Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hyringa Anders Olofsgården 11, Grästorp, Grästorps kommun

Hyringa Anders Olofsgården 11

Gård/Skog
Grästorp, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 975 000 kr
195 + 57 m²
7 rum
5 ha tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Hyringa Anders Olofsgården 11, beläget i de natursköna omgivningarna utanför Grästorp. Vi finner här en avstyckad gård om totalt ca 5,6 ha med ett mycket trevligt och tilltalande gårdscentrum. Gården erbjuder ett representativt boningshus i mycket gott skick om 7 rum och kök, ett mindre boningshus i ett plan om 4 rum och kök samt rejäla ekonomibyggnader. Mangårdsbyggnaden som ursprungligen är uppfört på senare delen av 1800-talet har under åren, med varsam hand, renoverats och bjuder på generösa sociala ytor och en genomgående bra standard. Entréplanet bjuder på en välkomnande ljus hall, hemtrevligt lantkök med matplats i öppen planlösning med allrum som i sin tur leder vidare ut till den väl tilltagna trälagda altanen, rymligt vardagsrum, ett sovrum samt groventré med WC i direkt anslutning. På övre plan finner vi allrum/möblerbar hall, 4 bra sovrum och ett stort badrum samt förvaringsutrymmen i klädkammare och sidovind. Uppvärmning via bergvärmepump. Det mindre boningshuset, lämpligt för generationsboende, uppfördes 1945 och boytan uppgår till 119 kvm. Här finner vi entréhall, kök, matrum och vardagsrum i fil, 2 sovrum, badrum, WC och groventré/tvättstuga. Ekonomibyggnaderna utgörs av ladugård under eternittak, magasin, snickarbod och mindre garage, samtliga byggnader i gott skick. Den totala arealen uppgår till ca 5,6 ha varav ca 3 ha åker/bete, 1 ha skog och 1 ha skogsimpediment. Detta är onekligen en fastighet med stor potential. Inte nog med möjligheten till generationsboende eller en extra hyresintäkt, här ges också goda möjligheter för djurhållning och odling eller kanske ypperlig möjlighet för egenföretagaren eller för den som har en utrymmeskrävande hobbyverksamhet. Fastigheten ligger i Hyringa, ca 8 km sydöst om Grästorp där vi finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer till flertalet städer. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll finns under "Dokument & länkar" på hemsidan. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Marierovägen 3, null, Vara kommun

Marierovägen 3

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
725 000 kr
61 + 81 m²
3 rum
1 130 m² tomt

Med trivsamt läge i Håkantorp finner vi denna 1-plansvilla med källare och vidbyggt garage på markplan. Bostaden inrymmer 3 rum och kök fördelade på 61 kvm. Vi finner här ett trivsamt kök med matplats och praktiskt hörnskafferi, rymligt vardagsrum, 2 bra sovrum med garderober och badrum med äldre standard. Källarvåning med gillestuga, ett inrett rum, tvättstuga, pannrum och gott om förvaringsutrymmen. Visst renoveringsbehov föreligger. Uppvärmning via bergvärme bidrar till låga driftkostnader. Härlig, blomstrande och uppodlad trädgårdstomt med många fruktträd såsom päron, conference och äpple av sorten cox orange m.fl , samt persikoträd, red heaven. Vi finner här även röda och gula krusbärsbuskar, svarta och röda vinbärsbuskar, rabarber, smultron samt hallon. Finns även mängder av olika tulpaner. Nuvarande ägare har haft stor odling av ekologiska grönsaker och värnat om naturens mångfald. I närhet till bostaden finns också en nybyggd lekplats. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll går att finna under "Dokument & länkar" på hemsidan. Stora Levene ligger inom 3 km och här finner vi mataffär, skola och goda kommunikationer. Till Vara som erbjuder ett brett serviceutbud är det en knapp mil.

Almgatan 2B, Centralt, Vara kommun

Almgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
630 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 338 kr/mån
9 545 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på tre rum och kök är den perfekta bostaden för dig som söker en ljus och fräsch oas nära allt du behöver. Belägen på tredje våning erbjuder lägenheten ett ljust vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum samt kök med matplats och en härlig balkong där du kan njuta av morgonsolen. Här får du en stabil förening med god ekonomi och väl omhändertagna fastigheter. Du bor bekvämt med närhet till allt samtidigt som du kan njuta av lugnet i detta trevliga område. Missa inte chansen att bo på Almgatan 2B – din nya drömbostad i Vara! Kontakta oss idag för visning och mer information.

  • Balkong
Vinkelgatan 6, null, Vara kommun

Vinkelgatan 6

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 300 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
920 m² tomt

Välkomna till Vinkelgatan 6 och denna enplansvilla i Stora Levene som erbjuder en perfekt kombination av närheten till samhället och naturskön omgivning. Belägen i ett lugnt och fridfullt område, har detta hem blivit omhändertaget med stor kärlek och omsorg och är redo att välkomna sina nya ägare. Här möts vi av stor rymlig hall med praktiska skjutdörrsgarderober, ljust kök och vardagsrum med utgång till uterum och altan. Två bra sovrum och badrum. Källarvåning med gillestuga och bodega samt hobbyrum, matkällare, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Härlig uppvuxen trädgårdstomt med uteplats, trädgårdsland, fruktträd, bärbuskar och fågelbad. Stora Levene är en trevlig ort som erbjuder närhet till både natur och bekvämligheter. Här finns skolor, dagis, butiker och bra kommunikationer. Den vackra Vänern ligger också inom bekvämt avstånd för de som älskar att vistas vid vattnet.

Storegårdsgatan 5, null, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Storegårdsgatan 5

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
550 000 kr
59 m²
3 rum
651 m² tomt

Trevlig, mindre villa med centralt läge i Vedum, en kort promenad från mataffär, skola och järnvägsstation. Villan inrymmer trivsamt, ljust kök, vardagsrum och matplats samt renoverat badrum. På ovanvåningen finns sovrum och förvaringsutrymmen. Trevlig hörntomt med uteplats, förråd och matkällare. Tågtrafiken Uddevalla-Herrljunga och Kinnekullebanan passerar genom Vedum och förbindelserna är täta. Man når lätt västra stambanan och dess förbindelser med Stockholm och Göteborg. I Vedum finner man också ett bra serviceutbud, förskola och skola. Avståndet till centralorten Vara är ca 12 km.

Badhusgatan 11, null, Vara kommun

Badhusgatan 11

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 695 000 kr
187 + 100 m²
6 rum
920 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna gedigna och representativa villa med ett av Varas bästa lägen intill badhusparken. Vi finner här bl a generösa umgängesytor, vardagsrum med braskamin, trivsamt och påkostad kök, 3 bra sovrum och källare med härligt relaxutrymme. Genomgående fräscha ytskikt och en bra materialstandard. Uppvärmning via bergvärmepump -23. Vidbyggt dubbelgarage. Välskött trädgårdstomt omgärdad av staket och häck. Härlig uteplats där man med fördel kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Ett stenkast från fastigheten finner vi service, skolor och kommunikationer. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel. Varmt välkommen att uppleva denna trevliga bostad på plats!

Vara Nedervara 1, null, Vara kommun

Vara Nedervara 1

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 500 000 kr
125 + 70 m²
6 rum
3,6 ha tomt

Strax utanför Vara finner vi denna vackert belägna hästgård med sitt lantliga och natursköna läge och med gräns i Afsån. Den totala arealen uppgår till ca 3,6 ha och utgörs till största delen av betesmark. Fastigheten bjuder på ett väl samlat gårdscentra och är bebyggd med boningshus och ekonomibyggnader. Boningshuset som är uppfört 1931 bjuder på generösa ytor och inrymmer 6 rum och kök fördelade på 125 kvm. Omfattande renoveringsbehov föreligger. Ekonomibyggnaderna utgörs av högbyggd ladugård, magasin och garage. I ladugården finns stall med 6 boxar samt sadelkammare. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel. Fastigheten kommer att styckas av i samband med försäljning och tomten kommer att uppgå till ca 3,6 ha efter avslutad lantmäteriförrättning. Efter avstyckning kommer fastigheten troligtvis få typkod 120. Tillträde sker efter att lantmäteriförrättning vunnit laga kraft.

Vara Nedervara, null, Vara kommun

Vara Nedervara

Gård/Skog
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 400 000 kr
12 ha tomt

Jordbruksmark i utkanten av Vara om ca 12 ha erbjuds nu till försäljning. Den totala arealen uppgår till ca 12,2 ha varav ca 8 ha åker och 4 ha bete, efter tänkt fastighetsreglering, se karta. Försäljningen avser del av en större fastighet och kommer att genomföras genom fastighetsreglering till en befintlig jordbruksfastighet. Köparen svarar för kostnad för fastighetsregleringen. Området är obebyggt. Visning på egen hand. Försäljningen sker genom anbud med en prisidé om 2 400 000 kr och med eventuell efterkommande budgivning. Anbuden skall vara mäklaren tillhanda senast den 30 september 2023. Anbudet skickas till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Stora Torget 4, 534 21 Vara, alternativt via mail till [email protected]. Tillträde av fastigheten del av Nedervara 1:3 sker efter att fastighetsregleringen vunnit laga kraft. I samband med fastighetsbildningen av del av Nedervara 1:3 får köpare och säljare acceptera att eventuella servitut kan komma att tillskapas i samband med fastighetsbildningsåtgärden. Köpare och säljare är också skyldiga att utan vederlag finna sig i sådana mindre jämkningar beträffande areal, gränser, särskilda rättigheter och dylikt som vid fastighetsbildningsförrättningen bedöms erforderliga, allt för att åstadkomma en ändamålsenlig fastighetsbildning. Detsamma gäller samfälligheter, GA och servitut i den mån det berör det försålda området. Området säljs genom förfarande med skriftliga bud/intresseanmälan. I anbudsblankett lämnas uppgifter om köpare och finansiering. Buden skall skickas till fastighetsmäklaren på bifogad budblankett eller mejl senast kl 17:00 den 30 september 2023. Anbudsblanketten finner du under "dokument". Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Detta innebär t.ex. att säljaren kan välja bort en budgivare eller välja en av budgivarna och slutföra affären utan budgivning. Om flera bud inkommer kan säljaren välja att hålla en öppen budgivning med spekulanterna. Köparen skall i anslutning till avslutad budgivning teckna köpekontrakt och kontant erlägga 10 % av köpeskillingen i handpenning, varför besiktning av objektet/fastigheten och kontroll av finansieringsmöjligheter m.m. bör vara klart innan bud lämnas. Resterande del av köpeskilling skall erläggas när fastighetsbildningen vunnit laga kraft.

Longgatan 22, Vara, Vara kommun

Longgatan 22

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 695 000 kr
123 + 65 m²
4 rum
1 002 m² tomt

Nu erbjuds denna mycket välskötta 1 1/2-plansvilla till försäljning. Här bor du i utkanten av Vara i ett lugnt område med vidsträckt utsikt och gångavstånd in till centrum. Entrévåning med välkomnande hall, helkaklat duschrum, stort trevligt kök i vinkel med vardagsrummet. Från vardagsrummet når du det härliga inglasade uterummet där man med fördel kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vidare på ovanvåningen finner vi allrum och 3 bra sovrum. Trivsamt källarplan med gillestuga, badrum med bubbelbadkar, sovrum samt stor praktisk tvättstuga. Uppvärmning via jordvärmepump. Välskött trädgårdstomt med stenläggningar och fruktträd. Dubbelgarage med elektriska portar. Vill du ha ett bekymmersfritt boende med gångavstånd till service, kommunikationer, skolor, vårdcentral och badhus har du kanske här hittat helt rätt? Välkommen att boka in dig på visning och kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Södra Kedum Korsmaden 16, null, Vara kommun

Södra Kedum Korsmaden 16

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
895 000 kr
131 + 20 m²
5 rum
4 069 m² tomt

Välkomna till Södra Kedum Korsmaden 16 och denna lantligt belägna 1 1/2-plansvilla på stor naturtomt med närhet till skola. Bostaden inrymmer 5 rum och kök fördelade på drygt 130 kvm. Entréplan med kök, rymligt vardagsrum, matsal och duschrum. Övre plan bjuder på allrum och 3 sovrum. Kommunalt vatten och avlopp. Stor härlig tomt och uteplats under tak i söderläge. På tomten finns också isolerad gäststuga samt enklare uthus med garage i sämre skick. Till skolan i Arentorp är det drygt 500 m och i Arentorp finner vi även 24 SJU Snabbköp samt populär badsjö. Vara ligger inom 7 km och här finner vi ett brett serviceuthus och goda kommunikationer.

Kyrkogatan 14, null, Vara kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 100 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
901 m² tomt

Välkomna till Kyrkogatan 14 och denna 30-tals villa belägen i lugnt och barnvänligt område i Vedum. Bostaden har under de senaste åren genomgått omfattande renovering och används idag som flerfamiljshus med 3 lägenheter. Vilket bidrar till uthyrningsmöjligheter alternativt en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Här finner vi entrévåning med kök, vardagsrum, duschrum och 1 sovrum. Vidare på ovanvåningen finner vi ytterligare ett kök, vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum. Källarplanet har egen ingång från baksida huset och här finns kök, vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum. Stenlagd uteplats med trevlig tomt, samt stort altandäck där man kan njuta av varma sommardagar. Tågtrafiken Uddevalla-Herrljunga och Kinnekullebanan passerar genom Vedum och förbindelserna är täta. Man når lätt västra stambanan och dess förbindelser med Stockholm och Göteborg. I Vedum finner man också ett bra serviceutbud, förskola och skola. Avståndet till centralorten Vara är ca 12 km.

Stenkilsvägen 28, null, Vara kommun

Stenkilsvägen 28

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 000 000 kr
206 + 35 m²
10 rum
2 149 m² tomt

Gedigen och charmfull villa uppförd på 1930-talet med brutet tak. Bostaden har under senare år använts som bostad för en familj men utgörs av två lägenheter om vardera 4 rum och kök, vilket bidrar till uthyrningsmöjligheter alternativt en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Bottenvåningen inrymmer entréhall, rymligt kök, vardagsrum och matsal i fil, renoverat badrum, gästtoalett, ett sovrum samt allrum. På övre plan finner vi kök, badrum, allrum med utgång till balkong samt 4 rum. Stor uppvuxen trädgårdstomt om drygt 2 000 kvm. Härliga uteplatser i form av altan under tak, stort altandäck och balkong, samtliga i soligt läge. Friliggande putsat garage med plats för två bilar. Stora Levene är en trivsam ort där man ömt vårdar den lokala mathandeln, har ett aktivt föreningsliv, en fin skola, förskola och badsjö. Tack vare tåget kan man dessutom med lätthet pendla till Lidköping, Alingsås, Göteborg, eller andra närliggande städer.

Salstad Rosenborg 24, Grästorp, Grästorps kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 2 okt kl 15:30

Salstad Rosenborg 24

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 300 000 kr
230 + 100 m²
10 rum
3 480 m² tomt

Fd Bengtssons Speceri- och Diversehandel i Salstad erbjuds nu till försäljning. Villan uppfördes 1921 och utgjorde från början ortens lanthandel som sen på 1970-talet byggdes om till bostadshus. Bostaden är uppförd i 2 plan med inredd vind. Totalt finner vi här 10 rum och kök. På entréplanet, där den tidigare affärslokalen funnits, finns två entréhallar, stort kök med matplats/allrum, två sovrum, pannrum, WC samt tvättstuga och duschrum. Övre plan inrymmer möblerbar hall, badrum och 5 rum, varav 3 sovrum. Vindsvåning med två inredda sovrum samt vindsutrymme. Samtliga eldstäder kräver provtryckning av sotare. Sedan energideklarationen utfördes är energikällan utbytt vilket enligt besiktningsman borde göra att energiklassen förbättrats. Här finns möjligheter för den stora familjen, för egenföretagaren eller kanske för den som vill bygga om till flerfamiljsbostad. Här erbjuds också goda förrådsutrymmen i uthus som tidigare utgjort lagerutrymme. Trädgårdstomt med odlingsmöjligheter. Alldeles bakom huset ligger också en lekplats. Här bor du i lugn och lantlig miljö ca 1 mil utanför Grästorp där man finner ett brett serviceutbud, goda kommunikationer och skolor. Till Trollhättan är det endast 20 minuters bilväg. Välkommen på visning!

  • Plus
Boxgatan 5, Lassagården Vara, Vara kommun

Boxgatan 5

Villa
Lassagården Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 920 000 kr
107 m²
3 rum
759 m² tomt

I vårt småhus Greta har vi tagit hänsyn till behoven hos den lite mindre familjen och skapat en trivsam och funktionell miljö. Med två sovrum, ett rymligt badrum, tvättstuga och ett integrerat kök/vardagsrum på nästan 55 m² erbjuder Greta allt som behövs för vardagen. Det är ett hem där du kan laga middagar utan att lämna gästerna ensamma i vardagsrummet, och det finns gott om plats för stora soffor och matgrupp. Färdigt för inflytt våren 2024. Allt ingår i priset, finns inga oväntade kostnader förutom de extra tillval som du önskar. Huset kommer grundmålat och tomten grovplanerad, bygglov och startbesked finns. Greta är baserat på en av våra mest populära husmodeller genom tiderna. Vi har strävat efter att maximera utrymmet i varje rum, vilket ger en öppnare och luftigare känsla i de 107 m² som huset erbjuder. Med smart planering, rymliga rum och möjligheten att anpassa exteriören kan du skapa ditt drömhem i Greta. Kopplat enkelgarage V.10 ingår i priset. För mer information, kontakta oss eller Johannes på Älvsbyhus, [email protected], 0723 02 68 26.

  • Nyproduktion
Boxgatan 7, Lassagården Vara, Vara kommun

Boxgatan 7

Villa
Lassagården Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 990 000 kr
107 m²
4 rum
832 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem, ett nybyggt hus från Älvsbyhus - husmodell EVA Rätvänd. Detta välplanerade hem erbjuder en kombination av modern design, funktionalitet och bekvämlighet. Färdigt för inflytt våren 2024. Allt ingår i priset, finns inga oväntade kostnader förutom de extra tillval som du önskar. Huset kommer grundmålat och tomten grovplanerad, bygglov och startbesked finns. Här möts du av en ljus och inbjudande atmosfär direkt när du kliver in genom dörren. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Modernt kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, här finns gott om plats för att laga mat och umgås med familj och vänner. Köket angränsar till en elegant matplats där du kan njuta av härliga måltider och skapa minnen. Tre rymliga sovrum med smart förvaring, ett större badrum och en mindre toalett är placerade intill två av sovrummen. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med groventré. Här kan ni hantera allt från blöta overaller till sandiga skor och snöiga stövlar utan att oroa er för att smutsen följer med in. Fristående dubbelgarage F.20 ingår i priset. För mer information, kontakta oss eller Johannes på Älvsbyhus, [email protected], 0723 02 68 26.

  • Nyproduktion
Salstad Tomten 62, null, Grästorps kommun

Salstad Tomten 62

Villa
Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 000 000 kr
170 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Trevlig 1½-plansvilla om 5 rum och kök i Salstad. Villan som är uppförd på 1930-talet, inrymmer 5 rum och kök och har under senare år till stor del renoverats med bl a nya ytskikt och nya fönster. Entréplan med trivsamt kök, vardagsrum, ett sovrum och duschrum. Övre plan bjuder på 3 sovrum och badrum. Viss renovering återstår. Uppvärmning via luftvärmepump. Uthus med garage, förråd och pannrum. Här bor du i lugn och lantlig miljö och i Grästorp finns ett brett serviceutbud, goda kommunikationer och skolor. Till Trollhättan är det endast 20 minuters bilfärd. Varmt välkomna på visning!

Öttum Vallen 8, null, Vara kommun

Öttum Vallen 8

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 500 000 kr
117 + 45 m²
5 rum
3 987 m² tomt

I Öttum, mellan Vara och Skara finner vi denna trevliga fastighet med rymligt boningshus och stor verkstadslokal som nu erbjuds till försäljning. Kanske en lämplig fastighet för egenföretagaren eller för den med utrymmeskrävande hobbyverksamhet? Boningshuset inrymmer 5 rum och kök. Bottenvåning med trivsamt kök, rymligt vardagsrum med utgång till altan under tak, två sovrum och duschrum. På övre plan finner vi två sovrum och WC. Källare med gillestuga, pannrum, bastu, tvättstuga och en mindre separat lägenhet med uthyrningsmöjligheter. Uppvärmning via bergvärme. Verkstadsbyggnad/bussgarage med generösa ytor. Carport. Stor grusad gårdsplan med goda parkeringsytor. Till Skara är det ca 1,5 mil och till Vara knappt 2 mil.

Bitterna Stjärnegärdet 1, null, Vara kommun

Bitterna Stjärnegärdet 1

Gård/Skog
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
3 395 000 kr
185 m²
9 rum
6 ha tomt

Nu erbjuds denna vackert belägna hästgård i natursköna Bitterna till försäljning. Den totala arealen uppgår till ca 7 ha och utgörs till största delen av betesmark i anslutning till det väl samlade gårdscentrat. Mangårdsbyggnad med generösa utrymmen om 9 rum och kök fördelade på 185 kvm. Uppvärmning via jordvärmepump. Högbyggd ladugård under tegeltak med murat stall inrett för hästar, lada och ränne. Här finner vi 6 boxar, lösdrift och sadelkammare. Lillstuga/flygelbyggnad med två inredda rum, tvättstuga, pannrum och garage. Övriga ekonomibyggnader utgörs av uthus med verkstad och förrådsmöjligheter, maskinhall och lada. Dessutom finns äldre undantagsstuga. I området finns gott om ridvägar i fantastisk natur. Fastigheten är belägen mellan Herrljunga och Vedum och det är ca 6 km till vardera ort. I Herrljunga finner vi ett brett serviceutbud och mycket goda kommunikationer via tåg till flertalet städer.

Kedumsvägen 24, Vara, Vara kommun
  • Tor 5 okt kl 16:30
Kedumsvägen 24, Vara, Vara kommun, bild 2
Kedumsvägen 24, Vara, Vara kommun, bild 3

Kedumsvägen 24

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
695 000 kr
105 + 48 m²
4 rum
491 m² tomt

På Kedumsvägen 24 finner ni denna villa belägen på hörntomt som nu erbjuds till försäljning! Trevlig renoverad villa som inrymmer 4 rum och kök samt källare. På bottenvåningen finner ni kök med matplats, allrum vilket tidigare varit affär, stort vardagsrum med braskamin, ett sovrum och duschrum. Vindsvåning där ett sovrum är inrett. Källare med goda förrådsutrymmen. Insynsskyddad trädgård med fruktträd och bärbuskar samt stenlagd uteplats. Här finns goda möjligheter för odling. Arentorp är ett litet idylliskt samhälle ca 5 km utanför Vara, där Varaslätten möter skogen. Här finns förskola och skola f-6. I Arentorp finner vi också ett rikt föreningsliv och fin idrottsplats. Badsjön, som intresseföreningen har iordningställt, är den självklara samlingsplatsen soliga sommardagar. Här finns även en dygnet runt-öppen mataffär med gångavstånd från bostaden. Gång/cykelväg in till Vara där du har bra pendlingsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Lidköping. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

  • Premium
Trädgårdsgatan 14, null, Vara kommun

Trädgårdsgatan 14

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
3 995 000 kr
239 + 118 m²
9 rum
893 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna representativa och ytterst välskötta villa i centrala Vara. Villan från 1938 härrör från funktionalismens senare epok och ligger på en 900 kvadratmeter stor och välskött trädgårdstomt, med insynsskyddad trädgårdssida i sydostligt läge. Bostaden inrymmer 9 rum och kök och präglas av de många tidstypiska detaljerna som finns bevarade, den putsade fasaden, ett härligt ljusinsläpp och generösa sociala ytor. Planlösningen är alldeles ypperlig med ett entréplan som bjuder på en stilfull köksmiljö, vackert burspråk och väl tilltagna umgängesytor med access till den välplanerade trädgården. På det övre våningsplanet finner vi ett allrum med utgång till balkongen som vetter ut mot trädgården, 4 rejäla sovrum varav ett med utgång till balkong i söderläge som sträcker sig längs med hela husets gavel samt ett badrum. På fastigheten finns också ett friliggande garage. I direkt närhet finner vi skolor, ett brett affärsutbud och kommunikationer. Missa inte den fantastiska möjligheten att bli ägare av en klassisk funkisvilla med ett av Varas mest attraktiva lägen.

Badgatan 8, null, Grästorps kommun

Badgatan 8

Villa
Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 795 000 kr
91 + 91 m²
4 rum
798 m² tomt

Välkommen till Badgatan 8 och denna centralt belägna 1-plansvilla med källare om totalt 182 kvm (91 kvm boarea och 91 kvm biarea). Bostaden har under senare år renoverats med bl a nytt tak, kök, badrum, nya vitvaror och nymålade ytskikt. Entréplanet bjuder på välkomnande hall, kök med matplats, stort vardagsrum med utgång till altan under tak i soligt söderläge, 3 bra sovrum samt badrum. Källarplanet inrymmer pannrum, tvättstuga, stort hobbyrum med öppen spis, matkällare och förrådsutrymmen. Vattenburen uppvärmning via luft-vattenvärmepump. Vidbyggt garage. Villan är belägen på en trevlig, barnvänlig, inhägnad tomt. Här bor man med promenadavstånd till skola, vårdcentral, mataffär och kommunikationer. Grästorp är en aktiv kommun med mycket att erbjuda och ett rikt föreningsliv. Det finns också goda kollektiva kommunikationer mellan grannkommunerna och även pendlingsmöjligheter med tåg mot Uddevalla via Vänersborg eller Borås/Göteborg via Vara. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Håkan Rödes väg 1 och 3, null, Vara kommun

Håkan Rödes väg 1 och 3

Tomt
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
200 000 kr
1 298 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva byggklartomt utefter Håkan Rödes väg i Stora Levene som har ett strategiskt bra pendlingsläge till Lidköping, Skara och Trollhättan. Det är två tomter som erbjuds till försäljning och de uppgår till 1 298 kvm respektive 1 294 kvm. Pris per tomt är 200 000 kr. Tomterna har ett mycket bra läge med direkt närhet till skola och badsjö, dessutom är det endast en kort promenad till mataffär och järnvägsstation. Här har du chansen att bygga drömhuset efter dina egna önskemål! Tomterna säljs av Vara kommun och förmedlas oberoende av husleverantör för privat byggnation. I Stora Levene bor man i ett trivsamt samhälle i vackert landsbygdsområde och gammal kulturbygd. Till Vara med ett brett serviceutbud är det ca 8 km. Anslutningsavgift tillkommer, VA ca 125 000 kr, elanslutning + fiber ca 50 000 kr. Se kommunens hemsida för närmare uppgifter kring VA-taxa. För övriga upplysningar gällande bygglov hänvisas till Vara kommun. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information!

BRF Heljeved, Vara, Vara kommun

BRF Heljeved

Lägenhet
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
645 000 kr
60 m²
vån 1
1 950 kr/mån
10 750 kr/m²

Nu erbjuds industrifack i bostadsrättsform där du som företagare eller privatperson ges möjlighet att investera i ett eller flera fack. Syftet är att etablera kostnadseffektiva lokaler till småföretagare och privatpersoner som har behov utav lagerlokaler och vill äga sin fastighet. Byggnadens bottenyta planeras till 1200 kvm där varje lokal är på 60-240 kvm utifrån önskemål. Lokalerna kommer att ha entresol som extra tillval. Takhöjden blir ca 7,5 m. Längs med långsidan kommer placeras vikportar på 4 x 4,5 meter med 1 rad glas för gott ljusinsläpp samt gångdörr vid sidan. För uppvärmning av lokalen finns möjlighet till installerad luftvärmepump som extra tillval. Tomten har ett attraktivt läge med både gång- och cykelväg från centrala Vara samt bra anslutning till E20. Tomten är på 6300 kvm och medger därmed goda möjligheter för transporter runt fastigheten och in till respektive lokal. Fastigheten kommer att asfalteras och ge goda möjligheter till parkering. Staket kommer att sättas upp kring fastigheten där endast behöriga kommer att ha tillträde. Lagerlokalerna är anpassade för många användningsområden och behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler med eller utan innerväggar emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Byggnaden byggs med isolerade sandwishpaneler och en betongsockel på 90 cm vilket innebär att byggnaden får en tålighet mot påkörningar och därmed kommer behålla sitt fina skicka under många år. Isolering i både ytterväggar och tak ger en välisolerad lokal som kan värmas upp för den som önskar. Till varje lokal kommer separat elmätare att monteras och föreningen kommer att upphandla avtal för vatten, el och fiber. Extra tillval Entresolplan, inkl trappa och räcke ca 75 000 kr Uppvärmning av luftvärmepump, inkl installation ca 25 000 kr Prisidé: 60 kvm 645 000 kr 120 kvm 1 195 000 kr Välkommen med din intresseanmälan för löpande info.

Visar alla 23