Fårarp Björkudden 1

Ystad Se på karta

3 395 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Biarea
10 m²
Byggår
1934

Fårarp Björkudden, visst låter det vackert? Men inte kunde jag ens i min fantasi föreställa mig att det skulle vara så magnifikt, på alla sätt!
Läget är privat och avskilt i vackra omgivningar, i tomtgränsen rinner Nybroån som erbjuder fint fiske eller ett svalkande dopp och för den som önskar finns möjlighet till djurhållning då den tillhörande marken är på hela 2,7 ha. I annat fall är detta en plats att bara njuta på, i takt med att man kör den lilla grusvägen fram rinner stressen av en och väl framme är stillheten påtaglig.
Gården har renoverats omsorgsfullt och man har med fingertoppskänsla skapat en harmoni och samklang mellan gammalt och nytt.
Här finns plats för familj och vänner men också för tvåsamhet. Trots gårdens imponerande storlek om ca 200 kvm boyta gör planlösningen och den "röda tråden" att huset känns intimt och hemtrevligt.
Läget på Österlen är utsökt, på mindre än en 20 minuter når du med bil såväl Ystad som Tomelilla och kan du tänka dig att spendera ytterligare 10 minuter i bil hälsar dig Mälarhusens vackra stränder och Simrishamns gemyt dig välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad