Mäklare Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 2
Herrestadsgatan 1, Surbrunnen, Ystads kommun, bild 3

Herrestadsgatan 1

Villa
Surbrunnen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 995 000 kr
163 + 100 m²
7 rum
1 138 m² tomt

Den välbevarade villan från 1897 med skiffertak, fönsterinfattningar i mönstrat tegel och utskurna takfotssnickerier ligger ståtligt på en hörntomt i centrala Ystad.. Vid den stenlagda gångstigen som leder till entrén stoltserar krikonträd samt formklippt buxbom och idegran. Den stenlagda uteplatsen med skyddande paviljong i den östra delen av tomten omfamnas av lummig grönska vilket skapar ett mysigt "rum" i trädgården. Eftermiddagssolen fångas på en vidbyggd och murad altan vid husets västra gavel som nås från både trädgård och bostaden. På den generösa uppställningsplatsen ryms hela fyra bilar och längst Herrestadsgatan finns gott om plats för besökare. Väl inne i bostaden möts vi av väl tilltagna sällskapsrum som inbjuder till umgänge med vänner och familj. Generös takhöjd och ljus färgskala skapar en harmonisk atmosfär och bevarade originalattribut så som spegeldörrar och prydande stuckatur bringar karaktär. Handblåsta fönsterglas tillåter dagsljuset att flöda och välbevarad fiskbensmönstrad parkett ligger vackert i flera av rummen. Såväl badrum som kök är tidlöst inredda och samspelar fint med husets uttryck. Förutom generösa sällskapsrum rymmer även entréplan två sovrum med god garderobsförvaring. Ovanvåningen är inredd med ett allrum och två rymliga sovrum, framtagna bjälkar och robusta tegelväggar bringar karaktär och till ett av sovrummen finns ett eget badrum och klädkammare i anslutning. Den ljusa och varma källaren är integrerad med bostaden via ett öppet trapphus. Denna extra yta bringar verkligen ett mervärde med sovrum för gäster, tonåringen, förvaring eller verksamheter. Utöver Ystads arkitektoniska pärlor som teatern, saluhallen och tingshuset ritade den danske arkitekten Peter Boisen endast ett fåtal villor. En av dessa är Villa Holm, vars namn gavs av fru skeppsvarvsdirektör Holm. Under åren har dessutom en olympisk guldmedaljör i segling och ett flertal trädgårdsmästare levt och verkat i huset. Många minns säkert också butiken Tygtokig som huserade i källaren under tiotalet år. Nu finns det möjlighet för dig att skapa nya minnen i Villa Holm, hjärtligt välkomna!

  • Premium
Almvägen 13, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Almvägen 13

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 195 000 kr
146 + 11 m²
5 rum
1 040 m² tomt

I idylliska Nybrostrand med naturen nära inpå och härliga promenadstråk vid hagar, skog och hav, ligger detta hus på ett lugnt och attraktivt läge. Det väl omhändertagna huset är idealiskt för såväl den lilla som stora familjen med flexibel planlösning och välplanerade ytor. Vid behov går det utmärkt att inreda fler sovrum i såväl på ovanvåningen som i vardagsrummet på entréplan. Om större sällskapsytor önskas är det möjligt att integrera kök och vardagsrum för en öppen och social planlösning. Från köket nås det stora uterummet som vetter mot öster som enkelt dukas upp med långbord vid högtider och andra festliga tillfällen. Detta rum nyttjas flitigt från tidig vår till sen höst och förlänger sällskapsytorna. Vardagsrummet i vinkel badar i ljusinsläpp från tre väderstreck och om sommaren öppnas altandörren upp mot den stenlagda uteplatsen i söder. När mörkret kryper på och vindarna blir kyliga är det mysigt att tända upp en brasa i kaminen som står välplacerad i vardagsrummet. Från tvättutrymmet nås trädgårdssidan i norr där tvätten smidigt kan hängas på tork under sommartid och om vintern nås vedklabbar via det lättillgängliga förrådsutrymmet. På entréplan nås även två sovrum och ett badrum. En våning upp nås ett stort sovrum, allrum med balkong åt söder och ett helkaklat badrum med dusch. Perfekt planlösning för barnfamiljen med ett extra allrum och om ytterligare sovrum önskas går det utmärkt att dela av sovrummet till två mindre. I Nybrostrand har du närhet till förskola, livsmedel, busshållplats, strand, hav och utomhusbad, men också lugnet och naturen. Ystad Golfklubb ligger också i närheten, 18-hålsbanan är en härlig utmaning för golffantasten. På cykelavstånd ligger Köpingebro, den större orten med både en välsorterad livsmedelsaffär, tågstation, grundskola och mycket mer. På väg mot närmaste staden Ystad passerar du den fantastiska Sandskogen, ett område som både erbjuder natur, bad, restaurangliv, boende med mera. Allt detta erbjuds inom en mil från Nybrostrand. Väl i Ystad hittar du ett stort utbud av daglig,- och sällanköpsvaror. Från Ystad tar du dig lätt vidare till Malmö, Lund, Köpenhamn med mera. Hjärtligt välkomna!

Trunnerupsvägen 53, Rögla, Ystads kommun

Trunnerupsvägen 53

Villa
Rögla, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 295 000 kr
135 m²
5 rum
984 m² tomt

På lantligt läge vid utkanten av en levande by, ligger detta fina hus naturnära men lättåtkomligt nära landsväg och skolbuss. Skånelängan i vinkel från förra sekelskiftet har blivit totalrenoverad under 2021 med smakfulla materialval, vilsam kulörpalett och modern standard. Planlösningen känns optimal med generösa sällskapsytor, praktisk tvättstuga nära entrén, wc på varje våningsplan och hela fyra sovrum. I det inbjudande köket med goda arbetsytor spakar en stämningsfull eld i den välplacerade kaminen och det väl tilltagna vardagsrummet rymmer flera sällskapsmöblemang. Helglasade skjutpartier integrerar den vackra vyn mot det böljande landskapet och om sommaren förlängs sällskapsytorna med den vidbyggda altanen i söder. Här erbjuds ett härligt uteliv med plats för solbad och grillkvällar med vänner och familj. Altanen och trädgården är lättillgänglig och nås från nedanvåningens båda sovrum via helglasade altandörrar. På entréplan nås även husets badrum som är inrett med både dusch och ett fristående badkar. Ytterligare en wc finns på ovanvåningen liksom två sovrum. Den prunkande trädgården i sydost bjuder på både frukt och bär vid säsong och en mysig uteplats vid bersån. Trädgården är omfamnad med staket vilket känns tryggt för både husdjur och barn och vid biluppfarten är det förberett för elbilsladdare. Detta är ett hem som är optimalt för dig som har en längtan till landet och söker ett inflyttningsklart hem och komfortabel tillvaro. Hjärtligt välkomna!

Rögla byaväg 43, Rögla, Ystads kommun

Rögla byaväg 43

Villa
Rögla, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 495 000 kr
78 + 15 m²
4 rum
3,9 ha tomt

Vid böljande landskap ligger denna fastighet lantligt men nära med både Ystad och Blentarp tillgängligt inom 15 minuters körväg. Storstadspulsen i Malmö och Lund nås på ca. 45 minuter med bil och vackra strövområden finns i närliggande Snogeholm och Sövde. Gården med skånelänga och äldre stall/lada i vinkel har på senare år genomgått viktiga renoveringar så som utgrävning av grund, uppdatering av ytskikt, el samt vvs, omdragning av nya vattenburna radiatorer och renovering av badrum samt kök. Om vintern tänds en stämningsfull brasa upp i kaminen som står välplacerad i vardagsrummet där även ett rejält matrumsbord ryms med plats för vänner och familj. Under sommarsäsongen förlängs sällskapsytorna med vidbyggda uteplatser i söder och norr. Här kan solens bana följas under hela dagen med den natursköna vyn som kuliss. Det gamla stallet/ladan som ligger i vinkel till bostadshuset nyttjas idag till förvaring men möjliggör ytterligare boarea eller djurhållning om så önskas. På gården odlas oändliga sorter av grönsaker och via egna biodlingar och frigående höns plockas honung och ägg. En lantdröm som kan bli sann, hjärtligt välkomna!

Planteringsgatan 3B, Centrala Ystad, Ystads kommun
Planteringsgatan 3B, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 2
Planteringsgatan 3B, Centrala Ystad, Ystads kommun, bild 3

Planteringsgatan 3B

Radhus
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
8 950 000 kr
315 m²
7 rum
353 m² tomt

Mitt i Ystads charmfulla stadskärna, på en hörna intill grönskande parkområdet Norra Promenaden, finns nu möjlighet att förvärva denna pampiga husdröm. Med otroliga ytor om drygt 300 kvm erbjuder detta hem ett attraktivt boende för den stora familjen, året om eller säsongsvis. Med gångavstånd till Ystads utbud av exempelvis restauranger, caféer, butiker, badstrand, skolor och tågstation är läget centralt men rofyllt. Tomten som vetter mot väster är som en alldeles egen oas mitt i staden där småfåglarnas sång från parken intill stundtals bryts av mot klockspelet från Mariakyrkan. Här prunkar färgsprakande blomsterprakt och perenner så som blåregn, lavandel och olika sorters rosor som skänker ljuvliga dofter vid säsong. Norra Promenaden med vattenstråk, lekplats och Bistro nås behändigt från tomten via en dörr i angränsande plank. Vid den västra tomtgränsen mittemot huset finns en länga med bra förrådsutrymme och ett inrett kontor vilket bringar mervärde. Huset som ritades av den välkända arkitekten Peter Boisen är efter ombyggnationer under 1900-talet idag ett generöst parhus. Stommen är gedigen med dubbelmurade tegelväggar, gjuten grund och effektivt värmesystem. Vackra detaljer har bevarats och tillkommit genom åren så som fina spegeldörrar, en prydande kakelugn, blyinfattade fönster och väggdekoration med handmålade blomster. Allt som en del av husets historia. Bostadens ytor är fördelade på två hela plan samt en inredd vindsvåning som rymmer inbjudande sällskapsytor, flertalet sovrum och praktiska lösningar. I slutet av 90-talet byggdes dessutom huset ut med ett matrum som ligger i öppen planlösning till det smakfullt renoverade köket. Interiören från Smedstorps kök har ett klassiskt uttryck och rymmer moderna funktioner. Påkostade vitvaror, bänkskiva i solid granit och bardel bidrar till inspirerande och social matlagning. Vid festliga tillfällen kan hela 22 personer rymmas vid ett uppdukat långbord. och om sommaren öppnas två pardörrar upp mot tomten och det vidbyggda trädäcket. På entréplan finns hela tre eldstäder och en tänd brasa sprider trivsam atmosfär och skänker skön värme under det mörka vinterhalvåret. Entréplan rymmer förutom härliga sällskapsytor även praktiska utrymmen så som en gästtoalett, ett rejält förrådsutrymme vid entrén och praktisk tvättstuga med stor klädkammare. Från hallen vid köket finns även en liten vinkällare som nås via en murad trappa, perfekt för livsnjutaren! På ovanvåningen nås en helt otrolig salong som rymmer flertalet sällskapsmöblemang. Ett magnifikt rum som lockar med biljardspel, filmkvällar och samkväm med vänner och familj. Om fler sovrum önskas går det utmärkt att dela av rummet för detta ändamål. Huvudsovummet är inrett med god klädförvaring och leder vidare till en rymlig balkong i västerläge med vy över innergården och parken. I det nyrenoverade badrummet kan både långa bad som snabba duschar tas och i anslutning nås dessutom en fantastisk bastu med egen balkong och vy västerut. Vindsvåningens framtagna bjälkar charmerar och här finns bostadens övriga fyra sovrum och ytterligare ett helkaklat badrum. Detta är en bostad för dig som söker ett hem med plats för ett socialt liv och som lovar en guldkant på tillvaron, hjärtligt välkomna!

  • Premium
Körlings väg 17, Östra Förstaden, Ystads kommun

Körlings väg 17

Villa
Östra Förstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 950 000 kr
162 + 92 m²
6 rum
1 143 m² tomt

På en generös tomt, ligger huset välplacerat med prunkande utemiljö i både öster och väster där solens bana går att följa vid flertalet uteplatser. Vid entrén övergår den stenlagda terrassen till ett trädäck och prydande stensättning. Den härliga utemiljön inbjuder till solbad och grillkvällar, med vänner och familj, utan insyn. Middagen intas under pergolan till skenet av ljuslyktor och rundas sedan av med ett varmt spabad om andan faller på. Trädgården på baksidan vetter mot grönområde med tallskog och rymmer plats för både odling i pallkragar och lek. Här finns en vidbyggd altan med skyddande skärmtak som skänker skön skugga när solen är som starkast och skydd vid stilla sommarregn. Husets planlösning rymmer generösa sällskapsytor, hela fyra sovrum och en källare som skänker mervärde. Stora fönsterpartier tillåter dagsljuset att flöda och integrerar den vackra utemiljön. Fiskbensparkett och skeppsgolv håller stilen över tid och spröjsade pardörrar bringar karaktär. Det väl tilltagna vardagsrummet i vinkel möbleras enkelt med långbord och flera soffgrupper. Om sommaren förlängs dessutom sällskapsytorna med den vidbyggda altanen i öster. Det inspirerande arbetsköket är uppdaterat med ljus interiör, bänkskiva i sten och en effektiv kamin som skänker fin stämning om vinterhalvåret. Här håller man uppsikt mot trädgården vid vardagsbestyren och köksön inbjuder till social matlagning. På entréplan finns även en gästtoalett och ett sovrum som nås via den stora hallen. På övre plan ryms den privata avdelningen med tre sovrum, allrum och ett badrum. Källaren rymmer gott om praktiska utrymmen så som tvättmöjligheter och förvaring. Dessutom finns här två bra rum som kan inredas efter behov, idag nyttjas de som ett tonårsrum och hemmagym. Bostaden har genom åren skötts väl och viktiga renoveringar är utförda så som takomläggning, utbyte av inkommande vatten och avloppsledningar från gatan och installation av fjärrvärme samt fiber. Läget är minst sagt fantastiskt! Österut ligger Regementsområdet med Ica Supermarket, Nordic International School, kunskapsskolan, Daniel Müllerns nyöppnade restaurang Tümult och Nordic Wellness. Här finns även Sandskogen med naturskön miljö och motionsslingor. Söder om skogen hittar du Ystads härliga badstrand med vit sandstrand och bryggor, Ystads Saltsjöbad, idrottsplatser med fotboll-, tennis- och padelbanor. Norrut finns Ystads Arena, badhus, restauranger, gym, Willis och grundskolan Källan. Väster om Körlings väg ligger Ystads pittoreska stadskärna med dess rika utbud av butiker, caféer och restauranger. Här nås även tågstationen som tar dig vidare till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. För dig som inte vill kompromissa med ditt boende, hjärtligt välkommen!

  • Plus
Landsvägen 21, Stora Herrestad, Ystads kommun

Landsvägen 21

Tomt
Stora Herrestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
750 000 kr
1 436 m² tomt

Generös tomt som är redo att bebyggas. Ritningar på två hustyper finns färdiga och klara men det är fritt fram för nästa ägare att välja själv. Tomten är stor och husen är planerade för avskildhet och naturkänsla utan direkt insyn. Det finns möjlighet att schakta av för planare tomt men tomten mår bäst av att man jobbar och utnyttjar den naturliga lutningen. Tomten är arkeologiskt utredd av Länsstyrelsen och redo att byggas på. Stora Herrestad ligger lagom avskilt med närhet till Ystad, havet och Österlen. Samhället har blommat upp senaste åren med öppning av café, 24-Sju snabbköp och gästgiveri. Med bra bussförbindelse och endast ca 5 min med bil tar du dig enkelt till Ystad. Det finns även en 6 km lång cykelväg som tar dig vidare in till Ystads centrum och vidare till Ystad sandskog och fina badstränder. Endast tomt exklusive alla anslutningsavgifter 750 000:-

Skepparhusen - friköpta stenhus, Svarte, Ystads kommun

Skepparhusen - friköpta stenhus

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 820 300 kr
154 m²
5 rum

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

  • Nyproduktion
Skepparhusen, null, Ystads kommun

Skepparhusen

Tomt
Ystads kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 1 100 000 kr
810 m² tomt

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 9