Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Blomqvist

Johanna Blomqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skenda Gläntan 1, Björnlunda, Gnesta kommun

Skenda Gläntan 1

Villa
Björnlunda, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 495 000 kr
83 + 57 m²
3 rum
1 979 m² tomt

Perfekt boende för dig/er som söker ett mindre hus vart ni slipper stora och kostsamma renoveringar och bara kan flytta in! Högt beläget med härlig utsikt över åker och äng och uppvuxen trädgård med fruktträd, bärbuskar, perenner, syrener och fina gräsytor för både umgänge och odling. Huset består på entréplan av en tillbyggd del från 2015 som rymmer stort sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och klädförvaring och ett väl tilltaget duschrum som är helkaklat med golvvärme. I duschrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanpå samt vägghängd skåpsförvaring. I den befintliga delen av huset finns ett smakfullt totalrenoverat kök med vita skåpsluckor, fina vitvaror, goda arbetsytor och plats för matbord. Matrum/allrum intill köket med utgång till den trädäckade altanen byggdes till 2015. På altanen med eftermiddags- och kvällsol finns det gott om plats för utemöblerna, solstolarna och grillen. Det möblerbara och ljusa vardagsrummet har stora fönster i två vädersträck och även här utsikt över åker och äng. Från takad farstukvist nås entréhallen med plats för avhängning och diverse hallmöblemang. Gästtoaletten ligger i anslutning till hallen och här finns även ett bra förråd. Trapp ner till källarplanet med utrymmen som svale vart extra frys får plats, matkällare, förråd och två möjliga hobbyrum med arbetsbänk, verktygsförvaring och rostfri ho. Större renoveringar är utförda såsom tillbyggnad av sovrum och duschrum, kök totalrenoverat, luftvärmepump installerad, avloppsstam utbytt, nya golv lagda och ytskickt ommålade/tapetserade. Utvändigt är fasaden ommålad, grunden omdränerad, förråd uppfört, tomt planerad och omgjord samt rejält bullerplank uppfört mot väg 57. Förskola, skola (F-6), mataffär och restaurang ligger på gångavstånd. Från Björnlunda tar man sig smidigt med buss till Gnesta samhälle som ligger på 10 km avstånd. Från Gnesta trafikerar både pendeltåg (SL) och regionaltåg (SJ) med restid 35 respektive 60 minuter. Bussförbindelse finns även till Nyköping och Flen samt andra orter. Varmt välkommen på visning!

Vesslevägen 7, Centralt, Gnesta kommun
  • Budgivning pågår

Vesslevägen 7

Villa
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 695 000 kr
114 + 133 m²
5 rum
835 m² tomt

Välplanerad tegelvilla på en attraktiv adress i centrala Gnesta som har varit i samma familjs ägo sedan byggåret. Moderniserings och renoveringsbehov föreligger och huset kommer att besiktigas inom kort. Entréplan rymmer hall med avhängning, möblerbart vardagsrum med flertalet fönster som bidrar till fint ljusinsläpp, kök med gott om skåpsförvaring och matplatsen intill rymmer ett större matbord så hela familjen får plats. Från matplatsen nås den soliga uteplatsen som är belägen på garagetaket. Vidare finns på detta plan badrum med badkar, wc, bidé och tvättställ med kommod. Tre sovrum varav det större har utgång till trädgården på baksidan. Trapp ner till källarplanet som rymmer gillestuga med öppen spis med kassett och längst ner i rummet är vägg uppsatt så ett sovrum till skapats. Gästtoalett med wc och tvättställ, tvättstuga med tvättmaskin, rostfri ho och skåpsförvaring. Vidare finns två rum i fil som är perfekta för förvaring och hobby/snickarglädje, här står även luft/vatten värmepumpen och vattenreningssystemet. Längst ner är sedan garaget med plats för en bil. I den andra delen av källaren finns ett stort hobbyrum med plats för t ex pingisbord, bandymål eller hemmagym och sista utrymmena i källaren är relaxrum med dusch och bastu, förråd med hyllplan och praktisk matkällare som håller svalt. Vattenburen värme via luft/vatten värmepump som installerades -17 bidrar till lägre boendekostnader. Yttertaket som består av betongpannor är rengjorda och behandlade -23 för att ge en längre livslängd. Kort promenadavstånd till förskolor och skolor utan att korsa trafikerade vägar och likaså centrum med goda kommunikationer, mataffärer, butiker, apotek, systembolag, vårdcentral etc. Till Stockholm C tar det drygt 35 min med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 min. Varmt välkommen på visning!

Folkdansvägen 9, Centralt, Gnesta kommun

Folkdansvägen 9

Villa
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
3 850 000 kr
150 + 51 m²
8 rum
905 m² tomt

Lugnt beläget på återvändsgata i ett populärt bostadsområde med endast någon minuts promenad till skola och förskola ligger detta välskötta hus! Entréplan rymmer fyra möjliga sovrum, helkaklat fint duschrum med wc, tvättställskommod, elektrisk handdukstork och duschplats med glasväggar. Kök med ljusa skåpsluckor, laminatbänkskiva, kakel ovan disk-/ arbetsbänk och praktisk köksö. Matplats intill köket och vitvaror såsom spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Möblerbart vardagsrum med braskamin som sprider härlig värme och stora fönsterpartier som bidrar till ljus och rymd. Utgång till trädäckad altan som löper längst två sidor med vedeldad badtunna. Fina utrymmen i soutterängplanet med två bra sovrum, allrum med utgång till trädgården, gästtoalett och stort hobbyrum - perfekt för tonårsbarnens diverse aktiviteter. Tvättstuga med rostfri ho, tvättmaskin och duschplats. Torkrum intill vart tvätten smidigt hängs upp, detta utrymme kan även göras om till bastu om så önskas. Förråd längst in med gott om förvaringsmöjligheter. TV och internet via fiber. Luftvärmepump och braskamin som installerades -22 bidrar till lägre boendekostnader. Omdränering av källaren är utförd -12. Duschrum totalrenoverat -17 av fackman och varmvattenberedaren är ny -24. Fristående kallgarage och asfalterad uppfart med parkeringsplatser. Plan och stor tomt på baksidan av huset som gränsar mot allmänning. Fina plana gräsytor för lek och umgänge och goda odlingsmöjligheter. Föreningslivet är aktivt i Gnesta och utbudet är stort vare sig man är barn eller tonåring. Idrottande barn tar sig själva via kort promenadväg intill huset till Gnestas stora idrottsanläggning Hagstumosse. Här finns fotbollsplaner, stor ishall, nyare multisporthall, brukshundsklubben och fina elljusspår för motion och längdskidåkning vintertid. Kort promenad är det även till Stopp huset med bra serviceutbud, här finns b la Hemköp, apotek, djurbutik och restaurang med både thaimat och sushi. För den som pendlar till jobb eller studier så är kommunikationerna goda med både buss, pendeltåg och regionaltåg till flertalet orter. Till Stockholm C tar det drygt 35 minuter med regionaltåg och med pendeltåg ca 60 minuter. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

Österkärvsvägen 4C, Centralt, Gnesta kommun

Österkärvsvägen 4C

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 080 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/2
2 232 kr/mån
34 839 kr/m²

Välplanerad ljus 1:a i nyskick med tillbyggd altan i söderläge vart du får plats med större möblemang och grill! Egen entré till hall med avhängning samt rymligt förråd intill med en garderob och väggfasta hyllplan. Kök med vita skåpsluckor, grå laminatbänkskiva och vitt kakel. Vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, köksfläkt med FTX-ventilation och kombinerad kyl/frys. Duschrum med våtrumsmatta på golvet och helkaklade vita väggar. Duschhörna, wc, handfat med kommod, handdukstork och tvättmaskin. Möblerbart allrum med plats för både säng, tv-möbel och soffa. Altandörr i helglas leder ut till den trevliga trädäckade altanen som blir ett extra rum sommartid. Genomgående är alla ytskikt i fint skick med enhetliga eklaminatgolv och ljust målade väggar. Här bor ni med närhet till centrum med dess serviceutbud samtidigt som det är nära till lantliga miljöer och härliga promenadstråk. Kort promenad är det även till flera olika gym, vårdcentral, badhus och goda kommunikationer. Regionaltåg och pendeltåg tar ca 35 min respektive ca 60 min till Stockholm C. Välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

  • Energieffektiv
Laxne Lillängen 4, Laxne, Gnesta kommun

Laxne Lillängen 4

Villa
Laxne, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 975 000 kr
150 m²
5 rum
3 800 m² tomt

I utkanten av Laxne finner du lugnet på Lillängen 4 med tre grannar på behörigt avstånd och här bor du naturskönt och bekvämt i en välskött och välplanerad enplansvilla med gott om plats för familjen. Vidbyggt garage och stor härlig tomt om 3 800 kvm där möjligheterna är många t ex om du drömmer om en pool, vill odla och ha trädgårdsland eller bedriva egen verksamhet och behöver utrymme eller djurhållning, här skulle både hundar och höns trivas! Invändigt i huset finns tre-fyra möjliga sovrum med gott om förvaring i hel garderobsvägg i två av dom. Det ena sovrummet har utgång till stenbelagd uteplats på baksidan. Två möjliga allrum varav det större har öppen spis med kassett och utgång till trädäckad altan i vinkel med plats för grill och möblemang. Hemtrevligt kök med fönster i burspråk, gott om skåpsförvaring, bra arbetsytor och nyare vitvaror såsom rostfri spis och spisfläkt, rostfri diskmaskin samt turkos kyl/frys från Smeg. I köket är det klinkergolv och ett större matbord får plats. Helkaklat och rymligt duschrum med större duschhörna med vägg, tvättställskommod, wc och fönster. Helkaklad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, wc och tvättho. I entréhallen som nås via takad veranda och farstukvist finns det garderobsförvaring, plats för avhängning och en braskamin som värmer gott den kyligare tiden på året. I samtliga rum är det klinkergolv med golvvärme utom i det större allrummet som har parkettgolv. TV och internet är via fiber. Vidbyggt varmgarage med stenplattor på marken och kakel på väggarna. Elbilsladdare är installerad vid garaget 2021 då även solceller på yttertaket monterades som bidrar till låga boendekostnader. Nuvarande ägare har en totalkostnad för el och uppvärmning per år om endast 12 000 kr. På den stora tomten med skogen som vindskydd på ena sidan finns även en byggnad som i ena delen rymmer ett varmbonat och inrett gästrum om 10 kvm med laminatgolv, fönster och kylskåp. Rummet nyttjas idag till tonårsrum. Den andra delen av byggnaden utgör vedförråd samt kallförråd med plats för gräsklippare, redskap etc. I samhället som inte ligger långt ifrån finns en anlagd badplats med sandstrand vid sjön Klemmingen som är känt för sitt rena vatten och i sjön finns gott om fisk som får fiskas med fiskekort. Från Laxne är det smidigt och enkelt att ta sig till E4 mot Stockholm då det endast tar ca 10-15 minuter med bil till motorvägspåfarten samt även till Läggesta Station vart regionaltåg till Stockholm C avgår med restid om ca 35 minuter. Närhet till pittoreska Mariefred med butiker och restauranger, Taxinge slott, naturreservatet Marvikarna med vacker natur, Skottvångs gruva med välbesökt restaurang, cafe och musikarrangemang av klass, populära Sörmlandsleden med vandringsleder och ett rikt friluftsliv med badsjöar, kanotleder och skridskoisar. Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren. Varmt välkommen och anmäl gärna ditt intresse redan idag!

Krokvägen 1, Mölnbo, Södertälje kommun

Krokvägen 1

Villa
Mölnbo, Södertälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 375 000 kr
68 + 75 m²
3 rum
602 m² tomt

Trivsamt beläget i Mölnbo samhälle ligger detta välhållna 60-talshus som varit i samma familjs ägo sedan byggnadsåret. Yttertaket är omlagt med plåt -22 samt vattenburen värme via luft/vattenvärmepump är installerad -18 vilket bidrar till låga boendekostnader. På entréplan finns två bra sovrum med trägolv, duschrum med kaklade väggar och kök med mindre matplats och fönster i två vädersträck. Möblerbart vardagsrum med trägolv och fönster i två vädersträck som bidrar till härligt ljusinsläpp. Utgång från vardagsrummet till altanen och trädgården på baksidan. Källarplanet rymmer rejäl tvättstuga, rum som idag nyttjas till hobbyrum men som kan bli ett perfekt hemmagym eller tonårsrum, praktisk matkällare och bra med förrådsförvaring. Från källaren nås även garaget. Här bor ni i ett uppvuxet villaområde med närhet till förskola och skola, tågstation med pendeltåg till Stockholm och samtidigt är det nära till fina omgivningar med promenadstigar, Sörmlandsleden och badsjöar. Hörntomt med flera uteplatser, lättskött trädgård, fruktträd och plats för egna odlingar. Fiber är inte indraget till huset men går att ansluta sig till om så önskas. Mölnbo har goda kommunikationer mot Södertälje/Stockholm med pendeltåg som tar dig till Södertälje på ca 15 minuter och till Stockholm på ca 50 min. Varmt välkommen på visning!

Parkvägen 16, Björnlunda, Gnesta kommun

Parkvägen 16

Villa
Björnlunda, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
2 495 000 kr
76 + 76 m²
4 rum
1 461 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare centralt beläget i Björnlunda samhälle! Hörntomt och uppvuxen trädgård med fina gräsytor för både umgänge, lek och odling. Huset består av två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg och tillbyggd smart förvaring ovan källartrapp, möblerbart utrymme som har nyttjats till hemmakontor, vardagsrum, äldre kaklat badrum med wc, tvättställ och badkar. Smakfullt totalrenoverat kök -17 med plats för matgrupp. Rostfria vitvaror såsom inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt, inbyggnads micro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd -17. Hel källare som rymmer ett inrett sovrum med nivellgolv och förvaring i hel garderobsvägg, förrådsförvaring, matkällare, pannrum och fina möjligheter att inreda rum som tex tvättstuga, hemmagym eller badrum (förberett med avlopp). Garage i källarplanet som nyttjas till förvaring och tvättavdelning med tvättmaskin. Större renoveringar utförda såsom yttertak omlagt -24, stambyte invändigt -22, fönster utbytta till 3-glas -13/15 samt vattenburen värme installerad via luft/vatten värmepump -08. Förskola, skola (F-6), mataffär och restaurang ligger på gångavstånd. Från Björnlunda tar man sig smidigt med buss till Gnesta samhälle som ligger på 10 km avstånd. Från Gnesta trafikerar både pendeltåg (SL) och regionaltåg (SJ) med restid 35 respektive 60 minuter. Bussförbindelse finns även till Nyköping och Flen samt andra orter. Vid intresse, ring och boka visning!

Granbackavägen 90, Centralt, Gnesta kommun

Granbackavägen 90

Lägenhet
Centralt, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
1 775 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 624 kr/mån
21 779 kr/m²

Välplanerad trea en trappa upp med egen ingång. Lugnt och fint läge i området med mindre uteplats vid entrén med morgonsol och balkong med eftermiddagssol. Entré till rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring i rymlig klädkammare. Kök med matplats för 6-8 personer och utgång till den trevliga balkongen. Köket har ljusa skåpsluckor, varmluftsugn med keramikhäll, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vardagsrum med parkettgolv och flertalet fönster bidrar till ljus och rymd. Två bra sovrum varav det ena med garderobsvägg och det andra med klädkammare. Duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Duschplats med glasvägg, spegelskåp, kommod med handfat -22 och toalett. Förråd finns på innergården samt ett förråd finns vid uppgång till lägenheten. Föreningen har en trevlig fest-/samlingslokal som man kan hyra samt tre bra tvättstugor. Lekplatser finns på innergårdarna. Alldeles intill finns förskola och närbutik. Promenadavstånd till skola och centrum med affärer och goda kommunikationer. Pendeltåget tar dig till Sthlm på ca 60 minuter och med regionaltåget tar det ca 35 minuter. Varmt välkommen och anmäl ditt intresse för visning!

Tors gränd 11, Frönäs, Gnesta kommun

Tors gränd 11

Villa
Frönäs, Gnesta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
5 295 000 kr
148 m²
5 rum
650 m² tomt

Varmt välkomna till Tors Gränd 11! Trevlig familjevilla i absolut nyskick från LB hus med väldisponerad planlösning med stilrena och fina materialval. Interiört väntar entréplan med slitstarkt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder och skor, fullutrustat kök från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens, stort allrum med plats för både större matgrupp och vardagsrumsmöbel. Helkaklat duschrum med duschplats med glasväggar, wc, kommod med tvättställ och förberett för handdukstork. Tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin samt torktumlare från Siemens och praktisk grovingång. På övre plan finns tre bra sovrum, varav det ena med fransk balkong och rymlig klädkammare, möblerbart allrum och helkaklat duschrum med duschplats, förberett för badkar och handdukstork, wc och tvättställ. Plan tomt att färdigställa efter eget önskemål. Framdraget vatten, avlopp och el för attefalls byggnad på tomten. Låga driftskostnader via vattenburen golvvärme på entréplan och vattenburna radiatorer på övre plan och fastigheten är befriad från fastighetsavgift i 15 år framåt. Fiber framdraget vid tomtgräns. Frönäsområdet är mycket barnvänligt och helt utan genomfartstrafik med kort gångavstånd till såväl badplats med sommaröppen kiosk, utegym, badbryggor som till centrum, förskola, skola, mataffär och kommunikationer. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats. På några minuters promenad är ni nere vid tågstationen som snabbt och smidigt tar er upp till Stockholm C på endast ca 35 min med regionaltåg respektive ca 65 min med pendeltåg. Här finns även busstation nära till hands för er med gymnasiebarn som pendlar till Nyköping. I närheten finns även två bryggföreningar vilket ger möjlighet till båtplats. Här väntar ett bekvämt boende med närhet till samhällets bekvämligheter samtidigt som det är nära till lantliga promenadstråk, skog och natur. Välkommen till ett hem att trivas i!

Visar alla 9