Kommande

Ryd Kringkullen 370

Nol, Ale Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Tomtarea
2 ha
Byggår
1913
Kommande

I mysiga Ryd utanför Nödinge-Nol finns denna mindre gård som kommer att styckas av till ca 2 ha. Avstyckningen kommer ge en hage för bete samt stora ytor att skapa paddock och lösdrift för den som önskar. På fastigheten idag finner ni ett mindre boningshus om ca 2 rum och kök i ett och ett halvt plan. Huset har inte varit bebott under ett tag och kräver lite kärlek. På fastigheten finns även en något eftersatt ladugårdsbyggnad som tidigare huserat 7 stycken kor under vintertid samt agerar förråd. Här finns stora möjligheter att skapa ett mindre stall med exempelvis lösdrift eller garage för den intresserade.
Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul. Då avstyckning ej är färdigställd kommer fastigheten säljas som del av den större fastigheten inför en färdig avstyckning. Avstyckningen är pågående och beräknas att vara klar kring november 2021.
Enskilt vatten via en borrad brunn som kräver en ny pump. Avlopp är av äldre karaktär och kan ej uteslutas att det ej fungerar. Till övrigt är huset eluppvärmt och innehar även en vacker äldre vedspis.
Invändigt finns stor potential för ändring av planlösning samt extra sovrum.

Välkommen att kontakta mig för att boka en visning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.