Bjurfors Ystad

Bjurfors Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Peppingevägen 261, Peppinge, Ystads kommun
 • Lör 17 jun kl 12:00

Peppingevägen 261

Villa
Peppinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

8 500 000 kr

200 m²

6 rum

1 258 m² tomt

På Österlens natursköna slätt ligger denna husdröm med vacker utsikt över det böljande landskapet och underbart ljusinsläpp hela dagen. Denna bostad är en gammal bygdegård som lät uppföras år 1935 som en samlingsbyggnad för Peppinge. Med stilsäker hand och väl valda materialval har denna bostad totalrenoverats och erbjuder idag ett lantligt och stilrent kök, ett vardagsrum som kan liknas med en sal med öppet till nock, synliga bjälkar och vackert brädgolv. Pelletskaminen som står placerad i vardagsrummet och går att styra via en app hjälper till att sprida värme, höja mysfaktorn och samtidigt hålla driftkostnaderna nere. Pardörrarna från vardagsrummet tar dig ut på en underbar veranda med utsikt över fälten, här njuter du av att sitta och se de vackra solnedgångarna – magiskt! Bostaden erbjuder ett rymligt badrum med både dusch och badkar, den hexagonformade klinkern tillsammans med den romantiska tapeten sätter stil och karaktär på rummet. Badkaret är strategiskt placerat så här kan du ligga och njuta av ett varmt bad samtidigt som du har utsikten över de rogivande fälten. Bostaden har två separata ovanvåningar, båda nås via vackra grönmålade trappor. Ovanför badrummet i den södra delen finner du ett stort allrum/sovrum med fint ljusinsläpp från två håll. I den norra delen har du två sovrum på entréplan samt ett rum på ovanvåningen. Under hela huset har du källare som erbjuder tvättstuga, gästrum samt massor av plats till diverse förvaring. Här finns potential och möjligheter att utveckla - kanske vill du ha en egen ateljé, någon form av verksamhet eller uthyrningsdel. Trädgården som är ett kapitel för sig har med varsam hand getts kärlek och noga genomtänka planteringar likt en Österlensk tvist på en English cottage garden. Här växer det om vartannat och går i en härlig färgskala om lila, blått, rosa och vitt. Trädgården har flera mysiga platser att njuta på och där solens första strålar når på morgonen sitter du ostört och skönt intill husväggen och för att fånga solens sista strålar flyttar du till baksidan och den rymliga verandan. Ut mot gatan har man låtit göra en odlingshörna – allt ryms på denna tomt om 1258 kvm Från detta hem bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som Kåsebergas hamn med dess utbud av restauranger och Ales stenar, rikskända Olof Viktors café, Pastafabriken i Ingelstorp samt inredningsbutiken Karl Fredrik på Eklaholm. Under sommaren öppnar ett bageri/café upp i Peppinge och erbjuder både frukostbullar och fikabröd. Med närhet till kustremsan erbjuds havet och vackra strandremsor både i öster och väster. Mindre matbutik finner du i Löderup och för större inköp når du Ystad på endast 20 minuter med bil. Ett idylliskt boende med trivsam atmosfär, året om eller säsongsvis!

 • Plus
Romangatan 46, Svarte, Ystads kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00
Romangatan 46, Svarte, Ystads kommun, bild 2
Romangatan 46, Svarte, Ystads kommun, bild 3

Romangatan 46

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

7 995 000 kr

182 m²

6 rum

545 m² tomt

Ynka fem minuter från Ystad ligger det idylliska gamla fiskeläget Svarte. En by som kan tyckas liten i sin storlek men med mycket att erbjuda. Utöver den fantastiska närheten till stadslivet kan orten även skryta med att ha egen Pågatågsstation, skola och sandstrand med kiosk och badbrygga. På bekvämt gångavstånd till allt detta finns det nu möjlighet att bli ägare till en av sex miljösmarta tvåplansvillor från Reformhus med takterrass, trädgård och carport. Husen har en fin kombination av ljust fasadtegel, liggande gråmålad träpanel och stora glaspartier som tillsammans ger ett harmoniskt och stilrent uttryck. Området är högt beläget strax norr om kustvägen med varierande vyer över skog, åkermarker och hav. På sommaren är det enkelt att uppleva sydkustens pärlor på två hjul via cykelstigen som går längs hela kuststräckan. För shopping och restaurangbesök är det bara att kila ner till tågstationen, där tågen mot Ystad som avgår två gånger i timmen. Att flytta in i ett helt nytt bostadsområde, nära byns kärna, innebär att du får det bästa av två världar. Du får ta del av den genuina kärnan samtidigt som nya relationer lätt skapas i det nya grannskapet. Eftersom bebyggelsen består av både bostadsrätter och hus blir det också en naturlig blandning av människor i alla åldrar. Samma stilrena och luftiga intryck som husen utstrålar utvändigt återspeglas också på insidan. Stilen är en fin mix av funktionalism och modernism, utan snedväggar som upptar yta och i stället frigör volym och gör det möblervänligt. Takhöjden uppnår generösa 2,6 meter på entréplanet och 2,5 på det övre. Båda våningsplanen har stora perspektivfönster som både välkomnar ljuset idealiskt och tar in naturens omgivningar på ett fint sätt. Husens genomtänkta planlösning infriar både behovet av stora sociala ytor och rum för ro. Den stora sällskapsavdelningen består av kök, matsal och vardagsrum i en enda öppen enhet som gör det lätt att umgås många. Naturlig kontakt med trädgården fås genom helglasade, öppningsbara partier som får inne- och utemiljö att bli till ett under sommaren. På det övre våningsplanet är det allrum och de båda sovrummen som får direkt tillgång till den stora terrassen. Här ute är det höga läget påtagligt genom de vidsträckta vyerna som även ger dig vacker utsikt av havet. Husens material går i klassisk skandinavisk anda med genomgående parkettgolv och släta målade väggar. Interiör i kök och badrum är inredda med utrustning och material av hög kvalitet i jordnära toner. Det enhetliga stilspråket genom snickerier, förvaringslösningar, kakelsättning och belysning bidrar till det rofyllda intrycket som upplevs. Samtliga golv har vattenburen värme. Husens totala yta om 182 kvm gör det enkelt att bo bekvämt och samtidigt leva energisnålt. Välkommen att förälskas i detta unika hus!

 • Premium
Kyrkogårdsgatan 17B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 17B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

1 495 000 kr

67 m²

3 rum

4 111 kr/mån
22 313 kr/m²

Kyrkogårdsgatan är belägen precis intill den centralt belägna och underbara parken Norra Promenaden. Redan 1829 beslöt den allmänna rådstugan att ett skuggrikt gångstråk skulle planeras mellan kyrkogården och Norreport. Det var den kända J.J Wendt som föreslog detta, mannen som också var förespråkare att plantera Ystads fina Sandskog. Efterhand som Ystadborna hittade till Norra Promenaden, byggdes också musik- och serveringspaviljonger. Denna har sedan byggts om och är än idag en av Ystads populära restauranger. Hela parken har bevarats och är idag en fantastisk plats mitt i centrum. Välkommen till Kyrkogårdsgatan 17B. Entré och hall med parkettgolv, högt till tak vilket ger en härlig rymd i hela bostaden. Kök med köksinredning i vitt, fönster vid matplats i norr (diskmaskin ingår ej). Rymligt sovrum med parkettgolv, fönster i norr. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch och tvättmaskin. Ett ljust, härligt allrum med parkettgolv, fönster i söder, utsikt över vackra Norra Promenaden. Utgång till inglasad balkong i söder. Bredvid allrummet finns ett valv in till ytterligare ett allrum/matrum med fönster i söder. Även här finns ett parkettgolv. Detta rum går med lätthet att göra om till ytterligare ett sovrum.

 • Balkong
Krokusgången 131, Ystad, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krokusgången 131

Fritidshus
Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

995 000 kr

50 m²

2 rum

400 m² tomt

I de östra delarna av Ystad, hittar Du östra sommarstaden, det mysiga koloniområdet som har blivit allt attraktivare. Från början var det tänkt som ett område där man kunde dryga ut hushållskassan genom att odla sina egna grödor, allt från bär och frukt till grönsaker och rotfrukter. Blommorna har självklart också varit rikligt representerade. Med tiden har byggnaden på kolonilotterna kommit allt mer i fokus. När faciliteterna blev fler på området, till exempel vatten och avlopp, har också fler och fler valt att bosätta sig i området delar av året. Krokusgången är bra belägen på området. Du når den lättast via den östra ingången söder om brandstationen. Efter grusplanen med parkeringsplatser, fortsätter Du västerut. När Du passerat föreningsstugan tar Du höger till Parkstigen. Du hittar denna oas på höger sida. Välkommen till Krokusgången 131 - fritidshuset som genomgått en totalrenovering de senaste åren. Ingången i söder leder in i en mysig trädgård med singel, trädäck, cykelskjul, utedusch med mera. På andra sidan huset öppnar en vacker, välplanerad och ljuvlig trädgård upp sig. Här har ägarna spenderat många timmar för att få till denna smakfulla oas. Den terrasserad trädgården delas in i flera ”rum” där det finns plats för hela släkten. Även huset har genomgått en totalrenovering. Stort trädäck med möblemang. Uterum, cirka 18 kvm, gör att hela huset känns större. Nytt skärmtak 2022. Ytterdörren leder in i ett kök med ny köksinredning från 2020, målat brädgolv. Allrum med målat trägolv och ett härligt ljusinsläpp från trädgården. Stort sovrum med linoleumgolv, fondtapet i trä och fönster med skjutparti till trädäck i söder. Badrum med plastmatta golv, toalett, ljusinsläpp, duschkabin och varmvattenberedare. - El bytt (jordat) med jordfelsbrytare - Isolerat i väggar och tak - Nya frostfria vattenledningar ledningar 2019 - Fiber indraget 2019 Tomtstorleken är beräknad till cirka 400 kvm. För att köpa i Östra sommarstaden finns krav om att man står skriven i Ystad kommun

Stamhemsvägen 9, Stora Köpinge, Ystads kommun
 • Sön 11 jun kl 15:30

Stamhemsvägen 9

Villa
Stora Köpinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

9 500 000 kr

132 m²

4 rum

7,3 ha tomt

Välkommen till Stamhem – en drömfastighet som erbjuder en unik kombination av lantlig charm, mångsidiga möjligheter och en fantastisk naturskön miljö. Denna idylliska gård är perfekt för dig som älskar hästar eller andra djur, drömmer om ett eget café, eller kanske är intresserad av rökeriverksamhet. Omgiven av vidsträckt öppet landskap och med Nybroån som slingrar sig genom den frodiga marken, är detta en plats där dina visioner om en harmonisk och inspirerande livsstil kan förverkligas. Gården stoltserar med sina välskötta byggnader och erbjuder en idealisk plats för djurhållning med häststall och ca. 7 ha mark. Dessutom finns det två maskinhallar vilket ger dig möjlighet och utrymme att utveckla och utöka din verksamhet på ett sätt som passar dina behov och intressen. Det gedigna bostadshuset har rymliga ytor och lantlig atmosfär. Flertalet eldstäder i huset skänker trivsel och det effektiva värmesystemet har kompletterats med solceller vilket kommer hela gården till nytta. Om fler sovrum önskas går det utmärkt att inreda råvinden för detta ändamål. Eftermiddagssolen fångas vid det vidbyggda trädäcket i väster och trädgården bjuder på frukt och grönt vid säsong. En liten stig som omfamnas av prunkande lövverk leder ner mot Nybroån, en alldeles magisk plats där fågelkvitter och porlande vatten skänker ett stillsamt lugn. Här kan dessutom öring fiskas i ån genom den fiskerätt som följer med fastigheten. Cafébyggnaden är gediget byggt med generösa ytor och ett fantastiskt uterum. Rökeriet ligger lite avskilt på gården med en egen kundparkering intill. Både rökeriet och Caféet har en inarbetad verksamhet men här finns potential att vidareutveckla driften och för caféet att bli en populär mötesplats för både lokalbefolkningen och besökare från när och fjärran. Med den vackra omgivningen som naturlig inramning kan denna gård bli ett attraktiv utflyktsmål i en dynamisk region som är levande året om och populärt turistmål om sommaren. Sammanfattningsvis är detta ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet som erbjuder en fantastisk kombination av naturskön miljö, mångsidiga möjligheter och en drömliknande livsstil. Oavsett om du är hästentusiast, caféägare eller entreprenör, erbjuder denna fastighet allt du behöver för att förverkliga dina drömmar. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika och välskötta gård!

 • Plus
Flintlåsgatan 47, Backa, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Flintlåsgatan 47

Villa
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

3 495 000 kr

128 m²

6 rum

172 m² tomt

Backaområdet är ett centralt beläget bostadsområde i Ystad. Härifrån tar du stadsbussen med den frekventa tidtabellen, ner till centrum. Det tar heller inte många minuter att nå innersta centrum till fots. Området har allt man kan tänka sig - grönområde perfekt anpassat för hundägaren, Trolleparken med dess fotbollsmål, asfaltplan för barnen, närheten till både förskola och skola, ja listan kan göras lång över faciliteter som är önskvärda i området. Den blandade bebyggelsen i området ger också en trevlig sammansättning av människor där barn och vuxna möts i det dagliga livet. Tjugo minuter till fots når du tågstationen som tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Välkommen till Flintlåsgatan 47, det praktiska boendet på ett grönt och bilfritt område. Här råder en perfekt blandning mellan liv, rörelse och lugn. För barnfamiljen har de minsta närhet till både lekplats, skola, kompisar och grönområden. Innanför ytterdörren på detta gavelradhus väntar en hall med laminatgolv. Sovrum med laminatgolv, fönster i väster. Badrum renoverat 2017 med klinkergolv, kakel på väggar, fönster. Hallen övergår i ett ljust, härligt allrum med laminatgolv. Den vackert blåa köksinredningen är i öppen planlösning med allrummet. Bardisken med spishäll och inbyggd, lyxig fläkt skiljer de båda rummen åt. Från köket tar du dig ut till det generöst tilltagna trädäcket i trädgården. Här finns många ”rum” på denna ytan - en härlig plats att umgås på helt enkelt. Från allrummet leder trappan upp till ovanvåningen. Den möblerbara hallen tar oss vidare till två sovrum med fönster mot öster. Från dessa rum finns utgång till en balkong som sträcker sig längs hela husets bredd. Våningens tredje sovrum vetter mot väster. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch och tvättnedkast. Klädkammare. Källarplan når du också via trappan i allrummet. Här väntar en ljus, mysig och ombonad gillestuga med fönster i öster. Den moderna kaminen värmer gott under vinterhalvåret. Tvättstuga med klinkergolv, tvättpelare, arbetsyta och varmvattenberedare. Rum perfekt som sovrum, gästrum eller förvaring. Här ligger ett skeppsgolv. Stort förråd/groventré med utgång till trädgården.

Uniformsvägen 21, Köpingebro, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Uniformsvägen 21

Radhus
Köpingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

2 495 000 kr

127 m²

5 rum

408 m² tomt

Planlösningen känns optimal med rymliga sällskapsytor, praktiska förvaringsmöjligheter, tvättutrymme med egen utgång till trädgården, badrum på varje våningsplan och hela fyra sovrum. Det väl tilltagna vardagsrummet möbleras enkelt med såväl soffgrupp som matrumsmöblemang och går även att öppna upp mot det intilliggande sovrummet om så önskas. Från vardagsrummet nås trädgården i norr där man har en fri och vacker utsikt över fälten utan insyn från grannar. Det generösa köket rymmer ett rejält matbord och leder vidare till det vidbyggda trädäcket i söder. Här är det enkelt att duka ut fika och tillbehören till grillkvällen under sommarsäsongen. Huset har blivit väl omhändertaget genom åren med uppdaterade ytskikt i vilsam kulörpalett vilket bidrar till en harmonisk och trivsam atmosfär. Trädgården inbjuder till härligt uteliv och vid säsong kan frukt, bär och grönt skördas och avnjutas. Fristående förrådsutrymme nås lättillgängligt på den egna tomten och tillhörande garage,- och parkeringsplats finns endast ett stenkast bort. I Köpingebro bor du nära naturen med fina promenadstråk i skog och vid öppet landskap. Med cykel når du dessutom havet, milslång badstrand, bassängbad och golfbana på endast 8 minuter. Väsentligheter så som skola upp till 6:e klass, bibliotek, tågkommunikationer och välsorterad Ica-butik med manuell köttdisk finns tillgängligt i byn. Ett hem som passar såväl barnfamiljen som det mindre hushållet, hjärtligt välkomna!

Bygdegårdsvägen 79, Bussjö, Ystads kommun

Bygdegårdsvägen 79

Villa
Bussjö, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

5 500 000 kr

202 m²

7 rum

1 782 m² tomt

Strax norr om Ystad ligger Bromma, ett omväxlande och småkuperat landskap med vackra sädesfält i dess olika färger. I Bromma ligger bostäderna glest men ändå med en liten känsla av samhörighet. Avståndet till Ystad är inte långt. Ystad är den medeltida, mysiga staden med ett rikt restaurang- och kulturliv. Tågen tar dig härifrån till Simrishamn i öster och till Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Bygdegårdsvägen ringlar sig genom den vackra landsbygden. På norra sidan om vägen dyker ett ståtligt och iögonfallande hus upp, välkommen till Bygdegårdsvägen 79. Huset är perfekt beläget på tomten och bredvid finns en grönyta på cirka 800 kvm som ger nästa ägare stor möjlighet för kreativitet. På uppfarten finns gott om plats för bilarna. Verandan i söder ger hela huset en extra charm. Trädgården ger en frihetskänsla med sin blandning av gräs, plattsättningar, grillplats med mera. Växthuset väster om huset ger kreativitet till dig med gröna fingrar. På husets baksida leder ytterdörren in i huset. Redan vid entrén öppnar huset upp sig och omfamnar dig med en känsla av pampighet och noggrannhet. Takhöjden på cirka 2,70 meter ger en extra touch. Köket på vänster sida är en dröm för ”kocken”. Fabrikatet på inredningen är Smedstorpskök och på golvet ligger ett praktiskt klinkergolv. De generösa arbetsytorna, moderna köket och stenbänkskivorna ger den kompletta känslan. Arbetsytan vid fönstret mot öster är den perfekta platsen för den som vill ha utsikt när man lagar mat. Kylrummet är pricken över i:et. Innanför köket finns en väl tilltagen groventré med klinkergolv, torrförråd, utgång till husets östra gavel. Tvättstuga med tvättpelare, stora arbetsytor med inredning i vitt, bastu och dusch. Sällskapsytan på husets södra sida är i det närmaste magisk. En stor ”sal” med fiskbensparkett, kakelugn och vidunderlig utsikt mot Ystad. I förlängningen av detta rum öppnar en ny umgåsyta upp sig. Även här finns en kakelugn och det moderna klinkergolv blir en trevlig kontrast mot fiskbensparketten - gammalt och nytt förenas. Från detta rum når du den charmiga verandan med ett komplett ljusinsläpp. Dessutom kan du avnjuta en ovärderlig utsikt över det skånska landskapet. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch. Sovrum med parkettgolv. Sonos högtalarsystem är installerat på nedanvåningen och även på innergården. Den vitmålade trappan tar dig från allrummet upp till ovanvåningen. Här möts du av ett allrum med öppet upp i nock, kupa i söder. Utsikten från kupan är som en tavla innehållande vidder, utsikt och havslinjen. Gavelsovrum med öppet upp i nock. Fönstret i öster erbjuder faktiskt utsikt mot 11 kyrkor. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, holmeja. Gästrum med laminatgolv, fönster i väster. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i väster. Välkommen till ett fantastiskt hus som måste ses. Förutom en härlig atmosfär och bra materialval så är huset praktiskt med mycket förvaring, garderober och klädkammare.

Stormgatan 15A, Västra Sjöstaden, Ystads kommun
 • Borttagen före visning

Stormgatan 15A

Lägenhet
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

1 295 000 kr

55 m²

2 rum

3 397 kr/mån
23 545 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Planteringsgatan 3B, Centrala Ystad, Ystads kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30
Planteringsgatan 3B, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Planteringsgatan 3B, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Planteringsgatan 3B

Radhus
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

8 950 000 kr

315 m²

7 rum

353 m² tomt

Mitt i Ystads charmfulla stadskärna, på en hörna intill grönskande parkområdet Norra Promenaden, finns nu möjlighet att förvärva denna pampiga husdröm. Med otroliga ytor om drygt 300 kvm erbjuder detta hem ett attraktivt boende för den stora familjen, året om eller säsongsvis. Med gångavstånd till Ystads utbud av exempelvis restauranger, caféer, butiker, badstrand, skolor och tågstation är läget centralt men rofyllt. Tomten som vetter mot väster är som en alldeles egen oas mitt i staden där småfåglarnas sång från parken intill stundtals bryts av mot klockspelet från Mariakyrkan. Här prunkar färgsprakande blomsterprakt och perenner så som blåregn, lavandel och olika sorters rosor som skänker ljuvliga dofter vid säsong. Norra Promenaden med vattenstråk, lekplats och Bistro nås behändigt från tomten via en dörr i angränsande plank. Vid den västra tomtgränsen mittemot huset finns en länga med bra förrådsutrymme och ett inrett kontor vilket bringar mervärde. Huset som ritades av den välkända arkitekten Peter Boisen är efter ombyggnationer under 1900-talet idag ett generöst parhus. Stommen är gedigen med dubbelmurade tegelväggar, gjuten grund och effektivt värmesystem. Vackra detaljer har bevarats och tillkommit genom åren så som fina spegeldörrar, en prydande kakelugn, blyinfattade fönster och väggdekoration med handmålade blomster. Allt som en del av husets historia. Bostadens ytor är fördelade på två hela plan samt en inredd vindsvåning som rymmer inbjudande sällskapsytor, flertalet sovrum och praktiska lösningar. I slutet av 90-talet byggdes dessutom huset ut med ett matrum som ligger i öppen planlösning till det smakfullt renoverade köket. Interiören från Smedstorps kök har ett klassiskt uttryck och rymmer moderna funktioner. Påkostade vitvaror, bänkskiva i solid granit och bardel bidrar till inspirerande och social matlagning. Vid festliga tillfällen kan hela 22 personer rymmas vid ett uppdukat långbord. och om sommaren öppnas två pardörrar upp mot tomten och det vidbyggda trädäcket. På entréplan finns hela tre eldstäder och en tänd brasa sprider trivsam atmosfär och skänker skön värme under det mörka vinterhalvåret. Entréplan rymmer förutom härliga sällskapsytor även praktiska utrymmen så som en gästtoalett, ett rejält förrådsutrymme vid entrén och praktisk tvättstuga med stor klädkammare. Från hallen vid köket finns även en liten vinkällare som nås via en murad trappa, perfekt för livsnjutaren! På ovanvåningen nås en helt otrolig salong som rymmer flertalet sällskapsmöblemang. Ett magnifikt rum som lockar med biljardspel, filmkvällar och samkväm med vänner och familj. Om fler sovrum önskas går det utmärkt att dela av rummet för detta ändamål. Huvudsovummet är inrett med god klädförvaring och leder vidare till en rymlig balkong i västerläge med vy över innergården och parken. I det nyrenoverade badrummet kan både långa bad som snabba duschar tas och i anslutning nås dessutom en fantastisk bastu med egen balkong och vy västerut. Vindsvåningens framtagna bjälkar charmerar och här finns bostadens övriga fyra sovrum och ytterligare ett helkaklat badrum. Detta är en bostad för dig som söker ett hem med plats för ett socialt liv och som lovar en guldkant på tillvaron, hjärtligt välkomna!

 • Premium
Lärkvägen 6, Skurup, Skurups kommun
 • Sön 11 jun kl 14:30

Lärkvägen 6

Villa
Skurup, Skurups kommun
Bjurfors Ystad

3 295 000 kr

166 m²

6 rum

712 m² tomt

På lärkvägen 6 ligger denna fina och familjära villa om 166 kvm fördelat på 6 rum och kök. Här bor du i ett mysigt, lugnt och bilfritt område med närhet till både skola, badplats, lekplats och livsmedelsbutiker samt goda kommunikationsförbindelser. När vi tar steget in genom ytterdörren välkomnas vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter och god plats till att hänga av sig ytterkläderna. Från hallen nås även ovanvåningen och källaren samt badrummet. I anslutning till hallen ligger ett större och ett mindre rum där det mindre rummet används som kontor idag och det större som sovrum. Båda rummen har ett härligt ljusinsläpp med plats för större dubbelsäng och annan möblering. Vidare in i bostaden ligger vardagsrummet och kök. Vardagsrummet ger en lugn och stillsam känsla där det finns plats för större möblemang, matplats del, braskamin och utgång till uteplatsen. Köket är både praktiskt och luftigt med goda förvaringsmöjligheter, bra arbetsytor för god matlagning och utrustad med allt som behövs i ett modernt kök. Ovanvåningen består av ett stort allrum med gedigna bjälkar i taket och fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna, två rymliga sovrum och ett modernt och praktiskt badrum. Den inredda källaren har ett stort allrum som likväl kan användas till ett eller flera extra rum om så önskas. I källaren finns även förråd, hobbyrum, tvättstuga och matkällare. Från källaren kan man även gå ut till husets framsida samt trädgård. Den härligt uppväxta trädgården som sträcker sig längst huset erbjuder perfekt solläge hela dagen och njutbara stunder långt in på sommarkvällarna! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Trunnerupsvägen 53, Rögla, Ystads kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Trunnerupsvägen 53

Villa
Rögla, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

3 295 000 kr

135 m²

5 rum

984 m² tomt

På lantligt läge vid utkanten av en levande by, ligger detta fina hus naturnära men lättåtkomligt nära landsväg och skolbuss. Skånelängan i vinkel från förra sekelskiftet har blivit totalrenoverad under 2021 med smakfulla materialval, vilsam kulörpalett och modern standard. Planlösningen känns optimal med generösa sällskapsytor, praktisk tvättstuga nära entrén, wc på varje våningsplan och hela fyra sovrum. I det inbjudande köket med goda arbetsytor spakar en stämningsfull eld i den välplacerade kaminen och det väl tilltagna vardagsrummet rymmer flera sällskapsmöblemang. Helglasade skjutpartier integrerar den vackra vyn mot det böljande landskapet och om sommaren förlängs sällskapsytorna med den vidbyggda altanen i söder. Här erbjuds ett härligt uteliv med plats för solbad och grillkvällar med vänner och familj. Altanen och trädgården är lättillgänglig och nås från nedanvåningens båda sovrum via helglasade altandörrar. På entréplan nås även husets badrum som är inrett med både dusch och ett fristående badkar. Ytterligare en wc finns på ovanvåningen liksom två sovrum. Den prunkande trädgården i sydost bjuder på både frukt och bär vid säsong och en mysig uteplats vid bersån. Trädgården är omfamnad med staket vilket känns tryggt för både husdjur och barn och vid biluppfarten är det förberett för elbilsladdare. Detta är ett hem som är optimalt för dig som har en längtan till landet och söker ett inflyttningsklart hem och komfortabel tillvaro. Hjärtligt välkomna!

Strandpromenaden F36, Sandskogen, Ystads kommun

Strandpromenaden F36

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

225 000 kr

4 m²

1 rum

En badhytt - många användningsområden Förvara dina badsaker, njut av ditt kaffe eller njut av utsikten. Med en badhytt i Sandskogen förlänger du badsäsongen ordentligt. Denna blott 4 kvm stora byggnad möjliggör en smidigare badsäsong men skapar också förutsättningar för besök vid havet betydligt fler dagar än just ”de perfekta baddagarna". Badhytten är belägen några steg från Strandpromenaden, hav och bad. Strax öster om hytten finns det välkända Jakten och västerut finns Fritidsbaren.

Norregatan 9, Sjöbo, Sjöbo kommun

Norregatan 9

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad

5 495 000 kr

251 m²

6 rum

830 m² tomt

På centralt läge i Sjöbo finns snart möjligheten att förvärva den perfekta kombinationen av bostad och verksamhet! På fastigheten står idag en ståtlig byggnad som fördelar sig på två lägenheter och en butikslokal. Från framsidan nås lokalen, som idag rymmer den väl etablerade skobutiken "Norregatans skor" sedan många år. Lokalen består av 187 kvm butiksyta och 21 kvm lager. För den som önskar får gärna varumärket och samtliga inventarier övertas. Fortsätter man runt husets hörn kommer man in till den privata innergården där entré till de båda lägenheterna finns. Stenläggningen, den putsade muren och fasaden i kombination med husets blå detaljer och vacker lavendel skapar en känsla av medelhavet. Solens strålar följs enkelt genom dagen tack vare sydväst-läget. Här ligger även ett rymligt, fristående, garage med en utvändig yta om 109 kvm och gott om plats för diverse förvaring. Lägenhet nummer 1, huvudlägenheten, står för ca 159 kvm av den totala boytan om 251 kvm. Från hallen tar man trappan upp där man välkomnas in i det gedigna och hemtrevliga köket. Här kan man skåda äkta murarglädje i den läckra köksön av tegel, som så fint smälter samman med luckorna i ek och bjälkarna i tak. Från köket nås lägenhetens två rymliga sovrum samt det ljusa, helkaklade, badrummet med ångdusch och den praktiska tvättstugan med gott om förvaring. Vidare in i lägenheten möts man av våningens samlingspunkt - vardagsrummet. Här finns plats för vänner och familj att samlas och duka upp långbord när så behövs. Detta fantastiska rum har fönster i både väst, öst och norr vilket skänker gott om ljus. Fortsätter man vidare härifrån, genom de exklusiva vikdörrarna och ned för de tre trappstegen, kommer man in i det övre planet av lägenhet nummer 2. Nuvarande ägare har nyttjat båda lägenheterna, men här finns möjligheten att sätta igen om man vill separera dem. Övre planet erbjuder ett fräscht, helkaklat, badrum med badkar samt två sovrum. En trappa ned, där det även finns en egen ingång och hall, nås ett modernt kök med lantliga inslag samt en liten toalett. Bottenplan erbjuder även en härlig matplats med stora, öppningsbara, fönsterpartier som skapar känslan av ett uterum. Lägenhet nummer 2 fördelar sig på ca 92 kvm. Välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse!

Per Henriksgatan 9, Skurup, Skurups kommun

Per Henriksgatan 9

Radhus
Skurup, Skurups kommun
Bjurfors Ystad

3 450 000 kr

128 m²

6 rum

882 m² tomt

I centrala Skurup, med gångavstånd till tågstation och närservice, ligger detta vackert teglade parhus mitt emot en gröning över gatan. En charmig 1,5 plans villa med gedigen stenstomme och källare. På en väl tilltagen tomt med stora grönytor, en stenlagd uteplats, fristående garage, uterum och förrådsbod. Och dessutom en privat uppfart med dekorativ singel som utgör gott om ställplats för tre bilar. Entréplans boyta är fördelad på en välkomnande hall med ett praktiskt klinkergolv och ett vägghängt hyllsystem till klädförvaring. En anslutande tillbyggnad erbjuder ett extra sovrum alternativt gästrum i etage med egen ingång från trädgården. Vidare in i bostaden ligger köket. Äldre men mycket charmigt och trivsamt. Med bra förvaringsutrymme och matplats för fyra personer! En mindre helkaklad toalett passeras vidare in till vardagsrummet, med TV-rum i öppen planlösning. Detta sällskapsrum är luftigt med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Gedigna stenväggar, högt i tak och vilsam utsikt mot en damm och gröning mitt emot huset över gatan. Här finns också en pelletskamin för extra uppvärmning och trivselfaktor. På övre plan ligger ett rymligt badrum som är helt nyrenoverat med golvvärme. De stora tilltalande klinker-/och kakelplattor pryder enhetligt både golv och väggar. Här finns dubbla handfat och inbyggda förvaringshyllor som smälter in i väggen. Och det är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt dusch. I övrigt finns två sovrum, varav ett lite större och ett lite mindre, och ett allrum med plats för en soffgrupp. Ett sobert slittåligt golv ligger genomgående i de flesta av husets alla rum. Detta är huset för dig som söker ett trivsamt och välskött hem med en personlig känsla och mycket charm. Som värderar attribut så som luftiga sällskapsytor, högt i tak och stora fönsterpartier. Som vill ha gångavstånd till tågstation, matbutik, skola och serviceutbud. Och som uppskattar en rymlig trädgård, privat uppfart och eget garage! Att badrummet är helt nyrenoverat och taket är omlagt, men utrymme till att fortsätta vidareutveckla och sätta din egen prägel i övrigt finns. Välkommen på visning!

Bejersgatan 9, Backa, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Bejersgatan 9

Villa
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

3 650 000 kr

125 m²

4 rum

1 061 m² tomt

Backaområdet är ett välansett och bra beläget villaområde mitt i Ystad. Närheten till både skola, förskola och centrum gör attraktiviteten än bättre. Bebyggelsen i området är blandad men präglas till stor del av välskötta och moderniserade 1960- och 1970-talshus. På 10-15 minuters promenad når du centrum i Ystad och ytterligare någon minut bort ligger tågstationen med kollektivtrafik som tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Välkommen till Bejersgatan 9 - en väldisponerad och välskött enplansvilla med ett perfekt läge. Här råder lugnet samtidigt som händelsernas centrum finns runt hörnet. Det höga läget ger en trevlig känsla. Bra trädgård i både väster och öster. Vinkeln på huset ger den perfekta, stensatta uteplatsen i sydväst. Huvudentrén tar dig in i en hall med plats för ytterkläderna. Gästtoalett med klinkergolv. Hallen till höger leder in till ett kök med köksinredning i ek, Ballingslöv. Matplats vid fönster mot trädgård. Innanför finns en tvättstuga och groventré. Rakt fram från hallen sett finns ett ljust, härligt och rymligt allrum med ett vackert parkettgolv och ett magnifikt ljusinsläpp. Ljuset strömmar in från söder och väster. Det höga läget ger en härlig atmosfär åt rummet. Utgång till den perfekta uteplatsen i sydväst. I den andra delen av huset finns sovrumsavdelningen. Sovrum med parkettgolv, garderober. Ytterligare ett sovrum med parkettgolv, garderob och utgång till altan i sydväst. Sovrum med textilmatta på golv, garderob, fönster i sydväst. Badrum med plastmatta på väggar och golv, dusch. I trädgården finns ett separat garage och förråd. Lite årtal: Ugn 2022 Luft/luft 2008 Yttertak renoverat 2019 Nya brädor runt tak "lådan" 2014 Markis med el 2015 Fjärrvärme installerat in till tvättstugan. Tvättmaskin 2013 Kyl/frys 2013 Fläkt 2017

Malmövägen 34, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Malmövägen 34, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Malmövägen 34, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Malmövägen 34

Villa
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

7 995 000 kr

248 m²

6 rum

1 003 m² tomt

På en tomt med närhet till bland annat Coop, skolor och gym men utan nära bebyggelse, uppfördes 2018 Villa Sommar! Ett riktigt drömhem som nås via egen infart och eldrivna smidesgrindar som öppnas upp och välkomnar. Det ståtliga stenhuset är byggt med inbjudande ytor och praktiska lösningar i gedigna materialval och smakfullt utförande. Här finns rum för såväl den stora familjen som sociala tillställningar. Enhetlig kulörpalett ger ett harmoniskt intryck och väluttänkta attribut bringar karaktär och adderar det där lilla extra. Modern komfort bidrar till ökad livskvalité och extra bekvämligheter så som en stämningshöjande täljstenskamin, inbyggd vinkyl och dubbeldusch ger guldkant på tillvaron. Det generösa köket inspirerar till kreativ matlagning med rejäl köksö och modern maskinpark. Bänkskivor och stänkskydd av granit och släta skåpsluckor i vitt är både tidlöst och funktionellt. Vid matplatsen i vardagsrummet öppnar rummet upp sig i en magnifik takhöjd som tillsammans med generösa fönsterpartier och flödande dagsljus bringar en härlig rymd. På varje våningsplan finns två sovrum, ett allrum och ett badrum med helkaklade ytskikt i granitkeramik. Huset rymmer även en välorganiserad tvättstuga, en gästtoalett och goda förvaringsmöjligheter återfinns i garderober och klädkammare i hall och sovrum. Trädgården är stilsäkert planerad och prydligt anlagd med inhägnande staket och prunkande grönska som bringar insynsskydd. På det vidbyggda trädäcket i sydväst fångas solen under större delen av dagen och under pergolan finns plats för härliga grillkvällar med solnedgången som fond. Under rätt säsong kan färska kryddor inhämtas från odlingslådorna och frukt så som äpplen, päron och plommon plockas i trädgården. Vid uppfarten ryms flertalet bilar och i garaget finns även förvaringsmöjligheter och ett inredningsbart loft.

 • Premium
Kallsjö 22, Skurup, Skurups kommun

Kallsjö 22

Villa
Skurup, Skurups kommun
Bjurfors Ystad

8 750 000 kr

308 m²

11 rum

2,2 ha tomt

Omgiven av grönskande dalar och kullar, men ändå nära till stränder och städer” Bland åkrar, ängar och böljande dalar ligger denna idyll som är som tagen från en bästsäljande roman. Vid första anblick kan man tro att detta är en ytterst välbevarad egendom från början av sekelskiftet, men i själva verket uppfördes huset så sent som 2015. För att lyckas med denna svåra konst krävs det såväl känsla som kunskap, egenskaper som tydligt visar sig i huset. Det har dock inte kommit utan hårt arbete. Material, tillverkare, hantverkare och planering av bostadsytorna har omsorgsfullt valts ut under en lång tid. Det pampiga huset i herrgårdsstil erbjuder en spektakulär bostadsyta om hela 308 kvadratmeter där entréplanet bland annat består av tre sällskapsrum i fil, ett platsbyggt kök och ett lyxigt sovrum med dressing room och badrum en suite. På övre plan finns ytterligare fem sovrum, ett sällskapsrum och hela tre badrum. Från detta plan nås två stora takterrasser med trädäck samt en balkong, som bjuder på magiska vyer över de skånska slätterna. Spegelskjutdörrar, plankgolv, tilltagen takhöjd, bröstpaneler och spröjs är naturliga inslag, som om huset lika gärna kunde ha stått här i hundra år. Allting är genomfört och hela bostaden har en genomgående varm känsla. På tomten finns både en pool och egen kräftdamm. Trots det lantliga läget bor du bekvämt nära civilisationen. Drygt 2 kilometer bort ligger Skurup som erbjuder all tänkbar service. En biltur på cirka 20 minuter tar dig till flera av sydkustens charmiga fiskebyar och sandstränder. Här finner du ett påkostat boende på en sagolikt vacker plats. MELLAN RAPSFÄLTEN. Skånes sydkust bjuder på fantastiska miljöer. På landsvägarna passerar du såväl dramatiska kustbranter som breda åkerfält, pittoreska fiskebyar och lantliga samhällen. Kallsjö ligger ca 2 kilometer utanför Skurup där det finns förskola, skola, vårdcentral, bank, mataffärer, restauranger, sporthall och mycket mera. På en kvart når du havet och trevliga matställen som Hörte brygga, Pillehill och Skivarps gästgivargård. På högt läge, mellan de mjuka kullarna, ligger det herrgårdslika huset som kallas Lillesjö, som är uppkallat efter en sjö som låg här förut. Här finner du en harmonisk plats mitt ute på den skånska landsbygden, men har samtidigt nära till större orter och städer. Från Skurup är det smidigt att ta tåget till både Malmö och Ystad. Det är knappt 2 km till tågstationen. SNICKARGLÄDJE OCH SPRÖJS. Det bländvita huset lyser upp de gröna omgivningarna med sin storslagna husfasad som är klädd med stående träpanel, snickarglädje och höga fönsterpartier med spröjs. På taket ligger svarta betongpannor från Benders. En grusad uppfart med biluppställningsplats leder dig mot husets entré som ramas in av stenläggningar och väldoftande lavendel. Du möts av en ljus och rymlig hall med tapetbeklädda väggar i vitt med grått kryssmönster och vita snickerier. På golvet ligger ett portugisiskt kalkstensgolv, som fortsätter vidare in till en gästtoalett som nås till höger. Väggarna har vit pärlspont halva vägen upp som efterföljs av en gråmönstrad tapet och är utrustat med en vägghängd toalett och tvättställ med kommod. I anslutning till hallen, till vänster, finns en rymlig garderob för ytterplagg. Här finns också trappan upp till övre plan med förrådsutrymme under. ENORMT LJUSFLÖDE. Från hallen kommer du vidare till de tre sällskapsrummen som ligger i fil. Här bjuds det på en ljuvlig takhöjd på närmare 3 meter, ett sagolikt lj

Storgatan 10A, Löderup, Ystads kommun

Storgatan 10A

Villa
Löderup, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

3 750 000 kr

125,8 m²

5 rum

1 996 m² tomt

Löderup är ett bra beläget samhälle mitt på Österlen. Näridrottsplatsen erbjuder både fotboll, tennis och allroundbana. I byn finns också frisör, matbutik, lokalförening/byggmarknad, bensinstation, skola, barnomsorg med mera. Runt Löderup upplevs Österlens vackra vidder. Längs landsvägarna är utbudet av kultur stort. Välkända Karl Fredrik på Eklaholm, Reunion Home med butik och god fika, Örum 119 med pizza, spa o mat på Örums nygård ligger inte långt härifrån. En uppsjö av konstnärer har sina ateljéer i området. Cykelavstånd till Löderup Strandbad o Tyke å med Dag Hammarskölds gård. Välkommen till Storgatan 10A, en nybyggd villa perfekt belägen med både bymiljö och vidderna utanför. Entré och hall med klinkergolv, allrum och kök i öppen planlösning öppnar upp sig, ekparkett. Fönstren mot trädgården försörjer det stora rummet med gott om ljus. Utgång till den stora trädgården. Köksinredning i grått - ett socialt kök där du lagar mat och umgås med familjen samtidigt. Master bedroom med ekparkett, ingång till klädkammare och badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch. Groventré med klinkergolv, arbetsytor och tvättmaskin/torktumlare, förvaring. Liten hall mot separat allrum med ekparkett. Tre sovrum med ekparkett. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch. Klädkammare.

Storgatan 8B, Löderup, Ystads kommun

Storgatan 8B

Villa
Löderup, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

4 650 000 kr

6 rum

2 198 m² tomt

Löderup är ett bra beläget samhälle mitt på Österlen. Näridrottsplatsen erbjuder både fotboll, tennis och allroundbana. I byn finns också frisör, matbutik, lokalförening/byggmarknad, bensinstation, skola, barnomsorg med mera. Runt Löderup upplevs Österlens vackra vidder. Längs landsvägarna är utbudet av kultur stort. Välkända Karl Fredrik på Eklaholm, Reunion Home med butik och god fika, Örum 119 med pizza, spa o mat på Örums nygård ligger inte långt härifrån. En uppsjö av konstnärer har sina ateljéer i området. Cykelavstånd till Löderup Strandbad o Tyke å med Dag Hammarskölds gård. Välkommen till Storgatan 8B, en nybyggd villa perfekt belägen med både bymiljö och vidderna utanför. Innanför entrén finns en hall med ett praktiskt klinkergolv som övergår i ekparkett. Uppgång till till ovanvåningen och inbyggda spotlights i tak. Till höger öppnar ett stort allrum i vinkel upp sig. Även här ligger ett ekparkettgolv. Ljusinsläppet är magiskt från tre väderstreck. Fönsterpartierna sträcker sig från golv till tak med altandörrar åt tre håll. Utsikten är magisk - det känns som en tavla med ett klassiskt motiv från Österlen. Kaminen höjer mysfaktorn och är perfekt placerad på gaveln av allrummet. I öppen planlösning med allrummet finns köket. Köksinredning i en harmonisk grå färg matchas av betongfärgade bänkskivor på både arbetsytorna och på den praktiska köksön. I den andra delen av huset finns master bedroom. Även här finns ekparkett och utgång till trädgård. Skjutgarderoberna är rymliga. Badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch och handdukstork. Tvättstuga/groventre med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor och utgång till gaveln. Här finns också värmepannan från NIBE. På entreplan finns golvvärme. På andra våningen väntar ett rymligt allrum med ekparkett, spottar i tak och två takfönster från Velux med utsikt mot slätterna. På ena gaveln finns två sovrum med ekparkett och på den andra sidan ytterligare ett sovrum. Dessutom ett badrum med klinkergolv, kakel på väggar, dusch, badkar, handdukstork och en nisch i väggen perfekt att ställa saker på. Klädkammare/walk in closet.

Ensligheten 65-5, Snårestad, Ystads kommun
 • Budgivning pågår

Ensligheten 65-5

Villa
Snårestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

6 995 000 kr

178 m²

5 rum

4 924 m² tomt

Från den pittoreska grusvägen kan det vita, ståtliga, stenhuset skådas uppe på sin höjd. Väl uppe på den singelbelagda uppfarten leds du vidare mellan dubbelgaraget och bostaden, och når husets ljuvliga trädgård. På den natursköna tomten om dryga 4900 kvm väntar en ljuvlig plats för avkoppling. Den stenlagda uteplatsen på baksidan är en utmärkt samlingspunkt för nära och kära. Härifrån kan du blicka ut över det vackra orangeriet, som passar dig med gröna fingrar men även dig som önskar en plats att njuta av när sämre väder faller sig in. Går du vidare runt huset når du poolen som omfamnas av ett trädäck. Detta, om något, förgyller de varmaste av sommardagar. Här finns dessutom en utedusch och bastu till ditt förfogande. Bostaden är uppförd 2005 och dess 178 kvm fördelar sig praktiskt på ett plan. Kliver du in genom ytterdörren möts du av ett lättskött, mörkt, klinkergolv. Direkt till vänster från hallen finner du den rymliga tvättstugan där även husets jordvärmepump står placerad. Vidare kommer du till ett helkaklat badrum med dusch. Öppnar du dörren bredvid duschen gömmer sig där en vinkyl. Intill badrummet finns ett mindre rum som kan nyttjas efter behov, ett kontor eller kanske ett barnrum? Från det lite större sovrummet på gaveln intill har du underbar utsikt över grönska genom de stora fönsterpartierna. Tar du dig vidare i bostaden kommer du till allrummet som väver samman husets två längor. Här bildas en känsla av ett uterum tack vare fönsterpartierna längs fasadens båda sidor. Slå dig ned och läs en bok, eller ta ett kliv ut till någon av uteplatserna för att njuta av antingen morgon- eller kvällssol. I husets andra länga är köket och vardagsrummet mittpunkten. Det stilfulla köket från Lidhult har gott om förvaring och arbetsyta. Från köksön kan du blicka ut över matplatsen och vardagsrummet, vilket bidrar till en social känsla. Intill köket ligger husets huvudsovrum, som har lyxen att ha eget badrum och utgång till poolen. Ett steg ned från köksdelen ligger vardagsrummet. Här faller ögonen direkt på braskaminen i tegel som sträcker sig från golv upp till nock. Den höga takhöjden i kombination med fiskbensparketten och de stora fönsterpartierna bildar en fantastisk atmosfär. Ensligheten är beläget i Snårestads distrikt, ungefär en mil väster om Ystad. Här bor man i vacker bymiljö och kan promenera i grönskande natur och runt Marvinsholms slott. 6 km bort ligger Svarte och dess tågstation där du kan ta dig vidare både väster mot Malmö/Köpenhamn och öster mot Ystad/Simrishamn. Precis intill tågstationen i Svarte finns dessutom numera "AutoMat" - en liten obemannad livsmedelsbutik. Här väntar ett sant kvalitetsboende för dig som önskar det där lilla extra. Varmt välkommen på visning!

Skepparhusen - friköpta stenhus, Svarte, Ystads kommun

Skepparhusen - friköpta stenhus

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

5 820 300 kr

154 m²

5 rum

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

 • Nyproduktion
Dovhjortsvägen 4, Blentarp, Sjöbo kommun

Dovhjortsvägen 4

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad

3 780 000 kr

116 m²

4 rum

1 007 m² tomt

Bli först med att flytta in i detta nybyggda Trivselhus från hustillverkaren Movehome, modell 202. Som är helt färdigställt och inflyttningsklart. En trivsam familjevilla i ett plan om 116 kvm samt ett inredningsbart vindsplan om ytterligare ca 70 kvm möjlig boyta. Planlösningen på entréplan är fördelad och utgörs av ett modernt Vedumsinrett kök med köksö och rymlig matrumsplats. Integrerat med det ljusa vardagsrummet med dess fantastiska fönsterpartier och härliga rymd. Ett rymligt helkaklat badrum med dusch, tre sovrum i bra storlek samt en tvättstuga/groventré. Bostaden har genomgående stilrena och tilltalande materialval med vattenburen golvvärme. I entréhallen ligger är ett ljusgrått kustgranits klinkergolv och vardagsrummet har ett vackert ryggåstak öppet upp i nock. Genomgående finns släta vitmålade gipsväggar och fönsterkarmar. Spotlights i tak och ett vitpigmenterat 3-stavs ekparkettgolv som ger en ombonad och varm helhetskänsla. Kommunalt vatten och avlopp indraget/inkopplat och vindsplanet är förberett för el och VA. Här får du ett välisolerat hus på en trevlig tomt, i ett populärt område med natur och skogsmiljö precis runt husknuten. Varmt välkommen på visning!

Ales väg 33, Kåseberga, Ystads kommun

Ales väg 33

Fritidshus
Kåseberga, Ystads kommun
Bjurfors Ystad

4 200 000 kr

110 m²

1 rum

Kåseberga och Ales Stenar är en destination som känns som det självklara valet när man är på Österlen. Sannolikt har Kåseberga varit ett fiskeläge enda sedan medeltiden. Än idag är detta småorten i Ystads kommun som förknippas med fisk och fiskhandlare. Från hamnen leder trappor och stigar upp till skeppssättningen bestående av 59 stenar -det välkända Ales Stenar. Kåseberga by är både mysigt och pittoreskt. Galleri och cafe blandas med såväl permanent- som fritidsboenden. Huvudgatan heter Ales väg och är den som ringlar sig från Kustvägen ner mot hamnen. Som ett av de sista husen i den mäktiga hamnen är Ales väg 33 - välkommen hit. Detta är det gamla båthuset där Sjöräddningssällskapet har bedrivet information- utställning- och museiverksamhet innan det de senaste åren har innehållit en designaffär med möbler med mera från förr och nu. Affären är belägen precis vid piren i hamnen. I köpet ingår byggnaden, belägen på fastigheten Kåseberga 14:111, ägd av Ystad kommun. Arrendeavtal med kommunen är upprättat med nuvarande ägare. Kommunen omprövar arrendet om annan verksamhet ska bedrivas. Boende medges ej. Prata med mäklaren för mer information.

Visar alla 24