Mäklare Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smultronstigen 5A, Backa, Ystads kommun

Smultronstigen 5A

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 490 000 kr
63 m²
2 rum
5 485 kr/mån
23 651 kr/m²

I gemytliga bärområdet ligger denna radhusbostadsrätt på ett attraktivt hörnläge. Med endast en granne i väster känns läget privat och dessutom ligger tillhörande garage på ett behändigt avstånd. Bostaden är genomgående inredd med ljusa ytskikt och stilren interiör som ger en harmonisk och trivsam känsla. Köket är uppdaterat med smakfulla materialval samt nyare vitvaror och rymmer ett köksbord med plats för fyra. Det helkaklade badrummet med dusch erbjuder modern standard, ljusinsläpp och tvättmaskin som underlättar i vardagen. Vardagsrummet möbleras med både soffgrupp och matrumsmöblemang om så önskas och dagsljuset flödar från fönster i både öster och söder. Från vardagsrummet nås den stenlagda uteplatsen och prunkande trädgårdstäppan i sydost som omfamnas av lummig grönska. Goda förvaringsmöjigheter finns i tillhörande klädkammare, garderober och i de två uteförråd som nås vid vardera uteplats. I området finns flera lekplatser, möjlighet att hyra festlokal och övernattningslägenhet. Föreningen är välskött och i avgiften ingår det mesta. För dig som söker ett lättskött och bekvämt boende med huskänsla, hjärtligt välkommen!

  • Uteplats
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 2
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 3

Herrestadsgatan 1

Villa
Surbrunnen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 995 000 kr
163 + 100 m²
7 rum
1 138 m² tomt

Den välbevarade villan från 1897 med skiffertak, fönsterinfattningar i mönstrat tegel och utskurna takfotssnickerier ligger ståtligt på en hörntomt i centrala Ystad.. Vid den stenlagda gångstigen som leder till entrén stoltserar krikonträd samt formklippt buxbom och idegran. Den stenlagda uteplatsen med skyddande paviljong i den östra delen av tomten omfamnas av lummig grönska vilket skapar ett mysigt "rum" i trädgården. Eftermiddagssolen fångas på en vidbyggd och murad altan vid husets västra gavel som nås från både trädgård och bostaden. På den generösa uppställningsplatsen ryms hela fyra bilar och längst Herrestadsgatan finns gott om plats för besökare. Väl inne i bostaden möts vi av väl tilltagna sällskapsrum som inbjuder till umgänge med vänner och familj. Generös takhöjd och ljus färgskala skapar en harmonisk atmosfär och bevarade originalattribut så som spegeldörrar och prydande stuckatur bringar karaktär. Handblåsta fönsterglas tillåter dagsljuset att flöda och välbevarad fiskbensmönstrad parkett ligger vackert i flera av rummen. Såväl badrum som kök är tidlöst inredda och samspelar fint med husets uttryck. Förutom generösa sällskapsrum rymmer även entréplan två sovrum med god garderobsförvaring. Ovanvåningen är inredd med ett allrum och två rymliga sovrum, framtagna bjälkar och robusta tegelväggar bringar karaktär och till ett av sovrummen finns ett eget badrum och klädkammare i anslutning. Den ljusa och varma källaren är integrerad med bostaden via ett öppet trapphus. Denna extra yta bringar verkligen ett mervärde med sovrum för gäster, tonåringen, förvaring eller verksamheter. Utöver Ystads arkitektoniska pärlor som teatern, saluhallen och tingshuset ritade den danske arkitekten Peter Boisen endast ett fåtal villor. En av dessa är Villa Holm, vars namn gavs av fru skeppsvarvsdirektör Holm. Under åren har dessutom en olympisk guldmedaljör i segling och ett flertal trädgårdsmästare levt och verkat i huset. Många minns säkert också butiken Tygtokig som huserade i källaren under tiotalet år. Nu finns det möjlighet för dig att skapa nya minnen i Villa Holm, hjärtligt välkomna!

  • Premium
Rödbetsgången 108 och 109, Edvinshem, Ystads kommun

Rödbetsgången 108 och 109

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
300 000 kr
15 m²
2 rum
380 m² tomt

Tillfälle att förvärva en alldeles egen sommaroas med utrymme för trädgårdsdrömmar så som odling av frukt, grönt och bär, sprakande blomsterprakt, soldränkta uteplatser, rum för barnens studsmatta eller vedeldad badtunna. För dig som önskar sätta guldkant på tillvaron, hjärtligt välkommen!

Romangatan 58, Svarte, Ystads kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Romangatan 58, Svarte, Ystads kommun, bild 2
Romangatan 58, Svarte, Ystads kommun, bild 3

Romangatan 58

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 995 000 kr
125 m²
4 rum
643 m² tomt

På ett fint läge i området vetter detta hus mot en grönskande allmänning i norr och med fri vy ner mot gatan söderut. Det klassiskt utformade Skepparhuset kombinerar på bästa sätt den traditionella estestiken med moderna och funktionella lösningar. Vackra Simrishamnsdörrar och spröjade fönster i aluminium är både prydande och lättskötta. Tegelpannorna åldras med värdighet och putsad fasad samt gavlar lovar många underhållsfria år. Invändigt fullkomligt flödar dagsljuset via höga fönsterpartier och det öppna bjälklaget i hallen bringar ett fint första intryck. Kök och vardagsrum i vinkel ligger i öppen planlösning vilket möjliggör möblering av långbord och flertalet sällskapsgrupper. Om ett tredje sovrum efterfrågas går det utmärkt att dela av vardagsrummet för detta ändamål. Den välplacerade täljstenskaminen i vardagsrummet skänker god värme och stämning under vinterhalvåret och om sommaren förlängs sällskapsytorna med den stenlagda uteplatsen. Köket från kvalitativa Smedstorp kök inspirerar till social matlagning med överhängd bardel. Från köket nås även tvättutrymmet som har en smidig groventré från bilplatsen. Den privata avdelningen med två sovrum och ett allrum nås på ovanvåningen och varje våningsplan rymmer ett sobert helkaklat badrum och smarta förvaringsmöjligheter. Ytskikten är omsorgsfullt utvalda med enhetliga material- och kulörval för ett vilsamt och tidlöst uttryck. Den lättskötta trädgården omfamnas av vintergrön ligusterhäck och entrén är prydligt anlagd med byasten och rabatter med väldoftande lavendel. Solens bana går att följa under hela dagen på tomten och den stenlagda uteplatsen inbjuder till härliga grillkvällar med vänner och familj. Bilen parkeras smidigt i carporten som också rymmer en elbilsladdare och förrådsutrymme. I området finns dessutom gott om parkeringsmöjligheter för besökare. Ett boende som har massor att erbjuda, hjärtligt välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hagestadborgsvägen 243, Hagestad, Ystads kommun

Hagestadborgsvägen 243

Villa
Hagestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 995 000 kr
185 + 90 m²
9 rum
10 000 m² tomt

På naturskönt läge vid Österlens böljande landskap ligger denna fastighet idylliskt och nära naturreservat och attraktioner vid bland annat Backåkra naturreservat, Sandhammarens kritvita sandstrand och Kåseberga hamn. I omnejd finns flertalet gårdsbutiker, caféer, ateljéer och restauranger som är välbesökta och uppskattade året om men framförallt under sommarhalvåret. Även Hagestadborgsvägen 243 har tills nyligen varit ett uppskattat smultronställe i området med rökeri, butik och restaurangverksamhet där chark och andra delikatesser har kunnat inhandlas och avnjutas på plats eller hemma. I dagsläget är verksamhetsdelen inte längre uthyrd och står därför fri för nästa ägare att disponera enligt egna planer. Förutom kök, diskrum, rökeri och butiksdel består fastigheten även utav ett stort garage, traktorgarage, inomhuspool med spaavdelning och två lägenheter. Fastigheten innebär med andra ord helt fantastiska möjligheter för dig som både vill bo och/eller bedriva verksamhet. Det charmfulla bostadshuset med lägenhet på entréplan är fint inrett med ljusa ytskikt och rejäla sällskapsytor. Den prydande gjutjärnskaminen skänker god stämning om vinterhalvåret och står välplacerad i det stora vardagsrummet. Den större lägenheten är delvis inredd på entréplan och mestadels på det fd. loftet och går även att integrera med lägenheten på entréplan om så önskas. Lägenhetens sällskapsytor ligger på andra våningen med kök och sällskapsrum i öppen planlösning med vacker vy över det öppna landskapet. Från köket nås det vidbyggda uterummet och altanen som utökar sällskapsytorna från tidig vår till sen höst. När temperaturen faller är det mysigt att tända upp en brasa i den effektiva täljstenskaminen som står i vardagsrummet. Till lägenheten finns flertalet sovrum vilket för tankarna till bed and breakfast-verksamhet eller annan typ av rumsuthyrning. Den generösa spa och relaxavdelningen med inomhuspool, bastu, dusch, kök och uterum är den optimala samlingsplatsen för den stora familjen eller som ett komplement till hyresgästerna. Kanske kan denna fastighet även vara optimal för att öppna en yogastudio, kursgård, generationsboende eller något helt annat. Kom på visning och låt dig inspireras, hjärtligt välkomna!

Landsvägen 21, Stora Herrestad, Ystads kommun

Landsvägen 21

Tomt
Stora Herrestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
750 000 kr
1 436 m² tomt

Den generösa tomten sluttar och det växer ett stort pilträd vilket ger tomten en trevlig naturkänsla. Förekommer även björnbär och syrenbuskar. Tomten är arkeologiskt färdigutredd av Länsstyrelsen och nu redo att bebyggas. Bygglovsritningar på olika hustyper som passar tomten är framtagna för inspiration men tomten säljs helt utan krav på hus. Stora Herrestad ligger lagom avskilt med närhet till Ystad, havet och Österlen. Samhället har blommat upp senaste åren med öppning av café, 24-Sju snabbköp och gästgiveri. Med bra bussförbindelse och endast ca 5 min med bil tar du dig enkelt till Ystad. Det finns även en 6 km lång cykelväg som tar dig vidare in till Ystads centrum och vidare till Ystad sandskog och fina badstränder. Endast tomt exklusive alla anslutningsavgifter 750 000:-

Skepparhusen - friköpta stenhus, Svarte, Ystads kommun

Skepparhusen - friköpta stenhus

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 820 300 kr
154 m²
5 rum

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

  • Nyproduktion
Skepparhusen, null, Ystads kommun

Skepparhusen

Tomt
Ystads kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 1 100 000 kr
810 m² tomt

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 8