Stenstorp 1

Stenstorp, Falköping Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
140 m²
Biarea
114 m²
Tomtarea
5,8 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
27 132 kr/år

Gårdsfastighet fint belägen intill ån Pösan och i anslutning till Stenstorps samhälle. Gården om ca 5,8 HA är uppdelad på två skiften varav ett litet skogsskifte inom naturreservatet på Billingen. På fastigheten finns en trevlig souterrängvilla i 1½-plan med källare och vidbyggt dubbelgarage. Bostadshuset har en total yta på 254 kvm och rymmer bland annat kök med utgång till stor altan, vardagsrum, fyra sovrum samt dubbla badrum. Bostadshuset fick nya fönster samt nytt tak 2019/2020 och uppvärmning sker via markvärmepump. På fastigheten finns även magasin med garage, förrådshus samt ladugård med boxar och maskinhall. Kommunalt vatten och avlopp. Fastigheten är besiktigad och säljaren kommer att teckna en så kallad dolda fel-försäkring.

Fastigheten är belägen i anslutning till Stenstorp samhälle. Stenstorp ligger bra beläget med närhet till både Falköping och Skövde. Här erbjuds ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsaffär, café, pizzeria, vårdcentral, bibliotek, skola, förskola, utomhusbad, fotbollsplan samt sporthall. Stenstorp har höga natur- och kulturvärden, bland annat ligger Faledreven inom området. Tack vare västra stambanan som passerar Stenstorp har man goda kommunikationsmöjligheter med tåg och kan smidigt ta sig åt både Göteborg- och Stockholmshållet.

Vi anpassar våra visningar efter rådande omständigheter och de restriktioner som gäller samt era önskemål. Önskar ni komma själva så prata med oss.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 16
    jun
    Ons 16 jun kl. 17:00–17:30
    Varmt välkommen med din anmälan hos Fastighetsbyrån!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.