Beateberg Lindåsen 11-13

Lindåsen, Töreboda kommun Se på karta

8 850 000 kr

10 450 000 kr -15 %
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
64 rum
Boarea
1 910 m²
Tomtarea
34 ha
Byggår
1920
Driftkostnad
77 768 kr/år

Nu finns det tillfälle att förvärva denna ljuvliga fastighet. Fastigheten präglas av sitt unika läge och herrgårdsmiljön. Man finner en vacker byggnad i funkisstil med bland annat femton sovrum, stor salong med fantastisk utsikt mot parken, biblioteket/matsalen med plats för cirka 30 sittande gäster samt ett stort kök godkänt för restaurangverksamhet. I denna byggnad finns dessutom en relaxavdelning med bastu.

I omedelbar närhet ligger annexbyggnaden med bland annat tolv sovrum, gymrum och stora samlingsutrymmen och en tegelvilla inbäddad i en fruktträdgård.

På fastigheten hittar man även en ekonomibyggnad, ett äldre stall, tre garage samt jordkällare och ligghall. Marken består av blandskog, beteshagar och ängar. Till fastigheten tillhör en del av Lilla skogssjön, en bäck och flera dammar vilket bidrar till en unik biologisk mångfald.

På fastigheten finns en anlagd motionsslinga, promenadstigar samt en parkliknande trädgård med fruktträd och blomsterrabatter. Goda möjligheter till jakt och fiske på egen mark. Fastigheten är dessutom lämplig för besöksverksamhet, rehabilitering, generationsboende och/eller hästgård.

Till de närliggande städerna Mariestad, Töreboda, Karlsborg och Tibro och sjöar Vänern och Vättern tar
man sig med bil på cirka 20-30 minuter. Göta kanal med sjön Viken ligger enbart tre kilometer från fastigheten.

Varmt välkomna att boka en visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Christian Johansson

Hemverket AB
Mäklare Christian Johansson, Hemverket AB
0776-71 16 11

Visningstider

  • 24
    sep
    Imorgon kl. 12:00–16:00
    Välkommen att boka in dig till visning. Har du frågor inför visningen kontaktar du säljaren enklast via kontaktformuläret på objektsbeskrivningen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.