Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnéa Norén

Linnéa Norén

Om mig

Varmt välkomna att kontakta mig inför Er bostadsförsäljning! Jag verkar i Gnesta kommun och driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Gnesta. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och brinner för nöjda och återkommande kunder - och så tycker jag såklart att det är roligt med ett och annat försäljningsrekord också. Vill du veta hur du skapar de bästa förutsättningarna för just din försäljning? Kontakta mig eller kom förbi vår fina bobutik på Västra Storgatan 14 i Gnesta! Väl mött!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Näckrosgränd 10, Frönäs, Gnesta kommun

Näckrosgränd 10

Villa
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
4 850 000 kr
158 + 10 m²
5 rum
391 m² tomt

Rejäl familjevilla om hela 158 kvm i populära Frönäs med pool, uterum, sjöutsikt, bastu och ny värmepanna! Välkommen till den här trivsamma och genuina frönäsvillan där det bara är att flytta in för nästa familj - med ett trevligt läge nära sjön som dessutom bjuder på sjöutsikt från altanen bor ni med närhet till det mesta - centrum, tågstation, förskola och badplats. Huset är i genomgående bra skick och nuvarande ägare har lagt fokus på att få en fin helhet genom hela entréplanet med ett rustikt enstavsträgolv som i kombination med det stilrena och moderna köket ger en känsla av nytt! Här har ni dessutom extra stora sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till den härliga utemiljön som erbjuder både sköna dopp i poolen och plats för umgänge i uterummet. Här väntar ett trivsamt, fint och välskött hem. På entréplan finner ni en rymlig hall, ett fint kvalitétskök från Ballingslöv, vardagsrum med mysig braskamin, sovrum, helkaklat badrum och praktisk groventré med massor av förvaring och tvättstuga. En trappa upp privat beläget finns husets andra allrum, helkaklat badrum med bastu samt två sovrum (som går att göra om till fler då de är väl tilltagna). Exteriört väntar en lättskött plan tomt som är mysigt inramad av staket och buskar helt insynsskyddat bestående av entrésida med carport, plats för plantering och en helt ogenerad baksida bestående av trall med pool och uterum med öppningsbara glaspartier. Poolen är uppvärmd via luft/luft värmepump. En praktisk förrådsdel finns i en förlängd del av carporten och hjälper till att förvara familjens tillhörigheter och bra-att-ha saker. Asfalterad uppställningsplats för bilar precis framför carporten. Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till så väl Gnestas fina badplats, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. På 5 minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som åker till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats, kösystem. Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets alla faciliteter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur. Huset är i väldigt bra skick - se besiktningsprotokoll under dokument. Fiber finns.

Frönäsvägen 8A, Frönäs, Gnesta kommun

Frönäsvägen 8A

Lägenhet
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 450 000 kr
82 m²
4 rum
vån 1/2
6 222 kr/mån
29 878 kr/m²

SÄLLAN TILL SALU! Här på Frönäsvägen 8A finns en välplanerad fyra i markplan med egen uteplats i populära Frönäs som erbjuder ett central härligt läge med direkt närhet till allt man kan önska. Här ingår både fiber, basutbud-kabel-tv, bostadsrättstillägg, värme & vatten i månadsavgiften! Interiört väntar en modern bostad med bra planlösning som genomgående har parkettgolv av ek och ljusa ytskikt på väggarna - öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med utgång till altan och gräsmatta, tre bra sovrum, helkaklat rymligt badrum tvättmaskin och torktumlare samt praktisk klädkammare. Föreningen består av 36 lägenheter fördelat på 9 huskroppar och husen stod klara 2018. Frönäsområdet är mycket barnvänligt med kort gångavstånd till så väl Gnestas fina badplats med utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. På 5 minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som åker till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats, kösystem tillämpas. Här väntar ett bekvämt och trivsamt boende med närhet till samhällets alla bekvämligheter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur. Föreningen tillhandahåller p-platser med elbilsladdare. Förråd finns.

  • Plus
  • Uteplats
Järnvägsgatan 33, Frönäs, Gnesta kommun

Järnvägsgatan 33

Lägenhet
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 125 000 kr
112,5 + 9 m²
5 rum
5 610 kr/mån
27 778 kr/m²

Strandnära radhus i bostadsrättsform! Trevligt bostadsrättsradhus i två plan för den moderna familjen som vill bo trivsamt och bekvämt! Huset är beläget centralt i Gnesta med direkt närhet till allt familjen kan önska. Några minuters promenad in till centrum med bland annat regionaltåg som tar er upp till Stockholm C på endast 35 minuter, förskola precis intill, centrum med all tänkbar service, matbutiker, affärer, apotek. Ett annat trevligt inslag med att bo på just Järnvägsgatan är att det endast är ca 200 meter till badplats med fin strand och brygga, utegym, lekplats och volleybollplan (möjlighet till båtplats). Inte allt för långt bort finner ni även härliga promenadstråk på landet - en kombination av det bästa helt enkelt. Huset är modernt och stilrent utformat med liggande vit träpanel och stod klart 2017. Interiört har ni genomgående enhetliga golv, modernt kök med köksinredning i mörkgrå färg med integrerade vitvaror, två kaklade badrum i grått och vitt och en egen uteplats med trall om hela 27 kvm där ni har ett härligt solläge hela dagen med söderläge med sol ända in på kvällen (altanen byggd 2021). Vattenburen värme i hela huset i form av golvvärme på hela entréplanet som ger en härlig komfort och ett snyggt estetisktuttryck samt övervåning med element och skön golvvärme i badrum. Planlösningen består av fler valmöjligheter då ni på entréplan har kök med matplats (eller om man vill använda ytan som kontor), allrum/matplats med utgång till uteplatsen, tvättstuga, badrum och förråd och en trappa upp finns en övervåning med bostadens tre sovrum, allrum och badrum. Dessutom har ni här ytterligare förvaringsmöjligheter uppe på vinden. Elbilsladdare. Fiber. Uttag i samtliga rum i huset. Ny värmepump 2023. Ytterligare vindsförvaring ca 20 kvm (snedtak).

  • Uteplats
Vassgränd 5, Frönäs, Gnesta kommun

Vassgränd 5

Villa
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
5 200 000 kr
150 m²
6 rum
413 m² tomt

LÄGE LÄGE LÄGE! Med det bästa frontläget mot Frösjön med underbar vy ut över sjön och närhet till allt man kan önska finns nu den här trevliga familjevillan till salu. Med närhet till regionaltåg, centrum, badplats, förskola och skola blir familjelivet trivsamt och enkelt. Förutom det underbara läget har familjen som bor här låtit bygga ett vinterisolerat uterum som gör att ni verkligen kan ta tillvara på den magiska utsikten från tidig vår till sen höst eller året om för den som vill - och man har även låtit installera solceller som i kombination med det vattenburna systemet hjälper till att hålla nere husets driftkostnader. Interiört väntar ett väl disponerat hus där ni har entréplan med hall, kök, stort vardagsrum med mysig braskamin som leder ut till uterum och trädgård. Dessutom finns praktisk groventré med tvättstuga samt badrum med dusch. En trappa upp ostört och privat beläget finns fyra bra sovrum varav det ena med walk-in-closet. På övervåningen finns även husets andra badrum och exteriört väntar här en lagom stor trädgårdstomt som inte behöver allt för mycket skötsel med plan och fin gräsmatta för lek och spel, altan, stenläggningar, planteringar och yta för odlingslådorna. Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till så väl Gnestas fina badplats, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. På 5 minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som åker till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats, kösystem. Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets alla faciliteter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur och framförallt ett läge som verkligen sätter guldkant på vardagen! Fiber finns. Tillträde är flexibelt och kan ske relativt omgående om önskvärt.

Obebyggd lantbruksfastighet med strandremsa nära Gnesta!, Lantligt, Gnesta kommun

Obebyggd lantbruksfastighet med strandremsa nära Gnesta!

Gård/Skog
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
5 995 000 kr
15 ha tomt

OBEBYGGD LANTBRUKSFASTIGHET - FÖRHANDSBESKED 4 TOMTER - fastighet om drygt 15 hektar med egen strandremsa och fiskevatten som erbjuder många möjligheter. Fastigheten är belägen strax utanför Gnestas samhälle intill Storsjön där ni har ett lantligt läge men ändå med direkt närhet till Gnestas bekvämligheter. Fastigheten består av mestadels åkermark men också av skogsparti med strandremsa och eget fiskevatten. Förhandsbesked finns för att kunna stycka av fyra tomter. Tillfälle för dig som vill skapa din egna gårdsbild med närhet till alla bekvämligheter som hör till ett centralt men samtidigt lantligt läge som Kolke ger. Marken består av tre skiften. På skiftet som angränsar mot Storsjön har nuvarande ägare tidigare fått godkänt förhandsbesked för boningshus och ekonomibyggnad. Platsen är belägen ca 200 m från vattnet. Åkermarken har de senaste åren endast används till vall och därmed inte besprutats så för den som är intresserad av att odla ekologiskt finns möjlighet. I samhället finner ni flertalet förskolor, skola F- Åk 9 och centrum med goda kommunikationer, affärer, apotek, mataffärer, gym, systembolag, vårdcentral etc. Till Stockholm tar det drygt 35 min med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 min. Med bil ca 60 min. Säljaren avser att i samband med försäljningen låta stycka av en bit mark av skog på ca 3 000 kvm för att behålla. Fråga ansvarig mäklare för position.

Kornstigen 5, Kvegerö, Gnesta kommun

Kornstigen 5

Fritidshus
Kvegerö, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 850 000 kr
35 + 15 m²
2 rum
1 793 m² tomt

På Kornstigen 5 finner ni ett genuint litet fritidshus i mycket fint skick med trivsamma kvadratmetrar där karaktäristiska drag träder fram med murstock, gedigna trägolv och lite högre i takhöjd. Här kliver ni in i en trivsam storstuga med kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Ytterligare utrymmen i huset är ett fint helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett litet förråd. I storstugan finner ni även en värmande kamin som garanterat blir familjens favorit under vinterhalvåret. Ytterligare en trivselfaktor på Kornstigen är det korta avståndet till områdets badplats som ombesörjs av samfälligheten där det finns en fin sandstrand och brygga. Dessutom har ni oerhört vacker natur och omgivningarna präglas av en lantlig och stillsam idyll med nära till skog och natur. Möjlighet till båtplats via samfälligheten (endast elmotor). Till och från Stockholm med bil tar det ca en timme att köra och fastigheten är belägen ca 10 minuter ifrån motorvägsav/påfarten så det är smidigt och enkelt att ta sig hit. Till Gnesta samhälle är det cirka 1 1/2 mil och där finns det goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen. Fiber finns indraget. Dock ej installerat. Varmt välkomna!

  • Plus
Skottsjötorp, Lantligt, Gnesta kommun

Skottsjötorp

Tomt
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
695 000 kr
2 027 m² tomt

Naturskönt belägna med lantlig omgivning endast ca 10 minuter från Gnestas samhälle finns nu tillfälle att förvärva generösa tomter ute på landet, närmare bestämt ute i skogen vid Skottsjötorp. Området präglas av skog och lantbruk där ni även har vackra Likstammens sjö och naturområde på kort avstånd samtidigt som ni har sjön Båven på några minuters promenadavstånd. I närheten ligger Öster Malma med Slott, lunch/middagsrestaurang där det även under vinterhalvåret hålls julmarknad och även andra aktiviteter och erbjudanden under resten av året. Tomterna säljs som råtomt. Förhandsbesked finns. Utanför detaljplanerat område. Tomt 1) Skottsjötorp 1:8, 2027 kvm, 695 000 kr. Tomt 2) Skottsjötorp 1:9, 2902 kvm, 795 000 kr. Tomt 3) Skottsjötorp 1:10, 2700 kvm, 795 000 kr. Till och från Stockholm med bil tar det drygt en timme att köra och in till Gnesta respektive Björnlunda samhälle ca 10 minuter. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen. I Gnesta finner ni skola F-9, förskola, apotekt, mataffärer, gym, butiker, badhus och sporthallar. Fastigheterna är även belägna nära busshållplats där bussen går mellan Gnesta - Björnlunda - Nyköping. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Vängsö backe 4, Lantligt, Gnesta kommun

Vängsö backe 4

Villa
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 985 000 kr
129 m²
4 rum
2 306 m² tomt

Bygga nytt men orkar inte vänta? Här ges tillfälle att förvärva ett helt nybyggt hus endast ca 7 km utanför Gnesta med öppen modern planlösning om 129 kvm fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum, badrum, gäst-wc och tvättstuga med praktisk groventré. Detta är ett välplanerat och luftigt enplanshus för dig som uppskattar en ljus, trivsam och social planlösning. Interiört kommer ni in i hallen som direkt öppnar upp mot det öppna vardagsrummet och där ni snabbt blickar ut mot en härlig utsikt över äng och åkermark. Här möts ni av ett vit laserat 2-stavs ekparkettgolv som sedan återfinns genomgående i hela bostaden. Vardagsrum, matplats och kök har ni i en öppen planlösning som skapar en riktigt härlig rymd och ett fint ljus. Intill köket finns en praktisk groventré med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen i huset är strategiskt placerade i ena delen för att separera de sociala ytorna från familjens sovrum. Utrymme finns för ytterligare ett sovrum för den som önskar. Slutligen har ni ett väl tilltaget och stilrent badrum med dusch samt en gäst-wc. Huset är grundmålat och de färger som tillåts att måla huset i sedan är rött, gult eller brunt enligt detaljplan och tomten är planerad och lätt för den nya ägaren att vid och sätta sin egna prägel. Vängsö är vackert beläget och omgärdat av öppet landskap med utsikt över Nyckelsjön. Vängsö Backe består av 18 fastigheter som har en samfällighetsförening för vatten, avlopp och vägar med belysning. Avstånd in till Gnesta samhälle med all tänkbar service ca 9 km. Pendeltåg och regionaltåg mot Stockholm med restid 60 respektive 35 minuter. Avstånd till Läggesta station 18 km, påfart till E20 och regionaltåg mot Stockholm med restid 40 minuter. Dessutom bjuder livet på landet och Vängsö på ett naturskönt och lugnt liv med vacker natur och skog, lantliga promenadstråk längs grusvägar och närhet till bland annat stall och säsongsöppet café.

  • Plus
Nysättersvägen 30, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 30

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
850 000 kr
1 232 m² tomt

SJÖUTSIKT! TOMT där kommunalt VA ingår i priset! Med sjöglimt och egen liten uppfart ligger den här tomten i dryga timmen från Stockholm. Här har ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villa/fritidshusområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Tomter på landet strax utanför Björnlunda, Lantligt, Gnesta kommun

Tomter på landet strax utanför Björnlunda

Tomt
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
725 000 kr
3 430 m² tomt

Generösa tomter över 3000 kvm vackert beläget i skogskanten på en kulle med utsikt över Norrby Norrgårdens gårdsbild. Tomten är belägen strax utanför Björnlunda med närhet till busshållplats och samhället med förskola, skola årskurs 1-6, mataffär, lunchrestaurang, minigolf och Italiensk glass under sommaren. Omgivningarna präglas av gårdsmiljö och öppna landskap och fina strövområden i skog och natur. Tomterna är belägen utanför detaljplan. Säljs som råtomt. I dag är det skog på tomterna. Kan tas bort av nuvarande fastighetsägare efter överenskommelse. Gemensam grusväg upp till fastigheten delas med ytterligare tre tomter samt nuvarande markägare som behöver komma åt sin mark. Kostnad för underhåll, skötsel och snöröjning kommer att delas på dessa. 2:22 3 430 kvm 725 000 kr 2:21 3 503 kvm 675 000 kr 2:20 3 252 kvm 725 000 kr

Nysättersvägen 46, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 46

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
625 000 kr
970 m² tomt

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar/höst 2024. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistribution är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för VA, el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. VA (i grunden kommunalt vatten och avlopp, men drift och fakturering via samfällighetens egen infrastruktur - anslutningsavgift 10 000kr), gemensam väg, naturområde, bad och bryggor ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kommer på sikt öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 till 12 000 kr/år (för permanentboende) under de kommande 2-3 år, i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2024-04-26). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
Nysättersvägen 63, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 63

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
685 000 kr
1 081 m² tomt

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar 2023. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Visar alla 12