Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ulrika Lindfors

Ulrika Lindfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 16C, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Storgatan 16C, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun, bild 2
Storgatan 16C, Katrineholm Norr, Katrineholms kommun, bild 3

Storgatan 16C

Lägenhet
Katrineholm Norr, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/7
3 121 kr/mån
22 321 kr/m²

På tredje våningen i ett av de tre höghusen på Norr ligger den här moderna 2:an på 56 kvm. Huset har hiss så du inte behöver släpa upp tunga matkassar för trappan. Lägenheten har ett modernt kök som är öppet med en köksö mot vardagsrummet. Härifrån kommer du även ut till den stora balkongen i söderläge med utsikt mot Katrineholms Centrum. Duschrummet är helkaklat och har en duschhörna med infällbara glasväggar. Stambytet var 2015 så det är inte aktuellt i nutid. I sovrummet finns en hel garderobsvägg och i hallen finns en klädkammare för extra förvaring. På föreningens innergård finns en gemensam uteplats med pergola och det finns även gemensam tvättstuga och torkrum. Till lägenheten hör även ett förrådsutrymme och en matkällare. Här på Storgatan bor du bekvämt och bra med gångavstånd till centrala Katrineholm med resecentrum men även nära till vackra promenadstråk bort mot Katrineholms Gård och fågeltornet. Det finns även en Coop butik på andra sidan gatan. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Passgatan 11, Vingåker, Vingåkers kommun
  • Imorgon kl 11:00
Passgatan 11, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 2
Passgatan 11, Vingåker, Vingåkers kommun, bild 3

Passgatan 11

Villa
Vingåker, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
995 000 kr
99 + 124 m²
6 rum
894 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla med källare och vidbyggt garage , belägen på en attraktiv hörntomt i Vingåker. Med sin underhållsfria tegelfasad, nya 3-glasfönster (installerade för cirka 6 år sedan), bergvärme för effektiv och miljövänlig uppvärmning samt fiber för snabb och stabil uppkoppling för alla dina digitala behov erbjuder huset en stabil grund för ditt framtida boende. Då huset inte har renoverats på en tid finns möjlighet att sätta sin egna prägel på bostaden. På entréplanet möts du av en hall med plats för ytterkläder. Här finns fyra sovrum, ett väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv och ett badrum med badkar för avkopplande stunder. Det äldre men praktiska köket är fullt utrustat med allt du behöver för att hjälpa dig laga goda måltider för familj och vänner. I källaren finner du en gillestuga med öppen spis som skapar en varm och mysig atmosfär. Dessutom extra förvaringsutrymmen, tvättstuga, duschrum, hobbyrum och pannrum för att möta alla behov. Den grönskande trädgården är prydd med träd och buskar, exempelvis björk- och ek träd samt eget blåbärsris. Här erbjuds även en stenlagd uteplats i söderläge, idealisk för sommarens grillkvällar och avkoppling. Passagatan 11 är optimalt belägen i ett lugnt och familjevänligt område med närhet till lekpark, pulkabacke, skolor, affärer och kommunikationer. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Mårdstigen 1, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
  • Tis 6 aug kl 16:00
Mårdstigen 1, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 2
Mårdstigen 1, Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun, bild 3

Mårdstigen 1

Villa
Katrineholm Värmbol, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 950 000 kr
153 m²
6 rum
469 m² tomt

Välkommen till Mårdstigen 1 och detta tvåplanshus på hörntomt i lugnt familjekvarter i Värmbol. Perfekt för den som söker ett trivsamt hem med gott om sällskapsytor. På entréplanet möts du av ett välutrustat kök, ett vältilltaget vardagsrum, två sovrum och ett duschrum. Här finner du även en möblerbar hall med plats för ytterkläder samt tvättstuga med groventré. Övervåningen erbjuder ett stort allrum, ytterligare två sovrum, en klädkammare samt badrum. Denna villa är utrustad med luftvärmepump, direktverkande el och mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning för en optimal inomhusmiljö. Fiber för snabb internetuppkoppling har redan installerats så du kan surfa utan avbrott. Trädgårdstomten är lättskött och praktisk med gräsmatta och fruktträd. Här finns även ett eget garage med plats för en bil samt parkeringsmöjligheter på uppfarten. Här bor du nära sjö, natur och härliga strövområden. Varför inte ta ett dopp i Backasjön eller en promenad runt Krämbol. Vill du istället ha en badplats med sandstrand och bryggor så är det inte långt till Duveholmsbadet. Nära bostaden finns även en lekplats och fotboll kan man spela på Värmbols IP. Skolor och förskolor samt livsmedelsaffärer finns på bekvämt cykelavstånd. Vill du hellre ta bussen till centrum eller järnvägsstation så ligger vändplatsen för stadsbussen bara ett stenkast bort! Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 2
Malmgatan 14, Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun, bild 3

Malmgatan 14

Lägenhet
Katrineholm Centralt, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 195 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/4
3 074 kr/mån
20 254 kr/m²

Välkommen till Malmgatan och denna fina tvåa med centralt läge. Med hissen utanför dörren gör det enkelt att nå lägenheten på första våningen. Lägenheten har en ljus och möblerbar hall med access till samtliga rum. Helt nya och välisolerade fönster som stänger ute oönskat ljud från vägen. Sovrum med balkong i österläge där du kan njuta av morgonsolen. Rymligt kök med plats för matbord, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Vardagsrum med vackert parkettgolv och utsikt mot Stadsparken. Duschrummet har både en dusch och din egen tvättmaskin. Det finns även en gemensam tvättstuga i grannhuset. På innergården finns en trevlig liten uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser samt carportplatser för den som föredrar det (separat kösystem). Månadsavgiften är låg och ger dig god valuta för pengarna. Här bor du i ett mycket tryggt och lugnt område med bra säkerhet kring parkering och fastighet! Här har du promenadavstånd till Katrineholms stadskärna, där du hittar allt från livsmedelsbutiker och affärer till postombud. Kullbergska sjukhuset med vårdcentral, Katrineholms centralstation med utmärkta tågförbindelser samt ett brett utbud av restauranger och caféer finns också inom bekvämt räckhåll. Med sitt centrala läge är detta den perfekta lägenheten för dig som vill vara mitt i centrum och med hissen tillgänglig är det också en idealisk bostad för dig som har svårt att gå i trappor. Inflyttningsklar! Snabbt tillträde kan ordnas. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flens-Väsby Segerhult, Flen, Flens kommun

Flens-Väsby Segerhult

Gård/Skog
Flen, Flens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
5 900 000 kr
178 m²
6 rum
9 ha tomt

Längtar du efter egen skog och mark (och gratis ved) och att kunna ha verksamheten hemma utan att behöva ha kontoret på köksbordet? Kanske kunna starta ett sommarcafé eller galleri? Kunna bo flera generationer tillsammans eller hyra ut ett av dina hus? Då ska du titta närmare på charmiga Flens-Väsby Segerhult. Ett privat läge i den grönskande sörmländska idyllen, omgärdat av gamla ekar, ängar och variationsrik natur. Du får 9 ha mark, där skogsmarken är cirka 6 ha. Barkborreangripen gran har gallrats bort och nyplantering av både tall och gran har utförts. Här finns sen tidigare en hel del lövträd. Du har jakt på egen mark och fiskerätt på samfällighetens vatten i Båven. Fastigheten omfattar hela fyra hus plus växthus och jordkällare. Huvudbyggnaden är på 178 kvadratmeter, fördelade på sex rum och kök. I köket finns en väl fungerande vedspis som komplement vid strömavbrott (eller fredagsmys). Både i vardagsrummet och i ena sovrummet finns öppna spisar med nyinsatta spiskassetter. I hallen finns en luftvärmepump. Bredvid huvudbyggnaden finns en vinterbonad lillstuga i två våningar med bastu, toalett och dusch. Här är det enkelt att sätta in ett litet trinettkök och skapa ett generationsboende eller uthyrningsbostad. Hus nummer tre är ett vinterbonat timmerhus med kök, rinnande vatten, avlopp samt möjlighet att konvertera en garderob till toalett. Hus nummer fyra är kanske fastighetens vackraste, med spetsigt tak och generös takhöjd. De vitmålade innerväggarna är av massivt trä och de antika fönstren har färgade glasrutor. Idag används huset som bibliotek och sommarateljé. I det närliggande växthuset växer en äldre vinranka och här finns gott om plats för tomatodling eller vad du vill. Jordkällaren bredvid är härligt sval och bidrar också till det hållbara boendet. Odlingarna kan bevattnas med vatten från brunnen nära intill, där vatten antingen kan pumpas upp eller hämtas med spann. Vid boningshuset finns i stället en djupborrad brunn. Bostadshuset och det timrade huset har fiberanslutning via IP-Only, vilket passar utmärkt för den som jobbar hemifrån. På Flens-Väsby Segerhult bor du väldigt nära busshållplatsen och du har endast fem kilometer in till centrala Flen med affärer, skolor och tågstation med 57 minuter till Stockholms Central. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Plus
Kärrgatan 3C, Hälleforsnäs, Flens kommun
  • Mån 29 jul kl 14:00
Kärrgatan 3C, Hälleforsnäs, Flens kommun, bild 2
Kärrgatan 3C, Hälleforsnäs, Flens kommun, bild 3

Kärrgatan 3C

Lägenhet
Hälleforsnäs, Flens kommun
379 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 882 kr/mån
3 969 kr/m²

Den här ljusa lägenheten med 4 rum och kök hittar du i brukssamhället Hälleforsnäs som har den lilla ortens charm men med de flesta bekvämligheterna kvar i byn. Det finns till exempel en järnvägsstation där tågen mellan Sala och Linköping stannar. Här hittar du även livsmedelsaffär, förskola och skola till årskurs 6 samt trevliga restauranger och ändå har du skogen och lugnet precis in på knuten. I brf Kärnmakaren bor du i ett lugnt område i en populär bostadsrättsförening som gjort flera av de stora renoveringarna såsom tak- och stambyte och det finns bra parkeringsmöjligheter. När du kommer in i lägenheten välkomnas du av en rymlig och ljus hall med ett vackert klinkergolv. Köket har vita luckor och här finns det plats för ett matbord. Duschrummet är helkaklat och har dusch med glasdörrar. Det finns 3 st bra sovrum och vardagsrummet har plats både för TV-soffan och matsalsbordet och här finns utgången till en balkong in mot gården. Parkeringsplats finns tillgänglig i dagsläget.

  • Premium
  • Balkong
Skogsvägen 5, Sjögölet, Vingåkers kommun
  • Imorgon kl 12:30

Skogsvägen 5

Fritidshus
Sjögölet, Vingåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 295 000 kr
70 m²
3 rum
1 640 m² tomt

Drömmer du om en plats där du kan koppla av och njuta av livet? Låt mig introducera detta fritidshus i ett plan, beläget i det idylliska Sjögölet! Här möts du av ett hem med två sovrum, ett kök med matplats som inspirerar till kulinariska äventyr och långa, gemytliga middagar. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för mysiga filmkvällar eller trevliga sammankomster med nära och kära, medan det praktiska duschrummet erbjuder funktionalitet för din bekvämlighet. Vid entrén välkomnas du av en altan under tak, en idealisk plats att njuta av frukosten oavsett väder. För soliga dagar finns en öppen del där du kan njuta av solens värmande strålar. Fastigheten är dessutom ansluten till det kommunala vatten- och avloppssystemet, vilket betyder att du slipper tänka på vattenprover och utdömda avloppslösningar – här är det bara att koppla av och njuta. Den 1.640 m² stora trädgårdstomten är platt och lättskött, vilket gör den perfekt för lek, trädgårdsprojekt eller bara avkoppling i det gröna. Bara 350 meter från huset finns en brygga med båtplats vid sjön Viren, som delas med grannen. För de badsugna finns även en allmän badplats i området – perfekt för lata sommardagar. Sjögölet ligger strategiskt mellan Katrineholm och Vingåker, med enkel tillgång till kollektivtrafik. Endast 200 meter till busshållplats och närhet till järnvägsstationer längs stambanan Stockholm-Göteborg gör att du snabbt och smidigt kan ta dig till och från stugan. Ta chansen att upptäcka detta fantastiska fritidshus. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid!

  • Plus
Fortunagatan 5A, Katrineholm Öster, Katrineholms kommun

Fortunagatan 5A

Lägenhet
Katrineholm Öster, Katrineholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
1 080 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
2 635 kr/mån
17 419 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en smakfull tvårumslägenhet på 62 kvadratmeter i ett mycket attraktivt läge på öster. Här möts du av en genomgående ljus lägenhet med inglasad balkong i söderläge. Tilltalande planlösning med generösa sociala ytor samt fönster åt två väderstreck. Välkommen in via hallen med både avhängningsyta och klädkammare. Kök i stilrent och funktionellt utförande med gott om förvaringsmöjligheter. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, där du kan njuta av förmiddags- och eftermiddagssolen. Ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober. Duschrum inrett med helkaklade väggar och klinkergolv. Till lägenheten ingår ett förrådsutrymme och matkällarförråd. Fiber finns indraget och i månadsavgiften ingår värme, V/A, renhållning och TV-avgift (basutbud). I bostadsrättsföreningen finns en föreningslokal om 72 kvm som man kan låna. Fräsch tvättstuga, matkällare samt källarförråd. En trivsam innergård med lekplats, boulebana samt två gemensamma uteplatser under tak. Här bor du i en mycket välmående förening med en låg månadsavgift nära skola och förskola. Med gångavstånd till centrum och dess utbud av shopping, restauranger, caféer, träningscenter, bibliotek samt resecentrum med dess rikstäckande kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare för visningstid!

  • Balkong

Visar alla 8