Mäklare Bodil Mattsson

Bodil Mattsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åker Sandhem 1, null, Vaggeryds kommun

Åker Sandhem 1

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 595 000 kr
91 + 22 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Välkommen hem till denna vackert renoverade villa i Åker. Med fem rum och en boarea på 91 kvm erbjuder detta hus en bekväm livsstil för hela familjen. Huset är fullt av charm och karaktär med allt renoverat från grunden. De unika funktionerna inkluderar ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus, ett modernt kök och badrum, samt tre härliga sovrum för en god natts sömn. Trädgården har en generös uteplats perfekt för sommarkvällar och grillkvällar med familj och vänner. Ett mysigt Lusthus finns att njuta av. Huset ligger i ett trevligt område med närhet till en fantastisk natur och fina badplatser på sommaren. Här kan du leva en drömlivsstil! Förbered dig gärna genom att: Åk förbi och lär dig området och bekanta dig med fastigheten med dess fina möjligheter. Äger ni ett annat boende och önskar få en värdering , kontakta mig för en kostnadsfri värdering. Boka en visning idag och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda.

Prästgatan 4, null, Vaggeryds kommun

Prästgatan 4

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
950 000 kr
89 + 65 m²
5 rum
909 m² tomt

Denna villa på Prästgatan 4 i Skillingaryd är ett hus för den händige. Med en boarea på 89 kvm, har den här charmiga bostaden allt du behöver för att skapa en bekväm och önskvärd livsstil. Huset behöver en renovering för att uppfylla sin fulla potential, men med lite kreativitet och hårt arbete kan du skapa ett fantastiskt hem som passar just dig. Stavparkett golv på hela entreplan, väldigt vackert lagt då förra ägaren var golvläggare. Villan har en trädgård med gott om utrymme för avkoppling . Platsen har närhet till allt du behöver för en bekväm livsstil, inklusive skolor, butiker och restauranger. Sätt din egen prägel på den här charmiga villan och njut av en bekväm och önskvärd livsstil. För att se potentialen i denna bostad, är du välkommen för en visning. Fastigheten ligger med närhet till förskola och skola även centrum ligger endast 5 minuters promenad bort. Varmt välkommen på visning.

Kushult 6, null, Vaggeryds kommun

Kushult 6

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 195 000 kr
120 m²
4 rum
2 380 m² tomt

Välkommen till Kushult, ett fantastiskt naturskönt område som erbjuder en underbar livsstil för den som vill ha lugn och ro. Denna charmiga villa på 120 kvm erbjuder möjligheten att skapa ditt drömhem. Huset innehåller 4 rum och är i renoveringsbehov, men med detta kommer också en möjlighet att skapa något unikt och anpassat efter dina specifika behov. Här finns stora möjligheter att skapa en personlig karaktär och bohemisk stil på grund av det öppna utrymmet och flexibiliteten hos huset. Fastigheten ligger på landet vilket erbjuder en avkopplande livsstil för ägaren. Ett stort område på 1464 kvm finns att exponera kreativiteten för att skapa en vacker utomhusmiljö. Bostaden lämpar sig väl för en familj som söker en avskild och privat miljö i naturen, där ingen granne tittar in på tomten. Om du söker en livsstil bortom det vanliga är detta en spektakulär möjlighet att förverkliga dina drömmar! Var redo att bli hänförd av charm, attraktion och potential i denna spännande fastighet. Kom och upplev ditt nya drömhem och boka en visning idag!

Berggatan 7, null, Vaggeryds kommun
  • Sön 28 apr

Berggatan 7

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 495 000 kr
214 + 106 m²
8 rum
1 059 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa på Berggatan 7 i Skillingaryd. Här erbjuds en unik bostad med karaktär och egen charm som verkligen sticker ut från mängden. Med en rymlig boarea på hela 214 kvm finns gott om utrymme för hela familjen. Finns fem sovrum och tre plan att bo på. En fantastisk möjlighet med ett hus utöver det vanliga. Bostadens läge är fantastiskt med nära till allt som Skillingaryd har att erbjuda. På andra plan finns här stora rum som ger en bekväm och önskvärd livsstil. Detta är verkligen en oas för den som vill ha det lilla extra i sitt boende. Här finns alla de unika funktioner som du söker i en bostad, som ger dig en känsla av harmoni och ro. Läget på Berggatan 7 , där har man utsikt över "hela" Skillingaryd, med möjlighet att sitta på tre våningar , ett på markplan och två på olika balkonger. Ett lugnt läge då huset ligger på en återvändsgata. Vaggeryds kommun är kommunen som växer , här bor man praktiskt med närhet till både Jönköping och Värnamo samt Gnosjö regionen . Många fina skolor samt förskolor byggs hela tiden efter behov och antal barn. Här finns all service i båda tätorterna , Skillingaryd och Vaggeryd. Enkelt att resa med snabbussen som går var 30:e minut mellan Värnamo och Jönköping samt Krösatåget. Många företag väljer att placera sig här då läget är perfekt utmed E4:an. Det nya Stigamo området kommer det att bli många nya arbetsplatser, i dagsläget har vi lägst arbetslöshet på många år. Även närhet till Gnosjö regionen då Hillerstorp ligger endast 15 minuter bort. Huset är besiktigat och energi deklarerat. Denna villa är den perfekta platsen för att skapa en önskad livsstil. Med sin charm, attraktion och karaktär, är det en plats som du verkligen kommer att trivas i. Missa inte chansen att bo på Berggatan 7 i Skillingaryd – boka nu en visning och upplev detta unika boende själv!

  • Plus
Far Anders väg, null, Vaggeryds kommun

Far Anders väg

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 695 000 kr
98 m²
3 rum

OBS! NYPRODUKTION. Hus på 98 kvm och car -port på 30 kvm. Denna tomt på Far Anders väg i Skillingaryd är en unik möjlighet att skapa din drömbostad. Det finns ingenting som slår känslan av att bo i en helt nybyggd villa som är skapad precis efter dina önskemål. Här finns möjlighet att själv bestämma alla detaljer och skapa en bekväm och önskvärd livsstil. Tomten ligger i ett fridfullt område med närhet till både naturen och service. Passar er som önskar ett enklare boende, ni kanske har ett stort hus idag och önskar er ett mindre hus, ni som söker ert första boende, finns många som söker ett enkelt boende som är nytt. Bara att göra sina drömmar sanna för ett nytt boende. Ni är med från början med egna färgval och andra val som vi gör tillsammans. Skillingaryd är en charmig ort som erbjuder vackra omgivningar och många fritidsaktiviteter. Så om du vill ha det bästa av två världar - en fridfull miljö med närhet till allt du behöver - då är detta den perfekta platsen för dig. Ta chansen och skapa din dröm bostad på denna tomt idag! Kontakta oss för vidare information. Närhet till Sörgårdsskolan med både förskola och skola. Närhet till Jönköping och Värnamo med endast 25 minuters bilresa.

Lillholmsvägen 12, null, Vaggeryds kommun
Lillholmsvägen 12, null, Vaggeryds kommun, bild 2
Lillholmsvägen 12, null, Vaggeryds kommun, bild 3

Lillholmsvägen 12

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 595 000 kr
145 + 30 m²
6 rum
891 m² tomt

På en av de populära gatorna i Hok ligger detta charmiga hus med 145 kvm boarea. Villan har nytt yttertak, nya tre glasfönster, från 2017, och en ny luftvärmepump, från 2023. Hemmet har ett rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in max ljus och en härlig kamin som skapar en mysig stämning. Köket är ett hemtrevligt kök ,det har gott om förvaringsutrymme. De fyra sovrummen är rymliga och ljusa, finns även möjlighet till ett femte sovrum. Bostaden har en uteplats med som är perfekta för avkoppling, även en stensatt plats där det finns bra plats för grillen. Dessutom finns en stor trädgård med ett uthus för förvaring . Inga grannar på baksidan eller på en sida. Huset ligger på en återvändsgata det blir minimal med trafik, perfekt för en barnfamilj. Detta charmiga hus i Hok är perfekt för den som söker en avkopplande livsstil . Boka in en visning för att upptäcka allt som det här hemmet har att erbjuda! Närhet till Torsvik och Stigamo gör att restiden blir endast 15 minuter, även till Jönköping och Nässjö är restiden max 30 minuter. Tåg och buss finns att tillgå. Även den fina Hooks Herrgård finns 5 minuter bort, där finns möjlighet att äta gott, gå och njuta av spaa en dag när man vill skämma bort sig och njuta eller spela en golfrunda. Huset är besiktigat och det finns en energideklaration. Varmt välkomna till ev ert nästa boende.

  • Premium
Far Anders väg 18, null, Vaggeryds kommun

Far Anders väg 18

Tomt
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
3 690 000 kr
1 432 m² tomt

OBS Nyproduktion. Nyckelfärdigt med hus på 138 kvm och carport på 30 kvm för endast 3 690 000:-. Har du någon gång undrat hur det känns att flytta in i ett nybyggt hem? Nu finns denna unika möjlighet. Ett stilrent och snyggt hus med det lilla extra. Byggnaden är 138 kvm .Helt hantverksmässigt byggt i lösvirke. Huset ska byggas när vi har ett avtal klart, ni själva bestämmer färg på huset, tak, detaljer som ni alltid önskat er. Allt görs tillsammans med byggaren,. Unik chans att få ett helt nyuppfört hus precis som ni drömt om. Väl genomtänkt planlösning med en vuxendel och en barndel med sociala utrymmen. Ett underbart sällskapsrum centrerat mitt i huset. Stora fönsterpartier ner till golvet som låter ljuset flöda in i sällskapsdelen. Praktisk groventré med tvättstuga, strategiskt placerad i huset strax intill garagebyggnaden. Hela huset är utrustat med golvvärme. Carport med ett isolerat förråd ingår. Marielundsområdet är ett fantastisk område för barnfamiljen eller hundägaren. Vacker natur och fina lekplatser. Här bor man med närhet till förskola och skola samt några få minuters cykelfärd till mataffärer, handel och stationen. I Skillingaryd bor men med närhet till både Jönköping och Värnamo med ca. 25 minuters restid till respektive stad. Varmt välkomna att boka er för visning, Visningen blir på Videgatan 1 i Skillingaryd.

Boerydsgatan 16, null, Vaggeryds kommun

Boerydsgatan 16

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 850 000 kr
95 + 120 m²
4 rum
943 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och rymliga villa i Götafors, på Boerydsgatan 16. Denna villa har en boarea på 95 kvm och fyra ljusa och inbjudande rum ett härligt kök med mycket förvaringsmöjligheter. Källaren har en rymli gillestuga med en öppen spis, den måste kontrolleras före användning. En tvättstuga med ett förråd, en toalett, ett hobbyrum och även ingång till garaget. Interiören är smart utformad för maximal användning av utrymmet, vilket gör det enkelt att anpassa efter dina behov. Denna villa har en unik charm med en härlig tomt som har skogen som granne på baksidan. Närheten till både förskolan och skolan gör det till ett perfekt hem för en familj med småbarn. Dessutom är trädgården omgiven av vackra träd och blommor som skapar en känsla av lugn och ro. Det finns det en härlig uteplats där du kan bjuda över vänner och släkt till grillkvällar och avkoppling. Huset är besiktigat och energideklarerat. Smidigt att köra ut till E4:an som du enkelt kör på 20 minuter åt båda håll, dvs söderut till Värnamo och norr ut mot Jönköping. Även närhet till Gnosjöregionen med bil ca 20 minuters res och Hillerstorp endast 15 minuter. Om du är en köpare som söker efter en villa i Götafors, bör du ta tillfället i akt att se ditt nya hem. Välkommen till visning på Boerydsgatan 16, Vaggeryd.

Kaveldunsgatan 21, null, Vaggeryds kommun

Kaveldunsgatan 21

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
3 250 000 kr
135 + 36 m²
5 rum
798 m² tomt

Välkommen till Kaveldunsgatan 21 - en underbar enplansvilla belägen vid foten av Hjortsjön i Vaggeryd. Med 135 kvm boarea erbjuder denna villa en härlig avkoppling för de som vill ha en bekväm och önskvärd livsstil. Här finns ett ljust och mysigt vardagsrum, ett modernt kök med plats för matbord, tre sovrum, två badrum och ett stort uterum med närhet till skogen. Hela huset har golvvärme.Trädgården är härlig med närhet till skogen, och inbjuder till en aktiv utomhuslivsstil. Huset ligger på en återvändsgata , minimal trafik och även läget på Västra Strand. Där ni kan njuta av lugnet i det natursköna området med närhet till Hjortsjön. Området är perfekt för att promenera, cykla och koppla av. Om du söker efter ett hem med en härlig atmosfär, beläget i en naturskön miljö med närhet till alla nödvändigheter - då är denna enplansvilla vid Hjortsjön i Vaggeryd ett måste att se! Närhet till förskolor och skola, även smidigt att åka med bussen då den stannar i närhet, 500 bussen som kör mellan Värnamo och Jönköping varje timma. Närhet till Värnamo och Jönköping samt närhet till Gnosjö regionen. Huset är besiktigat och energideklarerat. Kom och upptäck själv på visningen. Hjärtligt välkomna.

  • Plus
Ågatan 10, null, Vaggeryds kommun

Ågatan 10

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 345 000 kr
171 + 12 m²
7 rum
911 m² tomt

OBS ! NYTT PRIS. Välkomna hem till denna storslagna villa, perfekt belägen på Ågatan 10 i det idylliska Skillingaryd. Med en boarea på 171 kvadratmeter och sju rymliga rum är detta hemmet som du och din familj alltid drömt om. Den charmiga fasaden välkomnar och bjuder på en nostalgisk känsla av hemtrevnad som sträcker sig in i själva huset. Den praktiska planlösningen gör detta hem perfekt för såväl avkoppling och vardagsliv. Med stora fönster som ger härligt ljus och utsikt över trädgården, blir varje rum fyllt med en känsla av ljus och rymd. Den öppna planlösningen gör att man har kontakt med alla i huset, köket som är "Husets Hjärta" är rymligt och har en härlig köksö med en inbyggd inductionshäll med god plats för att laga maten samtidigt när man ser matgästerna och kan vara tillsammans. Bra plats för många att sitta ner vid matbordet. Intill ligger ett rymligt vardagsrum med ett underbart parkettgolv i stavparkett, stora fönster vilket ger en härlig känsla i rummet, intill ligger "Masters Bedroom" intill ett stort Spa rum, tänk att ta ett bubbelbad innan sängdax, en avslappnande känsla med ett varmt och bubblande bad. Det finns tre sovrum i en "barndel" ihop med ett mindre tv-rum samt härlig öppen spis som bjuder på en mysig och go värme. Även en toalett intill. Ovanplan ligger en möblerbar hall med kattvindar och garderober , även ett stort rum med härliga takfönster, idag används det som ett gästrum/sovrum men går utmärkt att ha som ett perfekt tonårsrum. Trädgården har en fantastisk storlek och erbjuder gott om utrymme för att umgås med familjen och vänner i privata och lugna omgivningar. Charmen och attraktionen hos detta hem är en fin upplevelse. Huset är besiktigat och energi deklarerat. Närhet till orter runt om Skillingaryd är Gnosjö regionen som endast är 20 minuter bort med bil, likaså Värnamo och Jönköping. Finns även 500 bussen som köres mellan Värnamo och Jönköping varje timme. Välkomna till ev ert nästa hem.

Sandgatan 9, null, Vaggeryds kommun

Sandgatan 9

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 650 000 kr
96 + 97 m²
3 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Sandgatan 9 i Skillingaryd, där denna charmiga villa ligger på en lugn gata i det trevliga området Klevshult. Med sina 96 kvm boarea erbjuder detta hus en bekväm och önskvärd livsstil för alla. Ett unikt inslag i denna villa är dess utformning med ett öppet kök ihop med vardagsrummet. Huset innehåller även två mysiga sovrum, intill ett badrum med ett härligt badkar med tassar. Nyinstallerad jordvärme 2021 , en renoverad altan ihop med ett stort trädäck, nytt yttertak med nytt plåtisol ,2023,nya golv i hall och vardagsrum. Förra ägaren satte in nya fönster. Källaren finns idag en tvättstuga med en duschkabin, pannrum samt två rum som enkelt går att renovera till sovrum eller hobbyrum. Här får du också tillgång till en härlig trädgård på uteplatsen och även en altan som bjuder in till många trevliga stunder, perfekt för sommarens grillkvällar eller för att koppla av efter en lång dag. Detta hus har ett fantastiskt läge,ligger på en lugn gata, vilket skapar en fridfull atmosfär där du kan känna dig trygg och bekväm. Samhället runt Sandgatan 9 erbjuder en förskola och en bra skola på promenadavstånd. Närhet till Väranmo med endast 10 minuter i bil. Varmt välkomna till ev ert nya hem.

  • Plus
Nissanvägen 5, null, Jönköpings kommun

Nissanvägen 5

Villa
Jönköpings kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
3 695 000 kr
175 + 103 m²
8 rum
1 537 m² tomt

Välkomna till Nissanvägen 5 i Taberg, en sekelskiftes villa på 175 kvm och källare på 103 kvm, även ett dubbel garage med förråd, två fastigheter med en stor tomt Kåperyd 1:38 är 623 kvm och Kåperyd 1:53 är 915 kvm , total 1538 kvm . Ett hus som passar den stora familjen, ett hus med en härlig känsla , ett rymligt kök med plats för alla, ett kök är husets hjärta , och här har vi ett. Ett hus som passar den stora familjen där det finns en plats för var och en. Två möjligheter att sitta och umgås och titta på TV ett på vart plan. Ett badrum som man kan använda och njuta i länge, både bubbel badkar och en dusch hörna. Finns även ett mindre duschrum på andra plan. Många sovrum som är uppdaterade med laminatgolv och målade eller tapetserade. I dagsläget finns det 6 sovrum. Källaren har förråd samt tvättrum. . En stor trädgård där finns alla möjligheter att odla eller bara vara. Ett underbart trädäck är byggt 2022 på framsidan av huset. Huset målades 2021 och ett nytt yttertak lades om 2010 med nya hängrännor och stuprör samt klätt in skorstenen. Detta kanske är ert nya drömboende. Huset är besiktigat . Välkomna att boka er för visning.

Skjutebo, Skjutebo, Vaggeryds kommun

Skjutebo

Tomt
Skjutebo, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
800 000 kr
1 500 m² tomt

Nu har vi sålt den första av fyra tomter, alltså tre finns kvar. Nu finns möjligheten för dig som önskar att bygga ditt drömhus på landet. 1500 kvm tomtmark är förslag på avstyckning med chans till att köpa till större tomt. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked för enbostad och garage. Tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Tomtmarkerna har fantastiskt läge, lantliga vyer med både, sjö, åkermark och skog. Här är aldrig naturen långt bort! Vederydssjön är en sjö som ligger både i Jönköpings kommun och Vaggeryds kommun i Småland. I Skjutebo har man endast 5 minuter till Månsarp, ca. 30 minuter med bil till Jönköpings City reps. 15 minuter till Vaggeryd. Varmt välkomna till visningen.

Krängshult, Krängshult, Vaggeryds kommun

Krängshult

Tomt
Krängshult, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
545 000 kr
2 000 m² tomt

OBS NYTT PRIS. Här kan man bygga sitt dröm boende i Krängshult i naturskönt läge med åkrar runt omkring. Möjlighet att köpa till mark runt tomten. Har ni drömt om en mindre gård att ha lite djur eller hästar så finns möjlighet till det nu. 2000 kvm tomtmark är förslag på avstyckning. Finns chans till att köpa till större tomt. Pris för mark intill är ca 50 kronor /kvm. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked och tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Förskola och lågstadiet är i Byarum, bara ett par kilometer bort. Med cirka 10 minuters bilfärd befinner man sig i Vaggeryd, där finns det dagligvaruhandel, skolor, restauranger, affärer, mm. Närhet till Jönköping med 30 minuters bilfärd. Varmt välkomna att boka er för visning.

Visar alla 14