Bjurfors Ystad

Bjurfors Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 2
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 3

Herrestadsgatan 1

Villa
Surbrunnen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 995 000 kr
163 + 100 m²
7 rum
1 138 m² tomt

Den välbevarade villan från 1897 med skiffertak, fönsterinfattningar i mönstrat tegel och utskurna takfotssnickerier ligger ståtligt på en hörntomt i centrala Ystad.. Vid den stenlagda gångstigen som leder till entrén stoltserar krikonträd samt formklippt buxbom och idegran. Den stenlagda uteplatsen med skyddande paviljong i den östra delen av tomten omfamnas av lummig grönska vilket skapar ett mysigt "rum" i trädgården. Eftermiddagssolen fångas på en vidbyggd och murad altan vid husets västra gavel som nås från både trädgård och bostaden. På den generösa uppställningsplatsen ryms hela fyra bilar och längst Herrestadsgatan finns gott om plats för besökare. Väl inne i bostaden möts vi av väl tilltagna sällskapsrum som inbjuder till umgänge med vänner och familj. Generös takhöjd och ljus färgskala skapar en harmonisk atmosfär och bevarade originalattribut så som spegeldörrar och prydande stuckatur bringar karaktär. Handblåsta fönsterglas tillåter dagsljuset att flöda och välbevarad fiskbensmönstrad parkett ligger vackert i flera av rummen. Såväl badrum som kök är tidlöst inredda och samspelar fint med husets uttryck. Förutom generösa sällskapsrum rymmer även entréplan två sovrum med god garderobsförvaring. Ovanvåningen är inredd med ett allrum och två rymliga sovrum, framtagna bjälkar och robusta tegelväggar bringar karaktär och till ett av sovrummen finns ett eget badrum och klädkammare i anslutning. Den ljusa och varma källaren är integrerad med bostaden via ett öppet trapphus. Denna extra yta bringar verkligen ett mervärde med sovrum för gäster, tonåringen, förvaring eller verksamheter. Utöver Ystads arkitektoniska pärlor som teatern, saluhallen och tingshuset ritade den danske arkitekten Peter Boisen endast ett fåtal villor. En av dessa är Villa Holm, vars namn gavs av fru skeppsvarvsdirektör Holm. Under åren har dessutom en olympisk guldmedaljör i segling och ett flertal trädgårdsmästare levt och verkat i huset. Många minns säkert också butiken Tygtokig som huserade i källaren under tiotalet år. Nu finns det möjlighet för dig att skapa nya minnen i Villa Holm, hjärtligt välkomna!

  • Premium
Östra Balkåkravägen 25-0, Bjäresjö, Ystads kommun
  • Lör 27 apr kl 11:30
Östra Balkåkravägen 25-0, Bjäresjö, Ystads kommun, bild 2
Östra Balkåkravägen 25-0, Bjäresjö, Ystads kommun, bild 3

Östra Balkåkravägen 25-0

Villa
Bjäresjö, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 895 000 kr
95 m²
4 rum
774 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda sexkantiga hus, perfekt lämpat som fritidsboende. Huset som inspirerats av brygghusens charm är en sällsynt pärla med ett vasstak som smälter samman med omgivningens skönhet. Beläget högt uppe med en förtrollande utsikt över hav och vidsträckta åkrar, bjuder detta hem in till en idyllisk tillvaro. Med en genomtänkt design och ljusa väggar välkomnas du in i en atmosfär av ljus och rymd. Betonggolven och de vackra takbjälkarna ger en elegant kontrast till det charmiga och unika sexkantiga formatet. Materialvalen är av högsta kvalitet, vilket framhäver husets gedigna karaktär. Det generösa trädäcket i söderläge blir en naturlig förlängning av ditt hem, där du kan njuta av solen och den magnifika utsikten. Med dubbeldörrar från både köket och vardagsrummet blir övergången till utomhuslivet smidig och inbjudande. Denna hemtrevliga tillflyktsort ligger strax norr om Ystad, med närhet till det bedårande Österlen. Med dess perfekta läge passar detta unika sexkantiga hus utmärkt som fritidsboende. Slutligen, om du söker en unik bostad som förenar stil, natur och bekvämlighet, är detta sexkantiga hus ett tillfälle du inte vill missa. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Rödbetsgången 108 och 109, Edvinshem, Ystads kommun

Rödbetsgången 108 och 109

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
300 000 kr
15 m²
2 rum
380 m² tomt

Tillfälle att förvärva en alldeles egen sommaroas med utrymme för trädgårdsdrömmar så som odling av frukt, grönt och bär, sprakande blomsterprakt, soldränkta uteplatser, rum för barnens studsmatta eller vedeldad badtunna. För dig som önskar sätta guldkant på tillvaron, hjärtligt välkommen!

Badhytt C65, Sandskogen, Ystads kommun

Badhytt C65

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
185 000 kr
5 m²
1 rum

Med närheten till havet, strandpromenaden, minigolf och Fritidsbaren, erbjuder denna badhytt en sommar full av möjligheter! Missa inte chansen att uppleva sommarens varma dagar i stil.

Vinbärsgången 7, Edvinshem, Ystads kommun

Vinbärsgången 7

Fritidshus
Edvinshem, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
175 000 kr
9 m²
1 rum
180 m² tomt

Adress: Vinbärsgången 7 i Edvinshems koloniområde, på Erik Dahlbergsgatan 39. Ägandeform: Tomten har arrenderätt med avgift om 1980kr per år. Här krävs att man har fast bostad inom Ystad kommun för att få förvärva. Tomtyta: 180kvm Byggnader: 2 kolonistuga i gott skick om ca 9 kvm Förråd om ca 6 kvm i samma stil som kolonistuga separat med en rad trädgårdsverktyg som ingår. Samtliga möbler, verktyg och annat som finns på bild ingår.

Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 11:00
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 2
Vollsjö Ängaväg 145, Vollsjö, Sjöbo kommun, bild 3

Vollsjö Ängaväg 145

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad
1 895 000 kr
114 m²
6 rum
670 m² tomt

Välkommen till Vollsjö Ängaväg 145 – en idyllisk villa som erbjuder det bästa av boende i en fridfull och naturskön miljö. Denna charmiga bostad om 122 kvadratmeter strålar av hemtrevlighet och har allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem. Den generösa boytan omfattar 6 rum, varav 4 sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. De ljusa och öppna ytorna skapar en inbjudande atmosfär, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en vacker utsikt över det omgivande landskapet. Trädgården är en riktig pärla – inhägnad och i perfekt söderläge. Här kan du njuta av soliga dagar och varma kvällar med familj och vänner. Omgiven av ett öppet landskap och åkermark får du här en känsla av lugn och frihet. Den natursköna omgivningen inbjuder till promenader och utflykter, perfekt för den som söker en harmonisk tillvaro nära naturen. Villans läge på Vollsjö Ängaväg 145 är optimalt för den som värdesätter lugn och ro samtidigt som bekvämligheter finns inom räckhåll. Här finns närhet till skolor, affärer och andra bekvämligheter, samtidigt som du kan dra nytta av det lantliga livet och den friska luften. Varmt välkommen att boka in dig på visning eller kontakta mäklaren om du har några frågor!

  • Premium
Tröskvägen 15, Glemmingebro, Ystads kommun

Tröskvägen 15

Lägenhet
Glemmingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
695 000 kr
64 m²
2 rum
3 583 kr/mån
10 859 kr/m²

Glemmingebro är en tätort i Ystad kommun, belägen längs väg 9 mellan Ystad och Simrishamn. Byn är omgärdad av åkrar, rapsfält, hagar med mera - ja allt som hör Österlen till. Inne i byn infinner sig den sköna bykänslan. Mataffären ligger mitt i byn och försörjer byborna. Välkommen till Tröskvägen 15. Entré och hall med plastmatta på golv. Sovrum med plastmatta på golv. Trevligt allrum med parkettgolv, ljusinsläpp från fönsterparti och utgång i västerläge. Uteplats/liten trädgård med stensättning, separat uteförråd.

Romangatan 58, Svarte, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Romangatan 58, Svarte, Ystads kommun, bild 2
Romangatan 58, Svarte, Ystads kommun, bild 3

Romangatan 58

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 995 000 kr
125 m²
4 rum
643 m² tomt

På ett fint läge i området vetter detta hus mot en grönskande allmänning i norr och med fri vy ner mot gatan söderut. Det klassiskt utformade Skepparhuset kombinerar på bästa sätt den traditionella estestiken med moderna och funktionella lösningar. Vackra Simrishamnsdörrar och spröjade fönster i aluminium är både prydande och lättskötta. Tegelpannorna åldras med värdighet och putsad fasad samt gavlar lovar många underhållsfria år. Invändigt fullkomligt flödar dagsljuset via höga fönsterpartier och det öppna bjälklaget i hallen bringar ett fint första intryck. Kök och vardagsrum i vinkel ligger i öppen planlösning vilket möjliggör möblering av långbord och flertalet sällskapsgrupper. Om ett tredje sovrum efterfrågas går det utmärkt att dela av vardagsrummet för detta ändamål. Den välplacerade täljstenskaminen i vardagsrummet skänker god värme och stämning under vinterhalvåret och om sommaren förlängs sällskapsytorna med den stenlagda uteplatsen. Köket från kvalitativa Smedstorp kök inspirerar till social matlagning med överhängd bardel. Från köket nås även tvättutrymmet som har en smidig groventré från bilplatsen. Den privata avdelningen med två sovrum och ett allrum nås på ovanvåningen och varje våningsplan rymmer ett sobert helkaklat badrum och smarta förvaringsmöjligheter. Ytskikten är omsorgsfullt utvalda med enhetliga material- och kulörval för ett vilsamt och tidlöst uttryck. Den lättskötta trädgården omfamnas av vintergrön ligusterhäck och entrén är prydligt anlagd med byasten och rabatter med väldoftande lavendel. Solens bana går att följa under hela dagen på tomten och den stenlagda uteplatsen inbjuder till härliga grillkvällar med vänner och familj. Bilen parkeras smidigt i carporten som också rymmer en elbilsladdare och förrådsutrymme. I området finns dessutom gott om parkeringsmöjligheter för besökare. Ett boende som har massor att erbjuda, hjärtligt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hyllegatan 7D, Backa, Ystads kommun

Hyllegatan 7D

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 050 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 048 kr/mån
17 355 kr/m²

Hyllegatan är perfekt belägen i Ystad - en bra kombination av lugn och centralt läge. Hyllegatan 7 är omgiven av gång- och cykelvägar, grönområde, med mera. Trolleparken ligger ett stenkast härifrån och är ett stort område med gräsmatta, fotbollsplan, tennisbana och hundrastplats. Pulkabacken vintertid är också värd att nämna. Bebyggelsen runtomkring är blandad och närheten till Backaskolan är en fördel. Söderut är det bara en kort promenad till centrum. På vägen passerar du Folkets Park, biblioteket, Ystads gymnasieskola - sen är du mitt i den historiska stadskärnan. Föreningen består av fyra huskroppar med mysiga "innergårdar" däremellan. Entré och hall med laminatgolv. Stort, härligt allrum med parkettgolv, bra ljusinsläpp och utsikt med frihetskänsla. Sovrum med laminatgolv, garderober och fönster mot söder. Utgång till stor, inglasad balkong med uterumskänsla. En fantastisk vy över stad, hamn, hav och Hammars backar. Totalrenoverat, helkaklat badrum (i samband med föreningens stambyte) med dusch. Kök med matplats vid fönster mot söder.

  • Balkong
Villie 267, Rydsgård, Skurups kommun

Villie 267

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
4 695 000 kr
146 m²
6 rum
2,2 ha tomt

Här har du chansen att förverkliga din dröm om att ha en egen hästgård med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Med fem stora boxplatser och en ponny box som kan göras om till spolspilta samt en foderkammare och en sadelkammare. Sadelkammaren är välutrustad med klinkergolv, här har du allt du behöver för att sköta om din häst på bästa sätt. Stallet har även en loge på närmare 100 kvadratmeter och i den södra stalldelen har det även gjorts ett extra rum för övernattande gäster. Paddocken har gummiblandning som underlag och det finns flera hagar som dina hästar kan gå i. Bostadshuset är ett charmigt sekelskiftes hus med vattenburen värme från en modern jordvärmepump från IVT som är nästan helt ny och har garanti fram till 2031. Huset är löpande renoverat och uppfräschat med bland annat ett nytt kök och badrum, samt dränering runt huset (2007) och hagarna (2020) för att säkerställa en trygg och hållbar boendemiljö. På entréplan hittar vi ett renoverat badrum, ett mysigt sovrum och en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där du även kommer ut till det mysiga uterummet mot stallgården. På övervåningen finns ytterligare tre rymliga sovrum med slipade brädgolv. Den lummiga trädgården bjuder in till härliga stunder utomhus, med flera uteplatser där du kan njuta av utsikten över de omgivande hagarna och åkrarna. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet och naturen omkring dig. Missa inte chansen att äga din egen hästgård i detta idylliska och trivsamma område i Villie. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

Trombgatan 20, Västra Sjöstaden, Ystads kommun

Trombgatan 20

Lägenhet
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 295 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
4 665 kr/mån
34 254 kr/m²

Stig in i ett modernt och bekvämt boende med hög standard perfekt belägen på en hörntomt. När du kliver in i detta hem möts du av en rymlig och luftig atmosfär, där det öppna flödet mellan kök och allrum skapar en inbjudande känsla av gemenskap. Med två sovrum finns det gott om plats för både avkoppling och arbete. Badrummet är smakfullt utformat och utrustat med en praktisk dusch, samt tvättmaskin och torktumlare för en smidig vardag. Från det ljusa och välkomnande allrummet leder en glasdörr ut till en härlig stensatt uteplats, perfekt för soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. Gräsmattan som omger bostaden ger dig frihet och utrymme för både odling, avkoppling och lek. Med ett förråd precis utanför ytterdörren har du alltid gott om utrymme för förvaring, nära och bra vilket gör det extremt praktiskt. Den tillhörande parkeringsplatsen gör det enkelt att komma och gå. Denna bostad är belägen i ett trivsamt och lugnt område med närhet till affärer, kommunikationer och allt annat du kan tänkas behöva. Med bara en kort promenad till havet och stadens centrum finns det alltid något att upptäcka och njuta av. Missa inte chansen att kalla denna underbara marklägenhet för ditt nya hem Välkommen på visning!

  • Uteplats
Parkgatan 1, Rydsgård, Skurups kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 13:15
Parkgatan 1, Rydsgård, Skurups kommun, bild 2
Parkgatan 1, Rydsgård, Skurups kommun, bild 3

Parkgatan 1

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
1 795 000 kr
100 m²
3 rum
1 032 m² tomt

Varmt välkommen till denna familjevänliga villa på Parkgatan 1 i Rydsgård, Skurup. Denna charmiga en och en halv plans villa med källare bjuder på en perfekt kombination av bekvämlighet, charm och naturskön omgivning. Med sin generösa planlösning erbjuder detta hem gott om plats för familjen att växa och trivas. Bostaden fördelar sig på 5 rum och kök med hela 100 kvm och källare, vilket ger en perfekt balans mellan gemensam samvaro och privata utrymmen. Varje rum är utformat med omsorg och stil, vilket skapar en harmonisk atmosfär som välkomnar dig direkt vid entrén. Njut av svenska sommarkvällar till fullo i det generösa uterummet som erbjuder en förlängning av ditt boende utomhus. Med utsikt över den stora trädgården, där solen skänker sitt varma ljus under hela dagen, är detta det perfekta utrymmet för avkoppling och umgänge. Parkgatan 1 är beläget i det eftertraktade området Rydsgård i Skurup. Här kan du njuta av den lugna atmosfären samtidigt som du har nära till allt du behöver för en bekväm vardag. Skolor, förskolor, och affärer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till det perfekta läget för både familjer och arbetande par. Läget omges av goda kommunikationsförbindelser. Denna villa på Parkgatan 1 erbjuder en harmonisk miljö för avkoppling och rekreation samtidigt som den ligger nära alla bekvämligheter. Med sina 5 rum, uterum och stor trädgård där många soltimmar kan spenderas. Missa inte chansen att kalla detta för ditt hem. Välkommen att boka in dig på visning eller höra av dig om du har några frågor.

  • Premium
Bröderna Nilssons väg 2, Onslunda, Tomelilla kommun
  • Idag kl 13:00
Bröderna Nilssons väg 2, Onslunda, Tomelilla kommun, bild 2
Bröderna Nilssons väg 2, Onslunda, Tomelilla kommun, bild 3

Bröderna Nilssons väg 2

Villa
Onslunda, Tomelilla kommun
Bjurfors Ystad
3 495 000 kr
336 + 225 m²
10 rum
1 821 m² tomt

Fram till 1968 stannande tåget i Onslunda och detta var då byns stationshus. Efter detta har byggnaden både byggts om, byggts till samt renoverats. Den gamla vagnhallen har blivit ett exklusivt poolhus om 150 kvm där en del av smörjgropen nu är en uppvärmd pool. Intill poolen finns ett stort duschutrymme samt bastu med infravärme. Huset erbjuder verkligen det lilla extra och ger känslan av att det aldrig tar slut. Förutom gigantiskt poolhus så finner du braskamin, stora härliga sällskapsutrymmen och lantligt kök med vackra tegelväggar. Under en liten del av bostaden finns källare där potential att till exempel göra en exklusiv vinkällare finns. Ovanvåningen bjuder på ett härligt allrum med stora fönsterpartier ut över omgivningarna, här kan du stå och spana på djurlivet som rör sig ute på fälten. På ovanvåningen finns även tre stora sovrum samt ett badrum med italienskt handslaget kakel och klinker med nedfällt badkar. Från ena sovrummet nås en takterrass i söderläge, en av flera platser att koppla av och njuta på! I Onslunda bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som nationalparken stenshuvud, populära Kåseberga med turistmålet Ales stenar och i närheten ligger även många mysiga gårdsbutiker. Med en villa på över 300 kvm, fem sovrum där möjlighet att göra fler finns har du otroliga möjlighet och potential. För dig som endast vill ha detta som investering finns här goda uthyrningsmöjligheter. Idag hyrs bostaden ut.

  • Premium
Gjuterigatan 52A, Gjuteriet, Ystads kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00

Gjuterigatan 52A

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 879 kr/mån
19 825 kr/m²

Gjuteriområdet är ett område som växte sig stort på 1980- och 1990-talet i Ystad. Med dess suveräna läge har attraktiviteten bara ökat sedan dess. Både hav och strand ligger på badrocksavstånd härifrån. På den södra delen av Gjuteriet går en härlig promenadstig som skiljer området och havet åt. Detta är ett oslagbart gångstråk för motionären, hundägaren eller för den som bara vill ta en lugn promenad. I väster leder stigen vidare mot Lilleskog och Svarte. Med gångtunneln i Gjuteriets östra del tar du dig in till Ystads mest centrala gator på bara några minuter. Första stopp mot stan är den trivsamma och rofyllda småbåtshamnen. Här njuter man av god mat och dryck på restaurangen Marinan samtidigt som man kollar in Ystads båtliv. Fiskrökeriet tillfredsställer fiskälskaren ioch ger en extra påminnelse av hav och frisk luft. Vidare mot stan väntar Ystads stolthet Ystads teater. Här erbjuds ett brett utbud av kultur och musik året runt. Bortom denna ligger innerstan. Dessa gator erbjuder en stor portion av restaurangliv, kultur, liv och rörelse. Norra Promenaden ligger också nära, en anrik park med mycket historia. På promenadavstånd finns också tågstationen med kommunikation med Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Utbudet av barnomsorg i Ystad är stort. Valmöjligheterna är många bland såväl förskolor som skolor. På Ystad gymnasium skapar du en framtid med hög kvalitet på utbildningen. Även utbudet av mataffärer i Ystad är stort. Här finns alla de stora kedjorna representerade. Välkommen till Gjuterigatan 52A. Från porten i entrén väntar en rymlig och fräsch trappgång. Både trappa och hiss tar dig upp på andra våningen. Ytterdörren tar dig in i en hall med laminatgolv (klinkerimitation) Stort, ljust allrum med laminatgolv, fönster i väster, utgång till stor, härlig, inglasad balkong i västerläge. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i väster, garderober. Kök med laminatgolv, köksinredning med träfärgade köksluckor. Separat hall med laminatgolv. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i väster. Klädkammare. Badrum med plastmatta på golv, delvis kakel på väggar, dusch.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Östergatan 35, Centrala Ystad, Ystads kommun

Lilla Östergatan 35

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 095 000 kr
52 + 8 m²
2 rum
vån 3/3
4 371 kr/mån
40 288 kr/m²

I dessa historiska kvarter, ligger Lilla Östergatan, en parallellgata till Ystads största handelsgata, Stora Östergatan. I dessa kvarter finns många historiska byggnader, bl.a. detta hus ritat av Peter Boisen. Huset byggdes redan i slutet av 1800-talet. 2020 byggdes huset varsamt om. Invändigt är allt nytt och modernt, utvändigt är det fortfarande det vackra teglet som dominerar. I kvarteren intill finns de två torgen, Österports torg och Stortorget med Mariakyrkan. Högst upp i tornet blåser tornväktaren i sin lur mellan klockan 21 och 01, en tradition som säkerställer att lugnet råder över staden. Café- och restauranger trängs med butikerna längs gågatan. Lägenheten finns två trappor upp. Hallen har ett tåligt stengolv. Garderob med skjutdörrar. Badrummet är rymligt med klinkergolv. Dusch, tvättmaskin, torktumlare samt praktisk bänkskiva med underskåp. Från hallen öppnar det ljusa allrummet upp sig, Köket är rejält och väl integrerat. Snedtaket med fönsterkuporna gör att golvytan är betydligt större än 52 kvm. Parkettgolvet forsätter in i sovrummet som har fönsterkupa in mot innergården. Tyst och lugnt. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet.

Svanvägen 27, Abbekås, Skurups kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Svanvägen 27, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
Svanvägen 27, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

Svanvägen 27

Lägenhet
Abbekås, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
2 395 000 kr
95 m²
3 rum
4 950 kr/mån
25 211 kr/m²

Varmt välkommen till detta trevliga och charmiga enplanshus beläget i Abbekås. Bostaden fördelar sig på 3 rum och kök om 95 kvm. Denna moderna bostad utstrålar hög komfort och bekvämlighet. Här bor du på ett perfekt läge med fantastisk trädgård! Bostadsrättshuset uppfördes 2017 och erbjuder ett välplanerat boende med bra förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum skapar en härlig social yta med gott om utrymme för vänner och familj. Här har man härligt ljusinsläpp genom de stora fönstren som skänker en harmonisk känsla. Köket från Marbodal går i tidlös stil med vita luckor och den fina ek bänkskivan. Bostadens alla tre rum är alla inredda med ekparkett. Sovrummet bjuder in till en avslappnad känsla med naturligt ljusinsläpp och plats för både stor dubbelsäng och annan möblering samt goda förvaringsmöjligheter. I tvättstugan, som har en egen entré utifrån, har man praktisk förvaring, vask, tvättmaskin och torktumlare. Trädgården som bjuder in till härliga stunder med sitt perfekta läge och härliga utsikt och fri från insyn! Missa inte chansen att bli lycklig ägare av denna moderna bostad och varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hagestadborgsvägen 243, Hagestad, Ystads kommun

Hagestadborgsvägen 243

Villa
Hagestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 995 000 kr
185 + 90 m²
9 rum
10 000 m² tomt

På naturskönt läge vid Österlens böljande landskap ligger denna fastighet idylliskt och nära naturreservat och attraktioner vid bland annat Backåkra naturreservat, Sandhammarens kritvita sandstrand och Kåseberga hamn. I omnejd finns flertalet gårdsbutiker, caféer, ateljéer och restauranger som är välbesökta och uppskattade året om men framförallt under sommarhalvåret. Även Hagestadborgsvägen 243 har tills nyligen varit ett uppskattat smultronställe i området med rökeri, butik och restaurangverksamhet där chark och andra delikatesser har kunnat inhandlas och avnjutas på plats eller hemma. I dagsläget är verksamhetsdelen inte längre uthyrd och står därför fri för nästa ägare att disponera enligt egna planer. Förutom kök, diskrum, rökeri och butiksdel består fastigheten även utav ett stort garage, traktorgarage, inomhuspool med spaavdelning och två lägenheter. Fastigheten innebär med andra ord helt fantastiska möjligheter för dig som både vill bo och/eller bedriva verksamhet. Det charmfulla bostadshuset med lägenhet på entréplan är fint inrett med ljusa ytskikt och rejäla sällskapsytor. Den prydande gjutjärnskaminen skänker god stämning om vinterhalvåret och står välplacerad i det stora vardagsrummet. Den större lägenheten är delvis inredd på entréplan och mestadels på det fd. loftet och går även att integrera med lägenheten på entréplan om så önskas. Lägenhetens sällskapsytor ligger på andra våningen med kök och sällskapsrum i öppen planlösning med vacker vy över det öppna landskapet. Från köket nås det vidbyggda uterummet och altanen som utökar sällskapsytorna från tidig vår till sen höst. När temperaturen faller är det mysigt att tända upp en brasa i den effektiva täljstenskaminen som står i vardagsrummet. Till lägenheten finns flertalet sovrum vilket för tankarna till bed and breakfast-verksamhet eller annan typ av rumsuthyrning. Den generösa spa och relaxavdelningen med inomhuspool, bastu, dusch, kök och uterum är den optimala samlingsplatsen för den stora familjen eller som ett komplement till hyresgästerna. Kanske kan denna fastighet även vara optimal för att öppna en yogastudio, kursgård, generationsboende eller något helt annat. Kom på visning och låt dig inspireras, hjärtligt välkomna!

Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun
  • Imorgon kl 11:45
Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun, bild 2
Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun, bild 3

Peppingevägen 202

Villa
Peppinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 500 000 kr
140 m²
6 rum
1 631 m² tomt

Stig in i din drömbostad på Peppingevägen 202, ett charmigt hus som kombinerar historisk charm från 1800-talet med moderna tillägg från 2020. Denna vackra fastighet kommer att imponera på dig från första ögonblicket. Tillbyggnaden på detta hus är en imponerande och unik detalj. Det rymliga allrummet har öppet till nock, vilket ger en luftig och ljus atmosfär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en koppling till den underbara innergården. Altandörren öppnar upp för möjligheter till avkoppling och underbara utomhusstunder. Det ena badrummet på bottenvåningen är elegant designat med marockansk klinker på golvet och mässig detaljer, vilket ger en touch av lyx. Den vackra spiraltrappan i smide leder upp till övervåningen och är en fantastiskt vacker detalj som skapar en unik karaktär i rummet. Den vackra innergården med ölandssten är en perfekt plats att koppla av och njuta av fridfullhet. Här kan du sitta och njuta av trädgårdens skönhet och den lugna atmosfären. Köket är platsbyggt och har en vitoljad bänkskiva, vilket ger en känsla av elegans och modern stil. Det är den perfekta platsen för att skapa kulinariska mästerverk samtidigt som familj och vänner har plats att röra sig i närheten. På bottenvåningen finns även ännu ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga, vilket ger extra bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Två sovrum på entréplan ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet att använda ett av rummen som ett hemmakontor eller hobbyrum. På övervåningen, med dess snedtak, finns ytterligare två sovrum och ett allrum. Härifrån kan du njuta av en fantastisk utsikt över de vackra Kåsaberga kullarna. Detta utrymme erbjuder flexibilitet och möjlighet till en mysig och privat tillflyktsort. På tomten finns ett praktiskt förråd för extra förvaring samt flera uteplatser där du kan njuta av trädgårdens skönhet och umgås med nära och kära. Trädgården har också äppelträd, päronträd, röda och svarta vinbär, rabarber, rosor, silverregn och syrener som skapar en färgstark och frodig atmosfär. Detta hus på Peppingevägen 202 erbjuder en perfekt kombination av charm, stil och funktionalitet. Här kan du skapa vackra minnen och njuta av en fantastisk livsstil omgiven av naturskönhet och lugn. Från detta hem bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som Kåsebergas hamn med dess utbud av restauranger och Ales stenar, rikskända Olof Viktors café, Pastafabriken i Ingelstorp samt inredningsbutiken Karl Fredrik på Eklaholm. Under sommaren öppnar ett bageri/café upp i Peppinge och erbjuder både frukostbullar och fikabröd. Med närhet till kustremsan erbjuds havet och vackra strandremsor både i öster och väster. Mindre matbutik finner du i Löderup och för större inköp når du Ystad på endast 20 minuter med bil.

  • Premium
Stora västergatan 30, Centrala Ystad, Ystads kommun

Stora västergatan 30

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 850 000 kr
108 m²
2.5 rum
vån 3/3
6 436 kr/mån
26 389 kr/m²

Längst upp i huset på Stora Västergatan 30 finner du denna unika vindslägenheter i etage. Denna lägenhet är en etagevåning om ca 108 kvm med högkvalitativa materialval med inspiration från Skandinavisk design och naturmaterial. Här möts både ljusa och mörka träslag i rofylld samklang med de vitmålade väggarna och takbjälkarna. En del av bostaden har öppet upp mot nock och är fördelad på två etage, samtliga ytor med välvalda ytskikt. Bostaden räknas idag som en 2,5 rumslägenhet då det finns möjlighet att inreda ett separat rum på vindsplanet, som idag bara är öppet. På entréplan finns två förråd till förvaring och ett väl tilltaget badrum. Materialvalen i badrummet går, likt övriga ytskikt i bostaden, i ljus ton med vit marmor som bas. Några rustikare inslag återfinns däremot i köket som inretts med vita snickerier och massiv skiva i Mahogny som ger behaglig och smakfull kontrast. Här bor du mitt i stan med närhet till allt som Ystads stadskärna har att erbjuda med restauranger, caféer, butiker och teatern. På bara en kort promenad når du stationen med både buss och tågförbindelser. Välkommen att charmas av denna trivsamma bostad!

Klungegårdsvägen 45-0, Köpingebro, Ystads kommun

Klungegårdsvägen 45-0

Villa
Köpingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 495 000 kr
96 m²
4 rum
6 022 m² tomt

Välkommen till Klungegårdsvägen 45-0, där drömmar om lantlig idyll och modern komfort möts! Denna fantastiska bostad, uppförd år 2020, erbjuder en enastående livsstil med åkrar som grannar och en fritt liggande placering som ger en känsla av frihet och utrymme. Ett unikt hus, utformat på ett plan, välkomnar dig med en ljus och luftig planlösning med öppet mellan kök och allrum, perfekt för familjemiddagar och underbara stunder med nära och kära. De stora fönsterpartierna skänker ett otroligt ljusinsläpp och ger dig fri utsikt. Med tre bra sovrum finns gott om plats för både familj och gäster. Det finns en röd tråd genom hela bostaden med brädgolv och väggar som består av 92 mm tjocka timmerstockar av senvuxen nordisk granpanel som tillsammans ger en ombonad känsla och ett trevligt helhetsintryck. Med öppet upp till nock skapar det en känsla av rymd och golvvärme i hela bostaden som ger en skön uppvärmning. Badrummet är elegant helkaklat med dusch och snygga mässigdetaljer. Stig ut på den härliga verandan och njut av de vidsträckta vyerna över fälten, perfekt för lugna morgonstunder eller avkopplande kvällar. Med en generös tomt om hela 6022 kvm finns det gott om utrymme för trädgårdsentusiasten att utforska och skapa en drömlik utomhusmiljö. Här finns enorm potential och möjligheter att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa en plats att kalla hemma. Denna pärla av en bostad har ett fantastiskt läge, med närhet till Köpingebro där du hittar bekvämligheter såsom tågkommunikationer, affär och skola. Med cykelavstånd till stranden och havet kan du njuta av naturens skönhet och friska luft när som helst på året. Missa inte chansen att uppleva allt som Klungegårdsvägen 45-0 har att erbjuda. Välkommen att uppleva friheten!

Banvaktsgränd 2, Hedvigsdal, Ystads kommun

Banvaktsgränd 2

Villa
Hedvigsdal, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
202 + 38 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt sekelskifteshus i charmiga Hedvigsdal utanför Löderup! Här finns ett gediget i tegelhus med 2 till 3 sovrum och 2 badrum. Den stora tillbyggda ateljén med vackert ljusinsläpp från takfönstren är perfekt för konstutställningar eller för de som vill driva en verksamhet hemifrån. På entréplan hittar du ett sovrum, matrum, vardagsrum, badrum, kök, kontor och ateljé. På ovanvåningen finns ett till sovrum. Atmosfären i huset är harmonisk och bevarade originalattribut så som brädgolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer charmerar. Den härliga, insynsskyddade tomten är perfekt för avkoppling och har en underbar uteplats i söder med en mängd olika växter. Här kan du njuta av din egen lilla oas! Från Hedvigsdal har du nära till mycket! Närmsta skola och livsmedelsbutik finns i Löderup och i omnejd hittar du flertalet smultronställen så som Karl Fredrik på Eklaholm, Reunion Home, Olof Victors Café och Kåsebergas Hamn med dess utbud av rökerier, restauranger och caféer. Slående natur med fantastiska strövområden finner du i Hagestadborgs Naturreservat och Sandhammaren med mjuk och kritvit sandstrand. För dig som söker din alldeles egna oas och idyll på Österlen med potential för både bostad och verksamhet! Välkomna.

Mariagatan 7B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Mariagatan 7B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 594 kr/mån
21 583 kr/m²

Denna fina tvårums lägenhet på Mariagatan är perfekt för den som söker ett bekvämt boende nära city. Ljus och luftig med en härlig balkong i söderläge, erbjuder denna lägenhet en oas av lugn mitt i stadspulsen. Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering år 2015 och badrummet är i toppskick med helkaklade ytor, golvvärme och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga hallen leder in till ett mysigt sovrum lugnt åt norr. Köket är fullutrustat med moderna bekvämligheter såsom induktionshäll, diskmaskin, ugn och kyl/frys. Med närheten till centrum och dess utbud av shopping, restauranger och nöjen, är detta en fantastisk möjlighet att bo bekvämt och nära allt som staden har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Kommissarie Wallanders gata!

Västra sjörupsvägen, null, Ystads kommun

Västra sjörupsvägen

Tomt
Ystads kommun
Bjurfors Ystad
595 000 kr
1 042 m² tomt

Sjörup är en havsnära by längs sydkusten. Dess höga läge är fantastiskt. Här passar de två musikklassikerna ”Ta mig till havet” och ”Jag vill bo i öppna landskap” perfekt. Endast några kilometer bort i öster finns den medeltida staden Ystad. Vägen dit, längs havet, är magisk. Här kan du följa årstidernas skiftningar med allt ifrån stormiga och höga vågor till spegelblanka sommarmornar. Välkommen till Västra Sjörupsvägen. I början av 2000-talet styckades tomten av och 2015 fick man ett förhandsbesked för byggande av en villa (se bifogat dokument). Åren har gått och nu är det dags för den nya köparen att göra en bygglovsansökan för att skapa sitt nya drömhem.

Idrottsstigen 8, Sandskogen, Ystads kommun

Idrottsstigen 8

Villa
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 850 000 kr
90 m²
5 rum

Mitt i naturen - Bland fågelkvitter och havsbrus ligger en av Ystads stora stoltheter - Ystad Sandskog. Skogen är till huvudsak en tallskog som planterades som sandskädda på 1800-talet. J J Wendt anses vara skogens initiativtagare. På 1870-talet sägs första ansökan om byggnation kommit och idag finns det över 500 permanent- och fritidsboenden i området. Sandskogen sträcker sig från Ystad tätort i väster till Nybroåns utmynning i öster. Stigarna ringlar sig i skogen och den vackra strandpromenaden och sandstranden är välbesökt för både turismen och lokalbefolkningen. Restauranglivet här är rikt med allt från fika till ”fine dining”. Välkommen till Idrottsstigen 8, den pampiga villan som erbjuder något utöver det vanliga. En naturlig trädgårdsyta välkomnar dig till den vackra och ”gulliga” villan. Den ståtliga verandan i söder förstärker pampigheten ytterligare. Verandan erbjuder utsirlade trädetaljer och en stor portion charm. Offert, material och bygglov finns för att bygga in denna. Den glasade ytterdörren tar dig in i ett modernt och tilltalande allrum med ett slipat och oljat parkettgolv. Innanför allrummet på vänster sida finns det moderna köket med en köksinredning i vitt från 2023. Utgång till altan med trädäck. Sovrum med parkettgolv, ny radiator. I den andra delen av huset finns ett allrum med nylagt parkettgolv, ett härligt ljusinsläpp från öster och söder, uppgång till ovanvåningen, luft/luft installerad 2023. Badrum med klinkergolv, elburen golvvärme, kakel på väggar, spotlights i tak, dusch. Basturum, används idag som förråd, inget aggregat. Den renoverade trappan leder upp till ovanvåningen bestående av en hall med nytt parkettgolv. Sovrum med nytt parkettgolv, fönster i söder. Ytterligare ett sovrum med parkett, fönster i väster. Förrådsbyggnad med nytt papptak. Trädäck mellan hus och förråd. Källare under kök. El mestadels ny i bostad. Laddstolpe finns.

Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun
Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Österlenvägen 759-13

Villa
Löderup, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 495 000 kr
160 m²
6 rum
918 m² tomt

Här på denna idylliska plats, avskilt längst ut på en liten väg, möts du av en unik möjlighet. Detta nybyggda 160 kvm stora Götenehus, Villa Strandhem, är det sista huset på raden och bjuder in till en enastående livsstil. På entréplanet öppnar sig ett ljust och socialt utrymme, där en inbjudande kamin skapar en varm atmosfär. Ett sovrum, ett stilrent badrum med dusch och ett separat tvättutrymme förhöjer bekvämligheten. Pardörrarna i allrummet förenar sömlöst inomhus och utomhus, och fyller hemmet med ljus och en vacker utsikt. Övervåningen utgör den privata sfären med tre sovrum, ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, samt ett charmigt allrum i kupan. Ett av sovrummen öppnar upp till en generös walk-in closet. Stora fönster genomgående på båda planen ger hemmet en ljus och varm atmosfär, kompletterat med vattenburen golvvärme. Trädgården erbjuder en sommaroas med en nergrävd pool och ett praktiskt förråd på 30 kvm. En vacker mur skapar en vindskyddad uteplats i solen, och det gamla stallfönstret ger dig en pittoresk vy över de omgivande skånska fälten. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en sömlös övergång till det goda livet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Löderups service och en snabb bilresa till både Ystad och Simrishamn. Missa inte chansen att flytta in och uppleva lyxen av detta omsorgsfullt utformade hem. Under dokument finns ritningar och sammanfattning över materialval.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 40