Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Michael Carpman

Michael Carpman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Läppe Stenvred Hamn 7, Läppe, Vingåkers kommun

Läppe Stenvred Hamn 7

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
980 000 kr
633 m² tomt

Charmig tomt vid sjön Hjälmaren erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett idylliskt boende vid vattnet. Med en yta på 633 kvm har du gott om utrymme att skapa ditt eget paradis. Tomten har redan beviljat bygglov för ett hus på 90 kvm samt en carport, vilket gör processen smidigare och ger dig möjlighet att snabbt påbörja ditt byggprojekt. Den här tomtens attraktiva läge gör det möjligt att njuta av en spektakulär utsikt över sjön Hjälmaren samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp. Det ger dig en bekymmersfri och bekväm livsstil. För dem som älskar båtliv finns en båtplats tillgänglig i områdets båthamn, endast 100 m frånt tomten, vilket gör det enkelt att ge sig ut på sjön närhelst du önskar. Dessutom finns en badplats intill där du kan njuta av förfriskande dopp under varma sommardagar. Denna tomt vid sjön Hjälmaren är mer än bara en plats att bo på – det är en möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön och fridfull miljö. Ta chansen att förvärva denna unika fastighet och skapa minnen för livet. För mer information om området, gå in på https://stenvredhamn.se/

Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Tallstigen 5

Villa
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 895 000 kr
137 + 70 m²
4 rum
1 031 m² tomt

Praktisk villa med lugnt läge i Nävertorp. Bostaden på 1½-plan med källare är byggd redan 1945 och har vårdats väl genom åren. På entréplanet finns de sociala ytorna såsom vardagsrum, matrum och kök. En trappa upp är det idag 2 sovrum och ett duschrum. Men ett av sovrummen kan enkelt delas av igen så man får 3 sovrum. I källaren har vi en gillestuga/hobbyrum samt dusch och bastu. Här finns även praktisk förvaring och tvättstuga samt fjärrvärme som ger en smidig och enkel uppvärmning. Den plana hörntomten är lättskött och här finns det fristående garaget och ett uterum för fina sommarkvällar. Ett idealt läge för familjer med skolbarn, med närhet till skolor och bekväma inköpsmöjligheter i form av livsmedelsaffärer. Detta sparar tid och ger dig en bekväm vardag. Du har även nära till kommunikationer och endast en kort cykeltur bort ligger det familjevänliga Duveholmsbadet samt idrottsanläggningar såsom Backavallen och Duveholmshallen.

  • Premium
Forsa Molom, Forsa, Katrineholms kommun
  • Lör 29 jun kl 13:30
Forsa Molom, Forsa, Katrineholms kommun, bild 2
Forsa Molom, Forsa, Katrineholms kommun, bild 3

Forsa Molom

Villa
Forsa, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 995 000 kr
112 + 49 m²
3 rum
9 527 m² tomt

För dig som söker lugnet på landet finns här en underbar bostad med helt avskilt läge. Marken är på 9.527 m² och som fördelas på 3 tomter som alla ingår i köpet. Bostaden består av 3 r.o.k. samt en gillestuga/sovrum i källaren med eget "inomhus-spa". Huset är renoverat i omgångar och fasaden är ommålad 2023. På fastigheten finns även 3 gäststugor, förråd, pannrum och hönshus. Tidigare hade säljaren häst på fastigheten och stallet går att återställa och använda igen. Säljaren har tillgång till en uppställningsplats och en bad- och båtbrygga i Hällströmmen som är en del av sjön Tisnarens sjösystem. I samråd med markägaren finns möjlighet att få fortsätta använda platsen för en ny ägare. Från bostaden är det ca 12 km in till centrala Katrineholm med alla bekvämligheter som man kan behöva.

  • Premium
Sundavägen 51, Vingåker, Finspångs kommun
Sundavägen 51, Vingåker, Finspångs kommun, bild 2
Sundavägen 51, Vingåker, Finspångs kommun, bild 3

Sundavägen 51

Fritidshus
Vingåker, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
995 000 kr
73 m²
3 rum
700 m² tomt

Välkommen till denna härliga bostad på arrendetomt med vidsträckt utsikt över sjön Tisnaren på gränsen mellan Sörmland och Östergötland. Huset är tillbyggt och helrenoverat 2011-13 och har full permanentstandard. Bostaden har 3 r.o.k. och bl.a. helkaklat duschrum och ett massivt ek-kök. Från vardagsrummet går man ut till en rymlig altan av sibirisk lärk i söderläge. Gäststugan gör att man kan låta gästerna sova kvar efter en sen kväll, eller ge tonåringen sin egen plats att komma undan. Sjön Tisnaren är känd för sitt rena vatten och endast en kort promenad från huset finns möjlighet till bad eller en uppläggningsplats för den egna båten. Ca 3 km från huset ligger vackra Lytterstabadet med sin långgrunda sandstrand. Denna bostad är en fantastisk plats att vara på under sommaren men även på vintern kan man njuta av utsikten, lugnet och en skridskotur på sjön.

  • Premium
Ekenshovsvägen 22, Baggetorp, Vingåkers kommun

Ekenshovsvägen 22

Villa
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
115 + 11 m²
5 rum
866 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Ekenshovsvägen i Katrineholm. Bostadens nyare braskamin skapar en mysig atmosfär och ger extra värme under kalla vinterkvällar. För den miljömedvetne finns även en elbilsladdare, vilket möjliggör en smidig laddning av din elbil direkt hemma. Med sina 5 rum och kök finns gott om utrymme för familjen att trivas och växa. Här finns även 4 välplanerade sovrum, perfekt för den större familjen eller för att inreda ett hemmakontor. En luftvärmepump och 3-glas isolerfönster bidrar till en behaglig inomhusmiljö året om och hjälper till att hålla energikostnaderna nere. Tomten på 866 kvadratmeter ger möjlighet till trädgårdslek och trevliga utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av soliga dagar på altanen medan barnen leker fritt i den gröna trädgården. Denna villa är perfekt för den som söker ett billigt boende med stora möjligheter i ett trevligt område. Passa på att ta del av denna unika möjlighet och boka en visning redan idag!

Visar alla 5