Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Cecilia Johansson

Cecilia Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tråvad Gammaltråvad 9, Vara, Vara kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Tråvad Gammaltråvad 9, Vara, Vara kommun, bild 2
Tråvad Gammaltråvad 9, Vara, Vara kommun, bild 3

Tråvad Gammaltråvad 9

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
3 475 000 kr
231 + 231 m²
11 rum
1,3 ha tomt

Välkommen till denna unika fastighet som erbjuder en oändlig möjlighet för generationsboende, egen företagsverksamhet eller att generera extra inkomst genom uthyrning. Med en stor, parkliknande tomt på hela 12 561 kvadratmeter kan du njuta av en naturskön omgivning varje dag. Här finns en vacker trädgårdsdamm, växthus och en praktisk köksträdgård, perfekt för den med gröna fingrar. En välskött gräsmatta underhålls smidigt med hjälp av en robotgräsklippare. Fastigheten har gott om plats för dina fordon och verktyg. Med en rymlig gårdsplan, fyra garage och en carport med plats för tre bilar, båtar eller andra fordon, kommer du aldrig ha brist på förvaringsutrymme eller parkeringsmöjligheter. Dessutom finns en praktisk verkstad för dina projekt. Bostadsdelen har hög standard med påkostade ytskikt så som fönsterbrädor i marmor, parkettgolv och stengolv och stora sällskapsytor, inglasat uterum och tre toaletter. Lägenheten renoverades så sent som 2018 och inrymmer 4 rum och kök samt uterum. Bergvärme och en mysig braskamin ger behaglig värme året runt till bostadshuset så du kan njuta och koppla av för att endast tända en brasa när du vill ha extra mysfaktor under vinterhalvåret. Yttertaket byttes 2014 och vinden är tilläggsisolerad. Med fiber indraget kan du vara uppkopplad och ha snabb tillgång till internet, vilket är en viktig del för att kunna arbeta hemifrån. Med promenad och cykelavstånd når du Tråvads badplats som sommartid är ett härligt tillskott med bad i Lidan. I området har du dygnet runt-öppen butik och två restauranger när inspirationen för matlagning tryter. För barnfamiljer finns Tråvads nya skola som stod färdig 2021 och inrymmer förskoleklass till årskurs tre och var ett välkomnat tillskott till samhället. Närheten till E20 gör det lätt att pendla till Göteborg, Skara och Stockholm samt att riksväg 47 tar dig snabbt till Falköping, Jönköping och Trollhättan med bil. Oavsett om du vill bo i en härlig naturomgivning, driva din egen verksamhet eller bosätta dig i en fastighet med möjlighet till extra inkomst, så är detta det perfekta stället för dig. Kontakta oss idag för mer information och en visning av denna underbara fastighet!

  • Premium
Klängrosvägen 16, Essunga, Essunga kommun
  • Ons 8 maj kl 16:00
Klängrosvägen 16, Essunga, Essunga kommun, bild 2
Klängrosvägen 16, Essunga, Essunga kommun, bild 3

Klängrosvägen 16

Radhus
Essunga, Essunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
650 000 kr
75 m²
3 rum
454 m² tomt

Välkommen till Klängrosvägen 16 – ett bekvämt boende i form av parhus med tre rum och kök som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och naturnära livsstil. Här får du en mysig braskamin som bjuder in till sköna kvällar framför elden. Den rymliga altanen under tak förlänger utomhussäsongen och är det perfekta stället att njuta av både soliga dagar och sena kvällar. I anslutning till huset finns asfalterad parkering och ett isolerat förråd/hobbyrum samt ett kallförråd/vedskjul vid altanen. Den egna lilla trädgården är en grön oas där du kan odla dina egna grönsaker eller bara njuta av den vackra naturen runt omkring. Med fruktträd och bärbuskar kan du skörda dina egna frukter direkt utanför dörren medans robotgräsklipparen tar hand om gräsmattan. Kom och upplev detta boende med lantligt läge med gång- och cykelväg in till Nossebro!

  • Premium
Tranan 27, Herrljunga, Herrljunga kommun

Tranan 27

Radhus
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
745 000 kr
112 m²
4 rum
vån 1/2
6 662 kr/mån
6 652 kr/m²

Välplanerat och trivsamt bostadsrättsradhus i två plan om cirka 112 m² fördelat på 4 rum och kök. Här bor man i ett trivsamt, lugnt och barnvänligt område med trevlig innergård med lekplats, samt närhet till såväl skog med promenadstigar som affärer. På baksidan finns stenlagd uteplats med eftermiddags- och kvällssol, dessutom egen trädgårdstäppa med odlingsmöjligheter. Förråd finns i direkt anslutning till entrén och ett förråd på baksidan. Garageplats ingår i avgiften. Alldeles intill området finns Orraholmens friluftsområde med vandringsled och fin natur. Till tågstationen med bra pendlingsmöjligheter till bl.a. Göteborg (ca 50 min) och Alingsås (ca 20 min) är det ca 15 min promenad. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Barne-Åsaka Abrahamstorp 709, Jonslund, Essunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Barne-Åsaka Abrahamstorp 709

Villa
Jonslund, Essunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 100 000 kr
129 + 20 m²
4 rum
2 094 m² tomt

Välkommen till denna lantliga idyll med en generös boyta på 129 kvm och fyra rum samt kök, inklusive tre mysiga sovrum, erbjuder denna bostad en oas av lugn och avkoppling. Låt dig förtrollas av de vackra kakelugnarna och vedspisen som alla sprider en behaglig värme och skapar en inbjudande atmosfär. Det stora köket lockar med mycket avställningsyta, stor matplats och praktisk köksö, perfekt för såväl vardagliga måltider som festliga tillställningar. Njut av den magnifika utsikten över åkrarna från din egna privata oas. Med en tomt på hela 2 094 kvm finns gott om plats för lek, odlingar eller bara att njuta av den friska luften. Slå dig ner på den stora altanen i söderläge och låt solen värma både kropp och själ eller ta en grillkväll med familjen. Inom fem minuters bilresa når du Jonslund med butik, idrottsanläggning, grundskola och förskola. Dessutom är en ny skola och förskola på väg att stå färdig i slutet av 2025. Närheten till E20, gör det ypperligt för dig som pendlar då du når Göteborg inom en timma sedan E20 nyligen byggts om hela vägen mellan Alingsås och Vara. Inom cirka tio minuters bilresa når du Nossebro med sina butiker och högstadieskola, och bara några minuter bort ligger Kälströms mysiga gårdsbutik och café. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och låta drömmen om ett lantliv bli verklighet!

  • Plus
Prästgårdsgatan 19D, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Prästgårdsgatan 19D, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun, bild 2
Prästgårdsgatan 19D, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun, bild 3

Prästgårdsgatan 19D

Lägenhet
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 595 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/2
4 160 kr/mån
22 465 kr/m²

Välkommen till denna nyligen producerade bostadsrätt på 71 kvm, belägen i en fridfull och eftertraktad del av Herrljunga. Med tre rymliga rum och kök samt två balkonger som fångar solen från olika väderstreck, erbjuder denna bostad en perfekt balans mellan komfort och stil. Här kommer du in i en värld av modern elegans och hög standard, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den perfekta boendemiljön. Helkaklade badrum, Vedum kök och skräddarsydda lösningar i hallen och sovrummen ger en känsla av lyx och bekvämlighet. Vid entrén på framsidan har du en härlig terrass med bra solläge och plats för en soffgrupp, dessutom har du möjlighet till morgonsol på balkongen vid köket eller för att svalka dig i skuggan en varm sommardag. Med sin ljusa och luftiga interiör, kombinerat med varma färger och materialval, ger denna bostadsrätt en omedelbar känsla av hemtrevnad. Njut av härliga promenader till vackra Herrljunga hembyggdspark, där en naturskön damm och omgivande grönska bjuder in till avkoppling och återhämtning eller ta en runda i Orraholmens friluftsområde. Ta chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar i detta fina hem!

  • Premium
  • Balkong
Bokvägen 10, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
  • Budgivning pågår

Bokvägen 10

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 995 000 kr
112 m²
4 rum
828 m² tomt

Bokvägen 10 i Herrljunga är en charmig enplansvilla som erbjuder både komfort och avskildhet. Belägen längst in på en lugn gata, omringad av grönska och ett trevligt grannskap, är detta hem perfekt för den som söker en plats att finna ro på. Villan har fyra rum och kök i öppen planlösning, vilket ger gott om plats för familjen eller möjligheten att skapa olika rumsliga arrangemang efter behov. Det nyrenoverade köket är modernt och funktionellt, med köksö och generöst med förvaringsutrymme. Det är en plats där man gärna samlas för att laga, och avnjuta, måltider tillsammans i. En av de stora fördelarna med detta hem är den stora uteplatsen under tak. Oavsett om det är en varm sommardag eller en regnig höstdag kan du njuta av utomhuslivet i skydd från väder och vind. Här finns gott om utrymme för utemöbler, grillning och avkoppling. För dem med behov av bilparkering finns ett garage samt en bred uppfart, vilket gör det enkelt att parkera flera fordon och ger gott om utrymme för besökande. Detta är särskilt praktiskt i vintermånaderna när det kan vara viktigt att hålla bilen skyddad från snö. Trädgården är ett mysig rum med växtlighet som ger både sol, skugga och privatliv. Här kan du odla blommor, grönsaker eller bara njuta av naturens lugn i din egen lilla oas. Söker du ett attraktivt och lugnt område med närhet till service och kommunikationer är detta dina framtida pärla! Du har dessutom gång- och cykelväg till förskola och skola alldeles utanför tomten. Välkommen till Bokvägen!

  • Plus
Andrégatan 7, Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Andrégatan 7

Villa
Herrljunga centralt, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 995 000 kr
78 + 73 m²
6 rum
731 m² tomt

Andrégatan 7 är ett fantastiskt hem som kombinerar moderna bekvämligheter med en lugn och avslappnad livsstil. Denna fastighet har ett praktiskt dubbelgarage med elbilsladdare och två elektriska portar, vilket ger gott om utrymme för dina fordon och förvaringsbehov. Om avkoppling och välmående är viktigt för dig, kommer du dessutom att älska spabadet på altanen och relaxavdelningen i källaren. Här finns en jacuzzi och bastu där du kan luta dig tillbaka och slappna av efter en lång dag. Ytterligare i huset finner du ett smakfullt helkaklat badrum. Med sina 6 rum och kök, inklusive 3 rymliga sovrum, erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Uppvärmningen i huset sker genom en effektiv luft-vattenvärmepump, vilket ger låga energikostnader och för mysfaktor och komfortvärme finns braskamin. Taket är bytt 2021 och ger dig tryggheten att stå emot vädrets skiftningar. Här får du en härlig uteplats med spabad och bra solläge, ett inglasat uterum med kvällssol och en trädgård med gräsmatta och fruktträd. Området kring fastigheten är mycket lugnt och fridfullt, perfekt för den som söker ro och stillhet. Dessutom med en kort bit från huset finns vandringsleder för den som gillar att utforska naturen och njuta av friluftslivet. För familjer med barn finns en lekplats i närheten, vilket gör detta hem till en idealisk plats att bo för hela familjen! Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Plus
Almgatan 2B, Centralt, Vara kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Almgatan 2B

Lägenhet
Centralt, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
575 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 338 kr/mån
8 712 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på tre rum och kök är den perfekta bostaden för dig som söker en ljus och fräsch oas nära allt du behöver. Belägen på tredje våning erbjuder lägenheten ett ljust vardagsrum, två sovrum, helkaklat badrum samt kök med matplats och en härlig balkong där du kan njuta av morgonsolen. Här får du en stabil förening med god ekonomi och väl omhändertagna fastigheter. Du bor bekvämt med närhet till allt samtidigt som du kan njuta av lugnet i detta trevliga område. Missa inte chansen att bo på Almgatan 2B – din nya drömbostad i Vara! Kontakta oss för att boka in en visning!

  • Balkong

Visar alla 8