eda kommun, bild 2
Avstyckning från Årtakan 1:22, null, Eda kommun, bild 3

Avstyckning från Årtakan 1:22

Fritidshus
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
90 m²
5 rum

Med en smakfull och arkitektritad design är detta boende verkligen något utöver det vanliga. Här möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme i garderoberna. Totalt tre sovrum som erbjuder mycket plats och master-bedroom erbjuder en enastående utsikt över naturen genom de stora glasdörrarna. Badrummet är stilrent med klinkergolv och en duschvägg. Det stora allrummet har en öppen planlösning som sträcker sig upp till nock och takfönster, vilket ger en ljus och luftig känsla. Köket, i elegant svart kulör, har fått lyxiga tillval som verkligen höjer standarden. En mysig kamin och utgång till en underbar terrass, som löper längs långsidorna av huset, ger både praktiska och estetiska fördelar. Loftet med generös takhöjd kan användas som ett extra allrum eller vardagsrum och erbjuder många möjligheter. Gästrummet och förrådet ger extra utrymme för förvaring eller gäster. Med luftvärmepump och eldstad som uppvärmning är driftskostnaderna otroligt låga, tack vare den välisolerade konstruktionen. Bostaden har eget avlopp och vatten samt fiber till tomtgränsen. Beläget mitt i naturen och med nära avstånd till vattnet är läget verkligen magiskt. Här finns lugn och ro samt en fantastisk utsikt utan insyn. En sällsynt möjlighet att äga en fritidsfastighet! Då fastigheten är under avstyckning finns inget korrekt taxeringsvärde och tomtarea ännu. Det finns heller inget skrivet nyttjanderättsavtal för badstranden men detta kommer upprättas mellan köpare och säljare vid kontrakt. Kontakta mäklaren för mer info och se separat kartbilaga (markerat med blått) hur fastigheten är tänkt att styckas av.

  • Premium
Gårdsvik Öststuga, null, Säffle kommun

Gårdsvik Öststuga

Gård/Skog
Säffle kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 550 000 kr
85 + 35 m²
7 ha tomt

Välkommen till denna idylliska gård på 7 hektar (5 hektar åkermark, 1,5 hektar skog och 0,5 hektar annan) som ligger i den pittoreska Värmskogsregionen i Värmland. Den renaste helande luften, fylld med aromer av vår- och sommarblommor, nyklippt gräs, en mängd olika höstfrukter och vinterfriskhet kommer att stärka din hälsa. Nattens fullständiga tystnad kommer att ge dig en god sömn, och fåglarnas glada morgonsång kommer att ge dig ett fantastiskt humör för varje ny dag! Det massiva timmerhuset ( 85+35m”) har ett stort kök, vardagsrum/gästrum, tvättstuga och toalett på bottenvåningen, ett renoverat badrum med badkar och dusch, ett kontor med fiber och tre sovrum på översta våningen. Ny vattenpump samt nydragen vattenledning från egen brunn. På fastigheten finns flera uthus, bland annat ett litet hus, ett förråd, ett skjul, ett garage, ett gammalt hönshus, en vedbod och fyra gamla byggnader på motsatt sida av fastigheten i dåligt skick. Älskar du djur är omgivningarna lämpliga för betande hästar, ungdjur, får, en fjäderfäfarm eller en hundkoja. Härifrån är det enkelt och snabbt att ta sig med bil till Grums, Arvika och Karlstad, Oslo, samt med direkt snabbtåg till Göteborg.

Myrom Granhult 1, Bålgård, Arvika kommun

Myrom Granhult 1

Fritidshus
Bålgård, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
64 m²
2 rum
3,6 ha tomt

Välkommen till detta fantastiska ställe där en otrolig möjlighet väntar på dig! Beläget bland naturen finner du två helt nybyggda, isolerade fritidshus som sträcker sig över 4 x 8 meter. Dessa ståtliga byggnader erbjuder allt du behöver för en bekväm tillvaro - allrum, badrum, köksdel, förråd och loft. Båda husen har samma interiör och är kopior av varandra, men med ett avstånd som ger möjlighet för två familjer att njuta av sin egna utrymme. Som extra bonus finns också ett uthus som kan inredas till bastu eller ytterligare sovplats - valet är ditt. Byggnaden är isolerad och har indragen ström. Allt är genomtänkt och tidlöst byggt med en modern känsla som smälter väl in i omgivningen. Denna plats är perfekt för dig som vill ha ett andra hem i en vacker och unik miljö. Koppla av och njut av den fridfulla atmosfären med naturen som din närmsta granne. Dessutom har du möjlighet att hyra ut husen, vilket gör detta till en smart investering för dig som vill ha en paus från vardagen. Inom tio minuters bilfärd når du Arvika centrum, där du hittar allt du behöver för att leva bekvämt - affärer, sjukhus, restauranger, badmöjligheter, golfbana och ridklubb. Här får du det bästa av två världar, med närhet till både naturen och stadens puls. Stor tomt om 36000 kvm (Bålgård 2:92 samt 2:91). Missa inte chansen att äga dessa underbara fritidshus. Skapa minnen och upplev en livsstil som är både avkopplande och spännande. Kontakta oss idag och upptäck denna unika möjlighet! Jakträtt ingår!

  • Plus
Häljeboda Nybo 1, Häljeboda, Eda kommun

Häljeboda Nybo 1

Gård/Skog
Häljeboda, Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
85 m²
4 rum
5 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård belägen i populära Häljeboda! Här erbjuds en unik möjlighet att äga en fastighet med enorma möjligheter! På tomten finner du ett renoverat stall med tre bekväma boxplatser, utrustat med både el och vatten för att göra hästvården enkel och smidig. Dessutom finns det en praktisk gäststuga för att välkomna vänner och familj som vill njuta av den vackra omgivningen. Fastigheten har inte mindre än 200 meter strandlinje vid sjön Vällen, vilket ger dig en privat och exklusiv plats att koppla av och njuta av naturen. Här kan du ta ett uppfriskande dopp eller bara njuta av den otroliga utsikten. Bostadshuset på gården är delvis renoverat och erbjuder moderna bekvämligheter. Det imponerar med sitt nyare kök och fräscha ytskikt i både vardagsrummet/matsalen och de två sovrummen. Badrummet på entréplan är stilrent inrett med en bekväm dusch och på övervåningen finns en WC kombinerat med tvättstuga. Taket har kontrollerats och (delvis) fasaden har fått en fräsch målning. Utanför bostadshuset finns ett stort trädäck med en härlig pool, perfekt för sommarens soliga dagar. Här finns också en mysig altan under tak där du kan njuta av en kopp kaffe eller bjuda på en grillkväll med vänner och familj. Tomten är lugn och fridfull, vilket ger dig möjlighet att njuta av harmonin och tystnaden runt hörnet. Dessutom har du närhet till norska gränsen, vilket ger dig möjlighet att utforska både Sverige och Norge. Missa inte chansen att äga denna fantastiska hästgård i en idyllisk miljö med närhet till naturen och sjön. Kontakta oss för mer info och visning! Besiktning sker under denna vecka (V 22) I närheten finns badplats vid sjön Vällen som erbjuder: omklädningsrum, utedass, brygga, bord, bänkar, livräddningsutrustning och grillplatser. Strandvallskiosken är öppen sommartid med kaffe, våfflor, dricka, glass med mera. Separat hundbadplats och goda fiskemöjligheter. Jakträtt! Avstånd Charlottenberg.............................16 km Arvika............................................48 km Oslo..............................................124 km

  • Plus
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun, bild 2
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun, bild 3

Avstyckning från Rådane Tapperud 1

Gård/Skog
Rådane, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
52 m²
2 rum
6,9 ha tomt

Drömmer ni om en egen liten gård? Nu finns chansen att förverkliga den! Här presenteras en gård om 6 ha åkermark och 0,9 skogsmark, mindre bostadshus och rymliga uthus i form av maskinhall, ladugård/garage. (Finns ingen el indragen i uthus men finns i närheten). Bostadshuset erbjuder idag kök, vardagsrum, 1 sovrum, badrum och oinredd vind. Jakträtt! Älg och småvilt i Ränkesed VVO om totalt 1600 ha. Fastigheten är under avstyckning och därmed är inte taxeringsvärdet korrekt. Nytt taxeringsvärde anges när avstyckningen vunnit laga kraft. (Avstyckningen är igång och beräknas ta ca 1 månad att färdigställas efter ett köpekontrakt) Uppskattad ny kartbild och avdelningsbeskrivning finns under dokument. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
Småglasvägen 4, null, Eda kommun

Småglasvägen 4

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
116 + 44 m²
5 rum
1 440 m² tomt

Välkommen till Småglasvägen 4! På en lugn och barnvänlig gata i Eda väntar denna trivsamma villa på nya ägare. Bostaden har en tilltalande planlösning med nyrenoverat kök, generöst vardagsrum med direkt anslutning till den inglasade altanen, tre praktiska sovrum med möjlighet till ett fjärde, ett badrum, en toalett, tvättstuga och garage. Det finns bra med förvaring via många garderober. Som komplement till befintligt värmesystem finns även en effektiv kamin. Utöver utrymmena inne i bostaden finns flera lummiga uteplatser varav en inglasad altan, där man kan sitta och njuta av solens strålar och frisk luft. Den mysiga trädgården är en fantastisk oas som har planerats av nuvarande ägare. Här har många olika typer av växter planterats för att skapa en härlig oas. A V S T Å N D Arvika.............................40,9 Charlottenberg.............6,2 km Koppom.........................29,5 Varmt välkommen att boka dig på visning!

Norra Skasås  1:72, null, Arvika kommun

Norra Skasås 1:72

Tomt
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
375 000 kr
1 395 m² tomt

Nu har vi nöjet att få presentera denna tomt i Skasås, med högt läge och sjöutsikt! Här finns goda förutsättningar för att skapa sig sitt egna hem/fritidshus. Det finns ett förhandsbesked för byggnation och det är förberett (fram till tomtgräns) med enskilt V/A och el som finns beläget och kan anslutas till. Det finns även färdig väg fram till tomterna. Naturen nära inpå, både i form av skog och vatten! I området finns en slalombacke, som vid en bra vinter ibland har liften igång - perfekt för barnen men även för de vuxna! Och varför inte ta ett härligt back-intervallpass en fin och solig vårdag? 1:71 är SÅLD. Nu finns bara 1:72 kvar. Bör upplevas på plats! O M R Å D E Ett naturskönt område med grönskande natur och vatten! Här finns goda möjligheter att njuta av lugnet i naturen, med allt vad det innebär, promenad i skogen, båttur, fiske eller annan rofylld aktivitet! Fastigheten saknar adress så här är koordinaterna. Latitud: 59,4510761067691 Longitud: 12,780870954898292

Glava glasbruk Gamla Skolan 1, Glava Glasbruk, Arvika kommun

Glava glasbruk Gamla Skolan 1

Övrigt
Glava Glasbruk, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
2 601 m² tomt

Välkommen till Glava Glasbruk och denna fastighet med otroliga möjligheter och fina hyresintäkter. Idag finns totalt fem lägenheter fördelat på två st 2rok samt tre st 3rok (83, 83, 75, 48 och 47 kvm). Fin fastighet med uppvärmning via bergvärme, (finns även fungerande och godkänd oljepanna), uppfräschade ytskikt och kök. Fastigheten ger en bra årlig avkastning och möjlighet till bra boendeekonomi med uthyrning. Hyresintäkter om 280.000 kr/år. Hyreshöjning är planerad till april 2024. En fantastisk utsikt över sjön stora gla i ett lugnt och skönt område. Här finns även badplats inom gångavstånd. Fiber finns! Fullt uthyrt idag. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Östra Hångstad Bergbacka 1, null, Eda kommun

Östra Hångstad Bergbacka 1

Villa
Eda kommun
Agentur Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
198 m²
5 rum
2 650 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till denna fina fastighet med sjötomt! Bostaden är på 198kvm om två plan och källare. På entréplan erbjudes ett nyrenoverat kök från Ballingslöv, ett trevligt och ljust vardagsrum samt en matsal i anslutning till köket och vardagsrummet. På entréplan finns också ett större badrum. På övreplan ryms två rymliga sovrum med bra förvaring, ett nyrenoverat badrum, bastu samt ett allrum med öppen spis och balkong. På tomten finns också ett nybyggt garage med gott om förvaringsmöjligheter på loftet. O M R Å D E Här bor du i ett lugnt område med fin natur. Då fastigheten går hela vägen ner till sjö finns det möjlighet att ha en lite brygga och en härlig badplats. Närmaste matbutik finns i Skillingsfors och skola finns i Adolfsfors eller Koppom dit det går skolbuss. A V S T Å N D Arvika.......................................................55km Charlottenberg.......................................35km Oslo.........................................................102km Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
Älgå-Byn 1:100, null, Arvika kommun

Älgå-Byn 1:100

Tomt
Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling
500 000 kr
1 292 m² tomt

Letar ni efter ett ställa ett bygga er drömvilla på? Vi har nu nöjet att att presentera denna tomt strax utanför Arvika med ett härligt läge vid vattnet. Tomten har ett högt läge med utsikt över Glafsfjorden. Här är du också till viss del avskild från grannarna, då det bakom tomten är ett större skogsområdet. På tomten finns en äldre borrad vattenbrunn, men avlopp saknas på. I vägen framför tomten finns både fiber och el nedgrävt, vilket gör det enkelt att koppla på. Tidigare säljare hade bygglov men det har gått ut vilket betyder att en ny ansökan behöver göras. Grunden till det gamla skolhuset står fortfarande kvar på tomten. A V S T Å N D Arvika.....................................13km Åmotfors...............................13km Charlottenberg.....................29km

Visar alla 22