Mäklare Magnus Håkansson

Magnus Håkansson

Om mig

Magnus har varit verksam som fastighetsmäklare i Ystad sedan 2002. Hans intresse för bostäder och passionen för Ystad med omnejd ger säljare och köpare den bästa servicen. Med sin lokalkännedom och viljan att prestera skapar han de bästa förutsättningarna för kunder att lyckas i sin bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tröskvägen 15, Glemmingebro, Ystads kommun

Tröskvägen 15

Lägenhet
Glemmingebro, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
695 000 kr
64 m²
2 rum
3 583 kr/mån
10 859 kr/m²

Glemmingebro är en tätort i Ystad kommun, belägen längs väg 9 mellan Ystad och Simrishamn. Byn är omgärdad av åkrar, rapsfält, hagar med mera - ja allt som hör Österlen till. Inne i byn infinner sig den sköna bykänslan. Mataffären ligger mitt i byn och försörjer byborna. Välkommen till Tröskvägen 15. Entré och hall med plastmatta på golv. Sovrum med plastmatta på golv. Trevligt allrum med parkettgolv, ljusinsläpp från fönsterparti och utgång i västerläge. Uteplats/liten trädgård med stensättning, separat uteförråd.

Hyllegatan 7D, Backa, Ystads kommun

Hyllegatan 7D

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 050 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 048 kr/mån
17 355 kr/m²

Hyllegatan är perfekt belägen i Ystad - en bra kombination av lugn och centralt läge. Hyllegatan 7 är omgiven av gång- och cykelvägar, grönområde, med mera. Trolleparken ligger ett stenkast härifrån och är ett stort område med gräsmatta, fotbollsplan, tennisbana och hundrastplats. Pulkabacken vintertid är också värd att nämna. Bebyggelsen runtomkring är blandad och närheten till Backaskolan är en fördel. Söderut är det bara en kort promenad till centrum. På vägen passerar du Folkets Park, biblioteket, Ystads gymnasieskola - sen är du mitt i den historiska stadskärnan. Föreningen består av fyra huskroppar med mysiga "innergårdar" däremellan. Entré och hall med laminatgolv. Stort, härligt allrum med parkettgolv, bra ljusinsläpp och utsikt med frihetskänsla. Sovrum med laminatgolv, garderober och fönster mot söder. Utgång till stor, inglasad balkong med uterumskänsla. En fantastisk vy över stad, hamn, hav och Hammars backar. Totalrenoverat, helkaklat badrum (i samband med föreningens stambyte) med dusch. Kök med matplats vid fönster mot söder.

  • Balkong
Gjuterigatan 52A, Gjuteriet, Ystads kommun

Gjuterigatan 52A

Lägenhet
Gjuteriet, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 695 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 879 kr/mån
19 825 kr/m²

Gjuteriområdet är ett område som växte sig stort på 1980- och 1990-talet i Ystad. Med dess suveräna läge har attraktiviteten bara ökat sedan dess. Både hav och strand ligger på badrocksavstånd härifrån. På den södra delen av Gjuteriet går en härlig promenadstig som skiljer området och havet åt. Detta är ett oslagbart gångstråk för motionären, hundägaren eller för den som bara vill ta en lugn promenad. I väster leder stigen vidare mot Lilleskog och Svarte. Med gångtunneln i Gjuteriets östra del tar du dig in till Ystads mest centrala gator på bara några minuter. Första stopp mot stan är den trivsamma och rofyllda småbåtshamnen. Här njuter man av god mat och dryck på restaurangen Marinan samtidigt som man kollar in Ystads båtliv. Fiskrökeriet tillfredsställer fiskälskaren ioch ger en extra påminnelse av hav och frisk luft. Vidare mot stan väntar Ystads stolthet Ystads teater. Här erbjuds ett brett utbud av kultur och musik året runt. Bortom denna ligger innerstan. Dessa gator erbjuder en stor portion av restaurangliv, kultur, liv och rörelse. Norra Promenaden ligger också nära, en anrik park med mycket historia. På promenadavstånd finns också tågstationen med kommunikation med Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Utbudet av barnomsorg i Ystad är stort. Valmöjligheterna är många bland såväl förskolor som skolor. På Ystad gymnasium skapar du en framtid med hög kvalitet på utbildningen. Även utbudet av mataffärer i Ystad är stort. Här finns alla de stora kedjorna representerade. Välkommen till Gjuterigatan 52A. Från porten i entrén väntar en rymlig och fräsch trappgång. Både trappa och hiss tar dig upp på andra våningen. Ytterdörren tar dig in i en hall med laminatgolv (klinkerimitation) Stort, ljust allrum med laminatgolv, fönster i väster, utgång till stor, härlig, inglasad balkong i västerläge. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i väster, garderober. Kök med laminatgolv, köksinredning med träfärgade köksluckor. Separat hall med laminatgolv. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i väster. Klädkammare. Badrum med plastmatta på golv, delvis kakel på väggar, dusch.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lilla Östergatan 35, Centrala Ystad, Ystads kommun

Lilla Östergatan 35

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 095 000 kr
52 + 8 m²
2 rum
vån 3/3
4 371 kr/mån
40 288 kr/m²

I dessa historiska kvarter, ligger Lilla Östergatan, en parallellgata till Ystads största handelsgata, Stora Östergatan. I dessa kvarter finns många historiska byggnader, bl.a. detta hus ritat av Peter Boisen. Huset byggdes redan i slutet av 1800-talet. 2020 byggdes huset varsamt om. Invändigt är allt nytt och modernt, utvändigt är det fortfarande det vackra teglet som dominerar. I kvarteren intill finns de två torgen, Österports torg och Stortorget med Mariakyrkan. Högst upp i tornet blåser tornväktaren i sin lur mellan klockan 21 och 01, en tradition som säkerställer att lugnet råder över staden. Café- och restauranger trängs med butikerna längs gågatan. Lägenheten finns två trappor upp. Hallen har ett tåligt stengolv. Garderob med skjutdörrar. Badrummet är rymligt med klinkergolv. Dusch, tvättmaskin, torktumlare samt praktisk bänkskiva med underskåp. Från hallen öppnar det ljusa allrummet upp sig, Köket är rejält och väl integrerat. Snedtaket med fönsterkuporna gör att golvytan är betydligt större än 52 kvm. Parkettgolvet forsätter in i sovrummet som har fönsterkupa in mot innergården. Tyst och lugnt. I anslutning till sovrummet finns en walk-in-closet.

Västra sjörupsvägen, null, Ystads kommun

Västra sjörupsvägen

Tomt
Ystads kommun
Bjurfors Ystad
595 000 kr
1 042 m² tomt

Sjörup är en havsnära by längs sydkusten. Dess höga läge är fantastiskt. Här passar de två musikklassikerna ”Ta mig till havet” och ”Jag vill bo i öppna landskap” perfekt. Endast några kilometer bort i öster finns den medeltida staden Ystad. Vägen dit, längs havet, är magisk. Här kan du följa årstidernas skiftningar med allt ifrån stormiga och höga vågor till spegelblanka sommarmornar. Välkommen till Västra Sjörupsvägen. I början av 2000-talet styckades tomten av och 2015 fick man ett förhandsbesked för byggande av en villa (se bifogat dokument). Åren har gått och nu är det dags för den nya köparen att göra en bygglovsansökan för att skapa sitt nya drömhem.

Idrottsstigen 8, Sandskogen, Ystads kommun

Idrottsstigen 8

Villa
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
6 850 000 kr
90 m²
5 rum

Mitt i naturen - Bland fågelkvitter och havsbrus ligger en av Ystads stora stoltheter - Ystad Sandskog. Skogen är till huvudsak en tallskog som planterades som sandskädda på 1800-talet. J J Wendt anses vara skogens initiativtagare. På 1870-talet sägs första ansökan om byggnation kommit och idag finns det över 500 permanent- och fritidsboenden i området. Sandskogen sträcker sig från Ystad tätort i väster till Nybroåns utmynning i öster. Stigarna ringlar sig i skogen och den vackra strandpromenaden och sandstranden är välbesökt för både turismen och lokalbefolkningen. Restauranglivet här är rikt med allt från fika till ”fine dining”. Välkommen till Idrottsstigen 8, den pampiga villan som erbjuder något utöver det vanliga. En naturlig trädgårdsyta välkomnar dig till den vackra och ”gulliga” villan. Den ståtliga verandan i söder förstärker pampigheten ytterligare. Verandan erbjuder utsirlade trädetaljer och en stor portion charm. Offert, material och bygglov finns för att bygga in denna. Den glasade ytterdörren tar dig in i ett modernt och tilltalande allrum med ett slipat och oljat parkettgolv. Innanför allrummet på vänster sida finns det moderna köket med en köksinredning i vitt från 2023. Utgång till altan med trädäck. Sovrum med parkettgolv, ny radiator. I den andra delen av huset finns ett allrum med nylagt parkettgolv, ett härligt ljusinsläpp från öster och söder, uppgång till ovanvåningen, luft/luft installerad 2023. Badrum med klinkergolv, elburen golvvärme, kakel på väggar, spotlights i tak, dusch. Basturum, används idag som förråd, inget aggregat. Den renoverade trappan leder upp till ovanvåningen bestående av en hall med nytt parkettgolv. Sovrum med nytt parkettgolv, fönster i söder. Ytterligare ett sovrum med parkett, fönster i väster. Förrådsbyggnad med nytt papptak. Trädäck mellan hus och förråd. Källare under kök. El mestadels ny i bostad. Laddstolpe finns.

Dammhejdegatan 39, Trädgårdsstaden, Ystads kommun

Dammhejdegatan 39

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 295 000 kr
87 m²
4 rum
6 012 kr/mån
37 874 kr/m²

På fantastisk läge på det gamla plantskoleområdet växer nu en helt ny stadsdel fram. En blandad bebyggelse i det nya området attraherar alla , unga som gamla. Den trevliga sammansättningen gör att detta område kommer bli väldigt trivsamt. På gångavstånd når du det mesta i Ystad, mataffär, idrott, natur, gång- och cykelvägar med mera. Ystads stadskärna och havet har du på några minuters avstånd. Välkommen till Dammhejdegatan 39 i Ystad. En nyproduktion som stod klar under 2021. I bostadsrätten står arkitekturen i fokus. Arkitekten och designern Jonas Lindvall har ritat husen och valet av material skänker värme och textur i boendemiljön. Grönskan runtomkring adderar extra attraktivitet till området. På andra våningen i trapphuset finns lägenhetsdörren till denna spännande bostad. Innanför ytterdörren väntar ett vackert parkettgolv av vitoljad ek från Rappgo, som sömlöst fortsätter vidare från hallen in i sovrummen. På detta våningsplan finns ett större sovrum med garderob och ljusinsläpp från öster och söder. I det exklusiva och påkostade badrummet finns marmorgolv, CC Höganäs kakel på väggarna, vask från Duravit, integrerad toalett signerad Philippe Starck, blandere från Vola designad av Arne Jacobson, dusch samt tvättmaskin och torktumlare från Smeg. På nedre plan finns även ett mindre sovrum/kontor. Båda sovrummen har dörr ut till balkong i söder. En trappa upp väntar en genomgående och öppen planlösning med parkettgolv, minimalistiskt vita väggar och generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna från Panoramah. På detta plan finns ytterligare en ytterdörr och goda förvaringsmöjligheter i hallen. Allrummet/sovrummet har fönster och balkong i söderläge. På balkong ligger trädgårdsplattor som ger en känsla mer av en innergård än en balkong. Blomlådan ger alla möjligheter för de gröna fingrarna. Sovrummet på detta plan kan även ses som en del av våningens allrum. På övre plan finns rymlig toalett med dusch. I den andra delen av ovanvåningen finns ett ljust och härligt allrum, integrerat med arkitektritade och härliga Ballingslövsköket med vitvaror från Smeg. Bänkskivan av carraramarmor vittnar om lyx. Från allrummet finns också utgången till balkongen i väster som även denna har marksten. Här lockar verkligen kvällskoppen kaffe till doften av kaprifol från blomlådan.

  • Balkong
  • Hiss
Tullgatan 9, Centrala Ystad, Ystads kommun

Tullgatan 9

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 895 000 kr
204 + 58 m²
7 rum
324 m² tomt

Nu är det dags för den charmiga fastigheten på Tullgatan att få en ny ägare. Tullgatan är mycket centralt och trevligt belägen. På andra sidan kvarteret i söder finns tågstationen med trafik som tar dig till Simrishamn i öster och Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Norr om huset är stegen inte många till Ystads gågata och allt det café och restaurangliv som erbjuds här. På Stortorget bjuds förutom vackra byggnader även ett rikt torgliv. Botanisera gärna bland ett stort utbud av frukt, grönt och blommor. Badstrand når du också med lätthet. Välkommen till Tullgatan 9 - en fastighet med charm, rymd och funktionalitet. Innanför ytterdörren finns en liten tambur. Vidare öppnar sig allrummet med parkettgolv och trappa upp till ovanvåningen. Det stora, härliga allrummet har ljusinsläpp från både söder och norr. Vinkeln i rummet går att dela av till ett sovrum på entréplan. Köket är renoverat 2004 med furugolv, köksinredning i massivt trä (platsbyggt Åraslöv), bänkskivor i massiv ekoch svart granit, spis, fläkt, diskmaskin (2022) kyl/frys, utgång till trädgård. Tvättstuga med klinkergolv, golvvärme, kakel på väggar, dusch, tvättmaskin (2014), torktumlare (2010), arbetsytor och varmvattenberedare.Gästtoalett. Ovanvåning Stort, härligt och ljust allrum med brädgolv. Kupan i norr skänker både rymd och ljus åt ovanvåningen. Utgång till balkong med smidesräcke, utsikt både ner mot den väl tilltagna trädgården och över takåsarna. Sovrum med brädgolv, kupa i norr. Ytterligare tre sovrum med brädgolv, kupa i söder. Badrum med klinkergolv, golvvärme, kakel på väggar, dusch och badkar, kupa i norr. Uppgång till en stor och rymlig vind, perfekt för förvaring. Ytterligare ett mindre sovrum med snedtak. Vidbyggt garage och förråd. I garaget syns det gedigna korsvirket från 1700-talet. Från garaget finns även utgång till trädgården. Laddbox.

Rotfruktsgatan 23, Åkeshall, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Rotfruktsgatan 23

Lägenhet
Åkeshall, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 695 000 kr
108 m²
4 rum
6 327 kr/mån
15 694 kr/m²

Åkeshall är ett högt beläget område i Ystad precis vid infarten från E65 och Malmö. Områdets cykelstigar och grönområden gör Åkeshall intressant för alla målgrupper. Dess höga läge gör att man får en härlig känsla. Utsikt blandat med grönytorna runtomkring gör området attraktivt för såväl barnfamiljen som för hundägaren och naturälskaren. Inte långt härifrån finns Rusta och ÖoB samt två livsmedelsaffärer, idrottshall med mera. Välkommen till Rotfruktsgatan 23, en bra planerad bostad med många kvaliteter. Här erbjuds en huskänsla i bostadsrättsform. Med egna biluppställningsplatser, garage, uteplats, trädgård och balkong känns boendet komplett. Rymlig entré och hall med plastmatta på golv, trappa upp till ovanvåningen. Sovrum med plastmatta på golv, fönster i söder. Genomgångsrum med plastmatta på golv, utgång till garage. Tvättstuga med plastmatta på golv, tvättmaskin, torktumlare och arbetsytor. Badrum med plastmatta på golv, delvis kakel på väggar, badkar. Ovanvåning med laminatgolv, utgång till balkong i söder. Stort allrum i vinkel, parkettgolv, utgång till trädgård. Allrummet går att dela av till allrum+ ytterligare ett sovrum. Sovrum med laminatgolv, fönster i norr. Kök med laminatgolv, köksinredning från HTH, cirka 11 år gammalt. Matplats vid fönster. Badrum med plastmatta på golv, delvis kakel på väggar, dusch.

  • Balkong
  • Uteplats
Österportstorg 5B, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österportstorg 5B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 350 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/4
4 684 kr/mån
23 500 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Solgården är en välansedd och centralt belägen förening med bara ett några meters gångväg till Ystads gågata med alla butiker och restauranger. Solgården är en ståtlig byggnad och har blivit ett av Ystads centralt belägna "landmärken". De pampiga trapphusen och den generösa takhöjden är två av föreningens många fördelar. Sätter man sig på cykeln så når man Sandskogen och stranden på ett kick. Helt enkelt ett optimalt läge där man har det bästa Ystad har att erbjuda precis runt hörnet! Närhet till tågstationen med tåg som tar dig till Simrishamn i öster och till Malmö, Lund och Köpenhamn i väster. Entré och hall med parkettgolv, höga vackra golvlister (genomgående i hela lägenheten) spegeldörr in till garderob och plats för avhägning. Allrum med fiskbensparkett. Kök med plastmatta på golv, matplats vid fönster mot öster, mosaik på väggarna och köksinredning med ljusa luckor. Sovrum med fiskbensparkett, fönster i öster och norr, garderob. Toalett och dusch med plastmatta golv, delvis mosaik på väggar, dusch, fönster i norr, tvättmaskin och torktumlare. Två allrum i fil med fiskbensparkett, valv emellan, fönster i norr och väster, utsikt mot Österports Torg. Vackert burspråksfönster mot väster.

Sandby hedväg 4, Sandby Strand, Simrishamns kommun

Sandby hedväg 4

Villa
Sandby Strand, Simrishamns kommun
Bjurfors Ystad
7 950 000 kr
220 m²
7 rum
936 m² tomt

Oavsett årstid är läget utsökt, på gångavstånd från vackra Sandby strand som erbjuder avkoppling och rekreation året runt. Varma sommardagar svalkar havet till ljudet av sorl och skratt, en klar höstdag promenerar man nästan ensam på stranden med havets brus som avkopplande sällskap, vintertid är havet ofta lite mer stilla, luften krispig och frisk och dofterna rogivande. När våren kommer och solen värmer så skönt är det njutningsfullt att ta en filt och bok med sig ner till stranden och njuta av det lugn som råder samtidigt som man ser fram emot den sommar och högsäsong som är i antågande. Oavsett om du söker ett fritidshus med hög standard och gott om plats för familj och vänner eller ett permanenthus att njuta av året runt erbjuder detta hemtrevliga, välskötta och påkostade hem allt du kan önska! Välkommen till Sandby Hedväg 4, den välskötta exteriören omfamnar dig på väg in i huset. Den gatustensbelagda biluppställningsplatsen ger plats åt många bilar. I garaget finns det plats för en bil. Trädgården är spännande med en härlig blandning av skogskänsla, stensättningar, gräsytor och "innergård". Det finns ett gästhus med klinkergolv och sovloft. Innanför ytterdörren i bostaden möts du av en entré och hall med klinkergolv. De putsade väggarna ger den härligt rustika känslan. Badrum med klinkergolv, golvvärme, kakel på väggar, dusch. Trappa upp till ovanvåningen. Allrum med charmigt brädgolv, öppen spis, gråmålade bjälkar i tak. Sovrum med brädgolv. Kök med klinkergolv, köksluckor i vitt, bänkskivor i sten, extra bred induktionsspis. Ytterligare allrum med klinkergolv, spotlights i tak utgång till den fantastiska trädgården med innergårdskänsla. Tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, utgång i söder. Ovanvåning, allrum med parkettgolv, glasräcke mot trappan, kupa i väster, utsikt mot skogen. Sovrum med parkettgolv, luft/luft. Öppet upp i nock, walk in closet. Ytterligare ett sovrum med kupa. Stort badrum med plastmatta på golv, golvvärme, kakel på väggar, hörnbadkar, fönster i söder.

Norregatan 9, Sjöbo, Sjöbo kommun

Norregatan 9

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Bjurfors Ystad
5 495 000 kr
251 + 208 m²
6 rum
830 m² tomt

På centralt läge i Sjöbo finns snart möjligheten att förvärva den perfekta kombinationen av bostad och verksamhet! På fastigheten står idag en ståtlig byggnad som fördelar sig på två lägenheter och en butikslokal. Från framsidan nås lokalen, som idag rymmer den väl etablerade skobutiken "Norregatans skor" sedan många år. Lokalen består av 187 kvm butiksyta och 21 kvm lager. För den som önskar får gärna varumärket och samtliga inventarier övertas. Fortsätter man runt husets hörn kommer man in till den privata innergården där entré till de båda lägenheterna finns. Stenläggningen, den putsade muren och fasaden i kombination med husets blå detaljer och vacker lavendel skapar en känsla av medelhavet. Solens strålar följs enkelt genom dagen tack vare sydväst-läget. Här ligger även ett rymligt, fristående, garage med en utvändig yta om 109 kvm och gott om plats för diverse förvaring. Lägenhet nummer 1, huvudlägenheten, står för ca 159 kvm av den totala boytan om 251 kvm. Från hallen tar man trappan upp där man välkomnas in i det gedigna och hemtrevliga köket. Här kan man skåda äkta murarglädje i den läckra köksön av tegel, som så fint smälter samman med luckorna i ek och bjälkarna i tak. Från köket nås lägenhetens två rymliga sovrum samt det ljusa, helkaklade, badrummet med ångdusch och den praktiska tvättstugan med gott om förvaring. Vidare in i lägenheten möts man av våningens samlingspunkt - vardagsrummet. Här finns plats för vänner och familj att samlas och duka upp långbord när så behövs. Detta fantastiska rum har fönster i både väst, öst och norr vilket skänker gott om ljus. Fortsätter man vidare härifrån, genom de exklusiva vikdörrarna och ned för de tre trappstegen, kommer man in i det övre planet av lägenhet nummer 2. Nuvarande ägare har nyttjat båda lägenheterna, men här finns möjligheten att sätta igen om man vill separera dem. Övre planet erbjuder ett fräscht, helkaklat, badrum med badkar samt två sovrum. En trappa ned, där det även finns en egen ingång och hall, nås ett modernt kök med lantliga inslag samt en liten toalett. Bottenplan erbjuder även en härlig matplats med stora, öppningsbara, fönsterpartier som skapar känslan av ett uterum. Lägenhet nummer 2 fördelar sig på ca 92 kvm. Välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse!

Ales väg 33, Kåseberga, Ystads kommun

Ales väg 33

Fritidshus
Kåseberga, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 200 000 kr
110 m²
1 rum

Kåseberga och Ales Stenar är en destination som känns som det självklara valet när man är på Österlen. Sannolikt har Kåseberga varit ett fiskeläge enda sedan medeltiden. Än idag är detta småorten i Ystads kommun som förknippas med fisk och fiskhandlare. Från hamnen leder trappor och stigar upp till skeppssättningen bestående av 59 stenar -det välkända Ales Stenar. Kåseberga by är både mysigt och pittoreskt. Galleri och cafe blandas med såväl permanent- som fritidsboenden. Huvudgatan heter Ales väg och är den som ringlar sig från Kustvägen ner mot hamnen. Som ett av de sista husen i den mäktiga hamnen är Ales väg 33 - välkommen hit. Detta är det gamla båthuset där Sjöräddningssällskapet har bedrivet information- utställning- och museiverksamhet innan det de senaste åren har innehållit en designaffär med möbler med mera från förr och nu. Affären är belägen precis vid piren i hamnen. I köpet ingår byggnaden, belägen på fastigheten Kåseberga 14:111, ägd av Ystad kommun. Arrendeavtal med kommunen är upprättat med nuvarande ägare. Kommunen omprövar arrendet om annan verksamhet ska bedrivas. Boende medges ej. Prata med mäklaren för mer information.

Visar alla 13