Gräftåvallsvägen 18

Berg Karta & restider

1 000 000 kr
FritidshusFritidshus

Varmt välkomna till detta mysiga fritidshus i det härliga och barnvänliga Gräftåvallen. Här bor man med ett suveränt läge nära slalombacken samt restaurang och affär. Bättre än så blir det inte!

Fritidshuset är utrustat med 6 bäddar fördelade på tre sovrum. Det är öppen planlösning mellan storstuga, matplats och kök vilket skapar en härlig plats att umgås på. Fritidshuset säljs med merparten av inventarierna såsom soffa, matbord, våningssängar m.m. Pricken över i:et är braskaminen som inte bara värmer gott utan också ger en extra mysfaktor. Den stora altanen lämpar sig utmärkt för en egen afterski.

I Gräftåvallen finns natursköna upplevelser och olika aktiviteter att sysselsätta sig med. Man kan vandra fler mil efter markerade leder sommartid och vintertid kan man gå på tur, åka längdskidor i välpreparerade spår eller varför inte ta ett åk i backen. Gräftåvallens spårsystem omfattar totalt 45 km preparerade längdspår. På Storgräftåns fäbodvall finns ett barnspår, ca 800 m, där föräldrar och barn kan träna tillsammans i skidleken. Elljusspår finns på en sträcka om 5 km. Det finns välskötta skoterleder och det är bara 200 meter till restaurang och affär där det också finns tillgång till bastu/badtunna. Fina fiskevatten finns i närområdet och till Bydalen är det endast 1,7 mil.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Fritidshus
Boarea
72 m²
Tomtarea
1 460 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
23 200 kr/år
Byggår
1966
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gräftåvallsvägen 18 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 000 000 kr
Driftkostnad
23 200 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 539
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 68 dagar sedan, den 14 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra fritidshus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips