Bjurfors Ystad

Bjurfors Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Örums bygata 29, Örum, Ystads kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Örums bygata 29, Örum, Ystads kommun, bild 2
Örums bygata 29, Örum, Ystads kommun, bild 3

Örums bygata 29

Villa
Örum, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 495 000 kr
170 m²
7 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till denna pärla som ligger i den levande byn Örum på Österlen. Här erbjuds en livsstil i harmoni med mysig bymiljö och förstklassiga bekvämligheter. Med en vidsträckt utsikt över böljande fält är detta hem en oas av lugn och ro. Utforska trädgårdens olika rum där varje hörn bjuder på nya upplevelser. Njut av soliga dagar vid poolen eller ta ett avkopplande dopp i badtunnan. Orangeriet förlänger säsongen och erbjuder en plats att sitta på även under regniga och blåsiga dagar, medan den gjutna uteplatsen och trädäcket erbjuder utrymme för både lugna stunder och festliga sammankomster. Huset är inte bara vackert, utan också energieffektivt med energiklass A, vilket garanterar låga driftkostnader. På taket har det installerats tyska kvalitetssolceller med 30 års effektgaranti. Solcellsanläggningen är även förberedd för anslutning till elbilsuttag. Huset har ett behagligt värmesystem i form av vattenburen golvvärme via en luft/vatten värmepump. Huset är utformat för att likna en traditionell skånelänga, och genom att integrera gamla byggnadsdetaljer som grova bjälkar, gamla dörrar och tegel från ett äldre hus, har man skapat en känsla av att huset alltid har funnits i byn, trots att det är nybyggt. Det centrala vardagsrummet, sammankopplat med köket, fungerar som husets hjärta och samlingspunkt för familj och vänner. På entréplan finns spaavdelning med bastu och dusch, samt en altandörr som leder direkt ut till trädgården, badtunnan och poolen. Här finns också en praktisk tvättstuga, ett rymligt sovrum och ett fullt utrustat badrum. Husets mittparti imponerar med en stor rymd upp i taknock. Via en elegant spiraltrappa når du den västra delen med ett sovrum med plats för dubbelsäng, perfekt för besökande gäster. Den östra delen, nås via stentrappan. Här hittar vi kontor, sovrum, walk-in closet samt ytterligare en dusch. Örum är en pittoresk by på Österlen, känd för sin vackra natur och lantliga charm. Byn ligger på nära cykelavstånd från flera hotell, B&B, restauranger och musikscener. I den gamla konstnärsbyn finns idag bl.a. ekologisk handel med frukt och grönt samt en second hand-butik. Vill man njuta av en dag på stranden är det inte långt till Löderups strandbad eller Sandhammarens kritvita stränder. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika skånelänga. Kontakta ansvarig mäklare för att få uppleva detta hem på plats.

  • Premium
  • Energieffektiv
Hobjersvägen 2, Kåseberga, Ystads kommun

Hobjersvägen 2

Villa
Kåseberga, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 795 000 kr
80 + 50 m²
4 rum
904 m² tomt

Kåseberga och Ales Stenar är ett landmärke och en destination som känns som det självklara valet när man är på Österlen. Sannolikt har Kåseberga varit ett fiskeläge enda sedan medeltiden. Än idag är detta småorten i Ystads kommun som förknippas med fisk och fiskhandlare. Från hamnen leder trappor och stigar upp till skeppssättningen bestående av 59 stenar -det välkända Ales Stenar. Kåseberga by är både mysigt och pittoreskt. Galleri och cafe blandas med såväl permanent- som fritidsboenden. Huvudgatan heter Ales väg och är den som ringlar sig från Kustvägen ner mot hamnen. Den härliga blandningen av fridfulla morgonpromenader och ”liv och rörelse” är fantastiskt pittoreskt. Välkommen till Hobjersvägen 2 - ett boende på på en av Kåsebergas större tomter - en hörntomt som har en känsla som måste upplevas. Den insynsskyddade trädgården rymmer både biluppställningsplats, gräsytor, flaggstång och uteplatser. Här inne råder lugnet trots att man är mitt i det välbesökta Kåseberga. Orangeriet (18 kvm) från Willab Garden bjuder in till många, långa sommarkvällar bland vinrankorna. Ytterdörren leder in i en veranda med entré och hall, klinkergolv. Ett inbjudande kök och allrum öppnar upp sig och bjuder verkligen in till umgänge för hela familjen. Trägolvet, de helglasade pardörrarna ut till trädäcket och de synliga bjälkarna är attribut som verkligen förstärker mysfaktorn. Köksinredning i vitt, matplats och pärlspont i tak. Allrumsdelen går lätt att avdela till ett sovrum för den som önskar. Innanför finns en förrådsyta. Den gråmålade trappan leder upp till andra våningen. Allrum/sovrum med brädgolv. Ytterligare ett sovrum med brädgolv, fönster i söder. Källare, hall med klinkergolv, golvvärme. Badrum med klinkergolv, golvvärme, dusch. Tvättstuga med klinkergolv, groventre som leder ut i trädgården.

Västra Vallgatan 21, Centrala Ystad, Ystads kommun

Västra Vallgatan 21

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 950 000 kr
110 m²
5 rum
178 m² tomt

Att bo i Ystads stadskärna är en ynnest. Från Västra Vallgatan har du bara några hundra meter till Stortorget med dess charmiga torghandel som erbjuder både frukt, grönt, blommor, glass och mycket mer. Det ståtliga Rådhuset och det rika restauranglivet i kvarteren intill bidrar till den stora trivseln i området. Ystads båda handelsgator ligger i direkt anslutning till Stortorget. Småbåtshamnen, badstrand, restaurang och hav ligger också inom räckhåll. Tågstationen är också på gångavstånd, tågen tar Dig till Simrishamn i öster och Malmö och Köpenhamn i väster. Alla stans faciliteter erbjuds helt enkelt inom en radie av några hundra meter från boendet. Närmast av allt är den anrika Norra promenaden som försörjer innerstan med både vacker växtlighet, motionsområde för både dig och hunden samt välansedd restaurang. Välkommen till Västra Vallgatan 21, det pittoreska boendet med den härliga charm som det ska vara i Ystads ”gamla stan”. Ytterdörren leder in i en öppen hall med ett vackert klinkergolv, trappa upp till ovanvåningen. Ett rymligt allrum öppnar upp sig i öppen planlösning med hallen. Ljuset flödar in från söder. I vinkel med allrummet finns köket. Nyare köksinredning i vitt (2017) och vitrin. Rustika, gjutna bänkskivor erbjuder bra arbetsytor. Pardörrarna leder ut till ett trädäck, den perfekta platsen för både frukostkaffet och för kvällsmiddagen. Tillbaka i entrén leder hallen rakt fram in ett sovrum med brädgolv, fönster mot innergården i norr. Stort, smakfullt renoverat badrum (2017) med klinkergolv, kakel på väggar, dusch, badkar och tvättmaskin. Utgång till trädgård. Badrumsdelen utgör en vinkel till huskroppen. På ovanvåningen finns en hall med brädgolv. Allrum med brädgolv, synliga bjälkar i tak, takfönster mot söder. Två sovrum med brädgolv, synliga bjälkar i tak, fönster mot den mysiga innergården och trädgården i norr. Badrum (2017) med klinkergolv, kakel på väggar, fönster i norr, dusch. Lucka till inredningsbar vind. Gårdshus med tegelgolv - perfekt som orangeri, förvaring med mera. Källare, kanske din framtida vinkällare.

Bussjövägen 482, Bussjö, Ystads kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45

Bussjövägen 482

Gård/Skog
Bussjö, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
8 500 000 kr
370 + 300 m²
7 rum
2,6 ha tomt

Denna vackra 4-längade gård ligger i det natursköna Bussjö, ca 10 minuter norr om Ystad. Gården erbjuder en perfekt blandning av traditionell landsbygdskänsla och moderna bekvämligheter. Den stora innergården, som omges av de fyra längorna, är hjärtat av fastigheten. Här finns den stora poolen, uteplats med pergola, trädäck runt poolen för solstolar. Allt för att skapa fina minnen med nära och kära. Huvudbyggnaden omfattar hela 370 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för både boende och sociala tillställningar. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter som gasspis, ångugn och varmluftsugn, alla verktyg du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Den stora köksön utgör en naturlig samlingspunkt där familj och vänner kan samlas för att njuta av god mat och trevligt sällskap. Från köket har du direkt tillgång till innergården genom en altandörr, vilket skapar en harmonisk koppling mellan inne- och uteliv. Vid större tillställningar kan man flytta sig till det stora allrummet där vi har stora öppningsbara glaspartier mot de vackra fälten i öst samt mot innergården. I en av längorna har vi ett stall, utrustat med 8 boxar, perfekt för hästentusiaster. Underhållsfritt uppbyggda boxar i lärkträ och rostfritt stål. Den stora logen erbjuder oändliga möjligheter för kreativ användning, vare sig det är för förvaring, verkstad eller andra aktiviteter. Fastigheten värms upp med ett effektivt jordvärmesystem som är kombinerat med vattenburen golvvärme, vilket garanterar en behaglig inomhustemperatur året runt. Dessutom bidrar solceller till både miljövänlig och ekonomisk energiförsörjning. Detta är en gård som inte bara erbjuder ett fantastiskt boende, utan även möjligheter för hobby, djurhållning och en hållbar livsstil.

  • Plus
Mårtensgatan 1, null, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 5 aug kl 16:30
Mårtensgatan 1, null, Tomelilla kommun, bild 2
Mårtensgatan 1, null, Tomelilla kommun, bild 3

Mårtensgatan 1

Villa
Tomelilla kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
122 + 101 m²
5 rum
875 m² tomt

Varmt välkommen till Mårtensgatan 1 i Tomelilla, där modern elegans möter bekvämt boende i denna totalrenoverade enplansvilla. Med sina 5 rum och kök är denna bostad designad för att tillgodose alla dina behov och önskemål, med stilfulla detaljer och påkostade materialval som genomsyrar varje hörn. Här möts du av ett lugnt och familjevänligt område med mycket grönska och en bostad med hög standard. När du kliver i den välkomnande hallen möts du genast av det härliga ljusinsläppet och en öppen planlösning som ger en känsla av rymd och välbefinnande. Den moderna designen skapar en perfekt balans mellan stil och funktion, med generösa ytor för både avkoppling och umgänge. Oavsett om du njuter av lugna stunder i det rymliga vardagsrummet eller förbereder goda måltider i det stilrena och nyrenoverade HTH-köket som är utrustad med nya och påkostade vitvaror från Siemens och Samsung kommer du att uppskatta den genomtänkta planlösningen och de exklusiva detaljerna. Här möts bekvämlighet, lyx och komfort. Men det är inte bara inne i bostaden som imponerar. Utanför väntar en vacker trädgård där du kan njuta av lugnet och den härliga solen. Det tillhörande uterummet är perfekt för att förlänga sommarkvällarna eller för att bara koppla av och njuta av den friska luften året runt. Dessutom finns en nyrenoverad tvättstuga som gör vardagen enkel och smidig. Läget på Mårtensgatan är idealiskt för den som söker ett lugnt och fridfullt boende med närhet till allt som Tomelilla har att erbjuda. Här kan du promenera till centrum med dess mysiga caféer, restauranger och butiker, eller utforska den vackra omgivande naturen med sina grönskande parker och skogspartier. Sammanfattningsvis är Mårtensgatan 1 den perfekta platsen för den som vill ha det bästa av både modern lyx och bekvämt boende i Tomelilla. Missa inte chansen att få uppleva detta fantastiska hem – Välkommen att boka in dig på visning och låt drömmen om det perfekta boendet bli verklighet!

  • Premium
Lingsgatan 1A, Centrala Ystad, Ystads kommun

Lingsgatan 1A

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 595 000 kr
57,5 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 828 kr/mån
27 739 kr/m²

Lingsgatan är en fantastiskt bra belägen gata mitt i stan. Härifrån når du både tågstation och Ystads gågata på någon minut. Perfekt för pendlaren då tågen tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Stadsbussen tar dig runt i hela Ystad. Gångavstånd till småbåtshamn, strand, bad med mera. Pressbyrån ligger på andra sidan Sankt Knuts Torg. Där kan du handla det nödvändigaste. Välkommen till Lingsgatan 1A, en mysig bostadsrätt med stor portion charm. Bostaden har alla charmiga attribut som gör bostaden extra trivsam. På andra våningen finns entrén till denna bostad. Parallellt med trapphuset finns en hiss för den som vill och behöver. Innanför ytterdörren finns entré och hall med målat betonggolv. Direkt till höger finns ett kök med målat stengolv, en äldre köksinredning i vitt, matplats vid fönster mot öster. Längre fram i hallen finns ett utrymme för kläder samt ett badrum. Badrummet har klinkergolv, delvis kakel på väggar, badkar. Hallen mynnar i ett litet rum. Denna yta tillför bostaden ”det lilla extra”. Här flödar ljuset in från norr. Denna yta skulle kunna användas som matplats, arbetshörna för kreativitet eller varför inte läshörna. Sovrum med målat stengolv, fönster i öster. Ljust allrum med utgång till balkong. Utsikt mot både norr och väster. Förråd till bostadsrätten finns i källare och på vind.

  • Balkong
  • Hiss
Årsjövägen 120, Sövestad, Ystads kommun
Årsjövägen 120, Sövestad, Ystads kommun, bild 2
Årsjövägen 120, Sövestad, Ystads kommun, bild 3

Årsjövägen 120

Gård/Skog
Sövestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
19 000 000 kr
694 + 20 m²
9 rum
12,3 ha tomt

Solen glimmar över ett bildskönt lapptäcke av gyllene rapsfält, bördiga åkermarker och grönskande betesmarker. Söderut väntar glittrande hav, pittoreska hamnar och kontinenten. Norrut öppnar sig ett grönskande och mer kuperat landskap med skog, rikt djurliv och insjöar. Gården i Årsjö har ett vackert läge mitt i den lantliga idyllen, bara en kvarts bilfärd från Ystads stadskärna och närliggande badstränder. Det är här på Sydkusten som drömmen om ett fridfullt boende på landet med gott om utrymme för såväl gäster som hästar infrias. Gården som uppfördes 1937 och klassas som en säker gård består av ett totalrenoverat och delvis tillbyggt bostadshus, en länga med två lägenheter, ett tidigare hönshus som byggts om till lägenhet, ett stort ridhus och en stallbyggnad med 25 boxar, fyra sadelkammare, spolspilta och andra funktionella utrymmen. På den 12 hektar stora marken finns en ridbana och hagar. Hela gården präglas av en hög standard där löpande renoveringar och underhåll har utförts liksom större investeringar såsom installation av nya fönster, jordvärme och solceller för att skapa ett bekvämt och energisnålt boende. Lägenheterna bidrar ytterligare till intäkter och hålla nere kostnaderna. Bostadshuset är modernt renoverat men har även flera bevarade inslag från byggåret såsom fiskbensparkett, profilerade listverk, kolonner, välvda dörröppningar och generös takhöjd. Dessa karaktäristiska detaljer förekommer främst i den sociala avdelningen som är väl tilltagen med flera salongslika rum i fil som sträcker sig över hela gaveln. Ett av dessa fyra nyttjas som sovrum och de övriga tre för umgänge. En härligt social atmosfär råder även i köket som är centralt placerat med en charmig matsal i anslutning som har full takhöjd upp till nock och friliggande bjälkar i taket. En nyare tillbyggd del öppnar sig likt en flygel till vänster om köket, med en andra entré från gårdsplanen. Här finns en rymlig hall med gott om förvaring, en tvättstuga och ett arbetsrum som även kan användas som sovrum eller gästrum. En trappa upp finns ett härligt allrum, två ljusa sovrum med anslutande klädkammare samt ett stort badrum med bastu. Längs med hela husets långsida och vidare runt gaveln utanför entréplanets sällskapsavdelning löper ett härligt trädäck med spa-bad och ett uterum. De tre gästbostäderna är alla fint inredda med mycket karaktär. Två av dem, en fyrarummare och tvårummare fördelat på två plan, finns i samma huslänga och delar på ett stort trädäck. Den tredje är en charmig enrummare med egen altan som inretts i det gamla hönshuset. En vacker och gedigen hästgård mitt på den skånska slätten, med vackra ridstråk och sceniskt naturlandskap utanför dörren.

  • Premium
Per Leanders Gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders Gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders Gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders Gata 78

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 850 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/3
7 985 kr/mån
33 190 kr/m²

Bostadsrättsföreningen består utav tre huskroppar som integreras via ett öppet trapphus vilket bringar ett unikt och tilltalande uttryck. Hissen tar dig smidigt upp i det öppna trapphuset och till vindsvåningens privata entré. Redan vid första anblick imponerar bostaden med generös takhöjd om nästan fem meter och vy genom hela lägenheten. Dagsljuset fullkomligt flödar från tre väderstreck och den enda grannen intill är den nedanför. Husen är gediget byggda och välisolerade vilket bidrar till komfortabelt inomhusklimat och harmonisk atmosfär. Planlösningen är attraktiv med sociala sällskapsytor i sydväst, sovrum som vetter mot norr, modern komfort, praktiska lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har dessutom två helkaklade badrum som erbjuder både effektiva duschar och långa bad. Takfönster med djupa nischer beklädda med kalksten bringar karaktär och adderar det där "lilla extra". Det generösa köket är påkostat med god skåpsförvaring bakom klassiska spegelluckor i vitt och bänkskivor av solid granit. Köksön som är utrustad med spishäll inspirerar till kreativ och social matlagning och vid middagsbjudningar passar de väl tilltagna bänkskivorna även perfekt som serveringsyta. Från köket nås den mysiga lilla balkongen med plats för två i soligt söderläge. Sällskapsytorna i vardagsrummet förlängs med den väl tilltagna balkongen i väster med helglasad skjutdörr. Här kan goda middagar intas i kvällssolen med fin utsikt mot grönskande dunge och en himmel som färgas av stämningsfulla solnedgångar. Vid sidan om vindsvåningens entré kan ett gemensamt orangeri med odlingsbänk och balkong nås, perfekt plats för uteväxterna att övervintra. För dig som ställer höga krav på ditt boende, hjärtligt välkommen! Säljarens berättelse Vi flyttade in 4 nov 2019 i en alldeles ny lägenhet. Först på plan och med stora förväntningar på att få bo i lägenhet och inte ha en stor villa med stor krävande trädgård att ta hand om. OCH…. Vilka underbara år vi haft här i denna fantastiska lägenhet med sin öppna planlösning och med väl passande fördelning på umgängesytor, lättarbetat kök och avskilda sovrum.Med två badrum!! Skönt att ha var sitt! Dessutom två balkonger som med sina lägen i väderstreck var alldeles utmärkta för frukost och middagssittningar. Vi har njutit av att bo här dessa år och har torts det bestämt oss för, efter påtryckningar från barn och barnbarn, att flytta närmare dem. Vi gör det med kluvna känslor. Vi trivs så bra här med denna luftiga och ljusa lägenhet, det lugna läget och alla trevliga grannar som engagerat deltar i trädgårds- och städdagar och mangrant deltar på våra föreningsstämmor. Vi har alltid bott i trivsamma boenden men aldrig i något som vi uppskattar så enormt som detta.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persdalavägen 42-4, Stora Köpinge, Ystads kommun
Persdalavägen 42-4, Stora Köpinge, Ystads kommun, bild 2
Persdalavägen 42-4, Stora Köpinge, Ystads kommun, bild 3

Persdalavägen 42-4

Gård/Skog
Stora Köpinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 495 000 kr
170 + 70 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Vid en mindre grusväg endast 7 minuters körväg från Köpingebro, ligger det gamla mejeritet på ett lantligt läge med närhet till bland annat Ica-butik, tågkommunikationer och grundskola upp till 6:e klass. Denna alldeles unika byggnad med vacker tegelsättning har inbjudande ytor beläget på ett plan. Där det gamla mejeriet en gång var installerat är idag ett vardagsrum inrett och integrerat med bostadsdelen vilket tillför en spännande dynamik med magnifik takhöjd. Här kan man tända upp en stämningsfull och värmande brasa under vinterhalvåret och om sommaren nås innergården via altandörren. Bostaden är genomgående inredd med gedigna och smakfulla materialval så som kalkstensgolv, framtagna brädgolv, bevarade spegeldörrar och målade väggar med harmoniska kulörer. Badrummet som nyligen renoverats med helkaklade ytskikt känns både lyxigt och funktionellt med modern standard och komfort. Det lantliga köket är tidlöst och långbord med plats för härliga middagar kan enkelt dukas upp i vardagsrummet eller det intilliggande matrummet. Om sommaren kan flertalet uteplatser hittas på tomten så som den vidbyggda altanen i väster, i skuggan under skyddande träd eller vid en solvarm husvägg på den singelbelagda innergården. När vindarna är svala och sommarregnet faller är det fristående lusthuset ett mysigt rum i trädgården som förlänger utesäsongen. Det behändiga stallet och tillhörande beteshagar möjliggör mindre djurhållning och carport med plats för två bilar bringar mervärde i vardagen. För dig som drömmer om lantlig idyll, hjärtligt välkommen!

  • Premium
Beckasinvägen 6, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Lör 3 aug kl 11:30
Beckasinvägen 6, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Beckasinvägen 6, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Beckasinvägen 6

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 395 000 kr
85 m²
6 rum
560 m² tomt

Välkommen till Beckasinvägen 6 – ett unikt tillfälle att förvärva en välbelägen tomt på den eftertraktade södra sidan i Nybrostrand. Detta charmiga hus från 1971 erbjuder en rymlig trädgård med en härlig uteplats i anslutning till det tillbyggda allrummet, perfekt för både sommar- och vinterkvällar. Husets interiör bjuder på ett generöst allrum med klinkergolv, högt i tak med träpanel, och en mysig öppen spis med kassett – en idealisk plats för sammankomster med familj och vänner. Från allrummet når du den insynsskyddade uteplatsen med markis, som omges av en putsad mur, vilket ger en privat och avkopplande atmosfär. Huset erbjuder även fyra sovrum. Väggen som skiljer allrummet från sovrummet i söder kan enkelt tas ner för att skapa extra utrymme. Den stora gräsmattan i söderläge skapar möjligheter för aktivitet och lek. För att ta sig till stranden tar man enkelt en kort promenad via Brushanevägen. Grovköket vid husets entré på västsidan är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och gott om förvaringsutrymme, vilket underlättar vardagen. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
Sälgatan 9, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Sälgatan 9

Lägenhet
Nybrostrand, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 395 000 kr
74 m²
3 rum
4 805 kr/mån
32 365 kr/m²

Välkommen till Sälgatan 9 i charmiga Nybrostrand – en modern bostad på 74 kvadratmeter, byggd 2019. Hemmet erbjuder två rymliga sovrum och ett stort vardagsrum i centrum. Från vardagsrummet når du det nya tillbyggda uterummet, som leder vidare till den lättskötta trädgården. Här finns även ett helkaklat badrum med både torktumlare och tvättmaskin. Dessutom har bostaden egen uppfart, carport och förråd vilket underlättar vardagen. Nybrostrand är en idyllisk ort vid havet, som erbjuder närhet till både strand och hav. Vi har även närhet till golfklubb och Gym. Här finns en livsmedelsbutik och ett utomhusbad, vilket gör det enkelt att njuta av både vardagsliv och fritid. Med bara en kort resa till Ystad får du även tillgång till stadens alla bekvämligheter. Välkommen att upptäcka detta fantastiska hem och den underbara omgivningen!

  • Uteplats
Krokusgången 128, Ystad Öster, Ystads kommun
Krokusgången 128, Ystad Öster, Ystads kommun, bild 2
Krokusgången 128, Ystad Öster, Ystads kommun, bild 3

Krokusgången 128

Fritidshus
Ystad Öster, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
950 000 kr
55 m²
2 rum

I de östra delarna av Ystad, hittar Du östra sommarstaden, det mysiga koloniområdet som har blivit allt attraktivare. Från början var det tänkt som ett område där man kunde dryga ut hushållskassan genom att odla sina egna grödor, allt från bär och frukt till grönsaker och rotfrukter. Blommorna har självklart också varit rikligt representerade. Med tiden har byggnaden på kolonilotterna kommit allt mer i fokus. När faciliteterna blev fler på området, till exempel vatten och avlopp, har också fler och fler valt att bosätta sig i området delar av året. Krokusgången är bra belägen på området. Du når den lättast via den östra ingången söder om brandstationen. Efter grusplanen med parkeringar tar du höger och sen första stigen vänster. Du hittar denna oas en100 meter fram på vänster sida. Välkommen till Krokusgången 128 - en inbäddad koloni där du kan vara privat. Innanför grinden väntar en trädgårdsyta med odlingslådor, inramade av bark. En trappa ner finns en separat del av trädgården med växthus, gräsmatta, vask med rinnande vatten, buskar och blommor. Mullbär, bigaroer, jordärtsskockor och smultron är några av växterna här. Igelkotten och paddan är också inslag i trädgården som gör det än mer pittoreskt. Invändligt möts du av en tillbyggnad med kök och allrum. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna. En liten trappa upp upp till ett allrum med egen avdelning för sovplats. Badrum med plastmatta på väggar och golv, dusch. På baksidan av finns två förråd med ingång från utsidan.

  • Premium
Grythundsvägen 9, Böste, Trelleborgs kommun

Grythundsvägen 9

Villa
Böste, Trelleborgs kommun
Bjurfors Ystad
14 000 000 kr
316 + 50 m²
5 rum
3 150 m² tomt

Drömmer du om ett boende vid strand och hav? Vi presenterar stolt två fantastiska fastigheter, belägna på första parkett i charmfulla Böste Ängar. Här erbjuds en magnifik villa på 339 kvm, uppförd i sten, med en underbar natur- och trädgårdstomt på hela 3 150 kvm. Den arkitektritade villan imponerar med sin rymliga och ljusa atmosfär. Med högt ryggåstak och stora fönsterpartier får du ett enastående ljusinsläpp och en spektakulär utsikt över havet. Materialvalen är noggrant utvalda, med vackert gotländskt kalkstensgolv och vitputsade väggar som ger en elegant och tidlös känsla. Husets generösa sällskapsytor är perfekta för att umgås med familj och vänner. Havet finns ständigt närvarande som en vacker kuliss och om vinterhalvåret kan en stämningsfull brasa tändas upp i den smäckert inmurade kaminen som vetter mot både kök och vardagsrum. Höga fönsterpartier integrerar naturtomten och havet året om och under säsong öppnas helglasade altandörrar upp mot den vidbyggda uteplatsen i söder. Det stora köket med köksö har en gjuten bänkskiva i betong och högkvalitativa maskiner infällda i väggen och bänkskivan. På entréplan finns två badrum, tvätutrymme, förrådsutrymmen och tre välplanerade och ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. På övervåningen hittar du ett allrum som kan användas som extra sovrum, även det med en fantastisk utsikt. Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad, vilket ger en känsla av att trädgården smälter samman med naturtomten och stranden. Här kan du verkligen njuta av havets lugn, nästan så du kan doppa tårna i vattnet från tomten. Böste Ängar är en riktig sommaridyll med historiska inslag, och området uppskattas av både sommargäster och året-runt-boende. Bara 3 minuter bort ligger Sveriges sydligaste udde, Smygehuk, med hamn, glasskiosk, fiskrökeri och café. I närheten finns också Smygehamn med förskola och skola, och Trelleborg ligger endast 10 minuter bort. Dessutom har du bra pendlingsmöjligheter till Malmö och Sturup. Här får du det bästa av två världar – lugnet och avskildheten vid havet, kombinerat med närheten till alla bekvämligheter. Varmt välkomna till Grythundsvägen 9 i Böste Ängar!

Kaninvägen 9, Ystad Öster, Ystads kommun
Kaninvägen 9, Ystad Öster, Ystads kommun, bild 2
Kaninvägen 9, Ystad Öster, Ystads kommun, bild 3

Kaninvägen 9

Fritidshus
Ystad Öster, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
800 m² tomt

Drömmer du om ett eget paradis nära skogen och havet? Då är denna friköpta kolonitomt precis vad du letar efter! Med en vinterbonad bostad på 80 kvadratmeter, fullutrustat kök och ett badrum med tvättmaskin är detta ett perfekt ställe att kalla hem. Här finns även ett charmigt orangeri, gästhus och en underbar trädgård med fågelkvitter som ger en känsla av lugn och ro. Koloniföreningen förespråkar djur - så har du drömt om att ha egna höns är detta stället för dig. Huset har blivit löpande renoverat från 2018 med fina materialval. Dessutom är det bara en kort cykeltur på 7 minuter till den vackra sandstranden. Området är friköpt med en egen fastighetsbeteckning och alla tomter är under egen avstyckning och lantmäteriet har varit där och mätt ut tomterna för egna fastighetsbeteckningar. Missa inte chansen att skapa ditt eget drömboende - kontakta oss idag för mer information om denna unika möjlighet!

  • Premium
Styrbordsgången 4AC, Edvinshem, Ystads kommun

Styrbordsgången 4AC

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 695 000 kr
82 m²
3.5 rum
vån 2/2
4 215 kr/mån
20 671 kr/m²

Edvinshem är ett av Ystads välansedda områden. Området växte sig stort på 1960- och 1970-talet och är idag ett attraktivt område i Ystad. Dess stora grönområden gör det lätt för motionären och hundägaren att ta sig ut på en runda. Ett stenkast från Styrbordsgången ligger Edvinshemsskolan med både förskola och skola, årskurs 1-6. Sparbanken Syd-Stadion ligger också nära, en idrottshall med både bollsporter och gymnastik i. Bäst av allt är kanske mataffärerna i området. Två affärer ligger på gångavstånd från området. Fortsätt gångstigen i området västerut så når du hav och strand en bit bort. Välkommen till Styrbordsgången, en tilltalande bostad med balkong i väster. Den välskötta innergården i bostadsrättsföreningen bjuder in till bostaden. Väter om bostaden finns ett stort, vackert grönområde och bortom detta en skola som erbjuder både förskola och skola. Cykelvägarna runtomkring gör att dessa bostäderna ligger bilfritt och tryggt. Entrén tar dig in i en liten hall. Trätrappan leder sedan upp till en hall med laminatgolv. Två sovrum med laminatgolv, fönster mot balkongen i väster. Ett stort förråd med fönster, kan med fördel användas som litet sovrum eller arbetsrum. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch och fönster. Garderob. Stort kök med matplats vid fönster mot innergården i öster, köksinredning i vitt. Ljust, trevligt allrum med parkettgolv, fönster i väster, utgång till balkong mot grönområde i väster. Balkongen sträcker sig över hela bostadens längd.

  • Balkong
Sankt Knuts Torg 1A, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Sankt Knuts Torg 1A

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 195 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 793 kr/mån
39 180 kr/m²

Trevlig enrumslägenhet i centralt läge med fördelaktig förening som tillåter att använda den som övernattnings lägenhet. Perfekt för dig som söker ett sommar/weekend boende. Denna fina etta erbjuder en ljus och trivsam miljö med vackert parkettgolv och ett helkaklat badrum. I lägenheten finns även ett kök och en sovalkov. En platsbyggd bokhylla bidrar till bra förvaringsmöjligheter och den vackra utsikten ger en extra dimension till boendet. Det finns dessutom 7 747 kronor i en reparationsfond till förbättringar i lägenheten. Med ett centralt läge mitt i hjärtat av Ystad har du nära till både tåg och buss, vilket ger goda kommunikationsmöjligheter. Föreningen en förmånlig avgift, vilket gör detta till ett prisvärt boende.

  • Hiss
Gladsax bygata 61, Gladsax, Simrishamns kommun

Gladsax bygata 61

Villa
Gladsax, Simrishamns kommun
Bjurfors Ystad
2 450 000 kr
220 + 25 m²
8 rum
500 m² tomt

Gladsax - en mysig by där bygatan kantas av ömsom gatuhus, skånelängor och gårdar precis som det ska vara på Österlen. För här är man verkligen på Österlen, med hela utbudet av kultur, restauranger och utflyktsmål mm på nära avstånd. Till de välrenommerade golfbanorna i Vik tar det inte lång tid med bil och samma sak gäller om man vill ta sig ett dopp i havet och njuta av några av Österlens fantastiska stränder. Till Simrishamn kan man ta cykeln och vill man äta en god pizza eller ta en drink så stannar man kvar i byn och går till Gustafs. Här är stämningen hög och det händer att det bjuds på livemusik. På cykelavstånd finner vi även tex Ola Ols gelato och Öl och knäcke där godsaker serveras. Måndag till fredag trafikerar Skånetrafiken sträckan in till Simrishamn så vill man pendla med buss till arbetet så går det bra. Välkommen till Gladsax bygata 61, ett charmigt hus med hörntomt, mitt i byn. Huset är från slutet av 1800-talet och har bland annat varit affär fram till 1971. Entré från gata, klinkergolv. Hall med brädgolv, trappa upp till ovanvåningen, bröstpanel. Det gamla allrummet har förvandlats till snickeri/verkstad men går att återställa. Här finns brädgolv, pardörrar, synliga bjälkar och en luftvärmepump. Stor garderob/förvaringsrum med laminatgolv, nedgång till källaren. Sovrum/allrum med laminatgolv. Stort, härligt kök med ett vackert stengolv (vattenburen golvvärme). Träluckor, matplats vid fönster mot trädgård, utgång till trädgård. Badrum med stengolv, cederträ och hörnbadkar. Sovrum med brädgolv. Pampig, målad trätrappa från hall, uppgång till andra våningen. Denna våning har tjänat som bed and breakfast på somrarna. Hall med målat brädgolv. Fyra sovrum perfekt för uthyrning eller för den stora familjen. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, badkar. På ovanvåningen finns en balkong med utsikt över byn, kyrkan och grönska. Mindre källare med tvättstuga, pannrum och förvaring.

Gjuterigatan 70, Gjuteriet, Ystads kommun

Gjuterigatan 70

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 695 000 kr
160 m²
5 rum
6 943 kr/mån
16 844 kr/m²

I ett gemytligt område med badstrand "runt hörnet" och kort promenadavstånd till Ystads stadskärna med dess rika utbud av caféer, butiker och restauranger ligger detta radhus på ett attraktivt läge. På två hela våningsplan plus inredd vind ryms den stora familjen och flexibel planlösning möjliggör att integrera sovrum två och tre till ett enda stort sovrum eller allrum med balkong. Bostadsrätten är genomgående trivsamt inredd med harmonisk kulörpalett, två helkaklade badrum och goda förvaringsutrymmen. Vardagsrummet rymmer flera sällskapsgrupper eller sovplats om så önskas. Burspråket bringar karaktär och generösa fönsterpartier tillåter dagsljuset att flöda. Om sommaren förlängs sällskapsytorna med det väl tilltagna trädäcket i väster som täcker hela uteplatsen. Här kan solbad och härliga grillkvällar avnjutas i eftermiddagssol och en markis skänker skön skugga vid behov. Då uteplatsen vetter mot vändzonen är det enkelt att lasta in varor från bilen till bostaden via grinden till uteplatsen vilket underlättar i vardagen. Det snygga köket har blivit uppdaterat med ommålade luckor i matt grön kulör, nya handtag, kakelsättning, rostfri bänkskiva och rostfria vitvaror. Intill köket nås tvättutrymmet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Effektiva duschar tas i badrummet på entréplan som renoverades för sex till sju år sedan och plats för långa bad finns i badrummet på våning två. En bostad som har mycket att erbjuda, hjärtligt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Sandby hedväg 4, Sandby Strand, Simrishamns kommun

Sandby hedväg 4

Villa
Sandby Strand, Simrishamns kommun
Bjurfors Ystad
7 950 000 kr
220 m²
7 rum
936 m² tomt

Oavsett årstid är läget utsökt, på gångavstånd från vackra Sandby strand som erbjuder avkoppling och rekreation året runt. Varma sommardagar svalkar havet till ljudet av sorl och skratt, en klar höstdag promenerar man nästan ensam på stranden med havets brus som avkopplande sällskap, vintertid är havet ofta lite mer stilla, luften krispig och frisk och dofterna rogivande. När våren kommer och solen värmer så skönt är det njutningsfullt att ta en filt och bok med sig ner till stranden och njuta av det lugn som råder samtidigt som man ser fram emot den sommar och högsäsong som är i antågande. Oavsett om du söker ett fritidshus med hög standard och gott om plats för familj och vänner eller ett permanenthus att njuta av året runt erbjuder detta hemtrevliga, välskötta och påkostade hem allt du kan önska! Välkommen till Sandby Hedväg 4, den välskötta exteriören omfamnar dig på väg in i huset. Den gatustensbelagda biluppställningsplatsen ger plats åt många bilar. I garaget finns det plats för en bil. Trädgården är spännande med en härlig blandning av skogskänsla, stensättningar, gräsytor och "innergård". Det finns ett gästhus med klinkergolv och sovloft. Innanför ytterdörren i bostaden möts du av en entré och hall med klinkergolv. De putsade väggarna ger den härligt rustika känslan. Badrum med klinkergolv, golvvärme, kakel på väggar, dusch. Trappa upp till ovanvåningen. Allrum med charmigt brädgolv, öppen spis, gråmålade bjälkar i tak. Sovrum med brädgolv. Kök med klinkergolv, köksluckor i vitt, bänkskivor i sten, extra bred induktionsspis. Ytterligare allrum med klinkergolv, spotlights i tak utgång till den fantastiska trädgården med innergårdskänsla. Tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, utgång i söder. Ovanvåning, allrum med parkettgolv, glasräcke mot trappan, kupa i väster, utsikt mot skogen. Sovrum med parkettgolv, luft/luft. Öppet upp i nock, walk in closet. Ytterligare ett sovrum med kupa. Stort badrum med plastmatta på golv, golvvärme, kakel på väggar, hörnbadkar, fönster i söder.

Villavägen 4, Köpingebro, Ystads kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Villavägen 4, Köpingebro, Ystads kommun, bild 2
Villavägen 4, Köpingebro, Ystads kommun, bild 3

Villavägen 4

Villa
Köpingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 295 000 kr
176 + 70 m²
1 203 m² tomt

Välkommen till Villavägen 4 i Köpingebro, ett modernt nyrenoverat hem med exklusiva materialval och en spännande planlösning! Huset byggdes om totalt mellan 2008 - 2020 och ritat av arkitekterna Söderberg och Ask i Skillinge. Köpingebro är en charmig, lugnt och familjevänligt område som erbjuder en skön livsstil, samtidigt som du har nära till service, tåg och bekvämligheter. Det är en idealisk plats för den som söker det bästa av både landet och staden. Denna elegant utformade bostad erbjuder generösa sällskapsytor och trevliga detaljer som kommer att imponera på dig och dina gäster. Med två helkaklade badrum och tre sovrum, inklusive en unik en suite, finns alla bekvämligheter för din familj. Den stora trädgården är en dröm för utomhuslivet och perfekt för sociala sammankomster. Här finner du inte bara ett utekök och ett fint uterum, utan även en nedsänkt ovan mark pool i trädäcket. Koppla av och njut av din egen oas! På entréplan finner du det välutrustade köket från 2020 med en central köksö och exklusiva vitvaror, såsom Bertazzoni gasspis och en fläktkupa från fjärås som lackerats i matt svart som spisen samt bänkskivor i vit komposit. Det stora fönsterpartierna som är öppningsbara ger ett generöst ljusinsläpp och den imponerande takhöjden gör köket till familjens naturliga samlingsplats. Vardagsrummet och matrummet ligger i en öppen planlösning och skapar en trivsam atmosfär för social samvaro. Dessutom finns en praktisk gästtoalett i hallen och från vardagsrummet kommer du in till master bedroom, komplett med en rymlig walk-in closet och ett eget badrum. Ovanvåningen erbjuder en ljus och rymlig våning med ett stort allrum där det finns gott om garderober samt två sovrum, Det finns också ett ytterligare ett helkaklat badrum på detta plan. Källaren är inredd med klinker på golvet och erbjuder ypperliga förvaringsmöjligheter och en tvättstuga. Huset har även solceller som producerar cirka 15.000 kWh/år , vilket sparar kostnader och gör ditt hem mer hållbart. Till huset finns också en carport med laddstolpe och ett stort förråd. Villavägen 4 har genomgått en total ombyggnad och tillbyggnad, vilket gör den till en lyxig och modern drömhem. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus som har allt du kan önska dig!

  • Premium
Lilla Norregatan 4, Sjöbo, Sjöbo kommun

Lilla Norregatan 4

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad
2 550 000 kr
110 + 110 m²
5 rum
777 m² tomt

Välkommen till Lilla Norregatan 4! Med en generös planlösning, erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Njut av ljusa och luftiga rum som välkomnar naturligt solljus. Den lummiga och insynsskyddade trädgården bjuder in till avkoppling och njutning under varma sommardagar och svala kvällar. Ett stort socialt vardagsrum gör det lätt att samlas alla nära och kära. Rymlig uppfart med garage - perfekt för att skydda dina fordon eller förvara din utrustning. Med sitt idealiska läge erbjuder detta hem gångavstånd till allt som Centrala Sjöbo har att erbjuda - butiker, restauranger, kaféer och mer, vilket gör det till den perfekta platsen för bekvämt och centralt boende. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i centrala Sjöbo

Bellevuevägen 24, Backa, Ystads kommun

Bellevuevägen 24

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 195 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 347 kr/mån
30 253 kr/m²

Med busshållplats över gatan och kort gångavstånd till city, ligger denna vindslägenhet högt belägen på fjärde våningen. Med stilsäker blick har lägenheten totalrenoverats och väggen mellan kök och allrum öppnats upp för att maximera sällskapsytorna. Dagsljuset flödar in från söder och väster och det höga läget bjuder på en fin utsikt som sträcker sig ända ner mot havet. Det generösa köket är smakfullt inrett och rymmer god skåpsförvaring och arbetsytor. Köksbaren inbjuder till social matlagning och passar perfekt som serveringsyta vid festliga tillfällen. Lägenheten har flera smarta lösningar såsom integrerat eluttag i köksbaren, sladdfria anslutningar och ledbelysning vid fönstren. Sovalkoven har elegant avgränsats från allrummet med en glasvägg och skyddande draperi att dra för. Vid hallen hängs kläderna in i en rymlig garderob bakom skjutdörrar och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i två tillhörande förråd i källaren. Badrummet är klassiskt kaklat i vitt och grått och rymmer bland annat en tvättmaskin. Detta är det perfekta hemmet för det mindre hushållet med väldisponerade ytor och låg månadsavgift. För dig som önskar ett hem utöver det ordinära, hjärtligt välkommen!

Örsjö 29, Örsjöholm, Skurups kommun

Örsjö 29

Gård/Skog
Örsjöholm, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
8 500 000 kr
299 + 70 m²
9 rum
2,5 ha tomt

Vid böljande landskap ligger denna gårdsdröm lantligt men nära. Med snabb körväg ut till E:65an nås bland annat Ystads pittoreska småstad och storstadens utbud i Malmö enkelt och smidigt. Närmsta skola och tågstation ligger endast 5 minuters körväg bort i Rydsgård och Mossbystrands fina badstrand ligger en dryg mjl söderut. Dessutom finns både Malmö Airport och Kastrup flygplats på behändigt avstånd och tar dig vidare ut i världen. En eldriven pargrind välkomnar in till gården som består utav en fantastisk bostad med otrolig utemiliö, garage, behändigt stall, uteboxar och en rejäl maskinall. Här finns ytor och utrymme för drömmar att gå i uppfyllelse med möjlighet till djurhållning och verksamhet. Det äldre bostadshuset byggdes om och till på 70-talet och har sedan löpande uppdaterats och renoverats under senare år. Rummen är idag inredda med smakfulla ytskikt och flödande dagsljus vilket bringar en luftig och trivsam atmosfär. Med hela sex sovrum, goda förvaringsmöjligheter och imponerande sällskapsytor ryms den stora familjen och gott om plats finns för sociala tillställningar. Kvalitetsköket från Ballingslöv med klassiskt uttryck är tidlös och påkostade vitvaror uppmuntrar till inspirerande matlagning. I både kök och vardagsrum kan en brasa tändas vilket skänker en mysig stämning vid svalare årstider. Det stora badrummet är nyligen renoverat med snygga materialval som ger en exklusiv känsla och erbjuder både effektiva duschar och långa bad. Sällskapsytorna och utesäsongen förlängs med ett alldeles nybyggt uterum om hela fyrtio kvadratmetrar med skön golvvärme. Om sommaren öppnas skjutdörrarna upp mot stenterrassen i söder och det vidbyggda trädäcket i väster som även nås från köket. Här kan maten förberedas vid uteköket och när eftermiddagssolen är som starkast är det tacksamt att inta middagen under skyddande skärmtak där en frodig vinranka pryder vackert. Söder om huset har en sagolik utemiljö byggts med en stenlagd terrass och uppvärmd pool. Tänk lata sommardagar med solbad och svalkande dopp till fågelkvitter och roliga poolpartyn med vänner och familj. För hästägaren erbjuds ett stall med två hästboxar, en spolbox och uppvärmd sadelkammare, utestall med två hästboxar, hagar och ridbana. Den stora maskinhallen och uppfarten ligger lite avskilt på fastigheten utan att störa boendemiljön, perfekt för dig som önskar bedriva verksamhet eller har fordon och maskiner som hobby! Energisystemet med en alldeles ny jordvärme- och solcellsanläggning säkerställer en energisnål drift under många år framöver. Ett inbjudande hem som har massor att erbjuda, hjärtligt välkomna!

  • Energieffektiv
Strandpromenaden - C64, Sandskogen, Ystads kommun

Strandpromenaden - C64

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
185 000 kr
5 m²
1 rum

En badhytt - många användningsområden Förvara dina badsaker, njut av ditt kaffe eller njut av atmosfären. Med en badhytt i Sandskogen förlänger du badsäsongen ordentligt. Denna blott 4-5 kvm stora byggnad möjliggör en smidigare badsäsong men skapar också förutsättningar för besök vid havet betydligt fler dagar än just ”de perfekta baddagarna". Badhytten är belägen några steg från Strandpromenaden, hav och bad. Strax öster om hytten finns det välkända Ystad Saltsjöbad och västerut finns en tennis- och padelanläggning.

Havsvägen 4, Beddingestrand - Skateholm, Skurups kommun

Havsvägen 4

Villa
Beddingestrand - Skateholm, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
9 450 000 kr
165 m²
4 rum
2 230 m² tomt

Mitt emellan Ystad och Trelleborg ligger Skateholm. Det havsnära läget gör området attraktivt och hela kustremsan är magisk. Välkommen till Havsvägen 4, en härlig fastighet med extra allt. Välskötthet och pampighet omfamnar dig direkt när du kommer fram till fastigheten. Ett stort, härligt trädäck ger möjlighet till många uteplatser för både soldyrkaren och för den som gillar skugga. Gästhus, garage och förråd är attribut som gör att detta verkligen känns som ett komplett boende. Den U-formade bostadsbyggnaden bildar en härlig oas på husets södersida. Från den byastensbelagda gårdsplanen får du direktkontakt med hav och bad. I dessa havsnära hus finns det gott om historia. De gamla fiskehusen har med åren förvandlats till magiska boenden som sätter livskvalitet i främsta rummet. Entrén på husets norrsida tar dig in i en hall med klinkergolv. Stort mysigt allrum med klinkergolv, trappa upp till ovanvåning, öppen spis. Husets vinkel utgörs av en tillbyggnad från 2003 med golvvärme, skeppsgolv, öppet upp i nock och ett magiskt ljusinsläpp från öster, söder och väster. Badrum med klinkergolv, dusch och takfönster. I husets andra del finns ett kök med klinkergolv, lantkök i vitt, köksö. Grovkök med klinkergolv, panna. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, takfönster. Husets andra vinkel utgörs av ett allrum med skeppsgolv, takfönster, dubbeldörrar mot söder, fönster mot uteplatsen i väster. Ovanvåning med genomgångsrum med laminatgolv. Sovrum med laminatgolv, homeja mot söder och norr.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 37