Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Gryttborn

Frida Gryttborn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tengene Frugården 22, Tengene, Grästorps kommun

Tengene Frugården 22

Villa
Tengene, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 250 000 kr
145 + 35 m²
5 rum
6 287 m² tomt

Välkommen till denna lantligt belägna fastighet som erbjuder en möjlighet att bo ostört, omgiven av naturen. Här finner du ett rymligt bostadshus om 145 kvm vilket gör det till en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Entrévåning med kök, rymligt vardagsrum, 2 sovrum och badrum. Ovanvåning med möblerbar hall, 2 bra sovrum och toalett. Källarvåning med mysig gillestuga, tvättstuga, dusch och möjlighet för fler sovrum. Ett vidbyggt garage som erbjuder både skydd och extra förvaring. En generös tomt på 6287 kvm som ger dig möjlighet att njuta av trädgårdsarbete, lek och rekreation i en privat och fridfull miljö. Denna fastighet är perfekt för dig som drömmer om ett lantligt boende med alla bekvämligheter inom räckhåll. Till Grästorp är det ca 5 km och till Trollhättan ca 30 km. Fastigheten är förbesiktigad och protokollet finns under "Dokument och länkar" på vår hemsida lansfast.se/vara. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Trökörna Lebacka 1, Trökörna, Grästorps kommun

Trökörna Lebacka 1

Gård/Skog
Trökörna, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
5 995 000 kr
151 m²
5 rum
41 ha tomt

Välkomna till Trökörna Lebacka 1! Nu utbjuds denna skogsbruksfastighet till försäljning. Den totala arealen uppgår till ca 38 ha varav 20 ha skog, 15 ha åker och 5 ha övrig mark. Enligt nyupprättad skogsbruksplan innehar fastigheten ett totalt virkesförråd om 3 502 m3sk. Mangårdsbyggnad om 5 rum och kök som totalrenoverades 2001. Entrévåning med lantligt kök, matsal, vardagsrum, sovrum och badrum. Ovanvåning med allrum, 2 bra sovrum och badrum. För den hästintresserade finns stallbyggnad med 3 st hästboxar, 3 st spiltor, sadelkammare och loge. På tomten finns en mysig gäststuga, idealisk för besökare eller för att njuta av lugna stunder i naturen. Dessutom finns ett praktiskt hundhus, så även dina fyrbenta vänner kan ha det bekvämt, samt vagnslider. Området erbjuder vackra ridvägar som slingrar sig genom skogrika marker, vilket skapar en perfekt miljö för långa, avkopplande ridturer. Med direkt närhet till skogsområden som är rika på både svamp och bär, erbjuder detta boende en unik möjlighet för dig som älskar att plocka och njuta av naturens skatter. Fastigheten är belägen 14 km från Grästorp och 30 km från Trollhättan. Se fullständig skogsbruksplan under "dokument och länkar" på vår hemsida lansfast.se/vara. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Nya vägen 3, Kvänum, Vara kommun

Nya vägen 3

Villa
Kvänum, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 250 000 kr
150 + 85 m²
4 rum
1 320 m² tomt

Välkommen till Nya vägen 3 i Kvänum! Här erbjuds en bostad som för närvarande inrymmer två ljusa och rymliga 2-rumslägenheter om cirka 70 kvm vardera. Villan ger dig friheten att välja mellan att hyra ut de två lägenheterna och skapa en extra inkomstkälla eller att omvandla bostaden till ett generöst enfamiljshus, perfekt för den större familjen. Lägenhet 1: Ljus 2:a om ca 70 kvm. Hyresintäkt: 6 950 kr/månad. Lägenhet 2: Rymlig 2:a om ca 70 kvm. Hyresintäkt: 6 550 kr/månad. På fastigheten finns även garage och verkstad. Verkstaden har tidigare hyrts ut och hyresintäkten har varit 3 000 kr/månad. Belägen i ett lugnt och trivsamt område, med närhet till både natur och bekvämligheter, är detta ett hem som passar alla livsstilar. Trädgården är stor och lummig, vilket ger möjlighet till både avkoppling och trädgårdsarbete. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i Kvänum! Fastigheten är besiktigad och protokoll finns under "Dokument och länkar" på vår hemsida lansfast.se/vara. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Jungavägen 34, Jung, Vara kommun

Jungavägen 34

Villa
Jung, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
695 000 kr
109 + 13 m²
5 rum
3 890 m² tomt

Välkommen till Jungavägen 34! Charmig villa med bra läge i Jung. Bostaden inrymmer 5 rum och kök och fördelas på ca 109 kvm. På entrévåningen finns vardagsrum, kök med kamin, 2 bra sovrum och kaklat badrum. Ovanvåning med möblerbart allrum, 2 bra sovrum och kattvind. Stor lummig tomt som uppgår till 3890 kvm, där det finns möjligheter för egen köksträdgård. På fastigheten finns även uthus/garage/carport med nytt tak med plats för 2 st bilar samt vedförråd. I byn finns Broholmskolan där man har förskolan Syrenen för barn mellan 1-5 år, förskoleklass, grundskola åk 1-5 och fritidshemmet Lyckan. Skola och mataffär finner vi i Kvänum som ligger ca 5 km sydost om Jung. Jung har ett strategiskt läge mellan Vara, Lidköping och Skara. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Plus
Valhallagatan 14, Skara, Skara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Valhallagatan 14

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
130 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 857 kr/mån
1 857 kr/m²

Här finner ni en välplanerad bostadsrätt om 3 rum och kök. Lägenheten inrymmer entréhall, trivsamt kök med matplats, ljust och inbjudande vardagsrum med utgång till balkong i östligt läge, två sovrum samt badrum. Fiberanslutning finns. Närhet till förskola, mataffär, busshållplats och gym. I området finns lekplats, fina gångvägar, grönområden och trevlig vandringsled runt Hindsbosjön. Bra kommunikationer för er som jobbar eller studerar i Skövde eller Lidköping! Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Ryda Rydaholm 4, Helås, Vara kommun

Ryda Rydaholm 4

Villa
Helås, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 325 000 kr
170 + 90 m²
8 rum
1 350 m² tomt

Välkomna till Rydaholm 4! Gediget bostadshus som är uppfört 1975 i 1½ plan och källare. Bostaden inrymmer 8 rum och kök vilket ger plats för den stora familjen. På entrévåningen möts vi av rymlig, möblerbar hall, äldre lantligt Kvänum kök med utgång till altan. Stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp som ligger i fil med matrummet. På denna våning finner vi även två bra sovrum samt WC. Vidare på ovanvåningen finns stort allrum, tre bra sovrum varav det ena med utgång till balkong. I anslutning till detta rum finna även praktisk klädkammare. Här finner vi även badrum. Källarvåning med tvättstuga, bastu och gott om förvaringsutrymmen. Fastigheten är under avstyckning och tillträde sker efter att lantmäteriförrättning vunnit laga kraft.

Valhallagatan 56, Skara, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Valhallagatan 56

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
195 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 263 kr/mån
2 422 kr/m²

Välskött och behändig lägenhet med genomgående fräscha ytskikt i markplan. Lägenheten inrymmer 3 rum och kök fördelade på 80,5 kvm. Bostaden bjuder på ett ljust, trivsamt kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till härlig uteplats. Dessutom finner vi här 2 bra sovrum med garderober och renoverat badrum. Närhet till förskola, mataffär, busshållplats, mataffär och gym. I området finns lekplats, fina gångvägar, grönområden och trevlig vandringsled runt Hindsbosjön. Välkommen att boka dig på visning!

 • Uteplats
Valhallagatan 11D, Skara, Skara kommun
 • Fre 16 aug kl 14:30

Valhallagatan 11D

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
250 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
5 099 kr/mån
3 205 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna renoverade bostadsrättslägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten inrymmer välkomnande entréhall, nytt kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, 2 bra sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Bostadsområdet är välskött och har fina grönområden på sin innergård. På innergården finns det bra lekplats för barnen. Gott om parkeringsmöjligheter finns för både boende och besökare. Närhet till service, köpcentra med bl.a Dollarstore och Coop Supermarket, kommunikationer, skola och förskola. En lägenhet där det bara är att flytta in! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

 • Plus
 • Balkong
Valhallagatan 7B, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 7B

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
200 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 931 kr/mån
3 419 kr/m²

Varmt välkomna till Valhallagatan 7B. Här finner ni en välplanerad bostadsrätt om 2 rum och kök. Lägenheten inrymmer hall, kök, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum samt badrum. Närhet till bekvämligheter som butiker, skolor och grönområden. Med närheten till Skara centrum är du bara en kort promenad bort från dess utbud med restauranger, bio och busstation mm. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

 • Balkong
Valhallagatan 50, Skara, Skara kommun
 • Fre 16 aug kl 13:00

Valhallagatan 50

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
165 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
5 211 kr/mån
2 538 kr/m²

Bostadsrätt på andra våning om 2 rum och kök. Lägenheten inrymmer nyrenoverat kök, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, ett sovrum och renoverat badrum. Närhet till förskola, mataffär, busshållplats, mataffär och gym. I området finns grönområden, lekplats, fina gångvägar och trevlig vandringsled runt Hindsbosjön. Välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Synnerby Vallen 2, Synnerby, Skara kommun

Synnerby Vallen 2

Villa
Synnerby, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
795 000 kr
174 + 177 m²
7 rum
3 450 m² tomt

Välkommen till den gamla lanthandel i Synnerby, strax utanför Skara som nu erbjuds till försäljning. Här finns potential för den stora familjen eller en kreativ individ som vill ha gott om utrymme för sin verksamhet eller hobby. Den gamla lanthandeln har imponerande 174 kvm boarea och 179 kvm biarea, fördelade på sju rum och kök. Upplev friheten och möjligheterna som den stora tomten om 3 450 kvm ger – här kan du utforska din egen grönskande oas med träd, växter och trädgårdsland. Perfekt för de gröna fingrarna eller för att bara njuta av naturens lugn och skönhet. Denna charmiga fastighet har stor potential att bli ditt drömhem. Med sina generösa ytor och natursköna omgivningar och vidder är det här platsen där du kan skapa livslånga minnen och trivas i. Synnerby ligger lantligt beläget med härliga vidder över slätterna. Till de närmsta mindre samhälle, Ardala och Vinninga, tar det 5 min respektive 10 min med bil och i båda samhällena finns dygnet-runt-öppna dagligvarubutiker. In till Skara med alla faciliteter är det 15 min och Lidköping 20 min med bil. Missade inte tillfället förvärva denna privata oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck möjligheterna som väntar på Gamla Lanthandeln i Synnerby!

Södergatan 14, Grästorp, Grästorps kommun
 • Budgivning pågår

Södergatan 14

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 750 000 kr
130 + 109 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välskött och gedigen 1960-talsvilla belägen i centrala Grästorp med direkt närhet till service, mataffär, skolor och kommunikationer. Bostaden präglas av generösa sällskapsytor och inrymmer 6 rum och kök fördelade på 130 kvm, dessutom finns hel källare under huset med goda förrådsmöjligheter. Entréplanet bjuder på ett rymligt kök med allrum/matrum i direkt anslutning, härifrån tar man sig vidare ut till det inglasade uterummet som i sin tur leder vidare till altan och trädgård. Stort vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp, här finns goda möjligheter att inreda ytterligare ett sovrum. På övre plan möts man av ett allrum som i sin tur leder vidare till två bra sovrum och renoverat badrum. Bra förvaringsutrymmen i sidovindar. Källarplanet inrymmer pannrum, tvättstuga, stort hobbyrum, matkällare och förrådsutrymmen. Uppvärmning via bergvärme. Vidbyggt garage som även nås inifrån källaren. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 12