Gammelstillavägen 77

Gammelstilla, Hofors kommun Se på karta

2 550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
54 m²
Biarea
17 m²
Tomtarea
7,6 ha
Uteplats
Ja
Byggår
1909

Fantastisk möjlighet att förvärva charmiga Björklunda gård med sina 7,5ha mark! Med enskilt läge finns här möjligheter för dig som vill bygga upp din egen hästgård eller som önskar hålla med annan djurhållning. Detta är också en magisk plats för dig som vill bo med lugnt läge och naturen som omgärdar dig. Trivsamt uterum finns i anslutning till bostadshusets entré med plats för flera utegrupper att sitta vid. Husets planlösning bjuder idag på två sovrum, vardagsrum/matrum, kök, toalett och ett allrum. I källarplan finns förvaringsmöjligheter samt att man här tidigare haft duschkabin.

På den tilltagna trädgårdstomten med fruktträd kan du odla ditt trädgårdsintresse liksom umgås med familj och vänner och de härliga gräsytorna ger samtidigt barnen gott om plats för lek. Trädgården nås av solens alla timmar där flera sköna favoritplatser kan hittas för avkoppling samt att du här kan ta ett svalkande dopp i den egna dammen med brygga.
På tomten finns också gästhus med möjlighet till extra sovplatser, generationsboende eller för dig som önskar kunna ha egen verksamhet hemma. Här finns idag också två oisolerade ekonomibyggnader/ladubyggnader att nyttja som förvaringsutrymmen.

Från fastigheten når du ortens matvarubutik, förskola, skola, gästgiveri, fotbollsplan och ridbana inom 5 km.

Välkommen till Björklunda gård!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sandviken

Kontakta mäklaren

Patricia Lüdke

SkandiaMäklarna Sandviken
Mäklare Patricia Lüdke, SkandiaMäklarna Sandviken
070-694 00 52