Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Marmorvägen 8, Marmorbyn, Vingåkers kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Marmorvägen 8, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 2
Marmorvägen 8, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 3

Marmorvägen 8

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 200 000 kr
115 + 12 m²
4 rum
1 905 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa på Marmorvägen 8 Bostaden erbjuder ljusa rum tack vare fönster åt alla väderstreck. Du välkomnas in på det det mycket bra planerade entréplanet som erbjuder sociala ytor för umgänge och trivsel. Här möts du av en rymlig hall med access till toalett. Vidare in ligger det praktiska köket med gott om förvaringsutrymme och bänkyta. Härifrån nås matrummet med utgång till altan med tak. Husets vardagsrum är mysigt med parkettgolv och en öppen spis. På det övre planet samsas husets sovrum med ett duschrum och bra förvaring tack vare vindsgarderober. Från hallen nås balkongen i söderläge. På källarplan ryms tvättstuga, pannrum, matkällare och förråd. Huset är enligt taxering byggt 1909 men enligt uppgift från tidigare ägare byggdes huset 1939. Fiber finns indraget och huset värms upp med bergvärme som bidrar till en energisnål och hållbar boendemiljö. Här finner du en stor och barnvänlig tomt om 1905 kvadratmeter med gott om plats för lek och avkoppling. Den trevliga uteplatsen erbjuder många soltimmar och är perfekt för härliga sommarkvällar. Förutom huvudbyggnaden erbjuder tomten även andra byggnader såsom en uthuslänga med förråd, verkstad och loge. Dessutom finns ett gästhus med ett rum och kök. Perfekt för gäster eller som separat arbetsutrymme. Här finns även ett rymligt 2 bilsgarage för den bilintresserade samt 2 st carportar för husbil. På tomten finns även ett växthus. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till badplats vid Kolsnaren, förskola, skola F-6 och idrottsarena med fotbollsplan och tennisbana. I Marmorbyn finns en 24/7 buktik och från huset är det ca 10 minuter bilväg till livsmedelsbutik. Kontakta mäklaren för mer information och visning!

  • Premium
Kilstorp 1, Julita, Katrineholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 4 aug kl 15:30
Kilstorp 1, Julita, Katrineholms kommun, bild 2
Kilstorp 1, Julita, Katrineholms kommun, bild 3

Kilstorp 1

Gård/Skog
Julita, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 695 000 kr
295 + 21 m²
8 rum
5 ha tomt

Välkommen till denna idylliska hästgård i Julita, en oas på drygt 5 hektar betesmark i den natursköna Sörmländska landsbygden! Här möts du av en charmig mangårdsbyggnad på hela 295 kvm boarea, ett ombyggt magasin som utgör ytterligare en bostad, ett mysigt gästhus och en lada med stallboxar för tre hästar, ett grisstall med gjuten platta samt ett hönshus. Gården har dessutom en gammal smedja, snickarbod, vedbod och flera förrådsbyggnader. Den uppvuxna trädgården erbjuder flera trevliga uteplatser, stenlagda gångar, en liten damm och en pool som med lite kärlek kan bli en fantastisk sommardröm. Mangårdsbyggnaden har en fascinerande historia, ursprungligen två torp från 1875 och 1895 som byggdes ihop på 70-talet. Här hittar du bevarade detaljer som en vacker vedspis i gjutjärn, en dekorativ kakelugn, rörspisar och öppna spisar. Väggarna är prydda med pärlspont, timmer och handmålade väggspeglar, medan de gamla plankgolven, spegeldörrarna och de synliga takbjälkar bidrar till husets unika charm. Det mindre bostadshuset är lika charmigt med sina många fina detaljer, bl a ett platsbyggt kök med synliga takbjälkar och en vedspis med murad kåpa som utgör kökets hjärta. Allrummet har en gjutjärnskamin som sprider mysig värme under kyligare dagar och det övre planet utgörs av ett enda stort rum, smakfullt avgränsat av murstocken och möbler. Detta huset är perfekt för generationsboende eller uthyrning, vilket ger flexibilitet och möjligheter för den nya ägaren. Upplev det bästa av landsbygdens lugn och skönhet på denna fantastiska gård! Kontakta oss idag för att boka en visning och göra denna dröm till verklighet.

  • Premium
Storgatan 16C, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Storgatan 16C, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun, bild 2
Storgatan 16C, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun, bild 3

Storgatan 16C

Lägenhet
Katrineholm Norr, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/7
3 121 kr/mån
22 321 kr/m²

På tredje våningen i ett av de tre höghusen på Norr ligger den här moderna 2:an på 56 kvm. Huset har hiss så du inte behöver släpa upp tunga matkassar för trappan. Lägenheten har ett modernt kök som är öppet med en köksö mot vardagsrummet. Härifrån kommer du även ut till den stora balkongen i söderläge med utsikt mot Katrineholms Centrum. Duschrummet är helkaklat och har en duschhörna med infällbara glasväggar. Stambytet var 2015 så det är inte aktuellt i nutid. I sovrummet finns en hel garderobsvägg och i hallen finns en klädkammare för extra förvaring. På föreningens innergård finns en gemensam uteplats med pergola och det finns även gemensam tvättstuga och torkrum. Till lägenheten hör även ett förrådsutrymme och en matkällare. Här på Storgatan bor du bekvämt och bra med gångavstånd till centrala Katrineholm med resecentrum men även nära till vackra promenadstråk bort mot Katrineholms Gård och fågeltornet. Det finns även en Coop butik på andra sidan gatan. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tisnarebaden 24, Tisnarebaden, Katrineholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Tisnarebaden 24, Tisnarebaden, Katrineholms kommun, bild 2
Tisnarebaden 24, Tisnarebaden, Katrineholms kommun, bild 3

Tisnarebaden 24

Villa
Tisnarebaden, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 975 000 kr
120 m²
5 rum
2 831 m² tomt

Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att förvärva ett permanentboende med sjöutsikt över en av Sörmlands vackraste och renaste sjöar, Tisnaren. Huset är uppfört i två omgångar, först 1961 med liggande timmerpanel och sedan tillbyggt 1977 med fasadtegel. Senare uppgraderingar har ytterligare förbättrat bostadens bekvämlighet och effektivitet. I början 2000-talet köptes en tomt till bakom huset och 2002 byggdes ett dubbelgarage med en stor snickarverkstad på baksidan, där du har gott om plats för både bilar och hobbyprojekt. I samma veva byggdes den inglasade verandan utanför vardagsrummet som erbjuder en vacker vy över sjön, perfekt för avkoppling och underbara midddagar under sommarhalvåret. En ny farstukvist byggdes som ger ett välkomnande intryck och skyddar entrén från väder och vind. Tisnarebaden med både permanent- och fritidsboende ligger vid den vackra sjön Tisnaren. Fastigheterna i området ingår i en gemensamhetsanläggning som har hand om vägar, bad- och båtplats och allmänna områden. Det finns en gemensam båtbrygga samt en större badplats med sandstrand för samfällighetsföreningen. Här kommer du att ha tillgång till allt du behöver för att njuta av sjölivet och den lantliga miljön, men ändå ha närheten till stan och dess service. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem vid en av Sörmlands mest magnifika och kristallklara sjöar. Kontakta oss idag för att göra denna dröm till verklighet!

  • Premium
Vretvägen 8, Hjälmsätter, Katrineholms kommun
Vretvägen 8, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 2
Vretvägen 8, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 3

Vretvägen 8

Fritidshus
Hjälmsätter, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 575 000 kr
115 m²
5 rum
1 773 m² tomt

Trevlig sommarstuga belägen i Hjälmsätters fritidshusområde vid Hjälmaren i Julita. Bra läge på Vretvägen, som är första vägen till höger i området, närmast sjön och med viss sjöutsikt. Sommarstugan är delvis handikappsanpassad med en ramp upp till entrédörren och består av tre sovrum, ett genomgångsrum (extra sovrum) kök, duschrum, separat WC/Tvättrum samt ett allrum med öppen spis (aldrig använd, behöver provtryckas). Sommarstugan är i äldre skick och i behov av viss renovering, men som med lite tid och omvårdnad har en stor potential. Fint belägen på en stor tomt med uppvuxna träd och buskar, bland annat rhododendron, syrén, samt blomsterrabatter med pionbuskar och med viss sjöutsikt. En stenagd uteplats finns framför huset och två förrådsbodar. På några minuters promenadväg når du både småbåtshamnen och den trevliga badplatsen vid Hjälmaren och på cykelavstånd når du populära Fiskeboda camping med både badstrand, kiosk/butik och en lite större båthamn. Fanstastiska strövområden ute på Edet (udden utanför Fiskeboda) och en mängd grusade cykelvägar och skogsvägar.

  • Premium
Storgatan 13B, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun
  • Tor 8 aug
Storgatan 13B, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun, bild 2
Storgatan 13B, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun, bild 3

Storgatan 13B

Lägenhet
Katrineholm Norr, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 300 000 kr
65,7 m²
2 rum
vån 3/3
2 747 kr/mån
19 787 kr/m²

Välkommen till denna toppenfina hörnlägenhet på 65,7 kvm fördelade på 2 rum och kök. Här erbjuds en mycket smakfullt inredd lägenhet med modernt och stilrent kök som renoverades 2020 med stommar och luckor från IKEA, kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt och inbyggd ugn. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, stort och ljust vardagsrum med fönster åt två väderstreck och utgång till balkongen med tak i österläge samt ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Brf Aspen är en bra och stabil förening som gjort flertalet stora renoveringar såsom stambyte, fönsterbyte, säkerhetsdörrar, installation av fiber och nyligen en renovering av alla balkonger. I föreningen finns en bastu med relaxavdelning i källaren och på innergården finns en pergola för umgänge med familj och vänner. Till lägenheten hör ett källarförråd och en matkällare. Här bor du med promenadavstånd till Katrineholms centrum med livsmedelsbutiker, affärer och tågstation med bra pendlingsmöjligheter till bl.a Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
Dalby Dalen, Björkvik, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag kl 10:30
Dalby Dalen, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Dalby Dalen, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Dalby Dalen

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 975 000 kr
82 + 16 m²
2 rum
9 495 m² tomt

Upptäck denna charmiga lilla gårdsidyll med en huvudbostad på cirka 82 kvm som bjuder på en perfekt blandning av historisk charm och modern bekvämlighet. Huset, med både liggande och stående träpanel, erbjuder fyra rum och kök. På entréplan finner du ett rymligt sovrum med en fungerande kamin, medan vinden rymmer två sommarrum, varav ett med en rörspis som längtar efter att användas igen (måste provtryckas). Vinden rymmer, förutom de två sommarrummen, en rymlig råvind med snedtak som erbjuder potential för ytterligare inredning och expansion. I vardagsrummet strömmar ljuset in genom två vackra spröjsade fönster i olika väderstreck. Här kan du njuta av mysiga kvällar framför den fungerande murspisen med insats. Köket är utrustat med en charmig vedspis i gjutjärn, perfekt för matlagning med en nostalgisk touch. På baksidan av huset finner du en tillbyggd, inglasad altan med träpanel på väggarna och skjutbara glasfönster och dörrar. Det är den perfekta platsen för avkoppling och njutning av de omgivande vyerna året runt. Utöver huvudbostaden finns en imponerande lada med loft över ena halvan, förrådsdel samt hönshus. Det finns även ett charmigt gästhus i den gamla smedjan med ett gemensamt kök och allrum samt ett sovrum, ett magasin som har omvandlats till ett bastuhus och gästrum, samt en praktisk vedbod. På tomten finner du även ett växthus och en traditionell jordkällare. Tomten, som sträcker sig över nästan en hektar, är vackert inbäddad i naturen med flera uppvuxna träd, buskar och odlingsbäddar. Här har du gott om utrymme för både avkoppling och odling. Missar inte denna unika möjlighet att förvärva en bit av historien och skapa ditt eget paradis på landet! Välkommen hem!

  • Premium
Mimers väg 6B, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun
Mimers väg 6B, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun, bild 2
Mimers väg 6B, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun, bild 3

Mimers väg 6B

Lägenhet
Katrineholm Söder, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 195 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 1/2
2 780 kr/mån
22 295 kr/m²

Här erbjuds en öppen och optimalt planerad lägenhet på populära Söder. Bara en halv trappa upp ligger denna fina 2:a med delvis öppen planlösning och inglasad balkong. Lägenhetens kök renoverades 2017 och här finns gott om plats för matbord. Köket är inrett med parkettgolv, vita stommar, luckor i björk och ljusa väggar. Öppen planlösning mot vardagsrum och härifrån nås den inglasade balkongen som erbjuder trätrall, eftermiddagssol och plats för soffgrupp. Stort sovrum med parkettgolv och garderob med skjutdörrar. Duschrummet renoverades i samband med stambytet och är inrett med plastmatta och vitkaklade väggar. Dusch med vikbara väggar, wc, tvättställ samt toppmatad tvättmaskin. Här bor du i en attraktiv förening med låga månadsavgifter där elen är inkluderad, fiber finns indraget i huset och till lägenheten en parkeringsplats. Detta lugna och trivsamma område är ett mycket attraktivt bostadsområde. Här har du nära till allt vardagen kräver – matbutik, trevliga promenadstråk, gym och idrottshall. Djulö Allé, Backavallen och Ica Nära ligger inom gångavstånd och Djulö strandområde finns en cykeltur bort.

  • Premium
  • Balkong
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 2
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 3

Oppundavägen 5

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 475 000 kr
82 + 106 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna välbevarade enplansvilla med källare från 1960-talet. Med genomtänkta renoveringar och bevarade detaljer har detta hem utvecklats till ett modern boende samtidigt som dess originalkaraktär bevarats. Låt oss ta dig med på en rundtur i detta fantastiska boende: Vid ankomst möts du av en hall med praktiska förvaringslösningar som kapprum, garderob och ett städskåp, perfekt för en organiserad vardag. En bekväm luftvärmepump med AC/värme, som komplement till bergvärmepumpen, säkerställer optimal komfort oavsett årstid. Köket har moderna inslag med högkvalitativa vitvaror som balanseras med originaldetaljer från 60-talet. Vardagsrummet, med plats för avkoppling och samvaro, är renoverat år 2019. En unik detalj är väggen i marmorkross som tillför en touch av elegans till rummet. Huset erbjuder flera bekväma sovrum, med bl a inbyggda originalgarderober och moderna garderobsväggar. Badrummet är en modern oas med en nyligen genomförd renovering år 2023. Här hittar du högkvalitativa detaljer som en stilfull WC från IFÖ, Camarque tvättställskommod och en dusch från Grohe med eleganta duschväggar. Våtrumstapeter och Huntonit-tak med inbyggda spotlights skapar en avslappnande atmosfär. Ett fönster släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen och funktioner som kompletterar detta imponerande hem. En spiraltrappa leder dig ner till en hall med plastmatta på golvet och praktiska inbyggda garderober. Här finner du också en fräsch tvättstuga, ett bekvämt sovrum, matkällare, förråd, verkstad samt en multifunktionell svale/korridor som öppnar upp till garaget som ligger en trappa upp i markplan. Den insynsskyddade tomten är en grönskande oas med prydliga Tujahäckar och blomstrande Ölandstokbuskar och Hillihäck. Trädgården är rik på variation med äppelträd, plommonträd, päronträd och bärbuskar som bjuder på delikata skördar. Ett fantastiskt fint kastanjeträd med platsbyggd bänk runtom ger en svalkande viloplats under varma sommardagar. Ett jordgubbsland, rabarber och odlingskragar ger möjligheter för den gröna tummen. Huset är beläget på en lugn gata mitt emot skolan med årskurs 1-6, perfekt för barnfamiljen. Varje rum har renoverats med precision och omsorg, och varje hörn av trädgården har designats för att vara en fristad för njutning. Välkommen till detta 60-talshem som möter nutidens komfort på bästa möjliga sätt.

  • Premium
Uddängsvägen 17, Djulökvarn, Katrineholms kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Uddängsvägen 17, Djulökvarn, Katrineholms kommun, bild 2
Uddängsvägen 17, Djulökvarn, Katrineholms kommun, bild 3

Uddängsvägen 17

Villa
Djulökvarn, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
6 495 000 kr
198 + 16 m²
7 rum
2 396 m² tomt

Välkommen till denna fina villa med egen sjötomt och ö i Djulösjön. Granne med Djulö kvarn saluförs nu denna renoverade och mycket smakfullt inredda villa om 198 kvm. Här erbjuds ett välplanerat hem med gott om sociala ytor och plats för umgänge. På entréplanet erbjuds en luftig planlösning där du välkomnas av en rymlig hall med access till en toalett, ett stilrent kök från Noblessa med barkök, matplats i burspråk och fullutrustat med vitvaror från Siemens och diskmaskin från Bosch inköpt i år. Från köket nås matplatsen med öppen spis och utgång till den inglasade altanen med marmorgolv på husets baksida. Härifrån är det vidare access till en stenlagd altan i sydvästläge med spabad och badrocksavstånd till strandlinjen mot sjön. På entréplanet ryms även ett ljust vardagsrum, ett sovrum, idag inrett som en walk in closet, husets tvättstuga med duschrum och bastu, f.d garage med bergvärmepump och ett förråd. På det övre planet samsas tre sovrum med allrum och ett rymligt badrum med fin vy över Djulö kvarn. Komfortabel uppvärmning via bergvärmepump, fönster består av 3-glas från 2018 och taket byttes 2014. Förvaring i form av en redskapsbod samt möjlighet att inreda vidbyggt garage där det idag är ett isolerat förråd. Lättskött trädgård som omringas av en stenmur mot strandlinjen. Säljaren planerar att plantera en häck i tomtgräns mot grannen. Möjlighet att påverka sort och utformning finns. Stor gräsmatta och bro över till den egna ön. Från fastigheten tar du dig med båt till Djulö herrgård eller Forssjö. På endast 5 min tar du dig till Katrineholms stadskärna och centralstation. På cykelavstånd finns förskola, skola, Katrineholms sportcentrum samt ridanläggningen Trolldal. Vintertid finns populära spökbacken ca 10 min bilväg bort.

  • Premium
  • Energieffektiv
Daldocksvägen 10, Läppe, Vingåkers kommun
Daldocksvägen 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 2
Daldocksvägen 10, Läppe, Vingåkers kommun, bild 3

Daldocksvägen 10

Fritidshus
Läppe, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 990 000 kr
73 m²
3 rum
1 220 m² tomt

Välplanerat 1-planshus i Läppe. Bostaden fungerar lika bra som permanentbostad eller som fritidshus och har idag 3 r.o.k. Vid behov kan man enkelt dela av vardagsrummet för att skapa ett tredje sovrum. Huset har låg energiförbrukning med luftvärmepump som täcker större delen av bostadens värmebehov och som kompletteras med braskamin och elradiatorer. På baksidan finns en altan med trätrall och plasttak med utsikt mot sjön Hjälmaren. Från huset är det 150 m till sjön och en dryg km till Läppe Camping med långgrunda sandstränder, kiosk och café.

  • Premium
Hagby Månstorp, Julita, Katrineholms kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Hagby Månstorp, Julita, Katrineholms kommun, bild 2
Hagby Månstorp, Julita, Katrineholms kommun, bild 3

Hagby Månstorp

Gård/Skog
Julita, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 195 000 kr
185 + 19 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till Hagby Månstorp och denna välskötta gård med fin gårdsbild i hjärtat av Sörmland. I utkanten av Julita ligger denna hästgård med 3,6 ha mark varav 1,5 ha betesmark fördelat på 2 hagar. På fastigheten finns en ridbana 20x40m, en stor lada med plåttak och solceller inrymmande stall med 3 boxar, sadelkammare med indraget vatten, lösdrift och gott om utrymme för förvaring och uppställning av maskiner, parkeringsplats i garage och 2 carportar med elbilsladdare. Rymligt bostadshus med möjlighet till 5 sovrum, renoverat kök med köksö, bra förvaring och bänkyta samt utgång till den inglasade altanen i söderläge, mysigt vardagsrum med kamin samt ett duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar som renoverades 2015. I huset ryms även tvättstuga, groventré och bastu. Huset värms upp med vattenburen värme via bergvärme och fiber finns indraget. Nya fönster 2013 och då gjordes det även tilläggsisolering av huset samt ny panel. Vatten via borrad brunn och avlopp från 2011. Möjlighet till sol hela dagen tack vare den trädäckade altanen som sträcker sig runt huset. Här finns både spabad, pool och ett mysigt isolerat växthus. På fastigheten finns ett attefallshus byggt 2020 med egen altan, en jordkällare samt en uthuslänga med gästrum och förråd/vedbod. Fastigheten ligger vackert belägen i fin natur. Från huset är det ca 500 m till busshållplats samt 5,5 km till Äsköping där det finns förskola, skola, livsmedelsbutik, pizzeria samt bensinstation. I närområdet finns även Julita gård med sin vackra park och fina byggnader samt badplats i Aspen och Hjälmaren Länk till objektsbeskrivning https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1522356

  • Premium
Marmorvägen 12, Marmorbyn, Vingåkers kommun
  • Sön 4 aug
Marmorvägen 12, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 2
Marmorvägen 12, Marmorbyn, Vingåkers kommun, bild 3

Marmorvägen 12

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 995 000 kr
198 + 86 m²
8 rum
4 033 m² tomt

Söker du ett rymligt hus med många sovrum och möjlighet att hyra ut ett gästhus. Då är du välkommen att besöka Marmorvägen 12 och 14. Här erbjuds en rymlig villa i gott skick med 2 moderna duschrum, ljust kök med burspråk, 4 sovrum och gott om sociala ytor. På entréplanet finns både allrum och vardagsrum med öppen spis, en stor inglasad altan i västerläge, nyrenoverad tvättstuga och ett ljust sovrum med klädkammare. På det övre planet samsas 3 sovrum med allrum och duschrum. Källarplan med bra förvaring och garage. Komfortabel uppvärmning tack vare vattenburen värme gm bergvärme, fiber finns indraget och flertalet fönster är utbytta. På fastigheten finns ett extra hus på 94 kvm boarea med 42 kvm biarea. Huset är idag inrett med 3 sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök med matplats och 2 duschrum med klinkergolv. Utanför huset finns en stor altan med tak och garage i källare. Vattenburen värme gm elpanna samt fiber indraget. Krypgrund med ny avfuktare. Säljarna har tidigare hyrt ut huset för 8 800kr/månad vilket ger ett fint tillskott till vardagsekonomin och möjlighet att själv bo billigt. Stor tomt på 4 033 kvm med plats för pool, äppelträd, syrenbuskar och flaggstång. På husets baksida finns en stor isolerad verkstad och i husets källare ryms 3 stora garage, varav en med elektrisk port. Goda möjligheter för dig som har bilintresse eller bara vill ha gott om förvaring.

  • Premium
Passgatan 11, Vingåker, Vingåkers kommun
  • Imorgon kl 11:00
Passgatan 11, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Passgatan 11, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Passgatan 11

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
995 000 kr
99 + 124 m²
6 rum
894 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare och vidbyggt garage , belägen på en attraktiv hörntomt i Vingåker. Med sin underhållsfria tegelfasad, nya 3-glasfönster (installerade för cirka 6 år sedan), bergvärme för effektiv och miljövänlig uppvärmning samt fiber för snabb och stabil uppkoppling för alla dina digitala behov erbjuder huset en stabil grund för ditt framtida boende. Då huset inte har renoverats på en tid finns möjlighet att sätta sin egna prägel på bostaden. På entréplanet möts du av en hall med plats för ytterkläder. Här finns fyra sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv och ett badrum med badkar för avkopplande stunder. Det äldre men praktiska köket är fullt utrustat med allt du behöver för att hjälpa dig laga goda måltider för familj och vänner. I källaren finner du en gillestuga med öppen spis som skapar en varm och mysig atmosfär. Dessutom extra förvaringsutrymmen, tvättstuga, duschrum, hobbyrum och pannrum för att möta alla behov. Den grönskande trädgården är prydd med träd och buskar, exempelvis björk- och ek träd samt eget blåbärsris. Här erbjuds även en stenlagd uteplats i söderläge, idealisk för sommarens grillkvällar och avkoppling. Passagatan 11 är optimalt belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till lekpark, pulkabacke, skolor, affärer och kommunikationer. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Mårdstigen 1, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00
Mårdstigen 1, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 2
Mårdstigen 1, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 3

Mårdstigen 1

Villa
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 950 000 kr
153 m²
6 rum
469 m² tomt

Välkommen till Mårdstigen 1 och detta tvåplanshus på hörntomt i lugnt familjekvarter i Värmbol. Perfekt för den som söker ett trivsamt hem med gott om sällskapsytor. På entréplanet möts du av ett välutrustat kök, ett vältilltaget vardagsrum, två sovrum och ett duschrum. Här finner du även en möblerbar hall med plats för ytterkläder samt tvättstuga med groventré. Övervåningen erbjuder ett stort allrum, ytterligare två sovrum, en klädkammare samt badrum. Denna villa är utrustad med luftvärmepump, direktverkande el och mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning för en optimal inomhusmiljö. Fiber för snabb internetuppkoppling har redan installerats så du kan surfa utan avbrott. Trädgårdstomten är lättskött och praktisk med gräsmatta och fruktträd. Här finns även ett eget garage med plats för en bil samt parkeringsmöjligheter på uppfarten. Här bor du nära sjö, natur och härliga strövområden. Varför inte ta ett dopp i Backasjön eller en promenad runt Krämbol. Vill du istället ha en badplats med sandstrand och bryggor så är det inte långt till Duveholmsbadet. Nära bostaden finns även en lekplats och fotboll kan man spela på Värmbols IP. Skolor och förskolor samt livsmedelsaffärer finns på bekvämt cykelavstånd. Vill du hellre ta bussen till centrum eller järnvägsstation så ligger vändplatsen för stadsbussen bara ett stenkast bort! Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Malmgatan 14

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
3 074 kr/mån
20 254 kr/m²

Välkommen till Malmgatan och denna fina tvåa med centralt läge. Med hissen utanför dörren gör det enkelt att nå lägenheten på första våningen. Lägenheten har en ljus och möblerbar hall med access till samtliga rum. Helt nya och välisolerade fönster som stänger ute oönskat ljud från vägen. Sovrum med balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen. Rymligt kök med plats för matbord, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrum med vackert parkettgolv och utsikt mot Stadsparken. Duschrummet har både en dusch och din egen tvättmaskin. Det finns även en gemensam tvättstuga i grannhuset. På innergården finns en trevlig liten uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser samt carportplatser för den som föredrar det (separat kösystem). Månadsavgiften är låg och ger dig god valuta för pengarna. Här bor du i ett mycket tryggt och lugnt område med bra säkerhet kring parkering och fastighet! Här har du promenadavstånd till Katrineholms stadskärna, där du hittar allt från livsmedelsbutiker och affärer till postombud. Kullbergska sjukhuset med vårdcentral, Katrineholms centralstation med utmärkta tågförbindelser samt ett brett utbud av restauranger och caféer finns också inom bekvämt räckhåll. Med sitt centrala läge är detta den perfekta lägenheten för dig som vill vara mitt i centrum och med hissen tillgänglig är det också en idealisk bostad för dig som har svårt att gå i trappor. Inflyttningsklar! Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Läppe Stenvred Hamn 7, Läppe, Vingåkers kommun

Läppe Stenvred Hamn 7

Tomt
Läppe, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
980 000 kr
633 m² tomt

Charmig tomt vid sjön Hjälmaren erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett idylliskt boende vid vattnet. Med en yta på 633 kvm har du gott om utrymme att skapa ditt eget paradis. Tomten har redan beviljat bygglov för ett hus på 90 kvm samt en carport, vilket gör processen smidigare och ger dig möjlighet att snabbt påbörja ditt byggprojekt. Den här tomtens attraktiva läge gör det möjligt att njuta av en spektakulär utsikt över sjön Hjälmaren samtidigt som du har tillgång till bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp. Det ger dig en bekymmersfri och bekväm livsstil. För dem som älskar båtliv finns en båtplats tillgänglig i områdets båthamn, endast 100 m frånt tomten, vilket gör det enkelt att ge sig ut på sjön närhelst du önskar. Dessutom finns en badplats intill där du kan njuta av förfriskande dopp under varma sommardagar. Denna tomt vid sjön Hjälmaren är mer än bara en plats att bo på – det är en möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön och fridfull miljö. Ta chansen att förvärva denna unika fastighet och skapa minnen för livet. För mer information om området, gå in på https://stenvredhamn.se/

Kerstinbodagatan 25A, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun

Kerstinbodagatan 25A

Lägenhet
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 417 kr/mån
14 722 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga 2:a i västra Katrineholm. Här erbjuds en lägenhet med möjlighet att sätta sin egen prägel. Du välkomnas in i lägenheten via hallen med förvaring i form av en garderob med skjutdörrar. Till höger ligger köket med plats för matbord och vitvaror bestående av kyl/frys, spis, fläkt samt bänkdiskmaskin. Vidare in återfinnes sovrummet med textilmatta och 5 garderober, duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar samt ett rymligt vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong i österläge. Stabil förening med fiber indraget, stambyte (-04) och nya lägenhetsdörrar (-22). I föreningen finns 8 p-platser och 8 st garage. Just nu finns det lediga parkeringsplatser. Trevlig innergård med gräsmatta och utemöbler. Förvaringsutrymmen finns via vindsförråd samt matkällare. Gemensam tvättstuga i källarplan. Här bor du med närhet till affär, pizzeria och fina promenadstråk. Promenadavstånd till centrum, gym, livsmedelsbutik, Duveholmsbadet med sandstrand och brygga.

  • Balkong
Hjortstigen 9, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun

Hjortstigen 9

Radhus
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 495 000 kr
112 + 39 m²
5 rum
534 m² tomt

Välkommen till detta moderna och hemtrevliga radhus i området Värmbol. Här erbjuds en smakfullt renoverad bostad med 3 sovrum. Socialt entréplan som rymmer en hall med avhängningsyta, ett badrum med klinkergolv och helkaklade väggar, fullutrustat och ljust kök som renoverades 2018 med köksö och utgång till balkong i söderläge. Från köket är det en öppen planlösning mot det kombinerade matrummet/vardagsrummet. På husets nedre plan samsas 3 sovrum med ett allrum med utgång till altan, en välplanerad tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin samt luft-/vattenvärmepump (-22), ett duschrum med nyare duschkabin och en stor klädkammare. Lättskött trädgård på 534 kvm med häck och träd. På husets framsida finns en stenlagd altan och på baksidan erbjuds både balkong och en stor altan med tak i söderläge. Husets värmesystem byttes 2022 och består numera av vattenburen värme via luft-/vattenvärmepump. Fiber finns indraget, vidbyggt garage och sjövatten finns för bevattning. Huset ligger naturnära med cykelavstånd till skola, förskola och mataffär. I närområdet finns Duveholmsbadet med brygga och sandstrand samt fina promenadstråk och närhet till Krämbolsleden med sin vackra natur. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning!

  • Plus
Baggetorp Rosenlund 1, Baggetorp, Vingåkers kommun

Baggetorp Rosenlund 1

Gård/Skog
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
80 + 50 m²
3 rum
5 ha tomt

Med bara 10 min bilväg från centrala Katrineholm ligger denna mindre gård med 4 ha skog och fin tomt med bra odlingsmöjligheter. Boningshus byggt 1938 med glasveranda, ljust kök med matplats, vardagsrum med fönster åt två väderstreck, stort duschrum och 2 sovrum på övre plan. Källare med tvättstuga, pannrum med vedpanna och matkällare. På fastigheten finns en lillstuga med kök, duschrum, vardagsrum och sovrum. Här finns indraget V/A och el. En lada med 2 garage, carport, verkstad och förråd. Fristående isolerat garage med gjuten platta och indragen el. Samt ytterligare ett garage med förråd. Fin tomt med goda möjligheter för odling. På tomten finns en inglasad altan och för soldykaren erbjuds gott om platser att njuta på. Huset värms upp med vattenburen värme via en vedpanna med elpatron, nyare avlopp och vatten via en grävd brunn. Fiber finns i tomtgräns. Här bor du med närhet till förskola och badplats. Bra bussförbindelser för dig som vill låta bilen stå annars ca 10 minuters bilväg till centrala Katrineholm och 15 min till Vingåker.

  • Plus
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 2
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 3

Baggetorp Strandvik

Gård/Skog
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 595 000 kr
191 + 51 m²
6 rum
2 ha tomt

Älskar du att påta i jorden, odla blommor, grönsaker och andra växter? Känner du att du vill utveckla detta intresse till något större och kombinera det med företagsamhet? Nu har du chansen att förvärva fastigheten Strandviks Handelsträdgård i Baggetorp strax utanför Katrineholm med hela 6 växthus, en ladugård med 4 hästboxar samt en mycket trevlig bostad. Strandviks Handelsträdgård startades av Nils Åhlström 1946 och har sedan dess drivits av olika medlemmar inom samma familj ända fram till sommaren 2022, då familjen bestämde sig för att lägga ner verksamheten. Kvar har de en blomsterbutik i Vingåker. Bostadshuset, som har anor från 1700-talet men är tillbyggt i flera omgångar, har sadeltak, stående träpanel, består av två våningar och källare om hela 191 kvm i boarea. Här välkomnas du in genom en härlig förstukvist under tak och finsnickrade pardörrar till en rymlig, möblerbar hall, med avhängningsyta för kläder och en gästtoalett. Rakt fram från hallen kommer du in i det större sällskapsrummet som idag används som kombinerat vardagsrum och matsal. Till höger från hallen kommer du in i det andra sällskapsrummet som idag används som allrum/TV-rum, här finns en fungerande öppen spis som både sprider värme och är en mysfaktor. Dessa två rum förbinds med det trevliga lantköket med köksö. Till vänster från hallen når du det rum som idag används som kontor, även det med en fungerande öppen spis. En trappa från hallen leder upp till den övre hallen, även den rymlig och möblerbar. Härifrån kommer man vidare till 3 rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Uppvärmning av huset sker numera via nyinstallerad bergvärmepump. Växthusanläggningen Handelsträdgården etablerades 1946 och omfattar idag ca 2 ha mark, ladugårdsbyggnad och totalt sex växthus med odlingsytor om ca 2,400 kvm, anpassade för sådd och omskolning, uppdrivning och saluföring av plantor. Uppvärmning av växthusen sker via oljepanna (nytt aggregat), varmluftpanna och ved/flis panna. Handelsträdgården är nedlagd sedan sommaren 2022. Välkommen till denna fantastiskt fina lilla gård som även är perfekt om man vill ha hästar! Vid intresse, vänligen kontakta mäklaren.

  • Premium
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Tallstigen 5

Villa
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 895 000 kr
137 + 70 m²
4 rum
1 031 m² tomt

Praktisk villa med lugnt läge i Nävertorp. Bostaden på 1½-plan med källare är byggd redan 1945 och har vårdats väl genom åren. På entréplanet finns de sociala ytorna såsom vardagsrum, matrum och kök. En trappa upp är det idag 2 sovrum och ett duschrum. Men ett av sovrummen kan enkelt delas av igen så man får 3 sovrum. I källaren har vi en gillestuga/hobbyrum samt dusch och bastu. Här finns även praktisk förvaring och tvättstuga samt fjärrvärme som ger en smidig och enkel uppvärmning. Den plana hörntomten är lättskött och här finns det fristående garaget och ett uterum för fina sommarkvällar. Ett idealt läge för familjer med skolbarn, med närhet till skolor och bekväma inköpsmöjligheter i form av livsmedelsaffärer. Detta sparar tid och ger dig en bekväm vardag. Du har även nära till kommunikationer och endast en kort cykeltur bort ligger det familjevänliga Duveholmsbadet samt idrottsanläggningar såsom Backavallen och Duveholmshallen.

  • Premium
Forsa Molom, Forsa, Katrineholms kommun
Forsa Molom, Forsa, Katrineholms kommun, bild 2
Forsa Molom, Forsa, Katrineholms kommun, bild 3

Forsa Molom

Villa
Forsa, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 995 000 kr
112 + 49 m²
3 rum
9 527 m² tomt

För dig som söker lugnet på landet finns här en underbar bostad med helt avskilt läge. Marken är på 9.527 m² och som fördelas på 3 tomter som alla ingår i köpet. Bostaden består av 3 r.o.k. samt en gillestuga/sovrum i källaren med eget "inomhus-spa". Huset är renoverat i omgångar och fasaden är ommålad 2023. På fastigheten finns även 3 gäststugor, förråd, pannrum och hönshus. Tidigare hade säljaren häst på fastigheten och stallet går att återställa och använda igen. Säljaren har tillgång till en uppställningsplats och en bad- och båtbrygga i Hällströmmen som är en del av sjön Tisnarens sjösystem. I samråd med markägaren finns möjlighet att få fortsätta använda platsen för en ny ägare. Från bostaden är det ca 12 km in till centrala Katrineholm med alla bekvämligheter som man kan behöva.

  • Premium
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 28

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/4
5 034 kr/mån
17 260 kr/m²

Välkommen till denna underbara hörnvåning om 104 kvm som bjuder på en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet. Bostaden ligger högt och ljust, med hela tre väderstreck, ett öppet vardagsrum med vacker fiskbensparkett, generösa fönster samt en 9 kvm stor balkong under tak i västerläge med kvällssol. Vardagsrummet erbjuder även en fungerande öppen spis där du kan njuta av en sprakande och värmande brasa under kyliga vinterkvällar. Genom pardörrarna från vardagsrummet öppnar sig en elegant matsal, även den med vacker fiskbensparkett, med ett anslutande, funktionellt kök. Stig in i den välkomnande entrén som har gott om avhängningsyta för dina ytterkläder och skor. Direkt till vänster finner du gästtoaletten med WC, handfat samt vattenburen handdukstork. Rakt fram kommer du in i den möblerbara inre hallen, med garderobsutrymmen och vacker fiskbensparkett på golvet. Härifrån når du alla utrymmen i bostaden, kök, vardagsrum samt sovrumsavdelning med två bekväma sovrum, en rymlig klädkammare samt ett duschrum komplett med alla nödvändigheter och förberett för tvättmaskin. Denna hemtrevliga bostad erbjuder en välkomnande atmosfär och är perfekt för den som söker bekvämlighet, elegans och funktionalitet. Belägen i en populär del av staden, med närhet till centrum, tågstation och kollektivtrafik, erbjuder denna lägenhet en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att bo i detta charmiga hem. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva detta boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong
Blåvingevägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Blåvingevägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 2
Blåvingevägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 3

Blåvingevägen 13

Villa
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
4 695 000 kr
140 + 91 m²
4 rum
1 562 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt område längst in på en friliggande gata ligger detta yteffektiva enplanshus byggt 2009 med moderna materialval och smakfulla detaljer. Huset ligger på en stor hörntomt med naturen direkt utanför dörren. Här erbjuds en villa i toppskick med ljusa rum, öppen planlösning, vattenburen golvvärme via bergvärmepump samt ett stort friliggande garage med tillhörande lägenhet som hyrs ut och boendet är idag ett av Katrineholms populäraste Airbnb. Huset ligger med närhet till skola, förskola och mataffär. Några hundra meter från huset ligger Luvsjön där badbrygga finns. Direkt utanför dörren finns fina gångstråk med närhet till vackra Krämbolsleden invid Viren där kommunen nu storsatsat med bl.a. nya grusande motionsspår. På cykelavstånd finns också tex Duveholmsbadet med brygga och sandstrand. Villan har ett fullutrustat kök från Ballingslöv med ljusgrå luckor, nyare kakel och öppen planlösning mot matrum/vardagsrum. Här erbjuds gott om förvaring och bänkyta. Ljust vardagsrum med fönster åt tre väderstreck, parkettgolv, en Contura kamin med inbyggd fläkt som sprider en behaglig värme ruggiga kvällar. Från vardagsrummet finns 2 utgångar till en stor stenlagd altan under tak i söderläge. Stort badrum med klinkergolv och helkaklade väggar, här ryms både dusch med vikbara väggar och bubbelbad. I huset finns även 3 sovrum med parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter, en rymlig hall med klinkergolv, gästtoalett och tvättstuga med bergvärmepump och utgång till trädgården. Lättskött och stor trädgård som omges av en lummig häck. På tomten finns också ett nedgrävt sprinklersystem för bevattning av tomten kopplat till en egen brunn. Till huset hör också ett rymligt och funktionellt dubbelgarage på 54 kvm med elektriskt port, elbilsladdare med mera. Ovanför garaget finns en inredd lägenhet på totalt 37 kvm golvyta som består av ett stort rum med parkettgolv, pentry, vardagsrum och säng samt ett modernt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Garaget och lägenheten värms också upp med vattenburen golvvärme via kulvert från huset. Säljarna hyr som ovan nämnt ut lägenheten via Airbnb, vilket givit mellan 100 000 - 130 000 kr i intäkt årligen till fastigheten sedan uthyrningen startades. Läs gärna mer om boendet och tidigare gästers omdömen från vistelsen via länken: airbnb.com/h/casakatrineholm Utanför garaget finns en stenlagd uppfart med plats för minst 2 bilar samt en stor grusad parkering med plats för ytterligare bilar, husbil/båt på baksidan av garaget. Låg energiförbrukning tack vare vattenburen golvvärme via bergvärmepump. Utvändigt finns en fasadbelysning med skymningstyrd timer på både hus och garagebyggnad. Invändigt finns också en diskret skymningsstyrd ledbelysning i fönstren på hus och garage.

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 48