Täng Stommen 1

Grästorps kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
165 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
4,1 ha
Byggår
1946

Nu erbjuds denna avstyckade gård, ca 1 mil utanför Grästorp, till försäljning. Den totala arealen uppgår till ca 4 ha och utgörs till största delen av betesmark i anslutning till byggnaderna. Vi finner här ett trevligt och väl samlat gårdscentra med 3 bostäder, stor högbyggd ladugård, maskinhall och garage.

Boningshus 1 är uppfört 1946 och inrymmer 7 rum och kök. Uppvärmning via bergvärmepump. Bostaden har en genomgående bra standard och på entréplanet finner vi ett hemtrevligt lantkök, matsal/allrum med öppen spis, trivsamt vardagsrum, ett sovrum och renoverat badrum. Övre plan inrymmer allrum med utgång till balkong, 3 bra sovrum och WC. Källarplan med tvättstuga, pannrum och goda förrådsutrymmen.

Boningshus 2 är uppfört 1963 och är nyligen tillbyggt med ca 95 kvm. Total boarea idag mäter ca 190 kvm. Bostaden inrymmer 7 rum och kök. Uppvärmning via bergvärmepump. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och stort helkaklat badrum. På övre plan finns allrum, WC och 3 sovrum.

Bostadshus 3 är en äldre ekonomibyggnad som är ombyggt till bostad i två plan. Här finner vi 5 rum och kök. Uppvärmning via luftvärmepump. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning med rikligt ljusinsläpp från stora fönster och öppet upp i nock. Övre plan bjuder på 3 sovrum samt ytterligare två rum som kan nyttjas som mindre sovrum alternativt klädkammare.

Högbyggd ladugård med djurstall, lösdrift, lada och loge. Garagebyggnad med ett samlingsrum. Maskinhall/gårdsverkstad.

Här får du ett fint lantligt läge och når centralorten Grästorp med sitt rikliga utbud av föreningsliv, matbutiker, affärer, buss och tågstation inom 10 min med bil. Ytterligare når du Vara inom 20 min samt Trollhättan och Lidköping på vardera 30 min med bil.
I Centralskolan i Grästorp går barnen i skola från årskurs 1–9 och skolbussen hämtar barnen direkt på gården.
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Kontakta mäklaren

Therese Häggsjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
Mäklare Therese Häggsjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
0706-64 45 38

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.