Slätviksvägen 29

Brantåsen, Eskilstuna Karta & restider

460 000 kr

495 000 kr -7%

FritidshusFritidshus

Lugnt och skönt på landet, endast 15 min från Eskilstuna centrum! En sommaroas i ett högt fint läge med närhet till bad- och båtliv i Mälaren. Mycket fin naturtomt om ca 1000 kvm (arrende) med fruktträd, perenna växter och gräsytor som lämpar sig väl för sommarens aktiviteter. Härlig uteplats under tak, den sk. "grillstugan" som ligger utmärkt placerad i bästa solläge i sydväst. Välkommen till en ombonad stuga med en rymlig veranda med fint ljusinsläpp, kök med vedspis och pentry samt ett sovrum. På tomten finns dessutom två bodar inredda med verkstad med arbetsbänk och förvaring, 2 st gästrum och badrum med separett, dusch och vedeldad bastu. Sommarvatten mellan 15/4 - 15/10. Kommunalt VA är betalt och anslutningspunkt är indragen på tomten. Stugan säljs inkl lösöre, bland annat möbler, utemöbler och en roddbåt inkl motor.

Naturnära med blåbärs- och svampskogen runt knuten och bad- och båtlivet en kort cykeltur bort. Känslan av att befinna sig på landet men ändå med grannar nära utan att störa. Nära till mysiga Marys café samt jordgubbsplockning och gårdsbutik på Solby Gård. Ca 10 min med bil till Torshälla, eller 15 min till Eskilstuna.

I Torshälla finns matbutiker, vårdcentral, apotek, systembolag och restauranger. Endast ca 10 min till Torshälla golfklubb. Upptäck även de vackra promenadstråken längs ån och Gamla Torshälla med Bergströmska gården, Torshälla kyrka med anor från 1100-talet och Allan Ebelings Tors bockar i Torshällaån. Här finns charmiga kullerstensgator, caféer, restauranger, bibliotek och Saga-biografen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Boarea
30 m²
Antal rum
1 rum
Driftkostnad
10 200 kr/år
Arrende
8 800 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Slätviksvägen 29 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
460 000 kr
Driftkostnad
10 200 kr/år
Arrende
8 800 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 631
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 54 dagar sedan, den 29 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Guider & Tips