Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklarhuset Hudiksvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lundvägen 83, null, Hudiksvalls kommun
 • Tis 4 jun kl 16:00

Lundvägen 83

Villa
Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 595 000 kr
133 + 77 m²
4 rum
1 626 m² tomt

En av få - strandnära läge vid Långsjön! Strax förbi Forsa Handelsträdgård och intill viken vid Kaked kan vi nu erbjuda en charmig villa med vacker sjöutsikt. Här finns inslag som trägolv och spegeldörrar men också ett visst behov av renovering. Bostadshuset inrymmer på entréplan två rum med utsikt mot sjön samt kök och gäst-wc. På övre plan finns två sovrum, sovkammare i kattvind, möblerbar hall med utgång till balkong och renoverat duschrum. I källaren finns pannrum, tvättstuga samt förvaringsutrymmen. Vattenburen värme via vedpanna med elpatron samt luftvärmepump som komplement. En sluttande tomt i bra solläge med gräsmatta och goda odlingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Trogsta 509, Trogsta, Hudiksvalls kommun

Trogsta 509

Fritidshus
Trogsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
600 000 kr
45 + 25 m²
2 rum
10 250 m² tomt

Välkommen till Trogsta 509, ett charmigt soldattorp idylliskt beläget i vackra Forsa. Med optimal placering och gynnsamt solläge finns här möjlighet att renovera befintlig byggnad eller alternativt en rymlig tomt för nybyggnation. Bostadsdelen är i genomgående äldre skick med en boarea om ca 45 kvm bestående av kök med vedspis, sovrum med kakelugn, sovalkov, duschrum med wc samt ett mysigt allrum med vedspis. Lummig och uppväxt trädgård med tillhörande mark om 10 250 kvm vilket möjliggör djurhållning och odling i mindre skala. Vatten via Trogsta Vattensamfällighetsförening, äldre trekammarbrunn med infiltration och elanslutning finns. Området erbjuder lantlig miljö med svampskogar, vandringsleder, flertalet sjöar för både fiske och bad samt endast ca 3 km till Forsa centrum med förskola, skola och ICA Nära. Med sitt idylliska läge och stora potential är detta en perfekt möjlighet för dig som vill skapa ditt egna framtida drömboende. Kom och upplev Trogsta 509 – ett torp med hjärta, historia och möjligheter. Försäljningsstart i slutet av maj. Välkomna med er intresseanmälan redan nu!

Norrfjärden 611, Norrfjärden, Nordanstigs kommun

Norrfjärden 611

Villa
Norrfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 995 000 kr
154 + 32 m²
5 rum
1,8 ha tomt

Välkommen till Norrfjärden 611 - en välskött fastighet med rymligt bostadshus, tillhörande dubbelgarage och mark om ca 1,7 ha. Önskar du driva egen verksamhet i mindre skala eller söker ni ett läge nära kusten, då kan detta vara något för er. Fastigheten omfattar utöver bostadshuset ett isolerat dubbelgarage med tillhörande förvaringsutrymmen, vedbod, fristående carport för exempelvis traktorer samt jordkällare. Total areal om 17 647 kvm bestående av stor trädgårdstomt samt två mindre åkrar som tidigare använts som potatisland. Låga driftskostnader med möjlighet att elda både i täljstenskamin av märket Tulikivi som vedspis i köket. Huvudbyggnaden består av två våningsplan med ladugårdsdel som idag är delvis inredd som förrådsutrymme. Total bostadsyta om ca 154 kvm, fördelat på fem rum och kök. Inredningen är genomgående ljus och ombonad med smakfulla materialval. Via entrén med ett väl tilltaget trädäck så kliver man in i en rymlig hall med gott om förvaring, rakt fram finns vardagsrummet där kaminen är placerad, till höger om hallen når du köket, utrustat med vedspis, spishäll/ugn, fläkt samt kyl/frys och matrum som nås från både kök och vardagsrum. Duschrum utrustat med tvättställ, wc, dusch, tvättmaskin och torkskåp. En trappa upp finns en rymlig hall, samt tre sovrum varav två tillhörande kattvindar som används som "walk in closet" samt duschrum utrustat med tvättställ, wc och dusch. Isolerat dubbelgarage med plats för två bilar, en rymlig del för förvaring samt ännu ett förråd med torktumlare och frys. Uppvärmning via luftvärmepump. Rymlig trädäck i soligt läge, trädgård med odlingsmöjligheter samt gräsmatta, bärbuskar och trädgårdsland. Tillhörande mark finns i anslutning för djurhållning eller odling i mindre skala där jordkällaren kommer väl till hands, utrustad med fläkt för perfekt temperatur och klimat. Vedrättigheter för eget bruk medföljer fastigheten. Norrfjärden ligger vackert beläget utmed Hälsingekusten strax utanför Gnarp i Nordanstigs kommun, ca 50 km till både Sundsvall och Hudiksvall. Här finns bland annat en långgrund och barnvänlig sandstrand, båthamn och ett alldeles eget café under sommarsäsongen - Café Skäret. Från fastigheten finns en promenad-/cykelvänlig skogsstig, ca 1,5 km, som leder direkt till stranden. Perfekt läge för pendling med Sundsvall och Hudiksvall inom ca 50 km. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Hällan 42, Jättendal, Nordanstigs kommun

Hällan 42

Villa
Jättendal, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 495 000 kr
172 m²
6 rum
2 844 m² tomt

Välkommen till Hällan 42 och denna charmiga enplansvilla med utsikt över Jättendalssjön. Det här är en rymlig bostad med fyra sovrum och en otroligt fin utemiljö med trädäck, pool och odlingsmöjligheter. Planlösningen består av fyra sovrum, allrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett duschrum och tvättstuga. Husets samlingspunkt är köket och vardagsrummet - här sträcker sig taket upp till nock med stora fönsterpartier som ramar in den vackra sjöutsikten. Utanför finns ett rymligt trädäck komplett med uppvärmd pool, utekök och en vedeldad badtunna. Trädgård med träd, buskar, blomsterrabatter och gräsmatta som erbjuder gott om plats för lek och avkoppling samt möjlighet till odling. Bara några minuter bort finns Mellanfjärden som erbjuder restauranger, lanthandel, fiskbutik, lekplats och båthamn. Varmt välkommen på visning!

Sörfjärden Babordsgränd 10, Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Sörfjärden Babordsgränd 10

Fritidshus
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 900 000 kr
70 m²
3 rum
1 282 m² tomt

Välkommen till vackra Sörfjärden och denna fastighet med rofyllt läge längst in på Babordsgränd. Genom en kort promenad längs med tennisbanorna och över allmänningen nås den barnvänliga badstranden. Här erbjuds en fastighet med en stor och lättskött naturtomt med en välskött bostadsstuga om 70 kvm samt en tillhörande gäststuga med bäddplatser för gäster och gott om förvaringsmöjligheter. I huvudbyggnaden möts du av ett stort allrum med en mysig kamin och härlig rymd tack vare öppet till nock med plats för både soffgrupp samt matplats, intilliggande köksdel och två väl tilltagna sovrum. Rummens ytskikt är genomgående fina med vackra trägolv och ljust laserade väggar. Duschrummet är nyligen uppfräschat och försett med wc, ny duschkabin och nytt tvättställ. Vatten från föreningen och kommunalt avlopp ger trygghet och bekvämlighet. I Sörfjärden finns möjligheter till både avkoppling och aktivitet med restaurang, sommarbutik, camping, minigolf, golfbana samt Norrlands längsta sandstrand. Varmt välkommen på visning!

Atletvägen 4, Enånger, Hudiksvalls kommun

Atletvägen 4

Villa
Enånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
675 000 kr
79 + 50 m²
4 rum
1 559 m² tomt

Välkommen till Atletvägen 4 i omtyckta och barnvänliga Enånger - här kan vi nu erbjuda ett lättskött boende, mycket centralt med busshållplats och Coop Nära runt knuten. Fastigheten erbjuder bostadshus med äldre garagebyggnad samt förråd i anslutning till garage. Rymlig trädgård med gräsmatta, fruktträd, odlingar och rabatter. Planlösningen på entréplan består av hall, kök utrustat med spis/ugn, kyl/frys och fläkt samt plats för matbord. Vardagsrum, allrum med utgång till uteplats samt duschrum med tvättmöjligheter. På det övre planet ryms hall, två sovrum samt ett utbyggt utrymme för toalett vilket bör färdigställas. Uppvärmning via luftvärmepump samt kommunalt vatten och avlopp. Med ett äldre men väl underhållet skick kan du se fram emot att flytta in direkt och börja njuta av ditt nya hem. Centrala Enånger erbjuder mataffär, förskola, skola samt pendlingsavstånd till Söderhamn likväl som Hudiksvall. Välkomna med er intresseanmälan!

Blockvägen 11, Kristineberg, Hudiksvalls kommun
 • Mån 27 maj
Blockvägen 11, Kristineberg, Hudiksvalls kommun, bild 2
Blockvägen 11, Kristineberg, Hudiksvalls kommun, bild 3

Blockvägen 11

Lägenhet
Kristineberg, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
600 000 kr
42 m²
1 rum
vån 5/5
3 203 kr/mån
14 286 kr/m²

Välkommen till Kristineberg och denna ljust renoverade enrummare med högt läge fritt från insyn. Planlösningen omfattar hall med förvaring i klädkammare, renoverat kök med plats för matgrupp, duschrum och ett större rum med plats för både soffgrupp och en praktisk avskärmad sovdel. Lägenheten är lugn och harmonisk med fint ljusinsläpp i både rum och kök. Perfekt för dig som pluggar. I källarplan finns ett förråd som följer med bostadsrätten samt gemensam tvättstuga och cykelrum. Brf Kristineberg är en välskött HSB-ansluten förening med perfekt läge nära Bromangymnasiet, Ica Maxi, Glysisvallen och motionsspår. Bra kommunikationer med stadsbussar och fina cykelvägar till centrum. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Hiss
Ehingervägen 12, Friggesund, Hudiksvalls kommun

Ehingervägen 12

Villa
Friggesund, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
650 000 kr
109 m²
4 rum
751 m² tomt

Välkomna till Ehingervägen 12 - en praktisk enplansvilla med låga driftskostnader. Nu finns möjligheten att förvärva en fastighet med fint läge i barnvänliga Friggesund. Bostadshus om 109 välplanerade kvm med vattenburen uppvärmning. Planlösningen inrymmer hall med förvaring, kök utrustat med kyl/frys, spis/ugn och fläkt samt plats för matbord. Tre sovrum varav ett med utgång till uteplats i soligt läge, vardagsrum, tvättstuga, pannrum samt duschrum. Garage vidbyggt med bostadshus som nås via uppvärmt förrådsutrymme. Härlig trädgård med buskar, planteringar och blomstrande träd samt rymlig gräsmatta vilket möjliggör odling i mindre skala. Här finns även gott om plats för parkering på asfalterad uppfart. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt luft/vatten värmepump från 2022. Friggesund erbjuder F-6 skola samt en närköpsbutik och till Delsbo med ytterligare närservice är det ca 12 km. Här bor man trivsamt och nära naturen mitt i den kulturrika Dellenbygden med spelmansstämmor, viskvällar och de populära Dellensjöarna, med både badplats och småbåtshamn på kort avstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ditt framtida boende i Bjuråker. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Tärnstigen 2, Långvinds fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Tärnstigen 2

Fritidshus
Långvinds fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 295 000 kr
66 m²
3 rum
1 400 m² tomt

Välkommen till Tärnstigen 2 - ett vinterbonat fritidshus med året runt standard inom Långvinds populära fritidsområde. Båtplats inom Saltpannans hamnområde ingår, belägen ca 350 meter från fastigheten. Med lugnt och naturnära läge ligger huvudbyggnaden med en boyta om 66 kvm. Planlösningen inrymmer allrum med kamin samt utgång till altan med tak, kök i ljust utförande med vedspis och plats för matbord, duschrum, wc samt två sovrum. Vintervatten via förening samt egen borrad brunn som fördelaktigt kan användas för bevattning av odlingar. Fastigheten har genomgått flera förbättringar utförda under de senaste åren såsom byte av tak och renovering av duschutrymme. Utöver detta finns gäststuga med våningssäng, bastu med vedeldat aggregat samt tvättmöjligheter i samma byggnad samt ett vedförråd. Lummig och uppväxt trädgård med fantastiska buskar, bärbuskar och träd med tillhörande mark om 1400 kvm vilket möjliggör odling i mindre skala. En kort promenad från stugan finns Snäcken, flera mindre stränder samt Kråknäs mycket fina havsbad med sandstrand. Långvind bjuder på härliga omgivningar med fin natur, kuperad terräng och en havskust med hamnar, vikar, öar och skär, en fantastisk miljö att spendera sin lediga tid i. Fastigheten kommer att säljas med samtliga inventarier. Ca 20 km till centrala Enånger med mataffär, förskola och skola. Pendlingsavstånd till Söderhamn, ca 30 km, likväl som Hudiksvall 45 km. Varmt välkomna mer er visningsanmälan!

Nybyggaregatan 29, Centrum/öster, Hudiksvalls kommun
 • Tis 28 maj kl 16:15

Nybyggaregatan 29

Villa
Centrum/öster, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
4 250 000 kr
204 + 83 m²
9 rum
679 m² tomt

Välkommen till denna vackra bostad på Nybyggaregatan 29 - här kan vi erbjuda en välskött och romantisk 20-talsvilla med många fina egenskaper. Det här är ett hus med plats för den stora och medvetna familjen. Här finns möjlighet för upp till sex sovrum med fortsatt gott om plats för social samvaro via vardagsrum, matrum och allrum. Tack vare solceller, bergvärme och dubbla eldstäder lever man både miljösmart och kostnadseffektivt. På entrévåningen möts du av en välkomnande entréhall som tar dig direkt vidare in i den inre delen av huset. På våningsplanet finns bland annat ett ljust och fint vardagsrum som flankeras av matrum och gästrum, renoverat duschrum, kök och sovrum. På övre plan finns tre sovrum, ytterligare ett kök, allrum med eldstad och kaklat badrum. Källare under hela huset med praktiska utrymmen som tvättstuga, matkällare, förråd, snickarbod och pannrum. Trevlig trädgård i sluttande söderläge med gräsmatta som dränerades hösten 2023, fruktträd, hallonbuskar och en uteplats med trätrall samt ett förråd för trädgårdsredskap. Närhet till skola och förskola, mataffär samt gångavstånd till båthamnen och centrum. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
 • Energieffektiv
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Västergrängsjö 473

Gård/Skog
Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 650 000 kr
232 m²
6 rum
12,3 ha tomt

På en solig höjd med utsikt över inägomarken ligger Västergrängsjö 473 - Här kan vi nu erbjuda en gård med hästinriktning med fin åkermark samt ekonomibyggnad med bland annat fyra boxplatser. Försäljningen omfattar de två fastigheterna Västergrängsjö 4:1 samt 7:10 som ligger intill varandra och är samtaxerade. Markens totalareal är ca 12 hektar varav 8 hektar åkermark samt 4 hektar skogsmark. Här finns bland annat en trähage på fastighetens framsida och fina möjligheter till hagar längs med marken på södersidan. På norrsidan om vägen finns skogsmark samt äldre f.d gårdstomt. Jaktmöjligheter finns då båda fastigheterna hör till Nordanstig västra älgskötselområde. Huvudbyggnaden är ett bostadshus med tre uteplatser samt hela boarean på sex rum och kök fördelad på entrévåningen. Möjlighet att inreda övre plan som är en enda stor och öppen yta. Från huset har man vacker utsikt över marken i söder. Utöver huvudbyggnaden finns ett mindre gårdshus för bostadsändamål som är mycket lämplig för exempelvis uthyrning. I gårdshusets källare finns fastighetens värmeanläggning med vedpanna och ackumulatortankar, varifrån det ligger kulvert till huset. Ekonomibyggnad med stall och fyra boxplatser, maskinhall samt garage. Samtliga med gjutet betonggolv. På byggnadens baksida finns ytterligare en maskinhall med grusbädd för traktor och maskiner. Välkommen på visning!

 • Premium
Hudiksvallsvägen 18, Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 18

Övrigt
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 050 000 kr
1 126 m² tomt

Välkommen till centrala Strömsbruk. Här kan vi erbjuda en välskött kommersiell fastighet med både lokaler och bostäder. Fastigheten omfattar en hyreshusenhet i två plan med källare. Entréplan omfattar två lokaler, en restauranglokal samt en mindre kontorslokal. Den större lokalen hyrs ut till restaurangverksamhet och den mindre står i dagsläget vakant. En trappa upp finns tre lägenheter, två stycken tvårummare och en trerummare. Alla tre är uthyrda. Källaren omfattar utrymmen som förråd till hyresgästerna, tvättstuga, pannrum samt ett par fristående rum som kan nyttjas för verksamhetsuthyrning/förråd eller liknande. På tomten finns gott om parkeringsytor samt en uteservering som hör till restaurangen. I området finns närhet till havet, förskola, mataffär, elljusspår och bra kommunikationer. Fastigheten överlåts i bolagsform. Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan.

Södra Vägen 50, Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun

Södra Vägen 50

Lägenhet
Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 929 kr/mån
19 375 kr/m²

En kort promenad från centrum finns denna vackra och charmiga lägenhet med högt i tak, spegeldörrar och parkettgolv. Här erbjuds ett smakfullt boende med attribut som stora fönsterpartier, en spännande planlösning och stor balkong. Lägenheten inrymmer två sovrum, duschrum, kök med separat matrum, balkongen med plats för loungegrupp och vardagsrum med platsbyggd bokhylla. Tack vare halvtrappan upp från markplan och tillhörande parkeringsplats är det här ett lättillgängligt boende. Föreningen har nyligen renoverat byggnaden med fasad, fönster och nytt tak. Välkommen med din intresseanmälan inför visningar.

 • Balkong
Fegärdevägen 17, Njutånger, Hudiksvalls kommun

Fegärdevägen 17

Villa
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 350 000 kr
118 m²
4 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till Fegärdevägen 17 i Njutånger - en praktisk villa med bergvärme och nybyggt badrum. Denna charmiga enplansvilla med källare erbjuder bland annat ett nyrenoverat badrum med badkar och dubbeldusch, ytterligare ett duschrum samt ett vardagsrum med utgång till inglasad altan. Mot baksidan finns en vidbyggd del som tidigare varit poolrum men som nu är inredd till bostadsyta med rum och lyxig walk-in-closet. Från rummet finns utgång till altan i söderläge. På källarplan finns praktiska utrymmen som tvättstuga, förråd och varmbonat garage. Med solpaneler, ebilsladdare och bergvärme blir din vardag både hållbar och ekonomiskt fördelaktig. Delar av de invändiga ytskikten behöver färdigställas, som tapeter på kortväggen i vardagsrummet. Ute på tomten kan du njuta av soliga dagar omgiven av träd och buskar på en lättskött tomt. Här finns också ett oisolerat dubbelgarage varav den ena sidan med gjuten platta och den andra med något högre takhöjd som rymmer exempelvis en husbil. Dessutom rum för besökare eller separat arbetsplats via fristående gäststuga. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun
 • Tis 28 maj kl 16:00
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun, bild 2
Finnsjövallen 13, Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun, bild 3

Finnsjövallen 13

Fritidshus
Forsa/Vålsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
675 000 kr
60 m²
3 rum
2 449 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga på Finnsjövallen, idylliskt belägen i vackert område där naturen är din granne. Här kan vi erbjuda en stuga inom vallområdet med utsikt över Finnsjön samt tillhörande gäststuga och förrådsbyggnader. Entréplan består av hall, allrum med kamin och kök med vedspis samt utrymme för separett. Ovanvåningen rymmer två sovrum. Köket är rymligt med köksluckor i ljust utförande, utrustat med gasolspis/ugn, gasolkylskåp och vedspis. Gäststuga med ett sovrum, allrum, bastu och dusch. Förutom huvudstugan och gäststugan finns även två förrådsbyggnader och ett fristående dass. Låga driftskostnader då fastigheten är försedd med en liten solcellsanläggning med konvertering och batteri. Härlig trädgård med rabatter och grönska som skapar en avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av sommardagar i solen, odla egna grönsaker eller bara koppla av. I området finner man bär- och svampskogar samt Finnsjön som inbjuder till fiske och bad eller varför inte bara njuta av långa promenader eller cykelturer i det vackra landskapet. Mindre plastbåt med elmotor medföljer. Beläget ca 20 km från centrala Hudiksvall med alla bekvämligheter som erbjuds. Välkommen på visning!

 • Premium
Hudiksvägen 7c, Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun

Hudiksvägen 7c

Lägenhet
Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 575 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 2/5
3 575 kr/mån
23 828 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt helrenoverade tvårummare. Här bor du två halvtrappor upp i en stabil och ekonomiskt stark förening en kort promenad från centrum. Lägenheten erbjuder en ombyggd och förbättrad planlösning med en öppen social yta invid köksön mellan kök och vardagsrum, klädkammare som inretts till kontor och ett avskärmat sovrum med intilliggande garderobsförvaring. Renoveringarna har utförts med omsorgsfullt utvalda materialval i skandinaviska toner med enhetliga golv och behagliga färgval. Köket går i grått, med marmorkakel samt svarta bänkskivor och vitvaror. Badrummet är även det helrenoverat med kakel i marmorerad granit och svarta accentfärger. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en social och lyxig känsla där man kan hänga och umgås. Från vardagsrummet nås även balkongen i sydvästläge mot innergården med den gemensamma uteplatsen. I avgiften ingår både tv samt bredband och som boende har man tillgång till övernattningsrum, bastu samt mindre gym. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Inälv 273, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 273

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
395 000 kr
1 623 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov för byggnad på 80 kvm är tomten förberedd för att tas vidare i byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 130 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Starvägen 31, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Starvägen 31

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 950 000 kr
104 + 10 m²
4 rum
224 m² tomt

Välkommen till detta praktiska boende inom gemytliga Sandvalla. Här bor du i en lättskött bostad med tre sovrum, vardagsrum, kök i vitt utförande, duschrum och gästtoalett. Via vardagsrummet nås ett inglasat uterum mot innergården med gräsmatta, planteringar och ytterligare en uteplats genom fristående altan. Inom samfälligheten tillhör en garageplats i länga. Närområdet trafikeras av stadsbussarna och ett stenkast bort finns Ica Maxi med apotek. Välkommen med din visningsanmälan.

Tallstigen 3, Ilsbo, Nordanstigs kommun

Tallstigen 3

Villa
Ilsbo, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 895 000 kr
117 + 60 m²
4 rum
1 195 m² tomt

Välkommen till Ilsbo och en renoverad villa med barnvänligt läge endast några hundra meter från Ilsbo skola. Fastigheten har ett lugnt och trivsamt läge vid en återvändsgata och i dess absoluta närhet finns elljusspår och fotbollsplan. Tomten erbjuder fina möjligheter till lek och spel och dessutom finns ett utebad med spabad och simdel med skyddat läge för mysiga badstunder och simmöjligheter oavsett årstid. Bostaden har en trivsam planlösning där kök och vardagsrum med dess öppna planlösning spelar en central roll. Det moderna köket och den väl tilltagna köksön inbjuder till trivsamma stunder för gemensam matlagning samtidigt som brasan brinner i den intilliggande kaminen. Vardagsrummet, köket och den rymliga, inglasade, altanen/uterummet ger en härlig känsla av öppenhet och gemenskap. Bostaden rymmer även en entré med dubbeldörr, tre sovrum, duschrum, gästtoalett samt en groventré med tvättstuga och förrådsutrymmen. Vidbyggt garage finns i anslutning till groventrén. På fastigheten finns även en timrad gäststuga, förråd, vedbod samt hundgård. Välkommen med din intresseanmälan.

Nygatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun
Nygatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun, bild 2
Nygatan 15, Iggesund, Hudiksvalls kommun, bild 3

Nygatan 15

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 650 000 kr
154 + 73 m²
6 rum
1 031 m² tomt

Välkommen till Nygatan 15 - ett lättskött boende inom barnvänligt område med gott om ljusinsläpp och flertalet sovrum. Här kan vi erbjuda en fastighet med närhet till naturen och alla bekvämligheter som Iggesund har att erbjuda. Rymligt och väl omhändertaget bostadshus med en total boyta om 154 kvm fördelat på två våningsplan med källare, fem sovrum och kök. Via trädäcket kommer man in i entrén och en hall med avhängningsmöjligheter, här finns trappan till både källaren som till ovanvåningen. Planlösningen erbjuder vardagsrum med öppen spis, sovrum, duschrum samt kök med plats för matbord utrustat med diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt kyl och frys. Övre plan rymmer hall, fyra sovrum varav ett med öppen spis samt wc med golvvärme. I källarplan finns ytterligare förvaringsutrymmen, pannrum, sovrum/gästrum och hobbyrum. Tacksam och driftsäker uppvärmning genom bergvärmepump. Infarten har plats för flera bilar samt laddningsstation (Zaptec) för elbil. Trivsamt läge på lugn gata med trädgård som erbjuder odlingsmöjligheter i mindre skala. Altan i anslutning till entré samt ytterligare en uteplats i skyddat läge mot skogsparti. I Iggesund bor man med närhet till barnomsorg, mataffär, Ankarmons trevliga badplats, Camp Igge, promenadstråk samt järnvägsstation. Välkomna att kontakta oss för att boka en visning!

 • Premium
Sörfjärden Tennallén 5, Sörfjärden, Nordanstigs kommun

Sörfjärden Tennallén 5

Fritidshus
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 200 000 kr
45 + 16 m²
3 rum

Inom Sörfjärdens attraktiva fritidsområde kan vi nu erbjuda detta nyproducerade och vinterbonade fritidshus. Huvudbyggnaden är ett timmerhus som tilläggsisolerats och anpassats för att både fungera som åretruntboende men även för att smälta in i den vackra omgivningen. Entréplan om 45 kvm med kök/allrum i öppen planlösning, ett stilrent och kaklat badrum samt ett sovrum. Utöver detta finns ett sovloft om 16 kvm med plats för flera bäddar. Stor altan som nås via allrummet med utsikt mot grönområde. Uppvärmning via luftvärmepump, vintervatten via förening samt kommunalt avlopp. Lättskött naturtomt där det utöver fritidshuset finns en nybyggd gäststuga om 15 kvm. Säljaren erbjuder kundanpassning/tillval för komplementbyggnad eller tillbyggnad på den befintliga bostaden till självkostnadspris. Sörfjärden ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, ca 10 kilometer öster om Gnarp just intill där Gnarpsån mynnar i Bottenhavet. Området erbjuder fina omgivningar, camping med minigolf, golfbana, restaurangen "En liten sjökrog" samt mycket vackert havsbad på kort promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

Trastvägen 7, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Trastvägen 7

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 175 000 kr
99,5 m²
4 rum
7 378 kr/mån
11 809 kr/m²

Inom omtyckta och barnvänliga Sandvalla ligger det här trivsamma enplansradhuset i gott skick med uteplats på både fram- och baksidan. Här erbjuds en bostad med tacksam planlösning, två bad/duschrum, renoverat kök och möjlighet till uthyrning tack vare rum med separat entré. Mycket gott om förvaring med klädgarderober, klädkammare och dubbla fristående kallförråd. Altanen på baksidan är försedd med motordriven markis och via uteplatsen på framsidan nås både huvudentrén som den extra entrén. Inom Brf Sandvalla finns lekparker och grönytor, samlingsrum och övernattningslägenhet samt till bostadsrätten hör en garageplats i länga. Bredband och tv ingår i avgiften medan värme och vatten är tillkommande. Trädgårdsredskap lånas från föreningen och på våren ställs container för trädgårdsavfall fram för de boende. Välkommen på visning!

Huggargatan 8, Iggesund, Hudiksvalls kommun

Huggargatan 8

Villa
Iggesund, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 375 000 kr
176 + 84 m²
5 rum
1 169 m² tomt

Välkommen till Huggargatan 8 - ett välskött boende som passar den större familjen. Här kan vi erbjuda en fastighet med närhet till småbåtshamn och alla bekvämligheter som Iggesund har att erbjuda. Maffigt bostadshus med en total bostadsyta om 176 kvm fördelat på två våningsplan med källare, fördelat på fem rum och kök. Inredningen är genomgående ljus och ombonad med stora sociala ytor för umgänge. Via det nya trädäcket så kommer man in i entrén och en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Här finns trappan till både källaren som till ovanvåningen. Rymligt kök med plats för matbord samt köksluckor i ljust utförande utrustat med diskmaskin, fläkt, spishäll, ugn samt kyl och frys. Ovanvåning med rymlig hall, renoverat duschrum och fyra sovrum. Förutom entréplanet finns även källarplan med förvaringsutrymmen, gillestuga och tvättstuga. Trädgård med fruktträd och gräsmatta som även erbjuder odlingsmöjligheter i mindre skala. Trivsamt läge på lugn gata med uteplats i soligt läge mot småbåtshamnen. I Iggesund bor man med närhet till barnomsorg, mataffär, badplats, promenadstråk och järnvägsstation inom ca 1,5 km avstånd. Varmt välkomna på visning!

Klockarvägen 13, Kyrkbyn-Bjuråker, Hudiksvalls kommun

Klockarvägen 13

Villa
Kyrkbyn-Bjuråker, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
850 000 kr
118 + 44 m²
4 rum
1 545 m² tomt

Varmt välkommen till en mycket trivsam enplansvilla i Kyrkbyn, Bjuråker. Här kan vi erbjuda en bostad med tre sovrum, vidbyggt garage och barnvänlig trädgård för utelek. Planlösningen består av kök, vardagsrum, hall, tre sovrum, duschrum vilket renoverades 2020 samt gästtoalett. Utöver detta finns tvättstuga med utgång till trädgård, pannrum, groventré med ingång till garage samt bra med förvaringsmöjligheter. Kommunalt VA och vattenburen värme via pelletspanna. Trevlig tomt med gräsmatta, planteringar och buskar. Stenlagd uteplats vid huvudentrén som ger en liten glimt av utsikt över Norra Dellen. Här bor man mitt i den kulturrika Dellenbygden med spelmansstämmor, viskvällar och de populära Dellensjöarna på kort avstånd. Härliga omgivningar med närhet till fina badplatser och andra utflyktsmål under sommar- såväl som vintersäsongen. Till Delsbo med närservice är det ca 7 km och till Friggesund ca 6 km. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Örviksvägen 15, Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Örviksvägen 15

Tomt
Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
345 000 kr
1 612 m² tomt

Tomt med ett bra läge för att bygga nytt inom Mellanbyns fritidsområde! Här bygger du din bostad på ett bra läge med skogen på baksidan och havsglimt på framsidan. Dessutom med en allmänning mellan dig och grannen mot norr. Förberett för anslutningar till el, vatten och bdt-vatten. Fiber finns även det inom närområdet. Mellanbyns fritidsområde är barnvänligt med grönytor, sandstrand och lekplats men här finns också tennisbana, båthamn och föreningsstuga. Fastigheterna i området utgörs av både fritids- och permanentbostäder varav flera är nybyggda villor. Drygt 10 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Visar 1 - 25 av 40