Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älgstigen 20, Långvind, Hudiksvalls kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00

Älgstigen 20

Fritidshus
Långvind, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 500 000 kr

70 m²

3 rum

1 785 m² tomt

På attraktiv adress med havsnära läge kan vi nu presentera en mycket välskött fritidsbostad på Älgstigen inom Långvinds fritidsområde. Med lugnt och naturnära läge ligger huvudbyggnaden som är uppförd i timmer och inrymmer allrum med kamin, ljust kök, wc, duschrum med våtrumsmatta samt två sovrum. Vintervatten från förening och fiber finns anslutet. Fastigheten är i genomgående gott skick med flera förbättringar utförda under de senaste åren. Utöver detta finns gäststuga och redskapsbod på ca 10 kvm vardera. Lättskött och insynsskyddad naturtomt med havsglimt, flera uteplatser att njuta av och utrymme för parkering. En kort promenad från stugan finns Kråknäs mycket fina havsbad med sandstrand. Varmt välkomna mer er intresseanmälan.

 • Plus
Alsjövallen 14, Alsjövallen, Hudiksvalls kommun
 • Lör 10 jun kl 11:00

Alsjövallen 14

Fritidshus
Alsjövallen, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

495 000 kr

2,3 ha tomt

I hjärtat av Hälsingland ligger Alsövallen en före detta fäbodvall som är en av Hudiksvalls kommuns största vallar. Vallen, som anses vara en väl bevarad fäbodvall, går genom två socknar Forsa och Delsbo, belägen ca 2,5 mil från Hudiksvalls centrum. På vallen finns ca 15-20 vallstugor och i närområdet finns också Alsjön med fiskemöjligheter. Här kan vi nu erbjuda en tidstypisk och genuin vallstuga i gott skick, två förrådsbyggnader samt en areal på ca 2,3 Ha. Jakträtt ingår inom Forsa viltvårdsområde. Vedtag finns för husbehov. Vatten till fastigheten från en gemensam källa inom närområdet. El saknas. Vallstugan har många fina detaljer såsom trägolv, locktak, bröstpanel, vedspis mm. Stugan omfattar hall, 2 rum samt ett kök med enkel inredning. För naturälskaren finns fina bär- och svampskogar och fiske i Alsjön i närområdet. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Rävstigen 3, Långvind, Hudiksvalls kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00

Rävstigen 3

Fritidshus
Långvind, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 195 000 kr

90 m²

2 rum

1 350 m² tomt

Välkommen till Rävstigen 3, beläget inom Långvinds natursköna fritidsområde. Här kan vi nu erbjuda en fritidsbostad med god standard tack vare bland annat vatten från förening, wc-avlopp, luftvärmepump och fiber. Stugan är rymlig och omfattar kök och matrum med öppen spis, stort vardagsrum, ett sovrum, duschrum och uterum/allrum. I anslutning till entrén finns en mindre altan samt så finns en större altan i vinkel på den insynsskyddade baksidan. Utöver huvudbyggnaden finns det även två gäststugor, redskapsbod där du kan förvara trädgårdsredskap och andra tillbehör. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta och odlingsmöjligheter i mindre skala. Långvind bjuder på härliga omgivningar, fin natur, sommarbutik och möjlighet till olika fritidsaktiviteter. En kort promenad från stugan finns fiske och bad i Byhedssjön och det mycket vackra havsbadet och naturreservatet Snäcken. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Gränsfors 473, Gränsfors, Nordanstigs kommun

Gränsfors 473

Gård/Skog
Gränsfors, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 975 000 kr

180 m²

5 rum

2 ha tomt

Välkommen till Gränsfors 473 - en barnvänlig idyll för den djurintresserade! Denna charmiga lantbruksfastighet ligger i vackra omgivningar i Gränsfors, Hälsingland. Här kan du njuta av lantlivet på en markyta på cirka 2 hektar, som sträcker sig direkt intill bostadshuset och ekonomibyggnaden. Gården är mycket praktisk och enkel att sköta, vilket gör den perfekt för dig som vill hålla djur på hobbynivå. Bostadshuset är gediget och har genomgått omfattande renoveringar och ombyggnationer under de senaste åren. Renoveringsarbetet har utförts noggrant och med kärlek till detaljer, inklusive handgjorda snickerier såsom fönsterbågar, lister och trappor. På den nybyggda övervåningen finns ett massivt vitvaxat trägolv, medan bottenvåningen pryds av en vacker parkett. Badrummet är kaklat och det rymliga köket ger gott om plats. Här finns också upp till fyra sovrum för hela familjen. Fastigheten har fördelaktig uppvärmning genom bergvärme från 2013, en trekammarbrunn från samma år och är utrustad med fördraget nätverk och fiberanslutning. Endast ca 8 km till Bergsjö med skola och mataffär och 26 km till Hassela Ski Resort med alpinanläggning, hotell samt längdskidåkning. Från Gnarp går X-tåget till Sundsvall och Hudiksvall. Välkommen på visning!

Lindefallet 417, Lindefallet, Hudiksvalls kommun

Lindefallet 417

Villa
Lindefallet, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

795 000 kr

110 m²

5 rum

1 716 m² tomt

Välkommen till Lindefallet 417 - en lättskött 1 1/2 plans villa med källare som erbjuder en perfekt kombination av klassisk stil och modern komfort. Bostaden rymmer kök, vardagsrum, allrum, badrum, wc samt tre sovrum och källarvåning. Entréplan består av ett äldre kök utrustat med spis/ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Badrummet renoverades under 2022 och har nu fått en uppfräschning med moderna inslag. Här finner du en stilren våtrumsmatta och våtrumstapet, vikbara duschväggar som skapar en praktisk och rymlig duschhörna, tvättställ, wc samt att det är förberett för tvättmaskin. Sovrum med gott om förvaringsutrymme tack vare garderober. Vardagsrummet och allrummet erbjuder ytor för umgänge och altanen med tak blir en perfekt plats att njuta av soliga dagar och skapa minnesvärda stunder med vänner och familj. På ovanvåningen finns ytterligare två sovrum och hall samt en separat wc för bekvämlighetens skull. Källaren rymmer tvättstuga med arbetsbänk, pannrum, hobbyrum samt garage. Lättskött trädgård med stor gräsmatta, buskar, planteringar och jordkällare. Gästhus med allrum och enklare kök samt en förrådsbyggnad med garage och mycket förvaring. Denna tegelvilla i centrala Lindefallet är ett perfekt hem för den som vill ha en kombination av charm, bekvämlighet och utrymme. Välkomna på visning!

Nyvallen 17, Nyvallen i Forsa, Hudiksvalls kommun

Nyvallen 17

Fritidshus
Nyvallen i Forsa, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

275 000 kr

30 m²

2 rum

Välkommen till denna idylliska vallstuga i Hälsingland! Här har du möjlighet att förvärva ett charmigt sommarboende bestående av tre byggnader som är fyllda med karaktär och charm. Platsen erbjuder en fridfull och naturskön miljö, belägen på en mysig glänta med en porlande bäck intill. Njut av lugnet och harmonin samtidigt som du omges av naturen. Vatten finns tillgängligt via grävd brunn, men el saknas. Byggnaderna har många fina detaljer såsom pärlspont och spegeldörrar. Huvudstugan har dessutom två fungerande eldstäder och både denna samt de två komplementbyggnaderna har nyare plåttak. Totalt finns ca 4-5 rum fördelat på de tre byggnaderna. Försäljningen avser endast byggnader på ofri grund - marken är samfälld sedan 1870-talet med ett i dagsläget oklart antal delägare. Fint område för naturälskare med fina bär- och svampskogar och fiske i Svartsjön ca 1,5 km bort. Välkommen med din visningsanmälan!

Sågede 210, Håckstaviken, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sågede 210

Fritidshus
Håckstaviken, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 295 000 kr

80 m²

3 rum

860 m² tomt

Välkommen till detta smultronställe med strandtomt invid Håckstaviken! Charmig huvudbyggnad som bjuder på ett genuin torpkänsla med sina trägolv, vedspis och öppna spis. Bostaden inrymmer två sovrum, vardagsrum, kök med utsikt över sjön och ett utrymme med separett samt handfat. Den härliga strandtomten vid sjön och närheten till havet gör denna fastighet extra speciell. Här kan du koppla av vid din egna brygga, njuta av solen eller ta en dagsutflykt på havet. Trädgården ger möjlighet till odling, både i växthus och på tomten. Dessutom ingår ett spabad, inventarier och flotte i köpet, så du kan flytta in direkt och börja njuta av allt det som denna fastighet har att erbjuda. Lättillgängligt läge med ca 18 km till Hudiksvalls centrum. I omgivningarna finns fin natur och flertalet utflyktsmål på nära håll, bland annat Kuggörens fiskeläge och Hornslandet. Varmt välkomna på visning.

Fjäle 25, Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun
Fjäle 25, Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun, bild 2
Fjäle 25, Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun, bild 3

Fjäle 25

Fritidshus
Fjäle-Enånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

895 000 kr

54 m²

3 rum

1 235 m² tomt

Välkomna till Fjäle, Enånger och detta trivsamma torpställe! Här kan ni spendera er lediga tid i en mycket rogivande miljö med naturen in på knuten. Bostadsbyggnaden är uppförd under 60-talet och utbyggd i två omgångar. Planlösningen inrymmer kombinerat kök och allrum, duschrum och två sovrum. Altan finns i anslutning till entrén samt så finns fristående uterum på tomten. Utöver detta finns också en gäststuga med två rum med plats för flera bäddar. Fiber finns indraget. Lättskött tomt med gräsmatta och liten blomsteräng bakom uterummet som kan nyttjas för odling. Sommarvatten från brunn och wc-avlopp till sluten tank. Från fastigheten är det en kort promenad på ca 1 km till havet, områdets båthamn och badplats. Snabbt tillträde är möjligt, varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka er visning!

 • Premium
Örviksvägen 38, Mellanbyn, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Örviksvägen 38

Fritidshus
Mellanbyn, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

5 500 000 kr

113 m²

3 rum

4 164 m² tomt

Inom Mellanbyns fritidsområde vid Hudiksvallsfjärden ca 1 mil öster om Hudiksvalls tätort kan vi nu erbjuda en unik fastighet med makalöst och ogenerat havsläge! Mycket fina sol- och badmöjligheter från morgontimmarna till solens nedgång. Här bor du i direkt anslutning till havet med bland annat brygga, stenpir, trädäck med badtunna och mindre sandstrand. Utanför den träklädda stenpiren finns ett bojankare som möjliggör förtöjning av badplattform och båt vid egen boj. Stor tomt på drygt 5000 kvm varav ca 900 kvm utgörs av vattenområde. På fastigheten finns bostadsbyggnad, uthus med gästrum och snickarbod, ”sjöbod” med gästrum, förråd, bastu och torrtoa samt fristående kallförråd 10 m². Ursprungsbostaden är uppförd 1963 och har under den senaste 20-årsperioden genomgått omfattande om- och tillbyggnationer. Samtliga byggnader är i mycket gott skick och går att nyttja för såväl fritidsboende som permanentboende. Huvudbyggnaden har en öppen och luftig planlösning där köket med dess rymd och den enastående havsutsikten utgör hjärtat i bostaden. Även allrummet och stora sovrummet har fina ljusinsläpp och utsikt över fjärden. Härutöver finns ytterligare ett sovrum och ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Stort soldäck möjliggör att man kan njuta av solen många timmar om dagen. Gäststugan rymmer isolerat sovrum, sovalkov samt en snickarbod. Vid strandkanten finns en "sjöbod" med isolerat gästrum, alkov samt förråd, torrtoa och en bastudel. Från gästrummet når man altanen vid strandkanten. Fastigheten rymmer idag 12 sovplatser varav 4 st i huvudbyggnaden, 4 st i gäststugan och 4 st i "sjöboden" Ett fantastiskt boende som ska upplevas på plats. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Västergrängsjö 473

Gård/Skog
Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

2 750 000 kr

232 m²

6 rum

12,3 ha tomt

På en solig höjd med utsikt över inägomarken ligger Västergrängsjö 473 - Här kan vi nu erbjuda en gård med hästinriktning med fin åkermark samt ekonomibyggnad med bland annat fyra boxplatser. Försäljningen omfattar de två fastigheterna Västergrängsjö 4:1 samt 7:10 som ligger intill varandra och är samtaxerade. Markens totalareal är ca 12 hektar varav 8 hektar åkermark samt 4 hektar skogsmark. Här finns bland annat en trähage på fastighetens framsida och fina möjligheter till hagar längs med marken på södersidan. På norrsidan om vägen finns skogsmark samt äldre f.d gårdstomt. Jaktmöjligheter finns då båda fastigheterna hör till Nordanstig västra älgskötselområde. Huvudbyggnaden är ett bostadshus med tre uteplatser samt hela boarean på sex rum och kök fördelad på entrévåningen. Möjlighet att inreda övre plan som är en enda stor och öppen yta. Från huset har man vacker utsikt över marken i söder. Utöver huvudbyggnaden finns ett mindre gårdshus för bostadsändamål som är mycket lämplig för exempelvis uthyrning. I gårdshusets källare finns fastighetens värmeanläggning med vedpanna och ackumulatortankar, varifrån det ligger kulvert till huset. Ekonomibyggnad med stall och fyra boxplatser, maskinhall samt garage. Samtliga med gjutet betonggolv. På byggnadens baksida finns ytterligare en maskinhall med grusbädd för traktor och maskiner. Välkommen på visning!

 • Premium
Kimsundet 217, Kimsundet, Hudiksvalls kommun

Kimsundet 217

Fritidshus
Kimsundet, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

2 000 000 kr

40 m²

2 rum

1 190 m² tomt

Välkommen till Kimsundet 217 – ett drömläge med enastående havsutsikt. Charmig fastighet med anor från 1800-talet, detta är mer än bara en fritidsfastighet, det är en pärla full av historisk karaktär som erbjuder en unik möjlighet att äga en autentisk bit av det förflutna. Stugan har omsorgsfullt förändrats genom åren för att ge dig komfort och bekvämlighet. Planlösningen består av kök utrustat med vedspis, kyl/frys, spis/ugn, sovrum samt sovalkov, mindre duschrum med dusch, tvättställ och separett. För att ytterligare njuta av den spektakulära omgivningen finns ett uterum där du kan koppla av och njuta av den härliga utsikten. Vidare erbjuder fastigheten ett båthus i anslutning till stugan, vilket ger dig möjlighet att enkelt ta båten ut på vattnet och utforska det omgivande landskapet. Gäststuga med dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter, perfekt för att ta emot besökande vänner eller familj. Inventarier och lösöre ingår i köpet som bland annat består av en träeka med båtmotor, gräsklippare, grästrimmer samt alla möbler och mycket mer som du behöver för att omedelbart börja njuta av denna underbara fritidsbostad. Tomten består av naturtomt blandat med gräsmatta, rabatter och gistvall samt flera uteplatser att välja mellan där du alltid kan hitta en plats med optimala solförhållanden och njuta av utomhuslivet. Oavsett om du föredrar att sola, äta middag utomhus eller bara koppla av med en god bok, så finns det en perfekt plats för dig. Kimsundet ligger ca 25 km från centrala Hudiksvall och det finns bilväg fram till sånär på dom sista 200 metrarna där en bro och promenadstig tar vid för att ta dig fram till fastigheten. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäcka det bästa av kustlivet på Kimsundet 217!

Fröstengatan 4B, Jättendal, Nordanstigs kommun

Fröstengatan 4B

Gård/Skog
Jättendal, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

3 200 000 kr

290 m²

8 rum

14 ha tomt

Välkommen till Fröstengatan 4 i Jättendal - en praktfull gård med gamla anor och vacker mangårdsbyggnad. Önskar du driva egen verksamhet eller söker ni en hästgård, då kan detta vara något för er. Fastigheten omfattar utöver bostadshuset maskinhall med tillhörande förvaringsutrymmen och garage, ytterligare ett fristående garage, timrat magasin, virkesförråd med gjuten platta samt ytterligare ett bostadshus som ger möjligheter till hyresintäkter. Total areal om ca 14 ha bestående av åker-/betesmark om 9 ha och skogsmark om 5 ha. Bekväm uppvärmning genom jordvärme samt möjlighet att elda i vedpanna. Huvudbyggnaden består av två våningsplan med en total bostadsyta om 290 kvm, fördelat på sju rum och kök. Inredningen är genomgående ljus och ombonad med välbevarade trägolv samt vissa tidstypiska detaljer. Via den maffiga entrén med punchveranda så kliver man in i en rymlig hall med gott om förvaring, rakt fram finns "salen" där otaliga middagar har serverats, sovrum/kontor med kakelugn och ett allrum med öppen spis. Rymligt kök med vedspis och plats för matbord samt köksluckor i tidlöst utförande från Kvänum, utrustat med diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn, mikro samt kyl och frys. En tillbyggd del rymmer helkaklat duschrum, groventré och ett allrum med burspråk och gott om ljusinsläpp tack vare många fönster och en altandörr. En trappa upp finns hall, "master bedroom" med inredd kattvind som garderob, ytterligare två sovrum samt badrum med golvvärme. Det uthyrda bostadshuset inrymmer en lägenhet per plan om ca 74 kvm med fullt utrustade kök, hall, vardagsrum, sovrum och duschrum med tvättmaskin. Renovering har pågått från ca 2011 - 2021. Maskinhallen rymmer en reparationsavdelning för maskiner, en del för förvaring och i den bakre delen finns ett garage med snickarverkstad och ett tillhörande isolerat rum. Garage med plats för fyra bilar varav två som nyttjas av hyresgäster. Virkesförråd med platta där det finns möjlighet att inreda för hästar eller om man väljer att använda det som ligghall. Tillhörande mark finns i anslutning för djurhållning. Imponerande trädgård med odlingsmöjligheter i sydligt läge och utsikt över dalen samt gräsmatta, bärbuskar och äppelträd. Stenlagda trädgårdsgångar av skifferplattor och pergola där Gröna Systrar har planterat perenner som grönskar från vår till höst. Här bor man med endast 6 km till Mellanfjärden med dess levande fiskeläge och vackra natur. Sundsvall ligger inom ca 54 km och Hudiksvall ca 31 km. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Djupegatan 41B, Öster, Hudiksvalls kommun

Djupegatan 41B

Lägenhet
Öster, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

925 000 kr

54,5 m²

2 rum

4 570 kr/mån

16 972 kr/m²

Välkommen till en renoverad lägenhet med bra planlösning och god standard. Denna bostad har mycket att erbjuda - gott om ljusinsläpp, moderna och stilrena materialval samt en stor balkong i västläge. När du kliver in i lägenheten möts du av en hall med klinkers och bra förvaring. Ljust renoverat kök med plats för matbord. Det rymliga vardagsrummet har ett extra fönster tack vare gavelläget och plats för både soffa samt matbord. Från vardagsrummet har du direkt access till en stor balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är fräscht och helkaklat med snygga materialval. Sovrummet har plats för dubbelsäng och flera garderober. Medel finns att tillgå i den inre reparationsfonden som följer med bostadsrätten. Lägenheten är belägen i en populär del av staden och har ett trevligt läge med närhet till det mesta. Här finns bra kommunikationer, mataffär, grönområden och centrum på gångavstånd. Snabbt tillträde är möjligt. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Inälv 273, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 273

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

395 000 kr

1 623 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov är tomten förberedd för att tas vidare till byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 130 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Inälv 271, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 271

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

295 000 kr

1 500 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov är tomten förberedd för att tas vidare till byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 190 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Batterivägen 10, Saltvik, Hudiksvalls kommun

Batterivägen 10

Tomt
Saltvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

375 000 kr

1 400 m² tomt

Välkommen till havsnära Saltvik - ett av de områden inom Hudiksvall som stadigt växer. Denna obebyggda fastighet erbjuder en livsstil vid havet där man kan njuta av allt det omgivningarna har att erbjuda och leva nära båtlivet. Tomten erbjuder möjlighet till bostad med skyddad baksida och havsglimt direkt ifrån tomten. Områdesbestämmelserna anger ingen maxstorlek på byggnadens area utan detta kommer att prövas vid bygglovsansökan till kommunen genom en lämplighetsprövning av plan och bygglovsenheten. Närhet in till Hudiksvall med ca 10 km bilresa samt bussförbindelser från närområdet. Välkommen med din intresseanmälan!

Norra Kyrkogatan 1A, Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Kyrkogatan 1A

Lägenhet
Centrala Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 250 000 kr

73 m²

3 rum

5 224 kr/mån

17 123 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt trivsam lägenhet med förmodligen det bästa läget i Brf Ugglan! Här bor du i en gavellägenhet med otroligt bra ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck och balkong i västläge med sol från lunch till kvällstid. Lägenheten erbjuder en tacksam och inbjudande planlösning med en rymlig och centralt placerad hall, kök med balkongen mot innergården, två sovrum varav det ena med klädkammare och det andra med väggfasta garderober. Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare ett generöst ljusinsläpp via gavelfönster och burspråk. Badrummet har även det ett gavelfönster och plats för att montera in tvättmaskin. En stabil och HSB-förvaltad förening inom centrala Hudiksvall med övernattningslägenhet och egen innergård. Runt hörnet finns butiker, restauranger och mataffär. Välkommen på visning!

 • Hiss
Storgatan 20, Centrum, Hudiksvalls kommun

Storgatan 20

Lägenhet
Centrum, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 490 000 kr

46 m²

1 rum

2 357 kr/mån

32 391 kr/m²

Med ett oslagbart läge mitt i centrum har vi nu förmånen att presentera denna smakfulla enrummare med generös takhöjd och sovloft. Lägenheten är belägen i en av Hudiksvalls mest kända karaktärsbyggnader - Automathuset. Här bor man i en välskött förening med låga avgifter där tv och bredband är inkluderat. Ett mycket vackert och praktiskt boende med bland annat helkaklat badrum, fullt utrustat kök och smart garderobsförvaring bakom platsbyggda skjutdörrar. Sovloftet ovan hall/kök ger dig en avskild sovplats för dubbelsängen. Genomgående fina detaljer som spegeldörrar och vackert laminatgolv av typen skeppsgolv. Ett boende med mycket själ och stor rymd! Välkommen på visning.

 • Plus
 • Hiss
Trekanten 6, null, Hudiksvalls kommun

Trekanten 6

Radhus
Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 250 000 kr

100 m²

4 rum

204 m² tomt

Välkommen till en praktisk familjebostad med ljust kök och många rum inom barnvänliga Trekanten. Ett lättskött boende i radhus på friköpt tomt innefattande två plan och källare. Planlösningen på entréplan erbjuder kök i ljust utförande, vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats, sovrum samt gästtoalett. På övre plan finns två sovrum som båda har utgång till balkongen, badrum och gott om plats för förvaring i kattvind. Källaren rymmer två rum varav ett används som förråd men passar lika bra som hobbyrum eller liknande, pannrum samt tvättstuga. Låga driftskostnader tack vare bergvärme. Lättskött mindre tomt med stenlagd uteplats och gräsmatta. Garageplats i gemensam länga samt möjlighet att parkera bilen på grusad uppfart. Intill området ligger Camp Igge och Ankarmons camping med badplats, träningsanläggning och sommarrestaurang. Välkommen på visning!

Edsäter 74, Edsäter, Nordanstigs kommun

Edsäter 74

Villa
Edsäter, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

895 000 kr

160 m²

5 rum

1,2 ha tomt

Välkommen till Utigården i Edsäter, Harmånger. Här kan vi nu erbjuda en spännande fastighet invid Kyrksjön med möjlighet till djurhållning och hemmaverkstad i garage på 110 kvm. Fastigheten består av mark i ett skifte på 1,2 hektar som omgärdar bostadshuset och logbyggnaden. På täkten ner mot Kyrksjön finns en carport som kan byggas om till vindskydd eller ligghall. Huset erbjuder tre till fyra sovrum, rymligt kök, badrum, vardagsrum och stor altan med sol från lunch till kväll. Garaget finns inom logbyggnaden och är isolerat, värms upp med luftvärmepump och har gjutet golv. Välkommen på visning!

Vargvägen 8, Enånger, Hudiksvalls kommun

Vargvägen 8

Villa
Enånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

795 000 kr

117 m²

4 rum

1 200 m² tomt

Med ett centralt läge på återvändsgata kan vi nu erbjuda ett lättskött boende i Enånger. Här bor man med gångavstånd till mataffär, förskola, skola samt närhet till skog och natur. Planlösningen består av tre sovrum, hall, kök med plats för matbord, duschrum, wc samt vardagsrum med kamin. Källarplan rymmer gillestuga med öppen spis med insats och plats för matbord eller soffgrupp. Stora ytor för förvaring samt duschrum med bastu. Garage för en bil vidbyggt med bostadshuset samt plats för ved och ytterligare förvaring. Trädgård med rabatter, bärbuskar och fruktträd samt stenlagd uteplats med utgång från köket. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Sågvägen 7, Saltvik, Hudiksvalls kommun

Sågvägen 7

Tomt
Saltvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

395 000 kr

Med ett barnvänligt läge ett stenkast från hav och båtliv kan vi nu erbjuda en mycket lämplig tomt för nyproduktion. Du bygger din nya bostad inom stadigt växande och alltid lika kustnära Saltvik. Här möts moderna villor i en behaglig mix med befintliga permanent- och fritidshus. Fastigheten ligger vid återvändsgata inom det sista området längst ut mot hamnen med båtbryggor och grönytor. Strax intill finns lekplats och kommunikationer via busshållplats. Tomten har förberedda anslutningsmöjligheter för vatten, bdt-avlopp och el. Detaljplan via områdesbestämmelser utan begränsning på byggnadens totalarea. Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

Mellanbyn - Idenor, Mellanbyn, Hudiksvalls kommun

Mellanbyn - Idenor

Tomt
Mellanbyn, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

575 000 kr

7 810 m² tomt

Välkommen till Lyckan i Mellanbyn. Nu finns möjlighet att förvärva en rejäl tomt med lantligt och soligt läge i Mellanbyn med tillhörande Jakträtt. Fastigheten ingår i Långvinds älgskötselområde samt Idenors Vvo. Tomten har en areal på 7 810 m² och är belägen ca 10 km från Hudiksvalls centrum. Fastigheten består utav åkermark/tomtmark. Möjlighet för dig som har ett jaktintresse och som samtidigt vill förverkliga din egna bostadsdröm om att bygga ditt eget hus på landet med närhet till stadskärnan.

Mellanbyn - Idenor, Mellanbyn, Hudiksvalls kommun

Mellanbyn - Idenor

Tomt
Mellanbyn, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

575 000 kr

9 780 m² tomt

Välkommen till Wasstjärn i Mellanbyn. Nu finns möjlighet att förvärva en rejäl tomt med lantligt och soligt läge i Mellanbyn med tillhörande Jakträtt. Fastigheten ingår i Långvinds älgskötselområde samt Idenors Vvo. Tomten har en areal på 9 780 m² och är belägen ca 10 km från Hudiksvalls centrum. Fastigheten består till stor del utav ungskog med möjlighet till vedtag. Möjlighet för dig som har ett jaktintresse och som samtidigt vill förverkliga din egna bostadsdröm om att bygga ditt eget hus på landet med närhet till stadskärnan.

Breda Gatan 16a, Öster, Hudiksvalls kommun

Breda Gatan 16a

Lägenhet
Öster, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 975 000 kr

86 m²

4 rum

5 100 kr/mån

22 965 kr/m²

Trivsamt gavelradhus i tre plan med närhet till det mesta, såsom förskola, skola, Borgarparken och Hudiksvalls centrum. Bostaden är i gott skick och omfattar bland annat tre sovrum, renoverat kök och badrum, vardagsrum med utgång till inglasad altan och ytterligare ett sovrum/allrum i källarplan. På baksidan i söderläge kan man njuta av sol hela dagen på det avskärmade soldäcket som man når via den inglasade altanen. Liten gräsmatta på baksidan och grusad framsida med krusbär, röda vinbär, rabarber, smultron och perenner. Populär förening med bra läge på Öster. Utöver värme och vatten ingår också tv, internet och telefon via bredband samt parkering med motorvärmare i månadsavgiften. Det här är boendet för dig som söker enkelhet och bekvämlighet! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för att boka visning!

Strandviksvägen 25, Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Strandviksvägen 25

Tomt
Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

595 000 kr

1 591 m² tomt

Ta chansen att förvärva en tomt med havsnära läge strax utanför Hudiksvall. Mellanbyns fritidsområde ligger ca 12 km från Hudiksvalls centrum och fastigheterna i området utgörs av både fritids- och permanentbostäder. Tomt som lämpar sig väl för nyproduktion och har goda solförhållanden hela dagen. Endast en kort promenad bort finns badplats med strand och brygga. Området är barnvänligt med grönytor och lekplats men här finns också båthamn och föreningsstuga. Vatten samt bdt-avlopp förberett genom samfällighetsförening (finns i anslutning till tomtgräns) och fiberanslutning möjlig genom Zitius nät som finns inom området. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan!

Ekorrstigen 4, Långvind, Hudiksvalls kommun

Ekorrstigen 4

Fritidshus
Långvind, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

1 325 000 kr

50 m²

4 rum

1 350 m² tomt

VÄLKOMNA PÅ FÖRHANDSVISNING LÖRDAG DEN 13/5 KL. 11.30-12.15!! Välkomna till Ekorrstigen inom Långvinds populära fritidsområde. Här kan vi nu erbjuda en fastighet med lummig trädgårdstomt samt tillhörande bostadshus, gäststuga och förrådsbyggnad. Läget är både grönskande och soligt där nuvarande ägare omsorgsfullt har anordnat en härlig utemiljö med rymligt trädäck med nedfällda spotlights i anslutning till bostaden. Bostadshuset är i genomgående gott skick med flera omfattande renoveringar utförda under en femårsperiod, såsom bland annat nytt tak, duschrum, kök och ny gäststuga. Planlösningen omfattar förutom kök och duschrum även vardagsrum och tre sovrum. Bekväm uppvärmning genom luftvärmepump som kan styras på distans och exteriörbelysning med solur. Gäststuga i halvtimmer med isolerat golv som rymmer dubbelsäng samt mindre soffa och förrådsbyggnad med utedass samt utedusch. Långvind bjuder på härliga omgivningar med fin natur, kuperad terräng och en havskust med hamnar, vikar, öar och skär, en fantastisk miljö att spendera sin lediga tid i. Stugan ligger centralt inom fritidsområdet med en kort promenad till Byhedssjöns fina badmöjligheter, Snäckens havsbad och naturreservat samt sommarbutik. Välkommen med din visningsanmälan!

Norsta 511, Norsta, Hudiksvalls kommun

Norsta 511

Tomt
Norsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

195 000 kr

2 482 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt för nybyggnation invid Norstafjärden! Tillfälle för er som vill bygga nytt och utforma eran bostad efter egna behov och önskemål. Tomten överlåtes som råtomt utan anslutning till VA och el. Lantlig läge med ca 12 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och för mer information. (Vi saluför nu sammanlagt 3 tomter inom samma område, denna annons avser tomten med adress Norsta 511).

Norsta 513, Norsta, Hudiksvalls kommun

Norsta 513

Tomt
Norsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

195 000 kr

2 493 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt för nybyggnation invid Norstafjärden! Tillfälle för er som vill bygga nytt och utforma eran bostad efter egna behov och önskemål. Tomten överlåtes som råtomt utan anslutning till VA och el. Lantlig läge med ca 12 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och för mer information. (Vi saluför nu sammanlagt 3 tomter inom samma område, denna annons avser tomten med adress Norsta 513).

Norsta 515, Norsta, Hudiksvalls kommun

Norsta 515

Tomt
Norsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

195 000 kr

1 920 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva tomt invid Norstafjärden! Tomten överlåtes som råtomt utan anslutning till VA och el. Lantlig läge med ca 12 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och för mer information. (Vi saluför nu sammanlagt 3 tomter inom samma område, denna annons avser tomten med adress Norsta 515).

Kristallen 8 / Hassela Ski Resort, Hassela, Nordanstigs kommun

Kristallen 8 / Hassela Ski Resort

Fritidshus
Hassela, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall

2 980 000 kr

100 m²

5 rum

509 m² tomt

Varmt välkommen till en bostad utöver det vanliga! En nyare och fullt utrustat vintersportstuga med ski in/ski out-läge inom Hassela Ski Resort. Den friköpta fastigheten är välplacerad inom anläggningens område, ett stenkast från hotellets reception och strax intill transportliften som tar dig upp till skidanläggningen. Huset har en väl genomtänkt planlösning som tack vare fyra sovrum och två badrum tar emot upp till 10 gäster åt gången. Vidare finns också vardagsrum med soffhörna och öppen planlösning mot köket samt en rymlig hall med torkskåp, hyllor och avhängningsytor. Goda uthyrningsmöjligheter som vid önskemål samordnas genom Hassela Ski. Ackumulerad bruttomsättning för säsong 2021/2022 på drygt 200 tkr. Hassela Ski Resorts skidanläggning omfattar två toppar med 8 liftar, 20 nedfarter och en fallhöjd på 310 meter. Backen är André Myhrers hemmabacke och man har bland annat varit med och anordnat Slalom-SM 2017. Förutom skidåkning finns områdets fantastiska natur alldeles inpå knuten med skoterleder, fiske, vandring jakt och bad. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus

Visar alla 31