Mäklare Bodil Mattsson

Bodil Mattsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Promenaden 8, null, Vaggeryds kommun

Västra Promenaden 8

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 250 000 kr
120 + 80 m²
5 rum
1 207 m² tomt

Denna välskötta villa med sin charmiga karaktär ligger vid Västra Promenaden , säljaren har renoverat köket, nytt yttertak samt badrummen 2007, altanen dränering samt nya fönster 2009, ny panel 2020 som målades 2023. Med sina 120 kvm boarea erbjuder detta hem en trivsam hem för hela familjen. Villan har tre sovrum och två badrum, en öppen planlösning med en härlig sällskapsdel, samt en kamin. Det finns en solig uteplats perfekt för grillkvällar och picknickar under sommaren. Trädgården är lättskött och träd och buskar ger en känsla av avskildhet och lugn. Vaggeryd är en trevlig ort med närhet till skog och sjöar,och golfbana. Det finns fina möjligheter till friluftsaktiviteter och goda kommunikationsmöjligheter till Jönköping och Värnamo med buss och tåg. Kom och upplev denna villa! Boka en visning idag genom att kontakta oss på telefon eller e-post. Välkommen hem till Västra Promenaden 8 i Vaggeryd!

Liden 3, null, Vaggeryds kommun

Liden 3

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 450 000 kr
58 + 6 m²
2 rum
964 m² tomt

Perfekt belägen i det eftertraktade läget Liden 3, bjuder denna unika stuga på en sällsynt kombination av boendemiljö och oöverträffad utsikt. Med dess 58 kvm boarea med en gäststuga för två personer. . Denna stuga har varit i säljaren ägo i ca 42 år, den byggdes 1982 och byggdes till 2004 med ett sovrum samt ett badrum . Huset är vinterisolerat så man kan bo där året runt men idag har använts mest på sommaren. En helt ny vattenbrunn har borrats. Söker man en lugn och tyst plats så har ni hittat rätt. Endast fågelsång och vinden är det som hörs. Närhet till en Skogshyltasjön för bad och fiske. Närhet till skogen för bär och svampplockning är en bonus. Närhet till Jönköping och Värnamo med endast ca 30 minuter bilresa. Varmt välkomna till en oas med en utsikt utöver det vanliga.

  • Plus
, null, Vaggeryds kommun

Tomt
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
450 000 kr
2 004 m² tomt

Nu finns möjlighet att köpa en tomt och kanske låter er dröm gå i uppfyllelse om att bygga hus och bo "På landet". Eller kanske en sommarstuga med närhet till bad och kanske en fisketur på Linnesjön. En tomt på 2004 kvm , närhet till Linnesjön, Tallnäs stiftgård och Tofthagaskolan. Tomten är avstyckad. Närhet till Jönköping och Värnamo med ca 25 minuter bilresa. Välkomna att höra av er så berättar jag mer.

Åker Sandhem 1, null, Vaggeryds kommun

Åker Sandhem 1

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 490 000 kr
91 + 22 m²
5 rum
1 092 m² tomt

OBS! NYTT PRIS Välkommen hem till denna vackert renoverade villa i Åker. Med fem rum och en boarea på 91 kvm erbjuder detta hus en bekväm livsstil för hela familjen. Huset är fullt av charm och karaktär med allt renoverat från grunden. De unika funktionerna inkluderar ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus, ett modernt kök och badrum, samt tre härliga sovrum för en god natts sömn. Trädgården har en generös uteplats perfekt för sommarkvällar och grillkvällar med familj och vänner. Ett mysigt Lusthus finns att njuta av. Huset ligger i ett trevligt område med närhet till en fantastisk natur och fina badplatser på sommaren. Här kan du leva en drömlivsstil! Förbered dig gärna genom att: Åk förbi och lär dig området och bekanta dig med fastigheten med dess fina möjligheter. Äger ni ett annat boende och önskar få en värdering , kontakta mig för en kostnadsfri värdering. Boka en visning idag och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda.

Kushult 6, null, Vaggeryds kommun
Kushult 6, null, Vaggeryds kommun, bild 2
Kushult 6, null, Vaggeryds kommun, bild 3

Kushult 6

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 195 000 kr
120 m²
4 rum
2 380 m² tomt

Välkommen till Kushult, ett fantastiskt naturskönt område som erbjuder en underbar livsstil för den som vill ha lugn och ro. Denna charmiga villa på 120 kvm erbjuder möjligheten att skapa ditt drömhem. Huset innehåller 4 rum och är i renoveringsbehov, men med detta kommer också en möjlighet att skapa något unikt och anpassat efter dina specifika behov. Här finns stora möjligheter att skapa en personlig karaktär och bohemisk stil på grund av det öppna utrymmet och flexibiliteten hos huset. Fastigheten ligger på landet vilket erbjuder en avkopplande livsstil för ägaren. Ett stort område på 1464 kvm finns att exponera kreativiteten för att skapa en vacker utomhusmiljö. Bostaden lämpar sig väl för en familj som söker en avskild och privat miljö i naturen, där ingen granne tittar in på tomten. Om du söker en livsstil bortom det vanliga är detta en spektakulär möjlighet att förverkliga dina drömmar! Var redo att bli hänförd av charm, attraktion och potential i denna spännande fastighet. Kom och upplev ditt nya drömhem och boka en visning idag!

  • Premium
Ågatan 10, null, Vaggeryds kommun

Ågatan 10

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
2 345 000 kr
171 + 12 m²
7 rum
911 m² tomt

OBS ! NYTT PRIS. Välkomna hem till denna storslagna villa, perfekt belägen på Ågatan 10 i det idylliska Skillingaryd. Med en boarea på 171 kvadratmeter och sju rymliga rum är detta hemmet som du och din familj alltid drömt om. Den charmiga fasaden välkomnar och bjuder på en nostalgisk känsla av hemtrevnad som sträcker sig in i själva huset. Den praktiska planlösningen gör detta hem perfekt för såväl avkoppling och vardagsliv. Med stora fönster som ger härligt ljus och utsikt över trädgården, blir varje rum fyllt med en känsla av ljus och rymd. Den öppna planlösningen gör att man har kontakt med alla i huset, köket som är "Husets Hjärta" är rymligt och har en härlig köksö med en inbyggd inductionshäll med god plats för att laga maten samtidigt när man ser matgästerna och kan vara tillsammans. Bra plats för många att sitta ner vid matbordet. Intill ligger ett rymligt vardagsrum med ett underbart parkettgolv i stavparkett, stora fönster vilket ger en härlig känsla i rummet, intill ligger "Masters Bedroom" intill ett stort Spa rum, tänk att ta ett bubbelbad innan sängdax, en avslappnande känsla med ett varmt och bubblande bad. Det finns tre sovrum i en "barndel" ihop med ett mindre tv-rum samt härlig öppen spis som bjuder på en mysig och go värme. Även en toalett intill. Ovanplan ligger en möblerbar hall med kattvindar och garderober , även ett stort rum med härliga takfönster, idag används det som ett gästrum/sovrum men går utmärkt att ha som ett perfekt tonårsrum. Trädgården har en fantastisk storlek och erbjuder gott om utrymme för att umgås med familjen och vänner i privata och lugna omgivningar. Charmen och attraktionen hos detta hem är en fin upplevelse. Huset är besiktigat och energi deklarerat. Närhet till orter runt om Skillingaryd är Gnosjö regionen som endast är 20 minuter bort med bil, likaså Värnamo och Jönköping. Finns även 500 bussen som köres mellan Värnamo och Jönköping varje timme. Välkomna till ev ert nästa hem.

Sandgatan 9, null, Vaggeryds kommun

Sandgatan 9

Villa
Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
1 650 000 kr
96 + 97 m²
3 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Sandgatan 9 i Skillingaryd, där denna charmiga villa ligger på en lugn gata i det trevliga området Klevshult. Med sina 96 kvm boarea erbjuder detta hus en bekväm och önskvärd livsstil för alla. Ett unikt inslag i denna villa är dess utformning med ett öppet kök ihop med vardagsrummet. Huset innehåller även två mysiga sovrum, intill ett badrum med ett härligt badkar med tassar. Nyinstallerad jordvärme 2021 , en renoverad altan ihop med ett stort trädäck, nytt yttertak med nytt plåtisol ,2023,nya golv i hall och vardagsrum. Förra ägaren satte in nya fönster. Källaren finns idag en tvättstuga med en duschkabin, pannrum samt två rum som enkelt går att renovera till sovrum eller hobbyrum. Här får du också tillgång till en härlig trädgård på uteplatsen och även en altan som bjuder in till många trevliga stunder, perfekt för sommarens grillkvällar eller för att koppla av efter en lång dag. Detta hus har ett fantastiskt läge,ligger på en lugn gata, vilket skapar en fridfull atmosfär där du kan känna dig trygg och bekväm. Samhället runt Sandgatan 9 erbjuder en förskola och en bra skola på promenadavstånd. Närhet till Väranmo med endast 10 minuter i bil. Varmt välkomna till ev ert nya hem.

  • Plus
Skjutebo, Skjutebo, Vaggeryds kommun

Skjutebo

Tomt
Skjutebo, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
800 000 kr
1 500 m² tomt

Nu har vi sålt den första av fyra tomter, alltså tre finns kvar. Nu finns möjligheten för dig som önskar att bygga ditt drömhus på landet. 1500 kvm tomtmark är förslag på avstyckning med chans till att köpa till större tomt. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked för enbostad och garage. Tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Tomtmarkerna har fantastiskt läge, lantliga vyer med både, sjö, åkermark och skog. Här är aldrig naturen långt bort! Vederydssjön är en sjö som ligger både i Jönköpings kommun och Vaggeryds kommun i Småland. I Skjutebo har man endast 5 minuter till Månsarp, ca. 30 minuter med bil till Jönköpings City reps. 15 minuter till Vaggeryd. Varmt välkomna till visningen.

Krängshult, Krängshult, Vaggeryds kommun

Krängshult

Tomt
Krängshult, Vaggeryds kommun
Mäklarhuset Vaggeryd
545 000 kr
2 000 m² tomt

OBS NYTT PRIS. Här kan man bygga sitt dröm boende i Krängshult i naturskönt läge med åkrar runt omkring. Möjlighet att köpa till mark runt tomten. Har ni drömt om en mindre gård att ha lite djur eller hästar så finns möjlighet till det nu. 2000 kvm tomtmark är förslag på avstyckning. Finns chans till att köpa till större tomt. Pris för mark intill är ca 50 kronor /kvm. I tomtpriset ingår positivt förhandsbesked och tillstånd till inrättande av avloppsanläggning. Köparen står för avstyckningen, Vatten/Avlopp och El anslutningar. Förskola och lågstadiet är i Byarum, bara ett par kilometer bort. Med cirka 10 minuters bilfärd befinner man sig i Vaggeryd, där finns det dagligvaruhandel, skolor, restauranger, affärer, mm. Närhet till Jönköping med 30 minuters bilfärd. Varmt välkomna att boka er för visning.

Visar alla 9