Näslägden 120

Häggenås, Östersunds kommun Se på karta

2 250 000 kr

2 475 000 kr -9 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
114 m²
Tomtarea
16 ha
Byggår
1937
Driftkostnad
29 100 kr/år

Välkommen till natursköna Näslägden och detta Per Albin-torp med en prunkande trädgård. Ca 38 km från Östersund finner ni denna lantliga idyll. En trevlig gård med skog om 11 ha som är väl lämpad för djurhållning.
Gården ligger trevligt placerad i ett öppet odlingslandskap med skogen som närmsta granne.

Huset som byggts ut inrymmer kök, vardagsrum, fyra sovrum varav ett med öppen spis, två badrum samt ett loft.
Från den tillbyggda rymliga entrén kommer man in i den gamla husdelen och kliver direkt in i det härliga lantliga köket. Här finns plats för stort matbord med plats för många middagsgäster. I köket har den gamla vedpannan bevarats, det är även den som står för uppvärmningen av huset. Från köket når man en liten toalett med dusch. I den här delen av huset finns ett sovrum på nedre planet med en öppen spis. Trappan leder upp till vardagsrummet, ett sovrum och ett större kaklat badrum som även används som tvättstuga.
I den tillbyggda delens nedre plan finns två sovrum och utgång till den stora altanen, härifrån kommer man också ner i en mindre källare. Från en egen trappa i denna del kommer man upp till ett mysigt loft som kan användas som gästrum, allrum eller kanske som hemarbetsplats.

Utöver bostadshuset finns en ladugård, dubbelgarage, snickarverkstad, loge, timrad bod med vedförråd och en koja med hela 4 våningar.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55