Obebyggd lantbruksfastighet med strandremsa nära Gnesta!

Lantligt, Gnesta kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
15 ha
Driftkostnad
1 800 kr/år

Obebyggd fastighet om drygt 15 hektar med egen strandremsa och fiskevatten som erbjuder många möjligheter. Fastigheten är belägen strax utanför Gnestas samhälle intill Storsjön där ni har ett lantligt läge men ändå med direkt närhet till Gnestas bekvämligheter. Fastigheten består av mestadels åkermark men också av skogsparti med strandremsa och eget fiskevatten. Förhandsbesked finns för att kunna stycka av fyra tomter. Tillfälle för dig som vill skapa din egna gårdsbild med närhet till alla bekvämligheter som hör till ett centralt men samtidigt lantligt läge som Kolke ger. Åkermarken har de senaste åren endast används till vall och därmed inte besprutats så för den som är intresserad av att odla ekologiskt finns möjlighet.

I samhället finner ni flertalet förskolor, skola F- Åk 9 och centrum med goda kommunikationer, affärer, apotek, mataffärer, gym, systembolag, vårdcentral etc. Till Stockholm tar det drygt 35 min med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 min. Med bil ca 60 min.

Säljaren avser att i samband med försäljningen låta stycka av en bit mark av skog på ca 3 000 kvm för att behålla. Fråga ansvarig mäklare för position.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Krister Ragne, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta

Kontakta mäklaren

Linnéa Norén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
Mäklare Linnéa Norén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
079-201 30 88