Mäklare Karin Rolland

Karin Rolland

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokebäcksvägen 73, Kareby, Kungälvs kommun

Krokebäcksvägen 73

Radhus
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

5 495 000 kr

139 m²

5 rum

237 m² tomt

Den största husmodellen på 139 kvm som stod klar 2021 är nu till salu. Modern villa med ett förstklassigt läge i ett växande populärt område i centrala Kareby. Här kan vi erbjuda ett av områdets bästa lägen, med en fantastisk baksida med vy över ängar och nejden och med härlig eftermiddagssol. Huset erbjuder generösa sociala ytor, tre-fyra sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Sällskapsytorna på entréplan utgörs av vardagsrum och kök i öppen planlösning och de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljus. Familjen som bor här idag har valt att ha tre sovrum alla på övre plan, detta går enkelt att ändra genom att bygga ett sovrum av allrum på övre plan. Säljaren har låtit göra klart uteplatser, rabatter och en asfalterad infart. Till huset hör en stor carport med isolerat förråd. Stor härlig altan där säljaren byggt upp en pizzagrill under tak. Grilla din pizza och bjud dina gäster på en härligt stund, här finns plats för stora sociala sammankomster. Helt rätt i tiden är detta energismarta hus Svanenmärkt med låga driftkostnader. Märkningen kan också ge fördelaktiga ränteförslag från bankerna genom "grönt bolån". Nyproducerat hus ger också förutom ett underhållsfritt problemfritt boende en skattelättnad med fri fastighetsskatt dom första 15 åren. Bostaden har genom Bonava en garanti på 2 år för eventuella ”små fel”. Under den garantitiden åtgärdas funktionsfel, så kallade ursprungliga fel. Sedan finns även 10 års felbyggnads garanti. Kareby Äng är ett nyetablerat område med över 170 nyproducerade bostäder. Här ligger fokus på familjelivet i ett område som skapar rätt förutsättningar för ett behagligt vardagsliv där både vuxna och barn är i fokus. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt mellan gårdarna på flera olika lekplatser för alla åldrar. Perfekta området för dig som önskar bo familjärt omringad av vacker natur mitt i Kareby! Närhet till Kungälvs centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana. Området är populärt bland barnfamiljer och erbjuder både omtyckt mysig skola samt aktiv idrottsförening. Kareby samhälle ligger endast ca fem kilometer från centrala Kungälv. Populära badsjön Ingetorp nås på cykelavstånd samt Svartedalens naturreservat väntar också nära. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria och skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg både till Kungälv och Kode.

Ranneberg 182, Romelanda, Kungälvs kommun

Ranneberg 182

Villa
Romelanda, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 495 000 kr

71 m²

3 rum

3 021 m² tomt

Med ett fantastiskt läge finner vi detta fina och totalrenoverade enplanshus, omringad av en fantastisk natur. Har du längtat bort från stadens buller och vill ha ett bekymmersfritt boende med naturen som närmaste granne har du kommit rätt. Här går man ut på den stora terrassen och njuter av lugnet och tystnaden. Lyssnar till trädens brus och fåglarnas kvitter. Du kan avnjuta frukosten till morgonsolens strålar och avsluta dagen med grillning i eftermiddagssolen. Terrassen har sol från morgon till sen eftermiddag. Med en kort promenad från tomten genom skogen finner ni en vacker insjö om ni istället vill ta med fikan på en kortare utflykt. Svartedalens naturreservat bjuder på vackra sjöar och är känd för sin vackra natur med friluftsliv, sportfiske, vandring, bad, svamp- och bärplockning. Huset har genomgått en totalrenovering så det är bara att flytta in och njuta. Du kommer in i en rymlig hall med klinker på golvet. En stor garderob med skjutdörrar med en platsbyggd förvaring. Vidare rakt fram når vi ett stort badrum med en kombinerad tvättdel. Stilrent badrum som är helkaklat med ett grått klinker och vita kakelplattor på väggarna. Huset bjuder på två sovrum samt kök och vardagsrum. Allt har en tydlig röd tråd med ljusa färgval och golv i valnötsimitation genomgående i huset. Vardagsrummet har ett härligt ljusflöde och stora ytor för socialt umgänge. Detta rum rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Den centralt placerade braskaminen blir en riktig mysfaktor under vinterhalvåret. Köket är klassiskt och tidlöst med vita luckor och en bänkskiva i ek och ett ljust kakel. Varm välkommen att anmäla ditt intresse för mer information och inbjudan till visning. Flexibelt tillträde, snabbt tillträde går att ordna.

Lundby, Kareby, Kungälvs kommun

Lundby

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 650 000 kr

1 124 m² tomt

Välkommen till två fina plana tomter i Kareby nära Ingetorpssjön. Nu finns en av två tomter kvar. En fin attraktiv tomt redo för byggnation utanför detaljplanerat område, där positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus med garage/carport. Det soliga sydvästläget är något utöver det vanliga, rofyllt läge med vacker vy och natur runt omkring samt aktivt djurliv. Kort promenad från badsjö och vacker natur. Tomtstorleken är dessutom generös och skapar alla möjligheter för att få plats utan kompromisser. I förhandsbeskedet har man ansökt om enskilt vatten och gemensamt avlopp. För dig som önskar bo i ett trevligt område med vacker natur med närhet till Kareby och Kungälv centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana! Området är populärt bland barnfamiljer, omtyckt mysig skola och aktiv idrottsförening. Kareby centrum ligger endast ca fem kilometer från Kungälvs centrum en stadsdel som växer, nu står även det nya köpcentrum klart. Ingetorpssjön är en populär fin badsjö som ligger på kort avstånd samt Svartedalens naturreservat. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria, skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg in till Kungälvs centrum från Kareby. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men det finns husförslag och kostnadskalkyl att få på förfrågan.

Långa gatan 7, Skepplanda, Ale kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Långa gatan 7

Villa
Skepplanda, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

3 150 000 kr

128 m²

5 rum

647 m² tomt

Kommande försäljning - inom kort! Perfekta huset för barnfamiljer i hjärtat av Skepplanda! Detta huset stod färdigt 1999 och då är det uppbyggt på nytt helt från grunden. Detta gör att det i jämförelse med de andra husen i området som är från 70-talet har en bättre byggnadsteknisk standard. Samt en bättre isolering och värmesystem vilket ger lägre driftkostnader. Huset är väldigt trevligt beläget med en av områdets största tomter i området. En trevlig planlösning med stora sociala delar på entré plan med utgång till en stor härlig altan. Utöver dom sociala delarna finner man ett stort sovrum och ett stort trevligt helkaklat badrum på första plan. På övre plan finner vi tre sovrum eller om man som ägaren idag vill nyttja det till två sovrum och ett extra allrum. Vi finner även på detta plan ett helkaklat badrum. Beroende på kommande familjs behov går det att bygga om till fyra sovrum på övre plan om man så önskemål finnes. Praktiskt med en asfalterad uppfart samt en stor carport och ett stort garage med med bra förrådsdel. Fiber är indraget. Här bor du centralt i ett barnvänligt område med gångavstånd till skola, förskola, affär och simhall. Närhet till bra kommunikationer från Albotorget vidare till Göteborg, Trollhättan samt shopping i Älvängen eller på Ale Torg. Välkommen att kontakta mäklare för mer information och löpande uppdateringar.

Västerhöjdsvägen 89, Kärna, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 89

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 195 000 kr

104 m²

4 rum

5 393 kr/mån

30 721 kr/m²

Nytt parhus i hög kvalitet i populärt familjevänligt område. Detta projekt är slutsålt och alla husen är tillträda. Nu är det första huset som säljs på andrahandsmarknaden och dessutom med ett väldigt attraktivt läge i området. Trevligt tvåplanshus med utgång till uteplats från de sociala planet. Med ett av områdets bästa lägen har man en stor altan som vetter mot skogen och härlig eftermiddagssol. Detta hus har en trevlig öpoen planlösning med stora härliga fönster och genomgående moderna fina val. Sociala delar på entré plan samt badrum med tvättstuga. På plan två finner vi tre sovrum, allrum och badrum. Eget förråd och två parkeringsplatser varav en med elstolpe. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum med barnomsorg och busstation. Detta hus har en påkostad inredning av hög kvalité och flera tillval. Husen i området är belägna mitt i en dal, en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, Marbodalkök, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i båda plan. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

  • Uteplats
Heavägen, Lycke/Tofta, Kungälvs kommun

Heavägen

Tomt
Lycke/Tofta, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 600 000 kr

1 200 m² tomt

En av två fina tomter kvar i natursköna Lycke står nu färdiga för nya ägare att bygga sitt drömhus på. I Lycke får man det bästa av två världar med promenadavstånd till salta bad och båtliv samtidigt som en fin naturmiljö med vackra promenadstråk väntar direkt utanför dörren. Kärnas samhälle med service och omsorg ligger precis som välbesökta Marstrand på ett behändigt avstånd. För den som golfar finns det flera populära klubbar i närområdet. Tomten är inte knuten till någon viss husleverantör. Kontakta oss för att få en sammanställning och offert. Det finns förberett med en väg in till tomterna, en del röjning har skett på tomterna. Eget vatten och avlopp. Att bygga nytt boende ger många fördelar. Förutom ett nytt hus får du fördelar som låga driftkostnader, underhållsfritt många år, fri fastighetsskatt dom första 15 åren mm. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Karin Rolland, 0733-281108 för intresseanmälan och mer information!

Västerhöjdsvägen 90, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 90

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 650 000 kr

115 m²

4 rum

5 186 kr/mån

31 739 kr/m²

I Hus A bor du på 115 välplanerade kvadratmetrar. Trevligt 2-plans med en större balkong från övre plan och utgång till en mindre altan från dom sociala delarna på entréplan. Detta hus har en öppen social planlösning. Tre sovrum och allrum på övre plan. Två rymliga helkaklade badrum ett i varje plan. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att lägga till ett extra sovrum på entréplan. Eget förråd och två parkeringsplatser möjligheter att välja till elstolpe som tillval. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum och busstation. Bilderna är illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Västerhöjdsvägen 74, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 74

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

4 095 000 kr

122 m²

4 rum

5 421 kr/mån

33 566 kr/m²

I Hus B bor du på 122 välplanerade kvadratmetrar. Trevligt 2-plans med en större balkong från övre plan och utgång till en mindre altan från dom sociala delarna på entréplan. Detta hus har en öppen social planlösning. Tre sovrum och allrum på övre plan. Två rymliga helkaklade badrum ett i varje plan. Den flexibla planlösningen erbjuder möjligheten att lägga till ett extra sovrum på entréplan. Eget förråd och två parkeringsplatser möjligheter att välja till elstolpe som tillval. Nära naturen och bekvämt avstånd till Kärna centrum och busstation. Bilderna är illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Kärna Hills, null, Kungälvs kommun

Kärna Hills

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

fr. 3 650 000 kr

115-122 m²

4 rum

5 186 kr/mån

Nya parhus med tillträden från maj-juni 2023. Nytt koncept där man får hyra huset i 2 år för att sedan få förtur att sedan köpa bostaden till ett reducerat pris. Helt vanligt hyreskontrakt där du själv väljer om du vill gå vidare med ett köp. Kontakt oss så berättar vi mer om upplägget. Parhusen/radhusen kommer ha en påkostad inredning av hög kvalité. Husen ligger i en grön skön oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Husen präglas av hög standard, rostfria vitvaror, designade helkaklade badrum, klinker i hall och tvättstuga, stora fönster, vattenburen golvvärme i entréplan. Till varje hus finns ett förråd samt två parkeringsplatser, altan från dom sociala delarna och balkong från andra våningen. För dig som önskar bo i ett nytt trevligt område med närhet till Kärna centrum, barnomsorg, hav, golfbana och bra kommunikationer är detta tillfälle något för dig! I Brf Kärna Hills kommer du bo i ett nyproducerat trevligt bostadsområde. På bara några minuters promenad till busstationen tar du dig enkelt vidare med bra förbindelser till både Kungälv, Ytterby och Göteborg. Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge. Bilderna är en illustrationsbilder, miljön och trädgård kan skilja sig från verkligheten. Möjlighet att göra tillval på bland annat köksdetaljer som färg på köksluckor, bänkskivor, kökshandtag, invändiga färger, färg på kakel och klinker samt eltillval som spotlights mm. Delar i den tekniska beskrivningen kan komma att ändras. Som köpare får man information om detta ifall någon detalj ändrats inför förhandsavtalet.

  • Nybyggnadsprojekt
Pussen 500, Ryd, Ale kommun

Pussen 500

Tomt
Ryd, Ale kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ale

695 000 kr

1 938 m² tomt

Lantligt belägen tomt med ett naturskönt läge nära sjön Pussen. Här finns möjlighet att skapa ett eget boende med plats för den växande familjen. Fastigheten ligger nära tillfartsväg och här tar du dig på ett bekvämt sätt till Nödinge/Nol eller varför inte till Floda/Lerum. I dagsläget finns inget förhandsbesked så en klausul om detta kommer att skrivas in i köpekontraktet och skulle förhandsbesked ej erhållas kan begäran om köpets återgång begäras. Tillträde enligt överenskommelse För visning och mer information var vänlig och kontakta mäklaren.

Visar alla 10