Mäklare Johan Söderlund

Johan Söderlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
  • Tor 16 maj kl 16:00
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Västergrängsjö 473

Gård/Skog
Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 650 000 kr
232 m²
6 rum
12,3 ha tomt

På en solig höjd med utsikt över inägomarken ligger Västergrängsjö 473 - Här kan vi nu erbjuda en gård med hästinriktning med fin åkermark samt ekonomibyggnad med bland annat fyra boxplatser. Försäljningen omfattar de två fastigheterna Västergrängsjö 4:1 samt 7:10 som ligger intill varandra och är samtaxerade. Markens totalareal är ca 12 hektar varav 8 hektar åkermark samt 4 hektar skogsmark. Här finns bland annat en trähage på fastighetens framsida och fina möjligheter till hagar längs med marken på södersidan. På norrsidan om vägen finns skogsmark samt äldre f.d gårdstomt. Jaktmöjligheter finns då båda fastigheterna hör till Nordanstig västra älgskötselområde. Huvudbyggnaden är ett bostadshus med tre uteplatser samt hela boarean på sex rum och kök fördelad på entrévåningen. Möjlighet att inreda övre plan som är en enda stor och öppen yta. Från huset har man vacker utsikt över marken i söder. Utöver huvudbyggnaden finns ett mindre gårdshus för bostadsändamål som är mycket lämplig för exempelvis uthyrning. I gårdshusets källare finns fastighetens värmeanläggning med vedpanna och ackumulatortankar, varifrån det ligger kulvert till huset. Ekonomibyggnad med stall och fyra boxplatser, maskinhall samt garage. Samtliga med gjutet betonggolv. På byggnadens baksida finns ytterligare en maskinhall med grusbädd för traktor och maskiner. Välkommen på visning!

  • Premium
Hudiksvallsvägen 18, Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 18

Övrigt
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 050 000 kr
1 126 m² tomt

Välkommen till centrala Strömsbruk. Här kan vi erbjuda en välskött kommersiell fastighet med både lokaler och bostäder. Fastigheten omfattar en hyreshusenhet i två plan med källare. Entréplan omfattar två lokaler, en restauranglokal samt en mindre kontorslokal. Den större lokalen hyrs ut till restaurangverksamhet och den mindre står i dagsläget vakant. En trappa upp finns tre lägenheter, två stycken tvårummare och en trerummare. Alla tre är uthyrda. Källaren omfattar utrymmen som förråd till hyresgästerna, tvättstuga, pannrum samt ett par fristående rum som kan nyttjas för verksamhetsuthyrning/förråd eller liknande. På tomten finns gott om parkeringsytor samt en uteservering som hör till restaurangen. I området finns närhet till havet, förskola, mataffär, elljusspår och bra kommunikationer. Fastigheten överlåts i bolagsform. Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan.

Södra Vägen 50, Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun

Södra Vägen 50

Lägenhet
Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 929 kr/mån
19 375 kr/m²

En kort promenad från centrum finns denna vackra och charmiga lägenhet med högt i tak, spegeldörrar och parkettgolv. Här erbjuds ett smakfullt boende med attribut som stora fönsterpartier, en spännande planlösning och stor balkong. Lägenheten inrymmer två sovrum, duschrum, kök med separat matrum, balkongen med plats för loungegrupp och vardagsrum med platsbyggd bokhylla. Tack vare halvtrappan upp från markplan och tillhörande parkeringsplats är det här ett lättillgängligt boende. Föreningen har nyligen renoverat byggnaden med fasad, fönster och nytt tak. Välkommen med din intresseanmälan inför visningar.

  • Balkong
Fegärdevägen 17, Njutånger, Hudiksvalls kommun
  • Mån 20 maj

Fegärdevägen 17

Villa
Njutånger, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 350 000 kr
118 m²
4 rum
1 234 m² tomt

Välkommen till Fegärdevägen 17 i Njutånger - en praktisk villa med bergvärme och nybyggt badrum. Denna charmiga enplansvilla med källare erbjuder bland annat ett nyrenoverat badrum med badkar och dubbeldusch, ytterligare ett duschrum samt ett vardagsrum med utgång till inglasad altan. Mot baksidan finns en vidbyggd del som tidigare varit poolrum men som nu är inredd till bostadsyta med rum och lyxig walk-in-closet. Från rummet finns utgång till altan i söderläge. På källarplan finns praktiska utrymmen som tvättstuga, förråd och varmbonat garage. Med solpaneler, ebilsladdare och bergvärme blir din vardag både hållbar och ekonomiskt fördelaktig. Delar av de invändiga ytskikten behöver färdigställas, som tapeter på kortväggen i vardagsrummet. Ute på tomten kan du njuta av soliga dagar omgiven av träd och buskar på en lättskött tomt. Här finns också ett oisolerat dubbelgarage varav den ena sidan med gjuten platta och den andra med något högre takhöjd som rymmer exempelvis en husbil. Dessutom rum för besökare eller separat arbetsplats via fristående gäststuga. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Saltviksvägen 20, Idenor, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Saltviksvägen 20

Villa
Idenor, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 700 000 kr
100 + 58 m²
4 rum
1 266 m² tomt

Inom Idenors populära villaområde så finns denna charmiga 40-talsvilla med friliggande garage och gäststuga. Entréplan består av hall, kök, matrum med utbyggt burspråk, vardagsrum med kamin och äldre badrum. På övervåningen finns två sovrum, förvaring i kattvindar, ett duschrum och en mindre balkong. I källarplan finns bland annat en gillestuga, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Huset har visst behov av översyn såsom diverse ytskikt och badrum på nedre plan, men har bra förutsättningar tack vare bekväm uppvärmning via bergvärmepump och moderna isolerglasfönster. På tomten finns gäststuga, garage med gjuten platta och automatisk takskjutport med ett isolerat förråd i bakkant. Trevlig uppväxt trädgård med buskar och träd. Närhet till förskola och skola, cykelavstånd till centrum och stadsbussar med hållplats ett stenkast från bostaden. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Sörfjärden Vassbäcksvägen 1, Sörfjärden, Nordanstigs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sörfjärden Vassbäcksvägen 1

Fritidshus
Sörfjärden, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 595 000 kr
64 m²
3 rum
1 531 m² tomt

Välkommen till populära Sörfjärden och detta charmiga timmerhus som smälter in i den vackra omgivningen med naturtomt och havsutsikt. Vassbäcksvägen ligger lite avskiljt med ett behagligt och skyddat läge som du når genom att följa Strandvägen strax söder om fiskeläget. Fastigheten erbjuder bostadshus uppfört i timmer omfattandes ett stort allrum med köksdel, två sovrum samt duschrum med wc. Utöver huvudstugan finns även en timrad gäststuga som är sammankopplad med bostadsstugan via en vindskyddad uteplats under tak. Avlopp finns anslutet medan tidigare sommarvatten inte längre är i bruk. Kommunalt vatten finns till tomtgräns och behöver grävas in och anslutas till stugan. Fastigheten har en otroligt fin potential men har ett visst behov av översyn. Sörfjärden är en by som ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, ca 10 kilometer öster om Gnarp, precis där Gnarpsån mynnar i Bottenhavet. Området erbjuder fina omgivningar, camping, golfbana samt Norrlands längsta sandstrand på cirka 2 000 meter. Varmt välkommen att boka in dig på en visning!

Hudiksvägen 7c, Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun

Hudiksvägen 7c

Lägenhet
Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 575 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 2/5
3 575 kr/mån
23 828 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt helrenoverade tvårummare. Här bor du två halvtrappor upp i en stabil och ekonomiskt stark förening en kort promenad från centrum. Lägenheten erbjuder en ombyggd och förbättrad planlösning med en öppen social yta invid köksön mellan kök och vardagsrum, klädkammare som inretts till kontor och ett avskärmat sovrum med intilliggande garderobsförvaring. Renoveringarna har utförts med omsorgsfullt utvalda materialval i skandinaviska toner med enhetliga golv och behagliga färgval. Köket går i grått, med marmorkakel samt svarta bänkskivor och vitvaror. Badrummet är även det helrenoverat med kakel i marmorerad granit och svarta accentfärger. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en social och lyxig känsla där man kan hänga och umgås. Från vardagsrummet nås även balkongen i sydvästläge mot innergården med den gemensamma uteplatsen. I avgiften ingår både tv samt bredband och som boende har man tillgång till övernattningsrum, bastu samt mindre gym. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Inälv 273, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 273

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
395 000 kr
1 623 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov för byggnad på 80 kvm är tomten förberedd för att tas vidare i byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 130 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Starvägen 31, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Starvägen 31

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 950 000 kr
104 + 10 m²
4 rum
224 m² tomt

Välkommen till detta praktiska boende inom gemytliga Sandvalla. Här bor du i en lättskött bostad med tre sovrum, vardagsrum, kök i vitt utförande, duschrum och gästtoalett. Via vardagsrummet nås ett inglasat uterum mot innergården med gräsmatta, planteringar och ytterligare en uteplats genom fristående altan. Inom samfälligheten tillhör en garageplats i länga. Närområdet trafikeras av stadsbussarna och ett stenkast bort finns Ica Maxi med apotek. Välkommen med din visningsanmälan.

Trastvägen 7, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Trastvägen 7

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 175 000 kr
99,5 m²
4 rum
7 378 kr/mån
11 809 kr/m²

Inom omtyckta och barnvänliga Sandvalla ligger det här trivsamma enplansradhuset i gott skick med uteplats på både fram- och baksidan. Här erbjuds en bostad med tacksam planlösning, två bad/duschrum, renoverat kök och möjlighet till uthyrning tack vare rum med separat entré. Mycket gott om förvaring med klädgarderober, klädkammare och dubbla fristående kallförråd. Altanen på baksidan är försedd med motordriven markis och via uteplatsen på framsidan nås både huvudentrén som den extra entrén. Inom Brf Sandvalla finns lekparker och grönytor, samlingsrum och övernattningslägenhet samt till bostadsrätten hör en garageplats i länga. Bredband och tv ingår i avgiften medan värme och vatten är tillkommande. Trädgårdsredskap lånas från föreningen och på våren ställs container för trädgårdsavfall fram för de boende. Välkommen på visning!

Örviksvägen 15, Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Örviksvägen 15

Tomt
Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
345 000 kr
1 612 m² tomt

Tomt med ett bra läge för att bygga nytt inom Mellanbyns fritidsområde! Här bygger du din bostad på ett bra läge med skogen på baksidan och havsglimt på framsidan. Dessutom med en allmänning mellan dig och grannen mot norr. Förberett för anslutningar till el, vatten och bdt-vatten. Fiber finns även det inom närområdet. Mellanbyns fritidsområde är barnvänligt med grönytor, sandstrand och lekplats men här finns också tennisbana, båthamn och föreningsstuga. Fastigheterna i området utgörs av både fritids- och permanentbostäder varav flera är nybyggda villor. Drygt 10 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Nybruksvägen 6, Fridhem, Hudiksvalls kommun

Nybruksvägen 6

Villa
Fridhem, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
3 400 000 kr
119 + 31 m²
6 rum
538 m² tomt

Välkommen till Fridhem och en trevlig tegelvilla i tre plan. Här finns plats för den större familjen tack vare fem sovrum, varmbonad gäststuga och altan med högt och soligt läge, viss havsutsikt och plats för många. Fastigheten erbjuder tomt i etage med nyanlagd entré och trappa upp till den övre delen av gården. Invid entrén finns även garage och carport, båda med elbilsladdare. Planlösningen inrymmer på sutterängplan ett sovrum, gästtoalett, pannrum och tvättstuga med dusch och bastu. Mellanplan har kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum, dusch/wc och utgång till altanen i söderläge. På övre plan finns tre sovrum och ytterligare ett badrum. Flera stora renoveringar har skett i närtid med bland annat nya fönster, ny bergvärmepump, nytt kök och nytt badrum. Trapphiss finns från sutterängplan hela vägen upp till övre plan. Ett lättskött hus i ett centralt beläget område. Välkommen på visning!

Trogsta 39, Trogsta, Hudiksvalls kommun

Trogsta 39

Villa
Trogsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 675 000 kr
130 + 133 m²
5 rum
1 684 m² tomt

Välkommen till detta varma och ombonade hus i genuin bullerbymiljö mitt i populära Trogsta! Här möts klassisk atmosfär med moderna bekvämligheter i en smakfullt inredd bostad. Entrésidan av huset erbjuder en romantisk och inbjudande gårdsmiljö med inramande staket och pergola i falurött. Rejäla uteplatser via stenlagd yta invid entrén och en stor altan i söder som nås från vardagsrummet. Via entrén med den rundlagda stentrappan nås hallen med förhöjt tak och spiraltrappan till övre plan. Planlösningen inrymmer i övrigt bland annat fyra sovrum, nyrenoverat lantkök, kaklat badrum och vardagsrum. Karaktäristiska detaljer som trägolv, vedspis, pärlspont och bröstpanel. För den som söker möjlighet till större boyta är logen förberedd för att inreda vidare med fler rum. Fiber är indraget och värme via jordvärmeanläggning. Ett otroligt trivsamt boende med gott om hälsingsk karaktär. Välkommen på visning!

Inälv 271, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 271

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
295 000 kr
1 500 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov för byggnad på 80 kvm är tomten förberedd för att tas vidare i byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 190 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Gränsfors 473, Gränsfors, Nordanstigs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gränsfors 473

Gård/Skog
Gränsfors, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 975 000 kr
180 + 35 m²
5 rum
2 ha tomt

Välkommen till Gränsfors 473 - en barnvänlig idyll för den djurintresserade! Denna charmiga lantbruksfastighet ligger i vackra omgivningar i Gränsfors, Hälsingland. Här kan du njuta av lantlivet på en markyta på cirka 2 hektar, som sträcker sig direkt intill bostadshuset och ekonomibyggnaden. Gården är mycket praktisk och enkel att sköta, vilket gör den perfekt för dig som vill hålla djur på hobbynivå. Bostadshuset är gediget och har genomgått omfattande renoveringar och ombyggnationer under de senaste åren. Renoveringsarbetet har utförts noggrant och med kärlek till detaljer, inklusive handgjorda snickerier såsom fönsterbågar, lister och trappor. På den nybyggda övervåningen finns ett massivt vitvaxat trägolv, medan bottenvåningen pryds av en vacker parkett. Badrummet är kaklat och det rymliga köket ger gott om plats. Här finns också upp till fyra sovrum för hela familjen. Fastigheten har fördelaktig uppvärmning genom bergvärme från 2013, en trekammarbrunn från samma år och är utrustad med fördraget nätverk och fiberanslutning. Endast ca 8 km till Bergsjö med skola och mataffär och 26 km till Hassela Ski Resort med alpinanläggning, hotell samt längdskidåkning. Från Gnarp går X-tåget till Sundsvall och Hudiksvall. Välkommen på visning!

Sågvägen 7, Saltvik, Hudiksvalls kommun

Sågvägen 7

Tomt
Saltvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
198 000 kr

Med ett barnvänligt läge ett stenkast från hav och båtliv kan vi nu erbjuda en mycket lämplig tomt för nyproduktion. Du bygger din nya bostad inom stadigt växande och alltid lika kustnära Saltvik. Här möts moderna villor i en behaglig mix med befintliga permanent- och fritidshus. Fastigheten ligger vid återvändsgata inom det sista området längst ut mot hamnen med båtbryggor och grönytor. Strax intill finns lekplats och kommunikationer via busshållplats. Tomten har förberedda anslutningsmöjligheter för vatten, bdt-avlopp och el. Detaljplan via områdesbestämmelser utan begränsning på byggnadens totalarea. Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan!

Kristallen 8 / Hassela Ski Resort, Hassela, Nordanstigs kommun

Kristallen 8 / Hassela Ski Resort

Fritidshus
Hassela, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 980 000 kr
100 m²
5 rum
509 m² tomt

Varmt välkommen till en bostad utöver det vanliga! En nyare och fullt utrustat vintersportstuga med ski in/ski out-läge inom Hassela Ski Resort. Den friköpta fastigheten är välplacerad inom anläggningens område, ett stenkast från hotellets reception och strax intill transportliften som tar dig upp till skidanläggningen. Huset har en väl genomtänkt planlösning som tack vare fyra sovrum och två badrum tar emot upp till 10 gäster åt gången. Vidare finns också vardagsrum med soffhörna och öppen planlösning mot köket samt en rymlig hall med torkskåp, hyllor och avhängningsytor. Goda uthyrningsmöjligheter som vid önskemål samordnas genom Hassela Ski. Ackumulerad bruttomsättning för säsong 2021/2022 på drygt 200 tkr. Hassela Ski Resorts skidanläggning omfattar två toppar med 8 liftar, 20 nedfarter och en fallhöjd på 310 meter. Backen är André Myhrers hemmabacke och man har bland annat varit med och anordnat Slalom-SM 2017. Förutom skidåkning finns områdets fantastiska natur alldeles inpå knuten med skoterleder, fiske, vandring jakt och bad. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Skålbovägen 83, Skålbo/Maln, Hudiksvalls kommun

Skålbovägen 83

Fritidshus
Skålbo/Maln, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 345 000 kr
40 m²
1,1 ha tomt

Tillfälle att förvärva en stor och attraktiv tomt med naturnära läge invid havet i Skålbo, ca 6,5 km från centrala Hudiksvall. På fastigheten finns i dagsläget en äldre stuga om ca 40 kvm med utsikt över Skålboviken. På tomten finns också en sovstuga samt redskapsbod. El finns anslutet, kommunalt VA är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifter är erlagda. Fiber finns vid tomtgräns. Möjlighet för er som vill renovera eller bygga nytt och utforma eran bostad efter egna önskemål. Jakträtt inom Fiskeby viltvårdsområde följer med fastigheten. Malnbaden/Skålbo ligger naturskönt invid havet i Hudiksvallsfjärden. Området erbjuder ett mycket fint och barnvänligt havsbad med sandstrand, camping med stugor och minigolf, motionsslingor, skidspår samt restaurang under sommarsäsongen. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visningsbokning.

Hällsätter 205, Finflo/Hög, Hudiksvalls kommun

Hällsätter 205

Tomt
Finflo/Hög, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
325 000 kr
1 592 m² tomt

Tillfälle att förvärva en tomt med högt och fint läge i Hällsätter ca 5 km från Hudiksvalls centrum! Här ges nu möjlighet att bygga nytt och utforma er bostad efter egna behov och önskemål. Tomten är lantligt belägen efter en mindre väg med sammanlagt 4 tomter, denna tomt är den näst sista på gatan. Marken överlämnas avtäckt, 3-kammarbrunn (ej anlagd) medföljer och el finns vid tomtgräns. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan.

Visar alla 19