Svedjebo 28

Svedjebo 28, Hudiksvall Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
167 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
4,2 ha
Byggår
1929
Driftkostnad
32 100 kr/år

Välkommen till vackra Dellenbygden och Skinnargården i Svedjebo, Bjuråker. Gården som har anor från 1700-talet var under en tidsperiod på 1800-talet bygdens lanthandel. Under de senaste 10 åren har bostadshuset genomgått en total förvandling och har renoverats från golv till tak på ett mycket smakfullt sätt i äldre stil med en modern framtoning.

Bostaden omfattar på entréplan rymlig entré/hall, kök med inredning från marbodal, vedspis och skafferi, vardagsrum med kakelugn och utgång till inglasat uterum som är varmbonat, två sovrum samt kakelklätt duschrum. På övre plan finns allrum, två sovrum samt toalett. I källaren finns ett trivsamt relaxrum med kamin, kakelklätt duschrum/badrum med badkar, dusch och bastu, tvättstuga, toalett samt förrådsutrymmen. Genomgående hög standard med trägolv, trätak, kakelklädda våtutrymmen, gedigen köksinredning mm framhäver bostadens kvalité.

Bekväm uppvärmning med golvvärme och en ny värmepump med jordvärmeledning (600 m). I övrigt har bostaden ett nytt tak, ny och tilläggsisolerad fasad, nya 3-glasfönster samt ny dränering. Nyanlagd 3-kammarbrunn med infiltration och borrad vattenbrunn. Fastigheten är fiberansluten.

Jordbruksfastighet med en totalareal på ca 4,1 ha varav större delen är åkermark, lämplig för djurhållning. Trevlig trädgårdstomt med bland annat hallonbuskar, äppelträd och trädgårdsland som är inramad av en nyanlagd gärdsgård. På fastigheten finns även 2 st logbyggnader med ett flertal förrådsutrymmen, carport, hundhus med rastgård samt en lada.

Läs mer om den vackra dellenbygden på https://www.dellenriket.se/

Välkomna att kontakta mäklare för mer information och visningsbokning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Hudiksvall