Mäklare Alexandra Nilsson

Alexandra Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Leanders Gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders Gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders Gata 78, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders Gata 78

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 850 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/3
7 985 kr/mån
33 190 kr/m²

Bostadsrättsföreningen består utav tre huskroppar som integreras via ett öppet trapphus vilket bringar ett unikt och tilltalande uttryck. Hissen tar dig smidigt upp i det öppna trapphuset och till vindsvåningens privata entré. Redan vid första anblick imponerar bostaden med generös takhöjd om nästan fem meter och vy genom hela lägenheten. Dagsljuset fullkomligt flödar från tre väderstreck och den enda grannen intill är den nedanför. Husen är gediget byggda och välisolerade vilket bidrar till komfortabelt inomhusklimat och harmonisk atmosfär. Planlösningen är attraktiv med sociala sällskapsytor i sydväst, sovrum som vetter mot norr, modern komfort, praktiska lösningar och goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har dessutom två helkaklade badrum som erbjuder både effektiva duschar och långa bad. Takfönster med djupa nischer beklädda med kalksten bringar karaktär och adderar det där "lilla extra". Det generösa köket är påkostat med god skåpsförvaring bakom klassiska spegelluckor i vitt och bänkskivor av solid granit. Köksön som är utrustad med spishäll inspirerar till kreativ och social matlagning och vid middagsbjudningar passar de väl tilltagna bänkskivorna även perfekt som serveringsyta. Från köket nås den mysiga lilla balkongen med plats för två i soligt söderläge. Sällskapsytorna i vardagsrummet förlängs med den väl tilltagna balkongen i väster med helglasad skjutdörr. Här kan goda middagar intas i kvällssolen med fin utsikt mot grönskande dunge och en himmel som färgas av stämningsfulla solnedgångar. Vid sidan om vindsvåningens entré kan ett gemensamt orangeri med odlingsbänk och balkong nås, perfekt plats för uteväxterna att övervintra. För dig som ställer höga krav på ditt boende, hjärtligt välkommen! Säljarens berättelse Vi flyttade in 4 nov 2019 i en alldeles ny lägenhet. Först på plan och med stora förväntningar på att få bo i lägenhet och inte ha en stor villa med stor krävande trädgård att ta hand om. OCH…. Vilka underbara år vi haft här i denna fantastiska lägenhet med sin öppna planlösning och med väl passande fördelning på umgängesytor, lättarbetat kök och avskilda sovrum.Med två badrum!! Skönt att ha var sitt! Dessutom två balkonger som med sina lägen i väderstreck var alldeles utmärkta för frukost och middagssittningar. Vi har njutit av att bo här dessa år och har torts det bestämt oss för, efter påtryckningar från barn och barnbarn, att flytta närmare dem. Vi gör det med kluvna känslor. Vi trivs så bra här med denna luftiga och ljusa lägenhet, det lugna läget och alla trevliga grannar som engagerat deltar i trädgårds- och städdagar och mangrant deltar på våra föreningsstämmor. Vi har alltid bott i trivsamma boenden men aldrig i något som vi uppskattar så enormt som detta.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Persdalavägen 42-4, Stora Köpinge, Ystads kommun
Persdalavägen 42-4, Stora Köpinge, Ystads kommun, bild 2
Persdalavägen 42-4, Stora Köpinge, Ystads kommun, bild 3

Persdalavägen 42-4

Gård/Skog
Stora Köpinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 495 000 kr
170 + 70 m²
6 rum
1,3 ha tomt

Vid en mindre grusväg endast 7 minuters körväg från Köpingebro, ligger det gamla mejeritet på ett lantligt läge med närhet till bland annat Ica-butik, tågkommunikationer och grundskola upp till 6:e klass. Denna alldeles unika byggnad med vacker tegelsättning har inbjudande ytor beläget på ett plan. Där det gamla mejeriet en gång var installerat är idag ett vardagsrum inrett och integrerat med bostadsdelen vilket tillför en spännande dynamik med magnifik takhöjd. Här kan man tända upp en stämningsfull och värmande brasa under vinterhalvåret och om sommaren nås innergården via altandörren. Bostaden är genomgående inredd med gedigna och smakfulla materialval så som kalkstensgolv, framtagna brädgolv, bevarade spegeldörrar och målade väggar med harmoniska kulörer. Badrummet som nyligen renoverats med helkaklade ytskikt känns både lyxigt och funktionellt med modern standard och komfort. Det lantliga köket är tidlöst och långbord med plats för härliga middagar kan enkelt dukas upp i vardagsrummet eller det intilliggande matrummet. Om sommaren kan flertalet uteplatser hittas på tomten så som den vidbyggda altanen i väster, i skuggan under skyddande träd eller vid en solvarm husvägg på den singelbelagda innergården. När vindarna är svala och sommarregnet faller är det fristående lusthuset ett mysigt rum i trädgården som förlänger utesäsongen. Det behändiga stallet och tillhörande beteshagar möjliggör mindre djurhållning och carport med plats för två bilar bringar mervärde i vardagen. För dig som drömmer om lantlig idyll, hjärtligt välkommen!

  • Premium
Grythundsvägen 9, Böste, Trelleborgs kommun

Grythundsvägen 9

Villa
Böste, Trelleborgs kommun
Bjurfors Ystad
14 000 000 kr
316 + 50 m²
5 rum
3 150 m² tomt

Drömmer du om ett boende vid strand och hav? Vi presenterar stolt två fantastiska fastigheter, belägna på första parkett i charmfulla Böste Ängar. Här erbjuds en magnifik villa på 339 kvm, uppförd i sten, med en underbar natur- och trädgårdstomt på hela 3 150 kvm. Den arkitektritade villan imponerar med sin rymliga och ljusa atmosfär. Med högt ryggåstak och stora fönsterpartier får du ett enastående ljusinsläpp och en spektakulär utsikt över havet. Materialvalen är noggrant utvalda, med vackert gotländskt kalkstensgolv och vitputsade väggar som ger en elegant och tidlös känsla. Husets generösa sällskapsytor är perfekta för att umgås med familj och vänner. Havet finns ständigt närvarande som en vacker kuliss och om vinterhalvåret kan en stämningsfull brasa tändas upp i den smäckert inmurade kaminen som vetter mot både kök och vardagsrum. Höga fönsterpartier integrerar naturtomten och havet året om och under säsong öppnas helglasade altandörrar upp mot den vidbyggda uteplatsen i söder. Det stora köket med köksö har en gjuten bänkskiva i betong och högkvalitativa maskiner infällda i väggen och bänkskivan. På entréplan finns två badrum, tvätutrymme, förrådsutrymmen och tre välplanerade och ljusa sovrum, samtliga med klädkammare. På övervåningen hittar du ett allrum som kan användas som extra sovrum, även det med en fantastisk utsikt. Fastigheten framför är obebyggd och strandskyddad, vilket ger en känsla av att trädgården smälter samman med naturtomten och stranden. Här kan du verkligen njuta av havets lugn, nästan så du kan doppa tårna i vattnet från tomten. Böste Ängar är en riktig sommaridyll med historiska inslag, och området uppskattas av både sommargäster och året-runt-boende. Bara 3 minuter bort ligger Sveriges sydligaste udde, Smygehuk, med hamn, glasskiosk, fiskrökeri och café. I närheten finns också Smygehamn med förskola och skola, och Trelleborg ligger endast 10 minuter bort. Dessutom har du bra pendlingsmöjligheter till Malmö och Sturup. Här får du det bästa av två världar – lugnet och avskildheten vid havet, kombinerat med närheten till alla bekvämligheter. Varmt välkomna till Grythundsvägen 9 i Böste Ängar!

Gjuterigatan 70, Gjuteriet, Ystads kommun

Gjuterigatan 70

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 695 000 kr
160 m²
5 rum
6 943 kr/mån
16 844 kr/m²

I ett gemytligt område med badstrand "runt hörnet" och kort promenadavstånd till Ystads stadskärna med dess rika utbud av caféer, butiker och restauranger ligger detta radhus på ett attraktivt läge. På två hela våningsplan plus inredd vind ryms den stora familjen och flexibel planlösning möjliggör att integrera sovrum två och tre till ett enda stort sovrum eller allrum med balkong. Bostadsrätten är genomgående trivsamt inredd med harmonisk kulörpalett, två helkaklade badrum och goda förvaringsutrymmen. Vardagsrummet rymmer flera sällskapsgrupper eller sovplats om så önskas. Burspråket bringar karaktär och generösa fönsterpartier tillåter dagsljuset att flöda. Om sommaren förlängs sällskapsytorna med det väl tilltagna trädäcket i väster som täcker hela uteplatsen. Här kan solbad och härliga grillkvällar avnjutas i eftermiddagssol och en markis skänker skön skugga vid behov. Då uteplatsen vetter mot vändzonen är det enkelt att lasta in varor från bilen till bostaden via grinden till uteplatsen vilket underlättar i vardagen. Det snygga köket har blivit uppdaterat med ommålade luckor i matt grön kulör, nya handtag, kakelsättning, rostfri bänkskiva och rostfria vitvaror. Intill köket nås tvättutrymmet som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Effektiva duschar tas i badrummet på entréplan som renoverades för sex till sju år sedan och plats för långa bad finns i badrummet på våning två. En bostad som har mycket att erbjuda, hjärtligt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Bellevuevägen 24, Backa, Ystads kommun

Bellevuevägen 24

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 195 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 347 kr/mån
30 253 kr/m²

Med busshållplats över gatan och kort gångavstånd till city, ligger denna vindslägenhet högt belägen på fjärde våningen. Med stilsäker blick har lägenheten totalrenoverats och väggen mellan kök och allrum öppnats upp för att maximera sällskapsytorna. Dagsljuset flödar in från söder och väster och det höga läget bjuder på en fin utsikt som sträcker sig ända ner mot havet. Det generösa köket är smakfullt inrett och rymmer god skåpsförvaring och arbetsytor. Köksbaren inbjuder till social matlagning och passar perfekt som serveringsyta vid festliga tillfällen. Lägenheten har flera smarta lösningar såsom integrerat eluttag i köksbaren, sladdfria anslutningar och ledbelysning vid fönstren. Sovalkoven har elegant avgränsats från allrummet med en glasvägg och skyddande draperi att dra för. Vid hallen hängs kläderna in i en rymlig garderob bakom skjutdörrar och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i två tillhörande förråd i källaren. Badrummet är klassiskt kaklat i vitt och grått och rymmer bland annat en tvättmaskin. Detta är det perfekta hemmet för det mindre hushållet med väldisponerade ytor och låg månadsavgift. För dig som önskar ett hem utöver det ordinära, hjärtligt välkommen!

Örsjö 29, Örsjöholm, Skurups kommun

Örsjö 29

Gård/Skog
Örsjöholm, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
8 500 000 kr
299 + 70 m²
9 rum
2,5 ha tomt

Vid böljande landskap ligger denna gårdsdröm lantligt men nära. Med snabb körväg ut till E:65an nås bland annat Ystads pittoreska småstad och storstadens utbud i Malmö enkelt och smidigt. Närmsta skola och tågstation ligger endast 5 minuters körväg bort i Rydsgård och Mossbystrands fina badstrand ligger en dryg mjl söderut. Dessutom finns både Malmö Airport och Kastrup flygplats på behändigt avstånd och tar dig vidare ut i världen. En eldriven pargrind välkomnar in till gården som består utav en fantastisk bostad med otrolig utemiliö, garage, behändigt stall, uteboxar och en rejäl maskinall. Här finns ytor och utrymme för drömmar att gå i uppfyllelse med möjlighet till djurhållning och verksamhet. Det äldre bostadshuset byggdes om och till på 70-talet och har sedan löpande uppdaterats och renoverats under senare år. Rummen är idag inredda med smakfulla ytskikt och flödande dagsljus vilket bringar en luftig och trivsam atmosfär. Med hela sex sovrum, goda förvaringsmöjligheter och imponerande sällskapsytor ryms den stora familjen och gott om plats finns för sociala tillställningar. Kvalitetsköket från Ballingslöv med klassiskt uttryck är tidlös och påkostade vitvaror uppmuntrar till inspirerande matlagning. I både kök och vardagsrum kan en brasa tändas vilket skänker en mysig stämning vid svalare årstider. Det stora badrummet är nyligen renoverat med snygga materialval som ger en exklusiv känsla och erbjuder både effektiva duschar och långa bad. Sällskapsytorna och utesäsongen förlängs med ett alldeles nybyggt uterum om hela fyrtio kvadratmetrar med skön golvvärme. Om sommaren öppnas skjutdörrarna upp mot stenterrassen i söder och det vidbyggda trädäcket i väster som även nås från köket. Här kan maten förberedas vid uteköket och när eftermiddagssolen är som starkast är det tacksamt att inta middagen under skyddande skärmtak där en frodig vinranka pryder vackert. Söder om huset har en sagolik utemiljö byggts med en stenlagd terrass och uppvärmd pool. Tänk lata sommardagar med solbad och svalkande dopp till fågelkvitter och roliga poolpartyn med vänner och familj. För hästägaren erbjuds ett stall med två hästboxar, en spolbox och uppvärmd sadelkammare, utestall med två hästboxar, hagar och ridbana. Den stora maskinhallen och uppfarten ligger lite avskilt på fastigheten utan att störa boendemiljön, perfekt för dig som önskar bedriva verksamhet eller har fordon och maskiner som hobby! Energisystemet med en alldeles ny jordvärme- och solcellsanläggning säkerställer en energisnål drift under många år framöver. Ett inbjudande hem som har massor att erbjuda, hjärtligt välkomna!

  • Energieffektiv
Hagestadborgsvägen 243, Hagestad, Ystads kommun

Hagestadborgsvägen 243

Villa
Hagestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 995 000 kr
185 + 90 m²
9 rum
10 000 m² tomt

På naturskönt läge vid Österlens böljande landskap ligger denna fastighet idylliskt och nära naturreservat och attraktioner vid bland annat Backåkra naturreservat, Sandhammarens kritvita sandstrand och Kåseberga hamn. I omnejd finns flertalet gårdsbutiker, caféer, ateljéer och restauranger som är välbesökta och uppskattade året om men framförallt under sommarhalvåret. Även Hagestadborgsvägen 243 har tills nyligen varit ett uppskattat smultronställe i området med rökeri, butik och restaurangverksamhet där chark och andra delikatesser har kunnat inhandlas och avnjutas på plats eller hemma. I dagsläget är verksamhetsdelen inte längre uthyrd och står därför fri för nästa ägare att disponera enligt egna planer. Förutom kök, diskrum, rökeri och butiksdel består fastigheten även utav ett stort garage, traktorgarage, inomhuspool med spaavdelning och två lägenheter. Fastigheten innebär med andra ord helt fantastiska möjligheter för dig som både vill bo och/eller bedriva verksamhet. Det charmfulla bostadshuset med lägenhet på entréplan är fint inrett med ljusa ytskikt och rejäla sällskapsytor. Den prydande gjutjärnskaminen skänker god stämning om vinterhalvåret och står välplacerad i det stora vardagsrummet. Den större lägenheten är delvis inredd på entréplan och mestadels på det fd. loftet och går även att integrera med lägenheten på entréplan om så önskas. Lägenhetens sällskapsytor ligger på andra våningen med kök och sällskapsrum i öppen planlösning med vacker vy över det öppna landskapet. Från köket nås det vidbyggda uterummet och altanen som utökar sällskapsytorna från tidig vår till sen höst. När temperaturen faller är det mysigt att tända upp en brasa i den effektiva täljstenskaminen som står i vardagsrummet. Till lägenheten finns flertalet sovrum vilket för tankarna till bed and breakfast-verksamhet eller annan typ av rumsuthyrning. Den generösa spa och relaxavdelningen med inomhuspool, bastu, dusch, kök och uterum är den optimala samlingsplatsen för den stora familjen eller som ett komplement till hyresgästerna. Kanske kan denna fastighet även vara optimal för att öppna en yogastudio, kursgård, generationsboende eller något helt annat. Kom på visning och låt dig inspireras, hjärtligt välkomna!

Landsvägen 21, Stora Herrestad, Ystads kommun

Landsvägen 21

Tomt
Stora Herrestad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
750 000 kr
1 436 m² tomt

Den generösa tomten sluttar och det växer ett stort pilträd vilket ger tomten en trevlig naturkänsla. Förekommer även björnbär och syrenbuskar. Tomten är arkeologiskt färdigutredd av Länsstyrelsen och nu redo att bebyggas. Bygglovsritningar på olika hustyper som passar tomten är framtagna för inspiration men tomten säljs helt utan krav på hus. Stora Herrestad ligger lagom avskilt med närhet till Ystad, havet och Österlen. Samhället har blommat upp senaste åren med öppning av café, 24-Sju snabbköp och gästgiveri. Med bra bussförbindelse och endast ca 5 min med bil tar du dig enkelt till Ystad. Det finns även en 6 km lång cykelväg som tar dig vidare in till Ystads centrum och vidare till Ystad sandskog och fina badstränder. Endast tomt exklusive alla anslutningsavgifter 750 000:-

Skepparhusen - friköpta stenhus, Svarte, Ystads kommun

Skepparhusen - friköpta stenhus

Villa
Svarte, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 820 300 kr
154 m²
5 rum

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

  • Nyproduktion
Skepparhusen, null, Ystads kommun

Skepparhusen

Tomt
Ystads kommun
Bjurfors Nyproduktion Skåne AB
fr. 1 100 000 kr
810 m² tomt

Tomterna säljs av Granitor med ett entreprenadskontrakt via Knut Edstrands Byggnads AB som kommer att uppföra stenhus i fyra olika utföranden. En av modellerna är ett 1-planshus om 104 kvm och 3 rok. Övriga är på 1,5-plan i storlekarna, 125, 154 kvm och 161 kvm om 4-6 rok. Priserna på Tomt inklusive hus varierar mellan 4 943 750 – 6 509 050 kr beroende vilken typ av hus man väljer att köpa. Husmodellerna är omsorgsfullt framtagna för att passa den moderna familjens behov och harmonisera med den skånska byggtraditionen. Gedigen stenstomme, vitputsad fasad, Simrishamnsdörrar, tegeltakpannor och Smedstorp kök är exempel på gedigna, klassiska och tidlösa materialval. Fokus ligger på kvalité och dessutom lämnas stort utrymme för dig som blivande husägare att få sätta din egna prägel på ditt boende. Tillvalslista finns att tillgå för andra materialval, carport, garage, med mera.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10