Basseberg Lilla 1

Vaggeryds kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
159 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
8,8 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
16 925 kr/år

Letar du efter att bo på landet i ett rött hus med vita knutar. Ett hus på 159 kvm med 7 rum och kök. Här kanske är ditt nästa boende? Mycket mark på nästan 90 000 kvm. Med beteshagar åker mark och lite skog. Möjlighet att ha hästar eller får. Ett hus med en känsla av gamla tider . Timmerstockar i väggar och även stockar i taket.
Man bor utan någon granne inpå knuten men det finns hus i närheten. När man kliver upp på verandan och öppnar dörren möts man av en fin hall med timrade väggar, en hall där det finns plats för att hänga av sig ytterkläderna, trappan upp till andra plan. Till vänster ligger ett stort vardagsrum , där brinner det i järnkaminen och ger en go värme, timmerstockar i tak och väggar gör en känsla av att detta hus har ståt här länge. Köket har en modern känsla med ett kök med vita släta luckor, en järnspis från Husqvarna bredvid en elektrisk spis. En bra plats för köks möblerna. Även en farstu som leder till baksidan, och en toalett.
Till höger , från hallen ,ligger ett matsals rum som är nymålat och nytt laminatgolv, plats för ett stort matsals möblemang, intill ligger ett kontor/sovrum.
På andra plan påminns man av åldern med plankgolv och timmerväggarna, här finns ett stort badrum som fungerar även som tvättrum, en dusch hörna , dubbel handfat och en wc. Ett stort sovrum åt ett håll och det andra finns det två sovrum till med en gemensam hall.
Huset är besiktigat och energi deklarerat.

Förbered dig/er gärna genom att:

- Åka förbi objektet och området, bekanta dig och läsa på om objektet.

- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Varmt välkomna på ert ev. nästa boende.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vaggeryd

Kontakta mäklaren

Bodil Mattsson

Mäklarhuset Vaggeryd
Mäklare Bodil Mattsson, Mäklarhuset Vaggeryd
0707407430
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas