Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnéa Norén

Linnéa Norén

Om mig

Varmt välkomna att kontakta mig inför Er bostadsförsäljning! Jag verkar i Gnesta kommun och driver Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Gnesta. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012 och brinner för nöjda och återkommande kunder - och så tycker jag såklart att det är roligt med ett och annat försäljningsrekord också. Vill du veta hur du skapar de bästa förutsättningarna för just din försäljning? Kontakta mig eller kom förbi vår fina bobutik på Västra Storgatan 14 i Gnesta! Väl mött!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kornstigen 5, Kvegerö, Gnesta kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00

Kornstigen 5

Fritidshus
Kvegerö, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 850 000 kr
35 + 15 m²
2 rum
1 793 m² tomt

På Kornstigen 5 finner ni ett genuint litet fritidshus i mycket fint skick med trivsamma kvadratmetrar där karaktäristiska drag träder fram med murstock, gedigna trägolv och lite högre i takhöjd. Här kliver ni in i en trivsam storstuga med kök i öppen planlösning med ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Ytterligare utrymmen i huset är ett fint helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett litet förråd. I storstugan finner ni även en värmande kamin som garanterat blir familjens favorit under vinterhalvåret. Ytterligare en trivselfaktor på Kornstigen är det korta avståndet till områdets badplats som ombesörjs av samfälligheten där det finns en fin sandstrand och brygga. Dessutom har ni oerhört vacker natur och omgivningarna präglas av en lantlig och stillsam idyll med nära till skog och natur. Möjlighet till båtplats via samfälligheten (endast elmotor). Till och från Stockholm med bil tar det ca en timme att köra och fastigheten är belägen ca 10 minuter ifrån motorvägsav/påfarten så det är smidigt och enkelt att ta sig hit. Till Gnesta samhälle är det cirka 1 1/2 mil och där finns det goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen. TV och internet via fiber. Varmt välkomna!

  • Plus
Orionvägen 7, Hållsta, Gnesta kommun

Orionvägen 7

Villa
Hållsta, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 650 000 kr
50 m²
3 rum
1 551 m² tomt

Här väntar ett behändigt enplanshus om 50 välplanerade kvadratmetrar som lämpar sig så väl som åretruntboende som fritidshus ett stenkast från Långsjön precis utanför Gnesta. Här bor ni med direkt närhet till sjön som ni enkelt går till på endast några minuter men fin sandstrand och brygga. Huset är beläget på välskött trädgårdstomt med gräsmatta och rabatter, grusad uppställningsplats för flertalet bilar, takad altan, friggebod och växthus. Nuvarande ägare har själv låtit bygga huset och bott i det sedan 1980. År 2010 bytte man ut samtliga fönster till 3-glas och år 2020 installerades en ny luftvärmepump. Interiört väntar entré med hall, två sovrum med förvaringsmöjligheter, arbetskök med matplats i anslutning vardagsrum och badrum med toppmatad tvättmaskin. I vardagsrummet finns en praktisk och värmande braskamin som är ett bra komplement till uppvärmningen men som också hjälper till med mysfaktorn under vinterhalvåret. Huset är beläget i Hållsta fritidshusområde med vackra naturstråk och promenadsträckor längs med grusvägar. Området präglas av en lantlig och stillsam idyll med närhet till både skog och natur och det som är extra trevligt med själva området är badmöjligheterna i Långsjön som är en relativt grund och varm badsjö där samfälligheten håller med välskött och fin badplats. Till och från Stockholm med bil tar det ca en timme att köra och fastigheten är belägen endast ca 5 km från Gnesta samhälle med all tänkbar närservice så som förskola, skola, affärer, apotek och restauranger etc. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen. Fiber finns. Välkommen med ditt intresse!

Hjälmingebacken 1, Lantligt, Gnesta kommun

Hjälmingebacken 1

Villa
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 575 000 kr
135 m²
4 rum
2 075 m² tomt

Lantligt belägen enplansvilla om 135 välplanerade kvadratmetrar med garage endast ca 6 minuters bilfärd in till samhället. Här väntar en trivsam enplansvilla om 4 rum och kök fördelat på hall, allrum med dekorativ och funktionell eldstad med kassett, kök med rejäl matplats, tre bra sovrum samt två badrum samt praktisk groventré/tvättstuga. Exteriört väntar en plan trädgårdstomt som både är välplanerad och välskött där det bara är för nästa ägare att ta vid - här har man låtit göra iordning många fina rabatter med perenner så som bland annat vackra pioner, rosor, lavendel och viol. Dessutom finns fruktträd, bärbuskar, jordgubbar och smultron. På tomten finns även syrenbuskar som hör landet till, sprudlande japanska körsbärsträd och fläder. Hela trädgårdsbilden är mycket dekorativ och välskött. Intill huset finns även garage med tillhörande förrådsdel och privat beläget på husets baksida med utgång från vardagsrummet finner ni en delvis takad uteplats. Tomten ramas in från grannar och väg av en gedigen gärdesgård. Avstånd in till Gnesta samhälle med all tänkbar service är ca 6 km och endast några hundra meter från huset finns busshållplats. Pendeltåg och regionaltåg mot Stockholm med restid 60 respektive 35 minuter. Avstånd till Läggesta station 18 km, påfart till E20 och regionaltåg mot Stockholm med restid 40 minuter. Dessutom bjuder livet på landet på ett naturskönt och lugnt liv med vacker natur och skog, lantliga promenadstråk längs grusvägar och närhet till bland annat stall, bad och säsongsöppet café. Nuvarande ägare har haft huset sedan 2011.

Skottsjötorp, Lantligt, Gnesta kommun

Skottsjötorp

Tomt
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
695 000 kr
2 027 m² tomt

Naturskönt belägna med lantlig omgivning endast ca 10 minuter från Gnestas samhälle finns nu tillfälle att förvärva generösa tomter ute på landet, närmare bestämt ute i skogen vid Skottsjötorp. Området präglas av skog och lantbruk där ni även har vackra Likstammens sjö och naturområde på kort avstånd samtidigt som ni har sjön Båven på några minuters promenadavstånd. I närheten ligger Öster Malma med Slott, lunch/middagsrestaurang där det även under vinterhalvåret hålls julmarknad och även andra aktiviteter och erbjudanden under resten av året. Tomterna säljs som råtomt. Förhandsbesked finns. Utanför detaljplanerat område. Tomt 1) Skottsjötorp 1:8, 2027 kvm, 695 000 kr. Tomt 2) Skottsjötorp 1:9, 2902 kvm, 795 000 kr. Tomt 3) Skottsjötorp 1:10, 2700 kvm, 795 000 kr. Till och från Stockholm med bil tar det drygt en timme att köra och in till Gnesta respektive Björnlunda samhälle ca 10 minuter. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar ni er från Gnesta C till Stockholm C på ca 35 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen. I Gnesta finner ni skola F-9, förskola, apotekt, mataffärer, gym, butiker, badhus och sporthallar. Fastigheterna är även belägna nära busshållplats där bussen går mellan Gnesta - Björnlunda - Nyköping. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

Vängsö backe 4, Lantligt, Gnesta kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Vängsö backe 4

Villa
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 985 000 kr
129 m²
4 rum
2 306 m² tomt

Bygga nytt men orkar inte vänta? Här ges tillfälle att förvärva ett helt nybyggt hus endast ca 7 km utanför Gnesta med öppen modern planlösning om 129 kvm fördelat på 4 rum och kök med 3 sovrum, badrum, gäst-wc och tvättstuga med praktisk groventré. Detta är ett välplanerat och luftigt enplanshus för dig som uppskattar en ljus, trivsam och social planlösning. Interiört kommer ni in i hallen som direkt öppnar upp mot det öppna vardagsrummet och där ni snabbt blickar ut mot en härlig utsikt över äng och åkermark. Här möts ni av ett vit laserat 2-stavs ekparkettgolv som sedan återfinns genomgående i hela bostaden. Vardagsrum, matplats och kök har ni i en öppen planlösning som skapar en riktigt härlig rymd och ett fint ljus. Intill köket finns en praktisk groventré med både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummen i huset är strategiskt placerade i ena delen för att separera de sociala ytorna från familjens sovrum. Utrymme finns för ytterligare ett sovrum för den som önskar. Slutligen har ni ett väl tilltaget och stilrent badrum med dusch samt en gäst-wc. Huset är grundmålat och de färger som tillåts att måla huset i sedan är rött, gult eller brunt enligt detaljplan och tomten är planerad och lätt för den nya ägaren att vid och sätta sin egna prägel. Vängsö är vackert beläget och omgärdat av öppet landskap med utsikt över Nyckelsjön. Vängsö Backe består av 18 fastigheter som har en samfällighetsförening för vatten, avlopp och vägar med belysning. Avstånd in till Gnesta samhälle med all tänkbar service ca 9 km. Pendeltåg och regionaltåg mot Stockholm med restid 60 respektive 35 minuter. Avstånd till Läggesta station 18 km, påfart till E20 och regionaltåg mot Stockholm med restid 40 minuter. Dessutom bjuder livet på landet och Vängsö på ett naturskönt och lugnt liv med vacker natur och skog, lantliga promenadstråk längs grusvägar och närhet till bland annat stall och säsongsöppet café.

  • Plus
Balders gränd 5, Frönäs, Gnesta kommun

Balders gränd 5

Villa
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
4 495 000 kr
127 + 10 m²
5 rum
619 m² tomt

TRIVSAMT MED SJÖGLIMT! Välkommen till den här trivsamma och genuina frönäsvillan där det bara är att flytta in för nästa familj - med ett trevligt läge nära sjön som dessutom kan bjuda på en liten sjöglimt från altanen bor ni med närhet till det mesta - centrum, tågstation, förskola och badplats. Huset är i genomgående bra skick och köket renoverades förra året - i stilren och i modern finish med öppen planlösning mot vardagsrum med härlig och värmande braskamin och utgång till bostadens uterum. Genomgående har ni parkettgolv av ek med matchande socklar som ger en trevlig övergång mellan golv och vägg. I de båda badrummen samt tvättstuga är utrymmena försedda med klinkers på golven. Här väntar ett trivsamt, fint och välskött hem. På entréplan finner ni en rymlig hall, nyrenoverat kök (2023), vardagsrum med mysig braskamin, helkaklat badrum och tvättstuga. En trappa upp privat beläget finns husets fyra sovrum, klädkammare samt helkaklat badrum med badkar. Exteriört väntar en lättskött plan trädgårdstomt med hörnläge. Här finns ett mysigt inglasat uterum om hela 22 kvm med öppningsbara glaspartier åt alla håll (2015) och carport med el-bilsladdare (2023). En praktisk förrådsdel finns i en förlängd del av carporten och hjälper till att förvara familjens tillhörigheter och bra-att-ha saker. Stenlagd uppställningsplats för bilar precis intill. På tomten finns även möjligheter för odling och plantering av blommor och perenner för den som är intresserad och för er som är soldyrkare finns här altan med både morgon- och kvällssol. Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till så väl Gnestas fina badplats, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. På 5 minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som åker till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats, kösystem. Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets alla faciliteter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur. Huset är i väldigt bra skick - se besiktningsprotokoll under dokument. Fiber finns.

Nysättersvägen 30, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 30

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
850 000 kr
1 232 m² tomt

SJÖUTSIKT! TOMT där kommunalt VA ingår i priset! Med sjöglimt och egen liten uppfart ligger den här tomten i dryga timmen från Stockholm. Här har ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villa/fritidshusområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Tomter på landet strax utanför Björnlunda, Lantligt, Gnesta kommun

Tomter på landet strax utanför Björnlunda

Tomt
Lantligt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
725 000 kr
3 430 m² tomt

Generösa tomter över 3000 kvm vackert beläget i skogskanten på en kulle med utsikt över Norrby Norrgårdens gårdsbild. Tomten är belägen strax utanför Björnlunda med närhet till busshållplats och samhället med förskola, skola årskurs 1-6, mataffär, lunchrestaurang, minigolf och Italiensk glass under sommaren. Omgivningarna präglas av gårdsmiljö och öppna landskap och fina strövområden i skog och natur. Tomterna är belägen utanför detaljplan. Säljs som råtomt. I dag är det skog på tomterna. Kan tas bort av nuvarande fastighetsägare efter överenskommelse. Gemensam grusväg upp till fastigheten delas med ytterligare tre tomter samt nuvarande markägare som behöver komma åt sin mark. Kostnad för underhåll, skötsel och snöröjning kommer att delas på dessa. 2:22 3 430 kvm 725 000 kr 2:21 3 503 kvm 675 000 kr 2:20 3 252 kvm 725 000 kr

Nysättersvägen 46, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 46

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
625 000 kr
970 m² tomt

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar 2023. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

  • Plus
Nysättersvägen 63, Stjärnhov, Gnesta kommun

Nysättersvägen 63

Tomt
Stjärnhov, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
685 000 kr
1 081 m² tomt

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många. Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar 2023. Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen). Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06). I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid. Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme. Möjlighet till båtplats. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Visar alla 10