Mäklare Jessica Aleryd

Jessica Aleryd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stamhemsvägen 15, Stora Köpinge, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Stamhemsvägen 15

Villa
Stora Köpinge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 995 000 kr
200 + 10 m²
8 rum
2 452 m² tomt

Fastigheten ligger på en naturskön plats med närhet till skog och natur, perfekt för den som söker lugn och ro. De fyra lägenheterna är alla välplanerade och har egna badrum. I dagsläget finns det kök i två av dem men förberett för kök i de andra. De nyare fönsterna och jordvärmen ger en god energieffektivitet och låga driftskostnader. Källarutrymmet erbjuder gott om plats för förvaring och tvättmöjligheter för hyresgästerna. Dessutom finns möjlighet att inreda vindsutrymmet till ytterligare två lägenheter, vilket kan vara en möjlighet till ökad intäkt för fastighetsägaren. Det finns visst renoveringsbehov i fastigheten, men med lite kärlek och omsorg kan den bli ett fantastiskt boende för de som bor där. Parkeringsmöjligheterna är gott omkring fastigheten, vilket gör det lätt för hyresgästerna att ha sina bilar parkerade. Fina grönområden runt om fastigheten, perfekt för de som gillar att spendera tid utomhus. Sammanfattningsvis är denna hyresfastighet en fantastisk möjlighet för den som söker en naturnära och bekväm bostadsmiljö. Med lite renovering och kreativitet kan den bli en blomstrande och populär fastighet att hyra ut, eller att ha det ena planet till privatboende och hyra de andra två. Välkommen på visning!

Villie 267, Rydsgård, Skurups kommun
  • Budgivning pågår

Villie 267

Villa
Rydsgård, Skurups kommun
Bjurfors Ystad
4 695 000 kr
146 m²
6 rum
2,2 ha tomt

Här har du chansen att förverkliga din dröm om att ha en egen hästgård med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Med fem stora boxplatser och en ponny box som kan göras om till spolspilta samt en foderkammare och en sadelkammare. Sadelkammaren är välutrustad med klinkergolv, här har du allt du behöver för att sköta om din häst på bästa sätt. Stallet har även en loge på närmare 100 kvadratmeter och i den södra stalldelen har det även gjorts ett extra rum för övernattande gäster. Paddocken har gummiblandning som underlag och det finns flera hagar som dina hästar kan gå i. Bostadshuset är ett charmigt sekelskiftes hus med vattenburen värme från en modern jordvärmepump från IVT som är nästan helt ny och har garanti fram till 2031. Huset är löpande renoverat och uppfräschat med bland annat ett nytt kök och badrum, samt dränering runt huset (2007) och hagarna (2020) för att säkerställa en trygg och hållbar boendemiljö. På entréplan hittar vi ett renoverat badrum, ett mysigt sovrum och en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där du även kommer ut till det mysiga uterummet mot stallgården. På övervåningen finns ytterligare tre rymliga sovrum med slipade brädgolv. Den lummiga trädgården bjuder in till härliga stunder utomhus, med flera uteplatser där du kan njuta av utsikten över de omgivande hagarna och åkrarna. Här kan du verkligen koppla av och njuta av lugnet och naturen omkring dig. Missa inte chansen att äga din egen hästgård i detta idylliska och trivsamma område i Villie. Kontakta oss för mer information och boka en visning redan idag!

Banvaktsgränd 2, Hedvigsdal, Ystads kommun

Banvaktsgränd 2

Villa
Hedvigsdal, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
202 + 38 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt sekelskifteshus i charmiga Hedvigsdal utanför Löderup! Här finns ett gediget i tegelhus med 2 till 3 sovrum och 2 badrum. Den stora tillbyggda ateljén med vackert ljusinsläpp från takfönstren är perfekt för konstutställningar eller för de som vill driva en verksamhet hemifrån. På entréplan hittar du ett sovrum, matrum, vardagsrum, badrum, kök, kontor och ateljé. På ovanvåningen finns ett till sovrum. Atmosfären i huset är harmonisk och bevarade originalattribut så som brädgolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer charmerar. Den härliga, insynsskyddade tomten är perfekt för avkoppling och har en underbar uteplats i söder med en mängd olika växter. Här kan du njuta av din egen lilla oas! Från Hedvigsdal har du nära till mycket! Närmsta skola och livsmedelsbutik finns i Löderup och i omnejd hittar du flertalet smultronställen så som Karl Fredrik på Eklaholm, Reunion Home, Olof Victors Café och Kåsebergas Hamn med dess utbud av rökerier, restauranger och caféer. Slående natur med fantastiska strövområden finner du i Hagestadborgs Naturreservat och Sandhammaren med mjuk och kritvit sandstrand. För dig som söker din alldeles egna oas och idyll på Österlen med potential för både bostad och verksamhet! Välkomna.

Mariagatan 7B, Centrala Ystad, Ystads kommun

Mariagatan 7B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
4 594 kr/mån
21 583 kr/m²

Denna fina tvårums lägenhet på Mariagatan är perfekt för den som söker ett bekvämt boende nära city. Ljus och luftig med en härlig balkong i söderläge, erbjuder denna lägenhet en oas av lugn mitt i stadspulsen. Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering år 2015 och badrummet är i toppskick med helkaklade ytor, golvvärme och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga hallen leder in till ett mysigt sovrum lugnt åt norr. Köket är fullutrustat med moderna bekvämligheter såsom induktionshäll, diskmaskin, ugn och kyl/frys. Med närheten till centrum och dess utbud av shopping, restauranger och nöjen, är detta en fantastisk möjlighet att bo bekvämt och nära allt som staden har att erbjuda. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Kommissarie Wallanders gata!

Kyrkogårdsgatan 25B, Centrala Ystad, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Centrala Ystad, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
4 232 kr/mån
18 091 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2:a med en ljus och genomgående planlösning. Du kommer direkt att bli imponerad av den fantastiska utsikten över staden och den vackra norra promenaden. Funkishuset är tidstypisk 1940-tal och stolt Q-märkt av Ystads Kommun. När du kliver in i lägenheten kommer du genast att uppskatta den orörda original parketten i vardagsrummet och hallen. Det ger verkligen en genuin och tidlös känsla till hemmet. Hela lägenheten känns rymlig och luftig tack vare den höga takhöjden och ljuset från de stora fönstren. Även om det är stora fönster som skänker lägenheten ljus, har man ingen insyn från grannhusen. Sovrummet, som vetter mot den grönskande innergården, kommer att ge dig en fridfull nattsömn och när sommaren närmar sig kommer du att omfamnas av doften av rosor som blomstrar vackert i grannens trädgård. Med sitt vackra trägolv ger sovrummet en varm och inbjudande känsla. Köket, från 2006, har moderniserats med nyare vitvaror, men för de som önskar återställa den charmfulla 40-tals retro stilen finns det möjlighet att återuppliva det gamla original köket. Det finns delar av köket kvar som bevarats på vinden, bland annat den fina kryddhyllan med glaslådor. Badrummet är också original med den vackra gråmelerade 40-tals klinkern på golvet. En tidlös design som fortfarande är lika vacker och trendig idag. Balkongen är perfekt belägen mot norra promenaden och erbjuder en imponerande utsikt över staden. Det är här du kan avnjuta ditt morgonkaffe medan du njuter av den magnifika utsikten. Detta är en bostad som verkligen har det där lilla extra att erbjuda. Med sitt ljusa och genomgående läge, fina utsikt över staden och norra promenaden, original detaljer som den vackra parketten och trägolvet kommer du att känna dig som hemma från första stund. Vänta inte med att upptäcka denna pärla, kontakta oss redan idag för att boka dig på visning!

  • Balkong
Holahögsvägen 199, Rynge, Ystads kommun
  • Imorgon kl 16:30
Holahögsvägen 199, Rynge, Ystads kommun, bild 2
Holahögsvägen 199, Rynge, Ystads kommun, bild 3

Holahögsvägen 199

Villa
Rynge, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
2 995 000 kr
140 + 14 m²
5 rum
1,5 ha tomt

På Holahögsvägen, mellan Ystad och Skurup i Ystad kommun, finns denna trevliga skånelänga. Badrummen är nyrenoverade och stod klara under 2023. Fastigheten har en yta på drygt 1 ha mark, som för närvarande är utarrenderad till och med mars 2024. Bostaden är i vinkel och ingången är via ett inglasat uterum på södersidan. På södersidan finns även ett äldre stall som numera används som förråd. I bostaden välkomnas man av en mysig hall med klinkergolv med vattenburen golvvärme och en spiraltrappa som leder upp till övervåningen. Här finns också en nedgång till en liten källare. Kök och allrum är i öppen planlösning och har klädda bjälkar i taket. Mellan kök och allrum finns en tegelklädd vägg med valv som avdelar rummen. Köket är rymligt och har ek-luckor som renoverades 2015. Det finns även en matplats i vinkel med fönster mot söder. Allrummet är ljust och har fönster mot öster och norr. Övervåningen totalrenoverades 2009 och har genomgående parkettgolv och träpanel i taket. Här finns ett allrum med kupa på södersidan och ett bra sovrum på vardera gaveln i öster och väster. Det finns också ett sovrum i vinkeldelen med gavelfönster mot söder och takfönster. Det finns plats för 3-4 bilar att parkera på tomten och en mysig trädgård med en uteplats på södersidan där man kan njuta av solen alla timmar. Den här fastigheten har genomgått flera betydande renoveringar och förbättringar. Badrummet/tvättstugan på bottenvåningen är går i sobra färger och totalrenoverades 2022 och uppfyller de senaste våtrumsstandarderna med intyg från fackmän. Likaså med badrummet på ovanvåningen som totalrenoverades 2023. Taket på förrådet har bytts ut och det är även dränerat längst huset. På ovanvåningen har alla fönster ersatts, vilket innebär att du kan förvänta dig förbättrad energieffektivitet och ljudisolering. För djurälskare har en hundgård byggts på en stabil och gedigen gjuten platta. Här finns installerad el men inte avlopp. Hundgården ger en säker och bekväm plats för dina husdjur att leka och röra sig fritt. En dröm för uppfödare! Välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 6