Skogsblommevägen 53

Ekerö Nyckelby/Sundby, Ekerö Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2 rum
Boarea
30 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
440 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
3 548 kr/år
Arrende
7 186 kr/år

Sommaridyll på stor hörntomt i idylliska Nibbla - För dig som längtar efter en tillflyktsort på landet erbjuds nu denna charmfulla kolonistuga med ett ypperligt läge som sista hus, på höjden, längs den lummiga grändgatan. Huset som rymmer ca 36 kvm inkluderande verandan rymmer sällskapsvänligt allrum med öppen spis, köksdel och ett sovrum med 4 bäddar. Tillbyggt utrymme intill utgången till trädgårdssidan rymmer wc-rum som är utrustad med praktisk förbränningstoalett. Under del av huset finns ett källarutrymme att nyttja för förvaring/snickarbod.

Den fritt belägna trädgården erbjuder ljuvliga möjligheter till avkopplande solstunder, spännande lek för barnen i skogsbacke och allt det goda i form av uppvuxen fruktträdgård och möjligheter till odling. Här vistas man i en lugn, rogivande miljö med närhet till badstrand och natur och någon minuts gångväg till busshållplats. Fin gemenskap i området med tillgång till gemensamma platser med solbelysta ängar, båtplats, dansbana och firande av helgdagar.

Närheten till all service på Ekerö gör att du kan dra nytta av kolonistugan på alla sätt du önskar. Du kan cykla till mataffären. Promenera till morgondoppet och sedan dra dig tillbaka till lugnet och friden i din egen värld. Möjlighet att parkera bilen alldeles intill tomten. Snabb närhet till Stockholms innerstad som nås på ca 40 minuters bilresa.

Läs gärna mer om området och föreningen på www.nibbla.se

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö