Mäklare Anne Danielsson

Anne Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövstavret 3, Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Lövstavret 3

Villa
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 595 000 kr
35 + 20 m²
2 rum
1 382 m² tomt

Välkommen till Lövstavret 3 och detta fina lilla boende, 2 rum och kök om 35 kvm! Därtill en stor superfin inglasad altan om ca 20 kvm, som verkligen utökar levnadsytan under sommarhalvåret. Huset är klassiskt rött med vita knutar. Generösa trädäck som omger huset ger ytterligare möjlighet till grillkvällar och utehäng under sommaren. Invändigt har huset fräschats till under 2023 med ny köksinredning, fina trägolv och ytskikt i genomgående rustik stil. En värmande täljstenskamin bidrar till trivsel och möjliggör, tillsammans med luft-luftvärmepumpen, nyttjande under hela året runt. Tomten om hela 1 382 kvm (friköpt) har fina möjligheter för lek och spel. Här finns några nyplanterade fruktträd och utrymme för odlingar eller rabatter finns det gott om. På tomten finns också en fin gäststuga med loft, äldre förrådsbodar samt ved- eller maskinförvaring under skärmtak. Detaljplanen medger byggrätt om 120+30 kvm i ett våningsplan, för dig som vill utveckla boendet vidare. SOLVIK Familjärt, lugnt område med en känsla av landet men ändå närhet till skola och förskola, natur, friluftsliv, idrottsplatser och golfbana. Närhet till Mälaren som erbjuder ett svalkande dopp på sommaren eller skridskoåkning på vintern. I området finns flera mindre badplatser i Väsbyviken, här finns även en marina med båtplatser som går att hyra. Det finns gång- och cykelväg från Folkestavägen in till Torshälla med restauranger, matbutiker, apotek etc. Torshälla golfklubb ligger ca 4 km från bostaden och ytterligare 2 golfbanor ligger inom ca 1 mils avstånd. Det finns även en busshållplats i närheten av boendet för skolskjuts. Dryga milen in till Eskilstuna centrum och 4 km till påfart E20 där även Folkesta köpcenter med bla. en stor mataffär finns.

Lundbladsvägen 41A, Eskilstuna, Eskilstuna kommun
  • Sön 10 dec

Lundbladsvägen 41A

Lägenhet
Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 650 000 kr
100 m²
5 rum
vån 1/2
5 229 kr/mån
26 500 kr/m²

Ett smidigt alternativ till villa-/radhusboende? Välkommen till Lundbladsvägen 41A och denna stora gavellägenhet, 5 rum och kök, totalt 100 kvm. Till bostaden hör en stor balkong och egen insynsskyddad trädgårdstäppa om ca 180 kvm i bästa sydvästläge vilket ger sol hela dagen fram tills kvällen. Skyddad av plank och lummig grönska finns här en riktig oas för både lek och vila tack vare gräsytor, blommande växtlighet och dessutom en härlig plattlagd uteplats för sommarhalvårets måltider i det fria. En p-plats med el tillhör lägenheten! Mycket generösa förvaringsutrymmen finns i både stort vinds- och källarförråd. Hörnlägenheten som endast ligger en halvtrappa upp i fastigheten har en annorlunda planlösning med både huvudentré och "köksingång". Nyligen renoverat kök i klassisk stil med alla bekvämligheter och ett ljust vardagsrum med fin fiskbensmönstrad parkett samt en mysig braskamin. Idag finns hela fyra sovrum, ett av sovrummen kan enkelt omdisponeras till ett trevligt matrum om så önskas. Både badrum och separat toalett finns. Välskött och mycket populär förening med god stämning och de flesta stora renoveringar bakom sig. Bredband via stadsnätet. Solceller på taket. Gemensamt elavtal vilket ger en fördelaktig elkostnad! I föreningen finns en bra tvättstuga med stort torkrum och även flera bra gemensamma utrymmen: hobbyrum, cykelrum, garage med redskap och gemensam gräsklippare samt ett litet gym med pingisbord. Centralt beläget men ändå med vackra grönområden alldeles intill och elljusspår i Odlarskogen. Endast någon minuts promenad till Mälarsjukhuset. Bra kommunikationer med busshållplats på Sveavägen och nära till Sveaplan med bla. matbutik, vårdcentral och apotek, gymanläggning och lunchrestaurang. En kort cykeltur till centrum med restauranger, kulturliv, tågstation och Mälardalens universitet etc.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Törnerosgatan 2A, Norr, Eskilstuna kommun
  • Sön 10 dec
Törnerosgatan 2A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 2
Törnerosgatan 2A, Norr, Eskilstuna kommun, bild 3

Törnerosgatan 2A

Lägenhet
Norr, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
1 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1
4 704 kr/mån
21 118 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina hörn-3:a om hela 85 kvm! Med ett fantastiskt läge precis intill Stadsparken bor du lika praktiskt och centralt som lugnt och skönt i en välordnad förening. Hela lägenheten är i ett ljust och fint skick med ett fräscht och modernt kök, stort vardagsrum, två sovrum på skilda håll i lägenheten och ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Därtill en fin balkong på husets gavel med eftermiddagssol och fin utsikt mot Stadsparken. Stora fönsterpartier i både vardagsrum och kök. Lägenheten är smidigt belägen på 1:a våningen, inga trappor in till lägenheten och entré från marknivå. BRF STRANDPALATSET Centralt boende med attraktivt läge på Norr, granne med Stadsparken. Populär och lugn förening med renoverad fastighet och god ekonomi. 3-glasfönster, solceller på taket och renoverade hissar. Tryggt ordnat med låsta portar och tag-system för de boende. Gott om parkeringsplatser utmed gatorna i området. Kabel-TV via Tele2 och fiber via Stadsnätet. Välordnade gemensamma utrymmen med tvättrum, torkrum, hobbyrum, barnvagnsrum och föreningslokal i källaren samt en fin gemensam uteplats på gården. NORR Attraktivt, lugnt och centralt läge invid den vackra Stadsparken och Eskilstunaåns glittrande vattenspegel. 5 min promenad till centrumkärnan med tågstationen för pendlaren, Mälardalens universitet, restauranger, uteställen, stadens alla busslinjer och diverse kultur. Strax intill nås även Munktellområdet som erbjuder mängder av fritidsaktiviteter. Här finns bland annat det fina Munktellbadet och idrottsanläggning i Munktellarenan. I Stiga Sports Arena anordnas även större evenemang och konserter. Promenadstråket utmed ån leder vidare genom den blommande Stadsparken mot pittoreska Gamla staden med charmig arkitektur och kullerstensgator, småbutiker, caféer och restauranger. Precis runt hörnet finns även pizzeria, konditori och flera matbutiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Friluftsvägen 27, Snopptorp, Eskilstuna kommun

Friluftsvägen 27

Radhus
Snopptorp, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
2 595 000 kr
141 + 48 m²
5 rum
508 m² tomt

På en lugn återvändsgata i populära Vilsta/Skogsängen finner du detta väldisponerade och trevliga kedjehus om 141 + 48 kvadratmeter fördelade på två våningsplan med 5 rum och kök. På det övre våningsplanet finner vi bostadens sociala ytor med kök, ett stort ljust vardagsrum samt matrum. Ett stort uterum finns ovanpå garaget med stora glaspartier mot trädgården på baksidan. Detta blir en härlig plats att samla släkt och vänner under sommarhalvåret. På övre plan finns också badrum och ett stort sovrum. Entréplan erbjuder två bra sovrum och toalett. Vidare finns här husets otroligt bra biutrymmen med tvättstuga, hobbyrum, matkällare, pannrum samt garage. Dessa tidstypiska 1960-talshus längs Friluftsvägen är rejält byggda i betong. Här finns goda möjligheter att ändra planlösning och disponering av rummen efter familjens behov. Vissa av husen på gatan har gjort om uterummet till boyta, vilket ger ett generöst men ändå lättskött hus för den större familjen! Detta hus har bekväm bergvärme, alla fönster är bytta och taket är i gott skick. I övrigt finns ett generellt moderniseringsbehov. Fiber finns indraget! Lummig och insynsskyddad trädgårdstomt i söderläge med angränsande allmänning. Tomten ligger angränsande mot Vilstaskogen med härliga promenadstigar. I Vilsta/Skogsängen bor du centrumnära men ändå med ett mycket lugnt och naturnära läge! Alldeles intill finns Vilsta friluftsområde med skidbacke, fina elljusspår, badplats, idrottshall och ridskola. Fina promenadstråk och cykelbanor leder vidare bort längs ån eller in mot centrum. I området finns flera förskolor, den nyrenoverade Skogsängsskolan. Mataffär och busskommunikationer inom smidigt räckhåll.

Magla 4, Magla, Eskilstuna kommun

Magla 4

Tomt
Magla, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
500 000 kr
2 843 m² tomt

Välkommen till Magla 4 och denna lugnt belägna tomt om hela 2843 kvm. Här kan du skapa ditt eget drömboende från grunden. Tomten är inte knuten till någon husleverantör och området är inte detaljplanerat, vilket ger större möjlighet att bygga efter egna drömmar! Ett positivt förhandsbesked för bostadsbyggnad har funnits, men har löpt ut i tid. Anslutningsavgifter för vatten/avlopp, el samt ev. fiber tillkommer. Kom ihåg att nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren! Magla i Gillberga-trakten ligger längs väg 230, ca 15 min med bil till Eskilstuna centrum eller Tuna Park. Enskilt läge med grannar nära, men utan att störa! En kort promenad till "stora vägen" leder snabbt till busshållplats och efter några minuter med bil eller en kort cykeltur nås olika badplatser. Gillberga skola (F-6) en kort bit bort är en gemytlig mindre skola. Här finns också förskola. Några kilometer bort vid Hallstavallen finns en modern lanthandel (obemannad och öppen dygnet runt!) I de lantliga trakterna kring Gillberga hittar du lätt dina smultronställen! Inte långt bort finns tex. Närsjö gård med egenproducerat kött och ägg, Öja gård med buffeluppfödning samt det populära gårdsbageriet Svart/Verkstan. Eller varför inte ta en fika i orangeriet och en vacker promenad i parken intill det sagolika Stora Sundby slott?

  • Plus

Visar alla 5