Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jeanette Carpman

Jeanette Carpman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Malinbodavägen 34, Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun
Malinbodavägen 34, Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 2
Malinbodavägen 34, Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun, bild 3

Malinbodavägen 34

Villa
Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
2 995 000 kr
145 m²
6 rum
659 m² tomt

Välkommen till Malinbodavägen i populära Laggarhult och denna trevliga villa med hela 6 rum och kök. Här har du 4 st sovrum som är fördelade på 2 st halvplan och det går även att sätta upp en väg och göra fler sovrum vid behov. I entréplanet hittar man sällskapsytorna med ett rymligt kök och ett vardagsrum med en täljstenskamin. Kaminen ger mysfaktor men är även en bra källa för att få ner driftskostnaderna vilket även luft-/luftvärmepumpen från 2020 som sitter i hallen är. En halvtrappa upp hittar man 2 st sovrum och tvättstugan/groventrén. Ytterligare en halv trappa upp ligger ytterligare 2 st sovrum samt ett stort allrum (som kan delas och göras fler sovrum) samt duschrummet. Huset ligger på en återvändsgata på en stor hörntomt. På tomten finns det fruktträd (2 äpple och ett plommon), fläder, rabarber och krusbär. Det finns även syren som blommar vackert på våren. Bredvid huset finns ett garage med både ett stängt och ett öppet förråd bakom. Tomten erbjuder även bra utrymme för parkering av bilar och t.ex. husvagn/släpkärra. Välkommen på visning!

  • Premium
Jungfrugatan 10A, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun

Jungfrugatan 10A

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
3 860 kr/mån
18 355 kr/m²

Välkommen till Jungfrugatan - till den här trevliga lägenheten med 3 rum och kök på andra våningen. Du välkomnas av en stor möblerbar hall med plats för byrå och hallmöbel och här finns även ett städskåp och ett linneskåp. Till höger om hallen ligger köket med ett mörkt klinkergolv och från matplatsen har du en fin utsikt mot Sveaparken och sjukhuset. Duschrummet har en toppmatat tvättmaskin och en dusch med draperi. Det finns 2 st sovrum där det ena har en hel vägg med garderober och det andra har 2 st garderober med överskåp. Det ena av sovrummen har en fin fiskbensparkett och det ligger även i det trevliga vardagsrummet där du har en fungerande öppen spis och ett burspråk. Från vardagsrummet går du ut till den stora insynsskyddade balkongen som är inglasad. Ett garage finns på gården och det kan man köpa till för 30.000 kr och det är idag en årsavgift på 1.000 kr för garaget.

  • Balkong
Herkulesgatan 19, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun

Herkulesgatan 19

Villa
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 495 000 kr
230 + 17 m²
7 rum
823 m² tomt

Välkommen till den ena av de sex fina Svedlandsvillorna på Öster i Katrineholm! I början av 1900-talet bestod huset av 4 st lägenheter men idag är huset inrett med 2 st lägenheter där ägaren bor där nere med 4 rum och kök har hyrt ut den andra våningen på 2 rum och kök som nås via en egen ingång och trappa. I bottenplanet är det 4 st rum och ett rymligt och öppet kök och här finns även ett duschrum, en extra toalett och en tvättstuga med utgång till baksidan. Från vardagsrummet går man ut till det inglasade uterummet med skjutbara fönster och nedanför det finns ett rymligt trädäck. Söderläget gör att man fångar solens ljus från morgon till kväll. På framsidan finns det även ett spabad med insynsskydd. På övre plan, som idag nås via egen entré och trapp, finns en lägenhet med 2 rum och kök samt ett duschrum och en rymlig balkong i söderläge. Här finns även ett utrymme som idag används som förråd men som tidigare var ett rum och kök med egen toalett. Detta utrymme är i originalskick och en gammal vedspis finns bevarad men används ej och övrig köksutrustning är bortplockad. Detta är verkligen "möjligheternas hus"! Perfekt för dig som gärna bor i ett plan då du kan bo på bottenplan och ha allt du behöver där och sedan hyra ut lägenheten på övre plan och få in lite extra intäkter. Det är även perfekt för dig med vuxna barn då de kan "flytta hemifrån" men ändå vara nära föräldrarna. Är man en stor familj så nyttjar man istället hela bostaden och bygger om den till en rymlig enfamiljsvilla. Läget på Öster gör att du har nära till det mesta. Förskolor och skolor är på bekvämt gångavstånd och du tar dig lätt till centrum. Gillar du att vara ute och ta promenader eller motionera så har du vackra stigar på Åsen och bort mot Stalls Backe där man även hittar elljusspår, fotbollsplaner och mountainbikeleder.

  • Plus

Visar alla 3