Mäklare Timothy Sjöberg

Timothy Sjöberg

Om mig

Timothys huvudfokus är att säkerställa att hans kunder blir nöjda och upplever en trygg bostadsaffär. Han är engagerad och lyhörd och ger sig aldrig förrän hans kunder är helt nöjda med resultatet. Med hans lokala expertis kommer Timothy att arbeta hårt för att maximera ditt slutpris och göra din bostadsaffär så smidig och framgångsrik som möjligt

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Balkåkravägen 25-0, Bjäresjö, Ystads kommun
  • Idag kl 17:00
Östra Balkåkravägen 25-0, Bjäresjö, Ystads kommun, bild 2
Östra Balkåkravägen 25-0, Bjäresjö, Ystads kommun, bild 3

Östra Balkåkravägen 25-0

Villa
Bjäresjö, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
3 895 000 kr
95 m²
4 rum
774 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda sexkantiga hus, perfekt lämpat som fritidsboende. Huset som inspirerats av brygghusens charm är en sällsynt pärla med ett vasstak som smälter samman med omgivningens skönhet. Beläget högt uppe med en förtrollande utsikt över hav och vidsträckta åkrar, bjuder detta hem in till en idyllisk tillvaro. Med en genomtänkt design och ljusa väggar välkomnas du in i en atmosfär av ljus och rymd. Betonggolven och de vackra takbjälkarna ger en elegant kontrast till det charmiga och unika sexkantiga formatet. Materialvalen är av högsta kvalitet, vilket framhäver husets gedigna karaktär. Det generösa trädäcket i söderläge blir en naturlig förlängning av ditt hem, där du kan njuta av solen och den magnifika utsikten. Med dubbeldörrar från både köket och vardagsrummet blir övergången till utomhuslivet smidig och inbjudande. Denna hemtrevliga tillflyktsort ligger strax norr om Ystad, med närhet till det bedårande Österlen. Med dess perfekta läge passar detta unika sexkantiga hus utmärkt som fritidsboende. Slutligen, om du söker en unik bostad som förenar stil, natur och bekvämlighet, är detta sexkantiga hus ett tillfälle du inte vill missa. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Badhytt C65, Sandskogen, Ystads kommun

Badhytt C65

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
Bjurfors Ystad
185 000 kr
5 m²
1 rum

Med närheten till havet, strandpromenaden, minigolf och Fritidsbaren, erbjuder denna badhytt en sommar full av möjligheter! Missa inte chansen att uppleva sommarens varma dagar i stil.

Visar alla 2