Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hammarsvallsvägen 11, Delsbo, Hudiksvalls kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Hammarsvallsvägen 11

Villa
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 850 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Hammarsvallsvägen 11 i Delsbo - en charmig bostad från 30-talet i ett barnvänligt område! Här erbjuds en fin trädgårdstomt med gott om gräsyta som ramas in av en klassisk gärdesgård, perfekt för barnens utelekar. Bostaden inrymmer bland annat ett stort lantligt kök, fyra sovrum, vardagsrum, duschrum och en vacker inglasad veranda vid entrén. På baksidan av huset finns altan samt carport för två bilar. Grunden är dränerad ca 2013, värme genom bergvärmeanläggning och fiber finns indraget. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ankargatan 26, Söder, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 26

Lägenhet
Söder, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
675 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 255 kr/mån
13 107 kr/m²

Välkommen till Ankargatan och denna trevliga tvårummare med renoverat badrum och balkong i västläge. Bostaden inrymmer hall med bra förvaringsmöjligheter tack vare klädkammare, fullt utrustat kök med matplats och ljust vardagsrum med utsikt mot havet mellan husen. Sovrum med platsbyggd skjutdörrsgarderob och utgång till balkong samt ett renoverad dusch/wc med tvättmaskin. Ett större vindsförråd samt ett källarförråd ingår även det till bostadsrätten. Föreningen tillhandahåller gemensamt el- samt bredbandsavtal som båda läggs på avgiftsavierna. Smidigt och förmånligt! I området finns grönområden, trevliga promenadstråk samt närhet till centrum och mataffär. Goda kommunikationsmöjligheter med hållplats för stadsbussarna på gatan strax nedanför. Välkommen på visning!

Rossjövallen 115, Rossjön-Delsbo, Hudiksvalls kommun

Rossjövallen 115

Villa
Rossjön-Delsbo, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
850 000 kr
60 m²
2 rum
5,1 ha tomt

Med avskilt och rofyllt läge kan vi nu erbjuda ett vinterbonat fritidshus vid sjön Rossjön beläget mellan Delsbo och Hudiksvall. Här finns chansen att få tillgång till strandtomt med soligt läge, enklare brygga och möjlighet till båtplats samt goda fiskemöjligheter. Försäljningen omfattar två fastigheter med öppet läge och en total areal på ca 5 ha fördelat på både åker- samt skogsmark. Med marken följer även vedtag för husbehov och jakträtt på älg och småvilt via Svartvallens jaktklubb. Välbyggt och gediget bostadshus omfattande kök med spispanna och vedspis, storstuga med öppen spis samt sovrum med öppen spis. Låga driftskostnader då bostaden saknar elanslutning och har solpaneler installerade. Uppvärmning sker via vattenburet system till spispannan. Vatten från källa. Uthus omfattande förråd och enklare garage. Rossjövallen ligger ca 15 km från Näsviken och ca 30 km från Delsbo centrum där de flesta bekvämligheter finns. Varmt välkomna på visning!

Knutslundavägen 13, Knutslunda, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Knutslundavägen 13

Villa
Knutslunda, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 150 000 kr
120 m²
6 rum
567 m² tomt

Välkommen till Knutslundavägen 13 - en välplanerad bostad i 1 1/2 plan med barnvänligt läge och närhet till centrala Delsbo samt Avasjön med badmöjligheter. Rymlig och välplanerad bostad med gott om förvaringsutrymmen. Planlösningen på entréplan inrymmer hall, kök, duschrum, två sovrum varav ett med en rymlig klädkammare, vardagsrum med utgång till altan samt tvättstuga. Välbevarat kök utrustat med spis/ugn (äldre), kyl/frys samt fläkt är utbytt under senare år. Tvättstugan är placerad bakom köket och är utrustad med tvättmaskin, tvättho och ny varmvattenberedare. Ovanvåningen erbjuder allrum, duschrum och ytterligare tre sovrum. Kommunalt V/A, fiber finns indraget samt låga driftskostnader. Lummig och härlig trädgård med gräsmatta, buskar, träd och en fantastisk vinranka som varje år ger vindruvsskörd. På baksidan i soligt läge finns altan under tak och på framsidan finns garage med asfalterad uppfart. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i Delsbo. Här bor man nära naturen med lekplats, badmöjlighet vid gemensam flytbrygga i Avasjön strax nedanför bostadsområdet, härliga vandringsstråk, ridvägar samt närhet till allt vad Dellensjöarna erbjuder. Nära till centrala Delsbo med bl.a. mataffärer, skola, restauranger, apotek och bank. Från bostadsområdet finns gång/cykelväg som leder till förskola, skola och centrala Delsbo. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Fiskvik 246, Fiskvik, Nordanstigs kommun

Fiskvik 246

Villa
Fiskvik, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
395 000 kr
81 + 70 m²
2 rum
3 505 m² tomt

Välkomna till Fiskvik 246 - en fastighet med bostadshus, vidbyggd loge och rymlig tomt med lantligt läge. Här kan vi erbjuda ett boende med renoveringsbehov strax utanför centrala Bergsjö. Bostaden erbjuder hall, kök utrustat med spis/ugn, fläkt, kyl och vedspis, duschrum med separett, vardagsrum med vedspis och kammare som kan fungera som sovrum eller allrum. En trappa upp finns ett inrett och isolerat sovrum med kattvind och gott om plats för förvaring i den oisolerade delen. Från hallen på nedre plan nås logen och ett sommarrum passande för gäster. Ett boende som passar både som permanentboende eller fritidsbostad. Rymlig tomt med lummiga träd och buskar i ett vackert jordbrukslandskap. Här finns även goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade samt möjlighet till förvaring av den egna skörden i jordkällare. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ditt framtida boende i Fiskvik, Bergsjö. I centrala Bergsjö finns förskola, skola, mataffär och ca 3 mil bort kan man njuta av både skidåkning samt bad på Hassela Ski Resort. Centrala Hudiksvall nås inom ca 40 km och Sundsvall ca 55 km. Varmt välkomna att kontakta oss för att boka er visning!

Skeppsdalsvägen 10 B, Centrum/Fiskarstan, Hudiksvalls kommun

Skeppsdalsvägen 10 B

Lägenhet
Centrum/Fiskarstan, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
4 205 kr/mån
23 750 kr/m²

I utkanten av Fiskarstans charmiga villakvarter finns denna trivsamma trerummare med egen ingång och balkong. Föreningen är solid, har egen innergård och varmgarage med plats tillgänglig för den nya innehavaren. Lägenheten ljus och luftig och ligger som övriga av föreningens treor en våning upp från markplan. Planlösningen omfattar en välkomnande hall med klädkammare samt vardagsrum, två sovrum, kaklad wc/dusch och kök en trappa upp. Balkongen nås från ett av de två sovrummen och är vänd mot föreningens innergård. Vid den egna entrén finns ett tillhörande kallförråd medan man har ytterligare ett varmbonat förråd i föreningens källare. Som boende i föreningen har man tillgång till mysig innergård med lusthus och utemöbler under säsong. Soprum på gården samt tvättstuga, övernattningsrum och cykelförråd i källarplan. Gemensamt upphandlad bredband/tv och bostadsrättstillägg. HSB Brf Skeppet är en mycket fin och välskött förening med låga avgifter och närhet till det mesta, såsom skolor, gym, Borgarparken, båthamn och centrum. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Ankargatan 29a, null, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 29a

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
650 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 2/3
5 898 kr/mån
10 906 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på Ankargatan med vacker havsutsikt från både vardagsrummet och balkongen. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med behagliga färgval och renoverat duschrum. Bostaden erbjuder en hall med avhängningsmöjligheter, duschrum med duschväggar av glas, kök med plats för matbord och ljust vardagsrum som öppnar upp mot en balkong där du kan njuta av havsutsikten. Sovrummet är utrustat med en praktisk platsbyggd garderob som maximerar förvaringsutrymmet. Föreningen har ett högt läge med fina grönområden och närhet till centrum och västra hamnen. Allt du behöver finns inom gångavstånd, från gym och restauranger, caféer till andra bekvämligheter. Perfekt för en aktiv livsstil. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med stadsbussarnas hållplats precis nedanför. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Södra Hamnskäret 2, Bergön, Hudiksvalls kommun

Södra Hamnskäret 2

Övrigt
Bergön, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 900 000 kr
30 + 60 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Södra Hamnskäret vid Björnsundet Bergön - Här kan vi erbjuda en otroligt fin fritidsbostad bestående av en sjöbod med strandtomt och till det en helt egen sandstrand samt brygga. Fastigheten omfattar en sjöbod i mycket gott skick, tomt med grönytor, gistvall, fina uteplatser och framförallt ett enastående sydvästläge med fantastiska solnedgångar. Sjöboden inrymmer bland annat kök, rum med plats för matplats och sovdel, kamin, en båtlänning som inretts för mer bostadsyta, sovrum på övre plan och bastu. Fastigheten är i mycket gott skick med bland annat nymålade/nya fönster, ny kamin, ny varmvattenberedare och nytt bastuaggregat. Fastigheten nås via båttur från Björnsundet där båtplats finns. Väl på ön finns indragen el och vatten från brunn. Välkommen att kontakta oss för visning av detta somriga skärgårdsläge.

Norrdellsvägen 248, Norra Dellen, Hudiksvalls kommun

Norrdellsvägen 248

Villa
Norra Dellen, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 750 000 kr
100 m²
3 rum
1 221 m² tomt

Upptäck idyllen vid Norra Dellen och denna charmiga villa med ett högt och soligt läge! Här kan du njuta av lugnet och den vackra utsikten över sjön och de blånande bergen från den rymliga altanen eller från något av de två mysiga inglasade uterummen. Byggd år 2013 bjuder detta hem in dig med en öppen och ljus planlösning som omfattar rymligt allrum med ett vackert ryggåstak och en värmande kamin, ett modernt kök, två sovrum och ett stilrent duschrum. Med vattenburen golvvärme via kamin, elpanna och solpaneler är bekvämligheten alltid säkerställd. Slappna av och njut av ett avkopplande bad i det inbjudande spabadet. Den välskötta tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling med en planerad gräsmatta och generösa parkeringsmöjligheter. Dessutom finns en praktisk jordkällare, gäststuga och en carport med förråd. Bara en kort promenad bort ligger Brunkestrands fina och barnvänliga sandstrand, perfekt för härliga dagar vid vattnet. Varmt välkommen in med din intresseanmälan!

Fjäle 25, Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun
Fjäle 25, Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun, bild 2
Fjäle 25, Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun, bild 3

Fjäle 25

Fritidshus
Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
795 000 kr
54 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Välkomna till Fjäle, Enånger och detta trivsamma torpställe! Här kan ni spendera er lediga tid i en mycket rogivande miljö med naturen in på knuten. Bostadsbyggnaden är uppförd under 60-talet och utbyggd i två omgångar. Planlösningen inrymmer kombinerat kök och allrum, duschrum och två sovrum. Altan finns i anslutning till entrén samt så finns fristående uterum på tomten. Utöver detta finns också en gäststuga med två rum med plats för flera bäddar. Fiber finns indraget. Lättskött tomt med gräsmatta och liten blomsteräng bakom uterummet som kan nyttjas för odling. Sommarvatten från brunn och wc-avlopp till sluten tank. Från fastigheten är det en kort promenad på ca 1 km till havet, områdets båthamn och badplats. Snabbt tillträde är möjligt, varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er visning!

  • Premium
Andra Parkgatan 2A, Centrum/Väster, Hudiksvalls kommun

Andra Parkgatan 2A

Lägenhet
Centrum/Väster, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
850 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 946 kr/mån
14 050 kr/m²

Strax väster om centrum och ett stenkast från Hudiksvalls sjukhus hittar vi Brf Parkgården i det trivsamma och promenadvänliga området kring Tingshuset. Här äger föreningen två bostadshus omfattandes totalt 24 lägenheter. Hiss finns i båda husen. Lägenheten omfattar två rum och kök med en rymlig hall centralt i bostaden. Här finns bland annat inglasad altan i väster, vackert burspråk i vardagsrummet och kök i vitt utförande. I det kaklade badrummen finns möjlighet att installera tvättmaskin. Ett mycket praktiskt boende med gångavstånd till det mesta som Hudik har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Hiss
Nickora 200, Nickora, Hudiksvalls kommun

Nickora 200

Villa
Nickora, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 675 000 kr
176 + 33 m²
6 rum
3 475 m² tomt

Välkommen till den idylliska byn Nickora och denna rymliga familjevilla med fint läge och altan mot sydväst. Här erbjuds ett lantligt boende med många positiva egenskaper som jordvärme, fristående garagebyggnad med lägenhet ovanpå och gårdsbyggnad med två stallboxar. Bostadshuset är rymligt och passar den större familjen. På entréplanet möts du av en centralt placerad hall, kök med nyare vitvaror, ett sovrum, rymligt vardagsrum, kaklat badrum, tvättstuga och ett pannrum med groventré. På övre plan finns ytterligare fyra sovrum och en möblerbar hall - perfekt som tv-rum åt barnen. På tomten finns flera fristående byggnader varav garaget med dubbla portar är det största. Här har man nyinrett hela garaget som passar för både mek och bilförvaring. Isolerat och varmbonat med gjuten platta och vattenburen golvvärme via jordvärmepumpen i bostadhuset. På ovanvåningen där det tidigare endast var kallvind finns nu den nyinredda lägenheten. Här finns en spännande planlösning med charmiga snedtak, förberett för badrum och nyinstallerade fönster/balkongdörr. Förutom garaget finns en gårdsbyggnad med förvaring och två boxplatser, vidbyggd carport och även ytterligare förrådsbyggnader. Stor tomt med möjlighet till djurhållning i liten skala och gott om utrymme för både lek och odling. Välkommen på visning!

Västra Tullgatan 34A, Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Västra Tullgatan 34A

Lägenhet
Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
895 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 658 kr/mån
23 247 kr/m²

Välkommen upp till denna härliga enrummare i populära Brf Hudiksvallshus 2! Lägenheten är belägen högst upp i husets västra gavel, här bor du helt insynsskyddat och ostört som enda lägenhetsinnehavare på detta våningsplan. Gott om ljusinsläpp tack vare fönsterpartiet mot den inglasade och väl tilltagna balkongen. Balkongen kan användas som extra rum stora delar av året och erbjuder eftermiddags- samt kvällssol. Välplanerad med kokvrå, möblerbart rum, duschrum, hall med goda förvaringsmöjligheter och dessutom ett tillhörande stort förråd som nås mycket förmånligt inifrån lägenheten. Lägenheten har genomgått en renovering med nylagt laminatgolv i det möblerbara rummet. Målade väggar och tak i rummet samt så är balkonggolvet målat och försett med vita golvplattor som är UV-stabiliserade samt beständiga mot blekning. Här bor man med närhet till det mesta som Hudiksvalls centrum har att erbjuda, och alldeles runt hörnet finns bland annat snabbmatsrestaurang, dygnet-runt-öppen mack, busshållplats, Holmen Center och vackert promenadstråk runt Lillfjärden. Välskött förening med optimal placering för dig som vill bo centralt, dessutom låg månadsavgift. Varmt välkomna med er intresseanmälan redan nu!

  • Energieffektiv
Moningssand Skogsvägen 13, Moningssand, Nordanstigs kommun

Moningssand Skogsvägen 13

Fritidshus
Moningssand, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 650 000 kr
63 m²
2 rum
1 285 m² tomt

Välkomna till Skogsvägen 13 i gemytliga Moningssand - en riktig sommarpärla längs med Norrlandskusten. Här har vi nu förmånen att presentera en välskött fastighet belägen ca 300 m från områdets sandstrand som inbjuder till härligt sköna sommardagar. Fastigheten omfattar utöver bostadshuset ett gårdshus med ett utrymme för hobbyverksamhet samt en isolerad del med dusch, vedeldad bastu och tvättmöjligheter. Gäststuga, vedbod och fantastisk trädgård med odlingar, rabatter med perenner, fruktträd, bärbuskar och fläderträd samt ett förråd för trädgårdsredskap. Låga driftskostnader med uppvärmning via luftvärmepump och möjlighet att elda i en centralt placerad Contura kamin. Med placering i soligt läge finner man det charmiga bostadshuset med vackert ljusinsläpp och inglasad altan. Planlösningen erbjuder ett kök i ljust utförande med köksö, utrustat med spis/ugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Hall med plats för avhängning, vardagsrum med kamin och utgång till inglasat uterum, sovrum och duschrum utrustat med vikbara duschväggar, wc och tvättställ samt förvaring i skåp. Det inglasade uterummet har ett trädäck i anslutning samt en trappa ned till den trevliga trädgården. Gårdshuset har en underbar amerikansk veranda där man kan ta skydd från solen en varm högsommardag. Fastigheten är fiberansluten. Hela fastigheten är mycket välskött och i gott skick med falsat plåttak på bostadshus, gäststuga, förråd samt vedbod. Det havsnära läget med fina stränder bringar mervärde sommartid och för den vandringsintresserade finns flertalet leder i området, för den sportintresserade finns Sörfjärdens golfklubb och padelbana i närheten eller varför inte en dag på havet med fiskespöet. Ett boende för dig som värdesätter ett hem där varje detalj omsorgsfullt har utvalts för att skapa ett hem att trivas i. Moningssand är en riktig kustpärla belägen mellan Hudiksvall och Sundsvall utmed den populära norrlandskusten. Perfekt för pendling med ca 55 km till Hudiksvall och ca 45 km till Sundsvall och ca 15 kilometer till Gnarp och E4 som tar dig vidare. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Brandänge 101, Njutånger, Hudiksvalls kommun

Brandänge 101

Villa
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
995 000 kr
115 m²
5 rum
1 127 m² tomt

Välkommen till Brandänge 101, en idyll för den naturintresserade! Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet med lugnt och naturskönt läge i Brandänge, Njutånger. Bostadshus om 115 kvm med trevlig trädgårdstomt angränsande mot skogsmark. Planlösningen på entréplanet inrymmer hall, kök utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis/ugn och vedspis samt plats för matbord samt utgång till inglasad altan. Sovrum, vardagsrum med härligt ljusinsläpp och öppen spis samt duschrum som renoverades 2022 med wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Ovanvåningen rymmer hall och ytterligare tre sovrum med förvaringsmöjligheter. Lummig och uppväxt trädgård med buskar och planteringar med tillhörande mark om 1127 kvm vilket möjliggör odling i mindre skala. På tomten finns en vedeldad bastu, förråd med gott om utrymme för ved och annan förvaring, ytterligare ett fristående förråd samt en hundgård. Eget vatten via borrad brunn och trekammarbrunn med infiltration. Här bor man med direkt närhet till skog och mark med bär-/svampskogar samt ett flertal fiskesjöar och badsjöar. Under vintertid går skoterled i närheten. Ca 9 km till Njutånger med skola och förskola, 13 km till Iggesund med matbutik, apotek, förskola och skola. Pendlingsavstånd till Söderhamn, ca 45 km, likväl som Hudiksvall 25 km. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

Årskogen 421 och 423, Årskogen - Bösjön, Nordanstigs kommun

Årskogen 421 och 423

Fritidshus
Årskogen - Bösjön, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
995 000 kr
106 + 9 m²
3 rum
4 230 m² tomt

Välkommen till Årskogen 421 och 423 - ett högt läge med närhet till Bösjön! Här kan vi nu erbjuda tre fastigheter med strandnära läge som passar både som året runt boende och som fritidshus. Med placering i soligt läge finner man det charmiga bostadshuset, på Årskogen 421, med härligt ljusinsläpp och uteplats i söderläge. Planlösningen på entréplan erbjuder kök med golvvärme, utrustat med kyl/frys, spis/ugn, fläkt, diskmaskin samt plats för matbord och utgång till uteplats. Vidare finns allrum med kamin, vardagsrum med öppen spis, tvättstuga, hall och duschrum utrustat med wc, tvättställ och dusch. Ovanvåningen rymmer två sovrum och toalett med duschmöjlighet. Uppvärmning via direktverkande el och luftvärmepump samt en öppen spis och kamin att elda i under de kyliga årstiderna. Årskogen 423, den angränsande fastigheten, är bebyggd med ett rejält härbre om 35 kvm som används som sovstuga sommartid och nås via en stig från 421:an. Här sitter en kamin för uppvärmning samt elelement. På tomten finns även ett förråd med bastu samt ännu ett fristående förråd för gräsklippare och redskap. Lummig trädgård som erbjuder stor gräsmatta, buskar och rabatter. Gräsmattan leder vidare mot stranden via en skogsväg där bryggan är placerad, delas med fyra andra fastigheter inom samfälligheten. Bösjön är en ljuvlig plats för sol och bad, med mindre båt når man Armsjön med Blomsteroviken, Skedlobodstrand samt Nyråviken. På ca tio minuter når man till Oxsands havsbad med dess fantastiskt härliga sandstrand. Vinteraktiviteter erbjuds bland annat i Nolbybacken i Sundsvall (25 km) eller Hassela Ski Resort som finns inom bekvämt avstånd eller varför inte en tur på isen med längdskidor eller skridskor. I Årskogen bor man på pendlarvänligt läge med ca fyra timmar till Stockholm, 20 minuter till Sundsvall, 40 minuter till Hudiksvall och 10 minuter till Gnarp med tågförbindelser. Varmt välkomna med er intresseanmälan! (Nyckelord: sjönära, strandnära, gemensam brygga, fritidshus, vinterbonat fritidshus, härbre).

  • Plus
Högsved 84 och 86, Högsved, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högsved 84 och 86

Gård/Skog
Högsved, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 750 000 kr
97 m²
6 rum
8,6 ha tomt

Välkommen till Högsved 84 och 86 - en gård med ca 8,6 hektar mark omfattande skog samt åkermark med ett fint och behagligt läge knappa 150 meter från Södra Dellen. Fastigheten erbjuder många möjligheter till nyttjande tack vare flertalet byggnader samt tillhörande mark. Bostad, verksamhet eller varför inte hästgård! Jakträtt på egen mark men också tillhörande flera jaktområden såsom Norrbo viltvårdsområde och Ilsbo kronhjortsskötelområde. Bostadshuset är ett utbyggt Per Albin-torp som inrymmer kök med matrum och burspråk, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga och duschrum. Vid entrén på framsidan finns en stor veranda och på gaveln intill köket ett inglasat uterum. Uppvärmning via vattenburet system och jordvärmepump. Förutom bostadshuset finns verkstadsbyggnad med oljeavskiljare, gårdshus med egen lägenhet, carport samt en bodega med pizzaugn, bastu och trädäck med ovanmarkspool. Trädgården är perfekt för odling och lek, medan gårdshusets lägenhet erbjuder plats för besökande vänner eller möjlighet till uthyrning. Lägenhetens planlösning inrymmer ett sovrum, vardagsrum med kamin, kök och duschrum. Njut av lugnet och naturen i detta idylliska lantliga läge, med närheten till vackra Dellen för utflykter och aktiviteter. Det kan finnas möjlighet till båtplats i Dellen. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Lundvägen 83, null, Hudiksvalls kommun

Lundvägen 83

Villa
Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 595 000 kr
133 + 77 m²
4 rum
1 626 m² tomt

En av få - strandnära läge vid Långsjön! Strax förbi Forsa Handelsträdgård och intill viken vid Kaked kan vi nu erbjuda en charmig villa med vacker sjöutsikt. Här finns inslag som trägolv och spegeldörrar men också ett visst behov av renovering. Bostadshuset inrymmer på entréplan två rum med utsikt mot sjön samt kök och gäst-wc. På övre plan finns två sovrum, sovkammare i kattvind, möblerbar hall med utgång till balkong och renoverat duschrum. I källaren finns pannrum, tvättstuga samt förvaringsutrymmen. Vattenburen värme via vedpanna med elpatron samt luftvärmepump som komplement. En sluttande tomt i bra solläge med gräsmatta och goda odlingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Norrfjärden 611, Norrfjärden, Nordanstigs kommun

Norrfjärden 611

Villa
Norrfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 995 000 kr
154 + 32 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Norrfjärden 611 - en välskött fastighet med rymligt bostadshus, tillhörande dubbelgarage och mark om ca 1,7 ha. Önskar du driva egen verksamhet i mindre skala eller söker ni ett läge nära kusten, då kan detta vara något för er. Fastigheten omfattar utöver bostadshuset ett isolerat dubbelgarage med tillhörande förvaringsutrymmen, vedbod, fristående carport för exempelvis traktorer samt jordkällare. Total areal om 17 647 kvm bestående av stor trädgårdstomt samt två mindre åkrar som tidigare använts som potatisland. Låga driftskostnader med möjlighet att elda både i täljstenskamin av märket Tulikivi som vedspis i köket. Huvudbyggnaden består av två våningsplan med ladugårdsdel som idag är delvis inredd som förrådsutrymme. Total bostadsyta om ca 154 kvm, fördelat på fem rum och kök. Inredningen är genomgående ljus och ombonad med smakfulla materialval. Via entrén med ett väl tilltaget trädäck så kliver man in i en rymlig hall med gott om förvaring, rakt fram finns vardagsrummet där kaminen är placerad, till höger om hallen når du köket, utrustat med vedspis, spishäll/ugn, fläkt samt kyl/frys och matrum som nås från både kök och vardagsrum. Duschrum utrustat med tvättställ, wc, dusch, tvättmaskin och torkskåp. En trappa upp finns en rymlig hall, samt tre sovrum varav två tillhörande kattvindar som används som "walk in closet" samt duschrum utrustat med tvättställ, wc och dusch. Isolerat dubbelgarage med plats för två bilar, en rymlig del för förvaring samt ännu ett förråd med torktumlare och frys. Uppvärmning via luftvärmepump. Rymlig trädäck i soligt läge, trädgård med odlingsmöjligheter samt gräsmatta, bärbuskar och trädgårdsland. Tillhörande mark finns i anslutning för djurhållning eller odling i mindre skala där jordkällaren kommer väl till hands, utrustad med fläkt för perfekt temperatur och klimat. Vedrättigheter för eget bruk medföljer fastigheten. Norrfjärden ligger vackert beläget utmed Hälsingekusten strax utanför Gnarp i Nordanstigs kommun, ca 50 km till både Sundsvall och Hudiksvall. Här finns bland annat en långgrund och barnvänlig sandstrand, båthamn och ett alldeles eget café under sommarsäsongen - Café Skäret. Från fastigheten finns en promenad-/cykelvänlig skogsstig, ca 1,5 km, som leder direkt till stranden. Perfekt läge för pendling med Sundsvall och Hudiksvall inom ca 50 km. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Hällan 42, Jättendal, Nordanstigs kommun

Hällan 42

Villa
Jättendal, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 495 000 kr
172 m²
6 rum
2 844 m² tomt

Välkommen till Hällan 42 och denna charmiga enplansvilla med utsikt över Jättendalssjön. Det här är en rymlig bostad med fyra sovrum och en otroligt fin utemiljö med trädäck, pool och odlingsmöjligheter. Planlösningen består av fyra sovrum, allrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett duschrum och tvättstuga. Husets samlingspunkt är köket och vardagsrummet - här sträcker sig taket upp till nock med stora fönsterpartier som ramar in den vackra sjöutsikten. Utanför finns ett rymligt trädäck komplett med uppvärmd pool, utekök och en vedeldad badtunna. Trädgård med träd, buskar, blomsterrabatter och gräsmatta som erbjuder gott om plats för lek och avkoppling samt möjlighet till odling. Bara några minuter bort finns Mellanfjärden som erbjuder restauranger, lanthandel, fiskbutik, lekplats och båthamn. Varmt välkommen på visning!

Atletvägen 4, Enånger, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Atletvägen 4

Villa
Enånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
675 000 kr
79 + 50 m²
4 rum
1 559 m² tomt

Välkommen till Atletvägen 4 i omtyckta och barnvänliga Enånger - här kan vi nu erbjuda ett lättskött boende, mycket centralt med busshållplats och Coop Nära runt knuten. Fastigheten erbjuder bostadshus med äldre garagebyggnad samt förråd i anslutning till garage. Rymlig trädgård med gräsmatta, fruktträd, odlingar och rabatter. Planlösningen på entréplan består av hall, kök utrustat med spis/ugn, kyl/frys och fläkt samt plats för matbord. Vardagsrum, allrum med utgång till uteplats samt duschrum med tvättmöjligheter. På det övre planet ryms hall, två sovrum samt ett utbyggt utrymme för toalett vilket bör färdigställas. Uppvärmning via luftvärmepump samt kommunalt vatten och avlopp. Med ett äldre men väl underhållet skick kan du se fram emot att flytta in direkt och börja njuta av ditt nya hem. Centrala Enånger erbjuder mataffär, förskola, skola samt pendlingsavstånd till Söderhamn likväl som Hudiksvall. Välkomna med er intresseanmälan!

Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Västergrängsjö 473

Gård/Skog
Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 650 000 kr
232 m²
6 rum
12,3 ha tomt

På en solig höjd med utsikt över inägomarken ligger Västergrängsjö 473 - Här kan vi nu erbjuda en gård med hästinriktning med fin åkermark samt ekonomibyggnad med bland annat fyra boxplatser. Försäljningen omfattar de två fastigheterna Västergrängsjö 4:1 samt 7:10 som ligger intill varandra och är samtaxerade. Markens totalareal är ca 12 hektar varav 8 hektar åkermark samt 4 hektar skogsmark. Här finns bland annat en trähage på fastighetens framsida och fina möjligheter till hagar längs med marken på södersidan. På norrsidan om vägen finns skogsmark samt äldre f.d gårdstomt. Jaktmöjligheter finns då båda fastigheterna hör till Nordanstig västra älgskötselområde. Huvudbyggnaden är ett bostadshus med tre uteplatser samt hela boarean på sex rum och kök fördelad på entrévåningen. Möjlighet att inreda övre plan som är en enda stor och öppen yta. Från huset har man vacker utsikt över marken i söder. Utöver huvudbyggnaden finns ett mindre gårdshus för bostadsändamål som är mycket lämplig för exempelvis uthyrning. I gårdshusets källare finns fastighetens värmeanläggning med vedpanna och ackumulatortankar, varifrån det ligger kulvert till huset. Ekonomibyggnad med stall och fyra boxplatser, maskinhall samt garage. Samtliga med gjutet betonggolv. På byggnadens baksida finns ytterligare en maskinhall med grusbädd för traktor och maskiner. Välkommen på visning!

  • Premium
Hudiksvallsvägen 18, Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 18

Övrigt
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 050 000 kr
1 126 m² tomt

Välkommen till centrala Strömsbruk. Här kan vi erbjuda en välskött kommersiell fastighet med både lokaler och bostäder. Fastigheten omfattar en hyreshusenhet i två plan med källare. Entréplan omfattar två lokaler, en restauranglokal samt en mindre kontorslokal. Den större lokalen hyrs ut till restaurangverksamhet och den mindre står i dagsläget vakant. En trappa upp finns tre lägenheter, två stycken tvårummare och en trerummare. Alla tre är uthyrda. Källaren omfattar utrymmen som förråd till hyresgästerna, tvättstuga, pannrum samt ett par fristående rum som kan nyttjas för verksamhetsuthyrning/förråd eller liknande. På tomten finns gott om parkeringsytor samt en uteservering som hör till restaurangen. I området finns närhet till havet, förskola, mataffär, elljusspår och bra kommunikationer. Fastigheten överlåts i bolagsform. Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan.

Södra Vägen 50, Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun

Södra Vägen 50

Lägenhet
Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 929 kr/mån
19 375 kr/m²

En kort promenad från centrum finns denna vackra och charmiga lägenhet med högt i tak, spegeldörrar och parkettgolv. Här erbjuds ett smakfullt boende med attribut som stora fönsterpartier, en spännande planlösning och stor balkong. Lägenheten inrymmer två sovrum, duschrum, kök med separat matrum, balkongen med plats för loungegrupp och vardagsrum med platsbyggd bokhylla. Tack vare halvtrappan upp från markplan och tillhörande parkeringsplats är det här ett lättillgängligt boende. Föreningen har nyligen renoverat byggnaden med fasad, fönster och nytt tak. Välkommen med din intresseanmälan inför visningar.

  • Balkong
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun, bild 2
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun, bild 3

Finnsjövallen 13

Fritidshus
Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
625 000 kr
60 m²
3 rum
2 449 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga på Finnsjövallen, idylliskt belägen i vackert område där naturen är din granne. Här kan vi erbjuda en stuga inom vallområdet med utsikt över Finnsjön samt tillhörande gäststuga och förrådsbyggnader. Entréplan består av hall, allrum med kamin och kök med vedspis samt utrymme för separett. Ovanvåningen rymmer två sovrum. Köket är rymligt med köksluckor i ljust utförande, utrustat med gasolspis/ugn, gasolkylskåp och vedspis. Gäststuga med ett sovrum, allrum, bastu och dusch. Förutom huvudstugan och gäststugan finns även två förrådsbyggnader och ett fristående dass. Låga driftskostnader då fastigheten är försedd med en liten solcellsanläggning med konvertering och batteri. Härlig trädgård med rabatter och grönska som skapar en avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av sommardagar i solen, odla egna grönsaker eller bara koppla av. I området finner man bär- och svampskogar samt Finnsjön som inbjuder till fiske och bad eller varför inte bara njuta av långa promenader eller cykelturer i det vackra landskapet. Mindre plastbåt med elmotor medföljer. Beläget ca 20 km från centrala Hudiksvall med alla bekvämligheter som erbjuds. Välkommen på visning!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 41