Mäklare Therese Häggsjö

Therese Häggsjö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjäldrunga Lindåsen 5, Mjäldrunga, Herrljunga kommun

Mjäldrunga Lindåsen 5

Gård/Skog
Mjäldrunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 195 000 kr
60 m²
3 rum

Naturskönt belägen lantlig idyll om ca 7,7 ha. Här finner vi ett renoverat soldattorp uppfört på 1800-talet om 3 rum och kök. Stugan har en genomgående god standard och byggdes om 2012-13. I samband med ombyggnaden/renoveringen sattes nytt kök in, nytt duschrum byggdes och braskamin installerades i storstugan. På senare år har även vedspis installerats i köket och nytt godkänt avlopp har anlagts. Trevlig trädgårdstomt med växthus och bärbuskar. Enklare uthus under plåttak med förvaringsmöjligheter. Arealen uppgår till ca 7,7 ha, varav 5 ha skog och 3 ha åker/bete. Till Floby med mataffär och järnvägsstation är det drygt 1 mil och till Herrljunga med ett brett serviceutbud är det ca 2 mil. Varmt välkomna att boka er på visning!

Skogsvägen 19, null, Vara kommun

Skogsvägen 19

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
825 000 kr
117 + 146 m²
4 rum
961 m² tomt

Utefter lugn och barnvänlig gata i trivsamma Stora Levene ligger denna 1-plansvilla med källare som inom kort kommer att erbjudas till försäljning. Bostaden inrymmer 4 rum och kök fördelade på 117 kvm, dessutom finns här goda utrymmen i källaren och biytan uppgår till 146 kvm. Entréplanet inrymmer kök med utgång till uteplats i soligt söderläge, stort vardagsrum i vinkel, 3 bra sovrum och badrum. I källarplanet finner vi trivsam gillestuga, stort hobbyrum, tvättstuga, WC, pannrum och goda förrådsutrymmen. Genomgående äldre ytskikt och visst renoveringsbehov föreligger. Vidbyggt garage som 2015 förseddes med nytt yttertak. Uppvuxen, lummig trädgårdstomt med fruktträd och syrenbuskar. Fastigheten säljs av dödsbo och med friskrivning mot dolda fel. Stora Levene är en trivsam ort där man ömt vårdar den lokala mathandeln, har ett aktivt föreningsliv, en fin skola, förskola och badsjö. Tack vare tåget kan man dessutom med lätthet pendla till Lidköping, Alingsås, Göteborg, eller andra närliggande städer.

Brunsbogatan 118, null, Skara kommun
 • Tis 17 okt kl 16:30

Brunsbogatan 118

Radhus
Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
1 650 000 kr
113 m²
5 rum
252 m² tomt

Nu erbjuds detta trevliga radhus till försäljning med attraktivt läge i barnvänligt och bilfritt område. Entréplan med välkomnande entréhall, inbjudande vardagsrum, trivsamt kök med matplats och utgång till uteplats, allrum/sovrum och toalettrum. På övre plan finner vi 3 bra sovrum, badrum samt väl tilltagen klädkammare. Genomgående fräscha och renoverade ytskikt, ett hem bara att flytta in i! Bekymmersfri uppvärmning via fjärrvärme. 2020 förseddes huset med nytt tak. Uteplatser på både fram- och baksida av huset där solen kan avnjutas under stora delar av dagen. Garage i länga och på tomten finns mindre förråd med plats för trädgårdsredskap. Bara ett stenkast från bostaden finns gemensam innergård med lekplats och gungor. Här bor man bekvämt med närhet till staden i lugnt och tryggt område. Fastigheten ingår i Biskopens samfällighetsförening. I samfälligheten ingår bl a garage, gemensamhetsytor, lekplats, gator och belysning.

 • Plus
Hyringa Anders Olofsgården 11, Grästorp, Grästorps kommun

Hyringa Anders Olofsgården 11

Gård/Skog
Grästorp, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 975 000 kr
195 + 57 m²
7 rum
5 ha tomt

Nu ges möjligheten att förvärva Hyringa Anders Olofsgården 11, beläget i de natursköna omgivningarna utanför Grästorp. Vi finner här en avstyckad gård om totalt ca 5,6 ha med ett mycket trevligt och tilltalande gårdscentrum. Gården erbjuder ett representativt boningshus i mycket gott skick om 7 rum och kök, ett mindre boningshus i ett plan om 4 rum och kök samt rejäla ekonomibyggnader. Mangårdsbyggnaden som ursprungligen är uppfört på senare delen av 1800-talet har under åren, med varsam hand, renoverats och bjuder på generösa sociala ytor och en genomgående bra standard. Entréplanet bjuder på en välkomnande ljus hall, hemtrevligt lantkök med matplats i öppen planlösning med allrum som i sin tur leder vidare ut till den väl tilltagna trälagda altanen, rymligt vardagsrum, ett sovrum samt groventré med WC i direkt anslutning. På övre plan finner vi allrum/möblerbar hall, 4 bra sovrum och ett stort badrum samt förvaringsutrymmen i klädkammare och sidovind. Uppvärmning via bergvärmepump. Det mindre boningshuset, lämpligt för generationsboende, uppfördes 1945 och boytan uppgår till 119 kvm. Här finner vi entréhall, kök, matrum och vardagsrum i fil, 2 sovrum, badrum, WC och groventré/tvättstuga. Ekonomibyggnaderna utgörs av ladugård under eternittak, magasin, snickarbod och mindre garage, samtliga byggnader i gott skick. Den totala arealen uppgår till ca 5,6 ha varav ca 3 ha åker/bete, 1 ha skog och 1 ha skogsimpediment. Detta är onekligen en fastighet med stor potential. Inte nog med möjligheten till generationsboende eller en extra hyresintäkt, här ges också goda möjligheter för djurhållning och odling eller kanske ypperlig möjlighet för egenföretagaren eller för den som har en utrymmeskrävande hobbyverksamhet. Fastigheten ligger i Hyringa, ca 8 km sydöst om Grästorp där vi finner ett brett serviceutbud och goda kommunikationer till flertalet städer. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll finns under "Dokument & länkar" på hemsidan. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Ekevägen 15, null, Herrljunga kommun

Ekevägen 15

Villa
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
1 100 000 kr
89 + 44 m²
4 rum
728 m² tomt

Trevlig och behändig enplansvilla belägen i lugnt och barnvänligt område. Villan inrymmer 4 rum och kök fördelade på 89 kvm. Vi finner här en välkomnande entréhall, trivsamt vardagsrum, kök med matrum i direkt anslutning som i sin tur leder vidare ut till det inglasade uterummet, 2 bra sovrum samt duschrum/tvättstuga. Dessutom finns ekonomidel med förråd, pannrum, skafferi och garage. Uppvärmning via luftvärmepump samt vattenburen värme via kombipanna el/ved. Fastigheten har ett mycket trevligt och centralt läge utefter lugn gata. Inpå knuten finns gång- och cykelväg till förskola och skola. Kort promenadavstånd till mataffär, järnvägsstation, vårdcentral, simhall, skolor och härliga strövområden. Bra tågförbindelser med endast ca 20 min resväg till Alingsås och ca 40 min till Göteborg.

Marierovägen 3, null, Vara kommun

Marierovägen 3

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
725 000 kr
61 + 81 m²
3 rum
1 130 m² tomt

Med trivsamt läge i Håkantorp finner vi denna 1-plansvilla med källare och vidbyggt garage på markplan. Bostaden inrymmer 3 rum och kök fördelade på 61 kvm. Vi finner här ett trivsamt kök med matplats och praktiskt hörnskafferi, rymligt vardagsrum, 2 bra sovrum med garderober och badrum med äldre standard. Källarvåning med gillestuga, ett inrett rum, tvättstuga, pannrum och gott om förvaringsutrymmen. Visst renoveringsbehov föreligger. Uppvärmning via bergvärme bidrar till låga driftkostnader. Härlig, blomstrande och uppodlad trädgårdstomt med många fruktträd såsom päron, conference och äpple av sorten cox orange m.fl , samt persikoträd, red heaven. Vi finner här även röda och gula krusbärsbuskar, svarta och röda vinbärsbuskar, rabarber, smultron samt hallon. Finns även mängder av olika tulpaner. Nuvarande ägare har haft stor odling av ekologiska grönsaker och värnat om naturens mångfald. I närhet till bostaden finns också en nybyggd lekplats. Bostaden är besiktigad och besiktningsprotokoll går att finna under "Dokument & länkar" på hemsidan. Stora Levene ligger inom 3 km och här finner vi mataffär, skola och goda kommunikationer. Till Vara som erbjuder ett brett serviceutbud är det en knapp mil.

Vinkelgatan 6, null, Vara kommun

Vinkelgatan 6

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 300 000 kr
90 + 90 m²
3 rum
920 m² tomt

Välkomna till Vinkelgatan 6 och denna enplansvilla i Stora Levene som erbjuder en perfekt kombination av närheten till samhället och naturskön omgivning. Belägen i ett lugnt och fridfullt område, har detta hem blivit omhändertaget med stor kärlek och omsorg och är redo att välkomna sina nya ägare. Här möts vi av stor rymlig hall med praktiska skjutdörrsgarderober, ljust kök och vardagsrum med utgång till uterum och altan. Två bra sovrum och badrum. Källarvåning med gillestuga och bodega samt hobbyrum, matkällare, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen. Härlig uppvuxen trädgårdstomt med uteplats, trädgårdsland, fruktträd, bärbuskar och fågelbad. Stora Levene är en trevlig ort som erbjuder närhet till både natur och bekvämligheter. Här finns skolor, dagis, butiker och bra kommunikationer. Den vackra Vänern ligger också inom bekvämt avstånd för de som älskar att vistas vid vattnet.

Storegårdsgatan 5, null, Vara kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storegårdsgatan 5

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
550 000 kr
59 m²
3 rum
651 m² tomt

Trevlig, mindre villa med centralt läge i Vedum, en kort promenad från mataffär, skola och järnvägsstation. Villan inrymmer trivsamt, ljust kök, vardagsrum och matplats samt renoverat badrum. På ovanvåningen finns sovrum och förvaringsutrymmen. Trevlig hörntomt med uteplats, förråd och matkällare. Tågtrafiken Uddevalla-Herrljunga och Kinnekullebanan passerar genom Vedum och förbindelserna är täta. Man når lätt västra stambanan och dess förbindelser med Stockholm och Göteborg. I Vedum finner man också ett bra serviceutbud, förskola och skola. Avståndet till centralorten Vara är ca 12 km.

Badhusgatan 11, null, Vara kommun

Badhusgatan 11

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 695 000 kr
187 + 100 m²
6 rum
920 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna gedigna och representativa villa med ett av Varas bästa lägen intill badhusparken. Vi finner här bl a generösa umgängesytor, vardagsrum med braskamin, trivsamt och påkostad kök, 3 bra sovrum och källare med härligt relaxutrymme. Genomgående fräscha ytskikt och en bra materialstandard. Uppvärmning via bergvärmepump -23. Vidbyggt dubbelgarage. Välskött trädgårdstomt omgärdad av staket och häck. Härlig uteplats där man med fördel kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Ett stenkast från fastigheten finner vi service, skolor och kommunikationer. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel. Varmt välkommen att uppleva denna trevliga bostad på plats!

Djäknegatan 6, Skara, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Djäknegatan 6

Lägenhet
Skara, Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
450 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
3 845 kr/mån
6 716 kr/m²

Nu erbjuds denna trivsamma lägenhet om 3 rum och kök med centralt läge till försäljning. Vardagsrum med utgång till solig balkong. Lägenheten ligger på andra våning och har en välplanerad planlösning och skönt läge mitt i Skara. Ljuset flödar in tack vare bra fönsterljusinsläpp. Det är en låg månadsavgift samt trygg bostadsrättsförening med stabil ekonomi. Ett ypperligt tillfälle för dig som söker mycket centralt läge och som ev. funderar på att sälja villan.

 • Plus
 • Balkong
Torpåkra 3, null, Herrljunga kommun
 • Budgivning pågår

Torpåkra 3

Tomt
Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
65 000 kr
1 364 m² tomt

Lantligt belägen och omgiven av frodig grönska, erbjuds nu denna tomt i Torpåkra till försäljning. Bara ett stenkast från järnvägsstationen gör det enkelt att pendla till och från staden, samtidigt som du kan njuta av lugnet på landet. Till Borås tar det ca 25 minuter med tåg och till Herrljunga tar det ca 15 min. Herrljunga Golfklubb i Hudene ligger bara knappt 20 minuter bort med bil. Kommunen har utfärdat rivningsföreläggande avseende bostadshuset. Se sammanträdesprotokoll under Dokument & Länkar. Visning sker på egen hand.

Vara Nedervara 1, null, Vara kommun

Vara Nedervara 1

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 500 000 kr
125 + 70 m²
6 rum
3,6 ha tomt

Strax utanför Vara finner vi denna vackert belägna hästgård med sitt lantliga och natursköna läge och med gräns i Afsån. Den totala arealen uppgår till ca 3,6 ha och utgörs till största delen av betesmark. Fastigheten bjuder på ett väl samlat gårdscentra och är bebyggd med boningshus och ekonomibyggnader. Boningshuset som är uppfört 1931 bjuder på generösa ytor och inrymmer 6 rum och kök fördelade på 125 kvm. Omfattande renoveringsbehov föreligger. Ekonomibyggnaderna utgörs av högbyggd ladugård, magasin och garage. I ladugården finns stall med 6 boxar samt sadelkammare. Fastigheten säljs med friskrivning mot dolda fel. Fastigheten kommer att styckas av i samband med försäljning och tomten kommer att uppgå till ca 3,6 ha efter avslutad lantmäteriförrättning. Efter avstyckning kommer fastigheten troligtvis få typkod 120. Tillträde sker efter att lantmäteriförrättning vunnit laga kraft.

Vara Nedervara, null, Vara kommun

Vara Nedervara

Gård/Skog
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 400 000 kr
12 ha tomt

Jordbruksmark i utkanten av Vara om ca 12 ha erbjuds nu till försäljning. Den totala arealen uppgår till ca 12,2 ha varav ca 8 ha åker och 4 ha bete, efter tänkt fastighetsreglering, se karta. Försäljningen avser del av en större fastighet och kommer att genomföras genom fastighetsreglering till en befintlig jordbruksfastighet. Köparen svarar för kostnad för fastighetsregleringen. Området är obebyggt. Visning på egen hand. Försäljningen sker genom anbud med en prisidé om 2 400 000 kr och med eventuell efterkommande budgivning. Anbuden skall vara mäklaren tillhanda senast den 30 september 2023. Anbudet skickas till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Stora Torget 4, 534 21 Vara, alternativt via mail till [email protected]. Tillträde av fastigheten del av Nedervara 1:3 sker efter att fastighetsregleringen vunnit laga kraft. I samband med fastighetsbildningen av del av Nedervara 1:3 får köpare och säljare acceptera att eventuella servitut kan komma att tillskapas i samband med fastighetsbildningsåtgärden. Köpare och säljare är också skyldiga att utan vederlag finna sig i sådana mindre jämkningar beträffande areal, gränser, särskilda rättigheter och dylikt som vid fastighetsbildningsförrättningen bedöms erforderliga, allt för att åstadkomma en ändamålsenlig fastighetsbildning. Detsamma gäller samfälligheter, GA och servitut i den mån det berör det försålda området. Området säljs genom förfarande med skriftliga bud/intresseanmälan. I anbudsblankett lämnas uppgifter om köpare och finansiering. Buden skall skickas till fastighetsmäklaren på bifogad budblankett eller mejl senast kl 17:00 den 30 september 2023. Anbudsblanketten finner du under "dokument". Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Detta innebär t.ex. att säljaren kan välja bort en budgivare eller välja en av budgivarna och slutföra affären utan budgivning. Om flera bud inkommer kan säljaren välja att hålla en öppen budgivning med spekulanterna. Köparen skall i anslutning till avslutad budgivning teckna köpekontrakt och kontant erlägga 10 % av köpeskillingen i handpenning, varför besiktning av objektet/fastigheten och kontroll av finansieringsmöjligheter m.m. bör vara klart innan bud lämnas. Resterande del av köpeskilling skall erläggas när fastighetsbildningen vunnit laga kraft.

Källegatan 9, null, Skara kommun
 • Budgivning pågår

Källegatan 9

Villa
Skara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skara
3 200 000 kr
161 + 62 m²
6 rum
1 372 m² tomt

Arkitektritad och unik 50-talsvilla i Skara med en imponerande byggnadsstil som fångar ögat och skiljer sig från alla andra hus i området. Villan är byggd med gedigna materialval och har en generös boyta på 161 m². Interiören har en modern och elegant design med många funktionella och praktiska funktioner. Här finns stora ytor för underhållning och avkoppling, såväl som mer privata utrymmen för avskildhet och lugn. Kök och vardagsrum är öppna mot varandra och skapar en härlig social yta. Köket är fullt utrustat med moderna vitvaror i rostfritt och har en stor matplats för att rymma familjen och gäster. Från vardagsrummet leder glasdörr till en stor uteplats med en fantastisk utsikt över den grönskande trädgården. Det stora badrummet har lyxiga bekvämligheter och en dubbeldusch. På nedre våningen finns tre sovrum, alla stora och ljusa med gott om förvaringsutrymme. Villans exteriör är lika imponerande som interiören med en vackert anlagd trädgård med frodig grönska, vackra blommor och ett SPA-bad infällt i altandäcket. Här finns gott om utrymme för avkoppling, lek och underhållning. Denna adress är belägen i ett lugnt och fridfullt område, nära till butiker, skolor och allmänna kommunikationer. Med närheten till naturen, tystnaden och samtidigt den bekväma avståndet till stadens centrum, så har man det bästa av två världar. En unik och lyxig fastighet med hög standard och fantastisk design, en dröm som kan bli verklighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Longgatan 22, Vara, Vara kommun

Longgatan 22

Villa
Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 695 000 kr
123 + 65 m²
4 rum
1 002 m² tomt

Nu erbjuds denna mycket välskötta 1 1/2-plansvilla till försäljning. Här bor du i utkanten av Vara i ett lugnt område med vidsträckt utsikt och gångavstånd in till centrum. Entrévåning med välkomnande hall, helkaklat duschrum, stort trevligt kök i vinkel med vardagsrummet. Från vardagsrummet når du det härliga inglasade uterummet där man med fördel kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. Vidare på ovanvåningen finner vi allrum och 3 bra sovrum. Trivsamt källarplan med gillestuga, badrum med bubbelbadkar, sovrum samt stor praktisk tvättstuga. Uppvärmning via jordvärmepump. Välskött trädgårdstomt med stenläggningar och fruktträd. Dubbelgarage med elektriska portar. Vill du ha ett bekymmersfritt boende med gångavstånd till service, kommunikationer, skolor, vårdcentral och badhus har du kanske här hittat helt rätt? Välkommen att boka in dig på visning och kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Södra Kedum Korsmaden 16, null, Vara kommun

Södra Kedum Korsmaden 16

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
895 000 kr
131 + 20 m²
5 rum
4 069 m² tomt

Välkomna till Södra Kedum Korsmaden 16 och denna lantligt belägna 1 1/2-plansvilla på stor naturtomt med närhet till skola. Bostaden inrymmer 5 rum och kök fördelade på drygt 130 kvm. Entréplan med kök, rymligt vardagsrum, matsal och duschrum. Övre plan bjuder på allrum och 3 sovrum. Kommunalt vatten och avlopp. Stor härlig tomt och uteplats under tak i söderläge. På tomten finns också isolerad gäststuga samt enklare uthus med garage i sämre skick. Till skolan i Arentorp är det drygt 500 m och i Arentorp finner vi även 24 SJU Snabbköp samt populär badsjö. Vara ligger inom 7 km och här finner vi ett brett serviceuthus och goda kommunikationer.

Kyrkogatan 14, null, Vara kommun

Kyrkogatan 14

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 100 000 kr
100 + 60 m²
5 rum
901 m² tomt

Välkomna till Kyrkogatan 14 och denna 30-tals villa belägen i lugnt och barnvänligt område i Vedum. Bostaden har under de senaste åren genomgått omfattande renovering och används idag som flerfamiljshus med 3 lägenheter. Vilket bidrar till uthyrningsmöjligheter alternativt en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Här finner vi entrévåning med kök, vardagsrum, duschrum och 1 sovrum. Vidare på ovanvåningen finner vi ytterligare ett kök, vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum. Källarplanet har egen ingång från baksida huset och här finns kök, vardagsrum, 2 sovrum samt duschrum. Stenlagd uteplats med trevlig tomt, samt stort altandäck där man kan njuta av varma sommardagar. Tågtrafiken Uddevalla-Herrljunga och Kinnekullebanan passerar genom Vedum och förbindelserna är täta. Man når lätt västra stambanan och dess förbindelser med Stockholm och Göteborg. I Vedum finner man också ett bra serviceutbud, förskola och skola. Avståndet till centralorten Vara är ca 12 km.

Stenkilsvägen 28, null, Vara kommun

Stenkilsvägen 28

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 000 000 kr
206 + 35 m²
10 rum
2 149 m² tomt

Gedigen och charmfull villa uppförd på 1930-talet med brutet tak. Bostaden har under senare år använts som bostad för en familj men utgörs av två lägenheter om vardera 4 rum och kök, vilket bidrar till uthyrningsmöjligheter alternativt en ypperlig bostad för den stora familjen som söker generösa utrymmen. Bottenvåningen inrymmer entréhall, rymligt kök, vardagsrum och matsal i fil, renoverat badrum, gästtoalett, ett sovrum samt allrum. På övre plan finner vi kök, badrum, allrum med utgång till balkong samt 4 rum. Stor uppvuxen trädgårdstomt om drygt 2 000 kvm. Härliga uteplatser i form av altan under tak, stort altandäck och balkong, samtliga i soligt läge. Friliggande putsat garage med plats för två bilar. Stora Levene är en trivsam ort där man ömt vårdar den lokala mathandeln, har ett aktivt föreningsliv, en fin skola, förskola och badsjö. Tack vare tåget kan man dessutom med lätthet pendla till Lidköping, Alingsås, Göteborg, eller andra närliggande städer.

Salstad Rosenborg 24, Grästorp, Grästorps kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 15:30

Salstad Rosenborg 24

Villa
Grästorp, Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 300 000 kr
230 + 100 m²
10 rum
3 480 m² tomt

Fd Bengtssons Speceri- och Diversehandel i Salstad erbjuds nu till försäljning. Villan uppfördes 1921 och utgjorde från början ortens lanthandel som sen på 1970-talet byggdes om till bostadshus. Bostaden är uppförd i 2 plan med inredd vind. Totalt finner vi här 10 rum och kök. På entréplanet, där den tidigare affärslokalen funnits, finns två entréhallar, stort kök med matplats/allrum, två sovrum, pannrum, WC samt tvättstuga och duschrum. Övre plan inrymmer möblerbar hall, badrum och 5 rum, varav 3 sovrum. Vindsvåning med två inredda sovrum samt vindsutrymme. Samtliga eldstäder kräver provtryckning av sotare. Sedan energideklarationen utfördes är energikällan utbytt vilket enligt besiktningsman borde göra att energiklassen förbättrats. Här finns möjligheter för den stora familjen, för egenföretagaren eller kanske för den som vill bygga om till flerfamiljsbostad. Här erbjuds också goda förrådsutrymmen i uthus som tidigare utgjort lagerutrymme. Trädgårdstomt med odlingsmöjligheter. Alldeles bakom huset ligger också en lekplats. Här bor du i lugn och lantlig miljö ca 1 mil utanför Grästorp där man finner ett brett serviceutbud, goda kommunikationer och skolor. Till Trollhättan är det endast 20 minuters bilväg. Välkommen på visning!

 • Plus
Säm Björstorp 2, Herrljunga, Herrljunga kommun
 • Budgivning pågår

Säm Björstorp 2

Villa
Herrljunga, Herrljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga
995 000 kr
96 m²
4 rum
1 579 m² tomt

Med ett mycket naturskönt läge hittar vi denna lantlig belägna villa i 1½-plan uppförd 1922. Entréplan med trivsamt kök, vardagsrum med kakelugn, matsal, badrum och tvättstuga. Övre plan bjuder vidare på två bra sovrum samt rymlig, möblerbar hall. Uppvärmning via ny luftvärmepump. Stor trälagd altan under tak i sydvästligt läge, på husets framsida samt en trevlig lättskött trädgårdstomt med växthus. Till Norra Sämsjön med badplats och fiske är det endast drygt 1 km. Till skola F-6 är det ca 8 km. Service och kommunikation finns i Herrljunga ca 17 km. Närmaste matvaruaffär och bensinstation finns i Annelund ca 7 km. Till populära Hudene golfbana är det ca 8 km. Varmt välkommen på visning!

Boxgatan 5, Lassagården Vara, Vara kommun

Boxgatan 5

Villa
Lassagården Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 920 000 kr
107 m²
3 rum
759 m² tomt

I vårt småhus Greta har vi tagit hänsyn till behoven hos den lite mindre familjen och skapat en trivsam och funktionell miljö. Med två sovrum, ett rymligt badrum, tvättstuga och ett integrerat kök/vardagsrum på nästan 55 m² erbjuder Greta allt som behövs för vardagen. Det är ett hem där du kan laga middagar utan att lämna gästerna ensamma i vardagsrummet, och det finns gott om plats för stora soffor och matgrupp. Färdigt för inflytt våren 2024. Allt ingår i priset, finns inga oväntade kostnader förutom de extra tillval som du önskar. Huset kommer grundmålat och tomten grovplanerad, bygglov och startbesked finns. Greta är baserat på en av våra mest populära husmodeller genom tiderna. Vi har strävat efter att maximera utrymmet i varje rum, vilket ger en öppnare och luftigare känsla i de 107 m² som huset erbjuder. Med smart planering, rymliga rum och möjligheten att anpassa exteriören kan du skapa ditt drömhem i Greta. Kopplat enkelgarage V.10 ingår i priset. För mer information, kontakta oss eller Johannes på Älvsbyhus, [email protected], 0723 02 68 26.

 • Nyproduktion
Boxgatan 7, Lassagården Vara, Vara kommun

Boxgatan 7

Villa
Lassagården Vara, Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
2 990 000 kr
107 m²
4 rum
832 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem, ett nybyggt hus från Älvsbyhus - husmodell EVA Rätvänd. Detta välplanerade hem erbjuder en kombination av modern design, funktionalitet och bekvämlighet. Färdigt för inflytt våren 2024. Allt ingår i priset, finns inga oväntade kostnader förutom de extra tillval som du önskar. Huset kommer grundmålat och tomten grovplanerad, bygglov och startbesked finns. Här möts du av en ljus och inbjudande atmosfär direkt när du kliver in genom dörren. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över den omgivande naturen. Modernt kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum, här finns gott om plats för att laga mat och umgås med familj och vänner. Köket angränsar till en elegant matplats där du kan njuta av härliga måltider och skapa minnen. Tre rymliga sovrum med smart förvaring, ett större badrum och en mindre toalett är placerade intill två av sovrummen. I anslutning till köket finns en rymlig tvättstuga med groventré. Här kan ni hantera allt från blöta overaller till sandiga skor och snöiga stövlar utan att oroa er för att smutsen följer med in. Fristående dubbelgarage F.20 ingår i priset. För mer information, kontakta oss eller Johannes på Älvsbyhus, [email protected], 0723 02 68 26.

 • Nyproduktion
Salstad Tomten 62, null, Grästorps kommun

Salstad Tomten 62

Villa
Grästorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 000 000 kr
170 m²
5 rum
1 587 m² tomt

Trevlig 1½-plansvilla om 5 rum och kök i Salstad. Villan som är uppförd på 1930-talet, inrymmer 5 rum och kök och har under senare år till stor del renoverats med bl a nya ytskikt och nya fönster. Entréplan med trivsamt kök, vardagsrum, ett sovrum och duschrum. Övre plan bjuder på 3 sovrum och badrum. Viss renovering återstår. Uppvärmning via luftvärmepump. Uthus med garage, förråd och pannrum. Här bor du i lugn och lantlig miljö och i Grästorp finns ett brett serviceutbud, goda kommunikationer och skolor. Till Trollhättan är det endast 20 minuters bilfärd. Varmt välkomna på visning!

Öttum Vallen 8, null, Vara kommun

Öttum Vallen 8

Villa
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
1 500 000 kr
117 + 45 m²
5 rum
3 987 m² tomt

I Öttum, mellan Vara och Skara finner vi denna trevliga fastighet med rymligt boningshus och stor verkstadslokal som nu erbjuds till försäljning. Kanske en lämplig fastighet för egenföretagaren eller för den med utrymmeskrävande hobbyverksamhet? Boningshuset inrymmer 5 rum och kök. Bottenvåning med trivsamt kök, rymligt vardagsrum med utgång till altan under tak, två sovrum och duschrum. På övre plan finner vi två sovrum och WC. Källare med gillestuga, pannrum, bastu, tvättstuga och en mindre separat lägenhet med uthyrningsmöjligheter. Uppvärmning via bergvärme. Verkstadsbyggnad/bussgarage med generösa ytor. Carport. Stor grusad gårdsplan med goda parkeringsytor. Till Skara är det ca 1,5 mil och till Vara knappt 2 mil.

Bitterna Stjärnegärdet 1, null, Vara kommun

Bitterna Stjärnegärdet 1

Gård/Skog
Vara kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara
3 395 000 kr
185 m²
9 rum
6 ha tomt

Nu erbjuds denna vackert belägna hästgård i natursköna Bitterna till försäljning. Den totala arealen uppgår till ca 7 ha och utgörs till största delen av betesmark i anslutning till det väl samlade gårdscentrat. Mangårdsbyggnad med generösa utrymmen om 9 rum och kök fördelade på 185 kvm. Uppvärmning via jordvärmepump. Högbyggd ladugård under tegeltak med murat stall inrett för hästar, lada och ränne. Här finner vi 6 boxar, lösdrift och sadelkammare. Lillstuga/flygelbyggnad med två inredda rum, tvättstuga, pannrum och garage. Övriga ekonomibyggnader utgörs av uthus med verkstad och förrådsmöjligheter, maskinhall och lada. Dessutom finns äldre undantagsstuga. I området finns gott om ridvägar i fantastisk natur. Fastigheten är belägen mellan Herrljunga och Vedum och det är ca 6 km till vardera ort. I Herrljunga finner vi ett brett serviceutbud och mycket goda kommunikationer via tåg till flertalet städer.

Visar 1 - 25 av 33