Mäklarhuset Vaggeryd

Mäklarhuset Vaggeryd

Mäklare

Fabriksgatan 31, null, Vaggeryds kommun

Fabriksgatan 31

Övrigt
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

3 595 000 kr

3 288 m² tomt

Tillfälle för er som har drömt om att äga en egen lokal med verkstad. Möjlighet att driva bilhall, maskin försäljning , motorcyklel/moped försäljning eller driva en cykelverkstad med försäljning, det är bara fantasin som saknas vad man kan använda dessa fina och välskötta lokaler till. Läget är bra i Skillingaryd. En pedantiskt skött fastighet som även har ett stort lager tält på tomten. Allt finns som krävs för att meka, polera och sälja maskiner, bilar eller om man driver ett företag så har lokalerna det som behövs. Försäljningslokalen har två fina kontor med glasdörrar, ett vackert klinkergolv och en matplats med tillhörande pentry. En nyrenoverad toalett. Verkstads delen har två elektriska portar, där finns två platser för att meka och en stor hall för rekonstruktion och städning. På baksidan finns det en elektrisk port in till ett garage. Det stora lagertältet är från 2011, ett stort förråd och en platå som kan fungera som en utställningsplatå. Oljeavskiljare finns , allt är godkänt.

Nyholm 4, null, Vaggeryds kommun
  • Tor 9 feb

Nyholm 4

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

795 000 kr

120 m²

5 rum

3 324 m² tomt

Ett stort hus i Nyholm som en gång i tiden hade en lanthandel. Ett hus som behöver renoveringar och omsorg. Huset har stor potential och många möjligheter. Ett badrum som renoverades 2020 av hantverkare från kommunen. Köket byggdes om 1995, ett stort rum som en gång i tiden var affären går att bygga om. Nytt avlopp 2016. Närhet till Kylås backen ,perfekt att åka slalom på vintern. På tomten finns även en ladugård som idag fungerar som förråd/garage. Även mindre uthus finns på tomten. Avloppet grävdes om för ca 7 år sedan. Huset är besiktigat och energi deklarerat. Välkomna på visning .

  • Plus
Korpgatan 19H, null, Vaggeryds kommun

Korpgatan 19H

Lägenhet
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

1 795 000 kr

91,2 m²

4 rum

5 067 kr/mån

19 682 kr/m²

Med ett sjö nära läge finner ni denna trivsamt välplanerade fyrarummare på andra våning, endast några trappsteg upp och avsaknad av insyn. En ljus lägenhet med mycket fönster, nu finns det tre sovrum att tillgå. En loftgång på framsidan där man kan sitta och njuta av morgonkaffet även en balkong i söderlägen med möjlighet till att sitta och njuta av solen. Månadsavgiften är 5067:- då ingår bredband, tv och parkeringsplats. En ljus och välplanerad bostad med många fördelar att lyfta fram, såsom fräscha ytskikt, härlig rymd och mycket ljusinsläpp. Bostaden har trevliga sällskaps ytor, både inne och ute på balkongen. I det hel kaklade badrummet finner man både tvättmaskinen och torktumlaren. Sovrummen är väl tilltaget för att en dubbelsäng ska få plats. I anslutning till ett sovrum finns en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ett sovrum finns det möjlighet att plocka bort väggen och få ett större vardagsrum. Parkeringsplatsen som ligger nära tillhands ingår i månadsavgiften, likaså bredband och kabel-tv. I närheten till bostaden ligger både förskola, skola och gymnasieskola. Dessutom finns det fina promenadstråk i natur och skog, samt nära till Hjortsjön. Vaggeryd växer och är ett levande samhälle och har goda kommunikationsmöjligheter till både Jönköping och Värnamo. Med bil tar det ca. 25 minuter respektive 30 minuter.

  • Plus
Grindstensvägen 1, null, Vaggeryds kommun
  • Imorgon

Grindstensvägen 1

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

2 450 000 kr

188 m²

7 rum

1 186 m² tomt

Vi har nöjet att presentera en familjevänlig 1-1/2-plansvilla på det populära området Södra Park. Huset är på 188 kvm med sju rum och fem sovrum, ett garage med förvaringsmöjligheter. Huset ligger på en bra hörntomt och med skogen som granne. En välskött villa som har genomgått renoveringar såsom ett nytt kök från Ikea. nytt golv och spotlights renoverades under 2022 , även ett underbart stort badrum med klinker och kakel renoverades 2020. Vi välkomnas in i huset där det underbara köket finns , ett kök där alla får plats och kan hjälpa till med matlagning eller bakning. Huset.s hjärta. Till höger finns en praktisk stor förvaring för kläder och som vidare leder till tvättrummet. Ett stort vardagsrum ligger intill där finn bra plats för det stora matsals gruppen och en soffgrupp. Även en altandörr som leder ut till baksidan och ett trädäck. Vidare bort i huset ligger det tre bra sovrum och det underbara badrummet. En trappa upp möts vi att ett stort vardagsrum med plats för en stor soffa , perfekt som TV hörna, en braskamin och intill plats för en matgrupp. Två sovrum och ett badrum med badkar. Huset är ett drömhus för den stora familjen eller en familj som önskar stora utrymmen. Närhet till skogen med underbara promenadstråk. På vintern finns även preparerade skidspår. Finns möjlighet till att ha sina barn på fyra förskolor i området. Även närhet till skola. Huset är besiktigat och energi deklarerat. Vaggeryd ligger bra till när det gäller pendling till och från jobbet, Krösatåget eller snabbussen mellan Jönköping och Värnamo samt E:an. 20 minuter med bil till Jönköping och ca 25 minuter till Värnamo. Hjärtligt välkomna till eventuellt ert nya boende.

  • Plus
Storgatan 20, null, Vaggeryds kommun

Storgatan 20

Övrigt
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

2 725 000 kr

766 m² tomt

Fastigheten säljs i bolagsform, se balansräkning under "dokument och länkar". Vid försäljning i Bolagsform utgår ingen ny Lagfartskostnad. Stiligt och putsat hyreshus med 4 lägenheter. En stor lägenhet i bottenplan med 5 rum och kök, 2st 2 rum och kök på mellanplan samt en stor lägenhet längst upp på vindsplan. Ljusa och fräscha lägenheter med bra planlösningar. Hyreshuset är fullt uthyrt. Renoverad källare med mycket förvaringsutrymmen, fräsch tvättstuga och torkrum. I källaren är fjärr värmeväxlaren. Lättskött tomt med asfalterad parkering och gräsmatta. Intäkter ca: 311 398:- Underlag för driftkostnaderna finns under "dokument och länkar" Fastigheten är belägen i centrala Skillingaryd med närhet till dagligvaruhandel, apotek, skola och service. I Skillingaryd har man närhet till Jönköping och Värnamo, resp. 25 minuters bilfärd samt snabbussen som går var 30:e minut. Varmt välkomna att boka er för visningen.

Skjutebo, Skjutebo, Vaggeryds kommun

Skjutebo

Tomt
Skjutebo, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

895 000 kr

1 500 m² tomt

Nu finns möjligheten för dig som önskar att bygga ditt drömhus på landet. 1500 kvm tomtmark är förslag på avstyckning med chans till att köpa till större tomt. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked för enbostad och garage. Tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Tomtmarkerna har fantastiskt läge, lantliga vyer med både, sjö, åkermark och skog. Här är aldrig naturen långt bort! Vederydssjön är en sjö som ligger både i Jönköpings kommun och Vaggeryds kommun i Småland. I Skjutebo har man endast 5 minuter till Månsarp, ca. 30 minuter med bil till Jönköpings City reps. 15 minuter till Vaggeryd. Varmt välkomna till visningen.

Krängshult, Krängshult, Vaggeryds kommun

Krängshult

Tomt
Krängshult, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd

545 000 kr

2 000 m² tomt

OBS NYTT PRIS. Här kan man bygga sitt dröm boende i Krängshult i naturskönt läge med åkrar runt omkring. Möjlighet att köpa till mark runt tomten. Har ni drömt om en mindre gård att ha lite djur eller hästar så finns möjlighet till det nu. 2000 kvm tomtmark är förslag på avstyckning. Finns chans till att köpa till större tomt. Pris för mark intill är ca 50 kronor /kvm. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked och tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Förskola och lågstadiet är i Byarum, bara ett par kilometer bort. Med cirka 10 minuters bilfärd befinner man sig i Vaggeryd, där finns det dagligvaruhandel, skolor, restauranger, affärer, mm. Närhet till Jönköping med 30 minuters bilfärd. Varmt välkomna att boka er för visning.

Visar alla 7