Mäklare Johan Söderlund

Johan Söderlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarsvallsvägen 11, Delsbo, Hudiksvalls kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00

Hammarsvallsvägen 11

Villa
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 850 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Hammarsvallsvägen 11 i Delsbo - en charmig bostad från 30-talet i ett barnvänligt område! Här erbjuds en fin trädgårdstomt med gott om gräsyta som ramas in av en klassisk gärdesgård, perfekt för barnens utelekar. Bostaden inrymmer bland annat ett stort lantligt kök, fyra sovrum, vardagsrum, duschrum och en vacker inglasad veranda vid entrén. På baksidan av huset finns altan samt carport för två bilar. Grunden är dränerad ca 2013, värme genom bergvärmeanläggning och fiber finns indraget. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ankargatan 26, Söder, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 26

Lägenhet
Söder, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
675 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 255 kr/mån
13 107 kr/m²

Välkommen till Ankargatan och denna trevliga tvårummare med renoverat badrum och balkong i västläge. Bostaden inrymmer hall med bra förvaringsmöjligheter tack vare klädkammare, fullt utrustat kök med matplats och ljust vardagsrum med utsikt mot havet mellan husen. Sovrum med platsbyggd skjutdörrsgarderob och utgång till balkong samt ett renoverad dusch/wc med tvättmaskin. Ett större vindsförråd samt ett källarförråd ingår även det till bostadsrätten. Föreningen tillhandahåller gemensamt el- samt bredbandsavtal som båda läggs på avgiftsavierna. Smidigt och förmånligt! I området finns grönområden, trevliga promenadstråk samt närhet till centrum och mataffär. Goda kommunikationsmöjligheter med hållplats för stadsbussarna på gatan strax nedanför. Välkommen på visning!

Skeppsdalsvägen 10 B, Centrum/Fiskarstan, Hudiksvalls kommun

Skeppsdalsvägen 10 B

Lägenhet
Centrum/Fiskarstan, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 995 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
4 205 kr/mån
23 750 kr/m²

I utkanten av Fiskarstans charmiga villakvarter finns denna trivsamma trerummare med egen ingång och balkong. Föreningen är solid, har egen innergård och varmgarage med plats tillgänglig för den nya innehavaren. Lägenheten ljus och luftig och ligger som övriga av föreningens treor en våning upp från markplan. Planlösningen omfattar en välkomnande hall med klädkammare samt vardagsrum, två sovrum, kaklad wc/dusch och kök en trappa upp. Balkongen nås från ett av de två sovrummen och är vänd mot föreningens innergård. Vid den egna entrén finns ett tillhörande kallförråd medan man har ytterligare ett varmbonat förråd i föreningens källare. Som boende i föreningen har man tillgång till mysig innergård med lusthus och utemöbler under säsong. Soprum på gården samt tvättstuga, övernattningsrum och cykelförråd i källarplan. Gemensamt upphandlad bredband/tv och bostadsrättstillägg. HSB Brf Skeppet är en mycket fin och välskött förening med låga avgifter och närhet till det mesta, såsom skolor, gym, Borgarparken, båthamn och centrum. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Ankargatan 29a, null, Hudiksvalls kommun

Ankargatan 29a

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
650 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 2/3
5 898 kr/mån
10 906 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på Ankargatan med vacker havsutsikt från både vardagsrummet och balkongen. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med behagliga färgval och renoverat duschrum. Bostaden erbjuder en hall med avhängningsmöjligheter, duschrum med duschväggar av glas, kök med plats för matbord och ljust vardagsrum som öppnar upp mot en balkong där du kan njuta av havsutsikten. Sovrummet är utrustat med en praktisk platsbyggd garderob som maximerar förvaringsutrymmet. Föreningen har ett högt läge med fina grönområden och närhet till centrum och västra hamnen. Allt du behöver finns inom gångavstånd, från gym och restauranger, caféer till andra bekvämligheter. Perfekt för en aktiv livsstil. Dessutom finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med stadsbussarnas hållplats precis nedanför. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Södra Hamnskäret 2, Bergön, Hudiksvalls kommun

Södra Hamnskäret 2

Övrigt
Bergön, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 900 000 kr
30 + 60 m²
3 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till Södra Hamnskäret vid Björnsundet Bergön - Här kan vi erbjuda en otroligt fin fritidsbostad bestående av en sjöbod med strandtomt och till det en helt egen sandstrand samt brygga. Fastigheten omfattar en sjöbod i mycket gott skick, tomt med grönytor, gistvall, fina uteplatser och framförallt ett enastående sydvästläge med fantastiska solnedgångar. Sjöboden inrymmer bland annat kök, rum med plats för matplats och sovdel, kamin, en båtlänning som inretts för mer bostadsyta, sovrum på övre plan och bastu. Fastigheten är i mycket gott skick med bland annat nymålade/nya fönster, ny kamin, ny varmvattenberedare och nytt bastuaggregat. Fastigheten nås via båttur från Björnsundet där båtplats finns. Väl på ön finns indragen el och vatten från brunn. Välkommen att kontakta oss för visning av detta somriga skärgårdsläge.

Andra Parkgatan 2A, Centrum/Väster, Hudiksvalls kommun

Andra Parkgatan 2A

Lägenhet
Centrum/Väster, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
850 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 946 kr/mån
14 050 kr/m²

Strax väster om centrum och ett stenkast från Hudiksvalls sjukhus hittar vi Brf Parkgården i det trivsamma och promenadvänliga området kring Tingshuset. Här äger föreningen två bostadshus omfattandes totalt 24 lägenheter. Hiss finns i båda husen. Lägenheten omfattar två rum och kök med en rymlig hall centralt i bostaden. Här finns bland annat inglasad altan i väster, vackert burspråk i vardagsrummet och kök i vitt utförande. I det kaklade badrummen finns möjlighet att installera tvättmaskin. Ett mycket praktiskt boende med gångavstånd till det mesta som Hudik har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Hiss
Nickora 200, Nickora, Hudiksvalls kommun

Nickora 200

Villa
Nickora, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 675 000 kr
176 + 33 m²
6 rum
3 475 m² tomt

Välkommen till den idylliska byn Nickora och denna rymliga familjevilla med fint läge och altan mot sydväst. Här erbjuds ett lantligt boende med många positiva egenskaper som jordvärme, fristående garagebyggnad med lägenhet ovanpå och gårdsbyggnad med två stallboxar. Bostadshuset är rymligt och passar den större familjen. På entréplanet möts du av en centralt placerad hall, kök med nyare vitvaror, ett sovrum, rymligt vardagsrum, kaklat badrum, tvättstuga och ett pannrum med groventré. På övre plan finns ytterligare fyra sovrum och en möblerbar hall - perfekt som tv-rum åt barnen. På tomten finns flera fristående byggnader varav garaget med dubbla portar är det största. Här har man nyinrett hela garaget som passar för både mek och bilförvaring. Isolerat och varmbonat med gjuten platta och vattenburen golvvärme via jordvärmepumpen i bostadhuset. På ovanvåningen där det tidigare endast var kallvind finns nu den nyinredda lägenheten. Här finns en spännande planlösning med charmiga snedtak, förberett för badrum och nyinstallerade fönster/balkongdörr. Förutom garaget finns en gårdsbyggnad med förvaring och två boxplatser, vidbyggd carport och även ytterligare förrådsbyggnader. Stor tomt med möjlighet till djurhållning i liten skala och gott om utrymme för både lek och odling. Välkommen på visning!

Högsved 84 och 86, Högsved, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högsved 84 och 86

Gård/Skog
Högsved, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 750 000 kr
97 m²
6 rum
8,6 ha tomt

Välkommen till Högsved 84 och 86 - en gård med ca 8,6 hektar mark omfattande skog samt åkermark med ett fint och behagligt läge knappa 150 meter från Södra Dellen. Fastigheten erbjuder många möjligheter till nyttjande tack vare flertalet byggnader samt tillhörande mark. Bostad, verksamhet eller varför inte hästgård! Jakträtt på egen mark men också tillhörande flera jaktområden såsom Norrbo viltvårdsområde och Ilsbo kronhjortsskötelområde. Bostadshuset är ett utbyggt Per Albin-torp som inrymmer kök med matrum och burspråk, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga och duschrum. Vid entrén på framsidan finns en stor veranda och på gaveln intill köket ett inglasat uterum. Uppvärmning via vattenburet system och jordvärmepump. Förutom bostadshuset finns verkstadsbyggnad med oljeavskiljare, gårdshus med egen lägenhet, carport samt en bodega med pizzaugn, bastu och trädäck med ovanmarkspool. Trädgården är perfekt för odling och lek, medan gårdshusets lägenhet erbjuder plats för besökande vänner eller möjlighet till uthyrning. Lägenhetens planlösning inrymmer ett sovrum, vardagsrum med kamin, kök och duschrum. Njut av lugnet och naturen i detta idylliska lantliga läge, med närheten till vackra Dellen för utflykter och aktiviteter. Det kan finnas möjlighet till båtplats i Dellen. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Lundvägen 83, null, Hudiksvalls kommun

Lundvägen 83

Villa
Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 595 000 kr
133 + 77 m²
4 rum
1 626 m² tomt

En av få - strandnära läge vid Långsjön! Strax förbi Forsa Handelsträdgård och intill viken vid Kaked kan vi nu erbjuda en charmig villa med vacker sjöutsikt. Här finns inslag som trägolv och spegeldörrar men också ett visst behov av renovering. Bostadshuset inrymmer på entréplan två rum med utsikt mot sjön samt kök och gäst-wc. På övre plan finns två sovrum, sovkammare i kattvind, möblerbar hall med utgång till balkong och renoverat duschrum. I källaren finns pannrum, tvättstuga samt förvaringsutrymmen. Vattenburen värme via vedpanna med elpatron samt luftvärmepump som komplement. En sluttande tomt i bra solläge med gräsmatta och goda odlingsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hällan 42, Jättendal, Nordanstigs kommun

Hällan 42

Villa
Jättendal, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 495 000 kr
172 m²
6 rum
2 844 m² tomt

Välkommen till Hällan 42 och denna charmiga enplansvilla med utsikt över Jättendalssjön. Det här är en rymlig bostad med fyra sovrum och en otroligt fin utemiljö med trädäck, pool och odlingsmöjligheter. Planlösningen består av fyra sovrum, allrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett duschrum och tvättstuga. Husets samlingspunkt är köket och vardagsrummet - här sträcker sig taket upp till nock med stora fönsterpartier som ramar in den vackra sjöutsikten. Utanför finns ett rymligt trädäck komplett med uppvärmd pool, utekök och en vedeldad badtunna. Trädgård med träd, buskar, blomsterrabatter och gräsmatta som erbjuder gott om plats för lek och avkoppling samt möjlighet till odling. Bara några minuter bort finns Mellanfjärden som erbjuder restauranger, lanthandel, fiskbutik, lekplats och båthamn. Varmt välkommen på visning!

Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 2
Västergrängsjö 473, Västergrängsjö, Nordanstigs kommun, bild 3

Västergrängsjö 473

Gård/Skog
Västergrängsjö, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 650 000 kr
232 m²
6 rum
12,3 ha tomt

På en solig höjd med utsikt över inägomarken ligger Västergrängsjö 473 - Här kan vi nu erbjuda en gård med hästinriktning med fin åkermark samt ekonomibyggnad med bland annat fyra boxplatser. Försäljningen omfattar de två fastigheterna Västergrängsjö 4:1 samt 7:10 som ligger intill varandra och är samtaxerade. Markens totalareal är ca 12 hektar varav 8 hektar åkermark samt 4 hektar skogsmark. Här finns bland annat en trähage på fastighetens framsida och fina möjligheter till hagar längs med marken på södersidan. På norrsidan om vägen finns skogsmark samt äldre f.d gårdstomt. Jaktmöjligheter finns då båda fastigheterna hör till Nordanstig västra älgskötselområde. Huvudbyggnaden är ett bostadshus med tre uteplatser samt hela boarean på sex rum och kök fördelad på entrévåningen. Möjlighet att inreda övre plan som är en enda stor och öppen yta. Från huset har man vacker utsikt över marken i söder. Utöver huvudbyggnaden finns ett mindre gårdshus för bostadsändamål som är mycket lämplig för exempelvis uthyrning. I gårdshusets källare finns fastighetens värmeanläggning med vedpanna och ackumulatortankar, varifrån det ligger kulvert till huset. Ekonomibyggnad med stall och fyra boxplatser, maskinhall samt garage. Samtliga med gjutet betonggolv. På byggnadens baksida finns ytterligare en maskinhall med grusbädd för traktor och maskiner. Välkommen på visning!

  • Premium
Hudiksvallsvägen 18, Strömsbruk, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 18

Övrigt
Strömsbruk, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 050 000 kr
1 126 m² tomt

Välkommen till centrala Strömsbruk. Här kan vi erbjuda en välskött kommersiell fastighet med både lokaler och bostäder. Fastigheten omfattar en hyreshusenhet i två plan med källare. Entréplan omfattar två lokaler, en restauranglokal samt en mindre kontorslokal. Den större lokalen hyrs ut till restaurangverksamhet och den mindre står i dagsläget vakant. En trappa upp finns tre lägenheter, två stycken tvårummare och en trerummare. Alla tre är uthyrda. Källaren omfattar utrymmen som förråd till hyresgästerna, tvättstuga, pannrum samt ett par fristående rum som kan nyttjas för verksamhetsuthyrning/förråd eller liknande. På tomten finns gott om parkeringsytor samt en uteservering som hör till restaurangen. I området finns närhet till havet, förskola, mataffär, elljusspår och bra kommunikationer. Fastigheten överlåts i bolagsform. Välkommen att kontakta oss med din intresseanmälan.

Södra Vägen 50, Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun

Södra Vägen 50

Lägenhet
Centralt/Åvik, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 929 kr/mån
19 375 kr/m²

En kort promenad från centrum finns denna vackra och charmiga lägenhet med högt i tak, spegeldörrar och parkettgolv. Här erbjuds ett smakfullt boende med attribut som stora fönsterpartier, en spännande planlösning och stor balkong. Lägenheten inrymmer två sovrum, duschrum, kök med separat matrum, balkongen med plats för loungegrupp och vardagsrum med platsbyggd bokhylla. Tack vare halvtrappan upp från markplan och tillhörande parkeringsplats är det här ett lättillgängligt boende. Föreningen har nyligen renoverat byggnaden med fasad, fönster och nytt tak. Välkommen med din intresseanmälan inför visningar.

  • Balkong
Hudiksvägen 7c, Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hudiksvägen 7c

Lägenhet
Centrum/Norr, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 575 000 kr
66,1 m²
2 rum
vån 2/5
3 575 kr/mån
23 828 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt helrenoverade tvårummare. Här bor du två halvtrappor upp i en stabil och ekonomiskt stark förening en kort promenad från centrum. Lägenheten erbjuder en ombyggd och förbättrad planlösning med en öppen social yta invid köksön mellan kök och vardagsrum, klädkammare som inretts till kontor och ett avskärmat sovrum med intilliggande garderobsförvaring. Renoveringarna har utförts med omsorgsfullt utvalda materialval i skandinaviska toner med enhetliga golv och behagliga färgval. Köket går i grått, med marmorkakel samt svarta bänkskivor och vitvaror. Badrummet är även det helrenoverat med kakel i marmorerad granit och svarta accentfärger. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en social och lyxig känsla där man kan hänga och umgås. Från vardagsrummet nås även balkongen i sydvästläge mot innergården med den gemensamma uteplatsen. I avgiften ingår både tv samt bredband och som boende har man tillgång till övernattningsrum, bastu samt mindre gym. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Inälv 273, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 273

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
395 000 kr
1 623 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov för byggnad på 80 kvm är tomten förberedd för att tas vidare i byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 130 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Starvägen 31, Sandvalla, Hudiksvalls kommun

Starvägen 31

Radhus
Sandvalla, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 950 000 kr
104 + 10 m²
4 rum
224 m² tomt

Välkommen till detta praktiska boende inom gemytliga Sandvalla. Här bor du i en lättskött bostad med tre sovrum, vardagsrum, kök i vitt utförande, duschrum och gästtoalett. Via vardagsrummet nås ett inglasat uterum mot innergården med gräsmatta, planteringar och ytterligare en uteplats genom fristående altan. Inom samfälligheten tillhör en garageplats i länga. Närområdet trafikeras av stadsbussarna och ett stenkast bort finns Ica Maxi med apotek. Välkommen med din visningsanmälan.

Örviksvägen 15, Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun

Örviksvägen 15

Tomt
Mellanbyns fritidsområde, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
295 000 kr
1 612 m² tomt

Tomt med ett bra läge för att bygga nytt inom Mellanbyns fritidsområde! Här bygger du din bostad på ett bra läge med skogen på baksidan och havsglimt på framsidan. Dessutom med en allmänning mellan dig och grannen mot norr. Förberett för anslutningar till el, vatten och bdt-vatten. Fiber finns även det inom närområdet. Mellanbyns fritidsområde är barnvänligt med grönytor, sandstrand och lekplats men här finns också tennisbana, båthamn och föreningsstuga. Fastigheterna i området utgörs av både fritids- och permanentbostäder varav flera är nybyggda villor. Drygt 10 km till Hudiksvalls centrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Trogsta 39, Trogsta, Hudiksvalls kommun

Trogsta 39

Villa
Trogsta, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 675 000 kr
130 + 133 m²
5 rum
1 684 m² tomt

Välkommen till detta varma och ombonade hus i genuin bullerbymiljö mitt i populära Trogsta! Här möts klassisk atmosfär med moderna bekvämligheter i en smakfullt inredd bostad. Entrésidan av huset erbjuder en romantisk och inbjudande gårdsmiljö med inramande staket och pergola i falurött. Rejäla uteplatser via stenlagd yta invid entrén och en stor altan i söder som nås från vardagsrummet. Via entrén med den rundlagda stentrappan nås hallen med förhöjt tak och spiraltrappan till övre plan. Planlösningen inrymmer i övrigt bland annat fyra sovrum, nyrenoverat lantkök, kaklat badrum och vardagsrum. Karaktäristiska detaljer som trägolv, vedspis, pärlspont och bröstpanel. För den som söker möjlighet till större boyta är logen förberedd för att inreda vidare med fler rum. Fiber är indraget och värme via jordvärmeanläggning. Ett otroligt trivsamt boende med gott om hälsingsk karaktär. Välkommen på visning!

Inälv 271, Inälv, Hudiksvalls kommun

Inälv 271

Tomt
Inälv, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
295 000 kr
1 500 m² tomt

Välkommen till en av de mest idylliska platserna i Hälsingland - södra Dellen. Här finner du denna, en av två lediga och obebyggda fastigheter som väntar på att bebyggas. Belägen bland Hälsinglands blå berg, bara ett stenkast från en fantastisk sandstrand vid Inälvsviken, är denna tomt perfekt för dig som söker lugn och ro nära naturen. För den motionsintresserade finns två leder i närområdet; Borgarleden som passerar vid strandkanten och Norrboleden som ansluter strax västerut. Med ny infart och förhandsbesked på bygglov för byggnad på 80 kvm är tomten förberedd för att tas vidare i byggprocessen. Tomtgränsen till fastigheten är belägen ca 190 m från Dellens strandlinje. Ta chansen att skapa ditt eget paradis i denna vackra del av Hälsingland. Välkommen med din intresseanmälan!

Gränsfors 473, Gränsfors, Nordanstigs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gränsfors 473

Gård/Skog
Gränsfors, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 975 000 kr
180 + 35 m²
5 rum
2 ha tomt

Välkommen till Gränsfors 473 - en barnvänlig idyll för den djurintresserade! Denna charmiga lantbruksfastighet ligger i vackra omgivningar i Gränsfors, Hälsingland. Här kan du njuta av lantlivet på en markyta på cirka 2 hektar, som sträcker sig direkt intill bostadshuset och ekonomibyggnaden. Gården är mycket praktisk och enkel att sköta, vilket gör den perfekt för dig som vill hålla djur på hobbynivå. Bostadshuset är gediget och har genomgått omfattande renoveringar och ombyggnationer under de senaste åren. Renoveringsarbetet har utförts noggrant och med kärlek till detaljer, inklusive handgjorda snickerier såsom fönsterbågar, lister och trappor. På den nybyggda övervåningen finns ett massivt vitvaxat trägolv, medan bottenvåningen pryds av en vacker parkett. Badrummet är kaklat och det rymliga köket ger gott om plats. Här finns också upp till fyra sovrum för hela familjen. Fastigheten har fördelaktig uppvärmning genom bergvärme från 2013, en trekammarbrunn från samma år och är utrustad med fördraget nätverk och fiberanslutning. Endast ca 8 km till Bergsjö med skola och mataffär och 26 km till Hassela Ski Resort med alpinanläggning, hotell samt längdskidåkning. Från Gnarp går X-tåget till Sundsvall och Hudiksvall. Välkommen på visning!

Kristallen 8 / Hassela Ski Resort, Hassela, Nordanstigs kommun

Kristallen 8 / Hassela Ski Resort

Fritidshus
Hassela, Nordanstigs kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
2 980 000 kr
100 m²
5 rum
509 m² tomt

Varmt välkommen till en bostad utöver det vanliga! En nyare och fullt utrustat vintersportstuga med ski in/ski out-läge inom Hassela Ski Resort. Den friköpta fastigheten är välplacerad inom anläggningens område, ett stenkast från hotellets reception och strax intill transportliften som tar dig upp till skidanläggningen. Huset har en väl genomtänkt planlösning som tack vare fyra sovrum och två badrum tar emot upp till 10 gäster åt gången. Vidare finns också vardagsrum med soffhörna och öppen planlösning mot köket samt en rymlig hall med torkskåp, hyllor och avhängningsytor. Goda uthyrningsmöjligheter som vid önskemål samordnas genom Hassela Ski. Ackumulerad bruttomsättning för säsong 2021/2022 på drygt 200 tkr. Hassela Ski Resorts skidanläggning omfattar två toppar med 8 liftar, 20 nedfarter och en fallhöjd på 310 meter. Backen är André Myhrers hemmabacke och man har bland annat varit med och anordnat Slalom-SM 2017. Förutom skidåkning finns områdets fantastiska natur alldeles inpå knuten med skoterleder, fiske, vandring jakt och bad. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Skålbovägen 83, Skålbo/Maln, Hudiksvalls kommun

Skålbovägen 83

Fritidshus
Skålbo/Maln, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
1 145 000 kr
40 m²
1,1 ha tomt

Tillfälle att förvärva en stor och attraktiv tomt med naturnära läge invid havet i Skålbo, ca 6,5 km från centrala Hudiksvall. På fastigheten finns i dagsläget en äldre stuga om ca 40 kvm med utsikt över Skålboviken. På tomten finns också en sovstuga samt redskapsbod. El finns anslutet, kommunalt VA är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgifter är erlagda. Fiber finns vid tomtgräns. Möjlighet för er som vill renovera eller bygga nytt och utforma eran bostad efter egna önskemål. Jakträtt inom Fiskeby viltvårdsområde följer med fastigheten. Malnbaden/Skålbo ligger naturskönt invid havet i Hudiksvallsfjärden. Området erbjuder ett mycket fint och barnvänligt havsbad med sandstrand, camping med stugor och minigolf, motionsslingor, skidspår samt restaurang under sommarsäsongen. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visningsbokning.

Hällsätter 205, Finflo/Hög, Hudiksvalls kommun

Hällsätter 205

Tomt
Finflo/Hög, Hudiksvalls kommun
Mäklarhuset Hudiksvall
325 000 kr
1 592 m² tomt

Tillfälle att förvärva en tomt med högt och fint läge i Hällsätter ca 5 km från Hudiksvalls centrum! Här ges nu möjlighet att bygga nytt och utforma er bostad efter egna behov och önskemål. Tomten är lantligt belägen efter en mindre väg med sammanlagt 4 tomter, denna tomt är den näst sista på gatan. Marken överlämnas avtäckt, 3-kammarbrunn (ej anlagd) medföljer och el finns vid tomtgräns. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan.

Visar alla 23