Mäklare Klas Söderlund

Klas Söderlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fiskebyvägen 4B, Öster, Hudiksvalls kommun

Fiskebyvägen 4B

Lägenhet
Öster, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
650 000 kr
42 m²
1 rum
vån 1/8
2 858 kr/mån
15 476 kr/m²

I den populära bostadsrättsföreningen Enbacken kan vi nu erbjuda denna rymliga etta. Bostaden är välplanerad och erbjuder hall med klädkammare, ljust kök med plats för matbord, duschrum samt ett rum med plats för både soffa och säng. Lägenheten har flera stora fönster och dessutom finns en balkong i söderläge med utsikt över området och föreningens grönområde. I samma hus finns tvättstuga, medföljande förråd och en av föreningens uthyrningslägenheter som kan nyttjas för dina gäster. Hiss till alla plan. Här bor man bekvämt med närhet till mataffär, skolor, kommunikationer, grönområden, gym och motionsspår. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 5, Näsviken, Hudiksvalls kommun

Parkvägen 5

Villa
Näsviken, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 850 000 kr
126 m²
4 rum
2 093 m² tomt

På Parkvägen 5 i Näsviken kan vi nu erbjuda ett boende med insynsskyddat och barnvänligt läge nära skog och sjö. Lämna tomten och du når direkt ett skogsparti och en kort promenad tar dig sedan till "kaffegrus" som är en fin liten badstrand vid Södra Dellen med fantastisk kvällssol, Inom gångavstånd finns även skola för årskurs 1-6, nybyggd förskola med nattisverksamhet, affär, busshållplats mm. För den båtintresserade kan det finnas möjlighet att ha båt vid kanalen vid Dellens utlopp i centrala Näsviken- Charmigt bostadshus uppfört 1936 i 1 1/2-plan med källare. Vid husets entré möts man av en inbjudande glasveranda som även har utgång till en altan under tak. Från hallen når man sedan ett trivsamt kök för att sedan gå vidare till ett matrum. Matrummet kan även användas som sovrum. I vardagsrummet finns en öppen spis med spisinsats och i anslutning till hallen en gästtoalett. Övre plan rymmen hall/kontor, 2 rymliga och ljusa sovrum, duschrum samt badrum med bubbelbadkar och bastu. Källaren omfattar pannrum, tvättstuga med groventré samt matkällare. Bekväm uppvärmning med bergvärme kombinerad med vedpanna. Solpaneler är istallerade på taket på carporten. På fastigheten finns även en varmbonad gäststuga på ca 20 m² med kamin, carport, förråd samt hundgård. Stor, uppvuxen, trädgårdstomt med fruktträd, bärbuskar samt trädgårdsodlingar erbjuder goda odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade. Tomten har även en stor gräsmatta som rymmer plats för spel och lek. Välkommen med din intresseanmälan .

Storgatan 13, Centrum, Hudiksvalls kommun

Storgatan 13

Lägenhet
Centrum, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 100 000 kr
123 m²
3 rum
vån 1/3
6 767 kr/mån
17 073 kr/m²

Välkommen till Assurska huset på Storgatan 13 - ett attraktivt läge nära centrum. Här möts du av en praktfull byggnad uppförd 1925 som genomgick en omfattande renovering på 1980-talet varvid bostadsrättföreningen Trädgårdsmästaren bildades. Föreningen omfattar 9 lägenheter med en sammanlagd boyta av 797 m². Dessutom finns en carport med 8 bilplatser försedda med motorvärmare samt en gemensam gård med uteplats. Det stiliga trapphuset och tio trappsteg tar dig till lägenheten som är belägen på bottenvåningen. När du öppnar dubbeldörrarna till den 123 m² stora lägenheten så möts du av ett stilfullt boende med mycket charm vilket den höga takhöjden, spegeldörrarna och den luftiga planlösningen bidrar till. I hallen finns en gästtoalett och längre in i lägenheten hittar man ett rymligt kök som ursprungligen även innehöll en pigkammare vilken går att göra om till stort skafferi eller varför inte en alkov. Idag omfattar lägenheten vardagsrum och bibliotek/sovrum i fil med öppen och luftig planlösning, sovrum samt ett kakelklätt badrum. För den som är i behov av fler sovrum så finns möjlighet att på ett enkelt sätt förändra planlösningen så att tre sovrum samt en sovalkov erhålles om så önskas. Välkommen med din intresseanmälan till en charmig lägenhet i ett av bostadsrättsföreningen väl omhändertaget hus.

Bäckviksvägen 7, Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun
Bäckviksvägen 7, Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun, bild 2
Bäckviksvägen 7, Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun, bild 3

Bäckviksvägen 7

Villa
Forsa-Bäck, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
4 950 000 kr
168 + 56 m²
6 rum
9 448 m² tomt

Välkommen till Bäck i Forsa ca 1 mil väster om Hudiksvall. Här kan vi nu erbjuda en fastighet med stor tomt och ett härligt solläge invid Kyrksjön. Tomten som är på 9 448 kvm, har ett strandnära läge med möjlighet till egen båtplats och för den trädgårdsintresserade finns goda odlingsmöjligheter. På fastigheten finns ett mycket välbyggt bostadshus uppfört helt i timmer, stort garage också det i timmer samt en stor loge med goda förvaringsmöjligheter. Bostadshuset som är i souterrängmodell erbjuder på entréplan en öppen och luftig planlösning med ryggåstak i vardagsrum och kök från vilket man når en stor balkong/altan i sydvästläge. I övrigt finns sovrum, kontor och våtutrymmen på detta plan. I souterrängplanet finner man allrum med utgång till uteplats i markplan, stort sovrum, våtutrymmen samt pannrum. Uppvärmning sker bekvämt via en sjövärmepump från 2019, kamin samt öppen spis. Ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med ett fint sjönära läge och ett fantastiskt välbyggt timmerhus. De öppna och generösa ytorna i kombination med ryggåstaket och övriga sällskapsytor ger en fantastisk rymd. Från balkongen/altanen kan man helt ostört njuta av solen, den fina sjöutsikten och de blånande bergen i bakgrunden. Det timrade garaget som är på ca 50 m² är uppfört på betongplatta. Friliggande, äldre loge med med jordkällare under logen och ett mindre växthus vid loggaveln. Välkommen på visning.

  • Premium
Trogsta 545, Trogsta, Hudiksvalls kommun

Trogsta 545

Villa
Trogsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 750 000 kr
120 m²
4 rum
1 770 m² tomt

Välkommen till härliga Trogsta och denna fastighet med soligt läge och strandtomt invid Kyrksjön. Bostaden lämpar sig väl för både fritid- och permanentboende samt har ett mycket fint sjöläge med brygga, egen badstrand och bastu. Huvudbyggnaden erbjuder en öppen planlösning mellan allrum och vardagsrum, ett större och ett mindre sovrum, kök, samt ett kombinerat duschrum/tvättstuga. Gårdsbyggnad i anslutning till bostadshuset som inrymmer gästrum, förråd samt altan under tak. Trevligt grönskande trädgårdstomt med perenner, växthus och flera uteplatser. Garage och carport på grannfastigheten (servitut finns). Varmt välkomna på visning!

Visar alla 5