Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Gryttborn

Frida Gryttborn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Djurgårdsvägen 15E, Skara, Skara kommun

Djurgårdsvägen 15E

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
110 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/3
2 101 kr/mån
3 548 kr/m²

Praktisk och kvadratsmart etta i det populära området Bågen i Skara. Härligt ljusinsläpp från det stora fönstret i vardagsrummet. Trevligt område med en grönskande innergård. I hallen finns fasta garderober med bra plats för förvaring. Från hallen kommer man in till badrummet, här finns vägghängd wc, handfat med överskåp, dusch och handdukstork. Vardagsrum med stort fönster och en fransk balkong i sydostläge. Sovalkov i anslutning till vardagsrum. Parkettgolv i holländsk rutmönster. Köksvrå i originalutförande. Lägenheten lämpar sig väl som studentlägenhet och den låga månadsavgiften på 2 101 kr ger möjligheter för ett mycket bra och prisvärt boende med centralt läge. Ekonomiskt stark förening. Bostadsrätten behöver omfattande renovering. Gångavstånd till centrum, förskola och grundskola 0-6 ligger bara ett stenkast bort. Bussen stannar alldeles utanför och resecentrum ligger ca 5 minuter bort med bra pendlingsmöjligheter till närliggande städer så som Skövde, Falköping, Vara och Lidköping. Nära till både motionsspår och sport- och fritidsområde. Välkommen på visning!

Muraregatan 1, Skara, Skara kommun

Muraregatan 1

Villa
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
2 950 000 kr
182 m²
6 rum
982 m² tomt

Välkommen till denna välskötta villa belägen i ett eftertraktat område i Skara. Med en noggrann renovering och omsorgsfullt underhåll har denna charmiga bostad mycket att erbjuda för den som söker ett bekvämt och trivsamt hem. Entrévåningen erbjuder en luftig och ljus öppen planlösning med integrerat vardagsrum och kök, perfekt för umgänge och social samvaro. Praktiskt inglasat uterum, nås smidigt via matplatsen, ger möjlighet till avkoppling och njutning av utomhuslivet året runt, med skydd mot väder och vind. Med sammanlagt fem sovrum, varav tre på ovanvåningen, finns gott om plats för hela familjen eller för gäster att bo bekvämt. På entrévåningen finns renoverat badrum och ovanvåning badrum med bra standard. En vidbyggd carport och isolerat garage erbjuder bekväm parkering och förvaring av fordon och verktyg. På tomten finns även förråd och lekstuga. Ett behagligt hem, lämplig för barnfamiljen, med genomgående fräscha ytskikt - ett hem bara att flytta in i. I Skara finns vackra miljöer och stenlagda gator. Mitt i centrum ligger domkyrkan och ett brett utbud av mataffärer, restauranger, mysiga butiker, goda kommunikationer och all tänkbar service. Flera gånger i timman går buss till Skövde och Lidköping. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Köpmansgatan 2, Vara, Vara kommun

Köpmansgatan 2

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
650 000 kr
68 + 20 m²
3 rum
800 m² tomt

Trevlig och lantligt belägen villa som inrymmer trivsamt, ljust kök, vardagsrum med kamin (ej i bruk), sovrum samt badrum. På ovanvåningen finns sovrum, toalett och förvaringsutrymmen. Uterum med ingång från trädgården. Uppvuxen trädgårdstomt med lantligt läge angränsande till åker. Garage och förråd. Med promenad- och cykelavstånd når du Tråvads badplats som sommartid erbjuder ett avsvalkande bad i Lidan. I området har du dygnet runt-öppen butik och två restauranger när inspirationen för matlagning tryter. För barnfamiljer finns Tråvads nya skola som stod färdig 2021 och inrymmer förskoleklass till årskurs tre och var ett välkomnat tillskott till samhället. Närheten till E20 gör det lätt att pendla till Göteborg, Skara och Stockholm samt att riksväg 47 tar dig snabbt till Falköping, Jönköping och Trollhättan med bil.

Synnerby Vallen 2, Synnerby, Skara kommun

Synnerby Vallen 2

Villa
Synnerby, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
795 000 kr
174 + 177 m²
7 rum
3 450 m² tomt

Välkommen till den gamla lanthandel i Synnerby, strax utanför Skara som nu erbjuds till försäljning. Här finns potential för den stora familjen eller en kreativ individ som vill ha gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby. Den gamla lanthandeln har imponerande 174 kvm boarea och 179 kvm biarea, fördelade på sju rum och kök. Upplev friheten och möjligheterna som den stora tomten om 3 450 kvm ger – här kan du utforska din egen grönskande oas med träd, växter och trädgårdsland. Perfekt för de gröna fingrarna eller för att bara njuta av naturens lugn och skönhet. Denna charmiga fastighet har stor potential att bli ditt drömhem. Med sina generösa ytor och natursköna omgivningar och vidder är det här platsen där du kan skapa livslånga minnen och trivas i. Synnerby ligger lantligt beläget med härliga vidder över slätterna. Till de närmsta mindre samhälle, Ardala och Vinninga, tar det 5 min respektive 10 min med bil och i båda samhällena finns dygnet-runt-öppna dagligvarubutiker. In till Skara med alla faciliteter är det 15 min och Lidköping 20 min med bil. Missade inte tillfället förvärva denna privata oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck möjligheterna som väntar på Gamla Lanthandeln i Synnerby!

Grönbergs väg 7, Öttum, Vara kommun

Grönbergs väg 7

Villa
Öttum, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
795 000 kr
102 + 60 m²
4 rum
917 m² tomt

Välkommen till Grönbergs Väg 7 och denna 1½-plansvilla som är belägen i Öttum! Bostaden uppgår till 102 kvm och inrymmer 4 rum och kök. Entrévåning med kök, vardagsrum, sovrum samt badrum. Vidare på ovanvåningen finner vi ytterligare 2 sovrum. Källarvåning med tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter. Lättskött trädgårdstomt som uppgår till 917 kvm. Cykelavstånd till Kvänum, ca 3 km, där finner man skola, mataffär och hotell Lumber & Karle. Till Vara är det ca 1,5 mil och till Skara ca 2,2 mil, båda orterna bjuder på ett brett serviceutbud och goda kommunikationer till flertalet städer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Bäckgatan 6, Vara, Vara kommun
  • Budgivning pågår

Bäckgatan 6

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
995 000 kr
74 + 70 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Utefter Bäckgatan i Kvänum finner vi denna trivsamma och behändiga enplansvilla med källare som nu erbjuds till försäljning. Entréplan med mindre kök med matplats, ljust och inbjudande vardagsrum, badrum samt två sovrum varav det ena leder ut till härligt inglasat uterum i soligt söderläge. Källarvåning med goda förrådsmöjligheter, ett inrett sovrum, tvättstuga och pannrum. Huset förseddes med nytt tak 2021. Uppvärmning via luftvärmepump. Välskött och blomstrande trädgårdstomt om 1 000 kvm med en härlig baksida med fritt läge. På tomten finner vi också redskapsbod. Här bor man i lugna kvarter med återvändsgata utan genomfartstrafik. Dessutom är det kort promenadavstånd till mataffär, skola och förskola. Kvänum är beläget på Varaslätten mellan Vara och Skara, närheten till E20 bidrar till goda pendlingsmöjligheter till flertalet städer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Visar alla 6