Mäklare Louise Järvstedt

Louise Järvstedt

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bröderna Nilssons väg 2, Onslunda, Tomelilla kommun
Bröderna Nilssons väg 2, Onslunda, Tomelilla kommun, bild 2
Bröderna Nilssons väg 2, Onslunda, Tomelilla kommun, bild 3

Bröderna Nilssons väg 2

Villa
Onslunda, Tomelilla kommun
Bjurfors Ystad
3 495 000 kr
336 + 225 m²
10 rum
1 821 m² tomt

Fram till 1968 stannande tåget i Onslunda och detta var då byns stationshus. Efter detta har byggnaden både byggts om, byggts till samt renoverats. Den gamla vagnhallen har blivit ett exklusivt poolhus om 150 kvm där en del av smörjgropen nu är en uppvärmd pool. Intill poolen finns ett stort duschutrymme samt bastu med infravärme. Huset erbjuder verkligen det lilla extra och ger känslan av att det aldrig tar slut. Förutom gigantiskt poolhus så finner du braskamin, stora härliga sällskapsutrymmen och lantligt kök med vackra tegelväggar. Under en liten del av bostaden finns källare där potential att till exempel göra en exklusiv vinkällare finns. Ovanvåningen bjuder på ett härligt allrum med stora fönsterpartier ut över omgivningarna, här kan du stå och spana på djurlivet som rör sig ute på fälten. På ovanvåningen finns även tre stora sovrum samt ett badrum med italienskt handslaget kakel och klinker med nedfällt badkar. Från ena sovrummet nås en takterrass i söderläge, en av flera platser att koppla av och njuta på! I Onslunda bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som nationalparken stenshuvud, populära Kåseberga med turistmålet Ales stenar och i närheten ligger även många mysiga gårdsbutiker. Med en villa på över 300 kvm, fem sovrum där möjlighet att göra fler finns har du otroliga möjlighet och potential. För dig som endast vill ha detta som investering finns här goda uthyrningsmöjligheter. Idag hyrs bostaden ut.

  • Premium
Borgmästaregatan 24, Centrala Ystad, Ystads kommun

Borgmästaregatan 24

Villa
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 995 000 kr
80 + 30 m²
3 rum
129 m² tomt

Stig in i en trivsam atmosfär på Borgmästaregatan 24, där detta centralt belägna gatuhus bjuder in till ett liv i stil och bekvämlighet. Med sin karakteristiska vitputsade fasad och de inbjudande röda fönstren fångar detta hem genast din uppmärksamhet. Den trevliga planlösningen och det generösa ljusinsläppet ger varje rum en luftig och behaglig känsla. På entréplanet smälter allrummet och köket samman i en öppen layout som inbjuder till gemenskap och samvaro. En praktisk tvättstuga och ett badrum med dusch kompletterar detta våningsplan, medan den mysiga stenlagda uteplatsen erbjuder en fridfull plats för avkoppling och sociala stunder. På tomten finns även ett rymligt förråd för förvaring av dina ägodelar. På ovanvåningen välkomnas du av ett tilltalande allrum, som går att använda precis efter familjens behov då det funkar både som allrum, sovrum eller kontor. Sovrummet lockar med sin egen ingång till en rymlig klädkammare, medan det andra badrummet, komplett med ett badkar, erbjuder en plats för avkoppling. Detta hem är inte bara en plats att bo – det är en livsstil. Med sitt perfekta läge har du nära till allt som den pittoreska staden Ystad har att erbjuda. Från mysiga kaféer och lokala butiker till kulturella sevärdheter och vackra promenadstråk. Dessutom erbjuder närheten till tåg- och busskommunikationer en smidig länk till omgivande områden, vilket gör det enkelt att utforska och njuta av allt som den här fantastiska regionen har att erbjuda. Välkommen till ditt nya hem på Borgmästaregatan 24! Fastigheten säljs med friskrivningsklausul, kontakta mäklaren för mer information.

Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun
Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun, bild 2
Peppingevägen 202, Peppinge, Ystads kommun, bild 3

Peppingevägen 202

Villa
Peppinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
4 500 000 kr
140 m²
6 rum
1 631 m² tomt

Stig in i din drömbostad på Peppingevägen 202, ett charmigt hus som kombinerar historisk charm från 1800-talet med moderna tillägg från 2020. Denna vackra fastighet kommer att imponera på dig från första ögonblicket. Tillbyggnaden på detta hus är en imponerande och unik detalj. Det rymliga allrummet har öppet till nock, vilket ger en luftig och ljus atmosfär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en koppling till den underbara innergården. Altandörren öppnar upp för möjligheter till avkoppling och underbara utomhusstunder. Det ena badrummet på bottenvåningen är elegant designat med marockansk klinker på golvet och mässig detaljer, vilket ger en touch av lyx. Den vackra spiraltrappan i smide leder upp till övervåningen och är en fantastiskt vacker detalj som skapar en unik karaktär i rummet. Den vackra innergården med ölandssten är en perfekt plats att koppla av och njuta av fridfullhet. Här kan du sitta och njuta av trädgårdens skönhet och den lugna atmosfären. Köket är platsbyggt och har en vitoljad bänkskiva, vilket ger en känsla av elegans och modern stil. Det är den perfekta platsen för att skapa kulinariska mästerverk samtidigt som familj och vänner har plats att röra sig i närheten. På bottenvåningen finns även ännu ett badrum med dusch samt en separat tvättstuga, vilket ger extra bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Två sovrum på entréplan ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet att använda ett av rummen som ett hemmakontor eller hobbyrum. På övervåningen, med dess snedtak, finns ytterligare två sovrum och ett allrum. Härifrån kan du njuta av en fantastisk utsikt över de vackra Kåsaberga kullarna. Detta utrymme erbjuder flexibilitet och möjlighet till en mysig och privat tillflyktsort. På tomten finns ett praktiskt förråd för extra förvaring samt flera uteplatser där du kan njuta av trädgårdens skönhet och umgås med nära och kära. Trädgården har också äppelträd, päronträd, röda och svarta vinbär, rabarber, rosor, silverregn och syrener som skapar en färgstark och frodig atmosfär. Detta hus på Peppingevägen 202 erbjuder en perfekt kombination av charm, stil och funktionalitet. Här kan du skapa vackra minnen och njuta av en fantastisk livsstil omgiven av naturskönhet och lugn. Från detta hem bor du med närhet till många av Österlens pärlor så som Kåsebergas hamn med dess utbud av restauranger och Ales stenar, rikskända Olof Viktors café, Pastafabriken i Ingelstorp samt inredningsbutiken Karl Fredrik på Eklaholm. Under sommaren öppnar ett bageri/café upp i Peppinge och erbjuder både frukostbullar och fikabröd. Med närhet till kustremsan erbjuds havet och vackra strandremsor både i öster och väster. Mindre matbutik finner du i Löderup och för större inköp når du Ystad på endast 20 minuter med bil.

  • Premium
Stora västergatan 30, Centrala Ystad, Ystads kommun

Stora västergatan 30

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 850 000 kr
108 m²
2.5 rum
vån 3/3
6 436 kr/mån
26 389 kr/m²

Längst upp i huset på Stora Västergatan 30 finner du denna unika vindslägenheter i etage. Denna lägenhet är en etagevåning om ca 108 kvm med högkvalitativa materialval med inspiration från Skandinavisk design och naturmaterial. Här möts både ljusa och mörka träslag i rofylld samklang med de vitmålade väggarna och takbjälkarna. En del av bostaden har öppet upp mot nock och är fördelad på två etage, samtliga ytor med välvalda ytskikt. Bostaden räknas idag som en 2,5 rumslägenhet då det finns möjlighet att inreda ett separat rum på vindsplanet, som idag bara är öppet. På entréplan finns två förråd till förvaring och ett väl tilltaget badrum. Materialvalen i badrummet går, likt övriga ytskikt i bostaden, i ljus ton med vit marmor som bas. Några rustikare inslag återfinns däremot i köket som inretts med vita snickerier och massiv skiva i Mahogny som ger behaglig och smakfull kontrast. Här bor du mitt i stan med närhet till allt som Ystads stadskärna har att erbjuda med restauranger, caféer, butiker och teatern. På bara en kort promenad når du stationen med både buss och tågförbindelser. Välkommen att charmas av denna trivsamma bostad!

Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun
  • Sön 26 maj kl 10:30
Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Österlenvägen 759-13, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Österlenvägen 759-13

Villa
Löderup, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 495 000 kr
160 m²
6 rum
918 m² tomt

Här på denna idylliska plats, avskilt längst ut på en liten väg, möts du av en unik möjlighet. Detta nybyggda 160 kvm stora Götenehus, Villa Strandhem, är det sista huset på raden och bjuder in till en enastående livsstil. På entréplanet öppnar sig ett ljust och socialt utrymme, där en inbjudande kamin skapar en varm atmosfär. Ett sovrum, ett stilrent badrum med dusch och ett separat tvättutrymme förhöjer bekvämligheten. Pardörrarna i allrummet förenar sömlöst inomhus och utomhus, och fyller hemmet med ljus och en vacker utsikt. Övervåningen utgör den privata sfären med tre sovrum, ett helkaklat badrum med både dusch och badkar, samt ett charmigt allrum i kupan. Ett av sovrummen öppnar upp till en generös walk-in closet. Stora fönster genomgående på båda planen ger hemmet en ljus och varm atmosfär, kompletterat med vattenburen golvvärme. Trädgården erbjuder en sommaroas med en nergrävd pool och ett praktiskt förråd på 30 kvm. En vacker mur skapar en vindskyddad uteplats i solen, och det gamla stallfönstret ger dig en pittoresk vy över de omgivande skånska fälten. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en sömlös övergång till det goda livet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Löderups service och en snabb bilresa till både Ystad och Simrishamn. Missa inte chansen att flytta in och uppleva lyxen av detta omsorgsfullt utformade hem. Under dokument finns ritningar och sammanfattning över materialval.

  • Premium
Per Henriksgatan 9, Skurup, Skurups kommun

Per Henriksgatan 9

Villa
Skurup, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
3 295 000 kr
128 + 60 m²
6 rum
882 m² tomt

I centrala Skurup, med gångavstånd till tågstation och närservice, ligger detta vackert teglade parhus mitt emot en gröning över gatan. En charmig 1,5 plans villa med gedigen stenstomme och källare. På en väl tilltagen tomt med stora grönytor, en stenlagd uteplats, fristående garage, uterum och förrådsbod. Och dessutom en privat uppfart med dekorativ singel som utgör gott om ställplats för tre bilar. Entréplans boyta är fördelad på en välkomnande hall med ett praktiskt klinkergolv och ett vägghängt hyllsystem till klädförvaring. En anslutande tillbyggnad erbjuder ett extra sovrum alternativt gästrum i etage med egen ingång från trädgården. Vidare in i bostaden ligger köket. Äldre men mycket charmigt och trivsamt. Med bra förvaringsutrymme och matplats för fyra personer! En mindre helkaklad toalett passeras vidare in till vardagsrummet, med TV-rum i öppen planlösning. Detta sällskapsrum är luftigt med många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Gedigna stenväggar, högt i tak och vilsam utsikt mot en damm och gröning mitt emot huset över gatan. Här finns också en pelletskamin för extra uppvärmning och trivselfaktor. På övre plan ligger ett rymligt badrum som är helt nyrenoverat med golvvärme. De stora tilltalande klinker-/och kakelplattor pryder enhetligt både golv och väggar. Här finns dubbla handfat och inbyggda förvaringshyllor som smälter in i väggen. Och det är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt dusch. I övrigt finns två sovrum, varav ett lite större och ett lite mindre, och ett allrum med plats för en soffgrupp. Ett sobert slittåligt golv ligger genomgående i de flesta av husets alla rum. Detta är huset för dig som söker ett trivsamt och välskött hem med en personlig känsla och mycket charm. Som värderar attribut så som luftiga sällskapsytor, högt i tak och stora fönsterpartier. Som vill ha gångavstånd till tågstation, matbutik, skola och serviceutbud. Och som uppskattar en rymlig trädgård, privat uppfart och eget garage! Att badrummet är helt nyrenoverat och taket är omlagt, men utrymme till att fortsätta vidareutveckla och sätta din egen prägel i övrigt finns. Välkommen på visning!

Blåmusselgatan 2, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Blåmusselgatan 2

Radhus
Nybrostrand, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
77 m²
3 rum
389 m² tomt

På trivsamt hörnläge i populära Nybrostrand har du nu möjligheten att förvärva denna bekväma enplansvilla som stod klar 2019. Ett boende om 77 välplanerade kvadratmeter med en öppen, ljus planlösning som fördelar sig på två sovrum, vardagsrum med utgång till härligt uterum, badrum samt rymligt kök med gott om plats för matbordet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymd och samhörighet, perfekt för både vardagsliv och underhållning. En högre takhöjd i vardagsrummet och det mindre sovrummet ger en luftig och trivsam atmosfär. Extra plus till denna villa är uterummet som nås från vardagsrummet – en riktigt oas som går att använda flitigt från tidig vår till sen höst. Utemiljön erbjuder en trädgård, precis lagom stor som ger tid och plats för både härliga grillkvällar, lek och avkoppling. På framsidan av huset erbjuds en stensatt uteplats i västerläge där du kan njuta av solens sista strålar. Bilen ställer du bekvämt i det vidbyggda garaget och framför ges plats för ännu en bil. I Nybrostrand bor du trivsamt med närhet till både hav, sandstrand och skog. Ystad Golfklubb ligger i närheten, 18-hålsbanan är en härlig utmaning för golffantasten. Utomhusbad och badstrand ligger också nära, endast några minuter med cykel. I Nybrostrand finns numera även en obemannad matbutik, gym och frisörsalong. Inte långt ifrån Nybrostrand ligger Köpingebro som erbjuder en välansedd livsmedelsaffär, tågstation och mycket mer. Hjärtligt välkommen att förälskas i detta trivsamma och praktiska hem!

Sälgatan 26, Nybrostrand, Ystads kommun

Sälgatan 26

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
5 000 000 kr
156 m²
4 rum
811 m² tomt

I trivsamma Nybrostrand med gångavstånd till strand och hav har du nu möjlighet att förvärva denna villa byggd 2019. I ett plan och med stor sällskapsyta, trivsamt kök och tre bra sovrum är den som gjort för både familjen eller paret som vill ha lite extra yta. Köket ligger i en öppen planlösning med allrummet vilket gör det lätt att umgås med både familj och vänner. Här kan ni umgås medan du tillagar läckra måltider i det stilfulla köket. Den rymliga köksön ger dig gott om arbetsyta och fungerar som en naturlig samlingsplats för samtal och middagar. Stora fönsterpartier sträcker sig längs väggarna och fyller rummen med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Genom de stora öppningsbara partiet når du ett trädäck som sträcker sig mot öster. Här kan du njuta av soliga morgnar och avkopplande kvällar utomhus. Villans tre sovrum ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. Med två badrum behöver du aldrig oroa dig för köer på morgonen. Det ena badrummet är utrustat med en avslappnande badkar, medan det andra erbjuder en bekväm dusch. Den separat tvättstugan gör det enkelt att hålla ordning och har allt du behöver för att göra tvättandet till en enkel och smidig process. Villan erbjuder moderna tekniska lösningar och är utrustad med Yale-dörrlås, vilket ger dig trygghet och säkerhet. Inbyggda högtalare ger dig möjlighet att skapa den perfekta atmosfären med din favoritmusik, medan de elektriska solskydden över det öppningsbara partiet ger dig fullständig kontroll över ljusinsläppet. Infällda spotlights i alla rum ger en stilfull belysning och skapar en atmosfär av elegans. Garaget, med plats för en bil och en förrådsdel erbjuder bekväm och säker förvaring för dina fordon och verktyg. Garaget är isolerat med klinker på golvet och porten styrs enkelt med fjärrkontroll. Den gjutna uppställningsplatsen erbjuder plats för ytterligare 2-3 bilar. Detta hem är inte bara stilrent och funktionellt, det är också beläget på ett fantastiskt läge. Med gångavstånd till stranden och havet kan du njuta av naturen och koppla av vid vattnet närhelst du vill. Här bor du också med närhet till 18-håls golfbana, fritidsbad, tennisbana, boulebanor och fina strövområden. Här finns också förskola och närbutik. På cykelavstånd nås Köpingebro med skola upp till 6:e klass, pizzeria, bibliotek och pågatågsstationen som enkelt tar dig till hela Öresundsregionen. Från Nybrostrand finns dessutom pendlingsmöjligheter med bussar till Ystad & Simrishamn och cykelväg hela vägen in till Ystad och Köpingebro.

Visar alla 8