Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
 • Tis 21 maj kl 16:30
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 2
Tallstigen 5, Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun, bild 3

Tallstigen 5

Villa
Katrineholm Nävertorp, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 895 000 kr
137 + 70 m²
4 rum
1 031 m² tomt

Praktisk villa med lugnt läge i Nävertorp. Bostaden på 1½-plan med källare är byggd redan 1945 och har vårdats väl genom åren. På entréplanet finns de sociala ytorna såsom vardagsrum, matrum och kök. En trappa upp är det idag 2 sovrum och ett duschrum. Men ett av sovrummen kan enkelt delas av igen så man får 3 sovrum. I källaren har vi en gillestuga/hobbyrum samt dusch och bastu. Här finns även praktisk förvaring och tvättstuga samt fjärrvärme som ger en smidig och enkel uppvärmning. Den plana hörntomten är lättskött och här finns det fristående garaget och ett uterum för fina sommarkvällar. Ett idealt läge för familjer med skolbarn, med närhet till skolor och bekväma inköpsmöjligheter i form av livsmedelsaffärer. Detta sparar tid och ger dig en bekväm vardag. Du har även nära till kommunikationer och endast en kort cykeltur bort ligger det familjevänliga Duveholmsbadet samt idrottsanläggningar såsom Backavallen och Duveholmshallen.

 • Premium
Oppundavägen 5, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
 • Mån 27 maj kl 16:30
Oppundavägen 5, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Oppundavägen 5, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Oppundavägen 5

Villa
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 595 000 kr
188 + 153 m²
6 rum
829 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna mycket smakfulla och väl omhändertagna villa i centrala Katrineholm. Huset som är på hela 188 kvm erbjuder gott om sociala ytor och fina detaljer såsom burspråk, vedspis, kakelugn och innerdörrar i original. På entréplanet ryms ett stort kök som renoverades 2014. Här finns gott om bänkyta och förvaring, vedspis, köksö samt utgång till baksidan. I anslutning till köket ligger både matrum och allrum samt att det på entréplanet finns ett duschrum renoverat 2018 samt ett sovrum. På det övre planet ligger husets ljusa vardagsrum med burspråk, fönster åt två håll samt kakelugn. Här finns även två stora sovrum och ytterligare ett duschrum. På källarplanet ryms en verkstad med 3-fasel, pannrum med ack.tank kopplad till solpaneler, en tvättstuga och hobbyrum. Stor vind med möjlighet att inreda ytterligare sovrum. Lättskött och trivsam trädgård med 2 st pergola i söderläge, grusad uppfart och förrådsbod. I samband med att huset putsades om 2006 förbereddes väggen på baksidan med reglar för att kunna bygga altan. Husets tak byttes samma år och nya fönster från 2002 med extra bullerskydd. Husets uppvärmning består av vattenburen värme från solpaneler kopplat till en ack. tank samt två fungerande eldstäder. Fiber finns indraget och garageplats finns tillgänglig i samfälld länga. Här bor du med promenadavstånd till Katrineholms centrum med livsmedelsbutiker, affärer och gym. Närhet till förskola, skola, busshållplats, Katrineholms sportcentrum samt fina promenadstråk.

 • Premium
Närkesgatan 2, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun
 • Mån 27 maj kl 17:30
Närkesgatan 2, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun, bild 2
Närkesgatan 2, Katrineholm Söder, Katrineholms kommun, bild 3

Närkesgatan 2

Villa
Katrineholm Söder, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 595 000 kr
214 + 107 m²
8 rum
746 m² tomt

Med ett bra läge på söder ligger detta rymliga hus fördelat på 2 lägenheter samt en vindsvåning med möjlighet till ytterligare 1 lägenhet. Här ges möjlighet att förvärva en väl omhändertagen fastighet med plats för den stora familjen eller för dig som vill bo billigt och hyra ut en av lägenheterna. Entréplan och övre plan är identiska i utformning och består av 4 r.o.k med 3 rymliga sovrum, ett stort kök renoverat 2017 med matplats och öppet mot vardagsrum med utgång till altan/balkong. På de båda planen finns fräscha, renoverade duschrum med klinkergolv med golvvärme och helkaklade väggar. Ekonomisk uppvärmning tack vare bergvärme och i källaren finns en gillestuga som nyligen renoverats, gott om utrymme för förvaring samt ett duschrum med bastu. På fastigheten finns ett stort 2-bilsgarage med tillhörande uppfart med plats för 3-bilar. Tomten som omringas av en häck är lättskött och här finns ett växthus och en altan med tak och markis i söderläge. Huset ligger granne med lekplats men centralt med promenadavstånd till mataffär, skolor och gym. På endast 5 min tar du dig till Katrineholms stadskärna med tågstation och bussförbindelser. Inte långt från huset ligger vackra Djulö allé samt Katrineholms sportcentrum med idrottsanläggningar och motionsspår.

 • Premium
 • Energieffektiv
Vretvägen 8, Hjälmsätter, Katrineholms kommun
 • Imorgon kl 16:00
Vretvägen 8, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 2
Vretvägen 8, Hjälmsätter, Katrineholms kommun, bild 3

Vretvägen 8

Fritidshus
Hjälmsätter, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 575 000 kr
115 m²
5 rum
1 773 m² tomt

Trevlig sommarstuga belägen i Hjälmsätters fritidshusområde vid Hjälmaren i Julita. Bra läge på Vretvägen, som är första vägen till höger i området, närmast sjön och med viss sjöutsikt. Sommarstugan är delvis handikappsanpassad med en ramp upp till entrédörren och består av tre sovrum, ett genomgångsrum (extra sovrum) kök, duschrum, separat WC/Tvättrum samt ett allrum med öppen spis (aldrig använd, behöver provtryckas). Sommarstugan är i äldre skick och i behov av viss renovering, men som med lite tid och omvårdnad har en stor potential. Fint belägen på en stor tomt med uppvuxna träd och buskar, bland annat rhododendron, syrén, samt blomsterrabatter med pionbuskar och med viss sjöutsikt. En stenagd uteplats finns framför huset och två förrådsbodar. På några minuters promenadväg når du både småbåtshamnen och den trevliga badplatsen vid Hjälmaren och på cykelavstånd når du populära Fiskeboda camping med både badstrand, kiosk/butik och en lite större båthamn. Fanstastiska strövområden ute på Edet (udden utanför Fiskeboda) och en mängd grusade cykelvägar och skogsvägar.

 • Premium
Fredsgatan 56, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
 • Ons 22 maj kl 13:00
Fredsgatan 56, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 2
Fredsgatan 56, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 3

Fredsgatan 56

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 950 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/3
4 848 kr/mån
22 941 kr/m²

Här erbjuds en smakfull och rymlig trerummare där planlösningen är väl genomtänkt. Här kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år då lägenheten totalrenoverades 2020. Här bor du i hus med hiss och promenadavstånd till centrala Katrineholm. Längst bort i loftgången välkomnas du in i lägenheten via hallen med klinkergolv med golvvärme och en klädkammare. I lägenheten finns ett modernt kök som nyligen renoverats med stommar och gråa luckor från IKEA. Plats för matbord och fullutrustat med integrerad kyl och frys i fullhöjd, inbyggd ugn och kombiugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll och fläkt. köket är delvis öppet mot det ljusa vardagsrummet där det ryms både matbord och soffgrupp. I lägenheten finns två sovrum med förvaring i form av garderober. Från det ena sovrummet nås en insynsskyddad balkong i söderläge med utsikt över föreningens innergård.. Stort duschrum renoverat 2020 inrett med klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar, duschhörna med vikbara väggar, tvättmaskin, torktumlare, handduktork. kommod samt wc. Här bor du i en lugn förening med hiss i huset. Ytterdörrarna byttes 2021 och ny hiss ska installeras under året samt att fönsterbyte är planerat framöver. Gemensam innergård med pergola och centralgarage med 9 platser, separat kö. Detta populära område på öster är ett mycket attraktivt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt. Här har du nära till allt vardagen kräver – butiker, restauranger, vårdcentral och tågstation.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Flens-Väsby Segerhult, Flen, Flens kommun
 • Sön 26 maj kl 13:00

Flens-Väsby Segerhult

Gård/Skog
Flen, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 900 000 kr
178 m²
6 rum
9 ha tomt

Längtar du efter egen skog och mark (och gratis ved) och att kunna ha verksamheten hemma utan att behöva ha kontoret på köksbordet? Kanske kunna starta ett sommarcafé eller galleri? Kunna bo flera generationer tillsammans eller hyra ut ett av dina hus? Då ska du titta närmare på charmiga Flens-Väsby Segerhult. Ett privat läge i den grönskande sörmländska idyllen, omgärdat av gamla ekar, ängar och variationsrik natur. Du får 9 ha mark, där skogsmarken är cirka 6 ha. Barkborreangripen gran har gallrats bort och nyplantering av både tall och gran har utförts. Här finns sen tidigare en hel del lövträd. Du har jakt på egen mark och fiskerätt på samfällighetens vatten i Båven. Fastigheten omfattar hela fyra hus plus växthus och jordkällare. Huvudbyggnaden är på 178 kvadratmeter, fördelade på sex rum och kök. I köket finns en väl fungerande vedspis som komplement vid strömavbrott (eller fredagsmys). Både i vardagsrummet och i ena sovrummet finns öppna spisar med nyinsatta spiskassetter. I hallen finns en luftvärmepump. Bredvid huvudbyggnaden finns en vinterbonad lillstuga i två våningar med bastu, toalett och dusch. Här är det enkelt att sätta in ett litet trinettkök och skapa ett generationsboende eller uthyrningsbostad. Hus nummer tre är ett vinterbonat timmerhus med kök, rinnande vatten, avlopp samt möjlighet att konvertera en garderob till toalett. Hus nummer fyra är kanske fastighetens vackraste, med spetsigt tak och generös takhöjd. De vitmålade innerväggarna är av massivt trä och de antika fönstren har färgade glasrutor. Idag används huset som bibliotek och sommarateljé. I det närliggande växthuset växer en äldre vinranka och här finns gott om plats för tomatodling eller vad du vill. Jordkällaren bredvid är härligt sval och bidrar också till det hållbara boendet. Odlingarna kan bevattnas med vatten från brunnen nära intill, där vatten antingen kan pumpas upp eller hämtas med spann. Vid boningshuset finns i stället en djupborrad brunn. Bostadshuset och det timrade huset har fiberanslutning via IP-Only, vilket passar utmärkt för den som jobbar hemifrån. På Flens-Väsby Segerhult bor du väldigt nära busshållplatsen och du har endast fem kilometer in till centrala Flen med affärer, skolor och tågstation med 57 minuter till Stockholms Central. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

 • Plus
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Tor 23 maj kl 15:00
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 2
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 3

Oppundavägen 5

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 475 000 kr
82 + 106 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna välbevarade enplansvilla med källare från 1960-talet. Med genomtänkta renoveringar och bevarade detaljer har detta hem utvecklats till ett modern boende samtidigt som dess originalkaraktär bevarats. Låt oss ta dig med på en rundtur i detta fantastiska boende: Vid ankomst möts du av en hall med praktiska förvaringslösningar som kapprum, garderob och ett städskåp, perfekt för en organiserad vardag. En bekväm luftvärmepump med AC/värme, som komplement till bergvärmepumpen, säkerställer optimal komfort oavsett årstid. Köket har moderna inslag med högkvalitativa vitvaror som balanseras med originaldetaljer från 60-talet. Vardagsrummet, med plats för avkoppling och samvaro, är renoverat år 2019. En unik detalj är väggen i marmorkross som tillför en touch av elegans till rummet. Huset erbjuder flera bekväma sovrum, med bl a inbyggda originalgarderober och moderna garderobsväggar. Badrummet är en modern oas med en nyligen genomförd renovering år 2023. Här hittar du högkvalitativa detaljer som en stilfull WC från IFÖ, Camarque tvättställskommod och en dusch från Grohe med eleganta duschväggar. Våtrumstapeter och Huntonit-tak med inbyggda spotlights skapar en avslappnande atmosfär. Ett fönster släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen och funktioner som kompletterar detta imponerande hem. En spiraltrappa leder dig ner till en hall med plastmatta på golvet och praktiska inbyggda garderober. Här finner du också en fräsch tvättstuga, ett bekvämt sovrum, matkällare, förråd, verkstad samt en multifunktionell svale/korridor som öppnar upp till garaget som ligger en trappa upp i markplan. Den insynsskyddade tomten är en grönskande oas med prydliga Tujahäckar och blomstrande Ölandstokbuskar och Hillihäck. Trädgården är rik på variation med äppelträd, plommonträd, päronträd och bärbuskar som bjuder på delikata skördar. Ett fantastiskt fint kastanjeträd med platsbyggd bänk runtom ger en svalkande viloplats under varma sommardagar. Ett jordgubbsland, rabarber och odlingskragar ger möjligheter för den gröna tummen. Huset är beläget på en lugn gata mitt emot skolan med årskurs 1-6, perfekt för barnfamiljen. Varje rum har renoverats med precision och omsorg, och varje hörn av trädgården har designats för att vara en fristad för njutning. Välkommen till detta 60-talshem som möter nutidens komfort på bästa möjliga sätt.

 • Premium
Tisnarebaden 24, Tisnarebaden, Katrineholms kommun
 • Idag
Tisnarebaden 24, Tisnarebaden, Katrineholms kommun, bild 2
Tisnarebaden 24, Tisnarebaden, Katrineholms kommun, bild 3

Tisnarebaden 24

Villa
Tisnarebaden, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 475 000 kr
120 m²
5 rum
2 831 m² tomt

Här erbjuds du en fantastisk möjlighet att förvärva ett permanentboende med sjöutsikt över en av Sörmlands vackraste och renaste sjöar, Tisnaren. Huset är uppfört i två omgångar, först 1961 med liggande timmerpanel och sedan tillbyggt 1977 med fasadtegel. Senare uppgraderingar har ytterligare förbättrat bostadens bekvämlighet och effektivitet. I början 2000-talet köptes en tomt till bakom huset och 2002 byggdes ett dubbelgarage med en stor snickarverkstad på baksidan, där du har gott om plats för både bilar och hobbyprojekt. I samma veva byggdes den inglasade verandan utanför vardagsrummet som erbjuder en vacker vy över sjön, perfekt för avkoppling och underbara midddagar under sommarhalvåret. En ny farstukvist byggdes som ger ett välkomnande intryck och skyddar entrén från väder och vind. Tisnarebaden med både permanent- och fritidsboende ligger vid den vackra sjön Tisnaren. Fastigheterna i området ingår i en gemensamhetsanläggning som har hand om vägar, bad- och båtplats och allmänna områden. Det finns en gemensam båtbrygga samt en större badplats med sandstrand för samfällighetsföreningen. Här kommer du att ha tillgång till allt du behöver för att njuta av sjölivet och den lantliga miljön, men ändå ha närheten till stan och dess service. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem vid en av Sörmlands mest magnifika och kristallklara sjöar. Kontakta oss idag för att göra denna dröm till verklighet!

 • Premium
Sundavägen 51, Vingåker, Finspångs kommun
 • Imorgon kl 12:00
Sundavägen 51, Vingåker, Finspångs kommun, bild 2
Sundavägen 51, Vingåker, Finspångs kommun, bild 3

Sundavägen 51

Fritidshus
Vingåker, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
995 000 kr
73 m²
3 rum
700 m² tomt

Välkommen till denna härliga bostad på arrendetomt med vidsträckt utsikt över sjön Tisnaren på gränsen mellan Sörmland och Östergötland. Huset är tillbyggt och helrenoverat 2011-13 och har full permanentstandard. Bostaden har 3 r.o.k. och bl.a. helkaklat duschrum och ett massivt ek-kök. Från vardagsrummet går man ut till en rymlig altan av sibirisk lärk i söderläge. Gäststugan gör att man kan låta gästerna sova kvar efter en sen kväll, eller ge tonåringen sin egen plats att komma undan. Sjön Tisnaren är känd för sitt rena vatten och endast en kort promenad från huset finns möjlighet till bad eller en uppläggningsplats för den egna båten. Ca 3 km från huset ligger vackra Lytterstabadet med sin långgrunda sandstrand. Denna bostad är en fantastisk plats att vara på under sommaren men även på vintern kan man njuta av utsikten, lugnet och en skridskotur på sjön.

 • Premium
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun
 • Tis 21 maj kl 12:00
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun, bild 2
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun, bild 3

Sågvägen 8

Villa
Strångsjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 849 000 kr
135 + 87 m²
4 rum
1 237 m² tomt

Välkommen till denna högt belägna 70-tals souterräng villa i Strångsjö, med närhet till både Katrineholm och Norrköping. Med sin charmiga mexitegel fasad och trevliga uteplats, som bjuder på många soltimmar, erbjuder denna friliggande villa en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Inne i bostaden möts du av en varm och inbjudande atmosfär, nya fräscha laminatgolv, ett nyrenoverat kök med sobert mörkbetsade skåp som elegant smälter samman med matplatsen och det rymliga vardagsrummet. Med sina generösa 135 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Utöver detta finner du en härlig gillestuga i souterrängplan där en öppen spis med insats skapar en mysig känsla under kyliga kvällar, ett extra sovrum, tvättstuga, WC, bastu och matkällare. Dessutom erbjuder bostaden ett praktiskt garage för bilen och andra förvaringsmöjligheter. Renoveringarna som genomförts under åren inkluderar bland annat en ny altan, ny grundvattenvärmepump och köksrenovering med öppen planlösning och nya fräscha laminatgolv Detta gör att du kan flytta in utan bekymmer och istället fokusera på att skapa nya minnen i ditt drömhem. Med sin närhet till natursköna områden runt Strångsjö och bekvämt avstånd till centrala Katrineholm, är detta verkligen ett hem som har mycket att erbjuda. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mycket mer. Välkommen till Sågvägen!

 • Premium
Blåvingevägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Blåvingevägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 2
Blåvingevägen 13, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 3

Blåvingevägen 13

Villa
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
4 695 000 kr
140 + 91 m²
4 rum
1 562 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt område längst in på en friliggande gata ligger detta yteffektiva enplanshus byggt 2009 med moderna materialval och smakfulla detaljer. Huset ligger på en stor hörntomt med naturen direkt utanför dörren. Här erbjuds en villa i toppskick med ljusa rum, öppen planlösning, vattenburen golvvärme via bergvärmepump samt ett stort friliggande garage med tillhörande lägenhet som hyrs ut och boendet är idag ett av Katrineholms populäraste Airbnb. Huset ligger med närhet till skola, förskola och mataffär. Några hundra meter från huset ligger Luvsjön där badbrygga finns. Direkt utanför dörren finns fina gångstråk med närhet till vackra Krämbolsleden invid Viren där kommunen nu storsatsat med bl.a. nya grusande motionsspår. På cykelavstånd finns också tex Duveholmsbadet med brygga och sandstrand. Villan har ett fullutrustat kök från Ballingslöv med ljusgrå luckor, nyare kakel och öppen planlösning mot matrum/vardagsrum. Här erbjuds gott om förvaring och bänkyta. Ljust vardagsrum med fönster åt tre väderstreck, parkettgolv, en Contura kamin med inbyggd fläkt som sprider en behaglig värme ruggiga kvällar. Från vardagsrummet finns 2 utgångar till en stor stenlagd altan under tak i söderläge. Stort badrum med klinkergolv och helkaklade väggar, här ryms både dusch med vikbara väggar och bubbelbad. I huset finns även 3 sovrum med parkettgolv och bra förvaringsmöjligheter, en rymlig hall med klinkergolv, gästtoalett och tvättstuga med bergvärmepump och utgång till trädgården. Lättskött och stor trädgård som omges av en lummig häck. På tomten finns också ett nedgrävt sprinklersystem för bevattning av tomten kopplat till en egen brunn. Till huset hör också ett rymligt och funktionellt dubbelgarage på 54 kvm med elektriskt port, elbilsladdare med mera. Ovanför garaget finns en inredd lägenhet på totalt 37 kvm golvyta som består av ett stort rum med parkettgolv, pentry, vardagsrum och säng samt ett modernt badrum med klinkergolv och helkaklade väggar. Garaget och lägenheten värms också upp med vattenburen golvvärme via kulvert från huset. Säljarna hyr som ovan nämnt ut lägenheten via Airbnb, vilket givit mellan 100 000 - 130 000 kr i intäkt årligen till fastigheten sedan uthyrningen startades. Läs gärna mer om boendet och tidigare gästers omdömen från vistelsen via länken: airbnb.com/h/casakatrineholm Utanför garaget finns en stenlagd uppfart med plats för minst 2 bilar samt en stor grusad parkering med plats för ytterligare bilar, husbil/båt på baksidan av garaget. Låg energiförbrukning tack vare vattenburen golvvärme via bergvärmepump. Utvändigt finns en fasadbelysning med skymningstyrd timer på både hus och garagebyggnad. Invändigt finns också en diskret skymningsstyrd ledbelysning i fönstren på hus och garage.

 • Premium
 • Energieffektiv
Hävla Olstorp 410, Hävla, Finspångs kommun
 • Idag kl 15:00
Hävla Olstorp 410, Hävla, Finspångs kommun, bild 2
Hävla Olstorp 410, Hävla, Finspångs kommun, bild 3

Hävla Olstorp 410

Fritidshus
Hävla, Finspångs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 800 000 kr
170 m²
7 rum
6 952 m² tomt

Drömmer du om att äga en plats där historiens vingslag känns så påtagligt att du kan höra dem susa genom luften? Välkommen till denna utsökta torp- och gårdsidyll i Östergötland på gränsen till Sörmland, bara en kort bilresa från Vingåker. Huvudbyggnaden, klassiskt faluröd med vita knutar och spröjsade fönster, är ett vackert timrat torp från 1700-talet som bär på sin ålder med stolthet. Med bevarade detaljer som locktak, kammarlås och spegeldörrar i original samt flera eldstäder andas varje hörn av denna fastighet en tidlös charm som är svår att hitta någon annanstans. Detta charmiga hem har med tiden genomgått en omfattande renovering för att kombinera historisk karaktär med modern komfort. År 1985 genomfördes en betydande renovering av hela huset, vilket lade grunden för dess nuvarande charm och funktionalitet. Senare uppgraderingar har ytterligare förbättrat bostadens bekvämlighet och effektivitet. En luft/luftvärmepump installerades 2018. Under 2019 genomgick matsalen en total renovering med nytt golv och tilläggsisolerade väggar för att skapa en inbjudande atmosfär för middagar och sammankomster. Mellan 2021 och 2023 renoverades fönster med linoljefärg och isolerglas på ett hantverksmässigt sätt. Samtidigt renoverades de gamla eldstäderna i matsalen och i vardagsrummet. Ett minireningsverk installerades 2022. På den nästan 7 000 kvadratmeter stora tomten som ligger helt i ett ostört och avskilt läge, omgiven av skogsmark och åkrar, finns ytterligare ett charmigt bostadshus, en liten gäststuga, ett magnifikt uterum, kallat loggia, samt ett timrat härbre med murad matkällare. Gårdsidyllen förstärks av en egenodlad ekdunge, bärbuskar, frukträd samt gott om utrymme för egna odlingar och rabatter. I skogarna runtomkring Olstorp finns det fina vandringsstråk och gott om svamp och bär och bad finns på cykelavstånd. Det gula huset, renoverat och ombyggt från det ursprungliga 1700-tals stallet på 1990-talet och med nyligen utförda dräneringsarbeten, delvis fasadbyte med tilläggsisolering, utgör en perfekt komplettering till den charmiga huvudbyggnaden. Den lilla gäststugan och uterummet tillkom under 1990-talet och smälter fint in gårdsidyllen. Denna egendom, i släktens ägo sedan 1940-talet, bjuder in till en unik atmosfär av trygghet, hemtrevnad och umgänge. Här finns det gott om utrymme för den stora familjen, släkt och vänner och ett eventuellt generationsboende. Så om du längtar efter en plats där det förflutna möter nutiden på ett harmoniskt sätt, då är denna fastighet ditt drömhem. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om denna unika möjlighet att äga en bit av historien och boka in dig på en visning. Välkommen hem!

 • Premium
Finnstorp Sjöhagen 7, Baggetorp, Vingåkers kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Finnstorp Sjöhagen 7

Fritidshus
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 995 000 kr
60 m²
3 rum
885 m² tomt

Dra nytta av sommaren på bästa sätt med denna underbara sommarstuga som väntar på dig vid sjön Kolsnaren! Med en egen strandtomt och en charmig stuga på cirka 60 kvadratmeter erbjuds du en plats att koppla av och skapa minnen för livet. Stugan innehåller två mysiga sovrum, ett praktiskt arbetskök och ett ljust allrum där en värmande täljstenkamin skapar en inbjudande atmosfär. Belägen på en sluttande tomt ner mot sjön, kan du njuta av den magnifika utsikten från din träterass som omger stugan och erbjuder gott om plats för utemöbler och avkoppling. Under kyligare sommarkvällar kan du även njuta av eldstaden som finns i hörnan på terassen. Ett separat bastuhus och en egen brygga kompletterar din strandtomt, vilket ger dig alla bekvämligheter för att njuta av vattenlivet till fullo. Tomten är också välskött med en fantastisk spireahäck, doftande syrénträd och fruktträd som bidrar till den idylliska känslan. För den som är intresserad av trädgårdsarbete finns även odlingslådor för att odla egna grönsaker och örter. Här kan du uppleva naturens skönhet och njuta av varje solig dag vid sjön. Välkommen till din dröm vid vattnet!

Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Vasavägen 11

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 992 kr/mån
15 235 kr/m²

Välkommen in i den rymliga hallen med gott om garderober och förvaringsutrymmen. Direkt till höger finner du det ljusa köket med en matplats som har ett trevligt burspråk med utsikt mot centrum, Mariakyrkan och gångfartsområdet. Från hallen bjuds du in till det stora vardagsrummet, som sedan leder vidare till ett av de väl tilltagna sovrummen som har omvandlats till ett TV-rum. Vidare från hallen finner du det andra sovrummet, komplett med tre generösa garderober, samt ett funktionellt duschrum med extra stor duschhörna och tvättmaskin. Trots att lägenheten ligger väldigt centralt är det tyst och lugnt i lägenheten. På den välskötta innergården finns en gräsmatta och en gemensam uteplats. Här finns även garage och parkeringsplatser. Linnean 3 är en välskött och aktiv förening med god sammanhållning. Här tillhandahålls bland annat tvättstuga, bastu, hobbyrum och en föreningslokal som även fungerar som övernattningslägenhet om du har gäster som vill stanna över natten. Lägenhetens läge på Vasagatan är perfekt för den som vill ha "nära till allt"! Här finns butiker, restauranger och resecentrum på promenadavstånd. Du kan även promenera till vår vackra Stadspark där du kan njuta av vackra omgivningar, underhållning och god mat.

 • Premium
 • Hiss
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 2
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 3

Baggetorp Strandvik

Gård/Skog
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 595 000 kr
191 + 51 m²
6 rum
2 ha tomt

Älskar du att påta i jorden, odla blommor, grönsaker och andra växter? Känner du att du vill utveckla detta intresse till något större och kombinera det med företagsamhet? Nu har du chansen att förvärva fastigheten Strandviks Handelsträdgård i Baggetorp strax utanför Katrineholm med hela 6 växthus, en ladugård med 4 hästboxar samt en mycket trevlig bostad. Strandviks Handelsträdgård startades av Nils Åhlström 1946 och har sedan dess drivits av olika medlemmar inom samma familj ända fram till sommaren 2022, då familjen bestämde sig för att lägga ner verksamheten. Kvar har de en blomsterbutik i Vingåker. Bostadshuset, som har anor från 1700-talet men är tillbyggt i flera omgångar, har sadeltak, stående träpanel, består av två våningar och källare om hela 191 kvm i boarea. Här välkomnas du in genom en härlig förstukvist under tak och finsnickrade pardörrar till en rymlig, möblerbar hall, med avhängningsyta för kläder och en gästtoalett. Rakt fram från hallen kommer du in i det större sällskapsrummet som idag används som kombinerat vardagsrum och matsal. Till höger från hallen kommer du in i det andra sällskapsrummet som idag används som allrum/TV-rum, här finns en fungerande öppen spis som både sprider värme och är en mysfaktor. Dessa två rum förbinds med det trevliga lantköket med köksö. Till vänster från hallen når du det rum som idag används som kontor, även det med en fungerande öppen spis. En trappa från hallen leder upp till den övre hallen, även den rymlig och möblerbar. Härifrån kommer man vidare till 3 rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Uppvärmning av huset sker numera via nyinstallerad bergvärmepump. Växthusanläggningen Handelsträdgården etablerades 1946 och omfattar idag ca 2 ha mark, ladugårdsbyggnad och totalt sex växthus med odlingsytor om ca 2,400 kvm, anpassade för sådd och omskolning, uppdrivning och saluföring av plantor. Uppvärmning av växthusen sker via oljepanna (nytt aggregat), varmluftpanna och ved/flis panna. Handelsträdgården är nedlagd sedan sommaren 2022. Välkommen till denna fantastiskt fina lilla gård som även är perfekt om man vill ha hästar! Vid intresse, vänligen kontakta mäklaren.

 • Premium
Fabriksgatan 2A, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun

Fabriksgatan 2A

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 295 000 kr
101 m²
3.5 rum
vån 3/5
8 339 kr/mån
22 723 kr/m²

För dig som söker 4 rum (egentligen 3,5) och kök och vill bo riktigt centralt med tillgång till hiss och en lugn innergård så har du nu chansen när vi förmedlar denna fina lägenhet i Pionen! Den här lägenheten har ett ljust kök med plats för matbord och köket är sedan öppet mot vardagsrummet där du har en av utgångarna till den stora (20 kvm) balkongen i vinkel med utsikt mot innergården. Det finns även ett fönster i köket som har utsikt mot Katrineholms kyrka och i och med att det är fönster i olika väderstreck så får man ett fint ljusinsläpp. Vid vardagsrummet ligger det större av sovrummen och där finns det 3 st garderober. Via en liten korridor kommer man till de två övriga rummen där det ena är lite mindre och kan passa utmärkt som kontor. 2 st stora klädkammare varav den ena i korridoren och den andra i ett av rummen. Det finns 2 st helkaklade duschrum med golvvärme och spottar i taket där man i det ena även har en tvättmaskin och en torktumlare. Medieuttag finns i alla rummen. Under huset finns det ett stort varmgarage där man kan hyra en egen plats om man önskar. Det finns även möjlighet att hyra en utomhusplats vid behov. Från våning 1 har man utgång till föreningens imponerande och låsta innergård där det är fullt av växtlighet och flera bord och stolar finns utplacerade så man kan ta sitt kaffe utomhus. På samma plan som lägenheten har man förrådsutrymmet där man har tillgång till ett av förråden och här finns även ett barnvagnsrum. Så söker du något som verkligen ligger centralt och har hiss så är det läge att slå till nu!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Malmgatan 14

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 250 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
3 074 kr/mån
21 186 kr/m²

Välkommen till Malmgatan och denna fina tvåa med centralt läge. Med hissen utanför dörren gör det enkelt att nå lägenheten på första våningen. Lägenheten har en ljus och möblerbar hall med access till samtliga rum. Sovrum med balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen. Rymligt kök med plats för matbord, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrum med vackert parkettgolv och utsikt mot Stadsparken. Duschrummet har både en dusch och din egen tvättmaskin. Det finns även en gemensam tvättstuga i grannhuset. På innergården finns en trevlig liten uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser samt carportplatser för den som föredrar det (separat kösystem). Månadsavgiften är låg och ger dig god valuta för pengarna. Här har du promenadavstånd till Katrineholms stadskärna, där du hittar allt från livsmedelsbutiker och affärer till postombud. Kullbergska sjukhuset med vårdcentral, Katrineholms centralstation med utmärkta tågförbindelser samt ett brett utbud av restauranger och caféer finns också inom bekvämt räckhåll. Med sitt centrala läge är detta den perfekta lägenheten för dig som vill vara mitt i centrum och med hissen tillgänglig är det också en idealisk bostad för dig som har svårt att gå i trappor. Inflyttningsklar! Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vingåkersvägen 3B, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
 • Ons 22 maj kl 17:30
Vingåkersvägen 3B, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Vingåkersvägen 3B, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Vingåkersvägen 3B

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
2 298 kr/mån
19 909 kr/m²

Med ett toppenläge ligger denna välplanerad vindslägenhet på 56 kvm. Ljus lägenhet med öppen planlösning, låg månadsavgift och duschrum med tvättmaskin. Smakfullt inredd lägenhet med enhetliga golv, ljusa väggar och en genomgående hemtrevlig känsla. Du välkomnas in i lägenheten via hallen med laminatgolv gott om förvaringsutrymme tack vare garderob och klädkammare. Härifrån nås ett duschrum med kaklade väggar och förberett för tvättmaskin, det ljusa sovrummet med plats för dubbelsäng samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här finns gott om plats för matbord och soffgrupp samt en fransk balkong. Här bor du i en stabil förening med låga månadsavgifter. Flera av de större renoveringarna är gjorda såsom stambyte, fönsterbyte och säkerhetsdörrar. Fiber finns indraget i lägenheten och i porten finns kodlås. Förvaring i form av vindsgarderob. Lägenheten ligger med promenadavstånd till mataffärer, butiker, restauranger, gym och Katrineholms centralstation. På cykelavstånd finns badplats och idrottsanläggning.

 • Premium
Forssjö Bruksgården 3A, Forssjö, Katrineholms kommun

Forssjö Bruksgården 3A

Lägenhet
Forssjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 675 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
5 944 kr/mån
22 635 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av historia och modern bekvämlighet på anrika Forssjö Bruksgården, en pärla från 1786 som har genomgått en omfattande renovering under 2017-2018. Med 23 exklusiva bostadsrättslägenheter som alla bär på sin egen unika charm och karaktär, bjuder denna historiska plats på en upplevelse utöver det vanliga. Högt belägen i huvudbyggnaden med bekväm hissåtkomst väntar denna unika gavellägenhet på dig. Med sina tre rum och kök erbjuder den inte bara generöst med utrymme utan även, under delar av säsongen, sjöutsikt från balkongen, som blir din egen oas av frid och ro. En fungerande kakelugn sprider värme och atmosfär under kyliga kvällar medan den egna odlingslotten låter dig odla dina egna grönsaker och blommor. För din bekvämlighet finns även en carport med tillhörande förråd samt en exklusiv vinkällare där du kan förvara och njuta av dina favoritviner. Utanför din dörr väntar en vacker trädgård med flera gemensamma sittgrupper där du kan umgås med grannar och vänner. En gemensam grillplats och en boulebana står till förfogande för underhållning och avkoppling. För den som älskar att bada och ro finns en egen badbrygga med tillgång till en gemensam roddbåt, perfekt för soliga dagar vid vattnet. Forssjöbadet ligger bara en kort promenad bort och den populära restaurangen Bruksholmen når du med en avkopplande promenad. Med naturen runt knuten erbjuder Forssjö Bruksgården en unik livsstil där du kan njuta av långa promenader längs 7 km upplysta elljusspår och utforska Sörmlandsleden. Upplev det bästa av både historisk charm och modern bekvämlighet på Forssjö Bruksgården – din nya hemvist för livskvalitet och avkoppling med närheten till Katrineholm.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åsen Munktorp, Björkvik, Katrineholms kommun
Åsen Munktorp, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 2
Åsen Munktorp, Björkvik, Katrineholms kommun, bild 3

Åsen Munktorp

Fritidshus
Björkvik, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 750 000 kr
48 + 10 m²
3 rum
2 089 m² tomt

Välkommen till denna Sörmländska torpidyll som ligger på en stor tomt om drygt 2 000 kvm med ett lantligt och ogenerat läge ca 15 km från Björkvik. Torpet är mycket smakfullt renoverat i gammal stil och har bevarade detaljer som spröjsade originalfönster, spegeldörrar, kammarlås, pärlspontsväggar, gjutjärnsspis i köket och nylagda, skursåpade furugolv i samtliga rum på nedervåningen. Utöver gjutjärnsspisen i köket finns även en modern spis med induktionshäll och ugn, samt ny skåpsinredning från i IKEA i gammal stil. Här välkomnas du, genom nya pardörrar, in i en farstu med målad pärlspont på både väggar och tak. Härifrån kommer du vidare in genom det härliga lantköket med matplats för fyra personer, till allrummet med spröjsade originalfönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Även allrummet har nya ljusa, skursåpade furugolv, vacker tapet från William Morris och målad pärlspont i tak. Här ståtar en mycket vacker fungerande kakelugn som sprider en härlig värme. Från farstun leder den målade trappan upp till den övre möblerbara hallen som kan användas som allrum eller sovrum. Här ligger det gamla furugolvet kvar och taket har målad pärlspont och går upp i nock med synliga bjälkar. Härifrån leder en vacker spegeldörr in till det mysiga sovrummet, som har en egen fungerande rörspis! På tomten finns ett utedass men man kan även installera en förbränningstoalett inne i torpet. I lillstugan finns ett extra sovrum samt en vedeldad bastu. De tidigare ägarna hade planer på att bygga ett separat dusch- och bastuhus mellan torpet och gäststugan och har förberett för vatten och el i marken. Om du vill bada finns det bad- och båtplats vid Fagerön, Näsnaren som ligger ca 10 min bort. Naturbad från klippor vid Näsnaren finns även på gång- eller cykelavstånd från torpet. Närmaste livsmedelsaffär och skola finns i Björkvik ca 15 km bort. I skogarna runt Munktorp finns det gott om svamp och bär. Här kan du verkligen stressa av, njuta av tystnaden och lugnet och känna på historiens vingslag i det gamla soldattorpet med anor från 1700-talet!

 • Premium
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 28

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/4
5 034 kr/mån
17 260 kr/m²

Välkommen till denna underbara hörnvåning om 104 kvm som bjuder på en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet. Bostaden ligger högt och ljust, med hela tre väderstreck, ett öppet vardagsrum med vacker fiskbensparkett, generösa fönster samt en 9 kvm stor balkong under tak i västerläge med kvällssol. Vardagsrummet erbjuder även en fungerande öppen spis där du kan njuta av en sprakande och värmande brasa under kyliga vinterkvällar. Genom pardörrarna från vardagsrummet öppnar sig en elegant matsal, även den med vacker fiskbensparkett, med ett anslutande, funktionellt kök. Stig in i den välkomnande entrén som har gott om avhängningsyta för dina ytterkläder och skor. Direkt till vänster finner du gästtoaletten med WC, handfat samt vattenburen handdukstork. Rakt fram kommer du in i den möblerbara inre hallen, med garderobsutrymmen och vacker fiskbensparkett på golvet. Härifrån når du alla utrymmen i bostaden, kök, vardagsrum samt sovrumsavdelning med två bekväma sovrum, en rymlig klädkammare samt ett duschrum komplett med alla nödvändigheter och förberett för tvättmaskin. Denna hemtrevliga bostad erbjuder en välkomnande atmosfär och är perfekt för den som söker bekvämlighet, elegans och funktionalitet. Belägen i en populär del av staden, med närhet till centrum, tågstation och kollektivtrafik, erbjuder denna lägenhet en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att bo i detta charmiga hem. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva detta boende på nära håll!

 • Premium
 • Balkong
Näsnaregatan 10E, Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun
Näsnaregatan 10E, Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 2
Näsnaregatan 10E, Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun, bild 3

Näsnaregatan 10E

Radhus
Katrineholm Gersnäs, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
109 m²
4 rum
6 200 kr/mån
12 798 kr/m²

Välplanerat bostadsrättsradhus med bra läge i Gersnäs. Med sina 3 sovrum och närhet till skola och förskola, passar denna bostad perfekt för barnfamiljen som söker ett eget boende men med begränsat ansvar. På entréplanet har du de sociala utrymmena med kök, vardagsrum och uteplats. Även tvättstuga och duschrum finns här. På övre plan har du de 3 sovrummen samt badrum. Du behöver aldrig oroa dig för långa pendlingar eller stressiga mornar när förskola samt den nya Stensättersskolan med ÅK F-6 ligger endast en kort promenad bort. Från bostaden har du även gångavstånd till centrala Katrineholm och järnvägsstationen med bra pendlarmöjligheter.

 • Premium
Vinkelvägen 11, Strångsjö, Katrineholms kommun

Vinkelvägen 11

Villa
Strångsjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 695 000 kr
135 m²
6 rum
1 152 m² tomt

Välkommen till Vinkelvägen 11 i Strångsjö. Denna villa är ursprungligen från 1926 och sedan tillbyggd på 80-talet. Hela huset är genomgående renoverat på senare år med nya ytskikt, våtrum samt kök. Hela bostaden är i mycket gott skick. På entréplanet samsas kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här finns en öppen spis med insatts för ruggiga kvällar, ett praktiskt tvättstuga, ett modern duschrum med klinkergolv och kaklade väggar samt ett kontor i öppen planlösning där kontoret enkelt kan återställas till ett sovrum. På övervåningen finns 3 sovrum och ett allrum samt ett renoverat badrum med bubbelbadkar. Framför huset har du en rymlig altan med trätrall i söderläge och ett utespa. Bilen parkeras på den asfalterade parkeringsplatsen med elbilsladdare, eller i det isolerade, fristående garaget. Om gästerna vill sova över kan de övernatta i den isolerade gäststugan på tomten. Här bor du med promenadavstånd till förskola. I området finns även en pizzeria, idrottsanläggning med gräsplan, utegym samt samlingslokal. Cykelavstånd till fin badplats vid Storsjön. Strångsjö ligger ca 12 km från Katrineholm och ca 4 mil från centrala Norrköping

Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Köpmangatan 12A, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Köpmangatan 12A

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 000 000 kr
362 m²
1 566 m² tomt

Anrik fastighet från förra sekelskiftet på bästa adressen i Vingåker. Fastigheten består av 3 hus - huvudbyggnad, 12 A, gårdshus, 12 B samt sidobyggnad, 12 C, totalt om ca. 670 kvm. Huvudbyggnaden inrymmer 2 större lägenheter samt 2 butikslokaler som idag är öppnad till en större butikslokal om totalt 187 kvm. Denna lokal är idag uthyrd till en antikhandel. Gårdshuset inrymmer en lägenhet om 4 rok på ca 120 kvm i två plan plus källare. I sidobyggnaden finns en butikslokal i två plan som är uthyrd till en lokal organisation samt ett 2 bils garage, därtill finns i samma byggnad en oinredd utvecklingsbar yta om ca 200kvm i 2 plan med arkitektritat förslag för 2-3 lägenheter (inget bygglov är sökt för detta). På tomten finns vinbärsbuskar och fläderträd med riklig skörd för hyresgäster och fastighetsägare. Denna fastighet säljs som en del av ett bestånd om totalt 3 fastigheter i Vingåker.

 • Premium
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Bondegatan 30, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Bondegatan 30

Övrigt
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
8 300 000 kr
595 m²
1 803 m² tomt

I ett mycket trevligt och centralt läge mitt emot Sävstaholms slott finner du denna välbevarade hyresfastighet med anor från 1800-talet. För länge sedan utgjorde fastigheten en del av parkanläggningen och det gamla orangeriet som hörde till Sävstaholms slott. Fastigheten har en bostadsyta på 595 kvm i 3 plan om 8 lägenheter, alltifrån 1,5 rok till 5 rok i etage. I källaren finns de ursprungliga valven från 1800-talet kvar med 4 st förråd, en stor tvättstuga, separat torkrum med mangel. Fastigheten är omgiven av vackra gräsmattor med buskar, planteringar och flera äppelträd. Innergården pryds även av statyn Vingåkersäpplet, formgiven av konstnären Anders Årfelt. På innergården finns en garagelänga med 5 platser tillgängliga att hyra för hyresgästerna för 350 kr/månad. Här finns även ett cykelförråd med tak. Den nuvarande ägaren har 2015 investerat i en omfattande solcellsanläggning om 130 solceller placerade på baksidan av husets tak, samt på både garagetaket och cykelförrrådstaket. Denna anläggning tillsammans med de båda bergvärmepumparna ger en effektiv och ekonomisk energiförsörjning.

 • Premium

Visar 1 - 25 av 42