Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elisabeth Andrén

Elisabeth Andrén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun
  • Budgivning pågår
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 2
Oppundavägen 5, Valla, Katrineholms kommun, bild 3

Oppundavägen 5

Villa
Valla, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 475 000 kr
82 + 106 m²
5 rum
864 m² tomt

Välkommen till denna välbevarade enplansvilla med källare från 1960-talet. Med genomtänkta renoveringar och bevarade detaljer har detta hem utvecklats till ett modern boende samtidigt som dess originalkaraktär bevarats. Låt oss ta dig med på en rundtur i detta fantastiska boende: Vid ankomst möts du av en hall med praktiska förvaringslösningar som kapprum, garderob och ett städskåp, perfekt för en organiserad vardag. En bekväm luftvärmepump med AC/värme, som komplement till bergvärmepumpen, säkerställer optimal komfort oavsett årstid. Köket har moderna inslag med högkvalitativa vitvaror som balanseras med originaldetaljer från 60-talet. Vardagsrummet, med plats för avkoppling och samvaro, är renoverat år 2019. En unik detalj är väggen i marmorkross som tillför en touch av elegans till rummet. Huset erbjuder flera bekväma sovrum, med bl a inbyggda originalgarderober och moderna garderobsväggar. Badrummet är en modern oas med en nyligen genomförd renovering år 2023. Här hittar du högkvalitativa detaljer som en stilfull WC från IFÖ, Camarque tvättställskommod och en dusch från Grohe med eleganta duschväggar. Våtrumstapeter och Huntonit-tak med inbyggda spotlights skapar en avslappnande atmosfär. Ett fönster släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig känsla. Källarplanet erbjuder ytterligare utrymmen och funktioner som kompletterar detta imponerande hem. En spiraltrappa leder dig ner till en hall med plastmatta på golvet och praktiska inbyggda garderober. Här finner du också en fräsch tvättstuga, ett bekvämt sovrum, matkällare, förråd, verkstad samt en multifunktionell svale/korridor som öppnar upp till garaget som ligger en trappa upp i markplan. Den insynsskyddade tomten är en grönskande oas med prydliga Tujahäckar och blomstrande Ölandstokbuskar och Hillihäck. Trädgården är rik på variation med äppelträd, plommonträd, päronträd och bärbuskar som bjuder på delikata skördar. Ett fantastiskt fint kastanjeträd med platsbyggd bänk runtom ger en svalkande viloplats under varma sommardagar. Ett jordgubbsland, rabarber och odlingskragar ger möjligheter för den gröna tummen. Huset är beläget på en lugn gata mitt emot skolan med årskurs 1-6, perfekt för barnfamiljen. Varje rum har renoverats med precision och omsorg, och varje hörn av trädgården har designats för att vara en fristad för njutning. Välkommen till detta 60-talshem som möter nutidens komfort på bästa möjliga sätt.

  • Premium
Baggebol 1, Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun
  • Tor 18 apr kl 14:00
Baggebol 1, Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun, bild 2
Baggebol 1, Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun, bild 3

Baggebol 1

Gård/Skog
Lerbo/Björkvik/Bettna, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 850 000 kr
165 + 63 m²
6 rum
3 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård från slutet av 1800-talet med ett välbevarat timrat bostadshus, ett nylagt tegeltak från 2005 samt vackra spröjsade fönster från närliggande Björkviks snickeri. Här finner du även vackra detaljer som spegeldörrar med kammarlås i original, fungerande eldstäder som kaminer, gjutjärnsspis och kakelugn. Gården ligger enskilt vid vägs ände och gränsar till främst Biltsbols marker och sedan Broby säteri samt Gotthardsbergs marker och inte långt från trevliga Ändebols Gård i närheten av Björkvik. Där vägen slutar ser man på höger sida den rymliga ladugården med många förvaringsutrymmen och där nuvarande ägare har gjort en trevlig sommarfestlokal uppe på logen och byggt en rejäl trappa som går upp från de gamla foderbåsen. Här finns det många olika användningsmöjligheter och man kan givetvis inreda en del av ladan för hästboxar. Till vänster om vägen finns ytterligare en förrådsbyggnad med vedbod. Rakt fram kommer man till trädgården med ett nybyggt lusthus av gamla fönster och många vackra träd, buskar och planteringar. Från den grusade gårdsplanen ser man den smakfullt timrade huvudbyggnaden om ca 165 kvm och bakom den öppnar en sagolik vy över ängar upp sig. Huvudentréns dubbeldörrar leder till en centralt belägen hall och rakt fram ligger den vackra gamla salen med två spröjsade fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, såpskurat golv och en fungerande rörspis/kamin. Från salen, som utgör husets kärna, leder två spegeldörrar till varsitt hörnsovrum. Båda sovrummen har två spröjsade fönster vardera i olika väderstreck, samt i det ena sovrummet finns en vacker fungerande kakelugn. Dessa två sovrum leder sedan vidare till varsitt kök, där det ena är omgjort till ytterligare ett sovrum och det andra utgör det gamla lantköket med skåpsluckor i retrostil och en fungerande vedspis i gjutjärn från Norrahammar. Från köket finns även en liten groventré/farstu ut till trädgården. Både köket och det sistnämna sovrummet mynnar sedan åter ut till hallen. Från hallen når du även duschrummet och vindstrappan som leder upp till en stor råvind samt två stora sommarsovrum, varav ett med extra isolering. Här finns en enorm potential att inreda hela det övre planet! Flödet med flera siktlinjer och en rundgång i planlösningen medför ett mycket harmoniskt hem som ger en känsla av rymd och öppenhet. Huset har, sedan gammelmormor gick bort på 80-talet, använts som fritidsboende av ägarfamiljerna som delat upp vistelserna sinsemellan. https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1394662

  • Premium
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun, bild 2
Sågvägen 8, Strångsjö, Katrineholms kommun, bild 3

Sågvägen 8

Villa
Strångsjö, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 849 000 kr
135 + 87 m²
4 rum
1 237 m² tomt

Välkommen till denna högt belägna 70-tals souterräng villa i Strångsjö, med närhet till både Katrineholm och Norrköping. Med sin charmiga mexitegel fasad och trevliga uteplats, som bjuder på många soltimmar, erbjuder denna friliggande villa en perfekt kombination av bekvämlighet och stil. Inne i bostaden möts du av en varm och inbjudande atmosfär, nya fräscha laminatgolv, ett nyrenoverat kök med sobert mörkbetsade skåp som elegant smälter samman med matplatsen och det rymliga vardagsrummet. Med sina generösa 135 kvadratmeter och fyra rum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Utöver detta finner du en härlig gillestuga i souterrängplan där en öppen spis med insats skapar en mysig känsla under kyliga kvällar, ett extra sovrum, tvättstuga, WC, bastu och matkällare. Dessutom erbjuder bostaden ett praktiskt garage för bilen och andra förvaringsmöjligheter. Renoveringarna som genomförts under åren inkluderar bland annat en ny altan, ny grundvattenvärmepump och köksrenovering med öppen planlösning och nya fräscha laminatgolv Detta gör att du kan flytta in utan bekymmer och istället fokusera på att skapa nya minnen i ditt drömhem. Med sin närhet till natursköna områden runt Strångsjö och bekvämt avstånd till centrala Katrineholm, är detta verkligen ett hem som har mycket att erbjuda. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mycket mer. Välkommen till Sågvägen!

  • Premium
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Vasavägen 11, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Vasavägen 11

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/4
4 992 kr/mån
15 235 kr/m²

Välkommen in i den rymliga hallen med gott om garderober och förvaringsutrymmen. Direkt till höger finner du det ljusa köket med en matplats som har ett trevligt burspråk med utsikt mot centrum, Mariakyrkan och gångfartsområdet. Från hallen bjuds du in till det stora vardagsrummet, som sedan leder vidare till ett av de väl tilltagna sovrummen som har omvandlats till ett TV-rum. Vidare från hallen finner du det andra sovrummet, komplett med tre generösa garderober, samt ett funktionellt duschrum med extra stor duschhörna och tvättmaskin. Trots att lägenheten ligger väldigt centralt är det tyst och lugnt i lägenheten. På den välskötta innergården finns en gräsmatta och en gemensam uteplats. Här finns även garage och parkeringsplatser. Linnean 3 är en välskött och aktiv förening med god sammanhållning. Här tillhandahålls bland annat tvättstuga, bastu, hobbyrum och en föreningslokal som även fungerar som övernattningslägenhet om du har gäster som vill stanna över natten. Lägenhetens läge på Vasagatan är perfekt för den som vill ha "nära till allt"! Här finns butiker, restauranger och resecentrum på promenadavstånd. Du kan även promenera till vår vackra Stadspark där du kan njuta av vackra omgivningar, underhållning och god mat.

  • Premium
  • Hiss
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 2
Baggetorp Strandvik, Baggetorp, Vingåkers kommun, bild 3

Baggetorp Strandvik

Gård/Skog
Baggetorp, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
3 995 000 kr
191 + 51 m²
6 rum
2 ha tomt

Älskar du att påta i jorden, odla blommor, grönsaker och andra växter? Känner du att du vill utveckla detta intresse till något större och kombinera det med företagsamhet? Nu har du chansen att förvärva fastigheten Strandviks Handelsträdgård i Baggetorp strax utanför Katrineholm med hela 6 växthus, en ladugård med 4 hästboxar samt en mycket trevlig bostad. Strandviks Handelsträdgård startades av Nils Åhlström 1946 och har sedan dess drivits av olika medlemmar inom samma familj ända fram till sommaren 2022, då familjen bestämde sig för att lägga ner verksamheten. Kvar har de en blomsterbutik i Vingåker. Bostadshuset, som har anor från 1700-talet men är tillbyggt i flera omgångar, har sadeltak, stående träpanel, består av två våningar och källare om hela 191 kvm i boarea. Här välkomnas du in genom en härlig förstukvist under tak och finsnickrade pardörrar till en rymlig, möblerbar hall, med avhängningsyta för kläder och en gästtoalett. Rakt fram från hallen kommer du in i det större sällskapsrummet som idag används som kombinerat vardagsrum och matsal. Till höger från hallen kommer du in i det andra sällskapsrummet som idag används som allrum/TV-rum, här finns en fungerande öppen spis som både sprider värme och är en mysfaktor. Dessa två rum förbinds med det trevliga lantköket med köksö. Till vänster från hallen når du det rum som idag används som kontor, även det med en fungerande öppen spis. En trappa från hallen leder upp till den övre hallen, även den rymlig och möblerbar. Härifrån kommer man vidare till 3 rymliga sovrum samt ett helkaklat badrum. Uppvärmning av huset sker numera via nyinstallerad bergvärmepump. Växthusanläggningen Handelsträdgården etablerades 1946 och omfattar idag ca 2 ha mark, ladugårdsbyggnad och totalt sex växthus med odlingsytor om ca 2,400 kvm, anpassade för sådd och omskolning, uppdrivning och saluföring av plantor. Uppvärmning av växthusen sker via oljepanna (nytt aggregat), varmluftpanna och ved/flis panna. Handelsträdgården är nedlagd sedan sommaren 2022. Välkommen till denna fantastiskt fina lilla gård som även är perfekt om man vill ha hästar! Vid intresse, vänligen kontakta mäklaren.

  • Premium
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 2
Jägaregatan 28, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun, bild 3

Jägaregatan 28

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 795 000 kr
104 m²
4 rum
vån 3/4
5 034 kr/mån
17 260 kr/m²

Välkommen till denna underbara hörnvåning om 104 kvm som bjuder på en perfekt kombination av stil, funktion och bekvämlighet. Bostaden ligger högt och ljust, med hela tre väderstreck, ett öppet vardagsrum med vacker fiskbensparkett, generösa fönster samt en 9 kvm stor balkong under tak i västerläge med kvällssol. Vardagsrummet erbjuder även en fungerande öppen spis där du kan njuta av en sprakande och värmande brasa under kyliga vinterkvällar. Genom pardörrarna från vardagsrummet öppnar sig en elegant matsal, även den med vacker fiskbensparkett, med ett anslutande, funktionellt kök. Stig in i den välkomnande entrén som har gott om avhängningsyta för dina ytterkläder och skor. Direkt till vänster finner du gästtoaletten med WC, handfat samt vattenburen handdukstork. Rakt fram kommer du in i den möblerbara inre hallen, med garderobsutrymmen och vacker fiskbensparkett på golvet. Härifrån når du alla utrymmen i bostaden, kök, vardagsrum samt sovrumsavdelning med två bekväma sovrum, en rymlig klädkammare samt ett duschrum komplett med alla nödvändigheter och förberett för tvättmaskin. Denna hemtrevliga bostad erbjuder en välkomnande atmosfär och är perfekt för den som söker bekvämlighet, elegans och funktionalitet. Belägen i en populär del av staden, med närhet till centrum, tågstation och kollektivtrafik, erbjuder denna lägenhet en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att bo i detta charmiga hem. Kontakta oss nu för att boka en visning och uppleva detta boende på nära håll!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 6