Rengårdstjärn 2

Robertsfors kommun Se på karta

3 050 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
56,8 ha

Fin fastighet i Bobacken, strax söder om Bygdeå om 59 ha varav ca 54 ha utgörs av produktiv skogsmark. Virkesförrådet är enligt nyupprättad skogsbruksplan beräknat till ca 8 500 m³sk vilket medför ett gott medelförråd om ca 158 m³sk per produktiv ha. Boniteten är beräknad till 4,3 vilket också får anses som gott för området. Enligt skogsbruksplanen finns här en stor andel skog i huggningsklassen G1, ca, 4400 m3k samt ca 3400 m3sk S1-S2 skog, så här finns en hel del intäkter att vänta framöver.
På fastigheten står ett enklare hus som kan fungera som enklare skogskoja/övernattningskoja när man är på marken och jobbar alternativt under höstens jakter. El finns men inget vatten är indraget. Brunn finns dock på gården. På det lilla men mysiga gårdscentrat, som ligger omsluten av den egna marken, finns även en helt ok ladugård med bra förvaringsmöjligheter och där el är anslutet. Ägaren har jagat älg själv på sin mark och har senaste tiden haft en kalv i tilldelning. Möjlighet kan finnas att ansluta marken till omkringliggande jaktlag. På avdelning 11 och 25, där avverkning nyligen skett, är det kontrakterat både markberedning samt plantering på säljarens bekostnad.
Botniabanan kommer eventuellt att beröra en liten del i det nordvästra hörnet av fastigheten, intrångsersättning kommer då i så fall att utgå till markägaren.

Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Håkan Wiklund, senast 15/6 detta till E-post; [email protected] (Säljaren förbehåller sig rätten att fritt anta inkomna bud eller hålla en efterföljande budgivning om det blir flera intressenter. Fri prövningsrätt förbehålles säljaren.)

Läs mer hos mäklaren
Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Håkan Wiklund

Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Mäklare Håkan Wiklund, Ludvig & Co Fastighetsförmedling
+4670-6911124