Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Carpman

Michael Carpman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
  • Tis 23 apr kl 16:30
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Tallstigen 5

Villa
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
137 + 70 m²
4 rum
1 031 m² tomt

Praktisk villa med lugnt läge i Nävertorp. Bostaden på 1½-plan med källare är byggd redan 1945 och har vårdats väl genom åren. På entréplanet finns de sociala ytorna såsom vardagsrum, matrum och kök. En trappa upp är det idag 2 sovrum och ett duschrum. Men ett av sovrummen kan enkelt delas av igen så man får 3 sovrum. I källaren har vi en gillestuga/hobbyrum samt dusch och bastu. Här finns även praktisk förvaring och tvättstuga samt fjärrvärme som ger en smidig och enkel uppvärmning. Den plana hörntomten är lättskött och här finns det fristående garaget och ett uterum för fina sommarkvällar. Ett idealt läge för familjer med skolbarn, med närhet till skolor och bekväma inköpsmöjligheter i form av livsmedelsaffärer. Detta sparar tid och ger dig en bekväm vardag. Du har även nära till kommunikationer och endast en kort cykeltur bort ligger det familjevänliga Duveholmsbadet samt idrottsanläggningar såsom Backavallen och Duveholmshallen.

  • Premium
Vännevad Graceland, Vännevad, Vingåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Vännevad Graceland

Villa
Vännevad, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 895 000 kr
122 + 110 m²
4 rum
3 243 m² tomt

Upptäck drömlivet i denna enplansvilla med källare och en vidsträckt utsikt mot sjön Näsnaren. Här väntar en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Huset är genomgående i bra skick med ett modernt kök från 2014, kaklat badrum och gott om sällskapsutrymmen. Naturen blir din ständiga följeslagare, och varje dag känns som en semester med sjön Näsnaren, och dess rika fågelliv, som din privata målning. Bekväm och energieffektiv tillvaro med bergvärme och delvis nya fönster som släpper in naturligt ljus och ger hemmet en fräsch känsla. Njut av sommaren i din egna hacienda som ramas in av vindruvsrankor. Elden i öppna spisen skapar en varm och inbjudande känsla, medan marmorstenplattorna ger en touch av elegans och stil. Bilen parkeras i det fristående garaget eller den stora carporten med plats för 2 bilar. Ett perfekt utrymme för att skydda dina fordon och skapa extra förvaringsmöjligheter. Här finns gott om plats för verktyg, utrustning och allt du behöver för att hålla ordning på ditt hem. Denna villa i Vännevad är mer än ett hem - det är en livsstil. Upplev det bästa av landsbygdslivet med moderna bekvämligheter och en oslagbar utsikt. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig genom detta unika tillfälle att kalla denna underbara plats för ditt hem!

  • Plus
Ekenshovsvägen 22, Baggetorp, Vingåkers kommun

Ekenshovsvägen 22

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
115 + 11 m²
5 rum
866 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Ekenshovsvägen i Katrineholm. Bostadens nyare braskamin skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kalla vinterkvällar. För den miljömedvetne finns även en elbilsladdare, vilket möjliggör en smidig laddning av din elbil direkt hemma. Med sina 5 rum och kök finns gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Här finns även 4 välplanerade sovrum, perfekt för den större familjen eller för att inreda ett hemmakontor. En luftvärmepump och 3-glas isolerfönster bidrar till en behaglig inomhusmiljö året om och hjälper till att hålla energikostnaderna nere. Tomten på 866 kvadratmeter ger möjlighet till trädgårdslek och trevliga utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av soliga dagar på altanen medan barnen leker fritt i den gröna trädgården. Denna villa är perfekt för den som söker ett billigt boende med stora möjligheter i ett trevligt område. Passa på att ta del av denna unika möjlighet och boka en visning redan idag!

Falkvägen 3, Forssjö, Katrineholms kommun

Falkvägen 3

Villa
Forssjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 795 000 kr
125 + 36 m²
5 rum
1 076 m² tomt

Charmig villa belägen i idylliska Forssjö. Med 4 rum, varav 3 sovrum, utgör detta hem en idealisk plats för både familjer och dem som söker lugnet i det natursköna området. Bostadens uppvärmning sker effektivt genom bergvärme, vilket inte bara ger en hållbar energilösning utan också säkerställer en behaglig inomhustemperatur året runt. Köket är utrustat med stilrena ekluckor och duschrummet är modernt och helkaklat. Parkettgolv pryder alla rum och skapar en enhetlig och varm atmosfär genom hela hemmet. Bostaden har ett vidbyggt garage och är för närvarande inrett som hobbyrum, men kan enkelt återställas till garage igen. Trädgården omger villan och erbjuder en privat och fridfull plats för avkoppling eller lek. Närliggande natur och grönområden gör det enkelt att njuta av utomhusaktiviteter och promenader i det vackra omgivande landskapet. På promenadavstånd från huset ligger den kommunala barnvänliga badplatsen och i Forssjö finns både förskola och skola. Denna villa i är inte bara en bostad, utan en möjlighet att omfamna det bästa av både modern livsstil och naturskön omgivning. Ett perfekt hem att skapa minnen och trivas i under många år framöver.

Visar alla 4