Skäftesfall 1:5

Finspång, Finspång Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Gård med jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
21 ha
Antal besök
4 529
Dagar på Hemnet
4

OFFENTLIG AUKTION

Fastigheten Finspång Skäftesfall 1:5, Finspång, utbjudes härmed på offentlig auktion. God man att ombesörja auktionen är advokat Bo Nilsson, Advokaterna Nilsson & Partners AB, Norrköping, enligt beslut av Norrköpings tingsrätt Ä 4060-20.
Auktion hålles på fastigheten fredagen den 28 maj 2021 kl. 11.00.

Villkor för försäljningen är bland annat att fastigheten överlåtes i befintligt skick, utan allt ansvar för fel och brister i fastigheten (s.k. friskrivningsklausul) med tillträde fredagen den
30 juli 2021 samt att 10 % av köpeskillingen erlägges kontant vid klubbslag. Slutlig köpeskilling erlägges senast den 30 juli 2021 enligt särskild överenskommelse med den gode mannen.

För auktionsinropare som inte förmår att fullfölja köpet, kommer del av handpenning att förverkas till täckande av förrättningskostnader.

Fastigheten är en lantbruksfastighet vid Glan. Fastigheten har fiskerätt i gemensamt fiskevatten med två andra fastigheter på 533 ha i sjön Glan. Fastigheten är på 22 ha, varav 16 ha är skog och 6 ha är åker enligt taxeringsinformationen. På fastigheten finns ladugård, verkstad, garage och sjöbod, dock ingen mangårdsbyggnad.

Fastigheten är belastad med arrende vilket löper tillsvidare vari ingår jordbruksmark och jakt. Fastigheten är belastad av servitut och andra rättigheter. Fastigheten ingår i samfälligheter.

Upplysningar om och tid för visning av fastigheten erhålles av advokat Bo Nilsson, Advokaterna Nilsson & Partners AB, Drottninggatan 25, 602 24 Norrköping, telefon
011-18 22 50, [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm