Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Frida Gryttborn

Frida Gryttborn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Larv Björkehed 1, Larv, Vara kommun

Larv Björkehed 1

Villa
Larv, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 450 000 kr
85 + 83 m²
5 rum
2 668 m² tomt

I trivsamma Larv med direkt närhet till skola, idrottsanläggning och härlig natur ligger denna fasadstensvilla uppförd 1962. På entrévåningen möts du av ett ljust och fräscht kök, ett rymligt vardagsrum med öppen spis för mysiga kvällar, två bra sovrum samt ett helkaklat och smakfullt renoverat badrum. Ovanvåningen bjuder på ytterligare två välplanerade sovrum och en praktisk toalett. I källaren finns både en rymlig tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Huset omges av en stor och härlig altan, trädgården är perfekt för lek och avkoppling, och på gångavstånd finns skolor – idealiskt för familjen. Bostaden är nyligen försedd med nytt tak, en effektiv pelletspanna samt nyrenoverat kök och badrum. Larv ligger belägen ca 17 km från Vara, en gammal kulturbygd omringat av slätt, skog och slingrande åar. Lugn och trivsam ort som passar både yngre och äldre. 2020 byggdes ny förskola samt att skolan renoverades 2022, här finns årskurs 3-6 och i östra delen av Larv finns Hedensborg med ett flertal fotbollsplaner. Bostaden är förbesiktigad och besiktningsprotokollet ligger under "Dokument & länkar" på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

Sveagatan 2B, Vara, Vara kommun
  • Tis 29 okt kl 16:00

Sveagatan 2B

Lägenhet
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
740 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/3
4 032 kr/mån
9 867 kr/m²

Trevlig och välplanerad lägenhet med centralt läge vid Stora Torget i Vara. Lägenheten som mäter 75 kvm, 3 rum och kök, inrymmer välkomnande entréhall, trivsamt kök, ljust vardagsrum, två sovrum samt kaklat duschrum med tvättmaskin. En lägenhet där det bara är att flytta in! Fiberanslutning finns. Månadsavgift 4 032 kr/mån inklusive värme och VA. Välskött och stabil förening med låg belåning. I direkt närhet finns mataffärer, service och skolor. Dessutom finns inom promenadavstånd järnvägsstationen vilken bidrar till mycket goda pendlingsmöjligheter via tåg till bl. a Lidköping, Skövde och Göteborg. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Plus
Enebacksvägen 1, Axvall, Skara kommun

Enebacksvägen 1

Villa
Axvall, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
1 595 000 kr
170 m²
5 rum
660 m² tomt

Välkomna till Enebacksvägen 1! Trivsam villa belägen på hörntomt i lugnt och barnvänligt område. Bostaden inrymmer 5 rum och kök och fördelas på ca 170 kvm. Entrévåning med kök, vardagsrum med utgång till uterum, sovrum och badrum. Ovanvåning med 3 bra sovrum och badrum. Här finner vi även garage och carport. I anslutning till garaget finns ett gästrum eller kanske ett hemmakontor? Lättskött trädgårdstomt. Detta är en fantastisk möjlighet att förvärva en villa i ett attraktivt och lugnt område med närhet till matbutik, pizzeria, naturreservat, elljusspår, badplats, samt förskola, skola (årskull 1-6) och folkhögskola. Axvall ligger beläget mellan Skara och Skövde med ca 10-15 minuters bilfärd till de båda orterna samt närhet till busshållplats med bra bussförbindelser till Skövde, Skara och Lidköping. Välkommen att boka dig på visning!

Trökörna Dreven 24, Trökörna, Grästorps kommun

Trökörna Dreven 24

Villa
Trökörna, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 300 000 kr
145 m²
6 rum
1 814 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla i det idylliska Trökörna, med ett fantastiskt läge! Denna välskötta bostad har på senare år genomgått flera omfattande renoveringar, inklusive ett stilfullt nytt kök, fräscht badrum, nytt tak och en härlig altan med vedeldad badtunna som ger extra stämning på hösten eller ett svalkande dopp på sommaren. Dessutom är avloppet godkänt enligt moderna krav. Villan erbjuder generöst med utrymme med sina 6 rum och kök, perfekt för den stora familjen eller dig som älskar att ha gott om plats. I bostaden finns även kamin som värmer kylslagna dagar. Den stora gräsmattan på baksidan lämpar sig mycket väl för barnlek! På tomten finns även ett rymligt garage samt en praktisk hundgård med två hundkojor, varav en är isolerad – idealiskt för husdjursägaren. Här får du inte bara ett vackert hem, utan också en harmonisk och lugn miljö, perfekt för dig som söker livskvalitet och trivsel. Missa inte chansen att förvärva denna drömvilla! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Korsgatan 14, Kvänum, Vara kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Korsgatan 14, Kvänum, Vara kommun, bild 2
Korsgatan 14, Kvänum, Vara kommun, bild 3

Korsgatan 14

Villa
Kvänum, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 395 000 kr
112 + 160 m²
6 rum
973 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta villa belägen i Kvänum, som erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och hemtrevlig atmosfär. Här finner du allt du behöver för att skapa ett drömhem för hela familjen. Stig in i en inbjudande entrévåning där en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en rymlig och ljus miljö, perfekt för både vardag och fest. Från vardagsrummet når du ett inglasat uterum och en härlig altan – idealiska platser för avkoppling och sociala stunder. På denna våning finns även ett fräscht badrum och två generösa sovrum som bjuder på gott om förvaring och trivsam sovkomfort. Ovanvåningen erbjuder ett mysigt allrum, ett extra sovrum och en praktisk WC. Källarvåningen är smakfullt inredd med en stor gillestuga – en plats för familjens aktiviteter och umgänge. Här finns också ytterligare ett sovrum, en rymlig tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. På tomten finns även ett fristående garage som ger extra bekvämlighet och förvaring. Denna villa är en pärla för dig som söker ett välskött och inflyttningsklart hem i Kvänum. Välkommen på visning!

  • Premium
Jung Stora Brätteberg 2, Jung, Vara kommun

Jung Stora Brätteberg 2

Villa
Jung, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 495 000 kr
172 + 47 m²
6 rum
1,6 ha tomt

Välkomna till Jung Stora Brätteberg 2! Fastigheten är bebyggd med charmfullt boningshus uppfört 1920 och rymliga ekonomibyggnader i gott skick. Här ges stora möjligheter för egenföretagaren eller för den med utrymmeskrävande hobbyverksamhet. Den totala arealen uppgår till 16 202 kvm. Bostadshuset är uppfört i 1 1/2-plan och boarean mäter 172 kvm fördelade på 6 rum och kök. På entréplan finner vi lantligt kök med utgång till altan, matsal, bibliotek, sovrum, badrum och gästtoalett (ej i bruk) . På ovanvåningen finns allrum med utgång till balkong, 2 bra sovrum och badrum. Stor ladugård med stalldel, lada, loge, höloft och äldre kostall. Isolerad verkstad och maskinhall som värms upp via luft/luftvärmepump. Hönshus samt brygghus. Stor härlig trädgårdstomt med fruktträd och buskar. Stor gårdsplan med goda uppställningsytor. På fastigheten finns även pool med visst renoveringsbehov. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Biskop lundblads gata 1, Skara, Skara kommun

Biskop lundblads gata 1

Villa
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
1 795 000 kr
134 m²
4 rum
543 m² tomt

Välkomna till Biskop Lundblads gata 1! Trivsam villa belägen på hörntomt i lugnt och barnvänligt område i Skara. Bostadshuset är uppfört 1969 och inrymmer 4 rum och kök. Entrévåning med groventré, äldre kök, rymligt vardagsrum, WC och badrum. Ovanvåning med allrum och oinredd vind. Lättskött trädgårdstomt och stenlagd parkering samt garage. I Skara finns vackra miljöer och stenlagda gator. Mitt i centrum har du domkyrkan och ett utbud av mataffärer, restauranger, mysiga butiker och all tänkbar service. Flera gånger i timman går buss till Skövde och Lidköping. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

Valhallagatan 7B, Skara, Skara kommun

Valhallagatan 7B

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
140 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 931 kr/mån
2 393 kr/m²

Varmt välkomna till Valhallagatan 7B. Här finner ni en välplanerad bostadsrätt om 2 rum och kök. Lägenheten inrymmer hall, kök, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum samt badrum. Närhet till bekvämligheter som butiker, skolor och grönområden. Med närheten till Skara centrum är du bara en kort promenad bort från dess utbud med restauranger, bio och busstation mm. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Balkong
Södergatan 14, Grästorp, Grästorps kommun
  • Budgivning pågår

Södergatan 14

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 650 000 kr
130 + 109 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Välskött och gedigen 1960-talsvilla belägen i centrala Grästorp med direkt närhet till service, mataffär, skolor och kommunikationer. Bostaden präglas av generösa sällskapsytor och inrymmer 6 rum och kök fördelade på 130 kvm, dessutom finns hel källare under huset med goda förrådsmöjligheter. Entréplanet bjuder på ett rymligt kök med allrum/matrum i direkt anslutning, härifrån tar man sig vidare ut till det inglasade uterummet som i sin tur leder vidare till altan och trädgård. Stort vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp, här finns goda möjligheter att inreda ytterligare ett sovrum. På övre plan möts man av ett allrum som i sin tur leder vidare till två bra sovrum och renoverat badrum. Bra förvaringsutrymmen i sidovindar. Källarplanet inrymmer pannrum, tvättstuga, stort hobbyrum, matkällare och förrådsutrymmen. Uppvärmning via bergvärme. Vidbyggt garage som även nås inifrån källaren. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 9