Mäklare Malin Jakobsson

Malin Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra kyrkogatan 11, null, Karlstads kommun

Södra kyrkogatan 11

Lägenhet
Karlstads kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 795 000 kr

57 m²

2 rum

3 155 kr/mån

31 491 kr/m²

Varmt välkomna till denna centrala och smakfulla tvårummare! Lägenhetens välplanerade kvadratmeter fördelar sig på ett praktiskt och snyggt kök med köksö, som ligger i öppen planlösning med allrum. Här erbjuds generösa ytor med plats för både större mat -och soffgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt flertalet garderober och ett nyrenoverat helkaklat badrum från augusti 2021. Otroligt trevlig och stilren lägenhet med bra planlösning, rymliga ytor, stora fönster med fint ljusinsläpp samt bra spotlights belysning. Kontakta mäklaren för visning! O M R Å D E Här bor du i ett av Karlstads kanske mest attraktiva områden med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ca 600 m bort ligger Centralstationen och innan dess finns fler busshållsplatser.

  • Uteplats
  • Hiss
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun, bild 2
Avstyckning från Rådane Tapperud 1, Rådane, Arvika kommun, bild 3

Avstyckning från Rådane Tapperud 1

Gård/Skog
Rådane, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

52 m²

2 rum

6,9 ha tomt

Drömmer ni om en egen liten gård? Nu finns chansen att förverkliga den! Här presenteras en gård om 6 ha åkermark och 0,9 skogsmark, mindre bostadshus och rymliga uthus i form av maskinhall, ladugård/garage. (Finns ingen el indragen i uthus men finns i närheten). Bostadshuset erbjuder idag kök, vardagsrum, 1 sovrum, badrum och oinredd vind. Jakträtt! Älg och småvilt i Ränkesed VVO om totalt 1600 ha. Fastigheten är under avstyckning och därmed är inte taxeringsvärdet korrekt. Nytt taxeringsvärde anges när avstyckningen vunnit laga kraft. Uppskattad ny kartbild och avdelningsbeskrivning finns under dokument. Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
Snickeribacken 3, Borgvik, Grums kommun

Snickeribacken 3

Villa
Borgvik, Grums kommun
Agentur Fastighetsförmedling

6 550 000 kr

208 m²

6 rum

992 m² tomt

Wow! Här ges en unik chans att förvärva denna otroliga nybyggda värmlandsgård precis intill sjökanten i ljuvliga Borgvik! Inflyttningsklart och färdigställt under 2022! Bostaden erbjuder öppna, ljusa och sociala ytor i form av ett entréplan med vitt stort kök med köksö, plats för matsalsbord och i öppen planlösning med allrum och utgång till en eventuell veranda precis vid sjökanten. Bostaden ger en glimt av sjön från de flesta av bostadens fönster och tillsammans med otroliga materialval och takhöjd om 2,7 skapas en känsla av exklusivitet och modernt. Garage med port och uttag till EL-bil. Bostaden är väl genomtänkt både materialval invändigt, planlösning men även placeringen på tomten för att ge rätt solljus under hela dagen! Båtplats vid gemensambrygga få meter från bostaden och samma med badplats. Här erbjuds allt ni behöver och ett hem som måste upplevas för att förstås! Välkomna hem till underbara och sommarparadiset Borgvik! Plan- och fasadritning finns under dokument. Varmt välkomna på visning!

Degerängsvägen 12, Degerängen, Arvika kommun
  • Budgivning pågår

Degerängsvägen 12

Villa
Degerängen, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 695 000 kr

105 m²

6 rum

1 112 m² tomt

Välkomna till denna rymliga och unika familjevilla om 1,5 plan med källare! Här finns enorma möjligheter att skapa ert drömboende varav mycket tilltalande planlösning, centralt läge i Arvika och en fin tomt om 1112 kvadratmeter. Stort och maffigt sällskapsrum på entréplan med fint parkett på golv och stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Här finns plats för stort möblemang och en insatskamin som sätter pricken över iet. Kök med fina äldre detaljer, alla vitvaror som behövs (kyl/frys, dm, spis, fläkt) samt plats för matbord. Övre plan med läckert takfönster! Källaren erbjuder garage med avlopp, pannrum/hobbyrum, stort matförråd, tvättstuga. Altan under tak på bostadens baksida med trapp ner till trädgården. Uppvärmning via vattenburet system (Bergvärme, luft/luft) samt en eldstad. Besiktigad! Planritning kommer.. På grund av dödsbo kommer det att tillämpas en friskrivningsklausul.

Räven 32, Branäs, Torsby kommun

Räven 32

Fritidshus
Branäs, Torsby kommun
Agentur Fastighetsförmedling

5 995 000 kr

147 m²

7 rum

715 m² tomt

Med cirka 300 meter från liften ligger detta väl tilltalade och nybyggda fjällhem med totalt 12 sängplatser! Husets fem sovrum, två badrum varav ett med bastu, loft och öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum skapar ett socialt och välplanerat hem och är anpassat för ett aktivt liv med hela stora familjen eller många familjevänner. Interiören skapar en känsla av lyxigt och tilltänkt varav fina kulörer som fint följer den röda tråden i bostaden och samtidigt framhäver en härlig fjällkänsla! Terrassen är större än original och går därmed runt hela huset för att enkelt avgöra om du vill följa solen samt sitta i lä. Här har ni ett läge nära skidbackar, längd skidspår och gångavstånd till soltorget som erbjuder mat, affärer m.m. Bostaden säljs omöblerad! Räven 32 är en påkostad villa som varsamt använts av nuvarande ägare och har tidigare inte vart uthyrt. Garage/Förråd: Det finns en gjuten platta till ett eventuellt garagebygge om 40 kvadratmeter. Framdraget bergvärme i 2 olika slingor (varmt / kallt). Bygglov finns där det även är inritat ett loft på garaget. Huset är ett omgjort Falketind (husmodell) med större sovrum på entréplan samt uppgraderade vitvaror i kök. Bostaden är klassad som året runt bostad. Rejäl bergvärmepump som är den största till ett vanligt familjehus. Området Räven har en otrolig hög standard med stora stugor och många bäddar på Branäsberget! Ett attraktivt område med fint och högt läge. Från Rävens område går en skidväg med natursnö som gör det lätt för hela familjen att både ta sig till och från skidbackarna. Välkommen att kontakta mäklaren för visning! I N T Ä K T E R Hyr ni ut stugan till 100% under säsongen 2023/2024 uppskattas de totala hyresintäkterna till 300.000-350.000 kr innan Branäs tagit sin provision (om 25%). O M R Å D E Branäs är en växande skidort och har blivit omnämnd som Sveriges bästa skidort för barnfamiljer (barnsemesterpriser) inte mindre än 12 gånger! Det finns otroligt många backar, funrides, off-pister, barnbackar samt gondollift, sittlift, ankarlift och knappliftar. Ytterligare aktiviteter som längdskidåkning, hundspann, skotersafari etc. finns om man inte bara vill åka utför. I området hittar du även en mängd olika restauranger och det finns mat och dryck anpassade för barnen i alla dessa restauranger. För de som har med sig egen matsäck finns flera grillplatser och värmestugor ute i backarna. På Branäs hemsida - https://www.branas.se/ - hittar ni all information gällande skidbackar, kartor, liftar, priser, restauranger och liknande. A V S T Å N D Branäs - Torsby ca 6 mil Branäs - Trysil ca 10 mil Branäs - Sälen ca 12 mil Branäs - Oslo ca 20 mil Branäs - Göteborg ca 39 mil Branäs - Stockholm ca 41 mil

Dalen Nedre Tallåsen 1, Dalen, Arvika kommun

Dalen Nedre Tallåsen 1

Villa
Dalen, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

895 000 kr

50 m²

3 rum

1 104 m² tomt

Välkomna till detta boende strax utanför Arvika med närhet till naturen! Fastigheten erbjuder ett bostadshus i enplan med delvis källare och en trevlig tomt runt huset! Enskilt vatten (borrad brunn) och enskilt avlopp. Bostaden värms upp via nyare luftvärmepump och kvadratmeterna är fördelade på två sovrum, kök, vardagsrum med utgång till altan samt renoverat badrum med dusch. Attraktivt och fint område! Här finns stor potential till att skapa ett hem med lugnet runt hörnet! Kontakta mäklaren för visning.

Östra Esplanaden 24A, Arvika Centrum, Arvika kommun

Östra Esplanaden 24A

Lägenhet
Arvika Centrum, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

550 000 kr

54 m²

2 rum

3 439 kr/mån

10 185 kr/m²

Välkomna till denna tvårummare om 54 kvadratmeter fördelat på hall med förvaring i inbyggda garderober, stort sovrum med förvaringsmöjligheter, trevligt kök med gott om förvaring och plats för matbord, badrum med dusch, vardagsrum med utgång till balkong med högt läge över Arvika! Moderna färgval präglar hela bostaden tillsammans med de fina detaljerna så som fint vitmålat trägolv i hall, trägolv i vardagsrum m.m. Stort plus för bostadsrätt med låg månadsavgift, balkong med fint läge och bra planlösning! Separat kö till parkering med motorvärmare. Trygg och bra förening! Välkomna hem! Avgiftshöjning har skett i september 2022.

  • Balkong
Bergåsvägen 2, Sjöhaget, Arvika kommun
Bergåsvägen 2, Sjöhaget, Arvika kommun, bild 2
Bergåsvägen 2, Sjöhaget, Arvika kommun, bild 3

Bergåsvägen 2

Tomt
Sjöhaget, Arvika kommun
Agentur Fastighetsförmedling

1 100 000 kr

1 984 m² tomt

Välkomna till Bergåsvägen 2 på populära Sjöhaget! Här kan vi nu erbjuda en möjlighet att förvärva en tomt om 1 984 kvadratmeter, en av de större tomterna på området och med ett högt läge! Markarbete har förberetts, med väg in till tomten och plats för byggnation. Till fastigheten hör andel i gemensamhetsanläggning som ger tillgång till badplats, brygga och båtplats! Här får man både en vatten -och naturnära tomt, endast ca 10 minuters bilfärd från/till centrala Arvika. Till tomten är det indraget kommunalt vatten/avlopp och det har tidigare beviljats bygglov på tomten, men tiden för det har gått ut så det behöver ansökas om på nytt. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium

Visar alla 8