Malinbodavägen 34

Katrineholm Laggarhult, Katrineholms kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
659 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
42 160 kr/år

Välkommen till Malinbodavägen i populära Laggarhult och denna trevliga villan med 6 rum och kök. Här har du 4 st sovrum som är fördelade på 2 st halvplan och det går även att sätta upp en väg och göra fler sovrum vid behov. I entréplanet hittar man sällskapsytorna med ett rymligt kök och ett vardagsrum med en täljstenskamin. Kaminen ger mysfaktor men är även en bra källa för att få ner driftskostnaderna vilket även luft-/luftvärmepumpen från 2020 som sitter i hallen är. En halvtrappa upp hittar man 2 st sovrum och tvättstugan/groventrén. Ytterligare en halv trappa upp ligger ytterligare 2 st sovrum samt ett stort allrum (som kan delas och göras fler sovrum) samt duschrummet.

Huset ligger på en återvändsgata på en stor hörntomt. På tomten finns det fruktträd (2 äpple och ett plommon), fläder, rabarber och krusbär. Det finns även syren som blommar vackert på våren.

Bredvid huset finns ett garage med både ett stängt och ett öppet förråd bakom. Tomten erbjuder även bra utrymme för parkering av bilar och t.ex. husvagn/släpkärra.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Jeanette Carpman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Jeanette Carpman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
070-6470779