Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hjälmingebacken 1, Lantligt, Gnesta kommun

Hjälmingebacken 1

Villa
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 575 000 kr
135 m²
4 rum
2 075 m² tomt

Lantligt belägen enplansvilla om 135 välplanerade kvadratmetrar med garage endast ca 6 minuters bilfärd in till samhället. Här väntar en trivsam enplansvilla om 4 rum och kök fördelat på hall, allrum med dekorativ och funktionell eldstad med kassett, kök med rejäl matplats, tre bra sovrum samt två badrum samt praktisk groventré/tvättstuga. Exteriört väntar en plan trädgårdstomt som både är välplanerad och välskött där det bara är för nästa ägare att ta vid - här har man låtit göra iordning många fina rabatter med perenner så som bland annat vackra pioner, rosor, lavendel och viol. Dessutom finns fruktträd, bärbuskar, jordgubbar och smultron. På tomten finns även syrenbuskar som hör landet till, sprudlande japanska körsbärsträd och fläder. Hela trädgårdsbilden är mycket dekorativ och välskött. Intill huset finns även garage med tillhörande förrådsdel och privat beläget på husets baksida med utgång från vardagsrummet finner ni en delvis takad uteplats. Tomten ramas in från grannar och väg av en gedigen gärdesgård. Avstånd in till Gnesta samhälle med all tänkbar service är ca 6 km och endast några hundra meter från huset finns busshållplats. Pendeltåg och regionaltåg mot Stockholm med restid 60 respektive 35 minuter. Avstånd till Läggesta station 18 km, påfart till E20 och regionaltåg mot Stockholm med restid 40 minuter. Dessutom bjuder livet på landet på ett naturskönt och lugnt liv med vacker natur och skog, lantliga promenadstråk längs grusvägar och närhet till bland annat stall, bad och säsongsöppet café. Nuvarande ägare har haft huset sedan 2011.

Skottsjötorp, Lantligt, Gnesta kommun

Skottsjötorp

Tomt
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
695 000 kr
2 027 m² tomt

Naturskönt belägna med lantlig omgivning endast ca 10 minuter från Gnestas samhälle finns nu tillfälle att förvärva generösa tomter ute på landet, närmare bestämt ute i skogen vid Skottsjötorp. Området präglas av skog och lantbruk där ni även har vackra Likstammens sjö och naturområde på kort avstånd samtidigt som ni har sjön Båven på några minuters promenadavstånd. I närheten ligger Öster Malma med Slott, lunch/middagsrestaurang där det även under vinterhalvåret hålls julmarknad och även andra aktiviteter och erbjudanden under resten av året. Tomterna säljs som råtomt. Förhandsbesked finns. Utanför detaljplanerat område. Tomt 1) Skottsjötorp 1:8, 2027 kvm, 695 000 kr. Tomt 2) Skottsjötorp 1:9, 2902 kvm, 795 000 kr. Tomt 3) Skottsjötorp 1:10, 2700 kvm, 795 000 kr. Till och från Stockholm med bil tar det drygt en timme att köra och in till Gnesta respektive Björnlunda samhälle ca 10 minuter. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen. I Gnesta finner ni skola F-9, förskola, apotekt, mataffärer, gym, butiker, badhus och sporthallar. Fastigheterna är även belägna nära busshållplats där bussen går mellan Gnesta - Björnlunda - Nyköping. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Laxne Lillängen 4, Laxne, Gnesta kommun

Laxne Lillängen 4

Villa
Laxne, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 975 000 kr
150 m²
5 rum
3 800 m² tomt

I utkanten av Laxne finner du lugnet på Lillängen 4 med tre grannar på behörigt avstånd och här bor du naturskönt och bekvämt i en välskött och välplanerad enplansvilla med gott om plats för familjen. Vidbyggt garage och stor härlig tomt om 3 800 kvm där möjligheterna är många t ex om du drömmer om en pool, vill odla och ha trädgårdsland eller bedriva egen verksamhet och behöver utrymme eller djurhållning, här skulle både hundar och höns trivas! Invändigt i huset finns tre-fyra möjliga sovrum med gott om förvaring i hel garderobsvägg i två av dom. Det ena sovrummet har utgång till stenbelagd uteplats på baksidan. Två möjliga allrum varav det större har öppen spis med kassett och utgång till trädäckad altan i vinkel med plats för grill och möblemang. Hemtrevligt kök med fönster i burspråk, gott om skåpsförvaring, bra arbetsytor och nyare vitvaror såsom rostfri spis och spisfläkt, rostfri diskmaskin samt turkos kyl/frys från Smeg. I köket är det klinkergolv och ett större matbord får plats. Helkaklat och rymligt duschrum med större duschhörna med vägg, tvättställskommod, wc och fönster. Helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, wc och tvättho. I entréhallen som nås via takad veranda och farstukvist finns det garderobsförvaring, plats för avhängning och en braskamin som värmer gott den kyligare tiden på året. I samtliga rum är det klinkergolv med golvvärme utom i det större allrummet som har parkettgolv. TV och internet är via fiber. Vidbyggt varmgarage med stenplattor på marken och kakel på väggarna. Elbilsladdare är installerad vid garaget 2021 då även solceller på yttertaket monterades som bidrar till låga boendekostnader. Nuvarande ägare har en totalkostnad för el och uppvärmning per år om endast 12 000 kr. På den stora tomten med skogen som vindskydd på ena sidan finns även en byggnad som i ena delen rymmer ett varmbonat och inrett gästrum om 10 kvm med laminatgolv, fönster och kylskåp. Rummet nyttjas idag till tonårsrum. Den andra delen av byggnaden utgör vedförråd samt kallförråd med plats för gräsklippare, redskap etc. I samhället som inte ligger långt ifrån finns en anlagd badplats med sandstrand vid sjön Klemmingen som är känt för sitt rena vatten och i sjön finns gott om fisk som får fiskas med fiskekort. Från Laxne är det smidigt och enkelt att ta sig till E4 mot Stockholm då det endast tar ca 10-15 minuter med bil till motorvägspåfarten samt även till Läggesta Station vart regionaltåg till Stockholm C avgår med restid om ca 35 minuter. Närhet till pittoreska Mariefred med butiker och restauranger, Taxinge slott, naturreservatet Marvikarna med vacker natur, Skottvångs gruva med välbesökt restaurang, cafe och musikarrangemang av klass, populära Sörmlandsleden med vandringsleder och ett rikt friluftsliv med badsjöar, kanotleder och skridskoisar. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Varmt välkommen och anmäl gärna ditt intresse redan idag!

Krokvägen 1, Mölnbo, Södertälje kommun

Krokvägen 1

Villa
Mölnbo, Södertälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 375 000 kr
68 + 75 m²
3 rum
602 m² tomt

Trivsamt beläget i Mölnbo samhälle ligger detta välhållna 60-talshus som varit i samma familjs ägo sedan byggnadsåret. Yttertaket är omlagt med plåt -22 samt vattenburen värme via luft/vattenvärmepump är installerad -18 vilket bidrar till låga boendekostnader. På entréplan finns två bra sovrum med trägolv, duschrum med kaklade väggar och kök med mindre matplats och fönster i två vädersträck. Möblerbart vardagsrum med trägolv och fönster i två vädersträck som bidrar till härligt ljusinsläpp. Utgång från vardagsrummet till altanen och trädgården på baksidan. Källarplanet rymmer rejäl tvättstuga, rum som idag nyttjas till hobbyrum men som kan bli ett perfekt hemmagym eller tonårsrum, praktisk matkällare och bra med förrådsförvaring. Från källaren nås även garaget. Här bor ni i ett uppvuxet villaområde med närhet till förskola och skola, tågstation med pendeltåg till Stockholm och samtidigt är det nära till fina omgivningar med promenadstigar, Sörmlandsleden och badsjöar. Hörntomt med flera uteplatser, lättskött trädgård, fruktträd och plats för egna odlingar. Fiber är inte indraget till huset men går att ansluta sig till om så önskas. Mölnbo har goda kommunikationer mot Södertälje/Stockholm med pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 15 minuter och till Stockholm på ca 50 min. Varmt välkommen på visning!

Vängsö backe 4, Lantligt, Gnesta kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Vängsö backe 4

Villa
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 985 000 kr
129 m²
4 rum
2 306 m² tomt

Bygga nytt men orkar inte vänta? Här ges tillfälle att förvärva ett helt nybyggt hus endast ca 7 km utanför Gnesta med öppen modern planlösning om 129 kvm fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum, badrum, gäst-wc och tvättstuga med praktisk groventré. Detta är ett välplanerat och luftigt enplanshus för dig som uppskattar en ljus, trivsam och social planlösning. Interiört kommer ni in i hallen som direkt öppnar upp mot det öppna vardagsrummet och där ni snabbt blickar ut mot en härlig utsikt över äng och åkermark. Här möts ni av ett vit laserat 2-stavs ekparkettgolv som sedan återfinns genomgående i hela bostaden. Vardagsrum, matplats och kök har ni i en öppen planlösning som skapar en riktigt härlig rymd och ett fint ljus. Intill köket finns en praktisk groventré med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen i huset är strategiskt placerade i ena delen för att separera de sociala ytorna från familjens sovrum. Utrymme finns för ytterligare ett sovrum för den som önskar. Slutligen har ni ett väl tilltaget och stilrent badrum med dusch samt en gäst-wc. Huset är grundmålat och de färger som tillåts att måla huset i sedan är rött, gult eller brunt enligt detaljplan och tomten är planerad och lätt för den nya ägaren att vid och sätta sin egna prägel. Vängsö är vackert beläget och omgärdat av öppet landskap med utsikt över Nyckelsjön. Vängsö Backe består av 18 fastigheter som har en samfällighetsförening för vatten, avlopp och vägar med belysning. Avstånd in till Gnesta samhälle med all tänkbar service ca 9 km. Pendeltåg och regionaltåg mot Stockholm med restid 60 respektive 35 minuter. Avstånd till Läggesta station 18 km, påfart till E20 och regionaltåg mot Stockholm med restid 40 minuter. Dessutom bjuder livet på landet och Vängsö på ett naturskönt och lugnt liv med vacker natur och skog, lantliga promenadstråk längs grusvägar och närhet till bland annat stall och säsongsöppet café.

  • Plus
Parkvägen 16, Björnlunda, Gnesta kommun

Parkvägen 16

Villa
Björnlunda, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 495 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
1 461 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare centralt beläget i Björnlunda samhälle! Hörntomt och uppvuxen trädgård med fina gräsytor för både umgänge, lek och odling. Huset består av två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg och tillbyggd smart förvaring ovan källartrapp, möblerbart utrymme som har nyttjats till hemmakontor, vardagsrum, äldre kaklat badrum med wc, tvättställ och badkar. Smakfullt totalrenoverat kök -17 med plats för matgrupp. Rostfria vitvaror såsom inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads micro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd -17. Hel källare som rymmer ett inrett sovrum med nivellgolv och förvaring i hel garderobsvägg, förrådsförvaring, matkällare, pannrum och fina möjligheter att inreda rum som tex tvättstuga, hemmagym eller badrum (förberett med avlopp). Garage i källarplanet som nyttjas till förvaring och tvättavdelning med tvättmaskin. Större renoveringar utförda såsom yttertak omlagt -24, stambyte invändigt -22, fönster utbytta till 3-glas -13/15 samt vattenburen värme installerad via luft/vatten värmepump -08. Förskola, skola (F-6), mataffär och restaurang ligger på gångavstånd. Från Björnlunda tar man sig smidigt med buss till Gnesta samhälle som ligger på 10 km avstånd. Från Gnesta trafikerar både pendeltåg (SL) och regionaltåg (SJ) med restid 35 respektive 60 minuter. Bussförbindelse finns även till Nyköping och Flen samt andra orter. Vid intresse, ring och boka visning!

Folkparkstigen 4B, Centralt, Gnesta kommun

Folkparkstigen 4B

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 795 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
5 248 kr/mån
28 492 kr/m²

Tillfälle! Välplanerad 3:a i markplan med ett av dom bästa lägena i området! Hörnlägenhet med egen ingång till bostaden och stor härlig trädäckad uteplats i skyddat läge mot skogen! Bostaden är ljus och trivsam med byggnadsår 2008. Entréhall med plats för avhängning och förvaring i rymligt förråd/klädkammare. Ljust kök med arbetsytor, skåpsförvaring och vitvaror såsom spis, spisfläkt, microvågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Plats för större matbord intill köket med fönster mot skogspartiet. Från vardagsrummet i öppen planlösning med köket nås den stora uteplatsen som sommartid blir ett extra rum för avkoppling. Gott om plats för både matgrupp, loungemöbel och grill! Två bra sovrum med garderober samt duschrum med wc, spegelskåp, handfat med kommod och duschplats med glasväggar. I duschrummet är det kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet och här finns även tvättmaskin och torktumlare med mindre arbetsyta ovanpå och skåpsförvaring på väggen. På den välskötta gården finns ett rymligt förråd med hyllplan i länga och gemensamt miljöhus. Stabil och välskött förening vart det mesta ingår i avgiften såsom värme, vatten, kabel-tv, bredband och parkeringsplats. Här bor ni med närhet till Gnesta centrum samtidigt som det är nära till lantliga miljöer med härliga promenadstråk. Goda kommunikationer från Gnesta med regionaltåg samt pendeltåg som tar ca 35 min respektive ca 60 min till Stockholm C. I centrum finns Goda kommunikationer såsom regional/pendeltåget som tar ca 35 min respektive ca 60 min till Stockholm C. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Uteplats
Österkärvsvägen 3D, Centralt, Gnesta kommun
  • Budgivning pågår

Österkärvsvägen 3D

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 285 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 425 kr/mån
26 882 kr/m²

Här väntar en rymlig, trivsam och fräsch fyra med det bästa läget i området - dessutom ingår internet i månadsavgiften! Här bor ni med ett insynsskyddat läge med stor möblerbar balkong mot lummigt skogsparti. Interiört möts ni av en hall med praktisk klädkammare intill samt rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Längre in möts ni av ett modernt stilrent kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Dessutom erbjuder bostaden tre bra sovrum där ni på den ena sidan av vardagsrummet finner master bedroom och på andra sidan finns två till sovrum med klädkammare emellan. Genomgående är alla ytskikt i fint skick, ljusa enhetliga golv i hela bostaden och gott om förvaringsmöjligheter både i garderober och i klädkammare. Här bor ni med närhet till centrum samtidigt som det är nära till lantliga miljöer och härliga promenadstråk. Dessutom har ni kort promenadavstånd till skola, förskola, gym, vårdcentral, badhus och kommunikationer så som regional/pendeltåget som tar ca 35 min respektive ca 60 min upp till Stockholm C. Lägenhetsförråd finns i samma huskropp.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Balders gränd 5, Frönäs, Gnesta kommun

Balders gränd 5

Villa
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
4 495 000 kr
127 + 10 m²
5 rum
619 m² tomt

TRIVSAMT MED SJÖGLIMT! Välkommen till den här trivsamma och genuina frönäsvillan där det bara är att flytta in för nästa familj - med ett trevligt läge nära sjön som dessutom kan bjuda på en liten sjöglimt från altanen bor ni med närhet till det mesta - centrum, tågstation, förskola och badplats. Huset är i genomgående bra skick och köket renoverades förra året - i stilren och i modern finish med öppen planlösning mot vardagsrum med härlig och värmande braskamin och utgång till bostadens uterum. Genomgående har ni parkettgolv av ek med matchande socklar som ger en trevlig övergång mellan golv och vägg. I de båda badrummen samt tvättstuga är utrymmena försedda med klinkers på golven. Här väntar ett trivsamt, fint och välskött hem. På entréplan finner ni en rymlig hall, nyrenoverat kök (2023), vardagsrum med mysig braskamin, helkaklat badrum och tvättstuga. En trappa upp privat beläget finns husets fyra sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum med badkar. Exteriört väntar en lättskött plan trädgårdstomt med hörnläge. Här finns ett mysigt inglasat uterum om hela 22 kvm med öppningsbara glaspartier åt alla håll (2015) och carport med el-bilsladdare (2023). En praktisk förrådsdel finns i en förlängd del av carporten och hjälper till att förvara familjens tillhörigheter och bra-att-ha saker. Stenlagd uppställningsplats för bilar precis intill. På tomten finns även möjligheter för odling och plantering av blommor och perenner för den som är intresserad och för er som är soldyrkare finns här altan med både morgon- och kvällssol. Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till så väl Gnestas fina badplats, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. På 5 minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som åker till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats, kösystem. Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets alla faciliteter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur. Huset är i väldigt bra skick - se besiktningsprotokoll under dokument. Fiber finns.

Nysättersvägen 30, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 30

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
850 000 kr
1 232 m² tomt

SJÖUTSIKT! TOMT där kommunalt VA ingår i priset! Med sjöglimt och egen liten uppfart ligger den här tomten i dryga timmen från Stockholm. Här har ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villa/fritidshusområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Granbackavägen 90, Centralt, Gnesta kommun

Granbackavägen 90

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 775 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 624 kr/mån
21 779 kr/m²

Välplanerad trea en trappa upp med egen ingång. Lugnt och fint läge i området med mindre uteplats vid entrén med morgonsol och balkong med eftermiddagssol. Entré till rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i rymlig klädkammare. Kök med matplats för 6-8 personer och utgång till den trevliga balkongen. Köket har ljusa skåpsluckor, varmluftsugn med keramikhäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vardagsrum med parkettgolv och flertalet fönster bidrar till ljus och rymd. Två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg och det andra med klädkammare. Duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Duschplats med glasvägg, spegelskåp, kommod med handfat -22 och toalett. Förråd finns på innergården samt ett förråd finns vid uppgång till lägenheten. Föreningen har en trevlig fest-/samlingslokal som man kan hyra samt tre bra tvättstugor. Lekplatser finns på innergårdarna. Alldeles intill finns förskola och närbutik. Promenadavstånd till skola och centrum med affärer och goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig till Sthlm på ca 60 minuter och med regionaltåget tar det ca 35 minuter. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

Tors gränd 11, Frönäs, Gnesta kommun

Tors gränd 11

Villa
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
5 295 000 kr
148 m²
5 rum
650 m² tomt

Varmt välkomna till Tors Gränd 11! Trevlig familjevilla i absolut nyskick från LB hus med väldisponerad planlösning med stilrena och fina materialval. Interiört väntar entréplan med slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder och skor, fullutrustat kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens, stort allrum med plats för både större matgrupp och vardagsrumsmöbel. Helkaklat duschrum med duschplats med glasväggar, wc, kommod med tvättställ och förberett för handdukstork. Tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin samt torktumlare från Siemens och praktisk grovingång. På övre plan finns tre bra sovrum, varav det ena med fransk balkong och rymlig klädkammare, möblerbart allrum och helkaklat duschrum med duschplats, förberett för badkar och handdukstork, wc och tvättställ. Plan tomt att färdigställa efter eget önskemål. Framdraget vatten, avlopp och el för attefalls byggnad på tomten. Låga driftskostnader via vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan och fastigheten är befriad från fastighetsavgift i 15 år framåt. Fiber framdraget vid tomtgräns. Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till såväl badplats med sommaröppen kiosk, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats. På några minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som pendlar till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats. Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets bekvämligheter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur. Välkommen till ett hem att trivas i!

Tomter på landet strax utanför Björnlunda, Lantligt, Gnesta kommun

Tomter på landet strax utanför Björnlunda

Tomt
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
725 000 kr
3 430 m² tomt

Generösa tomter över 3000 kvm vackert beläget i skogskanten på en kulle med utsikt över Norrby Norrgårdens gårdsbild. Tomten är belägen strax utanför Björnlunda med närhet till busshållplats och samhället med förskola, skola årskurs 1-6, mataffär, lunchrestaurang, minigolf och Italiensk glass under sommaren. Omgivningarna präglas av gårdsmiljö och öppna landskap och fina strövområden i skog och natur. Tomterna är belägen utanför detaljplan. Säljs som råtomt. I dag är det skog på tomterna. Kan tas bort av nuvarande fastighetsägare efter överenskommelse. Gemensam grusväg upp till fastigheten delas med ytterligare tre tomter samt nuvarande markägare som behöver komma åt sin mark. Kostnad för underhåll, skötsel och snöröjning kommer att delas på dessa. 2:22 3 430 kvm 725 000 kr 2:21 3 503 kvm 675 000 kr 2:20 3 252 kvm 725 000 kr

Obebyggd lantbruksfastighet med strandremsa nära Gnesta!, Lantligt, Gnesta kommun

Obebyggd lantbruksfastighet med strandremsa nära Gnesta!

Gård/Skog
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
6 750 000 kr
15 ha tomt

Obebyggd fastighet om drygt 15 hektar med egen strandremsa och fiskevatten som erbjuder många möjligheter. Fastigheten är belägen strax utanför Gnestas samhälle intill Storsjön där ni har ett lantligt läge men ändå med direkt närhet till Gnestas bekvämligheter. Fastigheten består av mestadels åkermark men också av skogsparti med strandremsa och eget fiskevatten. Förhandsbesked finns för att kunna stycka av fyra tomter. Tillfälle för dig som vill skapa din egna gårdsbild med närhet till alla bekvämligheter som hör till ett centralt men samtidigt lantligt läge som Kolke ger. Åkermarken har de senaste åren endast används till vall och därmed inte besprutats så för den som är intresserad av att odla ekologiskt finns möjlighet. I samhället finner ni flertalet förskolor, skola F- Åk 9 och centrum med goda kommunikationer, affärer, apotek, mataffärer, gym, systembolag, vårdcentral etc. Till Stockholm tar det drygt 35 min med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 min. Med bil ca 60 min. Säljaren avser att i samband med försäljningen låta stycka av en bit mark av skog på ca 3 000 kvm för att behålla. Fråga ansvarig mäklare för position.

Nysättersvägen 46, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 46

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
625 000 kr
970 m² tomt

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar 2023. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
Nysättersvägen 63, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 63

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
685 000 kr
1 081 m² tomt

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar 2023. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Visar alla 16