Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Blomqvist

Johanna Blomqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Margretedalsvägen 13A, Centralt, Gnesta kommun

Margretedalsvägen 13A

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 290 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 762 kr/mån
28 272 kr/m²

Välkommen till en modern och välplanerad 3:a om 81 kvm belägen på en populär adress med balkong mot Frösjön och vackra Frönäsområdet. Här bor ni med ett centralt och lugnt läge i en nyproducerad och energisnål byggnad uppförd 2018 med hög standard på materialval och inredning. Kök och vardagsrum i social öppen planlösning med gott om plats för större soffmöblemang och matbord. Fullutrustat Ballingslöv med vita släta skåpsluckor och rostfria vitvaror från Siemens. Två bra sovrum varav det större med garderobsvägg. Rymligt duschrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Förråd/klädkammare med gott om förvaring och ett ytterligare förråd finns i källarplanet. Ingång till lägenheten sker via loftgång i söderläge, detta gör att du kan njuta av solen från morgon till kväll! Rummen har genomgående ekparkettgolv samt målade väggar och tak. Gemensam trevlig innergård med planteringar och utemöbler för de boende att nyttja. Området har byggts upp de senaste åren med blandad bebyggelse. Dess populäritet beror till stor del på att här har man det mesta inom räckhåll, alldeles intill finns badplats med sandstrand och brygga, lekpark, utegym och sommaröppet café. Möjlighet finns till båtplats i bryggförening intill. På ett par minuter promenerar du till centrum vart du finner goda kommunikationer till arbete, studier eller nöjen. Till Stockholm med regionaltåg tar det drygt 35 minuter och med pendeltåg ca 60 minuter. Buss trafikerar till Nyköping för gymnasiebarn. I centrum har du även ett bra utbud av service såsom affärer, restauranger, apotek, systembolag, vårdcentral etc. Inte allt för långt bort finner ni även härliga promenadstråk på landet - en kombination av det bästa helt enkelt! Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Österkärvsvägen 12E, Centralt, Gnesta kommun

Österkärvsvägen 12E

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 198 kr/mån
29 545 kr/m²

Välkommen till denna fina gaveltvåa med en generös balkong som är naturskönt och ostört belägen mot skog och grönområde. Ljus och välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning med fönster i tre vädersträck och utgång till den möblerbara balkongen som blir ett extra rum sommartid. Rymligt badrum med helkaklade vita väggar, duschplats, wc och tvättmaskin. Sovrum med garderobsförvaring och fönster som vetter mot grönområdet. Entréhall med avhängning och förvaring i klädkammare/förråd intill. Ett separat lägenhetsförråd tillhör bostaden. Genomgående är alla ytskikt i fint skick med ljusa enhetliga eklaminatgolv och målade väggar. Här bor ni med närhet till centrum samtidigt som det är nära till lantliga miljöer och härliga promenadstråk. Dessutom har ni kort promenadavstånd till skola, förskola, gym, vårdcentral, badhus och kommunikationer. Regional/pendeltåg tar ca 35 minuter respektive ca 60 minuter upp till Stockholm C. Välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Balkong
  • Energieffektiv
Zenitvägen 20, Hållsta, Gnesta kommun
Zenitvägen 20, Hållsta, Gnesta kommun, bild 2
Zenitvägen 20, Hållsta, Gnesta kommun, bild 3

Zenitvägen 20

Villa
Hållsta, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 975 000 kr
74 m²
4 rum
1 575 m² tomt

Välkommen till detta trevliga enplanshus från Mjöbäcksvillan med byggår 2016 i mycket gott skick. Vackert beläget i populära Hållsta som ligger endast 5 km från Gnesta samhälle. Väldisponerad planlösning med entré till rymlig hall med slitstarkt klinkergolv och avhängning, tre bra sovrum och helkaklat ljust duschrum med smart tvättavdelning intill. Kök och allrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier i tre vädersträck och öppet upp till nock som bidrar till ljus och rymd. Braskamin sprider härlig värme under de kallare månaderna. Gott om plats för både större matbord och tvmöbel med tillhörande soffgrupp och härifrån nås även den trädäckade altanen i soligt sydväst läge som löper längst två sidor. Fina parkettgolv och ljust tapetserade/målade väggar i alla rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum via frånluftsvärmepump bidrar till låga boendekostnader och skön värme vintertid. På tomten finns även ett rejält tvådelat och isolerat förråd vid parkeringen som byggdes 2016 samt ett enklare förråd/trädgårdsbod om 10 kvm med jordkällare undertill. I trädgården finns blommande perenner, syréner, rhododendron, diverse buskar och träd samt plats för egna odlingar. Området präglas av en lantlig och stillsam idyll med närhet till både skog och natur med vackra promenadsträckor längs med grusvägar. Fin badplats vid Långsjön som är en relativt grund och varm badsjö. Samfälligheten har här även en bastu som kan nyttjas av boende i området samt möjlighet till båtplats. Till och från Stockholm med bil tar det ca en timme att köra och fastigheten är belägen endast ca 5 km från Gnesta samhälle med all tänkbar service såsom förskola, skola, affärer, fina idrottsanläggningar, apotek, systembolag och restauranger etc. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C. Med regionaltåg tar det ca 35 minuter till Stockholm C och med pendeltåg ca 60 minuter. Långtidsparkering finns intill tågstationen.

  • Premium
Thulegatan 11, Centralt, Gnesta kommun

Thulegatan 11

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 780 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/4
5 044 kr/mån
28 710 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma 2:a i mycket gott skick. Belägen på entréplan intill Thuleparken med kort gångavstånd till centrum med affärer, restauranger, apotek, kommunikationer etc. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till lugnt belägen uteplats i soligt söderläge. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra med förvaring i hel garderobsvägg, duschrummet är rymligt och helkaklat med wc, duschplats, samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Entréhall med avhängning och rymligt förråd intill. Parkettgolv i alla rum, målade väggar och gott om fönster som bidrar till ljus och rymd. Stabil och välskött förening som förfogar över egna gräsytor med trevliga uteplatser och pergola med utemöbler. Parkeringsplats med motorvärmaruttag finns att hyra för dom boende. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Margretedalsvägen 9, Frönäs, Gnesta kommun

Margretedalsvägen 9

Lägenhet
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 450 000 kr
47,5 m²
2 rum
vån 1/6
3 250 kr/mån
30 526 kr/m²

Välkommen till en lägenhet att trivas i! Bostaden ligger på entréplan med österläge mot sjön och härlig inglasad balkong samt gemensam takterrass. Modern och välplanerad lägenhet av hög kvalitet i en energisnål byggnad centralt i Gnesta samhälle. Allrum och kök i öppen planlösning med utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot Frösjön. Ballingslövkök med gröngrå skåpluckor och bänkskiva av lyxig kompositsten. Rostfria vitvaror från Siemens såsom inductionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kyl/frys och diskmaskin. Rymligt badrum med helkaklade vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Duschplats med glasväggar, handfat med kommod samt kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Sovrum med plats för större säng och klädförvaring i dubbelgarderob. Entréhallen har slitstarkt klinkergolv, förvaring i dubbelgarderob samt i rymligt förråd intill. Rummen har genomgående ekparkettgolv samt målade väggar och tak. Området har byggts upp de senaste åren med blandad bebyggelse. Dess populäritet beror till stor del på att här har man det mesta inom räckhåll, alldeles intill finns badplats med sandstrand och brygga, lekpark, utegym och sommaröppet café. Möjlighet finns till båtplats i i bryggföreningen intill. På ett par minuter promenerar du till centrum vart du finner goda kommunikationer till arbete, studier eller nöjen. Till Stockholm med regionaltåg tar det drygt 35 minuter och med pendeltåg ca 60 minuter. I centrum har du även ett bra utbud av service såsom affärer, restauranger, apotek, systembolag, vårdcentral etc. Inte allt för långt bort finner ni även härliga promenadstråk på landet - en kombination av det bästa helt enkelt! Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skenda Gläntan 1, Björnlunda, Gnesta kommun

Skenda Gläntan 1

Villa
Björnlunda, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 495 000 kr
83 + 57 m²
3 rum
1 979 m² tomt

BOKADE VISNINGAR - RING FÖR BOKNING! Perfekt boende för dig/er som söker ett mindre hus vart ni slipper stora och kostsamma renoveringar och bara kan flytta in! Högt beläget med härlig utsikt över åker och äng och uppvuxen trädgård med fruktträd, bärbuskar, perenner, syrener och fina gräsytor för både umgänge och odling. Huset består på entréplan av en tillbyggd del från 2015 som rymmer stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och klädförvaring och ett väl tilltaget duschrum som är helkaklat med golvvärme. I duschrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå samt vägghängd skåpsförvaring. I den befintliga delen av huset finns ett smakfullt totalrenoverat kök med vita skåpsluckor, fina vitvaror, goda arbetsytor och plats för matbord. Matrum/allrum intill köket med utgång till den trädäckade altanen byggdes till 2015. På altanen med eftermiddags- och kvällsol finns det gott om plats för utemöblerna, solstolarna och grillen. Det möblerbara och ljusa vardagsrummet har stora fönster i två vädersträck och även här utsikt över åker och äng. Från takad farstukvist nås entréhallen med plats för avhängning och diverse hallmöblemang. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen och här finns även ett bra förråd. Trapp ner till källarplanet med utrymmen som svale vart extra frys får plats, matkällare, förråd och två möjliga hobbyrum med arbetsbänk, verktygsförvaring och rostfri ho. Större renoveringar är utförda såsom tillbyggnad av sovrum och duschrum, kök totalrenoverat, luftvärmepump installerad, avloppsstam utbytt, nya golv lagda och ytskickt ommålade/tapetserade. Utvändigt är fasaden ommålad, grunden omdränerad, förråd uppfört, tomt planerad och omgjord samt rejält bullerplank uppfört mot väg 57. Förskola, skola (F-6), mataffär och restaurang ligger på gångavstånd. Från Björnlunda tar man sig smidigt med buss till Gnesta samhälle som ligger på 10 km avstånd. Från Gnesta trafikerar både pendeltåg (SL) och regionaltåg (SJ) med restid 35 respektive 60 minuter. Bussförbindelse finns även till Nyköping och Flen samt andra orter. Varmt välkommen på visning!

Folkdansvägen 9, Centralt, Gnesta kommun

Folkdansvägen 9

Villa
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 850 000 kr
150 + 51 m²
8 rum
905 m² tomt

ENDAST BOKADE VISNINGAR, RING FÖR VISNINGSTID, 079-20 60 000! Lugnt beläget på återvändsgata i ett populärt bostadsområde med endast någon minuts promenad till skola och förskola ligger detta välskötta hus! Entréplan rymmer fyra möjliga sovrum, helkaklat fint duschrum med wc, tvättställskommod, elektrisk handdukstork och duschplats med glasväggar. Kök med ljusa skåpsluckor, laminatbänkskiva, kakel ovan disk-/ arbetsbänk och praktisk köksö. Matplats intill köket och vitvaror såsom spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Möblerbart vardagsrum med braskamin som sprider härlig värme och stora fönsterpartier som bidrar till ljus och rymd. Utgång till trädäckad altan som löper längst två sidor med vedeldad badtunna. Fina utrymmen i soutterängplanet med två bra sovrum, allrum med utgång till trädgården, gästtoalett och stort hobbyrum - perfekt för tonårsbarnens diverse aktiviteter. Tvättstuga med rostfri ho, tvättmaskin och duschplats. Torkrum intill vart tvätten smidigt hängs upp, detta utrymme kan även göras om till bastu om så önskas. Förråd längst in med gott om förvaringsmöjligheter. TV och internet via fiber. Luftvärmepump och braskamin som installerades -22 bidrar till lägre boendekostnader. Omdränering av källaren är utförd -12. Duschrum totalrenoverat -17 av fackman och varmvattenberedaren är ny -24. Fristående kallgarage och asfalterad uppfart med parkeringsplatser. Plan och stor tomt på baksidan av huset som gränsar mot allmänning. Fina plana gräsytor för lek och umgänge och goda odlingsmöjligheter. Föreningslivet är aktivt i Gnesta och utbudet är stort vare sig man är barn eller tonåring. Idrottande barn tar sig själva via kort promenadväg intill huset till Gnestas stora idrottsanläggning Hagstumosse. Här finns fotbollsplaner, stor ishall, nyare multisporthall, brukshundsklubben och fina elljusspår för motion och längdskidåkning vintertid. Kort promenad är det även till Stopp huset med bra serviceutbud, här finns b la Hemköp, apotek, djurbutik och restaurang med både thaimat och sushi. För den som pendlar till jobb eller studier så är kommunikationerna goda med både buss, pendeltåg och regionaltåg till flertalet orter. Till Stockholm C tar det drygt 35 minuter med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 minuter. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

Österkärvsvägen 4C, Centralt, Gnesta kommun

Österkärvsvägen 4C

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
2 232 kr/mån
32 097 kr/m²

Välplanerad ljus 1:a i nyskick med tillbyggd altan i söderläge vart du får plats med större möblemang och grill! Egen entré till hall med avhängning samt rymligt förråd intill med en garderob och väggfasta hyllplan. Kök med vita skåpsluckor, grå laminatbänkskiva och vitt kakel. Vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt med FTX-ventilation och kombinerad kyl/frys. Duschrum med våtrumsmatta på golvet och helkaklade vita väggar. Duschhörna, wc, handfat med kommod, handdukstork och tvättmaskin. Möblerbart allrum med plats för både säng, tv-möbel och soffa. Altandörr i helglas leder ut till den trevliga trädäckade altanen som blir ett extra rum sommartid. Genomgående är alla ytskikt i fint skick med enhetliga eklaminatgolv och ljust målade väggar. Här bor ni med närhet till centrum med dess serviceutbud samtidigt som det är nära till lantliga miljöer och härliga promenadstråk. Kort promenad är det även till flera olika gym, vårdcentral, badhus och goda kommunikationer. Regionaltåg och pendeltåg tar ca 35 min respektive ca 60 min till Stockholm C. Välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Energieffektiv
Parkvägen 16, Björnlunda, Gnesta kommun

Parkvägen 16

Villa
Björnlunda, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 495 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
1 461 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare centralt beläget i Björnlunda samhälle! Hörntomt och uppvuxen trädgård med fina gräsytor för både umgänge, lek och odling. Huset består av två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg och tillbyggd smart förvaring ovan källartrapp, möblerbart utrymme som har nyttjats till hemmakontor, vardagsrum, äldre kaklat badrum med wc, tvättställ och badkar. Smakfullt totalrenoverat kök -17 med plats för matgrupp. Rostfria vitvaror såsom inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads micro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd -17. Hel källare som rymmer ett inrett sovrum med nivellgolv och förvaring i hel garderobsvägg, förrådsförvaring, matkällare, pannrum och fina möjligheter att inreda rum som tex tvättstuga, hemmagym eller badrum (förberett med avlopp). Garage i källarplanet som nyttjas till förvaring och tvättavdelning med tvättmaskin. Större renoveringar utförda såsom yttertak omlagt -24, stambyte invändigt -22, fönster utbytta till 3-glas -13/15 samt vattenburen värme installerad via luft/vatten värmepump -08. Förskola, skola (F-6), mataffär och restaurang ligger på gångavstånd. Från Björnlunda tar man sig smidigt med buss till Gnesta samhälle som ligger på 10 km avstånd. Från Gnesta trafikerar både pendeltåg (SL) och regionaltåg (SJ) med restid 35 respektive 60 minuter. Bussförbindelse finns även till Nyköping och Flen samt andra orter. Vid intresse, ring och boka visning!

Visar alla 9